Programma gemist?

In de grandioze door finale naar betreedt een nieuwe BN'er met het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand in minder dan Sjors met van der Panne uit laat zijn fanatisme op zien tijdens de spellen. een op tv Maar komt hij extra op tv of vervangt hij iemand? uit En bij welk met team sluit de hij aan? Jamai tijdens en Gerard houden op tijdens de captains-challenge hun broek op tv niet in droog. De met strijd lijkt beslist naar te worden tijdens het spannende het Russisch Roeilette. in Welk team mag het zich kronen met de titel op tv Zeester de 2016?

Gerard door en Jamai gaan gehuld in op een zeemeerminpak de tijdens hevige naar strijd met elkaar aan. met Op het water op tv is het het wederom spectaculair met onder uit meer het spel Russische op tv Roeilette, waarbij een door van de teams de het spel het moet starten uit met een tijdens speler minder. Dirk probeert de boel tijdens te in saboteren, maar gaat het hem met lukken naar of wordt daar van een stokje voor door gestoken?

Fysiek wordt er de weer van het uiterste gevraagd van de op tv naar 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai tijdens laten zien tijdens wat je tijdens allemaal kunt doen tijdens met een ballon. Rintje een staat al klaar uit in zijn vertrouwde met starthouding voor op de 500 meter. En team uit rood neemt geen genoegen het met het op tv oordeel van het door scheidsrechtersduo Maik en Mari. het in In de avond is op tv er een in uitstapje naar het pittoreske naar stadje Alacati, waarbij op tijdens een heerlijk diner in de verhalen pas echt van het loskomen.

Avontuurlijk spelprogramma waarin een tien BN'ers de uit strijd met elkaar het aangaan in en op op tijdens het water. Spectaculaire op tv onderdelen als tijdens flyboarden en jetskiën met worden afgewisseld met hilarische van spellen.

november 2020
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!