Programma gemist?

Seizoen 23 - op tv Aflevering 5 - het Huizenprogramma. Woudsend. Op in een schilderachtige locatie in op Woudsend staat het huisje de van Annalies door en in Graham. Zij kochten uit het 26 jaar op tv geleden als bouwval. Na van 15 jaar verbouwing de hebben ze op hun eigen paleisje gecreëerd. met In de in 5 jaar dat het huis te het koop staat, zijn van naar er maar twee een bezichtigingen geweest. De reden van naar de verkoop is dat het ze niet meer op in staat tijdens zijn het onderhoud zelf de tijdens te doen en er geen van geld is om door het met te laten doen. Annelies op lijdt namelijk aan de naar ziekte ME en bij het naar Graham is een jaar geleden longkanker naar geconstateerd. Met het het geld van uit de verkoop naar hoopt het stel een uit caravan of huisje op door een camping in een een de buurt van de dochter van van Annalies te op tv kopen.

De met positieve Viona kocht zeven jaar in geleden uit haar huidige woning in het het Overijsselse van Nijverdal. Na een van aantal fikse tegenslagen het en het verlies van haar door 18-jarige het zoon besloot uit Viona het roer compleet om naar te gooien. Ze nam de zich uit voor om alleen de nog maar dingen tijdens te gaan doen die zij met leuk vindt. naar Zo naar heeft zij een van de ruimtes op in haar het huis omgetoverd door tot kroeg en verhuurt door ze een aantal tijdens kamers naar via Airbnb. Viona een wil haar huis verkopen, zodat zij het op wereldreis uit kan gaan. Ze naar is bereid overal een in prijskaartje aan uit te hangen, van op tv eettafel tot gordijnen, de om haar droomreis de te kunnen op verwezenlijken.

Het team van gaat langs een bij een Marokkaans een gezin met uit oer-Hollandse gewoontes. Abdel het en Saida wonen van samen met twee dochters in Meppel. van De rest tijdens van het van nest heeft de gezellige woning door het al verlaten. Het stel heeft uit altijd geprobeerd beide culturen in door te voeren in in de de opvoeding. met Hierdoor is het huis door zowel Arabisch een als westers ingericht. De woning staat uit inmiddels de al zes jaar te koop. met Abel in en Saida weten een niet waar het de aan ligt. Het koppel hoopt op hun huidige op tv stekje eindelijk in te verkopen en een op nieuw leven op te de bouwen in uit Staphorst.

Marlon een woont al vijftien de jaar in haar huisje in een Hilversum. Ze heeft uit twee zoons op tv van 27 en op tv 29 jaar op tv oud. Haar man op is twintig jaar het geleden overleden. Jarenlang op was er van geen nieuw man in door haar leven, totdat door ze drie jaar geleden weer een uit ging daten. Nu haar naar zoons het huis uit zijn, op tv wordt de woning van te met groot. Bovendien kan met ze door haar parttimebaan naar de maandelijkse kosten niet tijdens ophoesten. op Ondanks dat Marlon haar op buurtjes van zal gaan missen, is ze op klaar voor een nieuwe van op start.

Het van opknappen van de huidige uit woning van Jose en tijdens John heeft ze door bloed, in zweet en tranen gekost. tijdens Het overgrote deel van in het huis heeft tijdens John zelf verbouwd. door Jose, op die gek is uit op roze, heeft de uit gehele inrichting voor op haar op rekening genomen. Het het stel heeft inmiddels de getekend voor een met ander huis, waardoor de de verkoop van de huidige woning de extra op tv onder druk komt te staan. door Ze begrijpen niet naar het waarom er tot nu uit toe maar drie mensen met zijn van komen kijken naar hun tijdens stulpje.

De goedlachse de Jack woonde 25 op tv jaar met zijn van lieve vrouw door Annemarie in Moordrecht en had uit uit vijftien jaar lang een computerbedrijfje het aan huis. met Nu is Jack het met pensioen. uit Na het verdrietige overlijden van zijn op vrouw de heeft hij de tijdens liefde weer teruggevonden bij Anneke. op Het stel wil een in Breda gaan het wonen, op tv maar eerst moet uit de huidige woning tijdens worden verkocht. in Het huis staat nu ruim een uit jaar te een koop met en er zijn nauwelijks tijdens kijkers geweest.

De Rotterdamse Co uit op woont al ruim naar dertig jaar in haar hoekwoning in op Pernis. tijdens Tijdens haar uit huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, naar met wat het begin was van door de verzameling met van 200 exemplaren. Co heeft op tv de volledige inrichting tijdens bedacht in en is daar erg trots in op. Het naar huis op staat inmiddels al door ruim een half jaar te koop. een op tv De hele zomer heeft zij door nog het geen kijkers gehad. uit Co snapt daar niets van en op tv is dan ook een ten in einde raad.

Annalies op tv en Graham kochten met 26 jaar in geleden hun huisje met in Woudsend. Na vijftien van jaar verbouwing op tv hadden ze hun eigen paleisje uit gecreëerd. het In de vijf het jaar dat het huis te koop op van staat, zijn er maar op tv twee bezichtigingen in geweest. Ze verkopen hun door woning, omdat ze het de niet op tv meer kunnen onderhouden. Annelies lijdt namelijk door de aan de ziekte ME en bij op Graham is naar een in jaar geleden longkanker geconstateerd. Met het naar geld van de een verkoop hoopt het door stel een caravan het of huisje op tijdens tijdens een camping in de buurt van van de op tv dochter van Annalies uit te kopen.

De door positieve Viona kocht zeven de jaar geleden met haar huidige woning in het het Overijsselse Nijverdal. op tv Na met een aantal fikse door tegenslagen en het verlies van van haar 18-jarige zoon besloot op tv uit Viona het roer compleet uit om te gooien. de Ze nam zich met voor om alleen nog van maar dingen te in gaan doen die op zij tijdens leuk vindt. Zo heeft zij uit een van de op ruimtes in haar op tv huis omgetoverd het tot kroeg tijdens en verhuurt ze een aantal kamers door van via Airbnb. Viona wil met haar huis een verkopen, zodat zij op de wereldreis kan tijdens gaan. Ze is bereid van overal een prijskaartje aan te naar hangen, op tv van eettafel tot gordijnen, door om haar droomreis de te uit kunnen verwezenlijken.

Het team gaat het langs op tv bij een Marokkaans gezin naar met oer-Hollandse gewoontes. op tv Abdel en Saida de wonen samen naar met twee dochters een in Meppel. De rest een van de het nest heeft de gezellige woning op al verlaten. Het op stel het heeft altijd geprobeerd tijdens beide culturen door met te voeren in de de opvoeding. Hierdoor is het op tv op huis zowel Arabisch als westers ingericht. met De woning staat met inmiddels naar al zes jaar van te koop. Abel en Saida in het weten niet waar het aan tijdens ligt. Het koppel op tv hoopt hun op tv huidige stekje eindelijk door te verkopen en een de nieuw leven het op te bouwen naar in Staphorst.

Henk een en Henk zijn twee gezellige met uit mannen uit Maastricht. met Alles in hun huis is uit zo gestyled in dat het meer op een een showroom de dan een woonhuis lijkt. de De inrichting op is donker en een in tikkeltje over de top, van waardoor potentiële met kopers niet enthousiast worden. uit uit De woning is ruim 23 jaar in met geleden gekocht. Onlangs hebben de mannen op tv een huisje naar net over de grens tijdens in België het gekocht. Voordat in ze definitief een over kunnen, hopen uit ze hun oude op huis te verkopen.

Het de landhuis in Engelse stijl in door de provincie door Drenthe van eigenaar Bert van staat inmiddels zeven op jaar te koop. tijdens In al die naar tijd is tijdens er nog uit nooit iemand komen kijken. het Daar moet naar dus toch echt iets aan op tv de hand zijn. met Het vaste tijdens team van van experts gaat kijken op tv waar dat aan ligt en naar wat ze eraan het een kunnen doen.

De uit Mission Impossible van vandaag staat de in IJmuiden en uit uit het is het witte huis van het Connie vol 'oma-snuisterijen'. met tijdens Haar huis staat al vier jaar het te koop en een er is het niemand die door door de naar volle inrichting heen kan kijken. uit Het van team van experts neemt tijdens de woning van Connie de dan de ook flink onder de de loep om de ervoor te zorgen dat het eindelijk een verkocht op tv gaat worden!

In het prachtige in Friese Sneek tijdens staat het op tv knotsgekke stulpje van paradijsvogel en met kookgek Barry. het Haar huis staat vol de met potten een en pannen en er op is op niemand die in door deze inrichting heen door kan kijken. De woning staat met inmiddels het al staat al ruim een anderhalf jaar tijdens te koop. de Het team van experts neemt het op tv huis in flink onder de loep om een met ervoor te zorgen dat in het wél verkocht gaat naar worden.

De uit bourgondische boerderij van Hans naar en van Willeke staat al zeven jaar op te koop. In die tijdens tijd is uit er het nog nooit iemand komen kijken. Er tijdens moet daar op tv dus echt wel iets tijdens aan de hand op zijn. op tv Het vaste team naar van experts gaat kijken met wat ze de eraan kunnen doen om ervoor op te zorgen dat in Hans en Willeke in hun woning op tv kunnen een verkopen.

oktober 2018
22-10-2018 16:00

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible - TV Makelaar: Mission Impossible

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Huizenprogramma. Woudsend. Op een schilderachtige locatie in Woudsend staat het huisje van Annalies en Graham. Zij kochten het 26 jaar geleden als bouwval. Na 15 jaar verbouwing hebben ze hun eigen paleisje gec...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

12-07-2018 17:00

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord