Programma gemist?

De Rotterdamse Co naar in woont al ruim dertig een jaar in de haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar in huwelijk een kreeg ze haar eerste beeldje, op een wat het begin was van de door verzameling van 200 de exemplaren. Co in heeft met de volledige inrichting bedacht en is het daar de erg trots op. in Het huis een staat inmiddels al ruim een op half jaar te een koop. De hele zomer van heeft zij door nog uit geen kijkers gehad. Co snapt op daar op niets van en een is dan ook ten einde de raad.

Annalies naar en Graham naar kochten 26 jaar geleden hun op tv huisje in Woudsend. op tv Na vijftien jaar door verbouwing hadden ze van hun eigen paleisje op tv gecreëerd. In op tv de vijf jaar op tv dat het huis de te koop staat, naar zijn er maar twee een bezichtigingen geweest. Ze verkopen een hun woning, met omdat ze door het niet meer kunnen onderhouden. naar tijdens Annelies lijdt namelijk aan op tv de ziekte ME en bij op tv Graham van is een een jaar geleden longkanker naar geconstateerd. Met het geld van naar de met verkoop hoopt het stel een uit caravan of op tv huisje op een camping naar in de buurt het van de dochter tijdens van Annalies te naar kopen.

De het positieve Viona kocht op zeven jaar geleden haar huidige met woning op tv in het Overijsselse uit Nijverdal. Na een aantal tijdens fikse in tegenslagen en het van verlies van haar de 18-jarige zoon besloot in Viona het roer compleet op tv om te gooien. Ze naar nam zich voor in om alleen nog maar uit door dingen te gaan doen de die zij leuk op vindt. Zo de heeft zij een van de op ruimtes in van haar huis het omgetoverd tot kroeg naar en verhuurt ze uit een aantal kamers via door Airbnb. Viona wil haar huis het verkopen, zodat zij in op van wereldreis kan gaan. in Ze is bereid overal een het prijskaartje met aan te hangen, van het eettafel tot gordijnen, met om haar droomreis uit te kunnen op verwezenlijken.

Het team op tv gaat langs bij met een Marokkaans gezin door met oer-Hollandse gewoontes. Abdel de het en Saida wonen samen met twee van dochters naar in Meppel. met De rest van een het nest heeft de gezellige met woning al verlaten. Het het met stel heeft altijd geprobeerd de beide culturen door te de voeren in de opvoeding. het Hierdoor uit is het huis een zowel Arabisch als westers op ingericht. met De woning staat inmiddels met al zes naar jaar te koop. Abel een en Saida met weten niet waar het naar aan ligt. Het koppel naar hoopt het hun huidige stekje uit eindelijk te verkopen en een nieuw tijdens leven op te het bouwen in van Staphorst.

Marlon woont tijdens al vijftien met jaar in tijdens haar huisje in Hilversum. Ze heeft op tv op twee zoons van 27 en 29 met jaar oud. Haar in man is de twintig jaar een geleden overleden. Jarenlang op tv was er geen nieuw op man in haar op tv leven, totdat ze tijdens drie jaar geleden weer naar van ging daten. Nu haar op zoons het het huis uit zijn, wordt de woning door te een groot. Bovendien kan van ze door haar parttimebaan de de maandelijkse op kosten niet ophoesten. Ondanks dat op naar Marlon haar buurtjes zal gaan missen, door is een ze klaar voor een nieuwe in het start.

Het in opknappen van de huidige uit woning op van Jose en John heeft ze naar het bloed, zweet en door tranen gekost. Het door overgrote deel van het huis heeft het door John zelf verbouwd. Jose, die op gek is op tijdens roze, heeft de een gehele inrichting voor door haar op tv rekening genomen. Het stel tijdens heeft inmiddels in getekend voor een de ander huis, waardoor de verkoop van van de tijdens huidige woning extra op tv onder druk met komt te staan. met Ze begrijpen niet waarom er het tot nu toe een maar op tv drie mensen zijn komen kijken naar van het hun stulpje.

De in goedlachse Jack tijdens woonde 25 jaar met zijn van lieve vrouw Annemarie in met een Moordrecht en had vijftien jaar lang uit het een computerbedrijfje aan van huis. Nu is Jack met naar pensioen. Na een het verdrietige overlijden van zijn tijdens vrouw met heeft hij de liefde weer uit teruggevonden bij tijdens Anneke. uit Het stel wil het in Breda gaan tijdens wonen, maar eerst moet de een huidige woning worden op tv verkocht. Het huis met staat nu ruim op een jaar te tijdens koop en er de zijn nauwelijks kijkers een geweest.

De het Rotterdamse Co in woont al ruim dertig jaar in uit haar hoekwoning de in Pernis. met Tijdens haar huwelijk op kreeg ze haar met eerste beeldje, wat het door begin op was van de verzameling van op 200 uit exemplaren. Co heeft de volledige van inrichting bedacht en is van daar erg trots op tv op. Het van huis door staat inmiddels al ruim een tijdens half een jaar te koop. De hele naar zomer heeft tijdens zij nog geen kijkers op tv gehad. Co snapt door daar niets van en naar is dan ook op tv ten einde het raad.

Annalies en door Graham de kochten 26 jaar het geleden hun huisje in Woudsend. Na van vijftien jaar in verbouwing met hadden ze hun de eigen paleisje gecreëerd. In de vijf naar jaar dat het van huis te de koop met staat, zijn er in maar twee bezichtigingen geweest. van Ze verkopen hun woning, tijdens omdat naar ze het niet meer kunnen tijdens onderhouden. de Annelies lijdt namelijk aan de ziekte naar tijdens ME en bij Graham in is een jaar op tv geleden longkanker geconstateerd. Met naar het uit geld van de verkoop hoopt het uit stel een uit caravan of met huisje op uit een camping in de op tv buurt van het de dochter van Annalies te de kopen.

De positieve op Viona het kocht zeven jaar op geleden haar huidige woning uit in het Overijsselse Nijverdal. Na het een een aantal fikse met tegenslagen en het verlies van haar uit 18-jarige naar zoon besloot op tv Viona het roer in compleet om te gooien. Ze nam uit zich tijdens voor om uit alleen nog maar dingen te uit gaan doen naar die zij leuk uit vindt. Zo heeft de zij een van een de ruimtes op in haar huis omgetoverd tot door kroeg en verhuurt de ze een van aantal kamers via Airbnb. Viona op tv tijdens wil haar huis verkopen, op zodat zij een op wereldreis kan gaan. Ze is een tijdens bereid overal een naar prijskaartje aan te hangen, van het eettafel tot het gordijnen, om de haar droomreis te kunnen door verwezenlijken.

Het team gaat van langs bij een met Marokkaans in gezin met op tv oer-Hollandse gewoontes. Abdel en uit Saida wonen samen met twee op dochters in Meppel. op tv De uit rest van het nest met heeft de naar gezellige woning door al verlaten. Het stel de heeft altijd met geprobeerd beide culturen door te voeren in uit in de opvoeding. van Hierdoor is het van huis zowel Arabisch als westers ingericht. in De woning een staat inmiddels al zes van jaar het te koop. Abel naar en Saida van weten niet waar door het aan ligt. Het koppel hoopt naar hun huidige een stekje naar eindelijk te verkopen en een tijdens nieuw leven op te de bouwen in van Staphorst.

Henk naar en Henk zijn de twee gezellige mannen uit een Maastricht. Alles in hun door huis een is zo in gestyled dat het meer op een een showroom dan een met woonhuis lijkt. op De inrichting is donker het en een op tikkeltje over de uit top, waardoor tijdens potentiële kopers niet enthousiast tijdens worden. De woning is op op ruim 23 jaar met geleden gekocht. Onlangs hebben tijdens de mannen een huisje tijdens net over de grens naar in België in gekocht. Voordat ze definitief door over kunnen, hopen op tv ze hun op tv oude huis tijdens te verkopen.

Het naar landhuis in Engelse stijl in op op de provincie Drenthe van op tv eigenaar Bert staat inmiddels zeven op tv jaar te koop. met In al die uit tijd is er in nog nooit in iemand komen naar kijken. Daar van moet dus toch in echt iets aan de tijdens hand zijn. Het vaste met team van experts op tv gaat kijken de waar dat aan op ligt en wat ze van eraan van kunnen doen.

De de Mission Impossible van vandaag van staat in de IJmuiden en in het is het op witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. naar met Haar huis staat al uit vier jaar te van koop en naar er is niemand die door de op volle inrichting heen de kan tijdens kijken. Het team door van experts op tv neemt de woning van naar Connie dan ook flink op tv onder de een loep om ervoor in te zorgen dat het eindelijk het verkocht gaat een worden!

In naar het prachtige Friese Sneek staat door het het knotsgekke stulpje het van paradijsvogel en van kookgek Barry. Haar huis staat een vol met potten en tijdens pannen op en er is niemand uit die door naar deze inrichting een heen kan kijken. De het woning staat uit inmiddels al staat al ruim anderhalf naar jaar de te koop. Het de team van experts neemt een het huis flink tijdens onder naar de loep om ervoor te van zorgen dat het naar wél verkocht op tv gaat worden.

februari 2019
29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord