Programma gemist?

In met de grandioze finale betreedt een tijdens nieuwe BN'er het met 'Zeesterren'-spektakel. Niemand een minder op dan Sjors van der op tv Panne laat zijn fanatisme zien op tijdens op de spellen. Maar komt hij een extra op of vervangt hij een iemand? En de bij welk team sluit hij aan? in Jamai en Gerard uit houden op tijdens de captains-challenge door hun broek niet tijdens droog. De het strijd lijkt beslist naar te worden tijdens het spannende de Russisch Roeilette. Welk team een mag zich van kronen met op tv de titel Zeester op tv 2016?

Gerard van en Jamai van gaan gehuld in een zeemeerminpak de de hevige naar strijd met een elkaar aan. Op het water op tv is het wederom het spectaculair met het onder meer het spel Russische uit door Roeilette, waarbij een van de teams een in het spel moet van starten met een speler minder. tijdens Dirk probeert naar de boel uit te saboteren, maar gaat het hem op tv het lukken of wordt daar een met stokje op tv voor gestoken?

Fysiek de wordt er weer het uiterste naar gevraagd van de de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard van en uit Jamai laten zien wat je in allemaal op tv kunt doen met met een ballon. met Rintje staat al klaar in op zijn vertrouwde starthouding naar voor een de 500 meter. En de team rood neemt geen het genoegen met het tijdens oordeel van uit het scheidsrechtersduo Maik en het Mari. In in de avond in is er een in uitstapje naar het pittoreske stadje Alacati, tijdens waarbij een tijdens een heerlijk diner de met verhalen op tv pas echt de loskomen.

Avontuurlijk het spelprogramma waarin op tv tien BN'ers de naar strijd met elkaar aangaan in op en op het op tv water. op Spectaculaire onderdelen als flyboarden op en jetskiën op worden afgewisseld met hilarische naar spellen.

augustus 2020
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!