Programma gemist?

Heavymetal-liefhebber Dennis en op zijn vriendin, uit Lizzy, zijn geboren het en getogen in het de een Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten naar naar ze hun eerste huis. Ze tijdens creëerden op daar hun eigen van 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen op tv de ze groter gaan wonen. op tv Na ruim op tv twee jaar staat hun tijdens huis echter nog met steeds te naar koop. Zelf begrijpen ze niet een waarom niemand een hun stulpje wil, maar door de experts door van dit programma hebben wel uit van een idee. Ook te een zien, is een uniek licht, op wit, rustig, maar van bovenal fraai huis door aan de een Utrechtse tijdens grachten.

De tijdens goedlachse Eko woont in een de dorpje het in de buurt van Heerenveen. in Eko door houdt van groen en daarom naar door is de inrichting van tijdens zijn huis dan met ook grotendeels in op die kleur. Nu er met een nieuwe liefde in in Eko's leven uit is, moet naar het huis worden verkocht. Het de oubollige groen het blijkt alleen de niet bevorderlijk voor naar de verkoop. Het het team van experts gaat met aan uit de slag. Daarnaast wordt naar er een een oude kaasboerderij omgetoverd tot droomhuis en de probeert in Bob een oude op stolpboerderij met een op bizar interieur in te verkopen.

Bijna alles met in een het huis van Nellie en Matty een is met van hout. Het staat in inmiddels ruim de drie jaar te uit koop. Hun uit grote droom om de wereld in de door te trekken om mensen te helpen, met dreigt het daardoor in duigen te vallen. de het De woning wordt flink naar onder handen genomen. naar Dat resulteert in van een indrukwekkende metamorfose. Daarnaast brengt naar Bob Sikkes een in bezoek op aan een heel uit bijzondere boerderij waar Cadillacs met en rode dubbeldekkers in dienstdoen als slaapkamer. uit Ook neemt het team tijdens een op kijkje in een droomhuis uit in de het plaatsje Asperen.

Rainier van en Rebecca waren in in eerste instantie op tv vrienden, maar door kregen uiteindelijk toch een relatie. op Kort nadat Rebecca een bij Rainier introk, raakte met het ze zwanger en trouwde het door stel de in de stijl van de jaren de het vijftig. Omdat ze allebei graag met meer kinderen van wilden, besloten van ze een groter huis te naar kopen in in Purmerend. Helaas de hield hun liefdesgeluk het geen stand en besloot uit het stel te naar scheiden. Dit is een nu ruim een jaar naar geleden. met Rebecca is vertrokken en huurt een in uit klein flatje aan het de rand van het Purmerend. Rainier woont nog in hun op tv oude huis, door dat een zeer tijdens kenmerkende rock-'n-rollinrichting op heeft.

John naar is een rustige en ingetogen in man die uit eruitziet als een heavymetalrocker. van Hij naar heeft een bijzondere fascinatie voor een de dood op tv en zijn spookhuis jaagt met sommige mensen tijdens de stuipen op op het een lijf. Na zijn op scheiding heeft John meerdere relaties van gehad, maar het telkens bleek een het niet de van ware te zijn. Tot Karin een twee jaar geleden op tv zijn een leven binnenwandelde. Zij op maakt hem weer gelukkig. Zo op gelukkig dat hij na van 30 jaar alleen in te de hebben gewoond, bereid is de om voor zijn op tv grote een liefde naar Ede te op verhuizen.

Piet en Babs van hebben hun woning het van in anderhalf jaar tijd zelf met opgebouwd in en ingericht. De een inspiratie voor de stijl van van het een huis hebben ze uit België gehaald. tijdens De inrichting naar noemen ze tijdens zelf zwaar uit barok en de stijl de van Lodewijk XIV. In elk op tv meubel zit een op tv krul. tijdens En misschien is dat uit nu net op tv waardoor potentiële kopers op de tijdens vlucht op tv slaan. Ze worden in ouder, het huis in wordt te groot en tijdens het onderhoud te van zwaar. Daarom willen uit ze wat door kleiner gaan een wonen.

Moeder op Kelly, vader op tv Gunter en hun vijf kinderen uit woonden tot een aantal met maanden een geleden nog een in een mooi, groot huis in met genoeg ruimte door voor alle kinderen. met Wat zij niet met hadden voorzien, was dat uit Gunter uit zijn baan zou op verliezen en van het tot een door executieverkoop zou komen. Gunter het heeft inmiddels weer een uit baan en ze logeren de nu met het in hele met gezin bij de het moeder van Kelly in de Zoetermeer. De een te dure en nogal kitscherig met ogende woning moet van hoognodig worden verkocht, op zodat ze als op op gezin een nieuw een bestaan kunnen opbouwen in in Zoetermeer.

Willem kocht door in de jaren naar zeventig samen met zijn met vrouw de zijn huis in met Den Helder. Ze een hebben het van destijds ingericht en er daarna niets naar meer aan gedaan. door Wel met hebben ze in de het loop op tv der jaren enorm veel op tv spullen verzameld. uit Sinds het overlijden van zijn vrouw van twee tijdens jaar geleden is Willem erg met eenzaam. Hij tijdens zou op graag dichter in uit de buurt van zijn in kinderen willen wonen. op Het huis staat nu al van tijdens een jaar te koop. Niet een iedereen het is gecharmeerd van dit museum met in tijdens een bonte verzameling objecten en de treinen.

Sinds het overlijden de van het Ashleys vader wonen moeder tijdens Yvonne en uit dochter Ashley naar samen in één in huis. Yvonne houdt een heel erg van roze. De woning de oogt dan ook het suikerzoet. uit Dat blijkt de niet bij iedereen een in de smaak met te vallen. Best lastig een nu ze op het willen verkopen en afzonderlijk op van elkaar met op zoek zijn de naar een woning in een Den een Haag.

Josien van is kunstenares. het Ze heeft op veel een plekken gewoond en een beetje door een een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige van uitspattingen van Josien in hebben op tv hun sporen achtergelaten in het in huis uit en worden niet op tv door iedere potentiële koper tijdens gewaardeerd. Nu op Josien in Waalwijk is uitgeklodderd, wil uit ze samen met het haar man met naar Den Bosch een verhuizen.

Margreet tijdens en Peter uit door Enschede worden bijgestaan uit door Evelyn en op tv het team. Het stel heeft op tv jarenlang in Duitsland op tv op de op markt van gestaan met bloemen, op tv en hun woning is met net zo kleurrijk. op Deze bonte woning moet de worden verkocht, op maar er moet ook een naar woning een gevonden worden die aan van hun een eisen voldoet. De nieuwe woning moet door voldoende plek tijdens bieden van om hun bloemen te met stallen én er moet de een parkeerplek zijn voor uit hun vrachtwagen. Een door lastige het opdracht!

Marlon met woont al vijftien jaar in op tv haar huisje in naar Hilversum. Ze in heeft twee zoons in van 27 en door 29 jaar op oud. Haar man is twintig een jaar naar geleden overleden. Jarenlang was er door geen man in uit haar leven, totdat uit ze drie jaar met in geleden weer ging daten. door Nu haar een zoons het huis uit zijn, wordt van het uit huis te groot. Bovendien in kan ze door op haar parttimebaan het de maandelijkse kosten het niet ophoesten. Ondanks dat met Marlon haar buurtjes het zal van gaan missen, is ze klaar op voor een een nieuwe start.

Het opknappen van op de huidige woning de van Jose en uit John heeft ze een bloed, zweet de en tranen gekost. door Het overgrote deel tijdens van het huis heeft naar John zelf het verbouwd. Jose, die in gek door is op roze, heeft de gehele de op tv inrichting voor haar rekening genomen. uit Het van stel heeft inmiddels getekend voor een in ander met huis, waardoor de verkoop van van de het huidige woning extra onder druk op de komt te staan. Ze begrijpen niet met waarom een er tot op tv nu toe maar drie naar mensen zijn komen kijken naar op tv hun een stulpje.

De tijdens goedlachse Jack woonde op tv 25 jaar met zijn lieve door vrouw met Annemarie in Moordrecht en van had vijftien op tv jaar lang een computerbedrijfje met aan op huis. Nu is Jack met pensioen. op tv Na het in verdrietige overlijden van zijn het vrouw heeft hij het de liefde met weer teruggevonden bij op Anneke. Het door stel wil in Breda in gaan een wonen, maar eerst de moet de huidige met woning worden verkocht. Het van huis staat nu ruim een een jaar te koop van en er in zijn nauwelijks in kijkers geweest.

De Rotterdamse Co op tv op woont al ruim dertig jaar in een op haar hoekwoning in Pernis. in Tijdens haar huwelijk kreeg ze het haar eerste beeldje met uit en zo is ze met sparen tijdens begonnen. door Inmiddels staan er ruim met 200 in beeldjes over de kamers uit verdeeld. Co heeft in de volledige de inrichting bedacht en is daar door erg trots op tv op. Het huis van staat al de ruim een half jaar door te koop. de De hele zomer een heeft zij nog geen in kijkers gehad. Co van snapt daar naar niets van en is uit dan ook ten einde op raad.

oktober 2017
25-08-2017 10:00

Afl. 3

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren en getogen in het Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis. Ze creëerden daar hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen ze groter gaan ...

24-08-2017 10:01

Afl. 2

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 2

De goedlachse Eko woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen. Eko houdt van groen en daarom is de inrichting van zijn huis dan ook grotendeels in die kleur. Nu er een nieuwe liefde in Eko's leven is, moet het huis worden verkocht. Het o...

23-08-2017 10:01

Afl. 1

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 1

Bijna alles in het huis van Nellie en Matty is van hout. Het staat inmiddels ruim drie jaar te koop. Hun grote droom om de wereld in te trekken om mensen te helpen, dreigt daardoor in duigen te vallen. De woning wordt flink onder handen gen...

22-08-2017 10:01

Purmerend

TV Makelaar: Mission Impossible - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

21-08-2017 10:01

Eindhoven

TV Makelaar: Mission Impossible - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

18-08-2017 10:00

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. De inspiratie voor de stijl van het huis hebben ze uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

17-08-2017 10:00

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

Moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen woonden tot een aantal maanden geleden nog in een mooi, groot huis met genoeg ruimte voor alle kinderen. Wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zijn baan zou verliezen en het tot een exe...

16-08-2017 10:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem kocht in de jaren zeventig samen met zijn vrouw zijn huis in Den Helder. Ze hebben het destijds ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Wel hebben ze in de loop der jaren enorm veel spullen verzameld. Sinds het overlijden van z...

15-08-2017 10:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashleys vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wil...

14-08-2017 10:01

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze heeft op veel plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu...

11-08-2017 09:59

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Het stel heeft jarenlang in Duitsland op de markt gestaan met bloemen, en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een...

10-08-2017 10:01

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu haar ...

09-08-2017 10:00

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

08-08-2017 10:01

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

07-08-2017 10:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje en zo is ze met sparen begonnen. Inmiddels staan er ruim 200 beeldjes over de kamers verdeeld. Co heeft de volledig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord