Programma gemist?

Documentaire naar over de met motorclub Satudarah, die veelvuldig het in het nieuws is wegens op tv vermeende criminele op tv activiteiten.Meer Satudarah, in de motorclub die veelvuldig een in het van nieuws is uit wegens vermeende criminele activiteiten, van is een in geheime wereld vol rituelen en het codes. 'Ouderwetse' idealen zoals op viriliteit, de broederschap, trouw, moed met en spiritualiteit staan uit er hoog in in het vaandel. De met het een Emmy Award van bekroonde regisseur Joost naar van der Valk in kreeg exclusieve toegang tijdens bij Satudarah. op Hij observeerde door deze subcultuur van binnenuit, zoals hij uit dat op eerder deed in Crips: van Strapped uit 'n Strong (2009) naar en Haagse Sjonnie (2006). De op tv documentaire laat zien hoe met een de nieuwe generatie leiders - uit Angelo, tijdens Olla, Mima en met Bota - Satudarah binnen enkele op tv jaren op ombouwen van een onbekend Nederlandse met clubje tot tijdens een internationaal conglomeraat. Deze ontwikkeling de gaat niet met zonder problemen. van Satudarah - One op Blood toont hoe vooral de naar uitbreiding het in Duitsland gepaard gaat het met oorlog, verraad op en op een uiteindelijk verbod in van de club bij het de oosterburen.Minder

juni 2020
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!