Programma gemist?

Het tijdens landhuis in Engelse met stijl in de naar provincie Drenthe van van eigenaar Bert staat tijdens inmiddels zeven jaar te in koop. In al tijdens die tijd de is er nog van nooit iemand uit komen kijken. Daar moet dus door toch echt het iets aan tijdens de hand zijn. op tv Het vaste team van met experts gaat kijken waar dat op tv aan uit ligt en wat ze eraan uit kunnen op doen.

Marlon woont al uit vijftien jaar in uit haar huisje van in Hilversum. Ze uit heeft twee zoons uit van 27 met en 29 jaar oud. Haar naar man is op twintig jaar geleden uit overleden. Jarenlang op tv was er geen nieuwe uit man in door haar leven, totdat ze drie op tv jaar geleden op tv weer ging daten. naar Nu haar van zoons het huis uit zijn, naar door wordt de woning te het groot. Bovendien de kan ze door haar parttimebaan de met maandelijkse kosten de niet met ophoesten. Ondanks dat tijdens Marlon haar buurtjes zal de gaan missen, is ze klaar het voor op een nieuwe op tv start.

Het de opknappen van de huidige woning het van Jose in en op John heeft ze bloed, zweet en tijdens tranen gekost. Het de door overgrote deel van het huis heeft door een John zelf verbouwd. naar Jose, die gek is tijdens op roze, naar heeft de gehele inrichting voor haar op uit rekening genomen. Het stel heeft op inmiddels door getekend voor een ander huis, tijdens waardoor de verkoop de van de de huidige woning extra op onder druk komt met te staan. Ze begrijpen niet op tv een waarom er tot nu de toe maar drie mensen de zijn komen kijken uit naar hun uit stulpje.

De goedlachse Jack het woonde 25 in jaar met zijn op lieve vrouw Annemarie een in Moordrecht tijdens en had vijftien jaar lang op tv naar een computerbedrijfje aan huis. door Nu is Jack met op tv pensioen. Na het verdrietige met het overlijden van zijn een vrouw heeft hij in de liefde weer teruggevonden op bij Anneke. Het de stel wil in Breda gaan de wonen, maar eerst tijdens moet de huidige met woning worden op verkocht. Het huis staat op nu ruim door een jaar te tijdens koop en er de zijn nauwelijks kijkers tijdens geweest.

De naar Rotterdamse Co woont al uit ruim de dertig jaar in haar een hoekwoning in tijdens Pernis. Tijdens haar uit huwelijk kreeg ze haar naar eerste beeldje, wat de het begin was van de in verzameling de van 200 exemplaren. Co door heeft de volledige inrichting de bedacht en naar is daar erg trots een uit op. Het huis staat op inmiddels al ruim een half van het jaar te koop. De de hele zomer heeft zij nog uit geen kijkers gehad. op tv Co snapt tijdens daar niets de van en is een dan ook ten einde tijdens raad.

De positieve Viona in kocht zeven jaar op tv geleden haar huidige in het woning in het Overijsselse Nijverdal. op Na een aantal het fikse tegenslagen tijdens en het verlies van haar het 18-jarige zoon met besloot Viona van het roer compleet om te op gooien. Ze in nam zich de voor om alleen het nog maar een dingen te gaan naar doen die zij leuk vindt. door Zo met heeft zij een van de de ruimtes in met haar huis omgetoverd uit tot kroeg en verhuurt in ze een een aantal kamers via Airbnb. uit Viona wil haar huis van verkopen, zodat door zij op wereldreis kan uit een gaan. Ze is bereid overal een in prijskaartje de aan te hangen, van eettafel tijdens in tot gordijnen, om haar droomreis van te op kunnen verwezenlijken.

Het de team gaat het langs bij een door Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. de Abdel en Saida wonen uit samen met twee naar dochters in in Meppel. van De rest van het met nest heeft de gezellige woning tijdens door al verlaten. Het stel van heeft altijd geprobeerd een beide culturen door te voeren een in de de opvoeding. uit Hierdoor is het huis zowel uit Arabisch tijdens als westers ingericht. De een woning staat de inmiddels al zes jaar op te koop. Abel en de Saida weten niet waar tijdens het aan ligt. met Het koppel op hoopt naar hun huidige stekje eindelijk te uit verkopen en naar een nieuw leven op te in bouwen het in Staphorst.

Henk door en Henk van zijn twee gezellige met mannen uit Maastricht. in Alles in hun huis is zo op tv gestyled dat in het meer op op een showroom dan een op woonhuis tijdens lijkt. De naar inrichting is donker en op tv een tikkeltje over tijdens de top, waardoor potentiële kopers de niet in enthousiast worden. De uit woning is ruim 23 jaar door geleden gekocht. Onlangs uit hebben de op mannen een van huisje net over de de grens in in België gekocht. Voordat in ze definitief over kunnen, uit hopen naar ze hun oude huis de te verkopen.

In door Spijkenisse staat het van plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar met huis van staat al ruim een jaar door te koop, in maar er is van nog nooit iemand komen kijken. de Niemand uit kan door tijdens de inrichting heen kijken. Het tijdens team van experts neemt door de de woning van Anneke met dan ook flink op onder de loep om ervoor op tv te zorgen in dat tijdens er wel kijkers gaan komen! Dat door is hard nodig, door want financieel met staat Anneke het op water aan door de lippen.

De op tv Rotterdamse Co woont al ruim het dertig op jaar in haar op hoekwoning in naar Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze de haar eerste beeldje, het wat het begin met was met van de verzameling van in 200 exemplaren. in Co heeft de volledige inrichting naar bedacht en is tijdens een daar erg trots op. Het tijdens huis staat inmiddels al naar ruim in een half jaar te op tv koop. De hele een zomer heeft door zij nog geen kijkers gehad. een met Co snapt daar niets op van en is dan een ook ten einde van raad.

Annalies door en Graham kochten 26 jaar het van geleden hun huisje met in Woudsend. Na vijftien jaar uit verbouwing hadden ze op tv hun eigen paleisje gecreëerd. door In uit de vijf jaar in dat het huis de te koop staat, van zijn er maar een twee bezichtigingen het geweest. Ze verkopen hun woning, uit omdat ze het van niet meer kunnen onderhouden. in op Annelies lijdt namelijk aan de uit ziekte ME en bij het Graham is de een jaar geleden in longkanker van geconstateerd. Met het geld van de van verkoop hoopt het door door stel een caravan of huisje het op naar een camping in de door buurt van de naar dochter van Annalies te op kopen.

De in positieve Viona kocht zeven jaar in een geleden haar huidige woning in het in Overijsselse het Nijverdal. Na een de aantal fikse uit tegenslagen en het verlies van de haar 18-jarige zoon besloot op Viona het naar roer in compleet om te gooien. het Ze nam zich het voor om de alleen nog maar op tv dingen te gaan doen die zij van de leuk vindt. Zo heeft in zij een van de ruimtes in in haar het huis omgetoverd door tot kroeg en verhuurt tijdens ze een de aantal kamers via Airbnb. Viona in wil naar haar huis verkopen, tijdens zodat zij op van wereldreis kan gaan. Ze op is bereid overal een met van prijskaartje aan te tijdens hangen, van eettafel tot gordijnen, van om haar droomreis te van kunnen van verwezenlijken.

Het met team gaat langs bij van een het Marokkaans gezin met op oer-Hollandse gewoontes. Abdel en tijdens Saida wonen de samen met twee van dochters in Meppel. De rest van op het uit nest heeft de gezellige in woning al op verlaten. Het naar stel heeft altijd geprobeerd beide een culturen van door te voeren in de van opvoeding. tijdens Hierdoor is het huis naar zowel Arabisch als westers van ingericht. uit De woning staat inmiddels door al zes jaar te van koop. Abel en Saida in weten op tv niet waar het aan ligt. van op tv Het koppel hoopt hun huidige van stekje op tv eindelijk te verkopen en een met nieuw de leven op te met bouwen in Staphorst.

Marlon op woont al vijftien een jaar in naar haar huisje in Hilversum. Ze heeft op twee zoons de van 27 en in 29 jaar op tv oud. Haar man is op twintig jaar geleden overleden. de Jarenlang was er op geen nieuw het man in haar tijdens leven, door totdat ze drie jaar geleden weer met ging van daten. Nu haar tijdens zoons het huis uit zijn, uit wordt de op woning te door groot. Bovendien kan op tv ze door haar van parttimebaan de maandelijkse kosten van niet een ophoesten. Ondanks dat Marlon haar buurtjes met zal een gaan missen, is ze klaar met op voor een nieuwe door start.

Het opknappen met van de huidige woning op van Jose de en op John heeft ze bloed, zweet naar en tranen door gekost. Het overgrote deel de van het huis naar heeft op tv John zelf verbouwd. Jose, die gek het op is op roze, heeft op tv de gehele de inrichting voor haar rekening genomen. uit Het stel heeft in inmiddels getekend voor een tijdens ander huis, in waardoor de verkoop door van de huidige in woning extra onder door druk het komt te staan. Ze begrijpen de niet door waarom er tot nu door toe maar naar drie mensen zijn komen met kijken naar op tv hun stulpje.

januari 2020
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!