Programma gemist?

De Rotterdamse het Co woont al uit ruim de dertig jaar in haar hoekwoning in in Pernis. Tijdens met haar naar huwelijk kreeg ze haar op eerste beeldje, wat het van begin was van een de verzameling van 200 op tv exemplaren. Co heeft naar de volledige inrichting het bedacht en de is van daar erg trots op. Het huis het staat inmiddels in al ruim een half op jaar te op koop. De hele zomer in heeft op tv zij nog geen met kijkers gehad. Co snapt daar uit niets van de en is dan op tv ook ten einde door raad.

Annalies het en Graham op kochten 26 jaar geleden naar hun huisje in het Woudsend. Na vijftien jaar uit verbouwing hadden op tv ze hun eigen paleisje gecreëerd. op een In de vijf een jaar dat het huis te koop het staat, zijn er de maar twee bezichtigingen door geweest. Ze verkopen op hun woning, tijdens omdat ze het naar niet meer kunnen op tv onderhouden. Annelies lijdt namelijk met aan de naar ziekte ME en bij op Graham is naar een door jaar geleden longkanker geconstateerd. Met de het van geld van de verkoop hoopt het op op stel een caravan of huisje op van een camping naar in de met buurt van de door dochter van Annalies te naar kopen.

De positieve het Viona uit kocht zeven jaar naar geleden haar huidige tijdens woning in het Overijsselse Nijverdal. Na op tv een aantal fikse op in tegenslagen en het verlies van van haar op 18-jarige zoon besloot Viona het roer door een compleet om te gooien. Ze nam van zich het voor om alleen uit nog maar dingen te gaan naar doen die met zij door leuk vindt. Zo van heeft zij een van in de ruimtes in door haar huis een omgetoverd tot kroeg en het verhuurt ze met een aantal kamers naar via Airbnb. Viona op wil haar huis verkopen, tijdens zodat zij een op wereldreis kan gaan. uit Ze is bereid door overal een prijskaartje aan door te hangen, van eettafel het tot tijdens gordijnen, om haar droomreis door te de kunnen verwezenlijken.

Het team het gaat een langs bij een Marokkaans gezin met door oer-Hollandse gewoontes. Abdel op en Saida tijdens wonen samen het met twee dochters in de Meppel. De rest door van het nest heeft door de gezellige woning met al verlaten. een Het stel heeft op altijd geprobeerd door beide culturen door uit te voeren een in de opvoeding. naar Hierdoor is het huis in zowel Arabisch als westers naar ingericht. De woning op tv staat inmiddels met al zes jaar te op koop. de Abel en Saida weten tijdens niet waar het aan uit ligt. Het koppel in hoopt hun in huidige stekje een eindelijk te verkopen en een het nieuw leven op tijdens te bouwen op in Staphorst.

Marlon woont van al het vijftien jaar in haar tijdens huisje in Hilversum. Ze tijdens heeft twee zoons op van 27 op en 29 met jaar oud. Haar naar man is twintig op jaar geleden overleden. Jarenlang was er van geen met nieuw man in haar leven, in totdat ze drie van jaar geleden uit weer ging daten. met Nu op haar zoons het van huis uit zijn, naar wordt de woning te groot. uit Bovendien kan op ze door het haar parttimebaan de in maandelijkse kosten niet ophoesten. Ondanks een dat Marlon haar buurtjes op tv zal gaan van missen, door is ze klaar voor een naar nieuwe uit start.

Het op opknappen van de de huidige woning van Jose het en John door heeft ze bloed, zweet met en tranen met gekost. Het overgrote deel van met het huis door heeft John zelf tijdens verbouwd. Jose, die gek door is op roze, naar heeft de tijdens gehele inrichting uit voor haar rekening genomen. naar Het stel heeft inmiddels een getekend een voor een naar ander huis, waardoor tijdens de verkoop van de huidige uit woning op tv extra onder druk komt te een staan. Ze tijdens begrijpen niet waarom van er tot nu op tv toe maar drie mensen zijn tijdens komen kijken op naar met hun stulpje.

De een goedlachse Jack woonde 25 jaar in met zijn lieve tijdens vrouw uit Annemarie in Moordrecht en het had op tv vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan van huis. Nu is een Jack met pensioen. naar Na het verdrietige met overlijden van zijn met vrouw naar heeft hij de het liefde weer teruggevonden bij op Anneke. Het tijdens stel wil in Breda gaan op van wonen, maar eerst moet de in huidige woning op worden verkocht. Het het huis staat op tv nu ruim een met jaar te koop en er uit zijn nauwelijks kijkers een geweest.

De Rotterdamse in Co woont al in ruim uit dertig jaar in haar hoekwoning in naar Pernis. Tijdens haar op tv huwelijk kreeg het ze haar eerste in beeldje, wat op het begin was van van de naar verzameling van 200 exemplaren. van Co heeft de volledige op inrichting bedacht en op tv is daar erg trots naar tijdens op. Het huis het staat inmiddels al ruim een een half jaar het te koop. De hele zomer door heeft zij nog op tv geen kijkers gehad. op tv door Co snapt daar niets van en de is dan ook op het ten einde raad.

Annalies en Graham naar op tv kochten 26 jaar geleden hun de huisje in in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing een hadden ze het hun eigen paleisje met gecreëerd. In de vijf uit jaar dat het een op tv huis te koop staat, zijn uit er met maar twee bezichtigingen geweest. Ze van verkopen hun naar woning, omdat ze het het niet meer in kunnen onderhouden. Annelies lijdt het namelijk van aan de ziekte ME en bij op tv Graham is een tijdens in jaar geleden longkanker geconstateerd. Met het het geld van met de verkoop hoopt het met stel een met caravan of het huisje op uit een camping in de buurt op tv van de dochter tijdens van Annalies te in kopen.

De van positieve Viona kocht de zeven jaar geleden haar huidige de woning in het in Overijsselse Nijverdal. op Na een van aantal fikse tegenslagen en uit het verlies van tijdens haar 18-jarige zoon met besloot Viona het een roer compleet om te van gooien. Ze de nam zich voor om op tv alleen nog tijdens maar dingen van te gaan door doen die zij leuk vindt. een Zo heeft zij een van van de een ruimtes in haar huis naar omgetoverd tot met kroeg en verhuurt naar ze een met aantal kamers via Airbnb. Viona met wil haar de huis verkopen, zodat door zij op op wereldreis kan gaan. Ze is de tijdens bereid overal een prijskaartje aan met te hangen, van naar eettafel tot gordijnen, om op in haar droomreis te kunnen op tv verwezenlijken.

Het team gaat met langs bij een op tv Marokkaans gezin een met oer-Hollandse gewoontes. de Abdel met en Saida wonen naar samen met twee dochters in Meppel. met De rest van van op tv het nest heeft op de gezellige woning al verlaten. een Het stel heeft altijd met geprobeerd beide de culturen door een te voeren in door de opvoeding. Hierdoor is door het huis zowel Arabisch van als op westers ingericht. De woning op tv staat inmiddels naar al zes jaar door te koop. Abel het en Saida weten niet waar de het aan op tv ligt. Het het koppel hoopt hun door huidige stekje eindelijk met te verkopen en naar een nieuw leven op te de bouwen in door Staphorst.

Henk tijdens en Henk zijn twee gezellige naar door mannen uit Maastricht. Alles met in hun van huis is zo gestyled dat het uit meer op in een showroom dan van een een woonhuis lijkt. De inrichting met is donker en in een tikkeltje over het de top, waardoor potentiële op tv kopers niet enthousiast uit worden. De door woning is ruim een 23 jaar op tv geleden gekocht. Onlangs het hebben de mannen een huisje een net over de grens een in tijdens België gekocht. met Voordat ze definitief uit over kunnen, hopen ze de hun oude huis te in verkopen.

Het landhuis door in Engelse stijl in het een de provincie Drenthe van met eigenaar Bert staat naar inmiddels zeven met jaar te koop. op In al die tijd is naar er nog met nooit iemand komen kijken. Daar op tv moet dus op tv toch echt iets aan op de hand met zijn. Het door vaste team in van experts gaat kijken waar dat van de aan ligt en wat ze op tv eraan kunnen het doen.

De Mission Impossible op tv op van vandaag staat in de IJmuiden en het de is het witte huis van tijdens in Connie vol 'oma-snuisterijen'. uit Haar huis staat al vier jaar met te koop en met er uit is niemand die door uit de volle inrichting op tv heen kan uit kijken. Het team een van experts neemt van de woning van in Connie dan ook flink tijdens onder door de loep om ervoor te naar zorgen dat uit het eindelijk verkocht gaat uit worden!

In het prachtige de Friese Sneek een staat het knotsgekke naar stulpje van paradijsvogel een en kookgek Barry. door Haar huis staat vol in met potten het en op tv pannen en er door is niemand die van door deze inrichting heen kan door kijken. De op woning staat inmiddels al op staat al ruim op tv anderhalf jaar te koop. uit een Het team van experts een neemt het huis flink op onder de een loep om ervoor de te zorgen dat het wél het verkocht gaat op tv worden.

januari 2019
29-10-2018 16:01

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

22-10-2018 16:00

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

15-10-2018 16:00

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

08-10-2018 16:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

27-07-2018 16:59

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

Marlon woont al vijftien jaar in haar huisje in Hilversum. Ze heeft twee zoons van 27 en 29 jaar oud. Haar man is twintig jaar geleden overleden. Jarenlang was er geen nieuw man in haar leven, totdat ze drie jaar geleden weer ging daten. Nu...

26-07-2018 16:58

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

Het opknappen van de huidige woning van Jose en John heeft ze bloed, zweet en tranen gekost. Het overgrote deel van het huis heeft John zelf verbouwd. Jose, die gek is op roze, heeft de gehele inrichting voor haar rekening genomen. Het stel...

25-07-2018 16:59

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

De goedlachse Jack woonde 25 jaar met zijn lieve vrouw Annemarie in Moordrecht en had vijftien jaar lang een computerbedrijfje aan huis. Nu is Jack met pensioen. Na het verdrietige overlijden van zijn vrouw heeft hij de liefde weer teruggev...

24-07-2018 16:59

Pernis

TV Makelaar: Mission Impossible - Pernis

De Rotterdamse Co woont al ruim dertig jaar in haar hoekwoning in Pernis. Tijdens haar huwelijk kreeg ze haar eerste beeldje, wat het begin was van de verzameling van 200 exemplaren. Co heeft de volledige inrichting bedacht en is daar erg t...

23-07-2018 16:58

Woudsend

TV Makelaar: Mission Impossible - Woudsend

Annalies en Graham kochten 26 jaar geleden hun huisje in Woudsend. Na vijftien jaar verbouwing hadden ze hun eigen paleisje gecreëerd. In de vijf jaar dat het huis te koop staat, zijn er maar twee bezichtigingen geweest. Ze verkopen hun won...

20-07-2018 16:59

Nijverdal

TV Makelaar: Mission Impossible - Nijverdal

De positieve Viona kocht zeven jaar geleden haar huidige woning in het Overijsselse Nijverdal. Na een aantal fikse tegenslagen en het verlies van haar 18-jarige zoon besloot Viona het roer compleet om te gooien. Ze nam zich voor om alleen n...

19-07-2018 17:00

Meppel

TV Makelaar: Mission Impossible - Meppel

Het team gaat langs bij een Marokkaans gezin met oer-Hollandse gewoontes. Abdel en Saida wonen samen met twee dochters in Meppel. De rest van het nest heeft de gezellige woning al verlaten. Het stel heeft altijd geprobeerd beide culturen do...

18-07-2018 16:59

Maastricht

TV Makelaar: Mission Impossible - Maastricht

Henk en Henk zijn twee gezellige mannen uit Maastricht. Alles in hun huis is zo gestyled dat het meer op een showroom dan een woonhuis lijkt. De inrichting is donker en een tikkeltje over de top, waardoor potentiële kopers niet enthousiast ...

17-07-2018 17:00

Zuidwolde

TV Makelaar: Mission Impossible - Zuidwolde

Het landhuis in Engelse stijl in de provincie Drenthe van eigenaar Bert staat inmiddels zeven jaar te koop. In al die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Daar moet dus toch echt iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat k...

16-07-2018 16:59

IJmuiden

TV Makelaar: Mission Impossible - IJmuiden

De Mission Impossible van vandaag staat in IJmuiden en het is het witte huis van Connie vol 'oma-snuisterijen'. Haar huis staat al vier jaar te koop en er is niemand die door de volle inrichting heen kan kijken. Het team van experts neemt d...

13-07-2018 17:00

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord