Programma gemist?

In de grandioze uit finale betreedt een met nieuwe BN'er het een door 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van in der Panne door laat op tv zijn fanatisme zien van tijdens de spellen. Maar met komt hij extra of met vervangt de hij iemand? En bij welk team uit sluit hij door aan? Jamai een en Gerard houden op tijdens de tijdens captains-challenge hun broek niet droog. in De strijd lijkt het beslist het te worden tijdens het het spannende Russisch Roeilette. de Welk team mag in zich kronen het met de titel Zeester in 2016?

Gerard het en Jamai gaan gehuld tijdens in naar een zeemeerminpak de hevige in strijd met elkaar op tv aan. Op het water is de het wederom spectaculair een met naar onder meer het spel Russische op Roeilette, in waarbij een van de teams met het tijdens spel moet starten op met een speler in minder. Dirk uit probeert de boel te saboteren, maar een gaat op tv het hem lukken of een wordt daar van een stokje voor tijdens gestoken?

Fysiek naar wordt er weer het tijdens uiterste de gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains het Gerard en het Jamai laten naar zien wat je allemaal kunt doen het met op tv een ballon. Rintje uit staat al klaar in met zijn tijdens vertrouwde starthouding voor de 500 meter. op tv En uit team rood neemt met geen genoegen naar met het oordeel van het tijdens scheidsrechtersduo Maik het en Mari. In de avond uit is er met een uitstapje naar het in pittoreske naar stadje Alacati, waarbij tijdens een naar de heerlijk diner de van verhalen pas echt een loskomen.

Avontuurlijk uit spelprogramma waarin tien tijdens BN'ers de strijd met de elkaar aangaan uit in en naar op het water. Spectaculaire in onderdelen als in flyboarden en jetskiën worden afgewisseld een met op hilarische spellen.

april 2020
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!