Programma gemist?

In de grandioze tijdens finale betreedt op een nieuwe BN'er het door 'Zeesterren'-spektakel. Niemand uit minder dan Sjors van van der Panne laat de zijn fanatisme het zien uit tijdens de spellen. Maar komt hij in extra of vervangt door hij de iemand? En bij met welk team het sluit hij aan? de Jamai en Gerard houden tijdens de het de captains-challenge hun broek niet uit droog. De strijd lijkt een beslist te worden tijdens door het spannende Russisch in op tv Roeilette. Welk team mag op zich kronen de met de titel op tv Zeester 2016?

Gerard en tijdens Jamai tijdens gaan gehuld in een door zeemeerminpak de een hevige strijd met het elkaar aan. Op het naar water is met het wederom spectaculair met onder met meer het spel Russische op tv Roeilette, in waarbij een uit van de teams het de spel moet starten met met een speler minder. Dirk door naar probeert de boel te het saboteren, maar gaat de het hem lukken of een wordt daar een stokje een voor door gestoken?

Fysiek door wordt er weer het naar uiterste het gevraagd van de door 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai op tv laten zien een wat je allemaal het kunt doen door met een ballon. Rintje met staat al klaar op tv in zijn een vertrouwde starthouding voor de tijdens 500 meter. En team rood een neemt geen in genoegen met het door oordeel van een het scheidsrechtersduo uit Maik en Mari. In de avond uit een is er een uitstapje naar het naar uit pittoreske stadje Alacati, waarbij tijdens van een heerlijk de diner de naar verhalen pas echt het loskomen.

Avontuurlijk spelprogramma waarin op tv tien uit BN'ers de van strijd met elkaar aangaan in het en in op het water. Spectaculaire onderdelen als een flyboarden met en jetskiën worden afgewisseld met op tv hilarische de spellen.

maart 2021
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!