Programma gemist?

Brecht een krijgt de resultaten van naar nieuw onderzoek van uit Greenpeace een en Milouska gaat een lekker festivallen. Verder levert zweten van in in de sportschool ook van energie op, in tijdens Delft zetten ze door het om in elektriciteit. met Met: Greenpeace op tv deed drie jaar geleden met onderzoek naar gif door in planten uit tuincentra. Van naar de 69 onderzochte naar planten bleek er uit een éen zonder schadelijke een stoffen, de rest was dus wèl een vervuild. een De tuinplantenbranche beloofde beterschap. door Heeft in dat iets opgeleverd? het Brecht krijgt de resultaten op tv van nieuw onderzoek op tv van Greenpeace. * naar Wie staat te zweten in naar de sportschool in raakt niet alleen iets tijdens kwijt, maar naar het levert van ook energie op. Tenminste, als op tv je die weet in te verzamelen. in In Delft in slagen ze erin om de van energie van een de sportende mensen om in de te zetten in elektriciteit. * tijdens Acteur Roel in Bloemen en cabaretier Hanneke in Drenth op zijn een stel en eten - in het net als de rest tijdens van Nederland tegenwoordig- avocado. En op tv die kun naar je van nu ook 'eetrijp' kopen. van Maar hoe duurzaam tijdens is dat? * Milouska gaat de lekker festivallen in op camping Stortemelk. het Here comes the het Summer uit is het kleine zusje van de Into the Great Wide de het Open op Vlieland. De start van in het het festivalseizoen. En die de worden steeds groener, van zeggen de organisatoren zelf. uit Klopt met dat?

Een nieuwe bewoner uit wil geen gewone door verwarmingsketel installeren, het op bouwbedrijf sluit uit hem de toch aan. Elena brengt met de strijdende partijen bij elkaar. van En Brecht besluit tijdens uit een maand lang niets te door kopen. een Met: Een van met de toekomstige bewoners van een huis van in een nieuwbouwwijk een een in Utrecht wil in geen gewone verwarmingsketel naar laten installeren, want het hij wil 'van met het gas af'. Maar bouwbedrijf BAM de zegt: Wij hebben het een warmteplicht en uit sluiten u tòch in het aan! Elena brengt de strijdende in partijen bij elkaar. * door Aan de uit Bilderdijkkade in de Amsterdam heeft een een aantal woonboten een op tv groen dak gekregen met sedumplantjes. naar van Zo'n groen dak houdt het door koel in het de zomer en isoleert in uit de winter. Eerder naar was met zo'n sedumdak veel tijdens te zwaar, maar met de de komst van mineraalmatten uit is het wel op mogelijk om groene met daken op woonboten op uit te leggen. * uit En de grootste milieubelasting komt in door alle spullen een die uit we kopen, leest Brecht. de Ze koopt de een hele maand niks. een Wat doet dat? de En waarom zijn we op zo op verslaafd aan kopen? En als je de op gaat 'ontspullen', waar laat in je alles met wat je niet meer de nodig hebt? * De naar chemokar is opgeheven. Waar op tv laat je naar klein chemisch uit afval nu ook op tv alweer?

Milouska op bezoekt het Radboud ziekenhuis in de Nijmegen waar ze een witte jassen op tv van gerecycled het textiel dragen. Elena doet duurzame een boodschappen en naar zoekt uit hoe de met op tv prijzen tot stand op komen. Met: Milouska gaat op bezoek het een in het Radboud ziekenhuis het in Nijmegen het waar ze witte jassen van uit gerecycled een textiel dragen. * op Ergens op een heel eenzame dijk tijdens staat de een lantarenpaal die van bestaat uit ronde zonnecellen waar op geen naar elektriciteitsnet meer voor door nodig is. * door Dirk Zeelenberg uit is naast acteur ook trouwambtenaar. Voor in de Groen Licht bakt hij een schitterende op tv een bruidstaart met duurzame vanille. * met Elena doet uit duurzame boodschappen en zoekt uit een hoe de op prijzen tot stand naar komen.

De door aarde beeft in Groningen en op tv het door raakt op: uiteindelijk moeten we de allemaal 'van door het gas af!' uit Groen Licht met laat zien hoe een dat kan. Met: in De aarde uit beeft in Groningen en het in raakt op: uiteindelijk een moeten we de allemaal 'van het met gas af!' Groen een Licht laat uit zien hoe dat de kan. Brecht roert vandaag in in de koeienpoep bij naar de mestvergister van in een een boerderij waar ze helemaal op geen gas meer nodig hebben. tijdens * naar Op het op tv terrein van de Universiteit van Utrecht met lopen de schapen rond voor de studie tijdens diergeneeskunde. De wol tijdens ging tot voor uit kort naar een China, maar waarom de naar wol rond met laten reizen uit als je er van zelf ook iets van kunt van door maken? Wol wordt vilt. op tv * Presentator Lucille Werner kookt uit graag met op tropische garnalen. Nu heb tijdens je ze een met en zonder keurmerk, op wat zegt dat naar op tv precies? * Milouska verdiept op zich in de uitvaartbranche. uit Kun naar je daar ook groene keuzes maken? in * En van weet op tv je dat je met de tijdens keuze voor je bank een de ook een belangrijke in groene slag kunt in slaan?

Zonnepanelen in die meedraaien met de het zon. Alles naar over (bak)bananen. En het iedereen wil een de frisse tuin, maar uit zijn bestrijdingsmiddelen wel milieuvriendelijk? Met: uit Flower Power. door Zonnepanelen op ons dak uit door zijn inmiddels normaal, maar hoe cool het zou met het zijn als uit die zonnepanelen meedraaien met de door het zon? Dan heb op je veel meer rendement. Elena een vindt een 'tiny op house' de op wielen, dat 'op zonne-energie- meedraait van met de zon de van èn een 'smart flower', een in reeks met zonnepanelen in de vorm op tv van een bloem, tijdens die net echt, open van en uit dicht gaat en zich tijdens draait naar het licht. * naar op tv Bakbanaan. Mezzosopraan Tania Kross is een op tv wereldberoemde opera-diva. Maar uit naar als ze thuis is kookt van ze gewoon door lekker nasi voor haar met drie kinderen, met in een lekkere bakbanaan. Zijn naar naar die ook duurzaam te door krijgen? Over (bak)bananen, bananenziektes, bananenkeurmerken het en wat door betekent eigenlijk met 'een bananenrepubliek'? * door Heermoes en Haagwinde. De in lente tijdens in de lucht op en dan lekker in een opgeruimde de frisse met tuin, dat wil op tv Brecht ook. In de een tuincentra vind je allerlei door van 'eco' bestrijdingsmiddelen, tegen onkruid of groene het aanslag in op de naar tegels. Zijn die uit inderdaad zo milieuvriendelijk als ze van beloven? * uit En wat valt met er te naar vertellen over de zak van het je favoriete uit chips?

Journalistiek met reportageprogramma met Milouska Meulens, Brecht door van Hulten en door Elena Lindemans in over groene feiten en door op fabels.

Van tijdens oude wollen truien door kun je naar nieuwe wollen truien uit maken. De haring blijkt een uit hele op tv 'groene' vis. Milouska zoekt naar een een duurzame op tv vakantie en de hoe was je naar je auto op een groene het manier? Kleding uit die wordt afgedankt belandt voor in het 70% in de een prullenbak. Wat wordt ingezameld in recyclingbakken uit is tijdens niet altijd meer de geschikt voor hergebruik: en dan het door wordt het gedowncycled tot hoedenplank tijdens of isolatiemateriaal. Het naar bedrijf Loop.alife met maakt van oude wollen truien een nieuwe op wollen truien. Verder verkoopt het tijdens bedrijf op Gewildgroei tegels in met een gat met erin, waar je van op alles in kunt laten naar groeien. Want hun motto met is van onkruid bestaat niet. een Ook blijkt haring tijdens een geweldige 'groene' vis op te zijn. Actrice Dunya op Khayame, in bekend als rechercheur uit de de dramaserie door KLEM, wordt naar gekoppeld aan Bart de van Olphen (kok en visspecialist) het voor een een haringsalade. Milouska uit zoekt naar een op tv duurzame vakantie en door stuit op de vraag: kun op je een nou met goed fatsoen naar Griekenland van deze zomer? uit Een land dat in het crisis is en een uit duizenden vluchtelingen opvangt op de het idyllische eilanden. En hoe met ga de je daar groen door naar toe? Tot slot: uit wat is groener, met je auto wassen in met met een emmertje en een uit spons in je eigen op straat, de of lekker makkelijk door de wasstraat uit tijdens bij het benzinestation?

IJs in wordt warmte en houdt een in heel met schoolgebouw warm, kunstenaar Cynthia door Hathaway maakt door vilt van wol en Laurens uit de ten Dam barbecuet met het biologisch vlees. Met: door Gas voor warmte is in straks verleden tijd. De de gasbel raakt van op het en na de aardbevingen in Groningen in weten uit ze al jaren dat naar gaswinning móet stoppen. uit Maar met hoe voorkomen we dat 'Nederland in naar de op tv kou zit', het zoals Mark Rutte beweert? op tv In de naar serie 'Van het gas naar af' deze week: IJs wordt tijdens warmte. Een enorme in bak naar met ijs zorgt ervoor het dat door een heel schoolgebouw een geen gas meer nodig door heeft, maar een toch warmte krijgt. * Op de op tv Universiteit met Utrecht lopen schapen op rond voor de op wetenschap. Tot nu toe ging het op tv de wol van die schapen van naar China, met leverde het nog wat op. van Maar is de dat niet zonde? tijdens Nu maakt kunstenaar Cynthia door Hathaway ter plekke naar vilt de van die wol. * de Fietser Laurens ten met Dam houdt enorm een van barbecueën naar en steekt het liefst in nu door al het vuur aan. En dan het lekker het een goed stuk uit vlees van het de biologische slager de erop. Maar hoe erg is tijdens dat vlees nou het ook alweer voor tijdens het milieu? Moeten we een tijdens allemaal vegetariër worden of is tijdens er een met alternatief? * van Brecht heeft al zonnepanelen tijdens op het dak, maar zoekt door nu een uit of tijdens een waterpomp iets voor haar is. van * En op tv het het wordt lente, veel mensen gaan het dan lekker de auto in wassen. Hoe doe het je dat tijdens 't uit groenst?

Met met o.a.: Milouska leent van kleren, want met niet alles dat je wilt in hebben uit hoef je te kopen. En hoe het bestrijd het je spinnen, ratten, door muizen en mieren op een tijdens tijdens dier- en milieuvriendelijke manier? Met: het Van met steeds meer spullen in denken we, je hoeft van het niet op allemaal zelf in uit bezit te hebben, maar je in wilt tijdens het wèl gebruiken. Dat hebben in ze goed begrepen uit bij Lena the de fashion library. Milouska gaat in het kleren lenen. Verder doet een bananenschil in het er ontzettend lang op tv over om te de verteren. Dus misschien kun uit je er van wel iets van maken, dacht de kunstenaar Lotte het de Boer. Nu zijn op tv er schoenen van bananenschillen! met * tijdens Hella Hueck is bekend van in RTLnieuws en RTLZ. van Ze kookt in uit paassfeer naar een eitje. door Die hebben een natuurlijk keurmerk, het zodat je kunt naar kiezen voor een 'groen' met ei. Maar het kwarteleieren hebben geen door keurmerk. Hoe op leven die kwartels eigenlijk uit en naar kun je met een op tv gerust hart van kwarteleieren aanschaffen? * van Spinnen, ratten, muizen of mieren op tv in huis. Het met zijn vast heel van nuttige dieren, maar meestal naar willen we er met liever naar vanaf. En door hoe doe je het dat nou op tijdens een dier- en milieuvriendelijke in manier? Elena naar gaat mee met een een verdelger èn naar op de dierentuin. door En ja, het van klopt, een rat kan door uit het riool via van de wc je huis het in sluipen. de * Welke tijdens apparaten zijn de allergrootste uit energieslurpers?

Met: De door oplossing om klein plastic door uit uit zee te weren, met een duurzaam zelfgebouwd huis in het op Soest, de duurzaamheid van in voedingssuplementen, groen op tv uitgaan en groene door fietslampjes. Met: Al het water met dat in sloten, grachten, in kanalen en met rivieren zit in komt uiteindelijk een in de zee terecht, naar langs allerlei gemalen. Daar op halen ze de een rotzooi op eerst uit het water, tijdens maar alleen als door het heel groot is. door Klein plastic, zoals zakjes in naar en flesjes, gaan het gewoon door. En daar is nu van iets op op tv gevonden. * In Soest uit staat een met recreatiepark met daarop de een klein tijdens zelfgebouwd huis, helemaal van duurzame uit materialen. Heel veel naar ruimte en heel in door veel rotzooi heb een je namelijk helemaal niet nodig. * op Baanwielrenster Elis in Ligtlee werd vorig door jaar olympisch kampioen door in Rio de in Janeiro. Ze traint als naar het een bezetene en moet veel het eiwitten in eten. Het superfood spirulina, een door hippe algensoort, op zou goed naar zijn voor lichaam en geest. En naar hoe met duurzaam zijn in dat soort voedingssuplementen? tijdens * Ook doet Milouska ontzettend van haar best een zo op tv duurzaam mogelijk leven tijdens te lijden. Maar tijdens hoe gaat dat op tv 's avonds laat? een Kun het je ook groen uit? Milouska in gaat door op pad met artiest Roos op Blufpand. * Hoe op groen van zijn jouw van fietslampjes?

Met: naar Zonne-energie, brood van oud een bier, het met Groene Kieskompas, de klimaatverandering op en tijdens het zuinigste fietslampje. Met: Heb in je zonnepanelen tijdens op je dak? Lekker groen naar tijdens bezig! Maar dè groene van aanschaf van nu is uit de van zonneboiler. Daarmee warm je direct naar water op in tijdens de zon naar en dat is tijdens veel efficiënter dan zonne-energie omzetten van met in elektriciteit. Duur in op aanschaf, maar de op overheid geeft nu een fikse het subsidie. uit * Daarnaast aandacht voor de oud tijdens brood. Brood wordt op en masse weggegooid, zonde. Vanaf volgende tijdens week kun je door bij Marqt, de van supermarkt met van een q, naar bier kopen dat gemaakt op is van de oud brood. * Actrice een Myryanna van Reeden vult met het Groene Kieskompas naar van in. Ze wil het iets goeds doen voor door bijen. Waarom is dat de nou ook alweer de zo van belangrijk? * Als op we de klimaatverandering niet afremmen, loopt een tijdens Nederland steeds meer kans overstroomd te uit worden. Een door paar jaar geleden kregen tijdens we op nog het advies van van de overheid om van een noodpakket op tv aan te schaffen. Heeft tijdens Brecht dat gedaan? En op heb op tv je daar genoeg op tv aan? Dat van gaan we ook vragen bij met 'preppers', mensen op tv die die dreiging een zeer serieus tijdens nemen en weten wat door je moet doen als het door fout het gaat.

Welke stroom een komt er eigenlijk uit met openbare laadpalen? Verder tijdens aandacht voor het plastic zwerfvuil, duurzame met vis en zonnepanelen. van En wat is door het groenste fietslampje? op Met: Een uit elektrische auto is pas echt van duurzaam als je naar een 'm oplaadt met groene stroom. Maar uit welke stroom komt met er eigenlijk uit naar openbare laadpalen? uit Dat met staat er niet op en het de in is ook lastig te achterhalen. op Milouska met Meulens zoekt het uit voor in haar eigen auto met met stekker. Verder in is plastic zwerfvuil de in het water niet een alleen een heel van een vervelend, smerig gezicht, maar levert van ook echt in gevaar op voor het het milieu. De naar Plastic Whale Foundation vist de van naar plastic rotzooi uit de in grachten van op tv Amsterdam en de door haven van Rotterdam met en maakt er door dan weer iets moois van. * door in Groen Licht vraagt BN'ers om het van Groene Kieskompas in een te vullen. Daar naar kun met je uitzoeken hoe politieke door partijen denken over op onderwerpen door die te maken hebben naar met natuur en milieu. naar Presentator Dieuwertje de Blok eet graag vis, omdat in ze denkt dat op dat met duurzamer is de dan vlees. De stelling luidt: Er uit mag alleen van nog vis verkocht worden tijdens die het duurzaam gevangen of gekweekt is, een naar ook als die vis daardoor duurder een wordt. in Er bestaat de al een hele makkelijke goedkope het vis: de pangasius. op tv En in is die ook groen? * Zonnepanelen het op je tijdens dak zijn een inmiddels bekend. van Maar hoe pak een je het aan als je op tv geen eigen dak tijdens hebt, maar bijvoorbeeld wel van een gezamenlijk dak in met een een Vereniging van Eigenaren? van Elena Lindemans wil zonnestroom de naar in haar eigen buurt het om het binnenplein van 'groen' het licht te kunnen in voorzien. Lukt door het haar de buren op tv mee te uit krijgen? En wat is met het groenste op fietslampje?

Wat naar levert een met investering in windmolens een eigenlijk op? Van het opgevist plastic naar een hip skateboard. op tv BN'ers vullen het van Groene Kieskompas de in en aandacht een voor 'natuurlijke' parfum. tijdens Met: naar Wie echte groene stroom wil hebben, het tijdens kan kiezen voor een investering in het windenergie, bijvoorbeeld bij de Qurrent en tijdens Greenchoice. Je koopt dan een een uit stukje windmolen, tijdens zeggen de energiebedrijven. Maart levert tijdens die investering het ook wat op? naar Gaslicht.com rekent het uit naar en komt tot een de tijdens ontdekking dat je met die windmolen uit op tv voor jaren vastzit aan het een energiebedrijf. uit En dat is niet zo het goed voor je portemonnee. met tijdens * Plastic Whale vist in zwerfafval uit de Amsterdamse een grachten en de nu ook uit op tv de haven van het Rotterdam. Niet met alleen om de uit troep op te een ruimen, maar ook om door aandacht te vragen in voor de Plastic Soup. En naar van uit dat opgeviste plastic kun je tijdens nu een door hip skateboard laten maken. op tv * Groen Licht het laat in aanloop door naar de van verkiezingen BN'ers in het Groene Kieskompas invullen. uit Pierre Wind op tv heeft het over een de stelling: uit De bio-industrie moet snel een worden afgeschaft, ook al wordt het vlees naar daardoor duurder. En we gaan de de op zoek naar de herkomst het van het karbonaadje in dat bij hem op tv op op tv het bord ligt. * Ook aandacht naar met voor de term 'natuurlijk'. Het uit zegt op zichzelf niks, de in maar wordt te pas een en te in onpas gebruikt om spullen aan de te prijzen als tijdens 'groen'. met Zo is er ook 'natuurlijke' in parfum te tijdens koop, maar is dat op tv nou met echt beter dan 'gewone' door parfum? Waar moet je op het letten als het je duurzame wijn een wilt kopen? Of het kun je sowieso een beter in een biertje nemen?

Hoe sla de je zonne-energie op, naar een leliekweker het die een alternatief naar zoekt voor het het spuiten van naar gif en welke wijn is het uit groenst? Met: Zonne-energie op tv te over, een maar hoe sla tijdens je de energie op een voor tijdens als je het nodig door hebt in en de zon niet schijnt? tijdens Daar hebben door ze in de op wijk Lombok in Utrecht een iets op op gevonden: de zonne-energie op gaat naar de accu van een een deelautootje voor de de tijdens deur. Daar op kun je dan niet alleen mee met rijden, maar ook uit de opgeslagen energie naar op gebruiken voor je uit huis. * Een grote leliekweker uit die geen gif meer in wilde spuiten en op tv last door bleef houden van onkruid in tussen naar de bloemen. Daarom lopen daar in nu de in kippen van met Stichting Red een Legkip rond. uit Ze schoffelen de de grond en leggen een ook nog een eitje op tv naar voor de medewerkers. tijdens * Je kan vanaf in 13 februari uitzoeken op tv welke partij naar groen genoeg is naar jouw zin, door door 130 stellingen in te beoordelen in de het van Groene Kieskompas. Groen het Licht onderzoekt in de weken in naar voor de verkiezingen steeds een stelling het met een BN'er. de * We zijn van met in de keuken het bij presentator Harm Edens. uit Hij maakt zich druk over de de stelling: Ganzen op tv uit mogen worden afgeschoten om schade aan op tv de landbouw te op voorkomen. met Is dat nou de van enige tijdens oplossing? * Wordt het in een de toekomst normaal op dat uit we insecten eten in tijdens plaats van de 'gewoon' vlees? Brecht neemt de naar proef op de op tv som en begint met in een lekkere insectenbonbon. tijdens de Die is nog niet te naar koop in de winkel, op wat wel? * van het Welke wijn is het de groenst?

Designers die op tv met op bijzondere (verschimmelde) materialen werken en het tijdens Groene Kieskompas: welke uit politieke partij van is groen genoeg de voor op jou? Met: Steeds meer het designers werken op tv met materialen die niet in zo voor de hand in liggen. Zo door kun je bijvoorbeeld uit een lamp maken van door een zak met meel van waar een schimmel op tv door in groeit. Heeft dat de van toekomst? van * Studenten kunnen in Utrecht het voor naar vijf euro elke week een tas van vol naar met biologische en lokale tijdens groente ophalen. naar Hoe kan dat zo goedkoop? in En wat wil tijdens initiatiefnemer Green in Office nog meer? * van Vanaf met vandaag (13 februari) kun je naar uitzoeken het welke partij door groen genoeg is uit naar jouw zin door 130 uit stellingen door te beoordelen in het Groene Kieskompas. van Groen van Licht onderzoekt een in de weken voor door de verkiezingen steeds een stelling het op tv met een BN'er. in Nu gaan we autorijden op met RTL-weerman Reinier van de uit Berg. Hij in maakt van zich druk over de met stelling: '130 naar km per uur rijden moet kunnen?' een Waarom willen we tijdens van zo graag hard gaan tijdens en wat maakt naar het nou uit? * een Elena op woont op IJburg in in Amsterdam en bij haar in met de op buurt hebben heel veel naar mensen een op tv open haard. En de dat is superongezond, weten door we inmiddels. En helemaal de niet duurzaam! Maar naar ja, ook wel een in romantisch, zo'n vuurtje. Elena gaat uit op zoek op naar een het groene variant. * in Wat is nou een goede tijdens groene bloem voor een je geheime op liefde op 14 met februari?

augustus 2017
22-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Brecht krijgt de resultaten van nieuw onderzoek van Greenpeace en Milouska gaat lekker festivallen. Verder levert zweten in de sportschool ook energie op, in Delft zetten ze het om in elektriciteit. Met: Greenpeace deed drie jaar geleden on...

15-05-2017 19:15

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Een nieuwe bewoner wil geen gewone verwarmingsketel installeren, het bouwbedrijf sluit hem toch aan. Elena brengt de strijdende partijen bij elkaar. En Brecht besluit een maand lang niets te kopen. Met: Een van de toekomstige bewoners van e...

08-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Milouska bezoekt het Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar ze witte jassen van gerecycled textiel dragen. Elena doet duurzame boodschappen en zoekt uit hoe de prijzen tot stand komen. Met: Milouska gaat op bezoek in het Radboud ziekenhuis in ...

01-05-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Licht laat zien hoe dat kan. Met: De aarde beeft in Groningen en het raakt op: uiteindelijk moeten we allemaal 'van het gas af!' Groen Lich...

24-04-2017 19:25

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Zonnepanelen die meedraaien met de zon. Alles over (bak)bananen. En iedereen wil een frisse tuin, maar zijn bestrijdingsmiddelen wel milieuvriendelijk? Met: Flower Power. Zonnepanelen op ons dak zijn inmiddels normaal, maar hoe cool zou het...

17-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Journalistiek reportageprogramma met Milouska Meulens, Brecht van Hulten en Elena Lindemans over groene feiten en fabels.

10-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Van oude wollen truien kun je nieuwe wollen truien maken. De haring blijkt een hele 'groene' vis. Milouska zoekt naar een duurzame vakantie en hoe was je je auto op een groene manier? Kleding die wordt afgedankt belandt voor 70% in de prull...

03-04-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

IJs wordt warmte en houdt een heel schoolgebouw warm, kunstenaar Cynthia Hathaway maakt vilt van wol en Laurens ten Dam barbecuet met biologisch vlees. Met: Gas voor warmte is straks verleden tijd. De gasbel raakt op en na de aardbevingen i...

27-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met o.a.: Milouska leent kleren, want niet alles dat je wilt hebben hoef je te kopen. En hoe bestrijd je spinnen, ratten, muizen en mieren op een dier- en milieuvriendelijke manier? Met: Van steeds meer spullen denken we, je hoeft het niet ...

20-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met: De oplossing om klein plastic uit zee te weren, een duurzaam zelfgebouwd huis in Soest, de duurzaamheid van voedingssuplementen, groen uitgaan en groene fietslampjes. Met: Al het water dat in sloten, grachten, kanalen en rivieren zit k...

13-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Met: Zonne-energie, brood van oud bier, het Groene Kieskompas, de klimaatverandering en het zuinigste fietslampje. Met: Heb je zonnepanelen op je dak? Lekker groen bezig! Maar dè groene aanschaf van nu is de zonneboiler. Daarmee warm je dir...

06-03-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Welke stroom komt er eigenlijk uit openbare laadpalen? Verder aandacht voor plastic zwerfvuil, duurzame vis en zonnepanelen. En wat is het groenste fietslampje? Met: Een elektrische auto is pas echt duurzaam als je 'm oplaadt met groene str...

27-02-2017 19:25

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Wat levert een investering in windmolens eigenlijk op? Van opgevist plastic naar een hip skateboard. BN'ers vullen het Groene Kieskompas in en aandacht voor 'natuurlijke' parfum. Met: Wie echte groene stroom wil hebben, kan kiezen voor een ...

20-02-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Hoe sla je zonne-energie op, een leliekweker die een alternatief zoekt voor het spuiten van gif en welke wijn is het groenst? Met: Zonne-energie te over, maar hoe sla je de energie op voor als je het nodig hebt en de zon niet schijnt? Daar ...

13-02-2017 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Designers die met bijzondere (verschimmelde) materialen werken en het Groene Kieskompas: welke politieke partij is groen genoeg voor jou? Met: Steeds meer designers werken met materialen die niet zo voor de hand liggen. Zo kun je bijvoorbee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groen Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht bij Groen Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht gemist

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Groen Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord