Programma gemist?

Een naar alleenstaande Marokkaans-Nederlandse op tv moeder strijdt voor haar vrijheid en in die van haar tijdens tien kinderen. op Een gevecht tegen naar sociale op controle, vooroordelen en de in lange arm der geschiedenis.Meer met De door alleenstaande Naziha - ooit een bestempeld als moeder van van 'een de van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen naar van Amsterdam' het - vecht voor van haar vrijheid en de die van haar op tv tien kinderen. het Negen jaar geleden scheidde Naziha het van uit haar dertig jaar oudere man. de Met vallen en met opstaan probeerde de ze vervolgens haar kinderen op van met het rechte pad te houden en naar hen een de goede toekomst een te bieden. Een van gevecht tegen de lange met arm van de een geschiedenis, van sociale controle uit de gemeenschap de en zoons naar die willen dat in ze zich meer gedraagt als op tv met andere Marokkaanse moeders. naar Tientallen hulpverleners kwamen over de in vloer, archiefkasten vol dossiers op zijn uit over het gezin tijdens geschreven.Minder

mei 2021
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!