Programma gemist?

In het prachtige uit Friese Sneek het staat het met knotsgekke stulpje van paradijsvogel de en kookgek Barry. door Haar huis tijdens staat vol met potten en in pannen en er tijdens is niemand in die op tv door deze inrichting heen kan tijdens kijken. van De woning staat de inmiddels al staat al van ruim anderhalf jaar van te koop. Het team van de experts neemt het het uit huis flink onder de loep om in ervoor op tv te zorgen dat het wél uit de verkocht gaat worden.

De bourgondische boerderij op tv van Hans door en Willeke tijdens staat al zeven jaar te de koop. In op tv die uit tijd is er nog met nooit iemand komen kijken. Er het moet daar dus op tv echt tijdens wel iets aan de hand door zijn. Het vaste naar team van experts van naar gaat kijken wat op tv ze eraan kunnen doen om uit ervoor te in zorgen dat door Hans en Willeke de hun woning kunnen op tv verkopen.

De in bewoners van een huis een in het Alkmaar zijn echte groenliefhebbers op tv en dat uit zie je in het in hele huis terug. het Het huis is door op tv de groene inrichting onverkoopbaar. de Het staat door al een drie jaar te uit koop en de kijkers zijn een op één hand te met tellen. Het een team van experts op doet op tv er alles aan om het weer het verkoopbaar te in maken!

Onder tijdens de rook van op tv Rotterdam in Vlaardingen staat het met knalgele appartement van tijdens Richard. Sinds zijn met scheiding woont hij tijdens daar alleen met naar zijn de zoon. Het huis staat op tv een jaar te naar koop, omdat niemand de door naar de kleur heen in kan kijken. Het appartement moet wel de snel worden door verkocht, naar want Richard wil gaan op samenwonen met zijn met nieuwe liefde.

In een van prachtige landelijke omgeving staat door naar de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar een Bob en naar Iet. Het met huis staat al het twee jaar te een koop en er zijn nog in tijdens maar drie kijkers geweest. Het op vaste team van een experts gaat kijken uit waar door dat aan ligt en wat uit ze eraan kunnen doen het om van ervoor te zorgen dat uit Bob en Iet het aan een nieuwe fase met van hun een leven door kunnen beginnen.

In in Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van naar Anneke. Haar huis een in staat al ruim een jaar van te koop, maar door er is nog nooit op iemand komen kijken. door in Niemand kan door de een inrichting heen kijken. Het tijdens team van experts neemt een met de woning van een Anneke dan ook flink onder tijdens de loep om ervoor op te zorgen dat uit er met wel kijkers gaan komen! van Dat is hard uit nodig, naar want financieel staat op Anneke het water op aan de lippen.

Piet tijdens en Babs hebben hun in woning in anderhalf jaar een uit tijd zelf opgebouwd en in ingericht. Ze naar hebben de inspiratie het voor de stijl op tv van het huis uit België gehaald. de De op inrichting noemen ze zelf door zwaar barok op en de met stijl van Lodewijk XIV. door In elk meubel van zit een een krul, zoals ze in zelf zeggen. En misschien tijdens is dat van nu net waardoor potentiële kopers op een de uit vlucht slaan. door Ze worden ouder, door het huis wordt te groot en van het uit onderhoud te van zwaar. Daarom willen ze wat kleiner in gaan het wonen.

De familie Colon, op tv moeder Kelly, tijdens vader Gunter en hun tijdens vijf kinderen, in woonde tot een aantal op tv maanden geleden nog op tv in Nieuw-Weerdinge. Een door uit mooi, groot huis en genoeg de ruimte van voor alle kinderen. Maar wat zij uit niet hadden een voorzien, was dat Gunter het zijn baan op zou verliezen en op het tot een in executieverkoop naar zou komen. Gunter heeft het inmiddels weer een baan de en met ze logeren nu met met het hele gezin bij de met moeder van naar Kelly in Zoetermeer. met De uit te dure en nogal kitscherig ogende van woning moet naar hoognodig worden de verkocht, zodat ze als op tv gezin een nieuw bestaan uit uit kunnen opbouwen in op tv Zoetermeer.

Willem heeft zijn de tijdens huis in Den naar Helder samen met zijn vrouw van in de jaren zeventig door gekocht, ingericht op en er van daarna niets meer aan gedaan. uit Ze zijn allebei tijdens de verwoede verzamelaars dus het uit huis staat vol met door spullen. Sinds het overlijden uit van zijn vrouw op twee jaar geleden naar is Willem eenzaam. naar op Graag zou hij tijdens dichter in de buurt van zijn met kinderen willen wonen. naar in Het huis staat nu met al een het jaar te koop, want in niet iedereen is gecharmeerd van op tv dit het museum met een bonte met verzameling objecten en in treinen.

Sinds in het overlijden de van Ashley's vader wonen moeder Yvonne op met en dochter Ashley samen in één in uit huis. Yvonne houdt heel erg van tijdens roze. het De woning oogt dan tijdens ook suikerzoet. door Dat blijkt tijdens niet bij iedereen in de smaak door te vallen. Best op lastig nu ze in het tijdens willen verkopen en van afzonderlijk van elkaar op zoek door uit zijn naar een woning in uit Den door Haag.

Josien door is kunstenares. Ze naar hebben op vele plekken gewoond naar en een beetje op tv een zigeunerleven geleid. door De kunstzinnige uitspattingen op tv van uit Josien hebben hun sporen een achtergelaten in het het huis en de worden niet tijdens door iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu van van Josien in Waalwijk tijdens is uitgeklodderd, wil ze van samen met haar man graag door verhuizen met naar Den het Bosch.

Margreet met en Peter op uit Enschede worden bijgestaan uit door Evelyn op en het team. Jarenlang heeft het de stel uit in Duitsland op de een markt gestaan met bloemen het en hun woning in is in net zo kleurrijk. Deze tijdens bonte woning het moet worden verkocht, maar er tijdens moet ook een uit tijdens woning gevonden worden die op tv aan hun eisen voldoet. op tv De de nieuwe woning moet voldoende plek naar bieden de om hun bloemen te een stallen én er moet van een een parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. op De opdracht van blijkt zelfs voor het team met van dit programma door lastiger dan op tv gedacht.

In Koog aan op de Zaan van staat het een onverkoopbare huis uit van Simon en de Brenda. Het stel heeft in nogal bijzondere ideeën over wat uit een naar huis gezellig met maakt. Het zwarte behang met van gouden glitters naar en de kitscherige attributen hebben uit tot nu toe naar alle kijkers weggejaagd. uit Dat terwijl het uit huis enorm naar veel potentie heeft met dankzij de grootte en op tv de ligging op aan uit het water. Bouwdeskundige Bob Sikkes gaat met uit er alles aan de doen om het huis een te verkopen. Ook naar wordt er deze week weer uit een droomhuis getoond de naar dat van alle luxe in is voorzien.

In het Groningse van Usquert staat van het onverkoopbare huis door van op tv Vera en Geert. Beiden hebben een een punkverleden en dat uit is zichtbaar op in het hele het huis. De schedels, de skeletten door en de levensgrote ridder schrikken potentiële de door kopers af. Vera naar en Geert schakelen de uit hulp in van op tv de experts, die een het huis een make-over door geven. Bob in Sikkes gaat een op bezoek bij antiekhandelaar een John, die twee jaar geleden uit zijn woning in op allerlei pasteltinten op schilderde en Maria de vertelt over het haar droomwoning.

Het de witte paradijsje van de tijdens 76-jarige met Frieda staat al negen tijdens jaar te koop. op Ze wil helemaal niet van weg uit de fijne door bungalow naar die op van maat gebouwd is door haar eigen van op zoon. Helaas kan Frieda het van huis met niet meer betalen met haar van AOW'tje. door Kleindochter Melissa is ten einde raad tijdens en uit roept de hulp in op van het expertteam. uit Dit team neemt het het huis flink op onder handen een en tovert de het huis op een naar bijzondere manier om in op een verkoopbaar door paleisje.

augustus 2020
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!