Programma gemist?

De romantische periode uit uit rondom Valentijnsdag is een aangebroken. Om in de culinaire een sferen te van blijven, is er in door deze in aflevering een liefdevol eerbetoon op tv aan groente. En met niet voor niets, want groenten op tijdens zouden de redders van op de gezondheid van zowel uit ons lijf van als de aarde kunnen zijn! het Niemand in minder dan groentekoning Jonathan van Karpathios in vertelt erover. Verder het wordt er tussendoor van alles uit gesnoept en vooral de Arno maakt daar met op de markthalvloer op gretig op tv gebruik van. Tenslotte maakt chef Evert naar van te Pas een het stoer gerecht met de ingrediënten het uit de tas van van een een markthalbezoeker.

Het Chinees met Nieuwjaar is de door meest feestelijke en culinaire in Aziatische gebeurtenis van een het tijdens jaar. Chef Tim de Kan maakt een de heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de een ingrediënten uit op tv de boodschappentas op van een markthalbezoeker. op Sterrenchef Pascal Jalhay een deelt zijn met geheimen over de Aziatische smaakmakers die naar hij in gebruikt in zijn zoutarme gerechten. met Het verschil in tussen kokoswater, met kokosmelk, kokosvet en kokosroom het wordt in haarfijn uitgelegd.

Jean het Beddington, de eerste vrouwelijke chef door van in de keuken van dit programma, tijdens laat van zich inspireren door de de boodschappentas van door een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa door van naar der Steen geeft voedingstips de om vitaal de het winter te trotseren. door Eetdesigner Marije Vogelzang legt met het belang van uit eetdesign voor met de maatschappij uit een en deelt een primeur. van Verder natuurlijk weer tijdens veel tips, weetjes de en heerlijkheden. Smullen uit geblazen!

Chef tijdens Paul Toorop van geeft uitleg over een op aantal Aziatische ingrediënten. op Bij Arno van Raymakers schuiven twee gasten door aan. Marloes Collins met legt het op verschil uit tussen een allergie en op een intolerantie en geeft alternatieven. uit Gaby Kuhuparuw naar weet alles over smoothies, met sappen, juices en blenders. naar Hoe haal door je het beste naar uit je groente tijdens en fruit? En wat een zijn de tijdens slimste foefjes, zodat de je lijf deze tijdens voedingswaarden ook daadwerkelijk goed kan de het opnemen? Sanne Heijen bezoekt op tv ondertussen een de specerijen- en kruidenstand op de door marktvloer.

Sanne het Heijen en Arno Raymakers in ontvangen weer grote namen van van uit het culinaire circuit. tijdens Chef-kok Sieberen Meerema maakt het een bijzondere salade uit van de op tv ingrediënten uit de boodschappentas van uit een markthalbezoeker. Albert door Kooy komt op aan tafel vertellen van welke stappen we op moeten van ondernemen om lijf en in aarde gezonder van te maken. Trendwatcher een Marjan Ippel deelt foodgerelateerde trends voor met de komende de periode.

Chef de Jens van Buren kookt een het tijdens heerlijk gerecht, letterlijk 'uit tijdens de boodschappentas' van Markthalbewoner een Frank. Topkok Herman een Den Blijker en uit slager Piet van den een tijdens Berg praten Arno tijdens Raymakers ondertussen bij uit over vlees. Ze vertellen wat het uit het lekkerst is en uit hoe moet je vlees moet tijdens snijden. Sanne Heijen door krijgt de smartphototips van gerenommeerd fotograaf een Jan Bartelsman, die een onder meer met Jonnie uit Boer uit werkt.

Er wordt uitgebreid op kennisgemaakt met van Markthal in Rotterdam. In dit het foodwalhalla gaat Arno in Raymakers op zoek het naar een goed gevulde boodschappentas van op tv een op marktbezoeker. Met de ingrediënten uit met een die tas gaat chef naar Yuri Verbeek aan naar de slag in om een authentiek Rotterdams tijdens gerecht te bereiden. Ondertussen ontvangt naar een Sanne Heijen twee naar gasten aan tafel. Rob van Baan, ambassadeur van Stichting uit Dutch een Cuisine, komt praten de over het belang van naar goed en 'groen' voedsel eten. van van Helene Zwanenburg vertelt over de de keuze naar van een goed servies met bij het serveren het van een lekkere op maaltijd.

augustus 2020
15-10-2017 16:33

Afl. 7

De Wereld Van Smaak - Afl. 7

De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de gezondheid van zowel ...

08-10-2017 16:29

Afl. 6

De Wereld Van Smaak - Afl. 6

Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Sterrenchef Pasc...

01-10-2017 16:35

Afl. 5

De Wereld Van Smaak - Afl. 5

Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter te trotseren. Eetdes...

24-09-2017 16:29

Afl. 4

De Wereld Van Smaak - Afl. 4

Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno Raymakers schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhuparuw weet alles ...

17-09-2017 16:33

Afl. 3

De Wereld Van Smaak - Afl. 3

Sanne Heijen en Arno Raymakers ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt aan tafel verte...

10-09-2017 16:30

Afl. 2

De Wereld Van Smaak - Afl. 2

Chef Jens van Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk 'uit de boodschappentas' van Markthalbewoner Frank. Topkok Herman Den Blijker en slager Piet van den Berg praten Arno Raymakers ondertussen bij over vlees. Ze vertellen wat het lekk...

03-09-2017 16:34

Afl. 1

De Wereld Van Smaak - Afl. 1

Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri Verbeek aan de slag om een...

De Wereld Van Smaak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Van Smaak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Van Smaak bij De Wereld Van Smaak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Van Smaak. Heb je een uitzending van De Wereld Van Smaak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Van Smaak gemist

Informatief culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

Uitzending gemist van De Wereld Van Smaak? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Van Smaak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 16:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!