Programma gemist?

De een Rotterdamse Co woont al op tv ruim dertig naar jaar in van haar hoekwoning in naar Pernis. Tijdens haar met huwelijk kreeg ze haar eerste tijdens beeldje, wat door het begin was van de de van verzameling van 200 op exemplaren. Co heeft de volledige inrichting uit op tv bedacht en is daar erg trots tijdens op. Het de huis staat het inmiddels al van ruim een half uit jaar te koop. op De hele zomer van heeft zij nog geen kijkers gehad. de Co snapt de daar niets van van en door is dan ook ten uit einde raad.

Annalies tijdens en Graham kochten 26 jaar een geleden hun huisje door in op tv Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing van naar hadden ze hun de eigen paleisje gecreëerd. In de vijf met jaar dat het naar huis uit te koop staat, zijn uit er maar naar twee bezichtigingen geweest. Ze tijdens verkopen hun woning, omdat uit ze het op niet door meer kunnen onderhouden. uit Annelies lijdt namelijk aan de de ziekte ME en bij uit Graham is een op jaar geleden met longkanker geconstateerd. Met tijdens het geld van van de met verkoop hoopt het op stel een caravan of huisje het op de een camping in de tijdens buurt van de dochter uit van Annalies te op kopen.

De van positieve Viona kocht zeven jaar door geleden haar huidige van woning in door het Overijsselse op Nijverdal. Na een aantal fikse een tegenslagen en met het verlies met van haar 18-jarige zoon van besloot tijdens Viona het roer compleet om te naar gooien. Ze nam tijdens in zich voor om van alleen nog maar dingen te gaan in doen de die zij leuk het vindt. Zo van heeft zij een van van de ruimtes tijdens in haar huis omgetoverd tot kroeg van en verhuurt de ze een aantal kamers door via Airbnb. de Viona wil van haar huis verkopen, in zodat zij op wereldreis kan op tv gaan. Ze is op in bereid overal een prijskaartje aan te op een hangen, van eettafel tot gordijnen, om naar haar van droomreis te kunnen de verwezenlijken.

Het team gaat op tv op langs bij een Marokkaans gezin met van oer-Hollandse gewoontes. Abdel naar met en Saida wonen samen met door twee dochters in op Meppel. De rest door van het uit nest heeft op tv de gezellige woning al van verlaten. Het stel heeft van altijd geprobeerd de beide culturen uit door te voeren in de uit opvoeding. van Hierdoor is het huis op tv zowel Arabisch op als westers ingericht. de De woning staat inmiddels al zes door jaar uit te koop. Abel en uit Saida weten niet waar tijdens het aan op tv ligt. in Het koppel hoopt hun met huidige stekje eindelijk te verkopen op en een nieuw uit door leven op te bouwen in van Staphorst.

Marlon door woont al vijftien de jaar in haar huisje in in Hilversum. Ze naar heeft met twee zoons van 27 een en 29 jaar op tv oud. Haar man is de twintig jaar geleden tijdens overleden. Jarenlang was er de geen de nieuw man in haar leven, met totdat de ze drie op jaar geleden weer ging daten. naar Nu haar zoons uit het huis uit in zijn, wordt de tijdens woning te groot. Bovendien op tv kan ze een door haar parttimebaan het de op tv maandelijkse kosten niet het ophoesten. Ondanks dat Marlon op tv haar buurtjes zal gaan missen, tijdens is het ze klaar voor een nieuwe op tv op tv start.

Het op tv opknappen van de huidige tijdens woning van Jose het en John op heeft ze op bloed, zweet en tranen van gekost. Het overgrote op deel van met het huis heeft tijdens John zelf verbouwd. Jose, op die gek is op roze, het op heeft de gehele inrichting voor haar door het rekening genomen. Het stel heeft van inmiddels getekend voor tijdens een ander het huis, waardoor de verkoop van met de de huidige woning extra onder op tv druk op tv komt te staan. op Ze begrijpen niet waarom van er tot nu de toe maar een drie mensen zijn komen kijken door naar hun tijdens stulpje.

De met goedlachse Jack woonde 25 op jaar met zijn lieve uit vrouw Annemarie in het met Moordrecht en had vijftien een jaar lang een computerbedrijfje aan een huis. Nu is het Jack met op tv pensioen. Na een het verdrietige overlijden van zijn van vrouw heeft hij met de de liefde weer naar teruggevonden bij Anneke. Het stel de wil in Breda van gaan de wonen, maar eerst moet de huidige het woning een worden verkocht. Het huis staat op tv met nu ruim een met jaar te koop en met er zijn nauwelijks kijkers in geweest.

De Rotterdamse het Co woont al ruim uit dertig het jaar in op haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar een huwelijk op tv kreeg ze naar haar eerste beeldje, wat het begin de was op tv van de verzameling van van 200 exemplaren. het Co heeft de volledige de inrichting bedacht en naar is daar erg trots op tv op. de Het huis staat inmiddels al op tv ruim het een half jaar te van koop. De hele zomer naar uit heeft zij nog het geen kijkers gehad. uit Co snapt daar niets met van en is dan het ook door ten einde raad.

Annalies een en Graham kochten 26 het jaar geleden het hun huisje in Woudsend. Na uit met vijftien jaar verbouwing hadden ze hun op tv eigen paleisje de gecreëerd. In op tv de vijf jaar de dat het naar huis te koop van staat, zijn er maar twee bezichtigingen naar geweest. Ze verkopen in op tv hun woning, omdat ze het tijdens niet meer kunnen in onderhouden. Annelies lijdt namelijk de aan het de ziekte ME en uit bij Graham op tv is een jaar geleden longkanker met geconstateerd. Met het in geld op van de verkoop het hoopt het stel een caravan van of het huisje op een camping uit in de buurt een van de dochter door van Annalies te met kopen.

De met positieve Viona in kocht zeven jaar geleden haar huidige door woning uit in het in Overijsselse Nijverdal. Na een aantal op tv fikse tegenslagen en met het verlies van tijdens haar 18-jarige op zoon besloot Viona het roer in de compleet om te gooien. op tv Ze nam zich voor met om het alleen nog maar dingen te gaan op tv uit doen die zij leuk in vindt. Zo heeft zij een tijdens van de ruimtes een in haar tijdens huis naar omgetoverd tot kroeg en een verhuurt ze een de aantal kamers via Airbnb. Viona door een wil haar huis verkopen, zodat de zij door op wereldreis kan gaan. Ze is tijdens bereid overal een op tv prijskaartje aan de te hangen, van tijdens eettafel tot tijdens gordijnen, om de haar droomreis te kunnen op verwezenlijken.

Het op team gaat in langs bij een van Marokkaans gezin met de oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen tijdens samen met twee een dochters in het Meppel. De uit rest van het op tv nest heeft de op tv gezellige woning al op verlaten. Het met stel heeft altijd geprobeerd op tv beide culturen door tijdens te voeren in de van opvoeding. Hierdoor naar is het op huis zowel Arabisch als westers uit ingericht. De woning staat op tv inmiddels op al zes jaar uit te koop. Abel met en Saida het weten niet waar door het aan ligt. Het van koppel hoopt hun huidige uit stekje eindelijk te tijdens verkopen en op tv een nieuw leven op te het het bouwen in Staphorst.

Henk van en Henk zijn de twee gezellige het mannen uit Maastricht. Alles in hun naar huis op is zo gestyled dat de het de meer op een showroom dan uit een woonhuis door lijkt. De inrichting is donker op en in een tikkeltje op tv over de top, waardoor potentiële met kopers het niet enthousiast worden. uit De woning is ruim 23 de jaar door geleden gekocht. Onlangs tijdens hebben de mannen een huisje net op over de de grens tijdens in België gekocht. Voordat ze door definitief tijdens over kunnen, hopen ze hun op tv oude tijdens huis te verkopen.

Het landhuis in met het Engelse stijl in van de provincie Drenthe van de eigenaar Bert het staat inmiddels zeven jaar te door koop. In op tv al die tijd is er in nog uit nooit iemand komen kijken. een Daar moet dus op toch echt iets van aan de hand uit zijn. Het vaste team op van op tv experts gaat van kijken waar dat aan ligt een en wat ze uit eraan kunnen naar doen.

De op tv Mission Impossible het van vandaag staat in IJmuiden uit en het is het door witte een huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. uit Haar tijdens huis staat tijdens al vier jaar te het koop en er is niemand uit op die door de volle in inrichting heen kan door kijken. Het door team van experts neemt de woning op van Connie dan tijdens ook naar flink onder door de loep om ervoor te naar zorgen met dat het eindelijk verkocht van gaat worden!

In het prachtige tijdens Friese een Sneek staat het knotsgekke stulpje op tv van met paradijsvogel en kookgek door Barry. Haar op huis staat vol door met potten en pannen uit en er is niemand die tijdens door deze op tv inrichting heen kan een kijken. de De woning staat naar inmiddels al staat al ruim de anderhalf met jaar te koop. Het team uit van uit experts neemt het op tv huis flink onder de een loep om ervoor een te zorgen dat het naar wél verkocht gaat uit worden.

juni 2019
29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord