Programma gemist?

Een alleenstaande door Marokkaans-Nederlandse uit moeder strijdt voor haar vrijheid en uit die van haar een met tien kinderen. Een gevecht tegen sociale tijdens controle, vooroordelen en de de lange arm tijdens een der geschiedenis.Meer De alleenstaande in Naziha - naar ooit bestempeld als moeder een van 'een van in de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van op Amsterdam' - vecht in uit voor haar vrijheid het en die van haar tien kinderen. een Negen jaar geleden tijdens scheidde Naziha van op haar dertig tijdens jaar oudere man. in Met vallen en met opstaan probeerde ze van vervolgens in haar kinderen op het rechte pad in te houden de en hen een door goede toekomst te bieden. op tv Een gevecht in tegen door de lange arm op tv van de geschiedenis, naar sociale controle uit de gemeenschap en op zoons die willen uit dat ze zich tijdens meer uit gedraagt als andere Marokkaanse een moeders. Tientallen hulpverleners de kwamen uit over de vloer, archiefkasten op tv vol dossiers zijn op over het een gezin geschreven.Minder

januari 2021
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!