Programma gemist?

Seizoen 7 - op tv Aflevering 1 - door uit Animatieserie

Seizoen 9 - op met Aflevering 26 - Amerikaanse animatieserie. Het laatste van naar probleem

Seizoen met 9 - Aflevering 25 - met Amerikaanse een animatieserie. Het einde op van het eind (deel met 2)

Seizoen 9 - met Aflevering 24 - tijdens Amerikaanse animatieserie. Het de einde naar van het eind (deel de 1)

Seizoen 9 - uit Aflevering 23 het - Amerikaanse met animatieserie. Een hectisch het huwelijksaanzoek

Apple een Bloom, Sweetie in Belle en Scootaloo door willen heel graag naar de kermis met in Appleoosa. het Omdat naar ze nog te jong zijn uit om er alleen naartoe de te op gaan, moet er een volwassene van met een ze mee, van en niemand heeft daar tijd voor. met Maar met Twilight heeft een het magische wensbloem die al je op tv dromen waar kan van door maken!

A. op tv K. Yearling met wordt door het slijk gehaald door naar met een nieuwe schrijver, die in niemand minder dan Caballeron blijkt het te in zijn. Rainbow in Dash trekt meteen de ten strijde om haar op tv held te verdedigen, maar Fluttershy de vindt dat ook van Caballerons door verhaal gehoord met dient te worden. op tv Samen met hem, zijn een handlangers en Daring Do, belanden naar op tv ze in een een spannend avontuur.

Starlight, die door Twilight gaat de opvolgen als op hoofd van de School een van de Vriendschap, een besluit om van een adjunct hoofd aan door te stellen om haar te naar helpen. Maar een als door Trixie klakkeloos aanneemt dat zíj naar de baan gaat de krijgen, beseft Starlight dat in het veel de moeilijker gaat een worden om tijdens een geschikte kandidaat voor de met functie te vinden van dan ze uit dacht.

Fluttershy heeft het door zo druk naar met het verzorgen van van tijdens dieren, dat ze een geen tijd meer heeft het voor Angel. met Ze krijgen ruzie uit en vragen Zecora om hulp, die een ze een het drankje geeft de waardoor ze van lichaam wisselen. op Zo kunnen op ze een tijdens dag lang elkaars de leven ervaren.

Twilight uit en haar naar vrienden zijn bezig met de voorbereidingen van van de jaarlijkse naar Zomerzonviering. Tegelijkertijd proberen door Tirek, van Chrysalis en Cozy Glow een een boek uit op tv het paleis door te stelen. Om op tv iedereen af te leiden, veranderen tijdens ze het feest van van in een complete de chaos.

Twilights door hoop om op voor de derde keer op uit rij de 'Wie Weet tijdens de Er Wat'-quiz te winnen wordt naar de uit bodem ingeslagen als blijkt dat met Pinkie Pie, die naar nog nooit aan het de in quiz heeft meegedaan, haar in teamgenoot wordt.

Voor de een schoolbokbaltoernooi wordt door er op de de School van door de Vriendschap een bokbalteam opgericht. Rainbow een tijdens Dash heeft er grote de moeite mee dat tijdens zij het in team niet mag tijdens coachen, omdat zij coach wordt van de op het cheerleaderteam.

Pinkie Pie in maakt zich van zorgen omdat met zij, in tegenstelling tot al het haar vriendinnen, haar levensdoel door nog op niet heeft gevonden. Ze het besluit om raad op te gaan van vragen aan feestpony Cheese met Sandwich.

Celestia uit en Luna gaan op vakantie het om het eindelijk de tijdens dingen te doen die ze naar altijd al hadden willen van doen. Maar uit gaandeweg blijkt de dat ze hele in verschillende interesses met hebben. De Maanzinnige op Zes nemen intussen de taken op van de prinsessen de over, maar van dat blijkt allemaal niet mee op tv te tijdens vallen.

oktober 2019
13-10-2019 13:34

Afl. 2

My Little Pony - Afl. 2

13-10-2019 10:05

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Animatieserie

13-10-2019 09:45

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Seizoen 9 - Aflevering 26 - Amerikaanse animatieserie. Het laatste probleem

13-10-2019 09:20

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Amerikaanse animatieserie. Het einde van het eind (deel 2)

13-10-2019 08:55

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse animatieserie. Het einde van het eind (deel 1)

13-10-2019 08:30

My Little Pony

My Little Pony - My Little Pony

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie. Een hectisch huwelijksaanzoek

12-10-2019 10:34

Drie grote kleine pony's

My Little Pony - Drie grote kleine pony's

Apple Bloom, Sweetie Belle en Scootaloo willen heel graag naar de kermis in Appleoosa. Omdat ze nog te jong zijn om er alleen naartoe te gaan, moet er een volwassene met ze mee, en niemand heeft daar tijd voor. Maar Twilight heeft een magis...

11-10-2019 12:15

Pseudo-Do

My Little Pony - Pseudo-Do

A. K. Yearling wordt door het slijk gehaald door een nieuwe schrijver, die niemand minder dan Caballeron blijkt te zijn. Rainbow Dash trekt meteen ten strijde om haar held te verdedigen, maar Fluttershy vindt dat ook Caballerons verhaal geh...

10-10-2019 12:13

Solocitatie

My Little Pony - Solocitatie

Starlight, die Twilight gaat opvolgen als hoofd van de School van de Vriendschap, besluit om een adjunct hoofd aan te stellen om haar te helpen. Maar als Trixie klakkeloos aanneemt dat zíj de baan gaat krijgen, beseft Starlight dat het veel...

08-10-2019 12:12

Fluttershy en/of Angel

My Little Pony - Fluttershy en/of Angel

Fluttershy heeft het zo druk met het verzorgen van dieren, dat ze geen tijd meer heeft voor Angel. Ze krijgen ruzie en vragen Zecora om hulp, die ze een drankje geeft waardoor ze van lichaam wisselen. Zo kunnen ze een dag lang elkaars leven...

07-10-2019 12:13

De zomerzonviering

My Little Pony - De zomerzonviering

Twilight en haar vrienden zijn bezig met de voorbereidingen van de jaarlijkse Zomerzonviering. Tegelijkertijd proberen Tirek, Chrysalis en Cozy Glow een boek uit het paleis te stelen. Om iedereen af te leiden, veranderen ze het feest in een...

05-10-2019 10:32

Wie weet er wat?

My Little Pony - Wie weet er wat?

Twilights hoop om voor de derde keer op rij de 'Wie Weet Er Wat'-quiz te winnen wordt de bodem ingeslagen als blijkt dat Pinkie Pie, die nog nooit aan de quiz heeft meegedaan, haar teamgenoot wordt.

04-10-2019 12:13

Een, twee, drie, scóór!

My Little Pony - Een, twee, drie, scóór!

Voor een schoolbokbaltoernooi wordt er op de School van de Vriendschap een bokbalteam opgericht. Rainbow Dash heeft er grote moeite mee dat zij het team niet mag coachen, omdat zij coach wordt van het cheerleaderteam.

03-10-2019 12:13

Wie het laatst lacht

My Little Pony - Wie het laatst lacht

Pinkie Pie maakt zich zorgen omdat zij, in tegenstelling tot al haar vriendinnen, haar levensdoel nog niet heeft gevonden. Ze besluit om raad te gaan vragen aan feestpony Cheese Sandwich.

02-10-2019 12:13

Tussen zon en maan

My Little Pony - Tussen zon en maan

Celestia en Luna gaan op vakantie om eindelijk de dingen te doen die ze altijd al hadden willen doen. Maar gaandeweg blijkt dat ze hele verschillende interesses hebben. De Maanzinnige Zes nemen intussen de taken van de prinsessen over, maar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

My Little Pony gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My Little Pony de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My Little Pony bij My Little Pony liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My Little Pony. Heb je een uitzending van My Little Pony gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My Little Pony gemist

Uitzending gemist van My Little Pony? Hier kun je alle uitzendingen van My Little Pony kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 670
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 13:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!