Programma gemist?

Het landhuis het in uit Engelse stijl in de een provincie Drenthe van eigenaar tijdens Bert staat inmiddels in zeven jaar te koop. door uit In al die tijd is een er in nog nooit iemand op komen kijken. Daar moet dus uit toch echt iets in aan de hand naar zijn. Het vaste naar team van experts gaat naar het kijken waar dat aan ligt in en het wat ze eraan kunnen de doen.

Marlon de woont al vijftien jaar naar in haar op huisje in Hilversum. Ze heeft in twee van zoons van 27 de en 29 jaar van oud. Haar man is een twintig het jaar geleden overleden. Jarenlang de was er geen de nieuwe man in haar leven, op tv totdat ze drie de jaar geleden weer tijdens ging daten. Nu tijdens haar zoons door het huis uit zijn, tijdens wordt door de woning te groot. Bovendien met kan ze door het haar parttimebaan de in maandelijkse kosten niet een ophoesten. Ondanks het dat Marlon op tv haar buurtjes zal gaan missen, het is ze klaar op tv voor een in nieuwe met start.

Het opknappen van naar de de huidige woning van Jose de en John heeft in ze bloed, het zweet en tranen naar gekost. Het overgrote deel met van door het huis heeft John zelf verbouwd. op tv Jose, die het gek is op in roze, heeft de een gehele inrichting met voor haar rekening genomen. tijdens Het op stel heeft inmiddels getekend voor een op tv uit ander huis, waardoor de op verkoop van met de huidige woning extra het onder druk komt met te staan. Ze begrijpen tijdens niet waarom er tot op tv nu op tv toe maar in drie mensen zijn met komen kijken naar de hun stulpje.

De het goedlachse Jack woonde 25 op tv jaar met een zijn lieve vrouw Annemarie de in met Moordrecht en had op tv vijftien jaar lang een op tv computerbedrijfje aan huis. Nu het is Jack met pensioen. op Na het in verdrietige overlijden van zijn op tv vrouw met heeft hij de liefde tijdens weer met teruggevonden bij Anneke. Het stel wil naar in uit Breda gaan wonen, een maar eerst uit moet de huidige woning worden verkocht. naar Het huis staat het nu ruim een op tv jaar te koop tijdens en er zijn naar nauwelijks kijkers tijdens geweest.

De van Rotterdamse Co door woont al ruim dertig jaar in naar haar hoekwoning in naar de Pernis. Tijdens haar door huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, het uit wat het begin was van op de verzameling van de 200 exemplaren. Co heeft in de volledige uit inrichting bedacht en is op tv daar erg trots de tijdens op. Het huis naar staat inmiddels al ruim een half de jaar te op koop. De hele van zomer heeft zij het nog geen kijkers een gehad. Co naar snapt daar niets met van en is op dan ook met ten einde raad.

De positieve Viona door kocht zeven jaar de geleden haar met huidige woning in het tijdens Overijsselse Nijverdal. Na naar een aantal tijdens fikse van tegenslagen en het verlies van met haar 18-jarige door zoon besloot Viona van het roer op tv compleet om te gooien. Ze nam door zich voor op tv om alleen nog maar van dingen te in gaan doen van die zij leuk vindt. Zo de heeft het zij een van de uit ruimtes in op tv haar huis omgetoverd tot kroeg met naar en verhuurt ze een aantal kamers een via van Airbnb. Viona wil in haar huis verkopen, zodat met zij op wereldreis kan een gaan. het Ze is bereid overal uit een prijskaartje aan op te hangen, van eettafel op tv door tot gordijnen, om haar droomreis door te kunnen een verwezenlijken.

Het team op gaat langs de bij een Marokkaans gezin met de door oer-Hollandse gewoontes. Abdel in en Saida wonen samen met twee met dochters in met Meppel. De rest op van het nest met heeft de gezellige tijdens woning tijdens al verlaten. Het stel heeft naar altijd geprobeerd beide culturen naar door door te voeren in de opvoeding. het Hierdoor is uit het huis in zowel Arabisch als westers op tv ingericht. De woning de staat inmiddels al op tv zes jaar van te koop. Abel een en Saida weten door niet waar het aan tijdens ligt. Het koppel door hoopt hun huidige op tv stekje uit eindelijk te verkopen en een nieuw door leven op te de bouwen in in Staphorst.

Henk en Henk door op tv zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. het tijdens Alles in hun van huis is zo gestyled een dat het meer op een op showroom dan een op het woonhuis lijkt. De met inrichting is donker en een tikkeltje van over de top, met waardoor potentiële van kopers niet op enthousiast worden. De woning is van ruim 23 de jaar de geleden gekocht. Onlangs tijdens hebben de mannen een huisje net met over de de grens in door België gekocht. van Voordat ze definitief over tijdens kunnen, hopen ze hun oude op tv in huis te verkopen.

In Spijkenisse een staat het plasticbloemenparadijs van in Anneke. uit Haar huis tijdens staat al ruim een jaar te door koop, de maar er is nog met nooit iemand komen kijken. tijdens Niemand kan door naar de inrichting een heen door kijken. Het team van uit experts neemt de woning een van Anneke dan op tv ook door flink onder de loep om ervoor de te in zorgen dat er wel kijkers in gaan uit komen! Dat is een hard nodig, want het financieel staat Anneke het naar water tijdens aan de lippen.

De uit Rotterdamse Co woont al van ruim dertig jaar een in haar hoekwoning in op tv Pernis. Tijdens haar op huwelijk kreeg een ze haar eerste beeldje, een wat het begin tijdens was van de op verzameling een van 200 exemplaren. Co heeft van de volledige inrichting de bedacht het en is daar het erg trots op. op tv Het huis op staat inmiddels al ruim een een half in jaar te koop. De een hele zomer heeft op tv zij nog geen op kijkers gehad. Co snapt daar een niets van en naar een is dan ook ten einde op tv raad.

Annalies en uit Graham van kochten 26 jaar geleden hun huisje van in Woudsend. van Na door vijftien jaar verbouwing hadden ze een hun eigen paleisje gecreëerd. uit In de door vijf jaar dat in het huis te koop van staat, zijn er een maar twee op tv bezichtigingen geweest. Ze het verkopen hun tijdens woning, omdat in ze het niet meer kunnen onderhouden. op tv Annelies lijdt op namelijk aan tijdens de ziekte ME en bij op tv Graham is een een jaar geleden longkanker uit geconstateerd. Met het naar uit geld van de verkoop hoopt met het stel een caravan uit met of huisje op een de camping in de in buurt van de dochter tijdens van Annalies te met kopen.

De in positieve Viona kocht zeven jaar op geleden naar haar huidige woning in het het Overijsselse Nijverdal. op tv Na een aantal tijdens fikse het tegenslagen en het op verlies van haar de 18-jarige zoon besloot op tv Viona het roer compleet om te met gooien. Ze nam uit op zich voor om het alleen nog maar dingen op te gaan een doen die zij leuk vindt. uit Zo heeft naar zij een van de ruimtes een in in haar huis omgetoverd tot met kroeg en uit verhuurt ze een in aantal kamers via Airbnb. Viona in op tv wil haar huis verkopen, zodat op zij op wereldreis met kan gaan. naar Ze is met bereid overal een prijskaartje in aan te hangen, van uit eettafel tot gordijnen, de om haar naar droomreis te kunnen het verwezenlijken.

Het een team gaat in langs bij een Marokkaans uit gezin met oer-Hollandse gewoontes. een Abdel en Saida het wonen samen met twee de dochters in door Meppel. in De rest van van het nest heeft de gezellige woning tijdens al verlaten. van Het stel van heeft altijd geprobeerd beide de culturen door te een voeren in de het opvoeding. Hierdoor is het door huis zowel tijdens Arabisch als uit westers ingericht. De woning staat door inmiddels uit al zes jaar te door koop. Abel en het Saida weten op tv niet waar het op aan ligt. Het koppel hoopt door hun huidige stekje door eindelijk te op tv verkopen en een nieuw van van leven op te bouwen in door Staphorst.

Marlon op woont al vijftien jaar met in haar huisje in met Hilversum. met Ze heeft door twee zoons van op tv 27 en 29 jaar door oud. Haar door man is twintig jaar geleden naar overleden. Jarenlang was door er geen nieuw op tv man in haar leven, een totdat ze tijdens drie jaar geleden weer naar naar ging daten. Nu door haar zoons het in huis uit zijn, wordt de woning op te op groot. Bovendien kan ze door uit haar van parttimebaan de maandelijkse kosten niet van ophoesten. Ondanks een dat Marlon met haar buurtjes zal gaan missen, van is ze met klaar voor tijdens een nieuwe van start.

Het het opknappen van op de huidige woning naar van Jose en John heeft ze tijdens tijdens bloed, zweet en tranen gekost. Het in overgrote door deel van het huis een heeft John in zelf verbouwd. Jose, die in gek is op roze, door heeft de gehele de inrichting voor uit haar rekening een genomen. Het een stel heeft inmiddels getekend voor een met op tv ander huis, waardoor de verkoop van op de de huidige woning uit extra onder druk komt te van staan. Ze het begrijpen niet waarom in er tot nu toe maar tijdens drie mensen naar zijn in komen kijken naar hun op stulpje.

december 2019
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!