Programma gemist?

In het prachtige met Friese Sneek een staat het van knotsgekke stulpje van paradijsvogel van en kookgek uit Barry. Haar huis in staat vol met potten met en een pannen en er is niemand die het door in deze inrichting uit heen kan kijken. De woning met staat inmiddels al met staat al ruim een anderhalf jaar naar te koop. Het team van een experts neemt met het huis flink in onder de loep op tv om ervoor te in zorgen dat in het wél verkocht gaat op tv worden.

De op bourgondische boerderij van van Hans en Willeke staat al het zeven jaar met te koop. In een die tijd is de er nog nooit met iemand komen het kijken. Er moet het daar dus echt op tv wel iets aan tijdens de hand uit zijn. Het vaste team met van experts gaat kijken wat van ze eraan door kunnen het doen om ervoor te zorgen dat uit Hans door en Willeke hun tijdens woning kunnen uit verkopen.

De bewoners van van een huis een in Alkmaar zijn echte tijdens groenliefhebbers en dat uit op zie je in het hele in huis terug. Het van huis is door op tv de groene inrichting onverkoopbaar. op Het staat het al drie jaar te tijdens tijdens koop en de kijkers zijn op op tv één hand naar te de tellen. Het team van op tv experts doet er alles op tv aan om in het weer verkoopbaar te het maken!

Onder de rook een van Rotterdam in met Vlaardingen door staat het knalgele appartement tijdens van Richard. Sinds zijn een scheiding in woont hij daar alleen in met zijn naar zoon. Het het huis staat een jaar uit te koop, omdat een niemand door de op tv kleur heen kan kijken. uit Het appartement moet wel een snel op worden verkocht, want van Richard wil gaan het samenwonen met zijn nieuwe met liefde.

In een prachtige de landelijke omgeving in staat de onverkoopbare villa naar van het zeemansechtpaar op Bob en Iet. tijdens Het huis staat uit al op twee jaar te tijdens koop en er zijn nog in op maar drie kijkers geweest. Het op tv vaste team op tv van experts gaat kijken waar tijdens met dat aan ligt en wat het ze het eraan kunnen doen om ervoor naar te tijdens zorgen dat Bob en Iet aan naar een nieuwe uit fase van hun leven tijdens kunnen de beginnen.

In naar Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van de Anneke. Haar huis op door staat al ruim een jaar te naar koop, maar er van is nog nooit uit iemand komen kijken. van in Niemand kan door de van inrichting heen naar kijken. Het team van experts het neemt de door woning van Anneke uit dan ook flink onder uit de loep om door ervoor uit te zorgen dat er wel kijkers met gaan een komen! Dat is hard nodig, tijdens want financieel staat het Anneke tijdens het water aan de in lippen.

Piet tijdens en Babs hebben de hun woning in het anderhalf jaar een tijd zelf opgebouwd met en ingericht. Ze hebben naar de inspiratie op voor de stijl van het door huis in uit België gehaald. De inrichting een noemen ze zelf naar zwaar tijdens barok en de stijl van op Lodewijk XIV. In een elk meubel zit op een krul, zoals een ze zelf van zeggen. En in misschien is dat nu net waardoor een potentiële kopers tijdens op de op vlucht slaan. Ze worden in ouder, het huis naar wordt te groot en een het onderhoud tijdens te zwaar. Daarom op tv willen ze wat kleiner door gaan op tv wonen.

De familie Colon, door moeder Kelly, vader naar Gunter en op hun vijf met kinderen, woonde tot in een aantal maanden geleden door nog in Nieuw-Weerdinge. Een van mooi, groot huis het en genoeg ruimte in voor alle kinderen. een Maar in wat zij niet hadden van voorzien, van was dat Gunter zijn tijdens baan zou van verliezen en het tot een executieverkoop naar zou uit komen. Gunter heeft op inmiddels weer een baan en in ze logeren uit nu met de het hele gezin door bij de moeder naar van Kelly de in Zoetermeer. De tijdens te dure en nogal kitscherig een ogende een woning moet hoognodig worden verkocht, naar zodat ze als op gezin een het nieuw bestaan kunnen opbouwen door in door Zoetermeer.

Willem heeft naar zijn huis het in Den Helder samen met met zijn door vrouw in de jaren in zeventig gekocht, door ingericht en er naar daarna niets meer op aan gedaan. een Ze zijn allebei een verwoede verzamelaars dus het tijdens huis staat vol door met spullen. Sinds het overlijden een van zijn vrouw tijdens twee jaar een geleden is Willem door eenzaam. Graag de zou hij dichter in de in buurt van zijn uit kinderen een willen wonen. Het huis staat uit een nu al een jaar te het koop, want niet in iedereen is gecharmeerd van het met dit museum met een bonte verzameling met objecten en uit treinen.

Sinds het overlijden het van Ashley's vader de wonen moeder op Yvonne en de dochter Ashley samen een in één huis. Yvonne het houdt heel erg van tijdens een roze. De woning met oogt dan ook suikerzoet. de Dat blijkt van niet bij iedereen in tijdens de smaak te vallen. door Best de lastig nu ze het de willen verkopen tijdens en afzonderlijk van elkaar op naar zoek zijn naar een met woning in een Den in Haag.

Josien in is kunstenares. van Ze hebben op vele naar plekken gewoond en een beetje van een zigeunerleven geleid. de De kunstzinnige uitspattingen de van door Josien hebben hun sporen het achtergelaten in het een huis en worden met niet door iedere potentiële tijdens de koper gewaardeerd. Nu Josien in Waalwijk in een is uitgeklodderd, wil ze door samen met met haar man graag in verhuizen naar Den op Bosch.

Margreet en van Peter uit Enschede worden naar op bijgestaan door Evelyn en het tijdens team. Jarenlang tijdens heeft het stel in Duitsland tijdens een op de markt door gestaan met bloemen en met hun woning is de net zo kleurrijk. Deze bonte door het woning moet worden op verkocht, maar er moet ook een met woning gevonden worden op die aan hun door eisen door voldoet. De uit nieuwe woning moet voldoende plek naar bieden om hun naar bloemen een te stallen én er moet een het in parkeerplek zijn voor hun door vrachtwagen. De opdracht blijkt uit zelfs voor van het team naar van dit programma lastiger dan in gedacht.

In Koog de aan in de Zaan staat het onverkoopbare huis een van naar Simon en Brenda. Het stel op heeft in nogal bijzondere naar ideeën over wat uit een huis gezellig maakt. Het zwarte de behang van met gouden glitters en de door kitscherige attributen hebben uit tot nu door toe in alle kijkers weggejaagd. Dat terwijl naar het huis enorm veel het potentie heeft tijdens dankzij de met grootte en de ligging aan naar het water. op tv Bouwdeskundige Bob Sikkes door gaat er op alles aan doen om het op tv huis te verkopen. door Ook wordt er uit deze week van weer een droomhuis een getoond dat van in alle luxe is de voorzien.

In het het Groningse Usquert staat tijdens het onverkoopbare van huis van Vera en Geert. in Beiden in hebben een punkverleden en met dat is zichtbaar in op tv het in hele huis. De met schedels, skeletten en de in levensgrote ridder in schrikken potentiële kopers af. Vera door en uit Geert schakelen op tv de hulp in van met de experts, die op tv het huis een make-over door geven. in Bob Sikkes gaat op bezoek naar bij de antiekhandelaar John, die uit twee jaar geleden zijn woning in het allerlei pasteltinten het schilderde en door Maria vertelt over haar de droomwoning.

Het witte met paradijsje op van de 76-jarige op tv Frieda staat al negen jaar te naar het koop. Ze wil naar helemaal niet weg uit de de fijne tijdens bungalow die op tijdens maat gebouwd is van door haar eigen zoon. van Helaas kan Frieda het huis naar niet op tv meer betalen met haar AOW'tje. van Kleindochter Melissa is op op tv ten einde raad en roept de uit hulp in van op tv het expertteam. uit Dit team naar neemt het huis flink onder tijdens handen en tijdens tovert op het huis op tijdens een bijzondere manier om in op tv een verkoopbaar tijdens paleisje.

december 2020
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!