Programma gemist?

Het in landhuis in Engelse stijl een in de provincie Drenthe een van eigenaar het Bert naar staat inmiddels zeven jaar te op koop. In al die door tijd is er op naar nog nooit iemand op tv komen kijken. Daar moet dus door toch een echt iets aan de hand tijdens zijn. Het vaste team op tv tijdens van experts gaat in kijken waar dat aan ligt tijdens en wat ze eraan van op tv kunnen doen.

Marlon woont al op tijdens vijftien jaar in haar huisje op tv in Hilversum. Ze met heeft twee zoons een van 27 met en 29 de jaar oud. Haar in man is twintig jaar geleden overleden. een Jarenlang was een er met geen nieuwe man in door haar leven, totdat op ze drie van jaar geleden weer ging daten. Nu in haar door zoons het huis uit het zijn, in wordt de woning te de groot. Bovendien kan ze door naar het haar parttimebaan de maandelijkse naar kosten niet ophoesten. tijdens Ondanks dat de Marlon haar buurtjes zal gaan de missen, is ze met klaar voor een nieuwe een met start.

Het opknappen van naar de huidige een woning van door Jose en John op tv heeft ze bloed, zweet en van tranen gekost. naar Het overgrote deel van op tv het huis heeft de John zelf op verbouwd. Jose, uit die gek is uit op roze, op tv heeft de gehele door inrichting voor haar van rekening genomen. Het stel heeft inmiddels de met getekend voor een ander de huis, waardoor de verkoop van uit de op tv huidige woning extra onder tijdens druk komt de te staan. Ze begrijpen niet naar waarom naar er tot nu de toe maar drie mensen zijn van komen met kijken naar hun de stulpje.

De op goedlachse Jack woonde 25 jaar door met op zijn lieve vrouw Annemarie een in Moordrecht en had naar vijftien jaar op lang een computerbedrijfje op aan huis. Nu de is Jack in met pensioen. Na het verdrietige tijdens in overlijden van zijn de vrouw heeft hij tijdens de liefde weer teruggevonden in bij Anneke. tijdens Het stel wil in Breda naar gaan wonen, de maar eerst moet in de huidige woning worden van verkocht. met Het huis staat nu een ruim een jaar te koop de en in er zijn met nauwelijks kijkers geweest.

De naar Rotterdamse Co woont al met ruim dertig door jaar in haar hoekwoning in op tv Pernis. van Tijdens haar in huwelijk kreeg ze haar een eerste beeldje, wat het met begin was van de door verzameling van 200 tijdens op tv exemplaren. Co heeft een de volledige inrichting bedacht en is het op tv daar erg trots op. in Het huis tijdens staat inmiddels al van ruim een half jaar te koop. van De hele zomer naar van heeft zij nog de geen kijkers gehad. Co een snapt daar niets van en van is dan in ook ten einde op tv raad.

De positieve tijdens Viona kocht zeven jaar uit geleden haar van huidige woning in het naar Overijsselse een Nijverdal. Na een aantal fikse op tv tegenslagen en het op tv verlies van het haar 18-jarige zoon van besloot Viona het roer van compleet om met te gooien. Ze van nam zich voor uit om alleen nog maar op tijdens dingen te gaan met doen die zij het leuk vindt. Zo op heeft zij een van op tv de ruimtes op in haar huis omgetoverd tot met kroeg in en verhuurt ze een aantal kamers het via naar Airbnb. Viona wil haar uit huis verkopen, zodat uit zij op wereldreis kan door gaan. Ze in is bereid overal naar een tijdens prijskaartje aan te hangen, van in eettafel het tot gordijnen, om haar naar droomreis te door kunnen verwezenlijken.

Het team in gaat langs bij een een door Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. door Abdel en van Saida wonen samen met een twee dochters in Meppel. van De rest in van van het nest heeft de gezellige met woning al door verlaten. Het stel heeft altijd in geprobeerd beide van culturen door te uit voeren in de een opvoeding. Hierdoor is op tv het huis tijdens zowel Arabisch als westers uit ingericht. De woning staat het inmiddels al zes op jaar te koop. een Abel en Saida van door weten niet waar het aan van ligt. Het koppel hoopt door hun huidige stekje door uit eindelijk te verkopen en een op nieuw leven op een te met bouwen in Staphorst.

Henk en door Henk zijn twee uit gezellige mannen het uit Maastricht. de Alles in hun huis door is zo gestyled dat naar het meer met op een showroom een dan een van woonhuis lijkt. De inrichting is op tv donker en een tikkeltje in over de het top, waardoor potentiële kopers in niet in enthousiast worden. De woning op tv is ruim de 23 jaar geleden gekocht. naar Onlangs tijdens hebben de mannen een huisje net in over op de grens in België gekocht. het Voordat in ze definitief over kunnen, hopen de ze hun oude naar huis te een verkopen.

In Spijkenisse op staat het plasticbloemenparadijs uit van Anneke. Haar in huis met staat al ruim een van jaar te koop, maar de er is nog nooit een tijdens iemand komen kijken. Niemand kan in door de inrichting heen door kijken. Het van team van in experts neemt uit de woning van Anneke dan ook naar flink onder in de loep de om ervoor te zorgen van dat er een wel kijkers gaan komen! Dat door is hard op tv nodig, want financieel op staat Anneke het naar water aan de tijdens lippen.

De Rotterdamse door Co in woont al ruim met dertig jaar in haar hoekwoning in in op tv Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg naar ze haar eerste beeldje, tijdens wat het door begin was van in de verzameling van met 200 exemplaren. tijdens Co heeft de de volledige inrichting bedacht in en is daar erg van trots op. van Het huis staat inmiddels het al ruim een met half jaar naar te koop. met De hele zomer heeft zij in nog de geen kijkers gehad. in Co snapt daar niets het van en is dan in ook ten einde een raad.

Annalies in en Graham kochten 26 jaar met naar geleden hun huisje in een Woudsend. Na tijdens vijftien jaar verbouwing hadden van ze hun eigen paleisje gecreëerd. in In een de vijf jaar dat het op tv de huis te koop staat, het zijn er maar twee bezichtigingen een uit geweest. Ze verkopen de hun woning, omdat ze het niet op meer in kunnen onderhouden. Annelies op tv lijdt namelijk aan de op ziekte ME en de bij Graham is een van jaar geleden longkanker de geconstateerd. Met van het geld op van de verkoop hoopt het uit tijdens stel een caravan of huisje in op een camping in in een de buurt van de dochter een van Annalies te naar kopen.

De de positieve Viona kocht zeven het jaar geleden op tv haar huidige woning in het naar Overijsselse Nijverdal. uit Na een aantal fikse op tv tijdens tegenslagen en het verlies door van haar 18-jarige zoon besloot het Viona op het roer de compleet om te naar gooien. Ze nam zich voor uit om alleen de nog maar dingen uit te gaan doen die zij van leuk vindt. de Zo op heeft zij een van de ruimtes op in haar in huis omgetoverd van tot kroeg en verhuurt ze uit in een aantal kamers met via Airbnb. Viona wil haar een huis verkopen, zodat met zij op uit wereldreis kan gaan. Ze is tijdens bereid door overal een prijskaartje aan met te de hangen, van eettafel het tot gordijnen, om haar droomreis de te kunnen het verwezenlijken.

Het het team gaat langs bij een tijdens Marokkaans gezin op met oer-Hollandse gewoontes. Abdel in en Saida van wonen van samen met twee dochters in uit Meppel. van De rest van het nest heeft op tv de gezellige woning het al verlaten. Het tijdens stel het heeft altijd geprobeerd beide op culturen de door te voeren het in de opvoeding. in Hierdoor is het huis zowel uit Arabisch als de westers ingericht. De woning staat naar inmiddels al zes van de jaar te koop. tijdens Abel en Saida weten niet waar een het uit aan ligt. Het de koppel hoopt uit hun huidige stekje eindelijk te verkopen naar en een nieuw met leven op een te de bouwen in Staphorst.

Marlon op woont al vijftien een jaar in haar huisje in door Hilversum. uit Ze heeft twee zoons van op tv 27 en van 29 door jaar oud. Haar man is uit twintig jaar geleden op tv overleden. Jarenlang uit was er geen nieuw man een in haar leven, het totdat ze door drie jaar geleden de weer ging van daten. Nu haar zoons de het huis uit in zijn, van wordt de woning te door groot. Bovendien uit kan ze door uit haar parttimebaan de maandelijkse kosten het niet tijdens ophoesten. Ondanks dat Marlon haar uit buurtjes zal op gaan missen, is ze klaar op tv uit voor een nieuwe in start.

Het op tv opknappen van de huidige woning van van een Jose en John heeft ze tijdens bloed, zweet de en tranen gekost. Het naar de overgrote deel van het de huis heeft door John zelf verbouwd. Jose, die gek de is het op roze, heeft de een gehele inrichting voor haar naar rekening genomen. tijdens Het stel door heeft inmiddels getekend voor een van ander huis, waardoor op de verkoop van het op de huidige woning extra onder druk het door komt te staan. Ze begrijpen een niet waarom er tot tijdens nu toe het maar drie mensen zijn een komen in kijken naar hun naar stulpje.

juni 2021
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!