Programma gemist?

Seizoen 20 - met Aflevering tijdens 6 - Woningmagazine: Lage het Zwaluwe: Piet in en Babs hebben in hun woning in op anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd tijdens en ingericht. uit Ze een hebben de inspiratie voor de met stijl van met het huis door uit België gehaald. De met inrichting noemen ze zelf zwaar in barok en de het stijl van de Lodewijk XIV. in In elk door meubel zit een krul, zoals uit ze het zelf zeggen. En misschien is dat een nu net waardoor het potentiële kopers een op de vlucht een slaan. Ze door worden ouder en het huis van in wordt te groot en het onderhoud een te op tv zwaar. Daarom willen ze naar wat in kleiner gaan wonen.

Seizoen het 20 - op tv Aflevering 5 - Woningmagazine: Nieuw-Weerdinge: het De familie Colon, met moeder Kelly, vader tijdens Gunter en van hun vijf kinderen, naar woonde tot de een aantal maanden geleden nog door in Nieuw-Weerdinge. Een een mooi, groot huis een en genoeg ruimte voor van alle kinderen. uit Maar tijdens wat zij niet op hadden voorzien, was in dat Gunter zijn baan zou verliezen uit het en het tot een executieverkoop een zou komen. Gunter heeft op tv inmiddels de weer een baan en ze naar logeren nu met met het hele de gezin naar bij de moeder van op tv Kelly in Zoetermeer. met De te dure en nogal naar kitscherig ogende woning op door moet hoognodig worden verkocht, zodat in ze als gezin een op tv nieuw het bestaan kunnen opbouwen uit in Zoetermeer.

Seizoen 20 - van Aflevering 4 op - de Woningmagazine: Den Helder: Willem uit heeft zijn huis naar in Den Helder samen met met zijn vrouw tijdens in de uit jaren zeventig gekocht en ingericht uit en in er daarna niets meer met aan gedaan. op Ze zijn allebei verwoede in verzamelaars dus het van huis in staat vol met met spullen. Sinds het overlijden van zijn in vrouw in twee jaar geleden is Willem uit eenzaam. Graag zou door hij dichter in op de tijdens buurt van zijn kinderen van willen wonen. met Het huis op tv staat nu al een jaar in te koop, want naar niet iedereen van is gecharmeerd van op tv dit museum met een met bonte verzameling objecten het en op tv treinen.

Sinds op tv het overlijden van door Ashleys vader wonen moeder Yvonne een en dochter uit Ashley met samen in één huis. Yvonne houdt tijdens heel erg van tijdens roze. De woning van oogt dan ook op suikerzoet. Dat blijkt op tv niet bij iedereen door met in de smaak te vallen. Best uit lastig nu ze naar het willen naar verkopen en op afzonderlijk van op tv elkaar op zoek de zijn naar een woning in een Den op tv Haag.

Josien is kunstenares. van een Ze heeft op veel plekken naar gewoond en een in beetje een zigeunerleven in geleid. De kunstzinnige uitspattingen op tv van met Josien hebben het hun sporen achtergelaten op tv in het huis en worden de niet door iedere potentiële het koper gewaardeerd. Nu met tijdens Josien in Waalwijk is uitgeklodderd, uit wil ze samen met het haar man naar op tijdens Den Bosch verhuizen.

Margreet de en Peter de uit Enschede worden bijgestaan op tv door Evelyn en het team. in Het met stel heeft jarenlang in naar Duitsland op de de markt gestaan met het bloemen, en het hun woning de is net zo kleurrijk. Deze bonte naar op woning moet worden van verkocht, maar er een moet ook een woning gevonden worden uit die aan naar hun naar eisen voldoet. De nieuwe het woning moet voldoende plek bieden op tv om naar hun bloemen de te stallen én in er moet een parkeerplek zijn door voor hun vrachtwagen. Een een lastige naar opdracht!

Marlon woont in al vijftien een jaar in haar uit huisje in Hilversum. Ze tijdens heeft twee op tv zoons van 27 het en 29 jaar van oud. Haar op tv man is twintig in jaar geleden overleden. Jarenlang was op er het geen man in haar leven, van totdat ze drie jaar door geleden de weer ging daten. Nu het haar zoons het op tv huis met uit zijn, wordt de het huis te groot. Bovendien tijdens kan ze op door haar parttimebaan op tv de maandelijkse uit kosten niet ophoesten. Ondanks de dat Marlon in haar buurtjes zal met gaan missen, is van ze klaar voor een op tv nieuwe start.

Het van opknappen van de met huidige woning in van Jose en John heeft ze van de bloed, zweet en tranen op tv gekost. Het overgrote deel de van met het huis heeft John zelf verbouwd. het Jose, uit die gek is naar op roze, met heeft de gehele inrichting voor naar haar het rekening genomen. Het stel heeft inmiddels met getekend door voor een ander uit huis, waardoor op tv de verkoop van de in huidige woning extra op onder druk komt te staan. tijdens Ze begrijpen niet een waarom er tot met het nu toe maar drie mensen de zijn komen een kijken naar hun de stulpje.

De in goedlachse Jack woonde 25 jaar op met zijn op lieve vrouw Annemarie in het Moordrecht op tv en had door vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan de huis. Nu uit is Jack met de pensioen. Na het verdrietige door overlijden van de zijn tijdens vrouw heeft hij de liefde tijdens weer teruggevonden bij door Anneke. Het stel het wil door in Breda gaan wonen, een maar eerst moet de huidige op tv woning worden verkocht. het Het huis staat op tv in nu ruim een jaar te een koop tijdens en er zijn nauwelijks door kijkers geweest.

De Rotterdamse door Co de woont al ruim dertig op tv jaar in haar tijdens hoekwoning in tijdens Pernis. Tijdens haar huwelijk de kreeg ze haar met eerste beeldje en van zo is ze met sparen op tv uit begonnen. Inmiddels staan er het ruim 200 beeldjes door over de kamers met verdeeld. Co heeft door de volledige inrichting bedacht het en de is daar erg trots in op. Het huis staat al het ruim een met half door jaar te koop. De hele zomer uit heeft tijdens zij nog geen op kijkers gehad. Co snapt met daar met niets van en is dan ook in in ten einde raad.

Op tijdens een schilderachtige locatie in in Woudsend staat het tijdens huisje een van Annalies en met Graham. Zij kochten het in 26 jaar geleden uit als bouwval. Na op tv vijftien jaar verbouwing tijdens hebben ze door hun eigen paleisje gecreëerd. In de de vijf jaar dat met het huis te het koop van staat, zijn er uit maar twee op bezichtigingen geweest. De reden van uit de verkoop is dat uit ze tijdens niet meer in staat met zijn het onderhoud tijdens zelf te doen op tv en er van geen geld is om naar het in te laten doen. Annelies met lijdt namelijk het aan de ziekte van ME en bij Graham is een naar jaar de geleden longkanker geconstateerd. het Met het geld van de uit verkoop hoopt het uit het stel een caravan of huisje op op een camping van in een de buurt van de dochter van van Annalies te op tv kopen.

De positieve Viona met kocht op zeven jaar geleden haar de huidige door woning in het Overijsselse Nijverdal. op Na een aantal uit fikse tegenslagen en het tijdens verlies op tv van haar 18-jarige de zoon besloot van Viona het roer door compleet om te gooien. Ze de nam zich voor om met naar alleen nog maar dingen te gaan op tv doen die zij de leuk vindt. in Zo heeft zij een op in van de ruimtes de in haar huis omgetoverd tot kroeg van op tv en verhuurt ze naar een aantal kamers via Airbnb. door Viona wil in haar huis verkopen, zodat zij op op wereldreis kan in gaan. Ze door is bereid overal een een in prijskaartje aan te hangen, een van eettafel tot gordijnen, een om van haar droomreis te kunnen met verwezenlijken.

Het team gaat door langs op tv bij een Marokkaans op gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel uit en Saida het wonen samen met met twee in dochters in Meppel. De rest van naar het nest van heeft de gezellige woning op al verlaten. uit Het door stel heeft altijd een geprobeerd beide culturen door naar te voeren in het de opvoeding. Hierdoor met is het huis zowel Arabisch uit in als westers ingericht. De woning staat op inmiddels al zes door met jaar te koop. Abel en Saida de weten een niet waar het aan ligt. door Het met koppel hoopt hun het huidige stekje eindelijk te verkopen in en een een nieuw leven op uit te bouwen in op tv Staphorst.

Henk uit en Henk zijn door twee gezellige mannen uit Maastricht. in Alles het in hun huis is zo van gestyled dat op het meer van op een showroom dan een het woonhuis een lijkt. De inrichting is het donker en uit een tikkeltje over in de top, waardoor potentiële naar kopers niet enthousiast worden. in De door woning is ruim 23 jaar op tv geleden gekocht. op Onlangs uit hebben de mannen naar een huisje net over de grens naar tijdens in België gekocht. in Voordat ze definitief over kunnen, hopen door ze uit hun oude huis te tijdens verkopen.

Het op landhuis in Engelse stijl in een de provincie het Drenthe van naar eigenaar Bert staat in inmiddels zeven jaar met te koop. In op al die tijd is uit er nog met nooit iemand komen kijken. Daar uit moet naar dus toch echt met iets aan de de hand zijn. Het vaste team van van experts gaat de kijken door waar dat op tv aan ligt en wat ze eraan uit kunnen met doen.

augustus 2017
18-08-2017 10:00

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible - TV Makelaar: Mission Impossible

Seizoen 20 - Aflevering 6 - Woningmagazine: Lage Zwaluwe: Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf...

17-08-2017 10:00

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible - TV Makelaar: Mission Impossible

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Woningmagazine: Nieuw-Weerdinge: De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle ki...

16-08-2017 10:00

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible - TV Makelaar: Mission Impossible

Seizoen 20 - Aflevering 4 - Woningmagazine: Den Helder: Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het hu...

15-08-2017 10:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashleys vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wil...

14-08-2017 10:01

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze heeft op veel plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu...

11-08-2017 09:59

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Het stel heeft jarenlang in Duitsland op de markt gestaan met bloemen, en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een...

10-08-2017 10:01

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu haar ...

09-08-2017 10:00

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

08-08-2017 10:01

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

07-08-2017 10:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje en zo is ze met sparen begonnen. Inmiddels staan er ruim 200 beeldjes over de kamers verdeeld. Co heeft de volledig...

04-08-2017 10:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Op een schilderachtige locatie in Woudsend staat het huisje van Annalies en Graham. Zij kochten het 26 jaar geleden als bouwval. Na vijftien jaar verbouwing hebben ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat,...

03-08-2017 09:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

02-08-2017 09:59

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

01-08-2017 10:00

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

31-07-2017 09:59

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord