Programma gemist?

De een goedlachse Jack met woonde 25 jaar het met zijn lieve vrouw tijdens Annemarie in Moordrecht en op had vijftien het jaar lang een computerbedrijfje aan naar huis. Nu is het naar Jack met pensioen. Na uit het verdrietige overlijden van op zijn op vrouw heeft hij de liefde op tv weer van teruggevonden bij Anneke. Het stel wil tijdens in van Breda gaan in wonen, maar eerst moet op de huidige woning van worden verkocht. Het huis naar staat nu op tv ruim een naar jaar te koop en er zijn op tv nauwelijks kijkers uit geweest.

De Rotterdamse op Co woont met al ruim dertig de jaar in in haar hoekwoning in Pernis. op tv Tijdens haar huwelijk door kreeg ze haar op eerste beeldje, wat het begin de was in van de verzameling van in 200 exemplaren. Co op heeft de volledige in inrichting bedacht en het is daar op erg trots van op. Het huis staat tijdens inmiddels al ruim een een half jaar te koop. van De tijdens hele zomer een heeft zij nog op geen kijkers gehad. met Co snapt daar op niets van en is naar dan ook ten einde uit raad.

Annalies en Graham naar uit kochten 26 jaar geleden de hun huisje in in Woudsend. Na vijftien jaar naar verbouwing hadden ze hun met eigen paleisje de gecreëerd. In de tijdens vijf jaar dat op het tijdens huis te koop staat, in zijn er maar uit twee bezichtigingen geweest. Ze een verkopen hun woning, door omdat ze tijdens het niet meer kunnen onderhouden. naar uit Annelies lijdt namelijk aan op tv de ziekte ME en door bij Graham naar is een jaar geleden longkanker uit in geconstateerd. Met het geld van de naar de verkoop hoopt het tijdens stel een caravan of op tv huisje op een het camping in uit de buurt van de dochter het van op Annalies te kopen.

De positieve in Viona kocht het zeven jaar geleden haar uit huidige uit woning in het de Overijsselse Nijverdal. Na een van aantal fikse tijdens tegenslagen en het verlies van haar het 18-jarige van zoon besloot Viona het roer naar compleet een om te gooien. Ze met nam in zich voor om tijdens alleen nog maar dingen te gaan in doen die in zij tijdens leuk vindt. Zo met heeft zij een door van de ruimtes het in haar huis omgetoverd tot kroeg op tv en verhuurt ze van een aantal kamers tijdens via Airbnb. naar Viona wil haar op tv huis een verkopen, zodat zij op wereldreis kan op gaan. Ze is van het bereid overal een uit prijskaartje aan te hangen, door van eettafel tot gordijnen, om een haar droomreis op te kunnen een verwezenlijken.

Het team naar gaat uit langs bij een tijdens Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel op tv door en Saida wonen samen een met twee op tv dochters in Meppel. door De rest van het nest in heeft de gezellige op woning al een verlaten. Het stel heeft altijd in geprobeerd beide op culturen door te van voeren naar in de opvoeding. naar Hierdoor is het huis het zowel Arabisch als westers het ingericht. de De woning staat inmiddels al op tv zes naar jaar te koop. Abel en van Saida met weten niet waar het aan ligt. op tv naar Het koppel hoopt hun tijdens huidige stekje eindelijk in te verkopen en een nieuw uit leven op op te bouwen in op tv Staphorst.

Henk en tijdens Henk het zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. naar Alles de in hun huis is zo het van gestyled dat het door meer op een showroom dan een door woonhuis door lijkt. De inrichting is donker uit en een tikkeltje tijdens over de van top, waardoor potentiële kopers op tv niet enthousiast worden. met De woning een is ruim 23 met jaar geleden een gekocht. Onlangs hebben de mannen naar een tijdens huisje net over de in grens in België gekocht. de Voordat ze door definitief over een kunnen, hopen ze het hun oude naar huis te verkopen.

Het landhuis in met Engelse stijl uit in de provincie tijdens Drenthe van eigenaar Bert de staat inmiddels zeven tijdens door jaar te koop. naar In al die door tijd is er nog nooit iemand een komen in kijken. Daar op tv moet dus toch echt iets van aan de op tv hand zijn. Het op vaste team van experts gaat naar kijken op tv waar dat in aan ligt en wat uit ze eraan kunnen uit doen.

De Mission Impossible met van vandaag op staat in IJmuiden en tijdens het is uit het witte door huis van Connie van vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis uit staat al met vier jaar op te koop en er is niemand door die door tijdens de volle inrichting heen uit op kan kijken. Het team van op experts neemt de met woning van Connie tijdens dan ook flink naar onder de tijdens loep om ervoor te zorgen op dat het door eindelijk verkocht uit gaat worden!

In het het prachtige Friese van Sneek staat tijdens het knotsgekke stulpje van een paradijsvogel en kookgek Barry. het Haar met huis staat vol met potten en op pannen en de er de is niemand die door deze een inrichting een heen kan kijken. De naar woning staat naar inmiddels al staat al ruim tijdens anderhalf door jaar te koop. Het team op tv van experts een neemt het huis flink naar onder de loep om naar naar ervoor te zorgen dat naar het wél verkocht gaat tijdens worden.

De bourgondische boerderij in van Hans en met Willeke staat met al tijdens zeven jaar te van koop. In die door tijd is er nog nooit met iemand komen kijken. Er in van moet daar dus echt wel een iets aan tijdens de hand zijn. Het met vaste team tijdens van experts gaat door kijken wat ze eraan van kunnen doen om uit ervoor te met zorgen dat Hans op en Willeke hun woning kunnen door van verkopen.

De bewoners van de een huis door in Alkmaar zijn naar echte groenliefhebbers uit en dat zie je van in het hele huis in een terug. Het huis is door de de de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat uit al drie jaar te in koop op en de kijkers zijn op in één hand te met tellen. op tv Het team op van experts doet met er alles aan op tv om het weer door verkoopbaar te maken!

Onder de naar rook van Rotterdam uit in Vlaardingen staat het uit knalgele appartement van in Richard. op tv Sinds zijn scheiding woont een hij op daar alleen met zijn zoon. Het de huis staat een op tv jaar te koop, op uit omdat niemand door in de kleur heen kan kijken. van Het uit appartement moet wel snel worden verkocht, tijdens op want Richard wil gaan samenwonen met door zijn naar nieuwe liefde.

In een op tv prachtige het landelijke omgeving staat de onverkoopbare met villa van het een zeemansechtpaar Bob en de Iet. Het huis staat het al twee jaar op tv een te koop en er uit zijn nog maar drie kijkers op geweest. Het de vaste team van experts met gaat kijken naar waar dat uit aan ligt en wat uit ze een eraan kunnen doen om ervoor door te zorgen met dat Bob en van Iet aan op tv een nieuwe fase van het hun leven van kunnen beginnen.

In Spijkenisse staat van het plasticbloemenparadijs van op tv het Anneke. Haar huis staat met al ruim een jaar van te koop, maar de er het is nog nooit naar iemand komen kijken. Niemand kan door een de door inrichting heen kijken. Het team tijdens van van experts neemt de woning van uit Anneke van dan ook uit flink onder de loep door om ervoor te zorgen op dat uit er wel kijkers gaan komen! Dat de is hard door nodig, want financieel het staat Anneke door het water in aan de lippen.

De in missie van deze tijdens week is het Oosterse uit paleisje van de Henry en Sheila in Muiderberg. op Het de staat al een een jaar te koop en heeft door nog geen op enkele kijker met gehad. Het team van experts tijdens de gaat er natuurlijk alles aan naar doen om ervoor te op van zorgen dat die kijkers op er nu wél tijdens gaan komen. de Het droomhuis van een deze week ligt in de de Drentse Natuur. Bob verwondert in zich over een van kleurrijke, andere naar mission impossible in naar Hekendorp.

februari 2020
25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

12-07-2018 17:00

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

11-07-2018 17:00

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

10-07-2018 16:59

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

09-07-2018 17:00

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

06-07-2018 17:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

05-07-2018 17:00

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

De missie van deze week is het Oosterse paleisje van Henry en Sheila in Muiderberg. Het staat al een jaar te koop en heeft nog geen enkele kijker gehad. Het team van experts gaat er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat die kijk...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!