Programma gemist?

Het op tv landhuis in het Engelse stijl in de provincie Drenthe uit een van eigenaar Bert staat van inmiddels zeven jaar naar te koop. op tv In al die tijd op tv is er nog nooit met iemand op komen kijken. Daar uit moet dus toch echt iets het aan in de hand zijn. op Het vaste team van uit experts gaat door kijken waar dat aan in ligt en wat ze eraan uit kunnen het doen.

Marlon naar woont al vijftien jaar in op met haar huisje in Hilversum. Ze op heeft van twee zoons van 27 en op tv 29 jaar het oud. Haar man het is twintig door jaar geleden overleden. Jarenlang op was er geen nieuwe van man in haar leven, met totdat ze drie op jaar de geleden weer ging daten. in Nu haar zoons het tijdens huis uit een zijn, wordt de het woning te van groot. Bovendien kan ze door tijdens haar parttimebaan de met het maandelijkse kosten niet ophoesten. met Ondanks dat Marlon haar buurtjes door zal gaan missen, van is ze klaar door het voor een nieuwe tijdens start.

Het opknappen van van de huidige woning op van Jose en het met John heeft ze bloed, zweet en naar tranen naar gekost. Het overgrote het deel van het huis heeft door John zelf verbouwd. een Jose, door die gek is op roze, van heeft de de gehele inrichting voor haar naar rekening de genomen. Het op tv stel heeft inmiddels getekend voor naar een ander huis, in waardoor naar de verkoop van de huidige tijdens woning op extra onder druk op tv komt te staan. Ze begrijpen met niet de waarom er tot naar nu toe maar drie mensen zijn tijdens komen tijdens kijken naar hun tijdens stulpje.

De in goedlachse Jack woonde 25 op tv jaar uit met zijn lieve vrouw Annemarie in door Moordrecht naar en had vijftien jaar lang het tijdens een computerbedrijfje aan huis. in Nu is Jack met pensioen. van Na het verdrietige het overlijden van zijn in vrouw heeft hij een de liefde weer door teruggevonden van bij Anneke. Het stel het wil in door Breda gaan wonen, maar op tv eerst moet de van huidige woning worden tijdens verkocht. Het huis op staat met nu ruim een jaar van te koop en er het zijn nauwelijks door kijkers geweest.

De de Rotterdamse Co uit woont al ruim dertig naar jaar in haar hoekwoning op in op Pernis. Tijdens haar de huwelijk kreeg ze haar de eerste beeldje, de wat het begin met was van de verzameling van het 200 exemplaren. Co heeft op tv de volledige inrichting uit bedacht op en is door daar erg trots op. door Het huis staat inmiddels al in ruim naar een half jaar te koop. het in De hele zomer heeft zij een nog het geen kijkers gehad. op Co snapt daar niets van tijdens en een is dan ook in ten einde raad.

De in positieve Viona kocht zeven naar jaar geleden het haar huidige woning in het de Overijsselse de Nijverdal. Na van een aantal fikse op tv tegenslagen en het het verlies van haar tijdens 18-jarige zoon besloot Viona de het roer compleet door om te naar gooien. Ze nam zich voor om een alleen nog maar tijdens dingen te gaan de doen die zij op op leuk vindt. Zo heeft zij door een van de ruimtes op in op haar huis een omgetoverd tot kroeg en verhuurt in ze een aantal een kamers uit via Airbnb. Viona wil haar huis een naar verkopen, zodat zij op wereldreis uit kan gaan. Ze in is bereid uit overal een prijskaartje uit aan te hangen, van eettafel met tot gordijnen, om op haar droomreis op tv te kunnen een verwezenlijken.

Het team gaat met langs bij op tv een Marokkaans in gezin met oer-Hollandse tijdens gewoontes. Abdel van en Saida wonen samen met op twee dochters in het Meppel. De rest een van het nest in heeft de gezellige op tv woning al van verlaten. Het stel naar heeft altijd met geprobeerd beide culturen door door te voeren in tijdens de opvoeding. met Hierdoor is het huis in zowel Arabisch als westers een ingericht. De woning uit staat tijdens inmiddels al zes jaar de te koop. van Abel en Saida weten naar niet waar het aan een ligt. Het koppel hoopt het uit hun huidige stekje eindelijk tijdens te verkopen en van een nieuw leven op van te bouwen een in Staphorst.

Henk door en Henk zijn twee naar gezellige mannen uit Maastricht. op door Alles in hun huis is een zo gestyled uit dat het meer op tijdens een showroom dan in een woonhuis op lijkt. De inrichting tijdens is donker en een tikkeltje uit over de top, met met waardoor potentiële kopers niet enthousiast worden. uit De woning op tv is ruim op 23 jaar geleden gekocht. op tv Onlangs hebben de mannen op tv een huisje net op over uit de grens in op België gekocht. Voordat uit ze definitief over kunnen, hopen een op tv ze hun oude huis te tijdens verkopen.

In door Spijkenisse staat de het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar met huis staat van al ruim een jaar te naar een koop, maar er het is nog nooit iemand door komen kijken. Niemand kan op tv door de op tv inrichting heen kijken. de Het team van experts in neemt de woning op van op tv Anneke dan ook flink onder de van loep om op ervoor te op tv zorgen dat uit er wel kijkers van gaan komen! Dat uit is hard nodig, want financieel staat met Anneke het water uit aan de met lippen.

De Rotterdamse het Co woont al ruim in dertig jaar met in haar van hoekwoning in Pernis. Tijdens op haar huwelijk kreeg ze op tv haar eerste beeldje, op tv wat tijdens het begin was van de de verzameling op van 200 naar exemplaren. Co heeft op de volledige inrichting bedacht en naar is daar erg in trots op. Het in huis staat inmiddels naar al ruim een naar half jaar te op koop. De hele van zomer heeft naar zij nog geen naar kijkers gehad. Co in snapt daar niets van en tijdens tijdens is dan ook ten einde op tv raad.

Annalies en Graham tijdens het kochten 26 jaar geleden met hun huisje in Woudsend. Na naar vijftien met jaar verbouwing hadden ze uit hun eigen met paleisje gecreëerd. In de tijdens vijf jaar in dat het huis van te koop staat, zijn in er maar twee bezichtigingen naar geweest. Ze verkopen de in hun woning, omdat op tv ze het niet meer kunnen onderhouden. op tv Annelies lijdt namelijk een aan de ziekte van ME en bij de uit Graham is een jaar geleden longkanker het geconstateerd. Met het het geld van in de verkoop op tv hoopt het uit stel een caravan van of huisje op een camping in de naar de buurt van de van dochter van Annalies het te kopen.

De positieve Viona door kocht zeven tijdens jaar geleden haar huidige op woning in het een Overijsselse Nijverdal. Na met een door aantal fikse tegenslagen en van het tijdens verlies van haar op tv 18-jarige zoon besloot op Viona het roer compleet om te uit gooien. Ze nam met zich voor door om door alleen nog maar dingen te naar gaan door doen die zij leuk vindt. uit Zo heeft een zij een van een de ruimtes in haar huis naar omgetoverd van tot kroeg en een verhuurt ze een aantal de kamers via Airbnb. met Viona met wil haar huis verkopen, zodat zij op tv uit op wereldreis kan gaan. uit Ze is het bereid overal een het prijskaartje aan te hangen, op van eettafel tot gordijnen, van om naar haar droomreis te kunnen een verwezenlijken.

Het team gaat op langs tijdens bij een Marokkaans gezin met door oer-Hollandse in gewoontes. Abdel en Saida uit wonen samen met twee het een dochters in Meppel. De de rest van het nest heeft door in de gezellige woning de al verlaten. Het van stel heeft altijd geprobeerd beide van culturen het door te voeren in de met opvoeding. in Hierdoor is het huis op tv zowel Arabisch als het westers ingericht. De woning het staat inmiddels al zes uit op jaar te koop. Abel de en Saida weten niet waar de naar het aan ligt. Het in koppel hoopt hun het huidige stekje eindelijk te van verkopen en met een nieuw leven op te tijdens bouwen in in Staphorst.

Marlon woont uit al vijftien jaar in uit haar huisje in uit Hilversum. op tv Ze heeft van twee zoons van 27 en 29 in jaar oud. Haar uit man is uit twintig jaar geleden overleden. met Jarenlang de was er in geen nieuw man in haar door leven, totdat ze het drie jaar het geleden weer ging daten. op tv Nu op haar zoons het huis uit zijn, uit wordt de van woning te groot. door Bovendien kan een ze door haar parttimebaan op tv de maandelijkse door kosten niet ophoesten. Ondanks dat door Marlon in haar buurtjes zal tijdens gaan missen, van is ze klaar voor een nieuwe met van start.

Het de opknappen van de huidige woning het van Jose en van uit John heeft ze van bloed, zweet en tranen het gekost. Het overgrote de deel van het door huis heeft de John zelf verbouwd. Jose, van die gek is op tijdens roze, heeft het de gehele inrichting voor haar de rekening genomen. Het de stel heeft met inmiddels getekend voor uit een ander tijdens huis, waardoor de tijdens verkoop van naar de huidige woning extra onder op druk komt te staan. met Ze begrijpen niet in waarom naar er tot nu toe maar de uit drie mensen zijn komen kijken naar naar hun naar stulpje.

oktober 2019
28-08-2019 14:08

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

21-08-2019 14:12

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuwe man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. N...

14-08-2019 14:12

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

07-08-2019 14:18

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

31-07-2019 14:09

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

24-07-2019 14:11

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

17-07-2019 14:13

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

10-07-2019 14:07

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

03-07-2019 14:07

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!