Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse op tv moeder met strijdt voor uit haar vrijheid en die van haar met tien kinderen. van Een uit gevecht tegen sociale controle, vooroordelen op en de door lange arm door der geschiedenis.Meer De de alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als een het moeder van 'een met van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van op tv Amsterdam' met - vecht voor haar vrijheid naar en naar die van haar met tien kinderen. Negen jaar op geleden scheidde Naziha tijdens van haar dertig op tv jaar oudere op man. Met vallen en opstaan naar probeerde ze de vervolgens haar het kinderen op tijdens het rechte pad te uit houden en hen een goede uit toekomst te op tv bieden. Een gevecht een tegen op de lange arm uit van de geschiedenis, sociale controle uit van de gemeenschap en met zoons met die willen dat ze zich van in meer gedraagt als met andere Marokkaanse moeders. Tientallen van hulpverleners kwamen over de het vloer, archiefkasten vol in dossiers zijn over op tv het gezin in geschreven.Minder

september 2021
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!