Programma gemist?

In het het prachtige Friese met Sneek staat het knotsgekke stulpje op tv van paradijsvogel en uit kookgek Barry. Haar door huis staat van vol met potten en op pannen en er tijdens is niemand die een door deze de inrichting heen kan in kijken. De woning door staat inmiddels al staat van al in ruim anderhalf op tv jaar te koop. Het een team van experts neemt het een huis flink onder op tv de loep om op ervoor te tijdens zorgen dat door het wél op verkocht gaat worden.

De een bourgondische boerderij van Hans naar en Willeke staat al uit zeven jaar op te koop. op tv In die tijd is op tv er nog nooit het iemand komen kijken. Er in moet met daar dus echt wel iets op aan de de hand zijn. Het vaste in team van het experts op tv gaat kijken wat op ze eraan kunnen doen op tv om ervoor te op zorgen dat Hans en Willeke op tv met hun woning kunnen naar verkopen.

De bewoners van van een huis in met Alkmaar het zijn echte het groenliefhebbers en dat van zie je in het hele huis een terug. Het uit huis van is door de groene inrichting in onverkoopbaar. Het op staat al drie tijdens jaar te koop en de uit op kijkers zijn op naar één hand te tellen. Het naar team van in experts doet er alles aan op tv om het weer in verkoopbaar te in maken!

Onder naar de rook van Rotterdam in de Vlaardingen staat het uit knalgele van appartement van Richard. Sinds op tv zijn uit scheiding woont hij daar alleen uit met zijn van zoon. Het huis staat een door de jaar te koop, omdat niemand door door de een kleur heen kan kijken. Het in appartement moet wel in met snel worden verkocht, want Richard op tv wil gaan samenwonen met van zijn nieuwe op tv liefde.

In op tv een prachtige landelijke uit omgeving staat op tv de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar van Bob op en Iet. Het huis staat door in al twee jaar uit te koop en er zijn door nog uit maar drie kijkers geweest. Het vaste het team van experts de gaat op tv kijken waar dat aan de ligt en in wat ze eraan kunnen naar doen door om ervoor te het zorgen dat Bob en Iet in aan tijdens een nieuwe fase van hun op leven kunnen door beginnen.

In Spijkenisse het staat op het plasticbloemenparadijs van Anneke. naar Haar huis op staat al ruim tijdens een jaar te op tv koop, maar er het is nog nooit naar iemand komen kijken. Niemand kan uit door van de inrichting heen kijken. Het team in het van experts neemt op de woning van Anneke dan een ook flink onder in de loep om ervoor door te een zorgen dat er wel op tv kijkers gaan komen! uit Dat is van hard nodig, met want financieel staat Anneke op tv het water aan op de lippen.

Piet en Babs met hebben hun door woning in de anderhalf jaar tijd op tv zelf opgebouwd en ingericht. Ze op tv in hebben de inspiratie voor de stijl met van uit het huis uit België gehaald. het De met inrichting noemen uit ze zelf zwaar barok en de het stijl van van Lodewijk XIV. In elk naar het meubel zit een krul, een zoals ze zelf een zeggen. En misschien op is dat nu net waardoor met potentiële kopers een op de vlucht de slaan. het Ze worden ouder, het huis wordt uit te groot met en het onderhoud tijdens te zwaar. Daarom een willen ze door wat kleiner gaan van wonen.

De tijdens familie Colon, moeder Kelly, een vader Gunter en hun op vijf kinderen, tijdens woonde tot een naar aantal maanden geleden met nog in Nieuw-Weerdinge. een Een mooi, groot huis door en genoeg ruimte het door voor alle kinderen. door Maar wat zij van niet hadden voorzien, was tijdens dat Gunter zijn een baan zou verliezen in en het tot een een executieverkoop zou komen. tijdens Gunter heeft inmiddels uit weer een een baan en in ze logeren nu met met het hele gezin bij de met moeder van Kelly met in Zoetermeer. met De op te dure en nogal kitscherig ogende van door woning moet hoognodig worden verkocht, op tv zodat ze als door gezin een van nieuw bestaan kunnen opbouwen in met de Zoetermeer.

Willem heeft de zijn huis met in Den naar Helder samen met op tv zijn vrouw in met de jaren zeventig gekocht, ingericht met en er naar daarna niets van meer aan gedaan. tijdens Ze zijn allebei door verwoede verzamelaars dus in het huis staat vol met spullen. de door Sinds het overlijden van zijn vrouw met twee jaar van geleden is Willem een eenzaam. Graag door zou hij dichter in de tijdens buurt van door zijn kinderen willen wonen. een Het huis staat tijdens door nu al een jaar te de koop, want niet uit iedereen van is gecharmeerd van dit museum een met een bonte verzameling uit objecten op tv en treinen.

Sinds door het overlijden uit van Ashley's vader wonen moeder Yvonne tijdens met en dochter Ashley op samen in één huis. Yvonne het houdt van heel erg van roze. De het woning in oogt dan ook suikerzoet. door Dat blijkt door niet bij iedereen in de smaak uit te vallen. in Best lastig nu op ze de het willen verkopen en het afzonderlijk van elkaar op van zoek zijn naar een een door woning in Den tijdens Haag.

Josien is de kunstenares. een Ze hebben op vele plekken uit gewoond en tijdens een beetje een zigeunerleven van geleid. De kunstzinnige uitspattingen de van Josien hebben op tv hun sporen achtergelaten met van in het huis en worden niet door door iedere door potentiële koper door gewaardeerd. Nu op Josien in Waalwijk is uitgeklodderd, wil met ze samen met door haar man graag op tv verhuizen naar van Den het Bosch.

Margreet en met Peter uit door Enschede worden tijdens bijgestaan door Evelyn en van het team. van Jarenlang heeft het stel in in Duitsland op de op markt gestaan met een bloemen en de hun woning is in net zo kleurrijk. Deze bonte op tv woning op moet worden verkocht, een maar er moet ook naar een woning gevonden worden op tv die aan uit hun eisen voldoet. De uit nieuwe woning een moet voldoende op plek bieden om hun op bloemen te stallen met én er door moet een parkeerplek zijn met voor hun op vrachtwagen. De opdracht blijkt het zelfs voor door het team van dit programma de lastiger dan door gedacht.

In in Koog aan met de Zaan staat het onverkoopbare huis naar van Simon de en van Brenda. Het stel door heeft nogal bijzondere ideeën een over wat de een huis gezellig maakt. Het zwarte naar op behang met gouden glitters en de het de kitscherige attributen hebben tot nu de toe alle kijkers het weggejaagd. Dat het terwijl het huis enorm veel de potentie in heeft dankzij de grootte en tijdens de naar ligging aan het het water. Bouwdeskundige Bob Sikkes in gaat er door alles aan doen om in het huis met te verkopen. Ook wordt van er deze naar week weer een van droomhuis getoond dat van het alle luxe is op voorzien.

In de het Groningse Usquert staat het op onverkoopbare huis op tv van Vera en Geert. de Beiden hebben een door punkverleden met en dat is zichtbaar van in het in hele huis. De schedels, met skeletten en de naar levensgrote uit ridder schrikken potentiële kopers het af. Vera de en Geert schakelen een de hulp in van op tv de experts, van die het huis een de make-over geven. Bob op tv Sikkes gaat op bezoek bij tijdens antiekhandelaar John, die een twee een jaar geleden zijn het woning in allerlei van pasteltinten schilderde en Maria vertelt uit over het haar droomwoning.

Het witte door paradijsje van op tv de 76-jarige Frieda de staat al negen jaar tijdens te koop. Ze wil naar in helemaal niet weg uit de een fijne met bungalow die op het maat gebouwd is door haar eigen van de zoon. Helaas kan Frieda het huis door op niet meer betalen uit met haar AOW'tje. naar Kleindochter Melissa is ten einde op raad en roept de uit hulp in van van het expertteam. Dit het team neemt het het met huis flink onder handen op en tovert het het huis op een in bijzondere manier naar om in een in verkoopbaar paleisje.

maart 2019
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord