Programma gemist?

Marlon woont al uit vijftien de jaar in het haar huisje in Hilversum. Ze heeft uit twee zoons op tv van door 27 en 29 jaar door oud. Haar man is twintig uit jaar geleden het overleden. Jarenlang was er in geen nieuw man door in naar haar leven, totdat ze met drie jaar geleden weer naar ging tijdens daten. Nu in haar zoons het huis op uit zijn, wordt met de woning te groot. door Bovendien in kan ze door haar op tv parttimebaan de maandelijkse kosten niet de van ophoesten. Ondanks dat Marlon haar van buurtjes zal de gaan missen, is ze van klaar op voor een nieuwe op start.

Het door opknappen van de huidige in woning tijdens van Jose en John heeft ze met bloed, zweet de en in tranen gekost. Het in overgrote deel van het op huis heeft John zelf een verbouwd. Jose, die op gek is uit op roze, een heeft de gehele een inrichting voor haar rekening tijdens genomen. Het stel van heeft inmiddels in getekend voor een ander op huis, waardoor in de verkoop van de een huidige woning een extra onder druk komt uit te staan. Ze begrijpen door niet waarom door er tot nu toe met maar drie op tv mensen zijn komen kijken naar door het hun stulpje.

De goedlachse uit Jack woonde met 25 jaar door met zijn lieve op tv vrouw Annemarie in in Moordrecht en had vijftien jaar naar lang een computerbedrijfje het aan huis. naar Nu is de Jack met pensioen. Na het verdrietige een overlijden van op tv zijn op tv vrouw heeft hij de liefde weer met teruggevonden bij Anneke. van Het stel wil naar naar in Breda gaan wonen, maar eerst de uit moet de huidige woning worden verkocht. van Het huis het staat naar nu ruim een jaar tijdens te koop en er tijdens zijn nauwelijks van kijkers geweest.

De met Rotterdamse Co in woont al ruim in dertig jaar in haar hoekwoning in in het Pernis. Tijdens haar huwelijk van kreeg ze haar uit eerste beeldje, wat het in begin was een van de verzameling naar van 200 exemplaren. Co heeft uit de een volledige inrichting bedacht en uit is daar erg trots naar het op. Het huis staat inmiddels al een ruim een de half uit jaar te koop. De hele zomer met heeft zij nog in geen het kijkers gehad. Co de snapt daar een niets van en het is dan ook door ten einde raad.

Annalies tijdens en Graham kochten 26 tijdens jaar geleden hun huisje tijdens in Woudsend. Na uit vijftien jaar van verbouwing een hadden ze hun eigen paleisje uit gecreëerd. In de in vijf jaar dat het de huis te het koop staat, zijn er naar maar twee van bezichtigingen op geweest. Ze verkopen hun woning, omdat de op ze het niet meer kunnen onderhouden. de Annelies lijdt de namelijk aan de een ziekte ME en bij naar door Graham is een jaar geleden tijdens longkanker tijdens geconstateerd. Met het een geld van de verkoop hoopt het door stel met een caravan of huisje op op een camping van in door de buurt van de dochter van van naar Annalies te kopen.

De de positieve Viona kocht zeven jaar van geleden haar op huidige het woning in het Overijsselse Nijverdal. Na op een in aantal fikse tegenslagen en het van van verlies van haar 18-jarige zoon besloot met het Viona het roer compleet om te de de gooien. Ze nam zich het voor om alleen nog maar het dingen te gaan een de doen die zij leuk vindt. Zo een heeft door zij een van de naar ruimtes in haar huis de met omgetoverd tot kroeg en verhuurt ze uit een aantal kamers op via een Airbnb. Viona wil haar door huis de verkopen, zodat zij op wereldreis kan tijdens gaan. op Ze is bereid van overal een naar prijskaartje aan te hangen, op tv van eettafel tot gordijnen, om de op haar droomreis te kunnen op verwezenlijken.

Het team van gaat tijdens langs bij een Marokkaans door gezin met oer-Hollandse het gewoontes. Abdel en Saida een wonen samen uit met twee van dochters in Meppel. De rest van de het nest heeft met de gezellige woning op tv in al verlaten. Het op stel heeft altijd naar geprobeerd beide culturen door te voeren uit met in de opvoeding. met Hierdoor is het huis zowel Arabisch naar als tijdens westers ingericht. De woning staat op inmiddels al zes tijdens tijdens jaar te koop. Abel op en Saida naar weten niet waar het aan ligt. een Het koppel op hoopt hun naar huidige stekje eindelijk te tijdens verkopen en met een nieuw uit leven op te bouwen de in Staphorst.

Henk van en Henk met zijn twee gezellige mannen uit op Maastricht. de Alles in hun huis is de zo gestyled het dat het in meer op een showroom dan op een woonhuis lijkt. De in inrichting is donker op en een tikkeltje van over op de top, waardoor uit potentiële kopers niet uit enthousiast worden. de De woning is ruim 23 het jaar geleden het gekocht. Onlangs hebben de met mannen een huisje net uit over de door grens in België gekocht. een Voordat door ze definitief over kunnen, met hopen ze hun het oude naar huis te verkopen.

Het in landhuis in Engelse op tv stijl in uit de provincie Drenthe van eigenaar Bert met staat inmiddels tijdens zeven jaar op tv te koop. In op tv al die tijd is met er in nog nooit iemand komen kijken. Daar op tv moet op dus toch echt iets de aan de uit hand zijn. Het vaste team uit uit van experts gaat tijdens kijken waar dat aan ligt het en wat uit ze eraan kunnen van doen.

De met Mission Impossible van vandaag op staat tijdens in IJmuiden en het de is het witte op tv huis van op Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis met staat al vier van jaar op te koop en er is niemand naar die op door de het volle inrichting heen op kan kijken. Het team van in experts in neemt de woning van Connie een dan ook flink tijdens onder de loep op tv om ervoor door te zorgen de dat het eindelijk verkocht gaat door worden!

In het het prachtige Friese Sneek tijdens staat het naar knotsgekke stulpje van paradijsvogel en op kookgek Barry. Haar door huis tijdens staat vol met potten en op tv pannen en er op tijdens is niemand die door deze op tv inrichting uit heen kan kijken. De woning staat tijdens inmiddels uit al staat al van ruim anderhalf jaar te de koop. Het team het van experts het neemt het op huis flink onder de loep in om ervoor te de zorgen dat in het wél verkocht op gaat worden.

De een bourgondische boerderij van in Hans en Willeke van staat al zeven jaar te in koop. In die door tijd naar is er op tv nog nooit iemand komen de kijken. Er moet van daar dus echt op wel iets aan de hand naar naar zijn. Het vaste team van experts naar uit gaat kijken wat naar ze eraan kunnen doen om ervoor met te zorgen in dat naar Hans en Willeke hun het woning kunnen uit verkopen.

De op tv bewoners van een op huis in Alkmaar zijn echte naar groenliefhebbers en dat in zie je in uit het een hele huis het terug. Het huis is een door de groene inrichting uit onverkoopbaar. Het staat de al drie de jaar te koop en de het naar kijkers zijn op één hand te van tellen. Het team door van tijdens experts doet er alles aan van om het in weer door verkoopbaar te maken!

Onder de rook van van een Rotterdam in in Vlaardingen staat het knalgele door appartement van uit Richard. Sinds zijn in scheiding woont hij daar op tv alleen met zijn op zoon. Het op huis staat een jaar de te koop, omdat niemand door de de op kleur heen kan kijken. de Het het appartement moet wel snel naar worden verkocht, want Richard wil een gaan samenwonen door met zijn op nieuwe liefde.

In door een prachtige landelijke in omgeving staat het de onverkoopbare villa het van het zeemansechtpaar Bob en Iet. met de Het huis staat al twee jaar van van te koop en naar er zijn nog maar naar drie kijkers geweest. Het vaste de team met van experts het gaat kijken waar door dat aan ligt en een wat ze eraan tijdens kunnen doen om tijdens ervoor te op zorgen dat Bob en in Iet aan een nieuwe de fase door van hun leven kunnen een beginnen.

augustus 2018
27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

12-07-2018 17:00

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

11-07-2018 17:00

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

10-07-2018 16:59

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

09-07-2018 17:00

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 27-07-2018 om 16:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord