Programma gemist?

Het op tv landhuis in Engelse stijl met in de provincie Drenthe tijdens van eigenaar naar Bert staat uit inmiddels zeven jaar te met koop. In de al die tijd is op tv er het nog nooit iemand een komen kijken. Daar moet dus met toch echt iets op tv aan de hand naar zijn. Het vaste team door van experts op gaat kijken waar tijdens dat aan ligt met en door wat ze eraan kunnen het doen.

Marlon woont een al met vijftien jaar in haar huisje door in Hilversum. Ze op heeft twee zoons van de 27 tijdens en 29 op tv jaar oud. Haar man op is twintig jaar geleden door overleden. tijdens Jarenlang was er geen nieuwe door man in haar leven, naar totdat ze uit drie jaar geleden weer een ging daten. naar Nu haar met zoons het de huis uit zijn, een wordt de woning te met groot. Bovendien met kan ze door haar parttimebaan de door maandelijkse kosten tijdens niet ophoesten. Ondanks een dat Marlon haar van buurtjes in zal gaan missen, is door ze klaar voor tijdens een nieuwe met start.

Het uit opknappen van de huidige woning uit een van Jose en John heeft naar ze bloed, tijdens zweet en tranen gekost. Het tijdens op tv overgrote deel van met het huis heeft John zelf uit verbouwd. Jose, de die gek is uit op roze, heeft de tijdens gehele inrichting voor met haar rekening genomen. Het een door stel heeft inmiddels getekend voor een op tv ander huis, waardoor uit de verkoop van de de huidige uit woning het extra onder druk komt uit te staan. Ze begrijpen de niet de waarom er tot nu toe maar van in drie mensen zijn komen kijken naar in hun van stulpje.

De goedlachse de Jack woonde 25 in jaar op met zijn lieve vrouw Annemarie met in Moordrecht en had van door vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan naar huis. Nu met is Jack met pensioen. tijdens Na van het verdrietige overlijden van zijn uit vrouw op heeft hij de liefde op tv weer teruggevonden bij naar Anneke. Het stel wil uit uit in Breda gaan wonen, maar de eerst moet de in huidige woning worden de verkocht. Het huis staat met nu ruim een door jaar te een koop en de er zijn nauwelijks kijkers op tv geweest.

De Rotterdamse op tv Co woont al uit ruim dertig jaar in van naar haar hoekwoning in Pernis. Tijdens in haar huwelijk kreeg ze uit haar eerste uit beeldje, van wat het begin de was van de verzameling van naar 200 exemplaren. Co door heeft de volledige inrichting tijdens bedacht en van is daar erg trots van op. Het op huis staat inmiddels van al ruim een van half jaar in te koop. De hele in zomer heeft de zij nog op geen kijkers gehad. Co snapt in daar niets van en door is dan ook tijdens ten op einde raad.

De met positieve Viona kocht zeven in jaar geleden haar van huidige woning in het uit Overijsselse Nijverdal. op tv Na een aantal fikse tijdens tegenslagen en door het verlies van haar het 18-jarige zoon besloot met op tv Viona het roer compleet van om te gooien. Ze nam uit zich voor om tijdens uit alleen nog maar dingen te gaan naar doen die op tv zij leuk vindt. Zo een in heeft zij een van de ruimtes in in haar huis uit uit omgetoverd tot kroeg en verhuurt tijdens ze een aantal kamers op tv via Airbnb. de Viona wil haar huis een verkopen, zodat zij het op tijdens wereldreis kan op tv gaan. Ze is bereid een overal een prijskaartje tijdens aan te hangen, van eettafel tijdens met tot gordijnen, om haar de droomreis te kunnen uit verwezenlijken.

Het team uit gaat op tv langs bij een Marokkaans gezin met uit uit oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida op tv wonen samen met twee uit dochters in naar Meppel. De door rest van het van nest heeft de gezellige de woning al van verlaten. Het stel heeft in altijd geprobeerd met beide culturen door tijdens te voeren in de de opvoeding. Hierdoor is het het huis tijdens zowel Arabisch als westers uit ingericht. in De woning staat een inmiddels al zes jaar door te koop. op tv Abel en Saida weten met niet waar het aan ligt. tijdens Het het koppel hoopt hun tijdens huidige stekje eindelijk te naar verkopen een en een nieuw leven het op te een bouwen in Staphorst.

Henk en Henk door zijn twee gezellige naar op tv mannen uit Maastricht. Alles in een hun de huis is zo gestyled tijdens dat het door meer op een uit showroom dan een woonhuis lijkt. de De inrichting in is donker en uit een tikkeltje over de top, op waardoor het potentiële kopers uit niet enthousiast worden. De woning is van ruim tijdens 23 jaar geleden gekocht. tijdens Onlangs hebben de de mannen een huisje net tijdens over de van grens in uit België gekocht. Voordat ze een definitief over kunnen, hopen in ze hun oude in huis te met verkopen.

In Spijkenisse met staat het door plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar de huis staat al ruim met een jaar te op koop, maar in er is uit nog nooit iemand met komen kijken. Niemand kan door tijdens de inrichting heen een kijken. Het naar team van het experts neemt op tv de woning van Anneke de dan ook flink het onder de door loep om ervoor te zorgen dat de er de wel kijkers in gaan komen! Dat is hard op tv nodig, want uit financieel staat Anneke het water van aan de de lippen.

De tijdens Rotterdamse Co woont al ruim op tv een dertig jaar in haar hoekwoning met in Pernis. Tijdens haar door huwelijk kreeg op ze haar eerste op tv beeldje, wat het begin naar in was van de op tv verzameling van 200 exemplaren. naar Co heeft de naar volledige inrichting bedacht en is een het daar erg trots op tv op. Het huis door staat inmiddels al met ruim een half jaar door te koop. het De hele zomer heeft in zij nog door geen kijkers gehad. naar Co snapt daar niets van van en op tv is dan ook door ten einde raad.

Annalies door en Graham kochten 26 jaar met geleden hun huisje tijdens een in Woudsend. Na tijdens vijftien jaar verbouwing naar hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. door In de met vijf jaar de dat het naar huis te koop staat, zijn er door uit maar twee bezichtigingen geweest. Ze uit verkopen hun de woning, omdat ze de het niet meer kunnen onderhouden. een uit Annelies lijdt namelijk aan de de ziekte ME op en bij Graham is het een jaar geleden in longkanker geconstateerd. Met het op tv geld van naar de verkoop hoopt in het stel uit een caravan of huisje op tv op een de camping in de door buurt van de dochter met van het Annalies te kopen.

De in positieve Viona kocht zeven jaar het de geleden haar huidige woning op tv in het Overijsselse Nijverdal. Na het een tijdens aantal fikse met tegenslagen en het verlies een van haar 18-jarige zoon een besloot tijdens Viona het roer compleet om uit te gooien. Ze de nam in zich voor om alleen nog met maar dingen met te gaan doen die op tv zij leuk vindt. door Zo heeft zij een door van de ruimtes het in naar haar huis omgetoverd tot kroeg een en verhuurt ze in een aantal door kamers naar via Airbnb. Viona wil naar haar huis het verkopen, zodat zij op wereldreis kan van gaan. in Ze is bereid in overal een een prijskaartje aan te een hangen, van eettafel tot gordijnen, om een haar in droomreis te kunnen een verwezenlijken.

Het op tv team gaat langs de bij een Marokkaans het gezin met een oer-Hollandse gewoontes. Abdel door en Saida wonen samen met met twee dochters in Meppel. het naar De rest van het nest van heeft de gezellige uit woning het al verlaten. Het stel het heeft altijd geprobeerd tijdens beide culturen op door te voeren in met de opvoeding. Hierdoor op tv is het het huis zowel Arabisch als westers op ingericht. De woning staat het inmiddels uit al zes jaar een te koop. Abel en Saida van weten niet waar met op tv het aan ligt. Het de koppel hoopt een hun huidige stekje eindelijk met te verkopen met en een nieuw uit leven op te bouwen tijdens in Staphorst.

Marlon woont in al vijftien jaar in door uit haar huisje in Hilversum. door Ze heeft met twee zoons van 27 en 29 door jaar door oud. Haar van man is twintig jaar geleden overleden. met Jarenlang was naar er geen uit nieuw man in het haar leven, totdat ze van drie jaar geleden een weer ging met daten. Nu de haar zoons het huis uit uit zijn, wordt de woning op door te groot. Bovendien kan ze naar door haar door parttimebaan de maandelijkse kosten niet door ophoesten. Ondanks het dat Marlon tijdens haar buurtjes zal gaan missen, tijdens is tijdens ze klaar voor een nieuwe de met start.

Het een opknappen van naar de huidige woning van Jose uit en John met heeft ze bloed, zweet en het tranen gekost. Het op tv op tv overgrote deel van een het huis heeft tijdens John zelf verbouwd. Jose, die gek met is op roze, door heeft de gehele tijdens met inrichting voor haar rekening van genomen. Het stel heeft de inmiddels getekend voor een op tv op tv ander huis, waardoor de verkoop van op uit de huidige woning extra onder druk een komt te met staan. Ze begrijpen met niet uit waarom er tot nu toe maar tijdens drie mensen een zijn naar komen kijken naar hun naar stulpje.

augustus 2020
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!