Programma gemist?

In het naar prachtige Friese het Sneek staat het een knotsgekke stulpje van paradijsvogel en de kookgek Barry. met Haar huis staat vol het met potten en het pannen en er door is het niemand die uit door deze inrichting heen kan kijken. van De woning het staat met inmiddels al staat de al ruim anderhalf tijdens jaar te koop. Het team van uit in experts neemt het huis een flink onder de loep op tv om ervoor te zorgen uit de dat het wél verkocht gaat het worden.

De bourgondische tijdens boerderij van Hans op tv en het Willeke staat al zeven jaar te het koop. In die een tijd is naar er nog nooit met iemand komen kijken. Er van met moet daar dus echt wel iets op naar aan de hand zijn. het Het vaste team van experts de gaat kijken wat door ze eraan de kunnen van doen om ervoor te naar zorgen dat Hans en Willeke uit uit hun woning kunnen op tv verkopen.

De uit bewoners van een huis naar in Alkmaar zijn door echte groenliefhebbers en dat tijdens met zie je in de het hele huis terug. Het uit huis is door de naar groene inrichting onverkoopbaar. tijdens een Het staat al drie jaar te van koop en de door op tv kijkers zijn op één hand te op tv tellen. een Het team van naar experts doet er alles aan van de om het weer verkoopbaar te op maken!

Onder van de rook van Rotterdam in in uit Vlaardingen staat het knalgele appartement op tv van Richard. Sinds met zijn scheiding woont hij naar daar met alleen met zijn met zoon. Het tijdens huis staat een jaar op te koop, omdat niemand op door op tv de kleur heen kan kijken. in Het appartement een moet wel snel worden verkocht, naar naar want Richard wil gaan uit samenwonen met zijn op tv nieuwe liefde.

In een een prachtige landelijke omgeving met staat de het onverkoopbare villa van het uit zeemansechtpaar naar Bob en Iet. in Het huis staat al twee op tv jaar te koop door en er de zijn nog maar drie kijkers met geweest. Het vaste op team van in experts gaat met kijken waar dat aan ligt met en met wat ze naar eraan kunnen doen van om ervoor te zorgen door dat Bob en de Iet aan een met nieuwe fase van hun leven een kunnen naar beginnen.

In Spijkenisse op staat het plasticbloemenparadijs van uit Anneke. op tv Haar huis door staat al ruim naar een jaar te de koop, maar er is door nog nooit iemand het komen kijken. Niemand kan naar door de inrichting tijdens heen kijken. Het team de uit van experts neemt op de woning van Anneke naar dan ook flink onder de door door loep om ervoor te zorgen dat een er wel de kijkers gaan komen! de Dat is hard nodig, naar uit want financieel staat Anneke het naar water aan de het lippen.

Piet en Babs uit met hebben hun woning in anderhalf het jaar met tijd zelf opgebouwd door en ingericht. Ze op tv hebben de inspiratie uit voor de stijl van van het huis uit in België gehaald. De van inrichting noemen door ze zelf zwaar barok en de met stijl een van Lodewijk XIV. In elk naar meubel zit met een krul, zoals ze op in zelf zeggen. En naar misschien is dat op nu net waardoor een potentiële kopers op de vlucht met slaan. Ze worden met ouder, een het huis wordt naar te groot en het onderhoud naar te zwaar. Daarom willen uit ze wat het kleiner gaan naar wonen.

De het familie Colon, moeder Kelly, in vader Gunter en tijdens hun in vijf kinderen, woonde het tot een aantal maanden geleden naar nog in tijdens Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot het huis en op tv genoeg ruimte voor alle op kinderen. Maar wat naar zij niet op tv hadden voorzien, was de dat Gunter zijn baan zou de verliezen en het op tv tot een executieverkoop het zou komen. uit Gunter in heeft inmiddels weer het een baan en naar ze logeren nu met het tijdens hele gezin bij op de moeder van het Kelly in Zoetermeer. door De te dure en tijdens van nogal kitscherig ogende woning in moet hoognodig tijdens worden verkocht, zodat ze in als gezin een nieuw met bestaan kunnen opbouwen in de op Zoetermeer.

Willem tijdens heeft zijn uit huis in Den Helder van samen met zijn vrouw op tv in de door jaren zeventig gekocht, ingericht op tv en er daarna een niets meer aan gedaan. de Ze zijn allebei uit verwoede op tv verzamelaars dus het huis staat van van vol met spullen. Sinds het overlijden uit van zijn met vrouw twee jaar geleden naar is Willem eenzaam. uit Graag zou op tv hij dichter in naar de buurt van zijn van naar kinderen willen wonen. van Het huis staat nu al een de door jaar te koop, want met niet iedereen met is gecharmeerd van dit museum met de een bonte verzameling met objecten de en treinen.

Sinds het overlijden met van Ashley's vader van wonen naar moeder Yvonne en dochter Ashley op samen van in één huis. Yvonne houdt naar heel erg van door roze. De woning in tijdens oogt dan ook suikerzoet. het Dat blijkt niet bij iedereen uit in met de smaak te vallen. tijdens Best lastig nu ze door het willen op tv verkopen en in afzonderlijk van uit elkaar op zoek zijn naar een naar woning in Den door het Haag.

Josien tijdens is kunstenares. Ze hebben het op vele plekken gewoond door het en een beetje in een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige het uitspattingen van door Josien hebben hun de sporen achtergelaten het in het huis op tv en worden niet door iedere potentiële op met koper gewaardeerd. Nu Josien in op Waalwijk in is uitgeklodderd, wil ze samen van met haar man graag het verhuizen naar de Den met Bosch.

Margreet en Peter van op tv uit Enschede worden bijgestaan door van Evelyn en het uit team. Jarenlang heeft een het stel in in Duitsland op de markt een gestaan tijdens met bloemen op tv en hun woning is van net zo kleurrijk. op tv Deze bonte woning moet op worden uit verkocht, maar er de moet ook een woning gevonden worden met die aan tijdens hun op tv eisen voldoet. De nieuwe woning moet de een voldoende plek bieden om hun naar bloemen te stallen op én er moet van een de parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. De op opdracht naar blijkt zelfs een voor het team van dit programma met het lastiger dan gedacht.

In Koog met aan de Zaan staat het het onverkoopbare van huis van Simon en een Brenda. Het tijdens stel heeft nogal van bijzondere ideeën over naar wat een huis gezellig op tv maakt. Het zwarte uit behang op tv met gouden met glitters en de kitscherige met attributen hebben tot nu toe uit alle het kijkers weggejaagd. Dat terwijl naar het door huis enorm veel potentie heeft op dankzij door de grootte en de ligging uit aan het uit water. Bouwdeskundige Bob het Sikkes gaat er op alles aan doen om het op tv op tv huis te verkopen. Ook wordt de er deze met week weer in een droomhuis getoond dat van met alle luxe is met voorzien.

In het het Groningse Usquert staat het naar onverkoopbare huis van op Vera en Geert. door Beiden met hebben een punkverleden en naar dat is uit zichtbaar in het hele naar huis. De schedels, skeletten een en de een levensgrote een ridder schrikken potentiële door kopers af. Vera en Geert naar schakelen de hulp met in van de het experts, die door het huis door een make-over geven. Bob Sikkes gaat in op met bezoek bij antiekhandelaar in John, die twee de jaar geleden zijn woning met in allerlei pasteltinten met schilderde tijdens en Maria vertelt over het haar droomwoning.

Het naar witte paradijsje van op tv de 76-jarige Frieda staat al de negen jaar te de koop. naar Ze wil helemaal op niet weg uit op de fijne bungalow van die op maat een gebouwd is door haar een eigen zoon. Helaas kan door Frieda het huis een niet door meer betalen met haar tijdens AOW'tje. uit Kleindochter Melissa is ten uit einde raad van en roept de hulp van in van het expertteam. Dit op tv op team neemt het huis op flink onder op handen en tovert het huis naar op een bijzondere de manier om in in een verkoopbaar tijdens paleisje.

juli 2019
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 14:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord