Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse naar een moeder strijdt voor haar een vrijheid en die van haar de de tien kinderen. Een gevecht tegen sociale de controle, uit vooroordelen en de de lange arm der geschiedenis.Meer door De alleenstaande Naziha - uit de ooit bestempeld als moeder van op tv 'een in van de grootste het Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' met - vecht voor haar door vrijheid de en die van haar tien door kinderen. Negen jaar tijdens geleden op scheidde Naziha van haar dertig door jaar oudere tijdens man. Met uit vallen en opstaan probeerde ze vervolgens door haar uit kinderen op het rechte pad op te houden en door hen met een goede naar toekomst te bieden. Een het gevecht tegen de lange arm naar van de op geschiedenis, sociale controle met uit de gemeenschap en van zoons die willen op tv het dat ze zich meer op tv gedraagt als andere Marokkaanse moeders. uit uit Tientallen hulpverleners kwamen over de naar vloer, archiefkasten naar vol dossiers uit zijn over het gezin naar geschreven.Minder

mei 2020
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!