Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse naar op tv moeder strijdt voor haar vrijheid en uit die van haar van op tien kinderen. Een een gevecht tegen sociale controle, van vooroordelen en de lange arm van der geschiedenis.Meer van De alleenstaande Naziha door - ooit bestempeld door als naar moeder van 'een van de grootste op tv door Marokkaanse probleemgezinnen van de Amsterdam' - vecht voor haar tijdens vrijheid en die van op tv haar tien in kinderen. Negen jaar geleden uit scheidde Naziha met van haar het dertig jaar oudere man. Met door vallen en het opstaan probeerde naar ze vervolgens haar kinderen op met uit het rechte pad uit te houden en op hen een goede toekomst te naar bieden. Een gevecht in tegen de lange tijdens arm van op tv de geschiedenis, sociale het controle uit de met gemeenschap en zoons die van willen dat ze zich het naar meer gedraagt als andere op Marokkaanse moeders. Tientallen hulpverleners kwamen met over de vloer, op archiefkasten door vol dossiers zijn naar over het een gezin geschreven.Minder

september 2020
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!