Programma gemist?

De romantische periode op rondom Valentijnsdag is uit aangebroken. tijdens Om in in de culinaire sferen te van blijven, is er met in deze aflevering een het liefdevol eerbetoon op aan groente. En in niet voor niets, want groenten een zouden de op redders van de van gezondheid van zowel op tv ons lijf met als de aarde kunnen het zijn! Niemand minder dan tijdens groentekoning Jonathan de Karpathios vertelt erover. uit Verder op tv wordt er tussendoor van uit alles gesnoept de en vooral Arno maakt daar op in de markthalvloer gretig het gebruik van van. Tenslotte maakt uit chef Evert te Pas een een de stoer gerecht met de ingrediënten uit een de tas de van een tijdens markthalbezoeker.

Het Chinees Nieuwjaar uit is de naar meest feestelijke en culinaire het naar Aziatische gebeurtenis van het jaar. door Chef Tim Kan het maakt een een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de door ingrediënten in uit de het boodschappentas van een markthalbezoeker. met Sterrenchef Pascal Jalhay deelt zijn het geheimen over in de door Aziatische smaakmakers die hij op gebruikt in zijn tijdens zoutarme gerechten. Het verschil tussen in van kokoswater, kokosmelk, kokosvet en het kokosroom wordt haarfijn op uitgelegd.

Jean Beddington, naar de eerste vrouwelijke chef de met in de keuken van dit met programma, laat zich een inspireren door het de boodschappentas van van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van uit op tv der Steen geeft voedingstips om vitaal op van de winter te naar trotseren. Eetdesigner Marije Vogelzang in legt het belang op tv van eetdesign voor de op tv maatschappij uit en deelt op een primeur. uit Verder natuurlijk naar weer veel op tips, weetjes en heerlijkheden. Smullen met geblazen!

Chef Paul met Toorop door geeft uitleg over een uit aantal Aziatische ingrediënten. een Bij Arno op tv Raymakers schuiven twee gasten de aan. Marloes Collins legt het op tv van verschil uit tussen een allergie op tv en intolerantie en geeft op alternatieven. Gaby op Kuhuparuw weet alles in over smoothies, in sappen, juices en blenders. uit Hoe haal je met het door beste uit je groente en fruit? naar En wat een zijn de het slimste foefjes, zodat je lijf het naar deze voedingswaarden ook daadwerkelijk goed kan tijdens opnemen? Sanne Heijen door bezoekt uit ondertussen een specerijen- van en kruidenstand op op de marktvloer.

Sanne op Heijen en Arno Raymakers ontvangen van een weer grote namen de uit het culinaire door circuit. Chef-kok Sieberen Meerema van maakt een door bijzondere salade van tijdens de ingrediënten uit op tv de boodschappentas van het een markthalbezoeker. Albert door Kooy komt aan tafel het vertellen welke stappen in we moeten het ondernemen om lijf op tv en aarde gezonder te een maken. Trendwatcher van Marjan Ippel deelt foodgerelateerde trends op voor de op komende periode.

Chef Jens van uit in Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk het 'uit de op boodschappentas' van Markthalbewoner uit Frank. Topkok Herman Den op Blijker door en slager Piet van den het Berg de praten Arno Raymakers ondertussen bij op over op vlees. Ze tijdens vertellen wat het lekkerst is tijdens en hoe naar moet je vlees met moet snijden. Sanne Heijen krijgt van smartphototips naar van gerenommeerd fotograaf Jan op Bartelsman, die onder meer een met Jonnie in Boer een werkt.

Er op wordt uitgebreid kennisgemaakt met op tv Markthal Rotterdam. van In dit foodwalhalla gaat Arno de op Raymakers op zoek naar een uit goed gevulde van boodschappentas van een marktbezoeker. Met op de ingrediënten tijdens uit die tas gaat een chef op Yuri Verbeek aan de slag op om van een authentiek Rotterdams op tv gerecht te bereiden. het Ondertussen ontvangt het Sanne Heijen twee gasten aan tafel. naar de Rob Baan, ambassadeur de van Stichting Dutch Cuisine, komt praten tijdens over het van belang van goed de en 'groen' het voedsel eten. Helene Zwanenburg vertelt tijdens over de keuze op met van een goed servies uit bij het serveren van een met van lekkere maaltijd.

december 2019
15-10-2017 16:33

Afl. 7

De Wereld Van Smaak - Afl. 7

De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de gezondheid van zowel ...

08-10-2017 16:29

Afl. 6

De Wereld Van Smaak - Afl. 6

Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Sterrenchef Pasc...

01-10-2017 16:35

Afl. 5

De Wereld Van Smaak - Afl. 5

Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter te trotseren. Eetdes...

24-09-2017 16:29

Afl. 4

De Wereld Van Smaak - Afl. 4

Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno Raymakers schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhuparuw weet alles ...

17-09-2017 16:33

Afl. 3

De Wereld Van Smaak - Afl. 3

Sanne Heijen en Arno Raymakers ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt aan tafel verte...

10-09-2017 16:30

Afl. 2

De Wereld Van Smaak - Afl. 2

Chef Jens van Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk 'uit de boodschappentas' van Markthalbewoner Frank. Topkok Herman Den Blijker en slager Piet van den Berg praten Arno Raymakers ondertussen bij over vlees. Ze vertellen wat het lekk...

03-09-2017 16:34

Afl. 1

De Wereld Van Smaak - Afl. 1

Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri Verbeek aan de slag om een...

De Wereld Van Smaak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Van Smaak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Van Smaak bij De Wereld Van Smaak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Van Smaak. Heb je een uitzending van De Wereld Van Smaak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Van Smaak gemist

Informatief culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

Uitzending gemist van De Wereld Van Smaak? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Van Smaak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 16:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!