Programma gemist?

Heavymetal-liefhebber Dennis in en zijn het vriendin, Lizzy, uit zijn geboren en getogen in het de de Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden uit kochten ze hun het eerste huis. op tv Ze creëerden daar van hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege de hun kinderwens op tv willen ze groter gaan op wonen. Na door ruim twee tijdens jaar staat naar hun huis echter nog steeds naar te koop. op tv Zelf begrijpen met ze niet waarom niemand hun stulpje een wil, maar de uit experts van met dit programma hebben met wel een idee. Ook op tv te een zien, is een het uniek licht, wit, op rustig, maar uit bovenal fraai huis aan de de Utrechtse door grachten.

De goedlachse Eko van woont met in een dorpje in de door buurt van uit Heerenveen. Eko op tv houdt van groen en daarom het is een de inrichting van zijn met huis dan ook door grotendeels het in die kleur. Nu er door een nieuwe liefde met in Eko's leven van is, moet het op tv huis worden verkocht. Het met oubollige groen blijkt het alleen niet bevorderlijk het voor de verkoop. naar uit Het team van van experts gaat aan de door slag. Daarnaast wordt er een in oude kaasboerderij door omgetoverd tot droomhuis en het probeert Bob een uit van oude stolpboerderij met een bizar interieur een te naar verkopen.

Bijna alles in op het huis een van Nellie en Matty tijdens is van in hout. Het uit staat inmiddels ruim drie op tv jaar te tijdens koop. Hun grote droom om op tv de wereld met in te trekken om in in mensen te helpen, dreigt daardoor op in duigen te van vallen. van De woning wordt op flink onder handen genomen. Dat resulteert op in een indrukwekkende op metamorfose. Daarnaast tijdens brengt Bob Sikkes een het bezoek aan op een uit heel bijzondere boerderij waar Cadillacs tijdens en rode dubbeldekkers door dienstdoen tijdens als slaapkamer. Ook in neemt het team een kijkje in het een droomhuis tijdens in het plaatsje het Asperen.

Rainier op tv en Rebecca het waren in eerste instantie vrienden, van maar kregen in uiteindelijk toch van een relatie. Kort nadat de Rebecca bij Rainier naar introk, raakte ze zwanger en op tv trouwde het het stel tijdens in de stijl van van de jaren door vijftig. Omdat ze allebei een graag meer kinderen het wilden, besloten het ze een groter huis te kopen op tv in Purmerend. Helaas met een hield hun liefdesgeluk met geen stand en op tv besloot het stel te in scheiden. Dit is door nu ruim de een jaar geleden. door Rebecca is vertrokken en huurt een van klein flatje op aan de rand van op tv Purmerend. de Rainier woont nog een in hun uit oude huis, dat een zeer kenmerkende door rock-'n-rollinrichting in heeft.

John een is een rustige en op tv ingetogen man die uit eruitziet als met een heavymetalrocker. Hij heeft een tijdens op tv bijzondere fascinatie voor de dood en op zijn spookhuis op tv jaagt sommige de mensen de stuipen in op het een lijf. Na zijn scheiding heeft John het een meerdere relaties gehad, maar telkens tijdens bleek op tv het niet de ware te zijn. de Tot Karin op twee jaar geleden zijn de leven de binnenwandelde. Zij maakt van hem weer gelukkig. Zo op gelukkig dat hij het na 30 op tv jaar alleen uit te hebben gewoond, bereid is om uit tijdens voor zijn grote liefde uit naar Ede door te verhuizen.

Piet en Babs uit hebben hun naar woning een in anderhalf jaar tijd het zelf opgebouwd op en ingericht. De inspiratie voor de een door stijl van het huis de hebben ze uit met België gehaald. op tv De inrichting noemen ze naar zelf zwaar barok en de door stijl in van Lodewijk naar XIV. In elk meubel zit een op tv op krul. En misschien is dat nu in net uit waardoor potentiële op tv kopers op de vlucht slaan. in Ze worden een ouder, het huis in wordt te groot het en het onderhoud tijdens te zwaar. Daarom een willen ze wat kleiner gaan de tijdens wonen.

Moeder in Kelly, vader Gunter en door hun vijf met kinderen woonden tot een uit aantal maanden van geleden nog in met een mooi, groot huis met op tv genoeg de ruimte voor alle kinderen. Wat het zij niet hadden uit voorzien, op tv was dat Gunter op tv zijn baan zou verliezen en met het tot uit een executieverkoop zou komen. op Gunter heeft inmiddels op tv door weer een baan op tv en ze logeren een nu met het hele gezin een bij de moeder uit van Kelly in met Zoetermeer. De het te dure en de nogal kitscherig in ogende woning moet hoognodig worden op tv verkocht, met zodat ze als gezin in een nieuw in bestaan kunnen opbouwen in op Zoetermeer.

Willem kocht van in de jaren zeventig uit samen met van zijn vrouw op tv zijn huis naar in Den Helder. Ze hebben het de destijds ingericht een en er daarna niets door meer aan de gedaan. Wel hebben ze met in de de loop der jaren door enorm veel spullen op verzameld. Sinds het overlijden naar van zijn op tv vrouw twee de jaar geleden is het Willem erg eenzaam. Hij met zou graag dichter tijdens in van de buurt van op zijn kinderen willen tijdens wonen. Het huis met staat nu al met een jaar te op koop. Niet iedereen door is gecharmeerd van dit museum met met een bonte verzameling tijdens het objecten en treinen.

Sinds tijdens het overlijden van Ashleys vader het wonen moeder op tv Yvonne een en dochter Ashley een samen in één huis. van Yvonne houdt de heel erg van roze. de De woning oogt dan op tv ook tijdens suikerzoet. Dat blijkt niet naar bij iedereen in de van smaak te vallen. Best naar lastig nu ze in het een willen verkopen en een afzonderlijk van op tv elkaar op zoek zijn naar met een woning in in Den uit Haag.

Josien is tijdens kunstenares. Ze heeft op een veel plekken gewoond een het en een beetje het een zigeunerleven geleid. De met kunstzinnige uitspattingen van het Josien hebben hun sporen het achtergelaten in in het huis en worden op tv niet door iedere uit potentiële koper gewaardeerd. uit Nu Josien het in Waalwijk is van uitgeklodderd, wil ze samen met tijdens haar man met naar Den de Bosch verhuizen.

Margreet en een Peter uit door Enschede worden bijgestaan door in Evelyn en de het team. Het stel naar heeft jarenlang het in Duitsland op de markt met gestaan met bloemen, de en hun woning van is net uit zo kleurrijk. Deze op bonte woning moet de worden verkocht, maar uit er met moet ook een woning gevonden de worden die aan uit hun eisen het voldoet. De nieuwe woning moet het voldoende plek bieden in om in hun bloemen te stallen én uit er tijdens moet een parkeerplek zijn voor het op hun vrachtwagen. Een lastige tijdens opdracht!

Marlon uit woont al de vijftien jaar in haar huisje in de Hilversum. Ze heeft naar twee zoons van een 27 in en 29 jaar oud. Haar van man is met twintig jaar tijdens geleden overleden. naar Jarenlang was er geen man naar in haar leven, naar totdat ze drie op jaar geleden weer ging de daten. door Nu haar zoons het huis door uit zijn, wordt de het naar huis te groot. Bovendien kan van in ze door haar parttimebaan van de maandelijkse kosten niet het ophoesten. Ondanks dat Marlon op haar buurtjes zal in gaan op tv missen, is ze van klaar voor de een nieuwe start.

Het door opknappen van de huidige een woning van Jose van en John heeft het ze tijdens bloed, zweet en tranen uit gekost. Het overgrote deel van in het op huis heeft John zelf verbouwd. naar Jose, het die gek is op roze, met een heeft de gehele inrichting op tv voor haar rekening genomen. op tv Het stel heeft inmiddels op tv getekend voor uit een ander huis, op waardoor tijdens de verkoop van de huidige woning tijdens extra de onder druk naar komt te staan. Ze begrijpen het niet waarom er op tv tot nu toe maar uit drie mensen op tv zijn op komen kijken naar hun met stulpje.

De tijdens goedlachse Jack woonde 25 jaar met op tv met zijn lieve vrouw Annemarie een in een Moordrecht en had vijftien jaar lang tijdens een door computerbedrijfje aan met huis. Nu is het Jack met pensioen. Na het het verdrietige overlijden van zijn naar vrouw tijdens heeft hij het de liefde weer teruggevonden in bij Anneke. door Het stel wil in Breda gaan naar wonen, maar de eerst op tv moet de huidige woning worden verkocht. een Het huis staat een tijdens nu ruim een jaar te koop in het en er zijn nauwelijks kijkers op geweest.

De Rotterdamse uit Co woont met al ruim dertig door jaar in haar hoekwoning het in op Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze de op haar eerste beeldje en uit zo is ze met sparen van begonnen. Inmiddels tijdens staan er van ruim 200 beeldjes over de uit tijdens kamers verdeeld. Co heeft de een volledige naar inrichting bedacht en is door daar erg trots een op. Het huis van staat al ruim een half een jaar tijdens te koop. De hele zomer op heeft zij nog naar geen kijkers gehad. de op Co snapt daar niets van in en is dan ook tijdens ten einde tijdens raad.

december 2017
25-08-2017 10:00

Afl. 3

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren en getogen in het Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis. Ze creëerden daar hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen ze groter gaan ...

24-08-2017 10:01

Afl. 2

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 2

De goedlachse Eko woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen. Eko houdt van groen en daarom is de inrichting van zijn huis dan ook grotendeels in die kleur. Nu er een nieuwe liefde in Eko's leven is, moet het huis worden verkocht. Het o...

23-08-2017 10:01

Afl. 1

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 1

Bijna alles in het huis van Nellie en Matty is van hout. Het staat inmiddels ruim drie jaar te koop. Hun grote droom om de wereld in te trekken om mensen te helpen, dreigt daardoor in duigen te vallen. De woning wordt flink onder handen gen...

22-08-2017 10:01

Purmerend

TV Makelaar: Mission Impossible - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

21-08-2017 10:01

Eindhoven

TV Makelaar: Mission Impossible - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

18-08-2017 10:00

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. De inspiratie voor de stijl van het huis hebben ze uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

17-08-2017 10:00

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

Moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen woonden tot een aantal maanden geleden nog in een mooi, groot huis met genoeg ruimte voor alle kinderen. Wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zijn baan zou verliezen en het tot een exe...

16-08-2017 10:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem kocht in de jaren zeventig samen met zijn vrouw zijn huis in Den Helder. Ze hebben het destijds ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Wel hebben ze in de loop der jaren enorm veel spullen verzameld. Sinds het overlijden van z...

15-08-2017 10:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashleys vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wil...

14-08-2017 10:01

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze heeft op veel plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu...

11-08-2017 09:59

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Het stel heeft jarenlang in Duitsland op de markt gestaan met bloemen, en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een...

10-08-2017 10:01

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu haar ...

09-08-2017 10:00

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

08-08-2017 10:01

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

07-08-2017 10:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje en zo is ze met sparen begonnen. Inmiddels staan er ruim 200 beeldjes over de kamers verdeeld. Co heeft de volledig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord