Programma gemist?

Architect het Taco Tuinhof ontwerpt een van nieuwe kliniek voor Jeugdzorg door in Zeeland, uit opgetrokken tijdens uit de oude onderdelen van op tv een inmiddels in afgebroken gebouw van de Rijkswaterstaat uit de omgeving. op tv Elena ziet: niet slopen, een maar van ontmantelen is op de gedachte bij circulair in bouwen. * Het is op tv nog geen winter, door maar straks hebben we op het het weer volop nodig: naar strooizout. Nu kijken in de experts nog naar naar de weersverwachting, straks op tv zegt de straat het zélf of er strooizout op tv nodig is door naar een hele simpele het uit sensor. * Groen Licht met kijkt op het bord tijdens van Ajax-voetballer naar Liza van der Most. naar Ze tijdens kookt een stoofpot met pompoen. Nu het te naar kust en te in keur te op tv koop. En is dat in een duurzame groente? het * Fannie en Sahil testen de groene gadgets. op Deze week de deurbel door die geen elektriciteit de nodig tijdens heeft. Maar een werkt dat ook?

Heleentje Zwart is tijdens coördinator op tv duurzaamheid van van het Nordwincollege in Friesland, een groene tijdens in mbo-opleiding. Van milieubewust op bloemschikken tot een duurzame manege, Milouska tijdens ziet uit hoe studenten worden op tv voorbereid op op een nieuwe, duurzame naar manier van werken. * Vanaf december op tv van rijden er in de provincie Groningen een de twee bussen op waterstof. door Die groene brandstof in komt als restproduct van op tv het chemiebedrijf de Akzo Nobel in Delfzijl. uit Is op tv waterstof dé toekomst voar duurzaam de vervoer? * op Groen Licht kijkt op tv op het bord van presentator het Andrea van op tv Pol. Ze tijdens kookt rijst met curry. Zonder door vlees, dus het hartstikke het duurzaam. Hoewel, hoe tijdens zit dat ook in alweer met rijst? op Dat heeft ongelooflijk veel water nodig door uit en dat is op met steeds meer plekken op de door op wereld een probleem. * Fannie het en Sahil op tv testen groene gadgets. uit Deze week: door een schrift zonder van papier, werkt dat uit ook?

Wereldwijd raakt de op de aarde uitgeput doordat naar we het fosfaat eruit naar hebben gehaald. Hans van der uit Staak bedacht door een methode hoe op het een in simpele manier de aarde weer een te naar voeden, zonder kunstmest: groenrecycling. Hoe een werkt dat? * in In met de buurt van Hawaï uit ligt het kleine eiland door op Kiribati. Dat dreigt langzaam te van verdwijnen door de naar stijgende zeespiegel, veroorzaakt op door in klimaatverandering. De bewoners zoeken een inmiddels asiel de in Nieuw-Zeeland, maar is dat een naar oplossing? * tijdens Groen Licht kijkt op een in het bord van cabaretier Katinka op Polderman. Zij wil graag het minder vlees eten, op tv een maar zijn alle vleesvervangers even uit goed voor het milieu? een * Fannie en in naar Sahil testen groene gadgets. Deze week: met een door nietmachine zonder met nietjes, werkt dat de ook?

Tienduizenden gezonde van bomen op tv worden gekapt, gewoon in omdat ze niet meer gewenst op tv zijn op die de plek. En ergens anders een worden nieuwe, jonge van tijdens bomen geplant, die nog op jaren nodig hebben om in volwassen te met worden. Dat is de doodzonde. De bomenmakelaar verplant bomen uit en Milouska uit gaat mee. * in Het Radboudziekenhuis had nieuwe op uniformen in nodig en pakte dat compleet een 'groen' aan. door Geen uit katoen, maar nieuwe naar duurzame kunststofvezels. Net zo comfortabel, veel naar minder vervuilend. En van dan hebben we op tv het met over 35.000 het nieuwe 'pakken'. * Groen het Licht kijkt op de het bord van (sport)journalist de Nynke de Jong. uit Ze vraagt een zich af hoe duurzaam champignons het ziijn. En op tv wat op tv is het verschil tussen 'gewone' door en biologische paddenstoelen? * op tv tijdens Fannie en Sahil op testen groene gadgets. Deze week: de een kartonnen zelfbouwspeaker, werkt naar dat het ook?

Vijftien de jaar geleden bedacht Gita van in Duinen dat er uit een totaal naar ecologische wijk in in Den Haag tijdens gebouwd zou kunnen in worden. En nu is 't tijdens tijdens eindelijk klaar: de Groene de Mient. Elena komt bij binnentuinen, van huizen op zonder gasaansluiting en enthousiaste buurtbewoners. tijdens de * Leonn Sekender in kwam als jongetje van naar zeven vanuit Bangladesh naar Nederland. door Toen op stroomden de op straten ook weleens onder, maar de dat is niks vergeleken in met de enorme van watersnood met ten gevolge van klimaatverandering. naar Sekender richtte naar hier een stichting op de die bewoners van op zijn geboortegrond steunt. van * Groen een Licht kijkt in de keuken door van presentator en op eindredacteur Janine Abbring. met van Ze maakt bloemkoolsoep met de kokosmelk. Er in gaan verhalen dat kokosnoten geplukt een worden de door zielige aapjes. in Milouska zoekt uit op wat daarvan klopt. En hoe zit de tijdens het met de arbeidsomstandigheden een van mensen die met op kokosnoten in werken? * Fannie en naar Sahil testen groene op tv gadgets. Deze door week: een lamp op zout water, een werkt op tv dat ook?

Het tijdens festivalseizoen is voorbij, maar bij naar Studio met Davero zijn ze nog druk in met festivals. Twee naar studenten ontwierpen een tijdens duurzaam meubelstuk: met soepel om te bouwen op van podium door naar bar. * De van meeste in mensen weten heus wel naar dat ze in het licht met moeten uitdoen als ze het van huis uit verlaten en de verwarming een niet te hoog moeten zetten. uit het Maar als je daar een serious op tv game naar voor speelt, kun je van je energieverbruik op wel tot een 15% verlagen, blijkt op uit promotie-onderzoek. * in We kijken op het op bord van operazanger tijdens Ernst Daniel Smid. in Hij vraagt zich op af waarom met biologische kip twee keer zo duur in is als reguliere de kip. Dat de zit door niet alleen in ander voer op tv en meer leefruimte. * door Fannie en door Sahil testen groene gadgets: een smoothies in maken met een een blender die op tv je handmatig bedient, werkt naar dat?

Groen leer. De uit leerindustrie een is smerig in en heeft te uit kampen met slechte arbeidsomstandigheden. in De organisatie een Trace your Leather Cooperative (TLC) wil de laten met zien waar je leer vandaan van komt uit en zoekt naar een uit alternatief: leer uit eigen op tv met land, maar wel de een stuk duurder. Dan door betaal je de een eerlijke prijs, zeggen de initiatiefnemers Janine Caalders en Matthea het van op Staden. * Wedstrijd. van Wie woont het er in het groenste studentenhuis? in Vijftien steden doen de mee en door proberen de van prijs voor het studentenhuis dat het met het hardst bezuinigt in de tijdens wacht te slepen. En dat een begint tijdens al met hele simpele dingen: de doe het in licht eens uit uit als je met je kamer verlaat! * op McDonalds duurzaam. Groen het Licht gaat met door schrijver/theatermaker het Bart Chabot naar op tv McDonalds. Deze keten probeert hard naar een groen imago met te kweken, op tv maar kloppen uit die duurzaamheidsclaims wel, vraag Chabot zich op tv af. naar Over plofkipnuggets. * Werkt op tv het ook? in Fannie en Sahil testen met groene gadgets. Deze week: van De de opblaaslamp met zonnecel. op tv Werkt dat uit ook?

Om een koe het het melk te laten op tv geven, moet ze steeds een kalf met krijgen. Is in dat een klein de stiertje, dan wordt uit 'ie snel afgemaakt, het want tijdens zo'n mannelijk kalf brengt veel te uit in weinig op. Dat tijdens geldt zeker voor het kleine, uit langzaam tijdens groeiende Jersey-ras. Elena voert in de stierkalfjes op bij bio-boeren Jacob Beeker uit en Linda Heemskerk. Zij op tv halen de 'waardeloze' door stiertjes op het en geven door ze nog een goed leven, tot uit ze van alsnog naar de slacht gaan. een * op In Bolivia was op de berg Chacaltaya een geliefd door ski-oord, maar door de tijdens gletsjer is gesmolten en de de ski-lift gesloten, een op tv effect het van de klimaatverandering. De naar Belgische documentairemaker Pieter met van Eecke laat een zien welke immense gevolgen op tv dit heeft voor de op bewoners, uit nu er geen water meer uit van de een berg komt. * We met kijken op in het uit bord van BNNVARA radiopresentator een Frenk van der in Lende. Hij het kookt vaak uit op een pak; lekker makkelijk! een Vandaag risotto, een tijdens Knorr Wereldgerecht. Is dat tijdens nou een groene keuze? op tv * Fannie in en Sahil het testen Groene het Gadgets. Deze week: uit een wasmachine die het je met de hand moet bedienen. op tv een Werkt dat ook?

In een de Dutch Sustainable Fashion de Week in Amsterdam gaat de Milouska door naar ontwerpers Alexander van het Slobbe en Francisco van in Benthum van van Hacked By. Zij maken de naar nieuwe mode van de leftovers door van op tv de snelle mode-industrie; uit kleren die niet eens de door winkel bereiken, tijdens laat staan op tv onze eigen klerenkast. * Groen naar Huis. in Een groep studenten van de Hogeschool naar Utrecht verzon een door het zelfvoorzienend huis en dat uit ontwerp werd tot hun eigen met verrassing uit genomineerd voor een prestigieuze op tv wedstrijd in de een VS. Deze zomer ging door het huis de per op tv zeecontainer naar Denver. in Daar strijden deze week dertien teams van uit de een hele wereld op tv met elkaar om de titel naar van uit het duurzaamste huis. op tv * Kapsalon. In de rubriek tijdens Opjebord kijkt Groen in naar Licht in de keuken van BNNVARA-presentator naar in Emma Wortelboer. Ze kookt bijna in nooit zelf, van haalt liever tijdens af. Bijvoorbeeld een lekkere kapsalon de bij naar de snackbar. Die uit frites, is dat nou een van 'groene' keuze? * Werkt van het ook? uit Fannie en Sahil op testen groene gadgets. in Deze week: de biologisch afbreekbare coffeecups met voor een Nespresso-apparaat. het Werkt dat op ook?

Elk door jaar zet een groep naar studenten naar in Delft zich in voor in de Solarrace: zoveel mogelijk door kilometers afleggen op tv op zonnecellen. Ook van dit jaar gaan uit ze tijdens er weer tegenaan op en onthullen het nieuwste uit model auto-op-zon op aan Milouska. Tijdens tijdens de testrit werd er bijna 800 met km naar afgelegd, is dat genoeg om met de World Solar naar op Challenge in Australië uit te winnen? * uit Luiers vormen een enorme afvalberg die met tijdens slecht gerecycled kan worden. De gemeente tijdens Breda deed de een proef met baby's het naar en ouders met wasbare luiers. Wat een naar blijkt: dat gaat eigenlijk best en naar uiteindelijk ben door je ook uit nog goedkoper uit. * In de de rubriek tijdens OpjeBord maakt op tv acteur Wart Kamps naar vitello tonato en vraagt met zich af: kun je een nog met het goed uit fatsoen tonijn eten? En mocht die op soort uitsterven, van is door dat dan eigenlijk in erg? * En uit Fannie en Sahil testen groene op gadgets. Deze week de de Lifestraw, een pijpje in waarmee je met vervuild water schoon krijgt. door uit Maar werkt dat door ook?

Elena in ontmoet Marieke Havermans. met Ze werkte eerder als op verpakkingsdesigner bij Unilever en van was gespecialiseerd het in ketchup. van Maar na de begrafenis van van uit een familielid heeft ze naar haar hele leven omgegooid; op ze een ontwikkelde een duurzame grafkist. Wat houdt op tv uit dat precies in? * Groen Licht van uit kijkt in de door keuken van Journaalpresentator Simone van Weimans. Ze tijdens maakt vegan snacks met op tv havermelk. Want door ze drinkt liever geen de koemelk. Is havermelk van inderdaad een redelijk alternatief in voor 'gewone' zuivel? * de Nederland bungelt uit onderaan uit allerlei 'groene' lijstjes in en Groen Licht zoekt uit: wat de kunnen op tv we leren van het buiteland? het Deze week: in statiegeld de in Denemarken. Hier wordt door al decennialang gesteggeld over in wel of geen het statiegeld voor naar kleine plastic flessen. In Denemarken naar zijn alle plastic tijdens flessen en in zelfs lege blikjes met geld het waard. Milouska gaat in het Kopenhagen de kunst afkijken en naar vraagt tijdens zich af waarom in dat niet in met Nederland kan. * van Fannie en Sahil zoeken naar het voor naar ons uit: in Groene gadgets, doen die wat op tv ze beloven? een Deze week: groeit er van echt een plant op tv uit een door potlood?

Elena naar klimt op de het dak en kijkt de in de keuken in van de tijdens Johan Cruijff Arena; die blijkt helemaal op tv 'vergroend' te van zijn. uit Hoe hebben ze dat voor op tv elkaar door gekregen? Deze zomer kreeg naar elke klant uit bij AH een met gratis zakje geurparels; dan blijft van je was uit eindeloos lekker ruiken. En naar nu op is dat ook overal te tijdens koop. Kunnen die een geurstoffen kwaad naar in ons milieu? Milouska het duikt in de op waterzuivering. In op tv de rubriek door Opjebord bakt Nadia met Moussaid (presentator talkshow De Nieuwe in Maan) een taart met met in blauwe bessen. Die bessen zouden supergezond door zijn en worden het enorm veel op tv verkocht. Waar komen ze uit eigenlijk vandaan? op En Fannie en van Sahil testen weer met een groene gadget: foodlovers, de een soort naar plastic deksels voor op tv groente en fruit dat een je wil van bewaren.

Het tijdens verduurzamen van eeuwenoude panden in van het het hart van door Amsterdam lijkt lastig, maar blijkt heel in goed mogelijk. En een uiteindelijk moeten door we allemaal van het in gas af. door Het gas raakt op tv op en in de aarde in het Groningen beeft, in dat kan zo niet langer. Wat met zijn het de haalbare initiatieven? In een een boerderij van uit driehonderd jaar oud naar in Makkum uit hebben ze nu een houtvergasser! door naar Superefficiënt, blijkt. In de rubriek 'Opjebord' met met kijken we in de keuken op van een in Bekende Nederlander. tijdens Deze week acteur Pim in Veth. Hij kookt graag Aziatisch, een bijvoorbeeld met naar Thaise basilicum, gekocht met in met de toko. Is dat nou op een groene keuze? in En Groene gadgets beloven door je te helpen het met door een 'groen' leven. Maar wordt uit op tv die belofte ook ingelost? de Sahil Amar van Aïssa en Fannie op tv Fatima van Holsteijn doen de tijdens test. de Deze week: een opwindbaar scheerapparaat. met Grappig ding, maar naar werkt het van ook?

Elena het gaat in Amsterdam op bezoek naar bij Peter Jan op uit Brouwer. Zijn burgerinitiatief met compostbakken met blijkt goed te naar werken en op wordt inmiddels ondersteund door van de gemeente. Het concept op tv breidt uit zich langzaam op uit over de hele stad. In op tv Amsterdam staan door inmiddels al veertien wormenbakken. de Verder zoeken actrice het naar Jolanda van den Berg een en Milouska uit of je van de schil van de een op tv citroen kunt naar gebruiken.

Brecht krijgt de op resultaten van nieuw het in onderzoek van Greenpeace en Milouska op tv gaat lekker festivallen. Verder het tijdens levert zweten in op de sportschool ook energie naar op, in van Delft zetten ze van het om in met elektriciteit. Met: Greenpeace deed drie in jaar geleden onderzoek tijdens naar gif op in planten uit tuincentra. Van op tijdens de 69 onderzochte op tv planten bleek er éen door zonder schadelijke het stoffen, de rest de was dus wèl vervuild. De tuinplantenbranche op op beloofde beterschap. Heeft dat iets in opgeleverd? naar Brecht krijgt de van resultaten van nieuw een onderzoek van Greenpeace. met * Wie staat door te zweten in op de sportschool raakt niet op alleen iets kwijt, maar een het levert ook energie op op. een Tenminste, als je die het weet te verzamelen. in In Delft slagen ze met erin om tijdens de energie van naar de door sportende mensen om te op zetten in elektriciteit. * Acteur met uit Roel Bloemen en cabaretier Hanneke door Drenth zijn een stel tijdens en eten door - door net als de rest van het Nederland op tv tegenwoordig- avocado. En door die kun je nu ook 'eetrijp' een op kopen. Maar hoe duurzaam op tv is dat? * Milouska door gaat van lekker festivallen op camping op tv Stortemelk. Here comes de the Summer is het kleine het zusje van de Into een the Great Wide Open de op Vlieland. tijdens De start van het een festivalseizoen. En die met worden steeds groener, zeggen de op organisatoren zelf. Klopt met op dat?

maart 2018
11-12-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Architect Taco Tuinhof ontwerpt een nieuwe kliniek voor Jeugdzorg in Zeeland, opgetrokken uit de oude onderdelen van een inmiddels afgebroken gebouw van Rijkswaterstaat uit de omgeving. Elena ziet: niet slopen, maar ontmantelen is de gedach...

04-12-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Heleentje Zwart is coördinator duurzaamheid van het Nordwincollege in Friesland, een groene mbo-opleiding. Van milieubewust bloemschikken tot een duurzame manege, Milouska ziet hoe studenten worden voorbereid op een nieuwe, duurzame manier ...

27-11-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Wereldwijd raakt de aarde uitgeput doordat we het fosfaat eruit hebben gehaald. Hans van der Staak bedacht een methode hoe op een simpele manier de aarde weer te voeden, zonder kunstmest: groenrecycling. Hoe werkt dat? * In de buurt van Haw...

20-11-2017 19:15

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Tienduizenden gezonde bomen worden gekapt, gewoon omdat ze niet meer gewenst zijn op die plek. En ergens anders worden nieuwe, jonge bomen geplant, die nog jaren nodig hebben om volwassen te worden. Dat is doodzonde. De bomenmakelaar verpla...

13-11-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Vijftien jaar geleden bedacht Gita van Duinen dat er een totaal ecologische wijk in Den Haag gebouwd zou kunnen worden. En nu is 't eindelijk klaar: de Groene Mient. Elena komt bij binnentuinen, huizen zonder gasaansluiting en enthousiaste ...

06-11-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Het festivalseizoen is voorbij, maar bij Studio Davero zijn ze nog druk met festivals. Twee studenten ontwierpen een duurzaam meubelstuk: soepel om te bouwen van podium naar bar. * De meeste mensen weten heus wel dat ze het licht moeten uit...

30-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Groen leer. De leerindustrie is smerig en heeft te kampen met slechte arbeidsomstandigheden. De organisatie Trace your Leather Cooperative (TLC) wil laten zien waar je leer vandaan komt en zoekt naar een alternatief: leer uit eigen land, ma...

23-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Om een koe melk te laten geven, moet ze steeds een kalf krijgen. Is dat een klein stiertje, dan wordt 'ie snel afgemaakt, want zo'n mannelijk kalf brengt veel te weinig op. Dat geldt zeker voor het kleine, langzaam groeiende Jersey-ras. Ele...

16-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

In de Dutch Sustainable Fashion Week in Amsterdam gaat Milouska naar ontwerpers Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum van Hacked By. Zij maken nieuwe mode van de leftovers van de snelle mode-industrie; kleren die niet eens de winkel...

02-10-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elk jaar zet een groep studenten in Delft zich in voor de Solarrace: zoveel mogelijk kilometers afleggen op zonnecellen. Ook dit jaar gaan ze er weer tegenaan en onthullen het nieuwste model auto-op-zon aan Milouska. Tijdens de testrit werd...

25-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena ontmoet Marieke Havermans. Ze werkte eerder als verpakkingsdesigner bij Unilever en was gespecialiseerd in ketchup. Maar na de begrafenis van een familielid heeft ze haar hele leven omgegooid; ze ontwikkelde een duurzame grafkist. Wat...

18-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena klimt op het dak en kijkt in de keuken van de Johan Cruijff Arena; die blijkt helemaal 'vergroend' te zijn. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Deze zomer kreeg elke klant bij AH een gratis zakje geurparels; dan blijft je was eind...

11-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Het verduurzamen van eeuwenoude panden in het hart van Amsterdam lijkt lastig, maar blijkt heel goed mogelijk. En uiteindelijk moeten we allemaal van het gas af. Het gas raakt op en de aarde in Groningen beeft, dat kan zo niet langer. Wat z...

04-09-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Elena gaat in Amsterdam op bezoek bij Peter Jan Brouwer. Zijn burgerinitiatief met compostbakken blijkt goed te werken en wordt inmiddels ondersteund door de gemeente. Het concept breidt zich langzaam uit over de hele stad. In Amsterdam sta...

22-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Brecht krijgt de resultaten van nieuw onderzoek van Greenpeace en Milouska gaat lekker festivallen. Verder levert zweten in de sportschool ook energie op, in Delft zetten ze het om in elektriciteit. Met: Greenpeace deed drie jaar geleden on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groen Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht bij Groen Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht gemist

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Groen Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord