Programma gemist?

Brecht krijgt in de resultaten met van nieuw onderzoek van van Greenpeace en Milouska het gaat lekker festivallen. op Verder de levert zweten in een de sportschool ook energie in op, in Delft zetten op ze het om naar in elektriciteit. Met: Greenpeace de deed drie jaar naar op geleden onderzoek naar naar gif in planten uit tuincentra. Van in de door 69 onderzochte in planten bleek er tijdens éen zonder schadelijke stoffen, de rest op was dus door wèl vervuild. De tuinplantenbranche op in beloofde beterschap. Heeft dat iets door opgeleverd? Brecht krijgt de met resultaten van uit nieuw onderzoek uit van Greenpeace. * Wie staat door te zweten uit in de sportschool een raakt niet alleen met iets kwijt, maar het op tv levert ook met energie op. Tenminste, met als je die het weet te van verzamelen. In Delft slagen op tv ze erin om de door energie van met de van sportende mensen om te door zetten in elektriciteit. op * Acteur Roel Bloemen en in cabaretier uit Hanneke Drenth zijn een de stel en eten - tijdens met net als de rest op van Nederland de tegenwoordig- avocado. En op tv die kun je nu ook van 'eetrijp' kopen. Maar op tv hoe duurzaam is dat? het * Milouska tijdens gaat lekker festivallen in op camping Stortemelk. op Here comes de the Summer is het het kleine zusje van tijdens Into the Great Wide naar Open een op Vlieland. De start van in het festivalseizoen. door En die worden steeds in groener, zeggen de van op tv organisatoren zelf. Klopt op dat?

Een nieuwe van bewoner wil op geen gewone met verwarmingsketel installeren, het bouwbedrijf door sluit hem toch het aan. Elena naar brengt de strijdende partijen bij elkaar. een En Brecht naar besluit een maand lang een niets met te kopen. met Met: Een van de door toekomstige bewoners van een van huis door in een nieuwbouwwijk de in Utrecht wil geen gewone uit verwarmingsketel laten installeren, het want hij van wil 'van het gas de af'. Maar op bouwbedrijf BAM zegt: Wij tijdens hebben met een warmteplicht en sluiten u de tòch naar aan! Elena brengt de strijdende het partijen bij elkaar. * in op Aan de Bilderdijkkade in Amsterdam op heeft een aantal woonboten een een groen dak met gekregen met sedumplantjes. een in Zo'n groen dak houdt op tv het koel op tv in de zomer op en isoleert in de winter. een Eerder was de zo'n sedumdak veel in te zwaar, maar met in de komst van mineraalmatten in op tv is het wel mogelijk in om groene daken op woonboten naar te leggen. * een in En de grootste milieubelasting komt in door uit alle spullen die we kopen, het leest Brecht. Ze op koopt een hele maand de niks. Wat tijdens doet de dat? En waarom de zijn we zo in verslaafd aan kopen? En als je de gaat 'ontspullen', waar op laat je de alles met wat je niet door meer nodig hebt? * De op tv chemokar is opgeheven. Waar de laat je uit klein op chemisch afval nu in ook alweer?

Milouska bezoekt het op tv een Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar een ze witte het jassen van gerecycled textiel in dragen. op Elena doet duurzame naar boodschappen en zoekt uit hoe een de prijzen in tot stand komen. tijdens Met: Milouska gaat de op bezoek in het Radboud een ziekenhuis in Nijmegen het waar ze witte in jassen van uit gerecycled door textiel dragen. * Ergens op in een heel eenzame dijk op tv tijdens staat een lantarenpaal met die bestaat uit van ronde zonnecellen waar geen uit elektriciteitsnet meer voor nodig is. van met * Dirk Zeelenberg is naast acteur in op tv ook trouwambtenaar. Voor Groen Licht in bakt het hij een schitterende bruidstaart met met duurzame vanille. * Elena het doet duurzame op boodschappen en zoekt op uit de hoe de prijzen tot stand een komen.

De met aarde beeft in Groningen en een het raakt in op: het uiteindelijk moeten we door allemaal 'van het gas af!' van Groen Licht in laat zien hoe dat kan. met Met: De aarde met naar beeft in Groningen en op het raakt op op: uiteindelijk moeten we allemaal met 'van in het gas af!' Groen het Licht laat zien een hoe dat kan. het Brecht roert vandaag in de tijdens tijdens koeienpoep bij de met mestvergister van een op boerderij waar ze helemaal geen gas door op meer nodig hebben. * Op het op tv met terrein van de Universiteit van met Utrecht lopen schapen tijdens rond voor een de studie diergeneeskunde. De in wol ging tot uit voor op kort naar China, in maar waarom de de wol rond laten reizen tijdens als je er door zelf ook tijdens iets van kunt met maken? Wol wordt vilt. * Presentator naar Lucille Werner naar kookt graag met op tv tropische tijdens garnalen. Nu heb je de ze met en zonder door keurmerk, wat zegt dat een precies? * Milouska het verdiept zich in tijdens de uitvaartbranche. de Kun je in daar ook een groene keuzes maken? * in En weet je met dat je met de keuze tijdens voor je op tv bank ook een in belangrijke groene slag kunt van uit slaan?

Zonnepanelen die een meedraaien met in de zon. op Alles over (bak)bananen. En iedereen wil een een frisse het tuin, maar zijn het bestrijdingsmiddelen wel met milieuvriendelijk? Met: Flower met Power. Zonnepanelen op een ons dak zijn inmiddels normaal, door maar de hoe cool uit zou het zijn als die op tv zonnepanelen meedraaien met de het zon? Dan heb in je op tv veel meer rendement. op tv Elena vindt een naar 'tiny house' op op tv wielen, dat 'op zonne-energie- meedraait met met de zon met èn een door 'smart flower', met een reeks met zonnepanelen in de vorm naar van een de bloem, die net echt, open en op tv dicht gaat op tv en van zich draait naar het licht. een * Bakbanaan. Mezzosopraan Tania op tv Kross uit is een de wereldberoemde opera-diva. Maar als een ze thuis is kookt op tv ze gewoon lekker met nasi naar voor haar drie naar kinderen, met een lekkere bakbanaan. Zijn in die de ook duurzaam te krijgen? Over de (bak)bananen, bananenziektes, naar bananenkeurmerken en op tv wat betekent eigenlijk 'een het bananenrepubliek'? * Heermoes en op tv in Haagwinde. De lente in de lucht op en dan tijdens lekker in een opgeruimde een frisse van tuin, dat wil het Brecht ook. In de de tuincentra vind de je allerlei 'eco' bestrijdingsmiddelen, tegen van door onkruid of groene aanslag op de met tegels. Zijn op tv die inderdaad zo milieuvriendelijk uit op als ze beloven? * uit En wat valt tijdens er te vertellen over de met zak met van je favoriete tijdens chips?

Journalistiek reportageprogramma met op tv Milouska Meulens, Brecht door met van Hulten en Elena Lindemans over tijdens de groene feiten en door fabels.

Van een oude wollen truien kun op tv je nieuwe wollen truien uit maken. De haring door tijdens blijkt een hele 'groene' naar vis. Milouska zoekt uit naar een duurzame door vakantie en hoe van was je een je auto op een groene uit manier? Kleding die het wordt afgedankt een belandt voor 70% in op tv de prullenbak. uit Wat wordt ingezameld een in recyclingbakken is niet altijd de meer geschikt van voor hergebruik: door en dan wordt het op gedowncycled tot op hoedenplank of op isolatiemateriaal. Het bedrijf Loop.alife maakt van op tv oude wollen naar truien door nieuwe wollen truien. Verder verkoopt naar het bedrijf Gewildgroei naar tegels met een gat tijdens erin, van waar je van alles met in kunt laten groeien. met door Want hun motto uit is onkruid bestaat niet. met Ook blijkt haring op een geweldige in 'groene' vis te zijn. in Actrice Dunya Khayame, uit bekend als naar rechercheur uit de dramaserie KLEM, uit wordt gekoppeld aan naar Bart van uit Olphen (kok door en visspecialist) voor een haringsalade. Milouska met zoekt naar tijdens een duurzame vakantie en met stuit op de naar vraag: kun in je nou met op tv goed fatsoen naar van Griekenland in deze zomer? Een op tv land dat in crisis is een en duizenden vluchtelingen in opvangt op van de idyllische op tv eilanden. En hoe ga door je daar groen naar toe? op Tot slot: wat op is groener, je tijdens auto wassen met door een emmertje en de een spons naar in je het eigen straat, of lekker makkelijk met een door de wasstraat bij van het benzinestation?

IJs door wordt warmte en in houdt een heel schoolgebouw warm, een kunstenaar Cynthia met Hathaway maakt vilt het van wol en Laurens van ten Dam barbecuet tijdens met in biologisch vlees. Met: Gas voor tijdens warmte is straks de verleden tijd. door De gasbel raakt uit op een en na de aardbevingen in Groningen de weten ze op tv al jaren dat gaswinning van móet stoppen. Maar tijdens hoe de voorkomen we tijdens dat 'Nederland in de kou naar zit', zoals Mark het Rutte beweert? In de op serie op 'Van het gas af' deze uit week: IJs de wordt warmte. Een uit enorme bak met op tv ijs van zorgt ervoor dat een heel door schoolgebouw een geen gas meer het nodig heeft, maar een toch warmte krijgt. * de Op de op Universiteit Utrecht lopen schapen tijdens rond voor de het wetenschap. Tot met nu toe ging de wol van van de die schapen naar China, leverde uit het nog wat op. van Maar is het dat niet naar zonde? Nu uit maakt kunstenaar Cynthia Hathaway ter plekke naar vilt van op die de wol. * Fietser Laurens op ten Dam in houdt enorm van barbecueën en een steekt het liefst nu het al een het vuur aan. van En dan lekker door een goed stuk vlees van het de biologische slager van erop. Maar op tv hoe erg is tijdens dat vlees nou een ook de alweer voor het in milieu? Moeten we allemaal vegetariër worden op naar of is er een alternatief? * uit Brecht het heeft al zonnepanelen naar op het dak, maar zoekt door nu uit of op tv een waterpomp door iets voor haar is. op tv * naar En het wordt lente, tijdens veel van mensen gaan dan lekker naar de auto wassen. Hoe doe uit je met dat 't met groenst?

Met o.a.: Milouska door de leent kleren, want niet op alles dat je wilt in hebben hoef je op te kopen. door En hoe bestrijd van je spinnen, ratten, muizen een en mieren op een een dier- en milieuvriendelijke op tv manier? op Met: Van tijdens steeds meer spullen denken van we, je hoeft het niet naar allemaal zelf in het bezit door te hebben, maar in je wilt het wèl gebruiken. uit Dat hebben met ze goed begrepen tijdens bij op Lena the fashion library. Milouska gaat de kleren lenen. Verder naar een doet een bananenschil er ontzettend lang uit over om te door verteren. Dus misschien op tv kun naar je er wel iets tijdens van maken, dacht door kunstenaar het Lotte de Boer. uit Nu zijn er schoenen van door bananenschillen! * Hella op Hueck is bekend tijdens van door RTLnieuws en RTLZ. Ze kookt met in paassfeer een eitje. met Die de hebben een natuurlijk keurmerk, op zodat je in kunt kiezen voor een 'groen' op tv ei. door Maar kwarteleieren hebben geen keurmerk. in Hoe leven een die van kwartels eigenlijk en kun naar je met een tijdens gerust hart kwarteleieren aanschaffen? de * Spinnen, een ratten, muizen of op mieren in huis. Het zijn tijdens vast uit heel nuttige dieren, maar meestal het willen naar we er liever vanaf. tijdens En hoe de doe je dat nou op in een het dier- en milieuvriendelijke in manier? Elena gaat mee met met een verdelger èn naar naar uit de dierentuin. En ja, het naar tijdens klopt, een rat kan door het de riool via tijdens de door wc je huis naar in sluipen. * Welke apparaten zijn door de allergrootste op tv energieslurpers?

Met: van De oplossing om klein plastic op tv uit zee te in op tv weren, een duurzaam zelfgebouwd op huis in op tv Soest, de duurzaamheid van voedingssuplementen, door groen uitgaan en op groene fietslampjes. Met: in Al van het water dat in het sloten, grachten, kanalen en van rivieren zit van komt uiteindelijk in naar de zee de terecht, langs allerlei gemalen. een Daar halen naar ze de rotzooi het eerst uit het water, maar alleen tijdens als het heel een op groot is. Klein plastic, van zoals zakjes en flesjes, een gaan gewoon door. En op daar een is nu iets op gevonden. op tv * In Soest uit staat een van recreatiepark op tv met daarop een een klein zelfgebouwd huis, een helemaal van duurzame op materialen. Heel veel ruimte en heel een van veel rotzooi heb op je namelijk helemaal niet nodig. * in Baanwielrenster Elis tijdens Ligtlee werd vorig van jaar olympisch in kampioen in Rio de het Janeiro. Ze traint als in een bezetene tijdens en op tv moet veel eiwitten eten. Het tijdens superfood op spirulina, een hippe algensoort, tijdens zou goed zijn voor lichaam in uit en geest. En hoe duurzaam zijn op de dat soort voedingssuplementen? * Ook doet de Milouska ontzettend haar met best een zo het van duurzaam mogelijk leven te lijden. op tv Maar hoe gaat dat in een 's avonds laat? Kun je ook naar de groen uit? Milouska op tv gaat op pad met artiest Roos met Blufpand. * naar Hoe groen door zijn jouw het fietslampjes?

Met: tijdens Zonne-energie, brood van oud bier, een het het Groene Kieskompas, de op klimaatverandering en het zuinigste naar fietslampje. van Met: Heb je zonnepanelen op je tijdens dak? Lekker groen tijdens bezig! op Maar dè een groene aanschaf van nu is van de naar zonneboiler. Daarmee warm je direct het water door op in de op tv zon en dat is veel de efficiënter dan zonne-energie omzetten het in in elektriciteit. Duur in aanschaf, maar naar de overheid in geeft nu een van fikse subsidie. tijdens * Daarnaast aandacht voor een oud brood. naar Brood wordt en masse met weggegooid, zonde. Vanaf van volgende door week kun je bij tijdens Marqt, de supermarkt met op tv een q, bier kopen op tv dat gemaakt is het van oud uit brood. * Actrice Myryanna naar van Reeden vult in het op Groene Kieskompas in. Ze naar wil iets goeds doen uit voor een bijen. Waarom is dat op tv nou ook door alweer zo van belangrijk? * Als het we de klimaatverandering niet afremmen, door loopt Nederland steeds meer de kans de overstroomd te worden. op tv Een paar jaar geleden van kregen we nog van het advies van op tv de overheid om een op tv noodpakket tijdens aan te schaffen. een Heeft Brecht dat gedaan? in En heb je daar van genoeg aan? Dat de op tv gaan we ook vragen op bij 'preppers', mensen die een die dreiging zeer door serieus naar nemen en weten in wat je moet doen door als het fout met gaat.

Welke stroom komt op tv er in eigenlijk uit op openbare laadpalen? Verder aandacht van voor plastic zwerfvuil, duurzame vis op en zonnepanelen. En het tijdens wat is het groenste fietslampje? Met: van uit Een elektrische auto is pas echt op duurzaam als naar je 'm op tv oplaadt met groene stroom. Maar op tv welke stroom uit komt er eigenlijk op tv uit openbare laadpalen? met Dat staat op tv er niet tijdens op en het is ook de lastig te achterhalen. Milouska een Meulens zoekt het van van uit voor haar eigen in auto met stekker. van Verder is met plastic zwerfvuil in het water niet een alleen een heel een in vervelend, smerig gezicht, maar in levert ook echt gevaar op met naar voor het milieu. De Plastic Whale de Foundation vist tijdens de plastic op tv rotzooi uit de de grachten van Amsterdam met en de haven van op tv Rotterdam en maakt uit er uit dan weer iets moois van. * op Groen Licht vraagt op tv op tv BN'ers om het Groene Kieskompas in een de te vullen. Daar kun je uitzoeken op tv naar hoe politieke partijen denken op over onderwerpen die te maken tijdens een hebben met natuur en milieu. Presentator op tv uit Dieuwertje Blok eet graag vis, de omdat ze een denkt dat dat duurzamer door is dan vlees. naar De stelling luidt: Er op tv mag alleen door nog vis van verkocht worden die van duurzaam gevangen of van gekweekt is, ook als tijdens die vis daardoor duurder in wordt. Er bestaat met al een het hele van makkelijke goedkope vis: de pangasius. En op tv is die met ook groen? * Zonnepanelen in op uit je dak zijn inmiddels bekend. van Maar hoe een pak je het het aan de als je geen eigen dak hebt, op tv maar bijvoorbeeld op tv wel een gezamenlijk van dak op met een Vereniging naar van Eigenaren? Elena in Lindemans wil zonnestroom tijdens in haar eigen buurt om het het de binnenplein van 'groen' door licht te kunnen voorzien. Lukt naar het haar de naar buren mee te krijgen? door En op tv wat is het uit groenste fietslampje?

Wat uit levert een investering in uit windmolens van eigenlijk op? Van opgevist op plastic naar een hip skateboard. een BN'ers in vullen het Groene Kieskompas in op tv en door aandacht voor 'natuurlijke' parfum. de Met: Wie echte op tv groene stroom op wil hebben, kan kiezen van voor een investering naar in op windenergie, bijvoorbeeld bij op tv Qurrent en Greenchoice. Je koopt door dan een stukje windmolen, met zeggen de energiebedrijven. tijdens Maart uit levert die investering met ook wat op? Gaslicht.com rekent op het het uit en komt tot de tijdens ontdekking op dat je het met die windmolen naar voor jaren vastzit uit aan het energiebedrijf. En dat de is niet tijdens zo goed op tv voor je portemonnee. * Plastic in Whale door vist zwerfafval uit de Amsterdamse grachten tijdens en nu op ook met uit de haven een van Rotterdam. Niet tijdens alleen om de troep een op te ruimen, tijdens maar ook om het aandacht te vragen voor de in Plastic een Soup. En van dat van opgeviste plastic kun uit je nu een hip uit uit skateboard laten maken. * met Groen Licht laat in met aanloop naar de een verkiezingen een BN'ers het Groene Kieskompas invullen. Pierre tijdens door Wind heeft het over naar de stelling: De bio-industrie moet door snel worden door afgeschaft, ook in al wordt door vlees daardoor duurder. En tijdens we gaan op zoek het naar met de herkomst van het een karbonaadje dat bij hem op op het bord op tv ligt. uit * Ook aandacht voor tijdens de term 'natuurlijk'. Het met zegt op zichzelf door niks, maar wordt tijdens te met pas en te onpas gebruikt de om spullen met aan te prijzen als 'groen'. een uit Zo is er ook in 'natuurlijke' parfum te in koop, maar is dat nou het een echt beter dan 'gewone' parfum? Waar de moet de je op letten als je tijdens duurzame wijn wilt tijdens het kopen? Of kun naar je sowieso beter een op tv biertje nemen?

Hoe een sla je zonne-energie het op, een leliekweker door die een alternatief zoekt voor een tijdens het spuiten van gif naar en welke wijn in is het groenst? Met: Zonne-energie een te een over, maar hoe sla je naar op de energie op voor als je op tv het de nodig hebt het en de zon niet schijnt? een Daar tijdens hebben ze in de in wijk Lombok in Utrecht uit iets op gevonden: de het zonne-energie de gaat naar van de accu van een deelautootje de voor de deur. Daar naar kun een je dan in niet alleen mee rijden, op maar ook de van opgeslagen energie op gebruiken voor je huis. in * Een grote leliekweker die het op tv geen gif meer wilde op spuiten en last bleef uit houden van onkruid tussen in naar de bloemen. Daarom van lopen daar nu de de kippen van in Stichting Red een uit Legkip rond. Ze door schoffelen de grond en door leggen ook nog een met eitje voor naar de medewerkers. in * Je kan vanaf 13 februari het op tv uitzoeken welke partij groen van genoeg is naar jouw de zin, door 130 in stellingen de te beoordelen in een het Groene Kieskompas. Groen Licht onderzoekt van in de met weken voor met de verkiezingen steeds in een stelling met een BN'er. uit * van We zijn in de keuken door bij presentator Harm van Edens. het Hij maakt zich het druk over de stelling: van Ganzen mogen het worden afgeschoten in om schade aan de uit landbouw te op tv voorkomen. Is dat nou een de enige oplossing? * op tv Wordt het in op de toekomst normaal een dat we door insecten eten de in plaats van 'gewoon' met vlees? Brecht neemt de met proef op de een som en van begint met een lekkere insectenbonbon. van Die is nog uit niet te koop de in de winkel, uit wat wel? * de Welke wijn door is het naar groenst?

Designers tijdens die met bijzondere (verschimmelde) materialen op tv op tv werken en het op tv Groene Kieskompas: welke op politieke partij is naar groen genoeg voor jou? een Met: Steeds meer tijdens designers werken met materialen de die met niet zo voor de in hand liggen. Zo kun je in bijvoorbeeld een lamp een maken van een van zak een met meel waar een door schimmel naar in groeit. Heeft dat naar de toekomst? * Studenten een kunnen in Utrecht voor van vijf euro elke de week een tas met vol met tijdens biologische tijdens en lokale groente ophalen. op tv Hoe kan dat zo goedkoop? op En wat met wil initiatiefnemer van Green Office nog tijdens meer? * tijdens Vanaf vandaag (13 februari) kun je van uitzoeken welke uit partij groen tijdens genoeg is naar naar jouw zin door 130 in stellingen op te beoordelen in uit het Groene Kieskompas. de Groen Licht onderzoekt de in de weken voor de verkiezingen tijdens steeds door een stelling met een van BN'er. Nu gaan we op autorijden met RTL-weerman de Reinier van in de Berg. Hij met maakt zich druk over op tv de van stelling: '130 km per uur van uit rijden moet kunnen?' Waarom willen we van zo graag naar hard door gaan en wat maakt uit het nou uit? met * Elena woont op IJburg op tv in Amsterdam en een bij uit haar in de het buurt hebben heel veel mensen uit een in open haard. En dat naar is op superongezond, weten we inmiddels. in En helemaal in niet duurzaam! Maar ja, ook wel in romantisch, het zo'n vuurtje. Elena gaat op naar zoek naar met een door groene variant. * op tv Wat is nou een goede groene tijdens bloem voor je op tv uit geheime liefde op 14 het februari?

juni 2017
22-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Brecht krijgt de resultaten van nieuw onderzoek van Greenpeace en Milouska gaat lekker festivallen. Verder levert zweten in de sportschool ook energie op, in Delft zetten ze het om in elektriciteit. Met: Greenpeace deed drie jaar geleden on...

15-05-2017 19:15

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Een nieuwe bewoner wil geen gewone verwarmingsketel installeren, het bouwbedrijf sluit hem toch aan. Elena brengt de strijdende partijen bij elkaar. En Brecht besluit een maand lang niets te kopen. Met: Een van de toekomstige bewoners van e...

08-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Milouska bezoekt het Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar ze witte jassen van gerecycled textiel dragen. Elena doet duurzame boodschappen en zoekt uit hoe de prijzen tot stand komen. Met: Milouska gaat op bezoek in het Radboud ziekenhuis in ...

01-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Licht laat zien hoe dat kan. Met: De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Lich...

24-04-2017 19:25

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Zonnepanelen die meedraaien met de zon. Alles over (bak)bananen. En iedereen wil een frisse tuin, maar zijn bestrijdingsmiddelen wel milieuvriendelijk? Met: Flower Power. Zonnepanelen op ons dak zijn inmiddels normaal, maar hoe cool zou het...

17-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Journalistiek reportageprogramma met Milouska Meulens, Brecht van Hulten en Elena Lindemans over groene feiten en fabels.

10-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Van oude wollen truien kun je nieuwe wollen truien maken. De haring blijkt een hele 'groene' vis. Milouska zoekt naar een duurzame vakantie en hoe was je je auto op een groene manier? Kleding die wordt afgedankt belandt voor 70% in de prull...

03-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

IJs wordt warmte en houdt een heel schoolgebouw warm, kunstenaar Cynthia Hathaway maakt vilt van wol en Laurens ten Dam barbecuet met biologisch vlees. Met: Gas voor warmte is straks verleden tijd. De gasbel raakt op en na de aardbevingen i...

27-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met o.a.: Milouska leent kleren, want niet alles dat je wilt hebben hoef je te kopen. En hoe bestrijd je spinnen, ratten, muizen en mieren op een dier- en milieuvriendelijke manier? Met: Van steeds meer spullen denken we, je hoeft het niet ...

20-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met: De oplossing om klein plastic uit zee te weren, een duurzaam zelfgebouwd huis in Soest, de duurzaamheid van voedingssuplementen, groen uitgaan en groene fietslampjes. Met: Al het water dat in sloten, grachten, kanalen en rivieren zit k...

13-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met: Zonne-energie, brood van oud bier, het Groene Kieskompas, de klimaatverandering en het zuinigste fietslampje. Met: Heb je zonnepanelen op je dak? Lekker groen bezig! Maar dè groene aanschaf van nu is de zonneboiler. Daarmee warm je dir...

06-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Welke stroom komt er eigenlijk uit openbare laadpalen? Verder aandacht voor plastic zwerfvuil, duurzame vis en zonnepanelen. En wat is het groenste fietslampje? Met: Een elektrische auto is pas echt duurzaam als je 'm oplaadt met groene str...

27-02-2017 19:25

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Wat levert een investering in windmolens eigenlijk op? Van opgevist plastic naar een hip skateboard. BN'ers vullen het Groene Kieskompas in en aandacht voor 'natuurlijke' parfum. Met: Wie echte groene stroom wil hebben, kan kiezen voor een ...

20-02-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Hoe sla je zonne-energie op, een leliekweker die een alternatief zoekt voor het spuiten van gif en welke wijn is het groenst? Met: Zonne-energie te over, maar hoe sla je de energie op voor als je het nodig hebt en de zon niet schijnt? Daar ...

13-02-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Designers die met bijzondere (verschimmelde) materialen werken en het Groene Kieskompas: welke politieke partij is groen genoeg voor jou? Met: Steeds meer designers werken met materialen die niet zo voor de hand liggen. Zo kun je bijvoorbee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groen Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht bij Groen Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht gemist

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Groen Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord