Programma gemist?

Het naar landhuis in Engelse op stijl in de provincie Drenthe de de van eigenaar Bert staat door inmiddels zeven jaar te koop. naar In tijdens al die het tijd is er nog met nooit iemand komen de kijken. Daar moet dus op tv toch echt iets in aan het de hand zijn. Het van vaste team van experts gaat het kijken waar het dat aan ligt op tv en een wat ze eraan kunnen in doen.

Marlon woont op al vijftien jaar door in haar in huisje in Hilversum. Ze heeft met twee op tv zoons van 27 het en 29 jaar oud. Haar het tijdens man is twintig jaar geleden in overleden. Jarenlang het was er naar geen nieuwe man in haar leven, het totdat ze door drie jaar tijdens geleden weer ging daten. Nu een haar zoons het tijdens huis uit in zijn, de wordt de woning te groot. Bovendien naar de kan ze door haar parttimebaan de met met maandelijkse kosten niet het ophoesten. Ondanks dat Marlon haar buurtjes naar tijdens zal gaan missen, is ze klaar met voor een nieuwe met uit start.

Het op opknappen van de huidige uit woning van een Jose en John heeft naar ze bloed, zweet en met op tranen gekost. Het overgrote deel naar van in het huis heeft op tv John zelf verbouwd. Jose, die gek in is op op tv roze, heeft de gehele een inrichting voor haar uit van rekening genomen. Het stel heeft inmiddels van getekend uit voor een ander huis, de waardoor een de verkoop van de uit huidige woning extra onder druk de komt te van staan. Ze begrijpen het niet op tv waarom er tot nu toe de maar drie mensen zijn naar het komen kijken naar hun het stulpje.

De de goedlachse Jack naar woonde 25 jaar met zijn tijdens lieve op vrouw Annemarie in op Moordrecht en had vijftien op jaar lang een computerbedrijfje aan het huis. Nu uit is Jack een met pensioen. Na de het verdrietige overlijden van zijn met vrouw heeft hij een de liefde naar weer met teruggevonden bij Anneke. Het stel tijdens wil in door Breda gaan wonen, naar maar eerst naar moet de huidige woning worden verkocht. van Het uit huis staat nu ruim een een jaar te op koop en er zijn tijdens nauwelijks op kijkers geweest.

De van Rotterdamse Co woont op al ruim dertig jaar door in met haar hoekwoning in op Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze naar met haar eerste beeldje, wat het van begin was van de met verzameling tijdens van 200 exemplaren. door Co heeft de volledige inrichting door bedacht en is tijdens het daar erg trots tijdens op. Het huis staat inmiddels van al ruim een half met jaar tijdens te koop. De hele zomer uit uit heeft zij nog met geen kijkers gehad. in Co snapt daar niets van en met naar is dan ook ten op einde raad.

De positieve door Viona kocht op zeven jaar geleden haar huidige de woning in het tijdens Overijsselse Nijverdal. Na op tv een aantal fikse op tegenslagen en op tv het op tv verlies van haar 18-jarige zoon besloot door Viona het roer door compleet om van te gooien. de Ze nam zich het voor om alleen nog op maar dingen te de gaan van doen die zij leuk vindt. het Zo heeft zij het een naar van de ruimtes van in haar huis tijdens omgetoverd tot kroeg en verhuurt ze uit een aantal met kamers via Airbnb. Viona naar wil haar huis van verkopen, zodat zij tijdens op wereldreis kan van het gaan. Ze is bereid op overal een prijskaartje aan van te hangen, van eettafel van tot de gordijnen, om haar van droomreis te een kunnen verwezenlijken.

Het team in gaat naar langs bij een Marokkaans gezin met op oer-Hollandse gewoontes. naar Abdel en Saida door wonen samen met het twee dochters in Meppel. op tv De tijdens rest van het nest heeft uit door de gezellige woning al verlaten. door Het stel tijdens heeft altijd geprobeerd beide culturen met door te tijdens voeren tijdens in de opvoeding. Hierdoor is het tijdens huis zowel op Arabisch als westers op ingericht. het De woning staat op inmiddels al zes jaar te koop. uit op tv Abel en Saida door weten niet waar door het aan ligt. Het op koppel hoopt hun huidige stekje op tv eindelijk naar te verkopen en een een nieuw leven het op te bouwen in op tv Staphorst.

Henk en van Henk zijn door twee gezellige mannen uit Maastricht. tijdens Alles in hun door huis is zo in gestyled dat het van meer op een op showroom dan het een woonhuis met lijkt. De op inrichting is donker en een met tikkeltje over de de top, het waardoor potentiële kopers niet enthousiast door worden. met De woning is ruim 23 op tv jaar geleden gekocht. Onlangs op tv tijdens hebben de mannen een op tv huisje net door over de grens in België gekocht. naar van Voordat ze definitief over kunnen, hopen tijdens ze hun oude op tv huis te een verkopen.

In Spijkenisse op tv staat het plasticbloemenparadijs van van Anneke. Haar huis het staat al ruim in het een jaar te koop, in maar er is nog naar nooit iemand door komen kijken. van Niemand kan door de uit inrichting heen op tv kijken. Het team op tv van experts neemt de woning van door met Anneke dan ook het flink onder de loep om ervoor het te zorgen in dat de er wel kijkers gaan komen! Dat naar is hard nodig, een want de financieel staat tijdens Anneke het water aan de uit lippen.

De de Rotterdamse Co woont al op tv ruim dertig jaar in met haar hoekwoning met in Pernis. Tijdens het haar huwelijk kreeg uit ze met haar eerste beeldje, wat het begin het het was van de verzameling van in 200 exemplaren. op tv Co heeft de volledige inrichting van bedacht en met is daar met erg trots het op. Het huis staat inmiddels in al ruim een een half jaar te koop. de De hele zomer op heeft zij van nog geen de kijkers gehad. op Co snapt daar niets in van en is dan naar ook ten einde tijdens raad.

Annalies en uit Graham van kochten 26 jaar geleden uit hun huisje door in Woudsend. Na vijftien uit jaar verbouwing hadden ze tijdens hun eigen op tv paleisje gecreëerd. In door de vijf jaar dat het een huis te op tv koop met staat, zijn er maar twee bezichtigingen de geweest. een Ze verkopen hun woning, het omdat ze naar het niet meer van kunnen onderhouden. Annelies lijdt op tv namelijk aan de met ziekte ME en bij door Graham is uit een jaar geleden longkanker tijdens geconstateerd. Met naar het geld van de met verkoop hoopt de het stel een met caravan op tv of huisje op op tv een camping in van de buurt van de het dochter van Annalies te naar kopen.

De het positieve Viona kocht zeven jaar op geleden haar huidige de op tv woning in het Overijsselse Nijverdal. een Na een met aantal fikse tegenslagen en van het in verlies van haar 18-jarige zoon van besloot Viona het in roer compleet om te van op gooien. Ze nam zich tijdens voor om op alleen nog maar dingen uit te gaan doen die het zij van leuk vindt. Zo heeft zij een het van de tijdens ruimtes in tijdens haar huis omgetoverd tot naar kroeg de en verhuurt ze het een aantal kamers via Airbnb. Viona de wil haar op tv huis het verkopen, zodat zij op een wereldreis kan gaan. het Ze is in bereid overal een uit prijskaartje aan te hangen, van eettafel de tot gordijnen, om met in haar droomreis te kunnen op tv verwezenlijken.

Het team door gaat langs op tv bij een Marokkaans van gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel met en Saida wonen een naar samen met twee dochters een in Meppel. De op rest van het nest uit heeft de op gezellige woning al verlaten. Het van stel heeft door altijd geprobeerd beide culturen tijdens door te naar voeren in met de opvoeding. Hierdoor is het op huis van zowel Arabisch als westers uit ingericht. De een woning staat inmiddels op tv al zes op tv jaar te koop. Abel en Saida een tijdens weten niet waar het een aan ligt. Het koppel hoopt op hun een huidige stekje van eindelijk te verkopen en een nieuw tijdens leven op naar te bouwen in het Staphorst.

Marlon de woont al in vijftien jaar in haar huisje op tv in Hilversum. Ze een heeft twee door zoons van 27 en op tv 29 op tv jaar oud. Haar man is het twintig jaar geleden overleden. met tijdens Jarenlang was er geen naar nieuw man tijdens in haar leven, totdat het ze drie jaar door geleden weer ging van daten. Nu haar zoons het door huis op uit zijn, wordt de uit woning te op tv groot. Bovendien de kan ze door een haar parttimebaan de de maandelijkse kosten niet ophoesten. Ondanks op dat Marlon haar tijdens buurtjes zal gaan met missen, is ze klaar door voor een in nieuwe naar start.

Het opknappen op tv van de tijdens huidige woning van tijdens Jose en John heeft op ze bloed, zweet naar en tranen gekost. de Het overgrote deel van tijdens het huis door heeft John zelf van verbouwd. Jose, naar die gek is een op roze, heeft de gehele de inrichting voor van haar rekening genomen. tijdens Het naar stel heeft inmiddels getekend op tv voor een ander huis, in waardoor de verkoop van uit de huidige woning in extra de onder druk komt te staan. naar Ze begrijpen een niet waarom er op tot van nu toe maar drie mensen zijn met komen kijken de naar hun door stulpje.

oktober 2021
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!