Programma gemist?

In naar het prachtige Friese tijdens Sneek staat in het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en naar kookgek Barry. naar Haar huis staat een vol met uit potten en uit pannen en er een is niemand die door deze naar inrichting heen kan kijken. op de De woning staat inmiddels al staat van het al ruim anderhalf jaar te koop. de Het team van tijdens het experts neemt het huis flink onder op de loep om een ervoor te zorgen uit met dat het wél verkocht gaat door worden.

De bourgondische boerderij in van Hans in en Willeke naar staat al zeven jaar te op koop. In van die in tijd is er nog nooit het iemand komen kijken. uit Er tijdens moet daar dus door echt wel iets aan de hand met zijn. Het van vaste team van experts in gaat kijken het wat ze eraan kunnen een doen op tv om ervoor een te zorgen dat Hans en Willeke in de hun woning kunnen op tv verkopen.

De bewoners het van een huis van in Alkmaar zijn van echte op tv groenliefhebbers en dat zie in je in het hele huis uit terug. het Het huis van is door de groene door inrichting onverkoopbaar. Het staat al uit drie jaar te uit koop met en de kijkers zijn op op van één hand te in tellen. Het team van experts doet in het er alles aan om het weer op tv verkoopbaar een te maken!

Onder het de rook van Rotterdam in van Vlaardingen op staat het knalgele appartement van met Richard. Sinds zijn het scheiding woont hij door daar alleen met met zijn zoon. door Het huis staat een de jaar op te koop, de omdat niemand door de met kleur heen uit kan kijken. Het door appartement moet wel snel worden verkocht, het op tv want Richard wil gaan op tv samenwonen met zijn nieuwe naar liefde.

In een tijdens prachtige landelijke omgeving staat op tv de onverkoopbare het villa de van het zeemansechtpaar Bob en het Iet. Het huis staat het al twee jaar van te koop tijdens en er zijn nog uit door maar drie kijkers geweest. Het vaste het team van experts naar op tv gaat kijken waar dat aan ligt op tv en wat uit ze eraan kunnen naar doen om ervoor van te zorgen dat van Bob en Iet naar aan een nieuwe fase een van hun leven met in kunnen beginnen.

In het Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs tijdens van Anneke. Haar van huis staat al op tv ruim een een jaar te koop, maar door er is nog nooit op iemand komen kijken. naar Niemand kan door met de inrichting heen naar kijken. uit Het team van experts neemt een het de woning van met Anneke dan ook flink onder de uit loep om tijdens ervoor te zorgen dat uit er tijdens wel kijkers gaan komen! tijdens Dat op is hard nodig, want van financieel staat een Anneke het water aan de op tv lippen.

Piet en door Babs hebben hun een woning in anderhalf tijdens jaar tijd zelf door opgebouwd en ingericht. op tv Ze hebben de op inspiratie voor de stijl door van het huis met door uit België gehaald. De naar inrichting noemen ze op tv zelf zwaar barok een en de stijl de van Lodewijk in XIV. In elk meubel zit door een krul, met zoals ze door zelf zeggen. En misschien is op dat nu net waardoor van met potentiële kopers op op tv de vlucht slaan. Ze door worden ouder, uit het huis wordt het te groot en het onderhoud de te zwaar. Daarom de willen ze wat van kleiner door gaan wonen.

De familie met Colon, moeder Kelly, de vader Gunter en hun uit vijf kinderen, met woonde tot een aantal door maanden geleden van nog in Nieuw-Weerdinge. Een in uit mooi, groot huis en genoeg ruimte in voor alle kinderen. door Maar naar wat zij van niet hadden voorzien, was dat Gunter met zijn tijdens baan zou verliezen tijdens en het een tot een executieverkoop zou komen. Gunter door naar heeft inmiddels weer een baan en naar ze in logeren nu met het door hele in gezin bij de moeder tijdens van Kelly in door Zoetermeer. De te het dure en met nogal kitscherig ogende woning moet hoognodig met op tv worden verkocht, zodat ze als door gezin een nieuw naar bestaan door kunnen opbouwen in een Zoetermeer.

Willem heeft zijn op tv huis in Den het naar Helder samen met zijn op vrouw in de door jaren zeventig gekocht, ingericht het en er uit daarna niets meer aan de gedaan. Ze zijn naar allebei verwoede verzamelaars een dus het huis een staat vol met met spullen. Sinds het door overlijden van zijn tijdens vrouw twee op tv jaar geleden is Willem eenzaam. naar op tv Graag zou hij dichter in de door buurt van zijn naar kinderen willen met wonen. op tv Het huis staat nu met al een jaar in te koop, want niet iedereen met is op gecharmeerd van dit het museum met een op tv bonte verzameling objecten op tv en treinen.

Sinds het een overlijden van Ashley's tijdens vader wonen moeder Yvonne in een en dochter Ashley samen in op één huis. Yvonne houdt op tv in heel erg van roze. met De woning oogt op tv dan ook suikerzoet. door Dat blijkt niet bij het iedereen in de het smaak te de vallen. Best lastig naar nu ze in het willen verkopen en afzonderlijk het van door elkaar op zoek zijn op naar een woning in op Den de Haag.

Josien is in kunstenares. Ze in hebben op vele naar plekken gewoond en op een beetje een zigeunerleven geleid. uit van De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben op tv hun sporen door achtergelaten in het huis een en worden uit niet door in iedere potentiële koper van gewaardeerd. Nu Josien door in Waalwijk is in uitgeklodderd, wil ze samen naar met haar man graag van verhuizen naar Den op tv uit Bosch.

Margreet en Peter door uit Enschede door worden bijgestaan door tijdens Evelyn uit en het team. Jarenlang heeft in het van stel in Duitsland uit op de markt gestaan met op bloemen en hun in woning met is net zo kleurrijk. Deze bonte de woning moet worden op tv verkocht, met maar er moet de ook een woning gevonden naar worden die aan hun naar eisen voldoet. De van op nieuwe woning moet een voldoende plek bieden om hun van bloemen een te stallen én er moet een op tv van parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. tijdens De uit opdracht blijkt zelfs voor het team naar van van dit programma uit lastiger dan gedacht.

In Koog door aan een de Zaan staat het onverkoopbare huis door van op Simon en Brenda. Het stel de heeft nogal bijzondere op tv ideeën over wat uit in een huis gezellig maakt. op Het zwarte uit behang met gouden glitters op en de kitscherige op tv attributen hebben naar tot nu toe alle met kijkers weggejaagd. Dat terwijl het naar huis enorm een veel potentie heeft dankzij in op tv de grootte en de ligging aan van het water. een Bouwdeskundige Bob Sikkes gaat met er alles de aan doen om het op huis te met verkopen. Ook wordt er op tv deze week weer naar een droomhuis getoond op het dat van alle luxe is in voorzien.

In tijdens het Groningse Usquert staat de het onverkoopbare huis op tv van op tv Vera en Geert. het Beiden hebben een in punkverleden en dat is door zichtbaar in het hele huis. de De de schedels, skeletten en naar de levensgrote in ridder schrikken potentiële kopers het af. Vera en Geert uit schakelen de een hulp in van de experts, met een die het huis naar een make-over geven. Bob de Sikkes gaat op de bezoek bij antiekhandelaar John, die naar twee jaar geleden door zijn woning in naar allerlei pasteltinten schilderde met en Maria in vertelt over haar tijdens droomwoning.

Het witte paradijsje het tijdens van de 76-jarige Frieda staat met al negen jaar te op tv koop. Ze wil tijdens met helemaal niet weg met uit de fijne bungalow die uit op maat gebouwd tijdens is in door haar eigen zoon. tijdens Helaas kan Frieda het huis met niet meer door betalen met haar in AOW'tje. de Kleindochter Melissa is ten in einde raad en roept een de een hulp in van het expertteam. het Dit met team neemt het huis door flink onder handen en het tovert het van huis op een bijzondere een manier om in in een verkoopbaar tijdens paleisje.

augustus 2021
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!