Programma gemist?

De populariteit van door het met koningshuis van Luxenstein tijdens neemt af. Om de monarchie naar te het redden, doet prins Manuel uit mee met uit een reallifesoap waarin de hij op op tv zoek gaat naar zijn grote op liefde.

De populariteit van van van het koningshuis van Luxenstein neemt af. op tv Om de van monarchie te redden, doet op prins Manuel mee op tv met een reallifesoap uit uit waarin hij op zoek gaat met naar van zijn grote liefde.

december 2021
03-12-2019 20:32

Afl. 1

De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje - Afl. 1

De populariteit van het koningshuis van Luxenstein neemt af. Om de monarchie te redden, doet prins Manuel mee met een reallifesoap waarin hij op zoek gaat naar zijn grote liefde.

19-06-2018 20:32

Afl. 1

De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje - Afl. 1

De populariteit van het koningshuis van Luxenstein neemt af. Om de monarchie te redden, doet prins Manuel mee met een reallifesoap waarin hij op zoek gaat naar zijn grote liefde.

De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje bij De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje gemist

Koningin Aurelia en koning Balthazar van Luxenstein zitten in zak en as. De populariteit van de monarchie neemt af en ze staan op het punt hun baan kwijt te raken. Adviseurs wijzen hen erop dat een mooi koninklijk huwelijk de boel flink zou oppeppen. Maar waar halen ze op stel en sprong een geschikte prinses voor hun zoon Manuel vandaan? Producent Leo de Boer komt met een oplossing: een reallifeshow waarin Manuel op zoek gaat naar zijn grote liefde. Aanvankelijk is Manuel sceptisch. Zo'n mediacircus is niks voor hem. Totdat zijn vader hem erop wijst dat het tv-programma misschien wel dé manier is om Julia terug te vinden, het meisje waar hij lang geleden een zomermiddag mee doorbracht. Sinds dat moment kan Manuel haar niet meer uit zijn hoofd kan krijgen.

Uitzending gemist van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!