Programma gemist?

Het landhuis van in Engelse stijl uit in de provincie Drenthe door van eigenaar Bert uit staat inmiddels zeven op tv jaar te het koop. In al die tijdens tijd een is er naar nog nooit iemand komen op kijken. Daar moet uit dus toch echt iets aan op tv de hand in zijn. Het vaste op team van experts gaat uit kijken waar dat uit aan tijdens ligt en wat op tv ze eraan kunnen het doen.

Marlon woont al in uit vijftien jaar in haar met huisje in een Hilversum. Ze heeft twee uit zoons van uit 27 en 29 op jaar oud. Haar op tv man is twintig jaar van geleden overleden. Jarenlang uit was er het geen nieuwe man in haar door leven, totdat naar ze drie jaar geleden het weer ging daten. Nu met haar zoons van het huis op tv uit zijn, in wordt de woning tijdens te groot. Bovendien kan ze door tijdens haar op parttimebaan de maandelijkse kosten naar niet ophoesten. op tv Ondanks dat de Marlon haar buurtjes in zal gaan missen, tijdens is ze klaar voor uit een nieuwe tijdens start.

Het tijdens opknappen van de huidige woning naar van Jose met en John tijdens heeft ze bloed, zweet met en tranen gekost. op tv Het overgrote deel van op tv het huis het heeft het John zelf verbouwd. Jose, tijdens die gek is op roze, het heeft de gehele de inrichting voor haar een op tv rekening genomen. Het stel van heeft inmiddels getekend voor het een ander huis, de waardoor de het verkoop van de huidige woning naar extra in onder druk komt te een staan. Ze het begrijpen niet waarom er tot van nu toe een maar drie mensen het zijn op komen kijken naar een hun stulpje.

De tijdens goedlachse Jack woonde 25 jaar naar op tv met zijn lieve vrouw Annemarie in met Moordrecht een en had vijftien op tv jaar lang een computerbedrijfje aan de huis. Nu is op tv Jack met de pensioen. Na het naar verdrietige overlijden in van zijn vrouw met heeft hij de van liefde weer teruggevonden bij het Anneke. Het stel wil met in Breda gaan de wonen, maar eerst de moet tijdens de huidige woning worden het verkocht. Het uit huis staat nu ruim op een jaar te koop door een en er zijn door nauwelijks kijkers geweest.

De Rotterdamse de Co door woont al ruim het dertig jaar in de haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar op tv huwelijk kreeg tijdens ze het haar eerste beeldje, wat door het begin het was van de verzameling van van 200 exemplaren. door Co heeft de volledige door inrichting in bedacht en is daar erg de trots uit op. Het huis van staat inmiddels al van ruim een half jaar te koop. uit in De hele zomer heeft zij de nog geen tijdens kijkers gehad. Co snapt daar op uit niets van en is het dan ook ten einde op raad.

De positieve tijdens Viona kocht zeven uit jaar geleden tijdens haar huidige op tv woning in het Overijsselse Nijverdal. Na door door een aantal fikse tegenslagen en het met verlies van haar de 18-jarige tijdens zoon besloot Viona het roer een van compleet om te gooien. door Ze nam zich voor op om alleen nog het maar dingen in te gaan doen naar die zij leuk vindt. Zo met heeft van zij een van de ruimtes de naar in haar huis het omgetoverd tot kroeg in en verhuurt ze een aantal kamers tijdens uit via Airbnb. Viona wil de haar huis verkopen, zodat met zij op wereldreis tijdens kan gaan. tijdens Ze is bereid in overal een prijskaartje een aan te naar hangen, van eettafel tot gordijnen, de om haar droomreis het te kunnen naar verwezenlijken.

Het team een gaat de langs bij een Marokkaans gezin met op tv oer-Hollandse uit gewoontes. Abdel en Saida wonen tijdens samen een met twee dochters in van Meppel. een De rest van het nest met heeft tijdens de gezellige woning het al verlaten. Het stel heeft door altijd geprobeerd beide tijdens culturen op tv door te voeren in het de opvoeding. Hierdoor is het het huis zowel van Arabisch door als westers ingericht. uit De woning staat inmiddels tijdens al zes jaar te koop. op tv tijdens Abel en Saida weten niet in waar het aan ligt. op Het in koppel hoopt hun op huidige stekje de eindelijk te verkopen en een nieuw door leven een op te bouwen op in Staphorst.

Henk uit en Henk zijn twee tijdens gezellige naar mannen uit Maastricht. Alles in hun uit huis is naar zo met gestyled dat het uit meer op een showroom dan een met op woonhuis lijkt. De inrichting van is donker en een tikkeltje het de over de top, waardoor door potentiële kopers uit niet enthousiast worden. De woning is van ruim 23 jaar door geleden gekocht. op Onlangs hebben de een mannen een huisje van net over de grens uit in België in gekocht. op tv Voordat ze definitief in over kunnen, hopen een ze hun oude huis te de verkopen.

In op tv Spijkenisse staat het met plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis in staat al op ruim een door jaar te koop, maar er naar is nog nooit op iemand komen op tv kijken. Niemand kan door een de inrichting in heen van kijken. Het team een van experts neemt de woning met van Anneke een dan ook flink onder uit de loep om van ervoor te het zorgen dat er wel van kijkers gaan komen! het Dat in is hard nodig, want financieel tijdens staat Anneke het water met aan het de lippen.

De Rotterdamse Co door woont al ruim in een dertig jaar in tijdens haar hoekwoning in de Pernis. Tijdens haar huwelijk de kreeg ze door haar eerste beeldje, wat met het begin was de van de met verzameling van 200 exemplaren. door Co heeft de van volledige inrichting bedacht en is een daar erg trots op op. Het van huis staat inmiddels al de de ruim een half jaar te koop. tijdens De hele in zomer heeft zij nog door geen met kijkers gehad. Co snapt op daar niets op van en op tv is dan ook ten einde naar raad.

Annalies naar en Graham kochten 26 tijdens jaar geleden een hun huisje in in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing de hadden ze van hun eigen paleisje met gecreëerd. In tijdens de vijf jaar dat tijdens het huis het te koop staat, met zijn er maar met twee bezichtigingen geweest. door Ze verkopen uit hun woning, omdat ze het niet door meer kunnen onderhouden. van Annelies lijdt het namelijk aan naar de ziekte ME en naar bij Graham is met een jaar geleden de longkanker geconstateerd. Met op het een geld van de verkoop door hoopt het stel een van caravan of huisje op op een door camping in de op tv buurt van de dochter van het Annalies te door kopen.

De positieve Viona met uit kocht zeven jaar geleden haar huidige door woning met in het Overijsselse Nijverdal. op Na een naar aantal fikse tegenslagen in en het verlies van de haar 18-jarige zoon besloot naar van Viona het roer naar compleet om te gooien. Ze op tv nam zich op voor om alleen met nog maar dingen te gaan in in doen die zij de leuk vindt. Zo heeft zij een van van de door ruimtes door in haar huis omgetoverd tijdens tot kroeg en verhuurt ze naar een aantal kamers op tv naar via Airbnb. Viona wil van haar huis verkopen, zodat uit zij op wereldreis het kan gaan. in Ze is bereid overal een het prijskaartje aan naar te met hangen, van eettafel naar tot gordijnen, om haar droomreis uit te kunnen op verwezenlijken.

Het met team gaat langs bij van een Marokkaans uit gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel uit door en Saida wonen samen met twee de een dochters in Meppel. De rest van uit het tijdens nest heeft de gezellige woning het al verlaten. door Het het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen door door op te voeren de in de opvoeding. Hierdoor is uit het huis zowel Arabisch het tijdens als westers ingericht. van De woning staat inmiddels al zes op tv jaar te het koop. Abel het en Saida weten van niet waar het aan ligt. in Het koppel hoopt een door hun huidige stekje eindelijk te verkopen tijdens en een nieuw de met leven op te bouwen in uit Staphorst.

Marlon woont in al vijftien jaar tijdens in haar van huisje in Hilversum. Ze heeft in twee zoons op van 27 en 29 een jaar oud. de Haar man is in twintig jaar door geleden overleden. Jarenlang was er uit geen nieuw tijdens man in haar naar leven, totdat ze de drie jaar geleden weer de ging daten. tijdens Nu haar een zoons het huis tijdens uit zijn, op wordt de woning te van groot. Bovendien kan ze van door haar door parttimebaan de maandelijkse kosten de niet van ophoesten. Ondanks dat door Marlon haar buurtjes zal gaan missen, in het is ze klaar voor een nieuwe het uit start.

Het opknappen op van de met huidige woning van het Jose en John heeft van ze een bloed, zweet en tranen naar gekost. Het overgrote deel met van het huis door heeft van John zelf verbouwd. Jose, die op gek is op van roze, heeft de tijdens gehele inrichting voor met haar met rekening genomen. Het stel op tv heeft inmiddels getekend voor een een ander huis, waardoor op tv de verkoop van naar de huidige met woning extra een onder druk komt te in staan. door Ze begrijpen niet waarom er tot op nu toe maar op tv drie uit mensen zijn komen tijdens kijken naar op hun stulpje.

februari 2021
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!