Programma gemist?

Het op tv landhuis in Engelse een stijl in met de provincie Drenthe van door eigenaar Bert op staat inmiddels zeven jaar te koop. door In met al die tijd is er door nog nooit iemand op komen kijken. uit Daar moet dus in toch echt van iets aan de hand op tv zijn. Het in vaste team van experts met gaat kijken waar met dat aan ligt naar en wat ze naar eraan kunnen op doen.

Marlon op woont al vijftien jaar in met haar met huisje in Hilversum. Ze uit heeft twee zoons met van 27 en 29 op tv jaar oud. Haar met het man is twintig jaar van geleden overleden. uit Jarenlang was er geen op nieuwe man in haar van leven, totdat uit ze drie jaar geleden weer op door ging daten. Nu haar het zoons het huis uit naar zijn, wordt de het woning te groot. met Bovendien kan ze door met haar een parttimebaan de door maandelijkse kosten niet ophoesten. uit Ondanks dat op Marlon haar buurtjes zal tijdens gaan missen, is op tv ze klaar voor een nieuwe op tv op tv start.

Het opknappen van de de huidige woning de van uit Jose en John de heeft ze naar bloed, zweet en tranen gekost. Het op overgrote op tv deel van het huis heeft naar John zelf verbouwd. de Jose, het die gek is op roze, tijdens heeft de gehele op tv een inrichting voor haar rekening genomen. de Het stel op heeft inmiddels in getekend voor een ander door huis, waardoor een de verkoop van door de huidige woning extra onder in druk komt te staan. tijdens Ze begrijpen een niet waarom er de tot nu op tv toe maar drie mensen zijn uit in komen kijken naar hun een stulpje.

De tijdens goedlachse Jack woonde 25 een jaar op tv met zijn lieve vrouw Annemarie in op tv Moordrecht in en had vijftien jaar lang tijdens een op computerbedrijfje aan huis. een Nu is Jack met de pensioen. Na het de verdrietige het overlijden van zijn vrouw van heeft hij de de liefde weer op teruggevonden bij Anneke. Het het stel wil in naar Breda gaan wonen, maar eerst op tv moet de huidige een woning op worden verkocht. Het door huis staat het nu ruim een jaar te op tv koop en er zijn de uit nauwelijks kijkers geweest.

De uit Rotterdamse Co woont in al ruim dertig jaar in een haar uit hoekwoning in Pernis. Tijdens haar op tv tijdens huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, in wat het het begin was van het de verzameling de van 200 exemplaren. Co de heeft de volledige inrichting door door bedacht en is op tv daar erg trots tijdens op. Het huis staat inmiddels al de ruim naar een half jaar te in koop. De hele naar zomer heeft zij nog op geen kijkers gehad. uit Co van snapt daar niets uit van en van is dan ook ten einde met raad.

De positieve een Viona het kocht zeven jaar geleden de haar huidige woning in door het Overijsselse Nijverdal. van Na een aantal fikse in tegenslagen en met het met verlies van haar 18-jarige zoon tijdens besloot Viona het roer op compleet om de te tijdens gooien. Ze nam zich met voor om alleen nog maar met een dingen te gaan door doen die zij op tv leuk vindt. Zo heeft zij een door van de tijdens ruimtes in haar naar huis omgetoverd tot door kroeg met en verhuurt ze een door aantal kamers via tijdens Airbnb. Viona wil haar huis met verkopen, zodat zij een op met wereldreis kan gaan. met Ze is bereid overal van een prijskaartje aan in te hangen, van op eettafel tot in gordijnen, om haar droomreis door te kunnen met verwezenlijken.

Het naar team gaat langs bij in een Marokkaans gezin met een door oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida de wonen samen met twee in in dochters in Meppel. De in rest van het van nest heeft de gezellige woning met al verlaten. uit Het stel heeft altijd het geprobeerd op beide culturen uit door te voeren in de op tv opvoeding. Hierdoor is tijdens het huis zowel Arabisch door naar als westers ingericht. een De woning staat inmiddels al zes tijdens het jaar te koop. Abel en Saida tijdens weten niet in waar met het aan ligt. Het koppel hoopt een het hun huidige stekje eindelijk op te verkopen en uit een nieuw leven op te uit bouwen naar in Staphorst.

Henk met en Henk zijn twee op gezellige een mannen uit Maastricht. Alles in in hun huis is zo op tv op gestyled dat het meer op op een van showroom dan een woonhuis lijkt. de De van inrichting is donker door en een tikkeltje over de uit top, waardoor potentiële kopers de niet enthousiast worden. de De woning is op ruim 23 jaar een geleden gekocht. Onlangs door hebben de mannen een een in huisje net over de grens een in uit België gekocht. Voordat ze het definitief tijdens over kunnen, hopen ze hun oude op op tv huis te verkopen.

In op Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs een van Anneke. Haar huis de staat al ruim op tv een met jaar te tijdens koop, maar er is naar nog nooit iemand komen het kijken. Niemand kan op tv door de tijdens inrichting heen kijken. Het team met van experts tijdens neemt de woning door van Anneke door dan ook flink onder de de door loep om ervoor de te zorgen dat er wel kijkers met gaan het komen! Dat is tijdens hard nodig, naar want financieel staat Anneke het water in naar aan de lippen.

De uit Rotterdamse Co door woont al ruim dertig jaar van in van haar hoekwoning in Pernis. de Tijdens haar tijdens huwelijk kreeg ze uit haar eerste beeldje, op tv wat het begin was van met de verzameling van van 200 exemplaren. van Co heeft de de volledige inrichting bedacht en met is daar erg trots de op. Het op tv huis het staat inmiddels al ruim een naar half jaar te koop. met het De hele zomer heeft van zij nog uit geen kijkers gehad. Co snapt daar door niets van en naar het is dan ook ten einde door raad.

Annalies en van Graham kochten op 26 jaar geleden hun met huisje in Woudsend. Na in vijftien jaar verbouwing met hadden met ze hun eigen paleisje gecreëerd. de op tv In de vijf op jaar dat het huis tijdens te koop van staat, zijn er van maar twee bezichtigingen geweest. het Ze verkopen hun woning, omdat door ze het niet de een meer kunnen onderhouden. Annelies lijdt namelijk op aan de door ziekte ME en bij met Graham is de een naar jaar geleden longkanker geconstateerd. Met het de tijdens geld van de verkoop het hoopt het stel een op caravan op tv of huisje op tijdens een camping in de van buurt van de dochter met van door Annalies te kopen.

De positieve Viona op tv kocht het zeven jaar geleden haar huidige tijdens woning uit in het Overijsselse in Nijverdal. Na een naar aantal fikse uit tegenslagen en het verlies van uit haar het 18-jarige zoon besloot Viona het op roer een compleet om te gooien. uit Ze nam zich voor om de uit alleen nog maar dingen met te gaan doen die zij een door leuk vindt. Zo uit heeft zij een van de de ruimtes in haar naar huis omgetoverd tot kroeg in en verhuurt ze een een van aantal kamers via Airbnb. met Viona op tv wil haar huis verkopen, van zodat zij de op wereldreis kan gaan. Ze is op bereid overal een uit prijskaartje aan uit te door hangen, van eettafel tot door gordijnen, om haar droomreis te door kunnen met verwezenlijken.

Het team gaat van langs bij op tv een een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. uit Abdel en Saida in wonen samen met twee uit dochters het in Meppel. De met rest van het nest heeft van uit de gezellige woning al de verlaten. Het stel heeft het altijd door geprobeerd beide culturen door te voeren de in de opvoeding. het Hierdoor is naar het huis het zowel Arabisch door als westers ingericht. De woning staat naar inmiddels al met zes jaar te het koop. in Abel en Saida weten niet met waar de het aan ligt. Het koppel hoopt door tijdens hun huidige stekje eindelijk te een verkopen en op tv een nieuw leven op te uit tijdens bouwen in Staphorst.

Marlon op woont al vijftien in jaar in haar huisje tijdens in Hilversum. Ze naar heeft twee zoons van in 27 op tv en 29 jaar oud. Haar op man van is twintig jaar geleden overleden. tijdens een Jarenlang was er geen nieuw man tijdens op in haar leven, totdat het ze drie jaar geleden de weer ging uit daten. Nu de haar zoons het huis van uit zijn, de wordt de woning te van groot. Bovendien kan ze door een haar parttimebaan uit de maandelijkse kosten niet het ophoesten. met Ondanks dat Marlon haar buurtjes het zal gaan tijdens missen, is ze de klaar voor een nieuwe het een start.

Het opknappen van door de huidige van woning van Jose met en John heeft ze door bloed, zweet en door tranen het gekost. Het overgrote deel een van het huis heeft van John zelf verbouwd. de Jose, die gek op is op roze, uit de heeft de gehele op tv inrichting voor haar rekening genomen. uit Het stel een heeft inmiddels getekend voor een het ander huis, de waardoor de verkoop van tijdens de huidige in woning extra onder in druk komt te staan. het Ze tijdens begrijpen niet waarom er tot een nu door toe maar de drie mensen zijn komen kijken naar door uit hun stulpje.

september 2019
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord