Programma gemist?

In op tv de grandioze finale betreedt van een nieuwe BN'er het op tv naar 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van het der Panne het laat zijn de fanatisme zien tijdens de spellen. naar Maar met komt hij in extra of vervangt hij iemand? met En bij welk team uit sluit in hij aan? Jamai en uit Gerard houden in tijdens de captains-challenge hun broek door in niet droog. De strijd lijkt van beslist te worden tijdens door op tv het spannende Russisch Roeilette. Welk team naar mag van zich kronen met de in titel een Zeester 2016?

Gerard in en Jamai gaan gehuld in op tv in een zeemeerminpak de hevige met strijd met elkaar aan. op Op het water uit is het wederom spectaculair tijdens door met onder meer het een spel Russische Roeilette, waarbij op een van in de teams het spel op moet starten met met een op tv speler minder. Dirk op tv probeert de boel in te saboteren, maar gaat het op tv hem in lukken of wordt daar een stokje van op tv voor gestoken?

Fysiek wordt naar er weer de het uiterste van gevraagd van de naar 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten tijdens zien wat naar je op allemaal kunt doen met door een ballon. van Rintje staat al klaar de in zijn vertrouwde starthouding voor met het de 500 meter. een En team rood met neemt geen genoegen met het van oordeel met van het scheidsrechtersduo Maik en een Mari. In de de avond is er een op tv uitstapje in naar het pittoreske stadje Alacati, van op tv waarbij tijdens een heerlijk diner uit de verhalen pas echt op van loskomen.

Avontuurlijk spelprogramma naar waarin tien BN'ers de op strijd met naar elkaar aangaan in en van op het op tv water. Spectaculaire onderdelen als naar flyboarden en tijdens jetskiën worden afgewisseld met een hilarische met spellen.

oktober 2021
25-01-2016 20:41

Afl. 4

Zeesterren - Afl. 4

In de grandioze finale betreedt een nieuwe BN'er het 'Zeesterren'-spektakel. Niemand minder dan Sjors van der Panne laat zijn fanatisme zien tijdens de spellen. Maar komt hij extra of vervangt hij iemand? En bij welk team sluit hij aan? Jam...

18-01-2016 20:42

Afl. 3

Zeesterren - Afl. 3

Gerard en Jamai gaan gehuld in een zeemeerminpak de hevige strijd met elkaar aan. Op het water is het wederom spectaculair met onder meer het spel Russische Roeilette, waarbij een van de teams het spel moet starten met een speler minder. Di...

11-01-2016 20:42

Afl. 2

Zeesterren - Afl. 2

Fysiek wordt er weer het uiterste gevraagd van de 'Zeesterren'. Teamcaptains Gerard en Jamai laten zien wat je allemaal kunt doen met een ballon. Rintje staat al klaar in zijn vertrouwde starthouding voor de 500 meter. En team rood neemt ge...

04-01-2016 20:42

Afl. 1

Zeesterren - Afl. 1

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen.

Zeesterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeesterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeesterren bij Zeesterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeesterren. Heb je een uitzending van Zeesterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeesterren gemist

Avontuurlijk spelprogramma waarin tien BN'ers de strijd met elkaar aangaan in en op het water. De deelnemers reizen af naar een zonnig oord in Turkije waar alles draait om watersport. Bij aankomst worden ze verdeeld in twee teams. Onder leiding van teamcaptains Jamai Loman en Gerard Joling, bespreken ze de tactieken, moedigen ze elkaar aan en zitten ze het andere team dwars waar mogelijk. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar van 'Zeesterren' 2016 mag kronen.

Uitzending gemist van Zeesterren? Hier kun je alle uitzendingen van Zeesterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!