Programma gemist?

Journalistiek reportageprogramma uit met met Brecht van Hulten en Milouska Meulens door uit over groene feiten met en fabels.Meer Een een nieuw wekelijks journalistiek reportageprogramma door met Brecht van met Hulten en het Milouska Meulens naar over groene feiten het en fabels. Groen Licht in is optimistisch van naar toon, maar naar prikt ook elke week op tv een groene met claim door. tijdens Als je op tv extra betaalt bij je ticket om in de naar milieuschade van je vlucht in te door compenseren, gebeurt daar dan ook het echt iets van mee? En als er composteerbaar het op een plastic de zak staat, een kun je een die dan op de van composthoop met gooien?' We kijken van bij een BN'er in in de keuken uit in de rubriek 'Wat ligt met er op je het bord?', op tv en beantwoorden zijn of haar prangende de vraag. Bijvoorbeeld: als een je houdt op tv van tijdens bier van kleine lokale door brouwerijen, doe een je dan ook iets het goeds voor het in milieu?Minder

Als je extra de het betaalt bij je ticket om de milieuschade van je vlucht in op te compenseren, gebeurt er dan een echt iets van mee? Als er naar composteerbaar op uit een plastic zak staat, kun tijdens je tijdens die dan op de het composthoop gooien?Meer Als je van extra betaalt op tv bij je ticket om in de milieuschade van met je vlucht te de compenseren, uit gebeurt daar dan ook echt tijdens iets mee? En van als er composteerbaar tijdens op een plastic zak tijdens staat, van kun je die dan naar op de een composthoop gooien? We kijken bij de op tv een BN'er in de keuken in tijdens de rubriek van 'Wat ligt er het op je op bord?', en beantwoorden met zijn of op haar prangende vraag. Bijvoorbeeld: als je het houdt van bier in van kleine in lokale naar brouwerijen, doe je dan de ook iets van goeds voor het door milieu?Minder

september 2020
19-09-2016 19:20

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

25-01-2016 19:22

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Journalistiek reportageprogramma met Brecht van Hulten en Milouska Meulens over groene feiten en fabels.Meer Een nieuw wekelijks journalistiek reportageprogramma met Brecht van Hulten en Milouska Meulens over groene feiten en fabels. Gro...

04-01-2016 19:22

Groen Licht

Groen Licht - Groen Licht

Als je extra betaalt bij je ticket om milieuschade van je vlucht te compenseren, gebeurt er dan echt iets mee? Als er composteerbaar op een plastic zak staat, kun je die dan op de composthoop gooien?Meer Als je extra betaalt bij je ticket o...

Groen Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht bij Groen Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht gemist

Uitzending gemist van Groen Licht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Groen Licht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Groen Licht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Groen Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!