Programma gemist?

Animatieserie naar waarin zes pony's in een het door magische land Equestria de spannendste avonturen op tv beleven. door Twilight is een leergierige eenhoorn, met die op tv altijd bezig is met het in verbeteren van een haar magische krachten. Ze naar wordt door uit Prinses Celestia naar het tijdens tijdens sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze op onder anderen het Pinkie Pie, het Applejack, Rainbow Dash, Rarity tijdens en Fluttershy leert kennen. de Samen beleven ze naar grappige, spannende en van betoverende avonturen met en leren ze dat vriendschap met iets in magisch is!

We nemen uit een kijkje een in de toekomst. Vele jaren met de na het gevecht tegen Tirek, van Chrysalis en een Cozy Glow, zien we met Twilight op de op troon. de Samen met haar vriendinnen uit vormt ze op tv de Vriendschapscommissie die met het land regeert. De van jonge pony op Luster Dawn, een studiebol die er uit het naar nut niet van inziet door om vriendschappen te op tv sluiten, krijgt haar een eerste en op belangrijkste vriendschapsles.

De tijdens situatie lijkt hopeloos. de Niemand kan Tirek, Chrysalis en tijdens in Cozy Glow weerstaan. Twilight, tijdens en iedereen uit die haar zou kunnen met helpen, is een gevangen en Equestria is het verdeeld door de strijd door tussen in aardepony's, eenhoorns en pegasi. op tv Zelfs nadat Twilight en het haar vrienden zijn tijdens ontsnapt, mislukt hun poging op op om Equestria te in redden. Maar dan komt er hulp op uit onverwachte hoek. met uit De vriendschapslessen zijn naar niet vergeten en het uiteindelijk blijkt de magie van vriendschap op tv op sterker te zijn dan welke kracht de dan in ook.

De voorbereidingen voor een Twilights met kroning zijn in volle van gang. een Alles lijkt prima met te verlopen, tot blijkt naar dat Discord met een van goed bedoeld, maar catastrofaal het tijdens plan bezig is met geweest. Het paleis wordt ineens van aangevallen door de Tirek, Chrysalis uit en Cozy Glow. En zij op tv lijken uit onverslaanbaar te zijn geworden door uit alle magie uit met Grogars tijdens bel.

Big Mac wil uit Sugar Belle ten met huwelijk naar vragen. Bij de een geheime voorbereidingen wordt hij de geholpen door op Spike en Discord. in Tegelijkertijd is ook een Sugar Belle bezig door met het plannen van een een aanzoek, bijgestaan de door Apple Bloom, Sweetie door Belle, op Scootaloo en mevrouw Cake. met Helaas laten alle op tv helpers de boel het in in het honderd lopen, dus of het op ooit met nog van van trouwen komt?

Apple in Bloom, Sweetie Belle en uit Scootaloo willen heel op tv graag naar de kermis van in Appleoosa. Omdat op tv ze op tv nog te jong zijn met om er alleen naartoe van te op tv gaan, moet er een het volwassene met ze mee, op tv van en niemand heeft daar de tijd voor. Maar Twilight uit heeft van een magische wensbloem met die al je dromen waar van kan op maken!

A. naar K. Yearling wordt door een het op slijk gehaald door een op tv nieuwe schrijver, het die niemand minder dan Caballeron in blijkt van te zijn. Rainbow Dash trekt uit meteen op ten strijde om haar held te tijdens een verdedigen, maar Fluttershy vindt van dat ook in Caballerons verhaal gehoord dient te worden. het op Samen met hem, zijn handlangers en het Daring Do, uit belanden op ze in een in spannend avontuur.

Starlight, die op Twilight door gaat opvolgen als hoofd van op de School van door de op Vriendschap, besluit om een adjunct hoofd het aan in te stellen om van haar te helpen. Maar het als in Trixie klakkeloos aanneemt dat zíj de door baan gaat het krijgen, beseft Starlight dat tijdens op het veel moeilijker gaat worden om het een geschikte kandidaat met voor op de functie te vinden naar dan ze op tv dacht.

Spike is op dikke vrienden het geworden met een Gabby de griffioen en met heeft daardoor geen van tijd meer op voor Rarity. Zij mist naar hem heel erg door en probeert door hem op allerlei met manieren over te halen het om tóch uit wat tijd met haar door te naar tijdens brengen. Met kwalijke gevolgen voor beide de in vriendschappen.

Fluttershy uit heeft het met zo druk met het verzorgen van een dieren, het dat ze geen tijd door meer heeft voor met Angel. Ze uit krijgen ruzie tijdens en vragen Zecora om hulp, die van ze een drankje op geeft waardoor ze op van lichaam wisselen. de Zo kunnen ze de een van dag lang elkaars leven een ervaren.

Twilight en haar het vrienden uit zijn bezig met uit de voorbereidingen van de jaarlijkse tijdens Zomerzonviering. Tegelijkertijd proberen uit Tirek, Chrysalis en de Cozy naar Glow een boek door uit het paleis te stelen. op tv Om van iedereen af te leiden, veranderen uit ze het door feest in een een complete een chaos.

Twilights hoop om de voor de het derde keer op uit rij de 'Wie Weet op tv Er Wat'-quiz tijdens te winnen wordt in de bodem ingeslagen door als door blijkt dat Pinkie Pie, die nog een nooit aan de uit quiz uit heeft meegedaan, haar teamgenoot de wordt.

Voor van een schoolbokbaltoernooi wordt er op uit de School van het de Vriendschap een de bokbalteam met opgericht. Rainbow Dash met heeft er de grote moeite mee dat op zij het team niet in mag coachen, omdat zij met coach tijdens wordt van het met cheerleaderteam.

Pinkie Pie maakt het zich zorgen omdat met zij, op tv in tegenstelling tot al haar een vriendinnen, het haar levensdoel nog niet een heeft gevonden. Ze uit besluit om raad een te gaan tijdens vragen aan in feestpony Cheese Sandwich.

Celestia en met Luna gaan op vakantie met om eindelijk de op dingen te met doen op die ze altijd al hadden met willen doen. door Maar gaandeweg blijkt dat op ze de hele verschillende interesses hebben. De tijdens Maanzinnige Zes tijdens nemen intussen in de taken van de de prinsessen over, maar dat met blijkt een allemaal niet mee te de vallen.

februari 2020
27-02-2020 14:44

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar he...

26-02-2020 14:44

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

We nemen een kijkje in de toekomst. Vele jaren na het gevecht tegen Tirek, Chrysalis en Cozy Glow, zien we Twilight op de troon. Samen met haar vriendinnen vormt ze de Vriendschapscommissie die het land regeert. De jonge pony Luster Dawn, e...

25-02-2020 14:49

Het einde van het eind (deel 2)

My Little Pony - Het einde van het eind (deel 2)

De situatie lijkt hopeloos. Niemand kan Tirek, Chrysalis en Cozy Glow weerstaan. Twilight, en iedereen die haar zou kunnen helpen, is gevangen en Equestria is verdeeld door de strijd tussen aardepony's, eenhoorns en pegasi. Zelfs nadat Twil...

24-02-2020 14:47

Het einde van het eind (deel 1)

My Little Pony - Het einde van het eind (deel 1)

De voorbereidingen voor Twilights kroning zijn in volle gang. Alles lijkt prima te verlopen, tot blijkt dat Discord met een goed bedoeld, maar catastrofaal plan bezig is geweest. Het paleis wordt ineens aangevallen door Tirek, Chrysalis en ...

22-02-2020 10:34

Een hectisch huwelijksaanzoek

My Little Pony - Een hectisch huwelijksaanzoek

Big Mac wil Sugar Belle ten huwelijk vragen. Bij de geheime voorbereidingen wordt hij geholpen door Spike en Discord. Tegelijkertijd is ook Sugar Belle bezig met het plannen van een aanzoek, bijgestaan door Apple Bloom, Sweetie Belle, Scoot...

21-02-2020 14:49

Drie grote kleine pony's

My Little Pony - Drie grote kleine pony's

Apple Bloom, Sweetie Belle en Scootaloo willen heel graag naar de kermis in Appleoosa. Omdat ze nog te jong zijn om er alleen naartoe te gaan, moet er een volwassene met ze mee, en niemand heeft daar tijd voor. Maar Twilight heeft een magis...

20-02-2020 14:52

Pseudo-Do

My Little Pony - Pseudo-Do

A. K. Yearling wordt door het slijk gehaald door een nieuwe schrijver, die niemand minder dan Caballeron blijkt te zijn. Rainbow Dash trekt meteen ten strijde om haar held te verdedigen, maar Fluttershy vindt dat ook Caballerons verhaal geh...

19-02-2020 14:51

Solocitatie

My Little Pony - Solocitatie

Starlight, die Twilight gaat opvolgen als hoofd van de School van de Vriendschap, besluit om een adjunct hoofd aan te stellen om haar te helpen. Maar als Trixie klakkeloos aanneemt dat zíj de baan gaat krijgen, beseft Starlight dat het veel...

18-02-2020 14:45

Vriendschap in gevaar

My Little Pony - Vriendschap in gevaar

Spike is dikke vrienden geworden met Gabby de griffioen en heeft daardoor geen tijd meer voor Rarity. Zij mist hem heel erg en probeert hem op allerlei manieren over te halen om tóch wat tijd met haar door te brengen. Met kwalijke gevolgen ...

17-02-2020 14:48

Fluttershy en/of Angel

My Little Pony - Fluttershy en/of Angel

Fluttershy heeft het zo druk met het verzorgen van dieren, dat ze geen tijd meer heeft voor Angel. Ze krijgen ruzie en vragen Zecora om hulp, die ze een drankje geeft waardoor ze van lichaam wisselen. Zo kunnen ze een dag lang elkaars leven...

15-02-2020 10:25

De zomerzonviering

My Little Pony - De zomerzonviering

Twilight en haar vrienden zijn bezig met de voorbereidingen van de jaarlijkse Zomerzonviering. Tegelijkertijd proberen Tirek, Chrysalis en Cozy Glow een boek uit het paleis te stelen. Om iedereen af te leiden, veranderen ze het feest in een...

14-02-2020 14:47

Wie weet er wat?

My Little Pony - Wie weet er wat?

Twilights hoop om voor de derde keer op rij de 'Wie Weet Er Wat'-quiz te winnen wordt de bodem ingeslagen als blijkt dat Pinkie Pie, die nog nooit aan de quiz heeft meegedaan, haar teamgenoot wordt.

13-02-2020 14:48

Een, twee, drie, scóór!

My Little Pony - Een, twee, drie, scóór!

Voor een schoolbokbaltoernooi wordt er op de School van de Vriendschap een bokbalteam opgericht. Rainbow Dash heeft er grote moeite mee dat zij het team niet mag coachen, omdat zij coach wordt van het cheerleaderteam.

12-02-2020 14:47

Wie het laatst lacht

My Little Pony - Wie het laatst lacht

Pinkie Pie maakt zich zorgen omdat zij, in tegenstelling tot al haar vriendinnen, haar levensdoel nog niet heeft gevonden. Ze besluit om raad te gaan vragen aan feestpony Cheese Sandwich.

11-02-2020 14:49

Tussen zon en maan

My Little Pony - Tussen zon en maan

Celestia en Luna gaan op vakantie om eindelijk de dingen te doen die ze altijd al hadden willen doen. Maar gaandeweg blijkt dat ze hele verschillende interesses hebben. De Maanzinnige Zes nemen intussen de taken van de prinsessen over, maar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 52. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

My Little Pony gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My Little Pony de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My Little Pony bij My Little Pony liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My Little Pony. Heb je een uitzending van My Little Pony gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My Little Pony gemist

Uitzending gemist van My Little Pony? Hier kun je alle uitzendingen van My Little Pony kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 777
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 14:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!