Programma gemist?

Avondvullende kennisshow waarin tijdens Beau de van Erven Dorens en Jeroen de van Koningsbrugge acht van bekende het Nederlanders, de groepen in de naar een vijf publieksvakken en de RTL-kijkers naar aan een intelligentietest op tv onderwerpen.

oktober 2019
02-01-2016 20:09

Afl. 1

De Nationale IQ test - Afl. 1

Avondvullende kennisshow waarin Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge acht bekende Nederlanders, de groepen in de vijf publieksvakken en de RTL-kijkers aan een intelligentietest onderwerpen.

De Nationale IQ test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale IQ test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale IQ test bij De Nationale IQ test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale IQ test. Heb je een uitzending van De Nationale IQ test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale IQ test gemist

Uitzending gemist van De Nationale IQ test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale IQ test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2016 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!