Programma gemist?

De romantische periode op rondom Valentijnsdag is van aangebroken. Om op tv in de door culinaire sferen te op tv blijven, is er met in deze aflevering een liefdevol op eerbetoon uit aan groente. van En niet voor niets, want groenten op tv zouden in de redders in van de gezondheid van door zowel ons lijf door als de aarde uit kunnen zijn! Niemand minder van dan groentekoning een Jonathan Karpathios vertelt uit erover. Verder wordt er in tussendoor op tv van alles gesnoept en vooral met Arno door maakt daar op de markthalvloer in gretig gebruik van. Tenslotte op maakt chef door Evert te Pas een naar stoer gerecht met naar de in ingrediënten uit op tv de tas van met een markthalbezoeker.

Het een Chinees Nieuwjaar met is de meest de feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het een het jaar. Chef Tim Kan uit maakt een met heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op uit de ingrediënten uit de een boodschappentas door van een markthalbezoeker. Sterrenchef met Pascal Jalhay met deelt zijn het geheimen over de Aziatische het smaakmakers die hij gebruikt op in de zijn zoutarme gerechten. met Het verschil tussen kokoswater, kokosmelk, tijdens kokosvet het en kokosroom wordt van haarfijn uitgelegd.

Jean Beddington, de van eerste vrouwelijke tijdens chef in de op keuken op tv van dit programma, van laat zich inspireren door de boodschappentas op van een markthalbezoeker. tijdens Voedingscoach op tv Tessa van der Steen geeft tijdens voedingstips om op vitaal de winter uit te naar trotseren. Eetdesigner Marije Vogelzang met legt het belang van eetdesign het voor in de maatschappij uit en deelt het de een primeur. Verder de natuurlijk weer veel tips, van weetjes en heerlijkheden. Smullen een geblazen!

Chef Paul op Toorop geeft uitleg de over een aantal naar Aziatische met ingrediënten. Bij Arno Raymakers het schuiven twee gasten aan. uit Marloes Collins legt het het verschil in uit tussen een allergie op tv en naar intolerantie en geeft alternatieven. op tv Gaby Kuhuparuw weet een alles over smoothies, sappen, op tv juices en blenders. door Hoe door haal je het beste uit op tv je groente en uit fruit? En van wat zijn de van slimste foefjes, zodat je uit lijf deze voedingswaarden ook op tv daadwerkelijk goed kan op tv opnemen? naar Sanne Heijen bezoekt ondertussen een de specerijen- en kruidenstand in op de een marktvloer.

Sanne door Heijen en Arno Raymakers naar ontvangen een weer grote namen in uit het culinaire het circuit. Chef-kok Sieberen met Meerema maakt een bijzondere in salade van tijdens de ingrediënten uit de boodschappentas op van een tijdens markthalbezoeker. Albert op tv Kooy komt aan tafel het vertellen welke stappen we moeten uit ondernemen om op lijf een en aarde gezonder te tijdens maken. Trendwatcher Marjan Ippel deelt van de foodgerelateerde trends voor het de komende periode.

Chef een Jens van tijdens Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk op 'uit de boodschappentas' met van door Markthalbewoner Frank. Topkok de Herman Den Blijker het en slager Piet van een den Berg in praten Arno met Raymakers ondertussen bij uit over vlees. Ze vertellen wat het in lekkerst is en door hoe van moet je van vlees moet snijden. Sanne Heijen het krijgt smartphototips van gerenommeerd uit fotograaf Jan Bartelsman, naar die onder meer met tijdens met Jonnie Boer in werkt.

Er op wordt uitgebreid op kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit op door foodwalhalla gaat Arno Raymakers op tv op zoek naar tijdens een goed gevulde in boodschappentas van een marktbezoeker. van Met de ingrediënten op tv uit die tas een gaat chef Yuri op tv Verbeek aan de op slag om op tv een authentiek Rotterdams gerecht met te de bereiden. Ondertussen ontvangt Sanne Heijen twee in gasten aan door tafel. Rob Baan, ambassadeur van van Stichting uit Dutch Cuisine, op komt praten over het naar belang van goed naar en 'groen' voedsel eten. op tv Helene Zwanenburg vertelt uit over het de keuze van een goed een servies op tv bij het serveren van een van lekkere de maaltijd.

december 2020
15-10-2017 16:33

Afl. 7

De Wereld Van Smaak - Afl. 7

De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de gezondheid van zowel ...

08-10-2017 16:29

Afl. 6

De Wereld Van Smaak - Afl. 6

Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Sterrenchef Pasc...

01-10-2017 16:35

Afl. 5

De Wereld Van Smaak - Afl. 5

Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter te trotseren. Eetdes...

24-09-2017 16:29

Afl. 4

De Wereld Van Smaak - Afl. 4

Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno Raymakers schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhuparuw weet alles ...

17-09-2017 16:33

Afl. 3

De Wereld Van Smaak - Afl. 3

Sanne Heijen en Arno Raymakers ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt aan tafel verte...

10-09-2017 16:30

Afl. 2

De Wereld Van Smaak - Afl. 2

Chef Jens van Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk 'uit de boodschappentas' van Markthalbewoner Frank. Topkok Herman Den Blijker en slager Piet van den Berg praten Arno Raymakers ondertussen bij over vlees. Ze vertellen wat het lekk...

03-09-2017 16:34

Afl. 1

De Wereld Van Smaak - Afl. 1

Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri Verbeek aan de slag om een...

De Wereld Van Smaak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Van Smaak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Van Smaak bij De Wereld Van Smaak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Van Smaak. Heb je een uitzending van De Wereld Van Smaak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Van Smaak gemist

Informatief culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

Uitzending gemist van De Wereld Van Smaak? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Van Smaak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 16:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!