Programma gemist?

In de op tv grandioze finale betreedt op een nieuwe van BN'er het een 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van het der Panne laat uit door zijn fanatisme zien tijdens de de spellen. Maar komt naar hij extra of uit vervangt hij iemand? naar En bij de welk team sluit door hij aan? Jamai en het Gerard houden tijdens door de captains-challenge hun op broek niet droog. uit De strijd lijkt beslist tijdens te worden naar tijdens het op tv spannende Russisch Roeilette. op Welk team mag zich kronen de met de titel door Zeester naar 2016?

Gerard en Jamai uit gaan met gehuld in een zeemeerminpak uit de uit hevige strijd met uit elkaar aan. Op door het water is het naar wederom spectaculair met onder de meer het spel door Russische Roeilette, door waarbij een van in de teams het spel moet het starten naar met een speler door minder. Dirk probeert tijdens de boel te op tv saboteren, maar gaat met het hem lukken of wordt door daar een stokje naar naar voor gestoken?

Fysiek wordt er de weer het uiterste in naar gevraagd van de het 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard het en Jamai laten naar zien wat je allemaal het kunt doen met een ballon. met Rintje op tv staat al klaar in een zijn vertrouwde van starthouding voor de 500 van meter. het En team rood met neemt geen genoegen met het oordeel op in van het scheidsrechtersduo met Maik en Mari. In de avond naar is het er een uitstapje naar op tv het een pittoreske stadje Alacati, waarbij tijdens van een heerlijk diner de in verhalen met pas echt in loskomen.

Avontuurlijk het spelprogramma waarin tien de BN'ers de strijd met elkaar tijdens aangaan in tijdens en het op het water. Spectaculaire het onderdelen als flyboarden het en jetskiën worden afgewisseld in met hilarische door spellen.

oktober 2019
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!