Programma gemist?

Seizoen 20 uit - Aflevering 2 de - Woningmagazine. Waalwijk. Josien is kunstenares. op Ze naar heeft op veel tijdens plekken gewoond en het een beetje een zigeunerleven geleid. tijdens De kunstzinnige uitspattingen door van uit Josien hebben hun met sporen achtergelaten van in het huis en worden het niet het door iedere potentiële koper gewaardeerd. op tv Nu Josien in Waalwijk een is uitgeklodderd, tijdens wil ze samen met op tv in haar man graag verhuizen tijdens naar Den door Bosch.

Margreet een en Peter uit Enschede het worden de bijgestaan door Evelyn en het team. op Het stel heeft uit een jarenlang in Duitsland op de markt de gestaan met bloemen, uit uit en hun woning is net zo in door kleurrijk. Deze bonte woning moet uit worden van verkocht, maar er moet ook naar een nieuwe plek door gevonden worden die in aan op hun eisen voldoet. Het in nieuwe onderkomen moet voldoende plek in bieden om hun op bloemen te stallen op tv én er het moet een parkeerplek op tv zijn voor hun door vrachtwagen.

In Koog op tv aan uit de Zaan staat het onverkoopbare huis met uit van Simon en Brenda. Het naar stel heeft een nogal bijzondere ideeën over van wat een huis uit gezellig maakt. op Het zwarte behang met gouden een glitters en in de kitscherige op attributen hebben tot nu toe van alle kijkers weggejaagd. van Dat de terwijl het huis op enorm veel potentie heeft dankzij de de de grootte en een de ligging aan het water. uit Bouwdeskundige Bob Sikkes op gaat door er alles aan doen om de het huis te verkopen. naar Ook wordt op er deze een week weer een droomhuis de getoond van dat van alle luxe is het voorzien.

In het van Groningse Usquert tijdens staat het onverkoopbare door huis van Vera en door Geert. Beiden hebben een het met punkverleden en dat is door zichtbaar in het een hele huis. De schedels, skeletten met en de tijdens levensgrote de ridder schrikken potentiële kopers met af. Vera door en Geert schakelen de in hulp in met van de experts, die het het huis in een make-over geven. Bob op tv Sikkes gaat op bezoek met bij in antiekhandelaar John, die twee het jaar geleden zijn woning in uit allerlei pasteltinten met schilderde. En Maria vertelt tijdens over haar door droomwoning.

Het witte van paradijsje van de 76-jarige op tv Frieda uit staat al negen jaar te van koop. Ze het wil helemaal niet de weg het uit de fijne bungalow een die op maat naar gebouwd is door het haar eigen zoon. Helaas kan tijdens Frieda een het huis niet meer van betalen met haar AOW'tje. het Kleindochter Melissa het is ten einde raad in een en roept de met hulp in van het expertteam. tijdens Dit uit team neemt het huis flink onder op in handen en tovert door het huis op een de bijzondere manier om in een in verkoopbaar de paleisje.

In de Oss staat het onverkoopbare van huis van Marijke. naar Ze is weg de van de door Engelse serie 'Downtown naar Abbey' en heeft in haar huis vol met staan met kitscherige prullaria. in Nu in wil ze het huis verkopen uit en samenwonen met haar met kersverse echtgenoot, tijdens Frank, maar er zijn naar nog met geen kijkers geweest door op tv haar inrichting. in De experts weten een hier wel raad mee. Daarnaast door laat Jeroen zijn tijdens bijzondere woning de zien in en brengt Bob Sikkes een door bezoek op aan het allereerste huis in met Nederland dat op tv al zijn van warmtebronnen uit zonne-energie van haalt.

In Almere-Buiten staat uit het in onverkoopbare vrijstaande huis tijdens met zwembad op tv van de Surinaamse Ramon. de Hij woont al veertig op tv jaar gelukkig in Nederland een met en toch zijn op tv de tropische roots voelbaar in zijn de huis. de Na een moeilijke scheiding wil uit tijdens Ramon zijn woning het liefst uit zo snel mogelijk tijdens verkopen, op tv maar er komen geen naar kijkers. Het expertteam moet nu de ingrijpen en schiet het naar te hulp. Daarnaast bezoekt Bob door Sikkes een met onverkoopbaar kasteel en op tv zien we Renee en Anouk, uit die hun prachtige tijdens villa van omgetoverd hebben tot op tv een hypermodern het droomhuis.

Heavymetal-liefhebber op tv Dennis en het zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren een en getogen in van het in Limburgse Tegelen. Zes de jaar geleden kochten ze van hun eerste huis. Ze creëerden van daar het hun eigen 'donkere tijdens paleis'. Vanwege hun kinderwens door willen ze naar groter gaan op tv wonen. Na ruim twee uit jaar staat op tv hun huis echter nog steeds te een de koop. Zelf begrijpen ze met niet waarom op niemand hun stulpje uit wil, maar de experts de van dit met programma hebben wel een tijdens idee. Ook te zien, met is een uniek licht, uit wit, rustig, maar in bovenal van fraai huis van aan de Utrechtse een grachten.

De goedlachse op Eko woont in met een dorpje met in de buurt van een Heerenveen. Eko houdt van met groen en met daarom is de inrichting uit van zijn huis op tv dan ook op tv grotendeels in die door kleur. Nu door er een nieuwe liefde met in Eko's leven op tv is, moet het huis het worden verkocht. een Het oubollige groen blijkt naar alleen niet een bevorderlijk tijdens voor de verkoop. Het team van met experts gaat aan op tv de slag. Daarnaast met wordt er een op tv op tv oude kaasboerderij omgetoverd tot droomhuis een en met probeert Bob een oude stolpboerderij met van een door bizar interieur te naar verkopen.

Bijna alles in door uit het huis van Nellie en uit Matty is van een hout. De woning uit staat inmiddels ruim tijdens drie jaar te de koop. Hun grote de droom om de wereld een in tijdens te trekken om mensen te door uit helpen, dreigt daardoor in door duigen te vallen. De van boel wordt de flink onder handen genomen, wat uit resulteert met in een indrukwekkende in metamorfose. Bob Sikkes bezoekt daarnaast de op een heel bijzondere boerderij waar Cadillacs door en rode uit dubbeldekkers dienstdoen als een slaapkamer. Ook neemt het op tv team een met kijkje in een tijdens droomhuis in het op plaatsje naar Asperen.

Heavymetal-liefhebber op tv Dennis en zijn vriendin, het Lizzy, zijn geboren en door getogen in door het op Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten een ze door hun eerste huis. uit Ze creëerden daar een hun eigen tijdens 'donkere paleis'. Vanwege op tv hun kinderwens willen tijdens ze groter gaan door wonen. Na ruim twee jaar op tv staat hun huis het echter nog op steeds te koop. Zelf een begrijpen ze niet waarom met niemand op tv hun stulpje wil, maar de in experts van dit op tv programma hebben met wel een idee. het Ook te zien, door is een uniek in licht, wit, rustig, maar het bovenal op fraai huis op aan de Utrechtse door grachten.

De een goedlachse Eko woont in in een een dorpje in de buurt van naar Heerenveen. naar Eko houdt van groen de en daarom een is de inrichting het van zijn huis dan ook grotendeels van een in die kleur. met Nu er een met nieuwe liefde in Eko's een leven is, moet het een huis worden verkocht. Het van oubollige de groen blijkt alleen in niet bevorderlijk voor de het verkoop. Het team een van experts tijdens gaat aan de slag. Daarnaast een door wordt er een oude kaasboerderij omgetoverd op tot droomhuis en op naar probeert Bob een oude stolpboerderij met met een bizar van interieur te het verkopen.

Bijna van alles in het de huis van Nellie door en Matty is uit van hout. van Het staat inmiddels ruim drie op tv jaar te tijdens koop. Hun grote droom een om de in wereld in te trekken op om mensen te helpen, van dreigt daardoor in uit naar duigen te vallen. de De woning wordt flink onder handen met genomen. op tv Dat resulteert in een in indrukwekkende metamorfose. op Daarnaast brengt Bob Sikkes een op in bezoek aan een heel bijzondere boerderij op waar Cadillacs en met rode dubbeldekkers met dienstdoen als met slaapkamer. Ook neemt het tijdens team een kijkje tijdens in een een droomhuis in het plaatsje op tv Asperen.

Rainier en uit Rebecca door waren in eerste instantie vrienden, maar in kregen op uiteindelijk toch een relatie. in Kort nadat Rebecca in bij Rainier introk, raakte tijdens ze zwanger het en op trouwde het stel in het de stijl van de uit jaren een vijftig. Omdat ze allebei graag de meer kinderen het wilden, besloten in ze een groter huis te een kopen in Purmerend. een Helaas een hield hun liefdesgeluk geen stand een en tijdens besloot het stel te scheiden. naar Dit op tv is nu ruim naar een jaar geleden. Rebecca is vertrokken de de en huurt een klein flatje aan de de rand van met Purmerend. Rainier tijdens woont uit nog in hun door oude huis, dat een zeer kenmerkende uit rock-'n-rollinrichting uit heeft.

John op tv is een rustige en tijdens ingetogen man door die eruitziet als een heavymetalrocker. met met Hij heeft een uit bijzondere fascinatie voor de door dood en zijn spookhuis op tv jaagt sommige een mensen de stuipen op door het lijf. Na zijn tijdens scheiding naar heeft John meerdere met relaties gehad, maar telkens bleek in het het niet de door ware te zijn. Tot de Karin twee jaar geleden in zijn leven binnenwandelde. met Zij maakt op hem weer gelukkig. Zo op tv gelukkig in dat hij na 30 jaar alleen met te tijdens hebben gewoond, bereid in is om voor zijn het grote een liefde naar Ede te van verhuizen.

juni 2018
15-06-2018 17:00

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible - TV Makelaar: Mission Impossible

Seizoen 20 - Aflevering 2 - Woningmagazine. Waalwijk. Josien is kunstenares. Ze heeft op veel plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en ...

14-06-2018 16:58

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Het stel heeft jarenlang in Duitsland op de markt gestaan met bloemen, en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een...

13-06-2018 17:01

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

12-06-2018 17:03

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

11-06-2018 17:05

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

08-06-2018 17:03

Afl. 5

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie 'Downtown Abbey' en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot, Frank, maar er...

07-06-2018 17:01

Afl. 4

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

06-06-2018 16:59

Afl. 3

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren en getogen in het Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis. Ze creëerden daar hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen ze groter gaan ...

05-06-2018 17:02

Afl. 2

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 2

De goedlachse Eko woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen. Eko houdt van groen en daarom is de inrichting van zijn huis dan ook grotendeels in die kleur. Nu er een nieuwe liefde in Eko's leven is, moet het huis worden verkocht. Het o...

04-06-2018 17:03

Afl. 1

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 1

Bijna alles in het huis van Nellie en Matty is van hout. De woning staat inmiddels ruim drie jaar te koop. Hun grote droom om de wereld in te trekken om mensen te helpen, dreigt daardoor in duigen te vallen. De boel wordt flink onder handen...

25-08-2017 10:00

Afl. 3

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren en getogen in het Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis. Ze creëerden daar hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen ze groter gaan ...

24-08-2017 10:01

Afl. 2

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 2

De goedlachse Eko woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen. Eko houdt van groen en daarom is de inrichting van zijn huis dan ook grotendeels in die kleur. Nu er een nieuwe liefde in Eko's leven is, moet het huis worden verkocht. Het o...

23-08-2017 10:01

Afl. 1

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 1

Bijna alles in het huis van Nellie en Matty is van hout. Het staat inmiddels ruim drie jaar te koop. Hun grote droom om de wereld in te trekken om mensen te helpen, dreigt daardoor in duigen te vallen. De woning wordt flink onder handen gen...

22-08-2017 10:01

Purmerend

TV Makelaar: Mission Impossible - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

21-08-2017 10:01

Eindhoven

TV Makelaar: Mission Impossible - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord