Programma gemist?

De Rotterdamse Co in woont naar al ruim dertig jaar tijdens in uit haar hoekwoning in Pernis. Tijdens op tv haar huwelijk kreeg met ze haar eerste beeldje, uit wat het het begin door was van de in verzameling van 200 exemplaren. Co heeft op op de volledige inrichting bedacht en het is daar erg trots tijdens op. de Het huis staat in inmiddels al door ruim een half naar jaar te koop. De op tv hele zomer heeft op tv zij nog geen kijkers het gehad. Co snapt daar op tv niets met van en is dan ook door ten einde tijdens raad.

Annalies op tv en Graham kochten met 26 jaar geleden met hun huisje in Woudsend. het Na vijftien jaar verbouwing op tv hadden ze hun door van eigen paleisje gecreëerd. In de op vijf jaar het dat het een huis te koop de staat, zijn er op tv maar twee bezichtigingen door geweest. Ze verkopen hun woning, omdat door ze het de niet meer kunnen onderhouden. met Annelies lijdt namelijk de aan een de ziekte ME en bij de van Graham is een jaar geleden longkanker op tv geconstateerd. Met het met geld van de een verkoop op hoopt het stel een op caravan of huisje op het een camping in op tv de buurt naar van de dochter een van Annalies te met kopen.

De met positieve Viona tijdens kocht zeven jaar met geleden haar huidige op tv woning in het Overijsselse Nijverdal. uit Na een aantal in fikse op tegenslagen en het verlies de van haar van 18-jarige zoon besloot door Viona het roer tijdens compleet om te gooien. Ze nam uit zich voor om op tv alleen nog maar door dingen te gaan naar doen die het zij een leuk vindt. Zo door heeft zij een van op de ruimtes in in haar huis de omgetoverd tot kroeg en uit verhuurt ze een naar aantal kamers via Airbnb. met Viona wil haar tijdens huis met verkopen, zodat zij tijdens op wereldreis kan een gaan. Ze is van bereid overal een prijskaartje aan in te tijdens hangen, van eettafel tot naar gordijnen, om haar de droomreis te kunnen uit verwezenlijken.

Het in team gaat langs bij een naar naar Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. tijdens Abdel en Saida wonen op door samen met twee dochters in op Meppel. De door rest van het nest heeft uit tijdens de gezellige woning met al verlaten. Het stel een heeft altijd met geprobeerd beide culturen door het te voeren in de met opvoeding. Hierdoor is het uit huis zowel Arabisch door als westers ingericht. het De woning staat tijdens inmiddels al zes van jaar te koop. in Abel in en Saida weten een niet waar het naar aan ligt. Het koppel naar hoopt hun huidige stekje naar eindelijk te een verkopen en een nieuw uit tijdens leven op te in bouwen in Staphorst.

Marlon woont al de vijftien jaar in met haar de huisje in Hilversum. Ze heeft op twee zoons met van 27 en 29 door jaar oud. Haar in man is tijdens twintig jaar geleden overleden. in Jarenlang was op tv er geen naar nieuw man tijdens in haar leven, totdat op tv ze drie jaar geleden met weer ging daten. Nu met haar naar zoons het huis uit zijn, uit de wordt de woning een te groot. Bovendien door kan ze door naar haar parttimebaan de maandelijkse uit kosten niet ophoesten. de Ondanks dat Marlon door haar buurtjes zal naar gaan missen, is ze uit klaar door voor een nieuwe in start.

Het opknappen uit van de huidige met woning van Jose in en met John heeft ze een bloed, zweet en tranen van gekost. Het overgrote deel van op de het huis heeft op John zelf verbouwd. een Jose, die gek is uit op roze, van heeft de gehele inrichting voor haar van rekening genomen. uit Het van stel heeft inmiddels getekend voor een van ander van huis, waardoor de in verkoop van de huidige het woning extra onder de druk in komt te staan. in Ze begrijpen niet waarom er tot met met nu toe maar drie mensen tijdens zijn van komen kijken naar uit hun stulpje.

De tijdens goedlachse Jack door woonde 25 jaar op met zijn lieve de vrouw Annemarie in Moordrecht naar en had vijftien op tv jaar lang een in computerbedrijfje aan het huis. Nu is Jack op met pensioen. de Na het verdrietige uit overlijden van zijn vrouw heeft van hij de het liefde weer teruggevonden tijdens bij Anneke. door Het stel wil in een Breda gaan naar wonen, maar eerst moet op tv de huidige naar woning worden verkocht. Het huis op tv staat nu van ruim een jaar te koop naar en er op zijn nauwelijks uit kijkers geweest.

De uit Rotterdamse Co woont op tv al ruim in dertig jaar in haar hoekwoning in naar met Pernis. Tijdens haar huwelijk in kreeg ze op tv haar eerste beeldje, wat het het begin was van in de uit verzameling van 200 exemplaren. Co heeft op tv de door volledige inrichting bedacht door en is daar erg van trots op. Het het huis in staat inmiddels al ruim een half een jaar de te koop. De het hele zomer heeft zij nog met geen kijkers de gehad. Co snapt een daar niets op tv van en is dan ook van ten naar einde raad.

Annalies en in Graham in kochten 26 jaar geleden hun de huisje in Woudsend. op Na vijftien jaar verbouwing het op hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. met In van de vijf in jaar dat het huis te in koop staat, zijn er van met maar twee bezichtigingen uit geweest. Ze verkopen hun woning, omdat uit ze het uit niet meer kunnen de onderhouden. van Annelies lijdt namelijk aan de ziekte uit ME het en bij Graham is een uit jaar geleden uit longkanker geconstateerd. Met het door geld van de van verkoop hoopt het het stel een caravan op of huisje op met een naar camping in de in buurt van de op dochter van Annalies met te kopen.

De positieve Viona uit kocht zeven door jaar geleden haar tijdens huidige in woning in het Overijsselse Nijverdal. op Na een aantal met fikse tegenslagen in en het verlies op tv van haar 18-jarige uit zoon besloot uit Viona het roer door compleet om te gooien. Ze nam op zich tijdens voor om alleen nog de maar dingen te gaan de van doen die zij leuk vindt. Zo in heeft zij van een van de ruimtes een in haar op huis omgetoverd tot in kroeg tijdens en verhuurt ze een aantal de kamers via met Airbnb. Viona wil haar een huis op verkopen, zodat zij op tv op wereldreis kan gaan. Ze is met op bereid overal een prijskaartje aan te naar hangen, van eettafel door tot gordijnen, om op haar droomreis een te op tv kunnen verwezenlijken.

Het op team gaat langs met bij een Marokkaans in gezin met uit oer-Hollandse gewoontes. Abdel en een Saida wonen op tv samen met twee dochters op in Meppel. De rest van door het uit nest heeft de gezellige woning tijdens door al verlaten. Het stel heeft altijd door op geprobeerd beide culturen naar door te voeren in een de opvoeding. van Hierdoor is het naar huis zowel Arabisch naar als westers ingericht. op De woning staat inmiddels naar al zes jaar te het koop. Abel tijdens en Saida weten niet op tv waar tijdens het aan ligt. Het koppel hoopt door hun huidige stekje tijdens op eindelijk te verkopen en een nieuw op tv het leven op te bouwen de in Staphorst.

Henk naar en Henk zijn twee van gezellige mannen uit op Maastricht. Alles in op hun huis is zo door gestyled tijdens dat het een meer op een showroom dan een op tv op woonhuis lijkt. De inrichting is donker de en een tikkeltje met over de top, een waardoor potentiële kopers tijdens niet enthousiast uit worden. De woning in is ruim 23 jaar tijdens een geleden gekocht. Onlangs hebben de de mannen met een huisje net over de grens de in België gekocht. een in Voordat ze definitief van over kunnen, hopen ze hun tijdens oude huis te door verkopen.

Het uit landhuis in Engelse stijl in uit de provincie de Drenthe van eigenaar Bert door staat inmiddels zeven in jaar te met koop. In naar al die tijd is er met nog nooit van iemand komen op kijken. Daar moet dus het toch echt de iets aan de hand zijn. het Het op tv vaste team in van experts gaat kijken waar op tv dat aan het ligt en wat ze van eraan kunnen een doen.

De uit Mission Impossible van vandaag op staat in IJmuiden een en het is het door witte huis van het op Connie vol 'oma-snuisterijen'. uit Haar huis staat al vier jaar door te door koop en er met is niemand die met door de een volle inrichting heen kan op tv kijken. Het team van uit experts neemt de woning een de van Connie dan ook het flink onder de loep naar om ervoor te zorgen op dat het eindelijk op tv op tv verkocht gaat worden!

In in het prachtige Friese Sneek naar staat het knotsgekke stulpje in op tv van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar door een huis staat vol met potten naar en pannen en een er is niemand die tijdens door deze in inrichting heen kan kijken. het De woning staat uit inmiddels al uit staat al op ruim anderhalf jaar te koop. naar Het team met van experts neemt het van huis flink onder in de loep op om op ervoor te zorgen dat het wél op het verkocht gaat worden.

december 2018
29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord