Programma gemist?

In het in prachtige Friese Sneek tijdens staat het knotsgekke stulpje de van paradijsvogel en de kookgek een Barry. Haar met huis staat vol met potten en tijdens pannen en in er is niemand die het door de deze inrichting heen kan kijken. het De woning van staat inmiddels al staat tijdens al ruim het anderhalf uit jaar te koop. Het van team van experts naar neemt het met huis flink onder de loep om door op ervoor te zorgen dat het de wél verkocht van gaat worden.

De bourgondische naar boerderij van Hans en een op tv Willeke staat al zeven jaar te op door koop. In die tijd is er het nog nooit iemand de in komen kijken. Er moet daar het dus echt wel iets een aan de hand met zijn. Het vaste door team van de experts gaat kijken met wat tijdens ze eraan kunnen doen om ervoor een te het zorgen dat Hans en Willeke uit hun naar woning kunnen door verkopen.

De uit bewoners van een een huis in Alkmaar zijn in echte het groenliefhebbers en dat zie je naar in het hele met huis op terug. Het huis is naar door de tijdens groene inrichting onverkoopbaar. Het de staat al drie jaar te tijdens koop en de de kijkers zijn op tv op één met hand te tellen. Het team een van experts doet op er naar alles aan om het op tv weer verkoopbaar te in maken!

Onder een de rook van Rotterdam in naar op Vlaardingen staat het knalgele appartement van uit Richard. Sinds in zijn scheiding woont hij met op daar alleen met zijn op zoon. Het huis staat op tv een jaar tijdens te koop, omdat door niemand door de kleur heen de kan kijken. naar Het appartement door moet wel snel worden verkocht, tijdens want Richard wil uit gaan samenwonen met met zijn nieuwe de liefde.

In de een prachtige de landelijke omgeving staat de onverkoopbare op tv villa van van het zeemansechtpaar Bob en naar Iet. Het uit huis staat al twee jaar van door te koop en er zijn nog naar maar het drie kijkers geweest. Het door vaste team van met experts gaat kijken de waar door dat aan ligt en wat met ze op tv eraan kunnen doen om ervoor te op zorgen dat uit Bob naar en Iet aan een nieuwe in fase van op hun leven kunnen van beginnen.

In Spijkenisse naar staat het plasticbloemenparadijs uit van met Anneke. Haar huis door staat al ruim een jaar op te koop, maar er in op tv is nog nooit iemand van komen kijken. Niemand uit kan door op tv de inrichting heen een kijken. Het team het van experts neemt de woning op tv van Anneke door dan ook flink onder de uit loep van om ervoor te op tv zorgen dat er de wel kijkers gaan komen! op Dat van is hard nodig, want door financieel staat op tv Anneke het water aan de met lippen.

Piet en Babs tijdens hebben hun door woning in anderhalf naar jaar het tijd zelf opgebouwd en ingericht. het Ze hebben de inspiratie de op voor de stijl door van het huis naar uit België gehaald. De inrichting noemen naar ze zelf zwaar van barok tijdens en de van stijl van Lodewijk XIV. In op tv elk naar meubel zit een door krul, zoals ze een zelf zeggen. En misschien een is dat nu net waardoor uit potentiële kopers op de de vlucht met slaan. Ze worden in ouder, het huis naar wordt te van groot en het op onderhoud te zwaar. Daarom willen een ze de wat kleiner gaan in wonen.

De familie Colon, van het moeder Kelly, vader op Gunter en hun vijf op kinderen, woonde tot een aantal naar maanden geleden nog de in tijdens Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot naar huis en tijdens genoeg ruimte voor op alle kinderen. Maar op wat zij niet hadden voorzien, door was dat Gunter van zijn op tv baan zou verliezen op en het tot een executieverkoop naar zou komen. op tv Gunter naar heeft inmiddels weer in een baan en ze tijdens logeren nu door met het hele gezin op tv bij de moeder van naar Kelly door in Zoetermeer. De naar te dure en nogal op kitscherig ogende woning moet op hoognodig worden verkocht, een zodat ze als gezin in een nieuw op bestaan kunnen opbouwen tijdens in op Zoetermeer.

Willem heeft door zijn huis in Den met een Helder samen met door zijn vrouw in het de jaren zeventig gekocht, ingericht met en er op daarna niets meer aan door gedaan. Ze tijdens zijn allebei op tv verwoede verzamelaars dus het de huis staat vol op tv met spullen. het Sinds het overlijden van zijn vrouw met twee jaar geleden met is Willem op eenzaam. van Graag zou hij in dichter in de met buurt van zijn kinderen willen met wonen. Het huis door staat nu al de een jaar te de koop, uit want niet iedereen is gecharmeerd de van dit museum het met op een bonte verzameling objecten en in treinen.

Sinds op het overlijden van tijdens Ashley's vader wonen van moeder Yvonne en dochter Ashley een samen tijdens in één huis. Yvonne van houdt heel erg van op roze. De tijdens woning in oogt dan ook suikerzoet. de Dat blijkt het niet bij iedereen in door de smaak te tijdens vallen. Best lastig nu door ze het van willen verkopen en het afzonderlijk van elkaar op uit zoek zijn naar van een woning in Den in met Haag.

Josien is kunstenares. de Ze op hebben op vele plekken een gewoond en op een beetje een op tv zigeunerleven geleid. in De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben naar op hun sporen achtergelaten in een het huis en de worden niet door iedere potentiële tijdens koper gewaardeerd. op Nu Josien in Waalwijk op is uitgeklodderd, wil tijdens met ze samen met haar man op tv graag verhuizen naar op tv Den door Bosch.

Margreet op tv en Peter uit van Enschede worden bijgestaan door Evelyn het en het het team. Jarenlang heeft het de stel naar in Duitsland op de markt de gestaan met met bloemen uit en hun woning is met net zo kleurrijk. Deze naar bonte woning moet worden het uit verkocht, maar er met moet ook een woning gevonden worden uit die aan hun in eisen voldoet. De de nieuwe de woning moet de voldoende plek bieden om hun bloemen het het te stallen én er de moet een parkeerplek met zijn voor hun vrachtwagen. in De opdracht uit blijkt zelfs voor het op tv team van dit met programma lastiger dan op tv gedacht.

In het Koog aan de op Zaan staat het onverkoopbare met huis van Simon met en een Brenda. Het stel van heeft nogal bijzondere ideeën over wat een een huis gezellig uit maakt. naar Het zwarte behang op met gouden glitters en met de kitscherige een attributen hebben tot nu door toe alle van kijkers weggejaagd. Dat terwijl van het huis enorm veel naar met potentie heeft dankzij de grootte en tijdens de de ligging aan het water. Bouwdeskundige op tv Bob Sikkes door gaat er alles aan uit het doen om het huis te verkopen. naar het Ook wordt er deze week weer door een een droomhuis getoond door dat van alle luxe is naar voorzien.

In een het Groningse Usquert van staat het onverkoopbare huis de van Vera en met Geert. van Beiden hebben een punkverleden en dat uit is tijdens zichtbaar in het hele huis. van De schedels, tijdens skeletten en in de levensgrote ridder schrikken potentiële het kopers af. Vera met en Geert de schakelen de de hulp in door van de experts, die het huis door een make-over naar geven. Bob Sikkes door gaat op bezoek een bij antiekhandelaar John, die door naar twee jaar geleden zijn woning in tijdens allerlei tijdens pasteltinten schilderde en naar Maria vertelt over haar de droomwoning.

Het op tv witte paradijsje van tijdens de 76-jarige Frieda staat met al negen jaar met te koop. tijdens Ze wil op helemaal niet weg uit de naar fijne bungalow die op van maat van gebouwd is van door haar eigen zoon. Helaas kan tijdens Frieda op het huis niet meer van betalen de met haar AOW'tje. Kleindochter Melissa op is een ten einde raad en roept de de hulp in van een het door expertteam. Dit team tijdens neemt het huis flink op onder handen en met tovert het in huis op een door bijzondere manier op om in een verkoopbaar op paleisje.

april 2020
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!