Programma gemist?

Het landhuis in in uit Engelse stijl in de provincie Drenthe de van eigenaar Bert tijdens staat inmiddels zeven van jaar met te koop. het In al die tijd is naar er nog nooit iemand naar komen kijken. tijdens Daar moet met dus toch echt van iets aan de hand zijn. met Het van vaste team van experts tijdens gaat kijken op tv waar dat aan ligt naar en wat ze uit eraan kunnen uit doen.

Marlon woont op al vijftien jaar naar in haar naar huisje in een Hilversum. Ze heeft naar twee zoons van het 27 en 29 jaar oud. door Haar man is met twintig van jaar geleden overleden. Jarenlang naar was er door geen nieuwe man uit in haar leven, totdat ze naar drie jaar naar geleden weer naar ging daten. Nu haar zoons het van huis uit zijn, op tv door wordt de woning te groot. op tv Bovendien kan ze door tijdens uit haar parttimebaan de maandelijkse kosten niet op ophoesten. in Ondanks dat met Marlon haar buurtjes zal gaan missen, met is ze van klaar voor uit een nieuwe in start.

Het opknappen uit van in de huidige woning van Jose en de John heeft in ze bloed, zweet op tv en tranen gekost. van Het overgrote deel van door het tijdens huis heeft een John zelf verbouwd. Jose, die het gek is op met roze, heeft de met gehele inrichting voor haar naar rekening genomen. een Het stel heeft het inmiddels getekend het voor een ander de huis, waardoor naar de verkoop van de huidige woning door in extra onder druk komt te van staan. Ze begrijpen op niet waarom er in tot nu de toe maar drie mensen zijn met komen kijken op naar hun tijdens stulpje.

De goedlachse Jack op tv woonde 25 van jaar met van zijn lieve vrouw op tv Annemarie in op tv Moordrecht en had vijftien een jaar lang in een computerbedrijfje aan huis. in Nu is Jack met op pensioen. Na het naar verdrietige overlijden van een zijn vrouw heeft hij op in de liefde weer uit teruggevonden bij Anneke. Het stel tijdens wil in Breda het gaan wonen, maar op tv eerst moet de het huidige woning worden verkocht. het Het huis staat op nu ruim de een in jaar te koop met en er zijn nauwelijks kijkers op geweest.

De een Rotterdamse Co woont op al ruim de dertig jaar in haar hoekwoning in op in Pernis. Tijdens haar tijdens huwelijk kreeg ze tijdens haar eerste beeldje, wat het van begin was in van de verzameling van 200 tijdens exemplaren. Co door heeft de met volledige inrichting bedacht en de is tijdens daar erg trots op. Het met huis staat inmiddels van al ruim een half op tv jaar te tijdens koop. De hele op zomer heeft op tv zij nog geen kijkers gehad. met Co snapt naar daar niets van en naar het is dan ook ten einde de raad.

De in positieve Viona op tv kocht zeven jaar in geleden haar huidige woning in het met Overijsselse van Nijverdal. Na een aantal op tv fikse tegenslagen op en het verlies van van haar 18-jarige zoon tijdens besloot Viona het roer op compleet om te de gooien. Ze nam tijdens zich voor om uit met alleen nog maar dingen te gaan op tv de doen die zij van leuk vindt. Zo heeft zij door een uit van de ruimtes in haar huis door omgetoverd tot de kroeg tijdens en verhuurt ze een tijdens aantal kamers via Airbnb. op tv Viona door wil haar huis verkopen, zodat van zij uit op wereldreis kan het gaan. Ze is op tv bereid overal een prijskaartje aan op tv te met hangen, van eettafel tot uit gordijnen, om uit haar droomreis te kunnen naar verwezenlijken.

Het uit team gaat in langs bij een Marokkaans gezin met op de oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida een wonen van samen met twee dochters uit in Meppel. De rest een van op het nest heeft met de gezellige woning al verlaten. in Het stel heeft door altijd geprobeerd op tv beide culturen door te voeren naar met in de opvoeding. op Hierdoor is het naar huis zowel Arabisch als tijdens westers ingericht. De woning staat op tv inmiddels al door zes op tv jaar te koop. Abel het en Saida weten op tv niet waar in het aan ligt. Het koppel naar hoopt op tv hun huidige stekje eindelijk te verkopen de en een nieuw het leven een op te bouwen tijdens in Staphorst.

Henk van en Henk zijn twee gezellige op uit mannen uit Maastricht. Alles in hun met door huis is zo gestyled dat het uit op meer op een showroom met dan een woonhuis met lijkt. De het inrichting is donker met en een tikkeltje over op de top, waardoor een potentiële kopers tijdens niet enthousiast worden. De woning in is ruim door 23 jaar geleden gekocht. Onlangs door hebben de tijdens mannen een huisje op net over op tv de grens in België met gekocht. Voordat ze definitief uit over kunnen, de hopen ze hun oude door huis te op verkopen.

In tijdens Spijkenisse staat het het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar het huis staat al met ruim een een jaar te koop, maar uit er is nog nooit op het iemand komen kijken. Niemand op tv kan door de inrichting heen met kijken. Het op tv team van experts met neemt de woning van tijdens in Anneke dan ook flink onder de uit de loep om ervoor van te zorgen dat er wel kijkers in van gaan komen! Dat een is hard nodig, want met financieel staat op tv Anneke het water aan het de lippen.

De Rotterdamse op Co woont al ruim naar dertig de jaar in haar hoekwoning in uit door Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg een ze haar de eerste beeldje, wat het een begin het was van de verzameling met van 200 exemplaren. een Co heeft de volledige inrichting door bedacht uit en is daar erg trots in op. Het huis door door staat inmiddels al door ruim een half jaar te koop. uit De hele zomer het heeft zij met nog op geen kijkers gehad. Co snapt een daar niets van en tijdens door is dan ook ten met einde raad.

Annalies op en Graham kochten 26 naar jaar geleden op tv hun huisje in in Woudsend. Na vijftien door jaar verbouwing hadden ze uit hun eigen paleisje met gecreëerd. In met de vijf uit jaar dat het huis te op tv koop het staat, zijn er door maar twee bezichtigingen geweest. met Ze verkopen hun woning, tijdens omdat ze in het niet meer kunnen in onderhouden. Annelies lijdt namelijk door aan de uit ziekte ME tijdens en bij Graham tijdens is een naar jaar geleden longkanker geconstateerd. Met tijdens het geld van het de verkoop hoopt het door stel in een caravan naar of huisje op de een camping in uit de buurt van de dochter in van Annalies in te kopen.

De uit positieve Viona kocht zeven uit jaar van geleden haar huidige met woning in het van Overijsselse Nijverdal. Na uit een aantal fikse tegenslagen en het de verlies van haar de 18-jarige zoon besloot de Viona in het roer compleet om van te gooien. Ze een nam zich voor om naar alleen uit nog maar dingen te gaan door doen die uit zij leuk op tv vindt. Zo heeft een zij een van de ruimtes naar in naar haar huis in omgetoverd tot kroeg en verhuurt de ze uit een aantal kamers via Airbnb. tijdens Viona wil haar huis uit met verkopen, zodat zij op tv op wereldreis kan de gaan. Ze is bereid overal op een prijskaartje naar aan te hangen, van tijdens eettafel tot gordijnen, om naar haar droomreis naar te kunnen op tv verwezenlijken.

Het tijdens team gaat langs bij op een Marokkaans gezin door met oer-Hollandse gewoontes. Abdel met uit en Saida wonen door samen met twee uit dochters in Meppel. De rest van op het nest heeft door een de gezellige woning al verlaten. uit Het stel heeft altijd op geprobeerd beide culturen van door te uit voeren op in de opvoeding. Hierdoor is in het huis zowel van Arabisch met als westers ingericht. De naar woning staat op inmiddels al zes jaar naar te koop. Abel van en Saida weten niet waar op het aan een ligt. Het koppel hoopt het hun huidige in stekje eindelijk de te verkopen en een door nieuw leven op te van bouwen uit in Staphorst.

Marlon woont naar al vijftien het jaar in haar door huisje in Hilversum. Ze heeft tijdens twee zoons van naar 27 en het 29 jaar oud. in Haar man door is twintig jaar geleden overleden. met in Jarenlang was er de geen nieuw man in haar leven, in in totdat ze drie jaar geleden weer in ging daten. Nu een haar zoons het tijdens huis uit zijn, met wordt de uit woning te op groot. Bovendien kan ze een door haar op tv parttimebaan de maandelijkse kosten niet het ophoesten. Ondanks uit dat Marlon tijdens haar buurtjes zal het gaan missen, is ze in klaar voor de een nieuwe het start.

Het opknappen van van de met huidige woning van Jose in en John heeft op tv ze bloed, zweet in en tranen gekost. met Het overgrote deel het van het huis met heeft het John zelf verbouwd. Jose, die op tv gek is op roze, in op heeft de gehele op inrichting voor haar rekening genomen. Het een stel heeft door inmiddels getekend voor een naar op ander huis, waardoor de verkoop van uit de uit huidige woning extra in onder druk naar komt te staan. tijdens Ze begrijpen niet waarom er tot met nu toe maar door tijdens drie mensen zijn komen kijken naar in hun de stulpje.

november 2020
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!