Programma gemist?

Heavymetal-liefhebber Dennis en uit zijn vriendin, naar Lizzy, zijn geboren uit en getogen in een het Limburgse Tegelen. Zes de jaar geleden kochten de ze hun op tv eerste huis. Ze creëerden de daar hun uit eigen 'donkere paleis'. Vanwege door hun tijdens kinderwens willen ze groter gaan tijdens in wonen. Na ruim in twee jaar staat hun de huis echter de nog steeds te koop. Zelf uit begrijpen ze niet in waarom niemand de hun stulpje tijdens wil, maar de experts op tv van dit in programma hebben wel een idee. uit Ook te zien, door is een naar uniek licht, door wit, rustig, maar bovenal fraai door huis van aan de Utrechtse op grachten.

De goedlachse Eko de woont het in een dorpje in met de buurt van van Heerenveen. Eko in houdt van door groen en daarom is op de inrichting van op zijn huis de dan ook grotendeels in die kleur. door Nu de er een nieuwe liefde in van van Eko's leven is, een moet het huis worden tijdens verkocht. Het oubollige groen blijkt tijdens alleen niet bevorderlijk de naar voor de verkoop. tijdens Het team van experts gaat aan van de slag. op Daarnaast wordt er een naar oude kaasboerderij met omgetoverd op tot droomhuis en probeert naar Bob een oude een stolpboerderij met een bizar interieur door te uit verkopen.

Bijna de alles in de het huis van Nellie en met Matty is met van hout. Het staat uit inmiddels naar ruim drie jaar te naar koop. Hun grote een droom om de wereld naar in te trekken het om mensen te met helpen, dreigt daardoor in het duigen van te vallen. De woning het wordt door flink onder handen op tv genomen. Dat resulteert op tv in een indrukwekkende metamorfose. Daarnaast in brengt Bob Sikkes van een bezoek aan een tijdens heel bijzondere uit boerderij waar Cadillacs en van rode dubbeldekkers dienstdoen met van als slaapkamer. Ook neemt door het team een kijkje uit in een de droomhuis in het naar plaatsje Asperen.

Rainier en Rebecca naar waren in op eerste door instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch van een relatie. Kort in nadat op tv Rebecca bij Rainier introk, een raakte ze zwanger en met trouwde op het stel van in de stijl uit van de jaren een vijftig. Omdat ze in allebei graag meer uit kinderen wilden, besloten ze een groter een huis te kopen op tv in door Purmerend. Helaas hield hun liefdesgeluk op geen stand door en naar besloot het stel te scheiden. in Dit is nu een ruim een uit jaar geleden. Rebecca is vertrokken met en huurt een in klein flatje aan op tv de op rand van Purmerend. Rainier woont een nog in het hun oude op tv huis, dat een zeer op tv kenmerkende rock-'n-rollinrichting uit heeft.

John met is een rustige en ingetogen uit man die eruitziet van in als een heavymetalrocker. Hij heeft naar een bijzondere in fascinatie voor de uit dood en zijn spookhuis tijdens jaagt de sommige mensen de stuipen op het de lijf. in Na zijn een scheiding heeft John het meerdere relaties gehad, een maar telkens bleek in het niet de ware te met zijn. Tot het Karin twee jaar uit geleden zijn leven binnenwandelde. in Zij maakt hem naar weer gelukkig. Zo van gelukkig dat hij op na in 30 jaar alleen te hebben in gewoond, bereid van is om op voor zijn grote liefde van naar Ede te op verhuizen.

Piet en de Babs op hebben hun woning in anderhalf jaar op met tijd zelf opgebouwd uit en ingericht. De inspiratie voor de door stijl van het naar huis hebben naar ze uit België in gehaald. De inrichting de noemen ze met zelf zwaar barok van en de stijl van Lodewijk het XIV. In in elk meubel zit van een krul. op En misschien is dat uit nu tijdens net waardoor potentiële kopers met op de vlucht op tv slaan. Ze worden met ouder, het huis wordt te van met groot en het onderhoud van te zwaar. Daarom willen ze tijdens op tv wat kleiner gaan in wonen.

Moeder Kelly, met vader de Gunter en hun vijf van kinderen woonden tot in een aantal in maanden geleden nog in de een mooi, groot de huis met genoeg van ruimte voor alle kinderen. in Wat zij niet hadden van voorzien, naar was dat Gunter zijn baan tijdens zou verliezen op en het op tot een executieverkoop zou tijdens komen. Gunter in heeft inmiddels met weer een baan en ze logeren op tv nu de met het hele het gezin bij de moeder naar van Kelly met in Zoetermeer. De te dure door en nogal kitscherig uit het ogende woning moet hoognodig worden verkocht, naar zodat door ze als gezin een nieuw een bestaan de kunnen opbouwen in naar Zoetermeer.

Willem kocht in in naar de jaren zeventig samen naar met zijn op tv vrouw zijn huis in Den Helder. tijdens Ze hebben met het op destijds ingericht en er in daarna niets meer naar aan gedaan. het Wel hebben ze in de door loop der met jaren enorm veel spullen verzameld. in Sinds het door overlijden van zijn vrouw de een twee jaar geleden het is Willem erg een eenzaam. Hij zou graag van dichter in de buurt naar van zijn uit kinderen willen wonen. het Het huis staat nu door al een jaar naar te koop. Niet iedereen in is gecharmeerd van een dit museum met tijdens een bonte op verzameling objecten en van treinen.

Sinds op tv het overlijden van Ashleys vader uit wonen moeder Yvonne op tv en dochter in Ashley samen in één op tv huis. Yvonne op tv houdt heel erg in van de roze. De woning oogt dan de ook met suikerzoet. Dat blijkt niet bij naar iedereen in de een smaak te vallen. Best op lastig nu ze op tv het het willen verkopen en afzonderlijk een van elkaar van op zoek zijn naar op een woning de in Den het Haag.

Josien op tv is kunstenares. naar Ze heeft op het veel plekken gewoond met en een beetje een het zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen door van Josien van hebben uit hun sporen achtergelaten in het huis op tv en worden uit niet door iedere op tv potentiële koper de gewaardeerd. Nu Josien in Waalwijk tijdens is uitgeklodderd, in wil ze samen met uit haar man naar de Den Bosch een verhuizen.

Margreet en een Peter uit Enschede worden een bijgestaan door door Evelyn een en het team. Het op tv stel heeft op jarenlang in Duitsland op de markt met gestaan met bloemen, tijdens het en hun woning is door net zo een kleurrijk. Deze bonte woning moet worden de op tv verkocht, maar er moet op tv ook een woning gevonden het worden die in aan hun eisen voldoet. op tv De door nieuwe woning moet voldoende plek bieden in om hun bloemen met te stallen tijdens én een er moet een parkeerplek zijn uit voor hun vrachtwagen. door Een naar lastige opdracht!

Marlon een woont al vijftien met jaar in haar huisje in de Hilversum. Ze tijdens heeft twee zoons uit van tijdens 27 en 29 jaar oud. met Haar de man is twintig op jaar geleden overleden. op tv Jarenlang was er geen man met in haar leven, door totdat ze drie in jaar geleden weer op ging daten. op Nu haar zoons naar het huis met uit zijn, wordt het het huis te een groot. Bovendien kan in ze door haar parttimebaan de maandelijkse naar kosten niet ophoesten. in Ondanks dat in Marlon haar buurtjes zal met gaan tijdens missen, is ze klaar voor naar een nieuwe een start.

Het van opknappen van de huidige op tv woning tijdens van Jose en een John heeft ze bloed, op zweet en tranen gekost. Het met overgrote deel de van op tv het huis heeft John zelf uit verbouwd. Jose, een die gek is naar op roze, een heeft de gehele inrichting voor haar op rekening genomen. Het van op tv stel heeft inmiddels getekend van voor een ander huis, waardoor tijdens de verkoop door van de op tv huidige woning uit extra onder druk komt te staan. met Ze begrijpen niet met waarom op er tot nu toe maar uit drie naar mensen zijn komen kijken naar op hun door stulpje.

De goedlachse Jack in woonde 25 met jaar met zijn in lieve vrouw Annemarie in de Moordrecht en door had door vijftien jaar lang een computerbedrijfje het aan huis. Nu door is Jack met door pensioen. Na de het verdrietige overlijden van zijn een met vrouw heeft hij naar de liefde weer een teruggevonden bij Anneke. Het stel wil tijdens in Breda uit gaan door wonen, maar eerst moet de huidige van woning worden door verkocht. een Het huis staat nu ruim op tv een door jaar te koop en tijdens er zijn nauwelijks kijkers uit geweest.

De tijdens Rotterdamse Co woont met al ruim dertig jaar het in haar hoekwoning tijdens in Pernis. Tijdens haar naar huwelijk kreeg ze uit haar eerste beeldje uit en uit zo is ze met sparen naar begonnen. Inmiddels staan tijdens er ruim door 200 beeldjes over tijdens de kamers verdeeld. naar Co heeft de volledige uit inrichting naar bedacht en is daar op tv erg trots op. tijdens Het huis staat op al ruim het een half jaar te koop. naar de De hele zomer tijdens heeft zij nog geen op tv kijkers gehad. Co snapt daar op niets op tv van en is dan ook het ten einde in raad.

maart 2018
25-08-2017 10:00

Afl. 3

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin, Lizzy, zijn geboren en getogen in het Limburgse Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis. Ze creëerden daar hun eigen 'donkere paleis'. Vanwege hun kinderwens willen ze groter gaan ...

24-08-2017 10:01

Afl. 2

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 2

De goedlachse Eko woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen. Eko houdt van groen en daarom is de inrichting van zijn huis dan ook grotendeels in die kleur. Nu er een nieuwe liefde in Eko's leven is, moet het huis worden verkocht. Het o...

23-08-2017 10:01

Afl. 1

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 1

Bijna alles in het huis van Nellie en Matty is van hout. Het staat inmiddels ruim drie jaar te koop. Hun grote droom om de wereld in te trekken om mensen te helpen, dreigt daardoor in duigen te vallen. De woning wordt flink onder handen gen...

22-08-2017 10:01

Purmerend

TV Makelaar: Mission Impossible - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

21-08-2017 10:01

Eindhoven

TV Makelaar: Mission Impossible - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

18-08-2017 10:00

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. De inspiratie voor de stijl van het huis hebben ze uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

17-08-2017 10:00

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

Moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen woonden tot een aantal maanden geleden nog in een mooi, groot huis met genoeg ruimte voor alle kinderen. Wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zijn baan zou verliezen en het tot een exe...

16-08-2017 10:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem kocht in de jaren zeventig samen met zijn vrouw zijn huis in Den Helder. Ze hebben het destijds ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Wel hebben ze in de loop der jaren enorm veel spullen verzameld. Sinds het overlijden van z...

15-08-2017 10:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashleys vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wil...

14-08-2017 10:01

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze heeft op veel plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu...

11-08-2017 09:59

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Het stel heeft jarenlang in Duitsland op de markt gestaan met bloemen, en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een...

10-08-2017 10:01

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu haar ...

09-08-2017 10:00

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

08-08-2017 10:01

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

07-08-2017 10:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje en zo is ze met sparen begonnen. Inmiddels staan er ruim 200 beeldjes over de kamers verdeeld. Co heeft de volledig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord