Programma gemist?

Een alleenstaande een Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt naar voor haar vrijheid een en die van op haar tien de kinderen. Een gevecht uit tegen sociale controle, vooroordelen op en op tv de lange arm op der geschiedenis.Meer De alleenstaande tijdens Naziha - ooit tijdens bestempeld als moeder van van 'een van naar de grootste Marokkaanse uit probleemgezinnen van Amsterdam' in - vecht voor haar op vrijheid en die van tijdens haar tien een kinderen. Negen jaar naar geleden scheidde het Naziha van haar van dertig jaar oudere man. Met de vallen en op opstaan in probeerde ze vervolgens in haar kinderen op het rechte pad naar te uit houden en hen een goede het toekomst te bieden. tijdens Een gevecht op tegen van de lange arm door van de geschiedenis, sociale controle uit uit de de gemeenschap en zoons die willen op tv dat ze zich tijdens meer een gedraagt als andere Marokkaanse het moeders. Tientallen hulpverleners van kwamen in over de vloer, van archiefkasten vol dossiers zijn over tijdens het gezin door geschreven.Minder

oktober 2021
01-01-2016 02:50

2Doc Nacht: Naziha's Lente

2Doc Nacht: Naziha's Lente - 2Doc Nacht: Naziha's Lente

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Naziha's Lente bij 2Doc Nacht: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Naziha's Lente gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 02:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!