Programma gemist?

De door Rotterdamse Co woont al tijdens ruim dertig jaar in in met haar hoekwoning in een Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg uit ze haar eerste met beeldje, naar wat het begin was van tijdens de verzameling van 200 het naar exemplaren. Co heeft de volledige een inrichting bedacht het en is uit daar erg trots in op. Het huis staat inmiddels een al ruim een half in het jaar te koop. uit De hele zomer heeft zij nog de geen uit kijkers gehad. door Co snapt daar niets van op en door is dan ook ten einde het raad.

Annalies en een Graham kochten 26 tijdens jaar geleden hun huisje op tv in Woudsend. Na van vijftien jaar het verbouwing het hadden ze hun naar eigen paleisje gecreëerd. In de op tv vijf jaar dat in het huis te het koop naar staat, zijn er maar door twee bezichtigingen een geweest. Ze verkopen door hun woning, omdat ze het niet met meer de kunnen onderhouden. Annelies lijdt namelijk van aan de ziekte in ME en tijdens bij tijdens Graham is een jaar geleden van longkanker geconstateerd. Met uit het geld van de uit verkoop op tv hoopt het stel een van caravan of huisje tijdens op van een camping in de buurt van van de op dochter van Annalies te door kopen.

De in positieve Viona met kocht zeven jaar geleden haar het huidige woning in met het Overijsselse uit Nijverdal. Na een van aantal fikse tegenslagen en het met verlies van in haar in 18-jarige zoon besloot Viona het roer naar compleet om te op tv gooien. in Ze nam van zich voor om alleen naar nog maar dingen te gaan op op doen die zij leuk vindt. Zo de heeft van zij een van van de ruimtes in haar met huis de omgetoverd tot kroeg het en verhuurt ze uit een aantal kamers van via Airbnb. Viona wil haar huis met verkopen, zodat zij een door op wereldreis kan gaan. in Ze is bereid overal een het prijskaartje uit aan te hangen, tijdens van eettafel tijdens tot gordijnen, om haar droomreis te op tv kunnen het verwezenlijken.

Het team tijdens gaat langs bij het een Marokkaans op gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel van en de Saida wonen samen tijdens met twee dochters in Meppel. op De rest van van het nest heeft het de gezellige het woning al verlaten. met Het stel heeft op altijd geprobeerd het beide culturen door te de voeren in de opvoeding. met Hierdoor door is het huis door zowel Arabisch als in westers ingericht. het De woning staat inmiddels door al zes jaar te de koop. Abel en Saida op weten met niet waar het aan ligt. door Het koppel tijdens hoopt hun op huidige stekje eindelijk uit te verkopen en een de nieuw leven op de te op bouwen in Staphorst.

Marlon woont tijdens al vijftien de jaar in haar huisje in het Hilversum. Ze heeft het van twee zoons van 27 en 29 tijdens jaar oud. de Haar man is twintig van jaar geleden overleden. een Jarenlang de was er de geen nieuw man in haar van leven, totdat ze met drie jaar geleden weer in ging daten. Nu op haar zoons in het huis in uit zijn, van wordt de woning te groot. Bovendien uit kan ze door het haar parttimebaan met de maandelijkse kosten niet met de ophoesten. Ondanks dat op tv Marlon haar buurtjes zal gaan missen, het in is ze klaar voor een door nieuwe op tv start.

Het opknappen van van de naar huidige woning van op Jose en een John heeft ze bloed, zweet het en tranen gekost. Het door overgrote het deel van naar het huis heeft John in zelf verbouwd. Jose, die gek tijdens is op roze, door op tv heeft de gehele inrichting van voor haar rekening genomen. een Het stel heeft inmiddels het getekend voor in een ander met huis, waardoor de op tv verkoop van de huidige woning naar extra onder naar druk komt te staan. op Ze begrijpen niet uit waarom er met tot nu toe maar op tv uit drie mensen zijn komen kijken naar in hun een stulpje.

De goedlachse Jack van het woonde 25 jaar met het zijn lieve vrouw Annemarie tijdens in Moordrecht en had uit van vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan het huis. uit Nu is Jack met pensioen. op Na het de verdrietige overlijden de van zijn vrouw heeft op tv hij de liefde weer een teruggevonden op tv bij Anneke. Het stel door wil in met Breda gaan wonen, maar tijdens eerst moet de huidige van woning het worden verkocht. Het in huis staat de nu ruim een jaar te koop naar de en er zijn op tv nauwelijks kijkers geweest.

De Rotterdamse in Co woont van al ruim dertig in jaar in haar hoekwoning naar in Pernis. Tijdens haar van huwelijk uit kreeg ze met haar eerste beeldje, wat het begin uit was van de een de verzameling van 200 in exemplaren. Co heeft de in volledige inrichting bedacht en is in daar erg trots de op op. Het huis op staat inmiddels al ruim een op half het jaar te koop. in De hele zomer heeft zij naar nog geen kijkers uit gehad. Co snapt daar naar tijdens niets van en is dan de ook ten einde op raad.

Annalies en met Graham in kochten 26 jaar naar geleden hun huisje in Woudsend. Na de vijftien jaar verbouwing een hadden ze hun door eigen het paleisje gecreëerd. een In de vijf uit jaar dat het huis te van koop van staat, zijn er maar twee bezichtigingen met in geweest. Ze verkopen hun woning, de omdat ze het op niet op tv meer kunnen onderhouden. Annelies lijdt namelijk naar aan de in ziekte ME en het bij een Graham is een jaar geleden de longkanker op tv geconstateerd. Met het geld van een de door verkoop hoopt het stel een een caravan door of huisje op op een camping in de op buurt van de dochter van de tijdens Annalies te kopen.

De positieve Viona uit kocht zeven met jaar geleden haar huidige van woning in in het het Overijsselse Nijverdal. Na naar een aantal fikse tegenslagen en naar het verlies tijdens van haar 18-jarige het zoon besloot Viona het naar roer compleet om tijdens te gooien. Ze de nam zich voor door om alleen met nog maar tijdens dingen te gaan tijdens doen die zij leuk naar vindt. Zo heeft zij een naar van de tijdens ruimtes in naar haar huis uit omgetoverd tot kroeg en door verhuurt ze een door aantal kamers via Airbnb. Viona naar wil haar op huis verkopen, zodat zij met op een wereldreis kan gaan. Ze de is bereid van overal een prijskaartje aan op te hangen, van eettafel de van tot gordijnen, om haar droomreis het te kunnen met verwezenlijken.

Het team gaat uit langs uit bij een het Marokkaans gezin met in oer-Hollandse gewoontes. Abdel en tijdens Saida wonen samen met met twee dochters op tv in Meppel. De rest van naar van het nest heeft de gezellige uit woning al een verlaten. Het stel heeft altijd tijdens geprobeerd naar beide culturen door van te voeren door in de opvoeding. de Hierdoor is het huis zowel Arabisch door als westers ingericht. met De woning staat op tv in inmiddels al zes jaar te koop. uit Abel uit en Saida weten niet waar met uit het aan ligt. Het koppel hoopt het hun naar huidige stekje eindelijk van te verkopen en een een nieuw leven op op te bouwen naar in Staphorst.

Henk en tijdens Henk zijn twee door gezellige mannen naar uit Maastricht. Alles in hun uit huis is de zo gestyled dat het het meer op een op tv showroom dan van een in woonhuis lijkt. De in inrichting is donker en een tikkeltje een over het de top, waardoor potentiële kopers van niet met enthousiast worden. De woning is uit ruim 23 op jaar geleden gekocht. de Onlangs hebben op de mannen in een huisje net in over de grens in België gekocht. de Voordat een ze definitief over de kunnen, hopen ze van hun oude huis te een verkopen.

Het met landhuis in Engelse in stijl in de door provincie Drenthe van eigenaar de Bert staat inmiddels van zeven het jaar te koop. In al die van van tijd is er nog nooit iemand het komen kijken. Daar uit moet dus uit toch echt van iets aan tijdens de hand zijn. Het vaste in team van door experts gaat kijken waar tijdens dat aan ligt en in wat ze tijdens eraan met kunnen doen.

De door Mission Impossible van vandaag staat de in IJmuiden en uit door het is het witte huis uit van Connie vol 'oma-snuisterijen'. naar Haar huis staat uit al vier jaar met te koop een en er is niemand de die door op tv de volle een inrichting heen een kan kijken. Het team uit van experts uit neemt de woning van Connie naar dan op tv ook flink onder de loep om op op tv ervoor te zorgen naar dat het eindelijk verkocht gaat met worden!

In het prachtige de Friese Sneek door staat het knotsgekke stulpje op tv van paradijsvogel en tijdens kookgek Barry. Haar van tijdens huis staat vol met naar potten en pannen van en er is niemand de die door deze inrichting naar een heen kan kijken. De van woning staat inmiddels al staat op al in ruim anderhalf jaar van te koop. Het team tijdens van experts neemt uit het huis op flink onder de op tv loep om ervoor het te zorgen dat van het wél in verkocht gaat worden.

mei 2019
29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord