Programma gemist?

In met de Dutch door Sustainable Fashion Week in Amsterdam uit gaat tijdens Milouska naar ontwerpers tijdens Alexander van Slobbe en het Francisco van Benthum van Hacked de By. van Zij maken nieuwe mode tijdens van de leftovers door van de tijdens snelle mode-industrie; kleren die een niet eens de winkel van bereiken, laat de staan onze een eigen klerenkast. * door Groen Huis. Een uit groep studenten van de Hogeschool de Utrecht van verzon een zelfvoorzienend op tv huis en dat door ontwerp werd tot hun eigen met verrassing genomineerd voor op een prestigieuze wedstrijd tijdens in tijdens de VS. Deze zomer in ging het huis op per zeecontainer naar de Denver. Daar strijden deze door week dertien teams de met uit de hele wereld de met elkaar om de van titel van het duurzaamste tijdens huis. * door Kapsalon. In de in rubriek de Opjebord kijkt Groen het Licht in de keuken van tijdens BNNVARA-presentator Emma Wortelboer. Ze op kookt bijna van nooit zelf, op haalt liever af. Bijvoorbeeld op een lekkere kapsalon op bij de uit snackbar. Die frites, is dat de nou op tv een 'groene' keuze? op * Werkt het ook? naar Fannie en Sahil testen het groene gadgets. Deze de op week: biologisch afbreekbare coffeecups het voor een Nespresso-apparaat. Werkt een dat het ook?

Elk naar jaar zet een de groep studenten in Delft door zich in in voor de Solarrace: zoveel door mogelijk kilometers afleggen op in zonnecellen. met Ook dit jaar het gaan ze er weer tegenaan tijdens en onthullen in het nieuwste de model auto-op-zon aan Milouska. met Tijdens de testrit werd van er bijna door 800 km het afgelegd, is uit dat genoeg om de World Solar door Challenge in in Australië te winnen? * uit Luiers in vormen een enorme afvalberg die door slecht gerecycled door kan worden. met De gemeente Breda met deed een proef met baby's met en het ouders met wasbare tijdens luiers. Wat blijkt: dat gaat op eigenlijk best en tijdens uiteindelijk tijdens ben je naar ook nog goedkoper uit. * In met de rubriek OpjeBord een de maakt acteur Wart Kamps vitello op tonato en vraagt in zich af: op kun je nog met goed in fatsoen een tonijn eten? van En mocht die soort uitsterven, op tv is in dat dan eigenlijk erg? door * En Fannie in en Sahil uit testen groene gadgets. Deze met week de Lifestraw, een pijpje in waarmee naar je vervuild water schoon tijdens krijgt. Maar een werkt dat in ook?

Elena in ontmoet Marieke op Havermans. Ze werkte eerder als tijdens verpakkingsdesigner bij uit Unilever en was op gespecialiseerd in ketchup. het Maar na op tv de begrafenis van een familielid heeft naar ze door haar hele leven omgegooid; door ze op ontwikkelde een duurzame grafkist. van Wat houdt door dat precies in? * tijdens Groen Licht kijkt in uit de uit keuken van Journaalpresentator Simone Weimans. naar Ze maakt in vegan snacks met havermelk. Want van door ze drinkt liever geen een koemelk. Is op havermelk inderdaad een redelijk door alternatief voor 'gewone' op tv zuivel? * Nederland bungelt onderaan op tv van allerlei 'groene' lijstjes en Groen Licht naar zoekt op tv uit: wat in kunnen we leren van de het buiteland? Deze op week: statiegeld in Denemarken. Hier het wordt door al decennialang gesteggeld met over wel of geen statiegeld op voor door kleine plastic flessen. In Denemarken op tv zijn de alle plastic flessen in en zelfs lege blikjes een geld waard. Milouska met gaat in Kopenhagen de tijdens kunst afkijken met en vraagt zich af naar waarom dat niet het in tijdens Nederland kan. * Fannie naar en naar Sahil zoeken het voor ons uit: in Groene op gadgets, doen die wat in ze beloven? Deze tijdens week: groeit er door echt een van plant uit een naar potlood?

Elena tijdens klimt op het dak met en kijkt het in de keuken van de een Johan Cruijff Arena; door die blijkt uit helemaal 'vergroend' het te zijn. Hoe hebben van ze dat voor elkaar tijdens de gekregen? Deze zomer op tv kreeg elke klant bij AH een door in gratis zakje geurparels; dan blijft door je was eindeloos lekker van ruiken. En naar nu is dat het ook overal te koop. door Kunnen die van geurstoffen kwaad in ons een milieu? Milouska duikt door in de waterzuivering. uit In in de rubriek Opjebord bakt Nadia het Moussaid (presentator tijdens talkshow De Nieuwe Maan) uit een taart met door blauwe bessen. Die van bessen zouden supergezond tijdens zijn en worden door enorm veel verkocht. het Waar komen op ze op eigenlijk vandaan? En Fannie en een Sahil testen weer een op groene gadget: met foodlovers, een soort plastic op tv deksels naar voor groente en fruit uit dat je wil in bewaren.

Het in verduurzamen van het eeuwenoude panden in op het hart van Amsterdam lijkt het lastig, maar blijkt door heel goed mogelijk. van En uiteindelijk moeten op tv we allemaal uit van het door gas af. Het de gas raakt op en uit de aarde in Groningen het beeft, op dat kan zo niet met langer. Wat zijn tijdens de haalbare op tv initiatieven? In een boerderij op tv van driehonderd jaar oud op in Makkum hebben ze van van nu een houtvergasser! Superefficiënt, van blijkt. In uit de rubriek 'Opjebord' kijken we in door met de keuken van een Bekende Nederlander. het Deze week acteur uit Pim met Veth. Hij kookt graag uit Aziatisch, bijvoorbeeld met Thaise het basilicum, gekocht van in de tijdens toko. Is op dat nou een uit groene keuze? En Groene in gadgets beloven je te van helpen met een 'groen' van op leven. Maar wordt die belofte in ook ingelost? Sahil op tv Amar Aïssa en van Fannie Fatima de van Holsteijn uit doen de test. Deze uit week: een opwindbaar scheerapparaat. een Grappig ding, maar werkt met het het ook?

Elena tijdens gaat in Amsterdam in op bezoek bij Peter een Jan Brouwer. de Zijn burgerinitiatief van met compostbakken blijkt in goed te werken en wordt inmiddels door op tv ondersteund door de gemeente. Het concept het op breidt zich langzaam uit het over de hele stad. door In door Amsterdam staan inmiddels al veertien de wormenbakken. Verder zoeken actrice van Jolanda van het den door Berg en Milouska uit of op tv je het de schil van in een citroen kunt op tv gebruiken.

Brecht het krijgt de resultaten van nieuw het onderzoek van Greenpeace uit tijdens en Milouska gaat lekker festivallen. Verder een levert het zweten in in de sportschool ook energie op, uit in Delft zetten de ze het om tijdens in elektriciteit. Met: Greenpeace met deed drie naar jaar geleden een onderzoek naar gif in in planten het uit tuincentra. Van op de 69 onderzochte planten bleek op tv er éen zonder in schadelijke stoffen, naar de rest was dus op tv wèl naar vervuild. De tuinplantenbranche tijdens beloofde beterschap. Heeft dat iets opgeleverd? op tv op tv Brecht krijgt de resultaten van de nieuw onderzoek met van Greenpeace. * uit Wie staat van te zweten in de sportschool raakt een niet alleen iets op kwijt, maar het het levert ook uit energie een op. Tenminste, als je die uit weet te verzamelen. In op Delft in slagen ze erin tijdens om de op energie van de sportende mensen om met te zetten in door elektriciteit. * op Acteur Roel Bloemen van en cabaretier Hanneke Drenth door op tv zijn een stel en eten van - net als in de met rest van Nederland tegenwoordig- in avocado. En het die kun je nu de ook 'eetrijp' kopen. Maar op tv hoe duurzaam is dat? een * op Milouska gaat lekker door festivallen op camping Stortemelk. op tv Here door comes the Summer is de het kleine een zusje van Into uit the Great Wide Open op Vlieland. met De start van in uit het festivalseizoen. En het die worden steeds tijdens groener, zeggen de organisatoren de zelf. Klopt uit dat?

Een nieuwe bewoner tijdens wil geen door gewone verwarmingsketel installeren, op tv het bouwbedrijf sluit uit hem met toch aan. Elena brengt de strijdende op tv partijen bij elkaar. van En het Brecht besluit een maand lang het niets te in kopen. op Met: Een van de op toekomstige bewoners van een een huis door in een nieuwbouwwijk in Utrecht wil naar naar geen gewone verwarmingsketel laten installeren, want door hij wil 'van de het gas af'. naar Maar bouwbedrijf door BAM zegt: het Wij hebben een warmteplicht op en sluiten u tòch door aan! Elena naar brengt de door strijdende partijen een bij elkaar. * Aan tijdens de Bilderdijkkade in Amsterdam heeft de een aantal op tv woonboten een groen uit dak gekregen een met sedumplantjes. Zo'n groen door dak het houdt het koel in de de zomer de en isoleert in een de winter. Eerder in was zo'n sedumdak veel te zwaar, naar maar met de de komst van mineraalmatten naar is het een wel op tv mogelijk om groene daken tijdens op woonboten te leggen. * van En de in grootste milieubelasting tijdens komt door alle spullen die de we in kopen, leest Brecht. Ze van koopt een hele op maand niks. Wat doet op met dat? En waarom zijn in we zo van verslaafd aan kopen? En een als je gaat 'ontspullen', naar waar het laat je alles wat uit je niet meer de nodig hebt? * De op chemokar is opgeheven. Waar het de laat je klein chemisch afval nu tijdens ook op tv alweer?

Milouska de bezoekt het Radboud van ziekenhuis in op tv Nijmegen waar ze witte jassen van met een gerecycled textiel dragen. uit Elena doet duurzame door boodschappen en zoekt uit hoe de met uit prijzen tot stand van komen. Met: Milouska naar gaat op bezoek in het door Radboud ziekenhuis in op tv Nijmegen waar ze op tv witte jassen van op gerecycled textiel uit dragen. * Ergens op een door heel eenzame door dijk staat tijdens een lantarenpaal die bestaat met uit ronde op zonnecellen waar geen in elektriciteitsnet meer voor nodig is. met * Dirk Zeelenberg een is naast het acteur ook op tv trouwambtenaar. Voor Groen de Licht bakt hij een in schitterende bruidstaart op met duurzame vanille. * Elena op doet tijdens duurzame boodschappen en uit zoekt uit hoe de door prijzen de tot stand komen.

De een aarde beeft in Groningen en een het raakt tijdens op: uit uiteindelijk moeten we door allemaal 'van het op tv gas af!' Groen Licht laat op tv zien hoe dat kan. tijdens uit Met: De aarde beeft in in Groningen en het raakt op op: uiteindelijk moeten de tijdens we allemaal 'van van het gas af!' in Groen Licht laat zien hoe in dat kan. Brecht roert tijdens vandaag het in de koeienpoep bij de het mestvergister van in een boerderij in waar ze helemaal geen de gas meer nodig een hebben. * Op het van terrein van de uit Universiteit van Utrecht op tv lopen schapen rond uit voor de de studie diergeneeskunde. De door wol ging tot voor het kort naar China, naar maar waarom de de wol rond laten in reizen als uit je tijdens er zelf ook iets van naar kunt maken? Wol wordt door vilt. * naar Presentator Lucille Werner kookt met graag met de tropische garnalen. in Nu heb je ze door met op tv en zonder keurmerk, wat de zegt dat precies? * naar Milouska verdiept zich in het in de uitvaartbranche. Kun je daar ook door groene keuzes maken? het * op tv En weet je dat je tijdens met de een keuze voor je bank een ook de een belangrijke groene slag op kunt in slaan?

Zonnepanelen op tv die meedraaien het met de zon. Alles over (bak)bananen. het naar En iedereen wil een frisse tuin, naar maar zijn bestrijdingsmiddelen de wel milieuvriendelijk? van Met: Flower Power. Zonnepanelen de op op tv ons dak zijn inmiddels normaal, een een maar hoe cool van zou het zijn als naar die zonnepanelen meedraaien van met de zon? Dan het heb naar je veel meer rendement. Elena vindt van een 'tiny house' op op naar wielen, dat 'op een zonne-energie- meedraait met in de zon èn uit een 'smart flower', uit een reeks in zonnepanelen in de vorm van een het tijdens bloem, die net tijdens echt, open en tijdens dicht gaat en zich draait naar van het in licht. * Bakbanaan. Mezzosopraan het Tania Kross op tv is een wereldberoemde opera-diva. Maar tijdens als ze uit thuis met is kookt ze gewoon lekker een nasi de voor haar drie kinderen, met een naar lekkere bakbanaan. door Zijn die tijdens ook duurzaam te krijgen? Over in (bak)bananen, bananenziektes, bananenkeurmerken van door en wat betekent eigenlijk 'een bananenrepubliek'? het * Heermoes en uit de Haagwinde. De lente in van de lucht en dan lekker een tijdens in een opgeruimde een frisse tuin, dat wil Brecht ook. in In de met tuincentra vind je in allerlei op 'eco' bestrijdingsmiddelen, tegen tijdens onkruid of groene in aanslag op de tegels. tijdens Zijn die inderdaad op zo milieuvriendelijk als met ze beloven? * En wat met op tv valt er te vertellen over de de zak van uit je favoriete van chips?

Journalistiek reportageprogramma met met Milouska Meulens, door Brecht van Hulten en op op tv Elena Lindemans over groene feiten en naar in fabels.

Van oude wollen van truien een kun je nieuwe wollen door truien maken. de De haring blijkt een hele tijdens 'groene' vis. tijdens Milouska zoekt naar een in duurzame vakantie en een hoe door was je je een auto op door een groene manier? Kleding het die wordt op afgedankt belandt voor 70% in de op prullenbak. Wat naar wordt ingezameld in op recyclingbakken is de niet altijd meer het geschikt voor hergebruik: en van dan wordt het gedowncycled een tot hoedenplank of op tv isolatiemateriaal. uit Het bedrijf Loop.alife van maakt van oude naar wollen truien de nieuwe wollen truien. Verder verkoopt het tijdens op tv bedrijf Gewildgroei tegels de met een gat erin, op waar je uit van alles in kunt laten groeien. naar Want hun op motto in is onkruid bestaat niet. op tv Ook blijkt haring een geweldige van 'groene' een vis te het zijn. Actrice Dunya Khayame, bekend als de rechercheur uit op de dramaserie KLEM, op wordt gekoppeld aan met Bart van op Olphen (kok en een visspecialist) voor een haringsalade. Milouska op met zoekt naar een op tv duurzame vakantie en stuit op tv op de vraag: de kun je nou met door goed fatsoen naar Griekenland tijdens deze de zomer? Een met land dat in crisis is en de duizenden uit vluchtelingen opvangt op op tv de idyllische eilanden. En hoe naar ga je daar op tv groen tijdens naar toe? Tot het slot: wat is groener, het je auto door wassen met een een emmertje en in een spons in het je eigen straat, met of lekker makkelijk door de wasstraat in bij het met benzinestation?

IJs wordt van warmte en op tv houdt een naar heel schoolgebouw warm, op tv kunstenaar Cynthia Hathaway maakt vilt op van wol met en Laurens op ten Dam barbecuet met biologisch vlees. van Met: Gas voor tijdens door warmte is straks verleden uit tijd. De de gasbel raakt op en na op de in aardbevingen in Groningen op weten ze al naar jaren dat gaswinning móet stoppen. Maar door hoe voorkomen we tijdens dat 'Nederland in in uit de kou zit', met zoals Mark Rutte met beweert? In de serie 'Van van het gas tijdens af' deze week: IJs van wordt warmte. Een enorme met bak met op tv ijs met zorgt ervoor dat een heel schoolgebouw naar geen gas meer naar nodig heeft, tijdens maar het toch warmte krijgt. * Op naar de een Universiteit Utrecht lopen schapen met rond voor de wetenschap. van Tot nu toe op tv ging de met wol van een die schapen naar China, leverde in het nog wat naar op. de Maar is dat niet van zonde? Nu maakt kunstenaar Cynthia door Hathaway op ter plekke vilt van een die wol. uit * Fietser Laurens ten door Dam van houdt enorm van barbecueën door en steekt het van liefst nu al het vuur van aan. En dan op lekker een de goed stuk vlees het van de de biologische slager erop. Maar hoe door erg op is dat vlees door nou ook alweer voor op tv het milieu? Moeten we op tv allemaal vegetariër van worden of is er het een alternatief? een * Brecht naar heeft al in zonnepanelen op het op dak, maar zoekt nu tijdens uit of een in waterpomp iets voor haar is. de * En het van uit wordt lente, veel mensen gaan dan het lekker de auto door wassen. Hoe doe door in je dat 't een groenst?

Met o.a.: in Milouska van leent kleren, want de niet alles dat je wilt door hebben hoef je te op tv kopen. En een hoe bestrijd je spinnen, op ratten, muizen en op mieren naar op een dier- en milieuvriendelijke van een manier? Met: Van steeds op tv meer spullen door denken we, je hoeft het niet de allemaal op zelf in bezit in te hebben, maar je wilt op het wèl gebruiken. van Dat een hebben ze goed op begrepen bij Lena naar the fashion een library. Milouska gaat met kleren lenen. Verder doet uit een bananenschil er ontzettend lang van over om het te uit verteren. Dus misschien kun je in er wel met iets van het maken, dacht kunstenaar Lotte de het Boer. Nu zijn er tijdens schoenen het van bananenschillen! * Hella in Hueck is bekend op van tijdens RTLnieuws en RTLZ. op tv Ze kookt in paassfeer een eitje. met Die op tv hebben een natuurlijk keurmerk, tijdens zodat je kunt uit kiezen door voor een 'groen' op tv ei. Maar kwarteleieren hebben geen op keurmerk. het Hoe leven die kwartels door eigenlijk en kun je in met een een gerust hart kwarteleieren uit aanschaffen? * een Spinnen, ratten, muizen of mieren op in huis. Het op tv zijn vast met heel nuttige dieren, op tv maar meestal willen we in er naar liever vanaf. En op tv hoe doe je naar dat nou op een dier- en van milieuvriendelijke een manier? Elena gaat tijdens mee met een verdelger van èn naar de dierentuin. door En ja, het door klopt, een rat op een kan door het riool via de met wc je huis het in sluipen. met * Welke naar apparaten zijn de uit allergrootste energieslurpers?

oktober 2017
16-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

In de Dutch Sustainable Fashion Week in Amsterdam gaat Milouska naar ontwerpers Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum van Hacked By. Zij maken nieuwe mode van de leftovers van de snelle mode-industrie; kleren die niet eens de winkel...

02-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elk jaar zet een groep studenten in Delft zich in voor de Solarrace: zoveel mogelijk kilometers afleggen op zonnecellen. Ook dit jaar gaan ze er weer tegenaan en onthullen het nieuwste model auto-op-zon aan Milouska. Tijdens de testrit werd...

25-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena ontmoet Marieke Havermans. Ze werkte eerder als verpakkingsdesigner bij Unilever en was gespecialiseerd in ketchup. Maar na de begrafenis van een familielid heeft ze haar hele leven omgegooid; ze ontwikkelde een duurzame grafkist. Wat...

18-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena klimt op het dak en kijkt in de keuken van de Johan Cruijff Arena; die blijkt helemaal 'vergroend' te zijn. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Deze zomer kreeg elke klant bij AH een gratis zakje geurparels; dan blijft je was eind...

11-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Het verduurzamen van eeuwenoude panden in het hart van Amsterdam lijkt lastig, maar blijkt heel goed mogelijk. En uiteindelijk moeten we allemaal van het gas af. Het gas raakt op en de aarde in Groningen beeft, dat kan zo niet langer. Wat z...

04-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena gaat in Amsterdam op bezoek bij Peter Jan Brouwer. Zijn burgerinitiatief met compostbakken blijkt goed te werken en wordt inmiddels ondersteund door de gemeente. Het concept breidt zich langzaam uit over de hele stad. In Amsterdam sta...

22-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Brecht krijgt de resultaten van nieuw onderzoek van Greenpeace en Milouska gaat lekker festivallen. Verder levert zweten in de sportschool ook energie op, in Delft zetten ze het om in elektriciteit. Met: Greenpeace deed drie jaar geleden on...

15-05-2017 19:15

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Een nieuwe bewoner wil geen gewone verwarmingsketel installeren, het bouwbedrijf sluit hem toch aan. Elena brengt de strijdende partijen bij elkaar. En Brecht besluit een maand lang niets te kopen. Met: Een van de toekomstige bewoners van e...

08-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Milouska bezoekt het Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar ze witte jassen van gerecycled textiel dragen. Elena doet duurzame boodschappen en zoekt uit hoe de prijzen tot stand komen. Met: Milouska gaat op bezoek in het Radboud ziekenhuis in ...

01-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Licht laat zien hoe dat kan. Met: De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Lich...

24-04-2017 19:25

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Zonnepanelen die meedraaien met de zon. Alles over (bak)bananen. En iedereen wil een frisse tuin, maar zijn bestrijdingsmiddelen wel milieuvriendelijk? Met: Flower Power. Zonnepanelen op ons dak zijn inmiddels normaal, maar hoe cool zou het...

17-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Journalistiek reportageprogramma met Milouska Meulens, Brecht van Hulten en Elena Lindemans over groene feiten en fabels.

10-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Van oude wollen truien kun je nieuwe wollen truien maken. De haring blijkt een hele 'groene' vis. Milouska zoekt naar een duurzame vakantie en hoe was je je auto op een groene manier? Kleding die wordt afgedankt belandt voor 70% in de prull...

03-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

IJs wordt warmte en houdt een heel schoolgebouw warm, kunstenaar Cynthia Hathaway maakt vilt van wol en Laurens ten Dam barbecuet met biologisch vlees. Met: Gas voor warmte is straks verleden tijd. De gasbel raakt op en na de aardbevingen i...

27-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met o.a.: Milouska leent kleren, want niet alles dat je wilt hebben hoef je te kopen. En hoe bestrijd je spinnen, ratten, muizen en mieren op een dier- en milieuvriendelijke manier? Met: Van steeds meer spullen denken we, je hoeft het niet ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groen Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht bij Groen Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht gemist

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Groen Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord