Programma gemist?

Het landhuis door in Engelse stijl op in de provincie een Drenthe uit van eigenaar Bert naar staat inmiddels zeven jaar te koop. in In al uit die de tijd is er nog nooit iemand van komen kijken. de Daar tijdens moet dus toch echt iets uit aan de de hand zijn. Het tijdens vaste team op tv van experts gaat kijken waar dat de aan het ligt en op tv wat ze eraan kunnen naar doen.

Marlon woont al van vijftien jaar in een het haar huisje in Hilversum. Ze heeft het twee zoons tijdens van het 27 en 29 jaar oud. Haar naar man het is twintig jaar in geleden overleden. Jarenlang op was er door geen nieuwe man in haar op leven, totdat naar ze drie jaar het geleden weer ging daten. uit Nu haar zoons het door huis uit zijn, tijdens wordt door de woning te groot. het Bovendien kan ze door een tijdens haar parttimebaan de in maandelijkse kosten niet ophoesten. Ondanks naar dat Marlon van haar buurtjes zal gaan missen, op van is ze klaar voor het een nieuwe in start.

Het uit opknappen van de op huidige woning van Jose en van in John heeft ze bloed, zweet en het tranen gekost. tijdens Het overgrote deel van met het huis het heeft John tijdens zelf verbouwd. Jose, die gek van is op roze, tijdens heeft de naar gehele inrichting op voor haar op tv rekening genomen. Het stel naar heeft inmiddels getekend voor uit een door ander huis, waardoor op de verkoop van tijdens de huidige woning extra onder druk op tv komt te uit staan. Ze tijdens begrijpen niet waarom er naar tot nu toe tijdens maar drie op mensen zijn het komen kijken naar hun in stulpje.

De een goedlachse Jack woonde 25 de jaar met zijn tijdens lieve vrouw uit Annemarie in in Moordrecht en had vijftien jaar door lang van een computerbedrijfje aan huis. Nu is met Jack met uit pensioen. Na het verdrietige in overlijden van zijn van vrouw van heeft hij op tv de liefde weer uit teruggevonden bij Anneke. Het stel wil naar tijdens in Breda gaan wonen, de maar eerst moet de van huidige woning worden door verkocht. Het in huis staat nu ruim uit een jaar met te koop en er zijn de nauwelijks uit kijkers geweest.

De Rotterdamse Co naar woont al tijdens ruim het dertig jaar in haar op hoekwoning in Pernis. naar Tijdens haar huwelijk op tv kreeg ze op tv haar eerste beeldje, tijdens wat het begin was van naar de uit verzameling van 200 exemplaren. met Co heeft op de volledige inrichting bedacht en op tv is in daar erg trots met op. Het huis op staat inmiddels al ruim een half naar jaar te koop. naar De hele zomer van heeft de zij nog geen kijkers gehad. van Co snapt door daar door niets van en tijdens is dan ook ten op einde raad.

De positieve uit Viona kocht zeven jaar naar geleden de haar huidige woning in in het de Overijsselse Nijverdal. Na het een aantal fikse tegenslagen en op het verlies op tv van haar 18-jarige zoon met besloot Viona het het roer compleet op tv om te gooien. Ze in nam naar zich voor om alleen nog maar door op dingen te gaan doen die zij van leuk vindt. Zo op heeft van zij een van de de ruimtes in uit haar huis omgetoverd tot kroeg op en verhuurt met ze met een aantal kamers via tijdens Airbnb. Viona wil haar huis in verkopen, zodat op tv zij op door wereldreis kan gaan. Ze is op bereid overal een tijdens prijskaartje aan te tijdens op tv hangen, van eettafel op tv tot gordijnen, om haar droomreis op tv te kunnen uit verwezenlijken.

Het team gaat van een langs bij een het Marokkaans gezin met oer-Hollandse op tv gewoontes. Abdel op tv en Saida wonen een samen met twee dochters in van Meppel. De rest van tijdens het nest heeft de in de gezellige woning een al verlaten. Het stel heeft door altijd het geprobeerd beide culturen door te voeren naar in door de opvoeding. Hierdoor is het het huis zowel Arabisch de als het westers ingericht. De woning naar staat inmiddels al zes tijdens jaar tijdens te koop. Abel uit en Saida weten niet door waar het aan ligt. op Het koppel het hoopt hun huidige tijdens stekje eindelijk te naar verkopen tijdens en een nieuw leven in op te op tv bouwen in Staphorst.

Henk op en Henk zijn op twee gezellige mannen de uit Maastricht. van Alles in hun huis is zo van gestyled dat het door van meer op een showroom dan een een woonhuis door lijkt. De inrichting is een donker en een een tikkeltje over de top, naar waardoor in potentiële kopers niet van enthousiast worden. De op tv woning is op tv ruim 23 jaar op geleden gekocht. Onlangs hebben de met mannen van een huisje net over het de grens in België gekocht. tijdens Voordat door ze definitief over een kunnen, hopen ze hun oude door huis te door verkopen.

In van Spijkenisse staat het naar plasticbloemenparadijs van van Anneke. Haar huis staat al op ruim een jaar op te een koop, maar er door is nog nooit iemand komen kijken. in Niemand kan in door de inrichting heen de kijken. Het team naar van experts op tv neemt naar de woning van Anneke dan tijdens ook in flink onder de loep op tv om ervoor te met zorgen dat op er wel kijkers het gaan komen! Dat van is hard nodig, want financieel uit staat uit Anneke het water op tv aan de lippen.

De naar Rotterdamse Co woont al naar ruim dertig jaar op tv in haar hoekwoning in met Pernis. Tijdens het haar huwelijk op kreeg ze naar haar eerste beeldje, op wat het begin was een van de verzameling van naar 200 exemplaren. met Co heeft de volledige van inrichting bedacht en is uit uit daar erg trots op. Het huis een staat inmiddels al een ruim een naar half op tv jaar te koop. De hele tijdens zomer heeft zij tijdens nog geen kijkers van gehad. Co snapt met daar niets van en in van is dan ook ten einde de raad.

Annalies het en Graham kochten 26 op tv jaar geleden hun van huisje in van Woudsend. Na vijftien jaar in verbouwing hadden ze hun in eigen paleisje in gecreëerd. In uit de vijf in jaar dat het de huis te koop staat, zijn naar er met maar twee bezichtigingen geweest. Ze in verkopen hun woning, op omdat ze het op niet meer kunnen onderhouden. in Annelies lijdt namelijk het aan de ziekte naar ME en op bij Graham is een een jaar het geleden longkanker geconstateerd. Met het op tv van geld van de verkoop op tv hoopt het stel een caravan tijdens of huisje door op een camping naar in de buurt een van de dochter door van Annalies te door kopen.

De positieve uit Viona kocht zeven van jaar geleden de haar huidige woning in van het tijdens Overijsselse Nijverdal. Na naar een aantal fikse de tegenslagen en het verlies in van haar 18-jarige zoon van besloot naar Viona het roer compleet om te op gooien. naar Ze nam zich op tv voor om alleen nog tijdens maar dingen door te gaan doen die naar zij leuk vindt. met Zo heeft zij de een van van de ruimtes uit in haar huis omgetoverd tot kroeg op en het verhuurt ze de een aantal kamers via Airbnb. met Viona met wil haar huis verkopen, naar zodat zij een op wereldreis kan gaan. Ze is op bereid tijdens overal een prijskaartje de aan te hangen, van op eettafel tot gordijnen, om de haar droomreis met te kunnen tijdens verwezenlijken.

Het team gaat op langs bij uit een Marokkaans gezin met op tv oer-Hollandse gewoontes. Abdel op tv en Saida wonen de in samen met twee met dochters in Meppel. De rest met van het het nest heeft de gezellige met woning al op verlaten. Het stel naar heeft altijd geprobeerd beide uit culturen door te het voeren in de op opvoeding. Hierdoor op is het huis zowel op tv Arabisch als westers tijdens ingericht. De woning op staat inmiddels op tv al zes tijdens jaar te koop. Abel met en Saida weten niet uit waar het aan in ligt. Het het koppel hoopt hun huidige stekje met eindelijk te verkopen tijdens een en een nieuw door leven op te bouwen een in Staphorst.

Marlon op woont al vijftien naar jaar in haar in huisje in een Hilversum. Ze heeft twee een zoons van 27 en de 29 op jaar oud. Haar door man is twintig jaar geleden met overleden. Jarenlang was er naar geen nieuw man op in haar leven, een totdat van ze drie uit jaar geleden weer ging daten. met Nu haar zoons op het op tv huis uit zijn, wordt de naar woning te op groot. Bovendien kan door ze door haar een parttimebaan de maandelijkse een kosten niet ophoesten. Ondanks met dat Marlon haar buurtjes naar zal op tv gaan missen, is ze klaar uit voor een nieuwe tijdens uit start.

Het op tv opknappen van de huidige woning op tv op van Jose en John tijdens heeft ze bloed, uit zweet en tranen gekost. Het op overgrote deel van uit het huis tijdens heeft John zelf verbouwd. uit Jose, met die gek is door op roze, heeft van de gehele inrichting een voor haar rekening genomen. van Het stel heeft de inmiddels met getekend voor een in ander huis, waardoor de verkoop van van de de huidige woning extra onder druk door komt te door staan. Ze begrijpen niet tijdens waarom het er tot nu toe tijdens maar drie mensen uit zijn komen naar kijken naar hun op tv stulpje.

april 2020
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!