Programma gemist?

In op tv de grandioze finale een betreedt een nieuwe het BN'er het in 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder het dan Sjors van der Panne laat op tv zijn door fanatisme zien tijdens de tijdens spellen. Maar komt op tv hij extra op tv of vervangt hij iemand? En tijdens naar bij welk team sluit hij uit aan? een Jamai en Gerard door houden tijdens de captains-challenge naar hun broek niet uit droog. De strijd lijkt beslist naar te met worden tijdens uit het spannende Russisch naar Roeilette. Welk team door mag zich kronen met op de titel Zeester tijdens 2016?

Gerard en op tv Jamai in gaan gehuld in een op zeemeerminpak de hevige strijd met naar elkaar aan. op Op het water is uit het wederom in spectaculair met uit onder meer het spel op tv Russische Roeilette, waarbij met een door van de teams uit het spel moet starten met een op met speler minder. Dirk naar probeert de boel te naar saboteren, maar gaat het hem tijdens de lukken of wordt daar een stokje op voor op tv gestoken?

Fysiek wordt er naar weer tijdens het uiterste gevraagd in van de 'Zeesterren'. door Teamcaptains Gerard en Jamai laten op tv zien van wat je allemaal met kunt doen met een naar ballon. op Rintje staat al klaar op in zijn een vertrouwde starthouding voor de op tv 500 meter. tijdens En team rood neemt geen met genoegen met het oordeel het van het in scheidsrechtersduo op Maik en Mari. in In de avond is in er een op tv uitstapje naar het pittoreske stadje Alacati, het waarbij tijdens het een heerlijk diner de de verhalen pas uit echt tijdens loskomen.

Avontuurlijk op tv spelprogramma waarin tien BN'ers de uit strijd met naar elkaar aangaan de in en op het met water. in Spectaculaire onderdelen als flyboarden en tijdens jetskiën worden afgewisseld van met hilarische op tv spellen.

juni 2021
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!