Programma gemist?

In het prachtige op Friese door Sneek staat een het knotsgekke stulpje van paradijsvogel uit en in kookgek Barry. Haar de huis staat vol met de potten en pannen met en er is niemand van die door het deze inrichting heen kan het kijken. het De woning staat inmiddels op al staat met al ruim anderhalf op jaar te koop. Het team van van experts neemt het het naar huis flink onder op tv de loep om ervoor te de zorgen door dat het wél in verkocht gaat worden.

De bourgondische naar boerderij tijdens van Hans en naar Willeke staat al door zeven jaar te koop. In die op tv tijd is er het nog nooit naar iemand komen kijken. een Er moet in daar dus echt wel met iets aan de op tv hand zijn. met Het vaste team uit van experts een gaat kijken wat op ze eraan kunnen doen op tv om ervoor te naar zorgen dat Hans en Willeke tijdens hun woning tijdens kunnen door verkopen.

De door bewoners van naar een huis in Alkmaar zijn met echte door groenliefhebbers en dat van zie je in uit het hele huis terug. Het op huis is door de in groene naar inrichting onverkoopbaar. Het staat al het drie jaar te tijdens koop en de de kijkers de zijn op één hand te op in tellen. Het team van experts op tv doet tijdens er alles aan tijdens om het weer verkoopbaar te naar maken!

Onder het de rook van Rotterdam naar in Vlaardingen staat op tv het knalgele appartement van in Richard. Sinds op tv zijn scheiding woont op tv hij de daar alleen met de zijn zoon. Het huis staat in een jaar in te koop, omdat tijdens niemand door de kleur op heen kan kijken. Het op tv appartement moet wel naar snel worden op tv verkocht, want Richard wil naar op gaan samenwonen met zijn nieuwe met liefde.

In met een prachtige landelijke omgeving staat op tv de onverkoopbare in villa van het met zeemansechtpaar Bob van en Iet. Het tijdens huis staat met al twee jaar te koop naar en er van zijn nog maar uit drie kijkers de geweest. Het vaste team van de experts gaat kijken waar van dat aan ligt van door en wat ze van eraan kunnen doen om van ervoor te een zorgen dat Bob op en Iet aan in een nieuwe fase van uit hun leven tijdens kunnen beginnen.

In Spijkenisse staat met het met plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar uit huis staat al ruim op een een jaar te koop, maar op er is op tv nog nooit van iemand komen kijken. met Niemand kan door door de inrichting heen kijken. Het team door van experts neemt op de de woning van Anneke dan ook in een flink onder de loep om ervoor het te zorgen dat op tv op tv er wel kijkers gaan komen! op Dat van is hard nodig, want het financieel staat Anneke het water de aan de met lippen.

Piet en in Babs hebben met hun woning in de anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd door tijdens en ingericht. Ze in hebben de inspiratie voor de een stijl van een het huis de uit België gehaald. het De inrichting noemen ze zelf door zwaar barok op tv en de stijl van Lodewijk op tv XIV. op In elk op tv meubel zit een naar krul, zoals ze zelf zeggen. de En uit misschien is dat nu net waardoor van potentiële kopers op door de tijdens vlucht slaan. Ze worden op ouder, het huis een wordt te van groot en het onderhoud het te zwaar. tijdens Daarom willen ze wat het kleiner gaan naar wonen.

De met familie Colon, moeder van Kelly, vader op tv Gunter en hun van vijf kinderen, woonde tot een van aantal met maanden geleden nog een in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot met huis en van genoeg ruimte de voor alle kinderen. Maar wat op zij op tv niet hadden voorzien, was dat op tv Gunter zijn uit baan zou door verliezen en het tot een met executieverkoop zou tijdens komen. Gunter heeft inmiddels tijdens weer een baan met en op ze logeren nu met het hele een een gezin bij de op tv moeder van Kelly in Zoetermeer. van De een te dure en nogal een kitscherig ogende woning tijdens moet hoognodig worden verkocht, zodat op tijdens ze als gezin een nieuw op tv bestaan tijdens kunnen opbouwen in het Zoetermeer.

Willem heeft zijn een het huis in Den Helder samen met op tv zijn op vrouw in op de jaren zeventig gekocht, ingericht en met er daarna het niets meer het aan gedaan. Ze zijn allebei uit verwoede verzamelaars de dus het tijdens huis staat vol met spullen. op tv Sinds het op overlijden van zijn de vrouw in twee jaar geleden een is Willem eenzaam. Graag zou naar hij dichter in de door buurt van op zijn kinderen willen wonen. een Het huis uit staat nu al een in jaar naar te koop, want niet iedereen met is met gecharmeerd van op dit museum met een bonte verzameling tijdens objecten en door treinen.

Sinds op het overlijden van Ashley's tijdens vader van wonen moeder Yvonne en dochter Ashley naar samen op in één huis. Yvonne houdt de door heel erg van het roze. De woning oogt dan ook naar suikerzoet. Dat blijkt door een niet bij iedereen in de met smaak te vallen. Best op lastig nu een ze het het willen verkopen naar en afzonderlijk van elkaar op zoek van zijn naar een op tv woning van in Den door Haag.

Josien door is kunstenares. Ze hebben een op vele plekken gewoond een op tv en een beetje een van zigeunerleven geleid. De kunstzinnige van uitspattingen van Josien op tv hebben hun sporen het achtergelaten in het huis het en worden niet tijdens door iedere het potentiële koper gewaardeerd. tijdens Nu Josien in Waalwijk op is de uitgeklodderd, wil ze door samen met haar man graag van verhuizen naar Den door naar Bosch.

Margreet en Peter door uit Enschede in worden bijgestaan door door Evelyn in en het team. Jarenlang op heeft het stel in tijdens Duitsland op door de markt gestaan uit met bloemen en hun woning een is net door zo met kleurrijk. Deze bonte woning het moet worden verkocht, op maar er moet op tv ook een woning het gevonden worden die aan hun uit eisen in voldoet. De de nieuwe woning moet voldoende plek bieden op tv naar om hun bloemen te stallen én uit er moet een uit de parkeerplek zijn voor in hun vrachtwagen. De opdracht blijkt in zelfs het voor het team van door dit programma van lastiger dan gedacht.

In Koog aan door de een Zaan staat het onverkoopbare met huis van Simon en tijdens Brenda. Het een stel heeft tijdens nogal bijzondere ideeën over op tv wat met een huis gezellig maakt. Het naar zwarte behang met gouden een van glitters en de van kitscherige attributen hebben tot nu uit toe alle kijkers op weggejaagd. Dat terwijl het op tv huis enorm veel in potentie met heeft dankzij de grootte op tv en van de ligging aan het water. door Bouwdeskundige Bob de Sikkes gaat er alles aan de doen om uit het huis te op tv verkopen. Ook een wordt er deze week weer op een droomhuis door getoond dat van in alle luxe is door voorzien.

In op het Groningse Usquert staat op tv het onverkoopbare de huis van Vera en het Geert. het Beiden hebben een van punkverleden en dat is zichtbaar op tv in het hele naar huis. De schedels, op skeletten en de levensgrote in een ridder schrikken potentiële kopers door af. Vera en Geert naar schakelen de hulp in door van de experts, de die uit het huis een make-over geven. naar Bob Sikkes gaat op op uit bezoek bij antiekhandelaar naar John, die twee op tv jaar geleden op tv zijn woning in allerlei met pasteltinten schilderde en Maria vertelt met over een haar droomwoning.

Het door witte paradijsje van op de 76-jarige het Frieda staat al negen naar jaar te het koop. Ze wil helemaal niet weg door de uit de fijne bungalow in die op het maat gebouwd is door naar haar eigen zoon. het Helaas kan Frieda naar het huis op niet meer betalen met haar uit AOW'tje. Kleindochter Melissa is met ten van einde raad uit en roept de op tv hulp in van een het expertteam. Dit team neemt het uit huis flink onder tijdens op tv handen en tovert het huis naar op een bijzondere manier op om in tijdens een door verkoopbaar paleisje.

oktober 2019
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!