Programma gemist?

In tijdens het prachtige naar Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje naar van tijdens paradijsvogel en kookgek Barry. Haar op tv huis staat op vol met de potten en pannen een en er tijdens is niemand die door van deze inrichting heen kan het kijken. De met woning staat inmiddels al door staat uit al ruim anderhalf jaar tijdens te koop. Het uit team van experts in neemt het huis flink onder naar van de loep om uit ervoor te zorgen dat op het wél verkocht gaat naar worden.

De bourgondische boerderij uit van Hans met en Willeke staat al met naar zeven jaar te koop. op In die tijd is de er nog nooit iemand naar komen van kijken. Er moet op daar dus echt door wel iets aan de hand naar zijn. Het op vaste team in van experts gaat kijken wat tijdens ze van eraan kunnen doen om ervoor uit door te zorgen dat Hans en in Willeke in hun woning kunnen door verkopen.

De van bewoners van een huis in een Alkmaar zijn een echte groenliefhebbers en van dat zie in je in het het hele huis terug. op Het huis het is door de groene inrichting tijdens onverkoopbaar. Het staat al door drie jaar naar te koop tijdens en de kijkers zijn het op één hand op te tellen. het Het team het van experts doet er uit alles aan om op tv het weer verkoopbaar te met maken!

Onder de in rook van het Rotterdam in Vlaardingen staat de het knalgele op tv appartement van Richard. Sinds zijn uit scheiding woont een hij daar alleen de met zijn zoon. Het de het huis staat een naar jaar te koop, omdat een niemand door de naar kleur heen een kan kijken. Het appartement naar moet wel snel worden in verkocht, want met Richard wil gaan naar samenwonen met zijn nieuwe op tv liefde.

In een prachtige een landelijke omgeving staat naar de uit onverkoopbare villa een van het zeemansechtpaar Bob op en Iet. Het de huis staat al twee jaar de te koop uit en er door zijn nog tijdens maar drie kijkers in geweest. Het vaste team van van experts gaat kijken op tv waar dat aan ligt op tv en wat ze met eraan kunnen doen de uit om ervoor te uit zorgen dat Bob naar en Iet aan een nieuwe op fase van hun leven van het kunnen beginnen.

In in Spijkenisse staat door het plasticbloemenparadijs van Anneke. op Haar huis staat al op ruim een jaar te naar koop, op maar er uit is nog nooit iemand komen kijken. tijdens Niemand naar kan door de uit inrichting heen kijken. Het team door van van experts neemt de woning op van op Anneke dan ook flink onder naar de loep om ervoor een de te zorgen dat er wel kijkers naar gaan komen! tijdens Dat is tijdens hard nodig, want financieel met staat Anneke het naar water aan het de lippen.

Piet en een Babs een hebben hun woning in anderhalf uit jaar tijd op zelf opgebouwd en ingericht. tijdens Ze hebben het de inspiratie voor op tv de stijl van het naar huis naar uit België gehaald. De inrichting door noemen uit ze zelf zwaar barok en de uit stijl een van Lodewijk XIV. In elk in in meubel zit een krul, zoals ze met zelf zeggen. een En met misschien is dat nu het net waardoor potentiële kopers op het de op vlucht slaan. Ze worden ouder, uit het het huis wordt een te groot en het onderhoud een te zwaar. Daarom het willen ze wat kleiner op gaan van wonen.

De familie een Colon, moeder in Kelly, vader Gunter en hun het in vijf kinderen, woonde tot een aantal een met maanden geleden nog in tijdens Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis op tv en genoeg het ruimte voor alle uit kinderen. Maar wat zij uit niet een hadden voorzien, tijdens was dat Gunter zijn baan uit zou verliezen het en het tot een de executieverkoop zou komen. Gunter door heeft van inmiddels weer een baan en van met ze logeren nu op met het hele gezin van bij de moeder van Kelly met in Zoetermeer. De op op tv te dure en nogal op kitscherig ogende woning moet het hoognodig worden verkocht, zodat met ze als gezin de een tijdens nieuw bestaan kunnen opbouwen in in op Zoetermeer.

Willem in heeft zijn huis in uit Den Helder samen de met uit zijn vrouw in de jaren de zeventig gekocht, ingericht en met er op daarna niets een meer aan gedaan. Ze zijn de allebei verwoede verzamelaars een dus het huis op tv staat vol het met spullen. Sinds het overlijden met van uit zijn vrouw twee jaar geleden door op is Willem eenzaam. Graag op tv zou hij dichter in de op buurt naar van zijn kinderen willen op tv wonen. Het huis op tv staat nu al een op jaar naar te koop, want niet met iedereen met is gecharmeerd van dit museum het met een bonte op tv verzameling objecten en uit treinen.

Sinds het overlijden naar van Ashley's vader met uit wonen moeder Yvonne en dochter met Ashley samen in één uit huis. Yvonne door houdt heel erg van in op tv roze. De woning oogt de dan ook suikerzoet. de Dat blijkt niet bij op iedereen in de smaak van te vallen. Best tijdens lastig nu van ze het willen verkopen van en afzonderlijk van uit elkaar op zoek op zijn naar een door woning in het Den tijdens Haag.

Josien op is kunstenares. Ze hebben op het vele plekken uit gewoond en van een beetje een zigeunerleven geleid. in De kunstzinnige uitspattingen op een van Josien hebben hun sporen op tv achtergelaten uit in het huis op en worden niet door iedere potentiële uit van koper gewaardeerd. Nu het Josien in Waalwijk is het uitgeklodderd, wil ze naar samen met haar de man graag verhuizen naar Den op op Bosch.

Margreet en Peter de uit de Enschede worden bijgestaan door een Evelyn en het op tv team. het Jarenlang heeft het stel in Duitsland uit op de naar markt een gestaan met bloemen en hun tijdens woning is net zo door kleurrijk. Deze bonte een woning moet op tv worden verkocht, maar tijdens er de moet ook een woning gevonden een worden de die aan hun een eisen voldoet. De het nieuwe woning moet voldoende van plek bieden om tijdens hun bloemen te stallen de én er moet een uit in parkeerplek zijn voor hun met vrachtwagen. De opdracht met blijkt zelfs voor tijdens het team van dit door programma op tv lastiger dan gedacht.

In op tv Koog aan in de Zaan staat het in onverkoopbare huis van Simon en uit Brenda. met Het stel heeft nogal bijzondere op tv ideeën over op tv wat een huis door gezellig tijdens maakt. Het zwarte behang van met gouden glitters op en de een kitscherige attributen hebben op tv tot nu toe alle kijkers van weggejaagd. Dat tijdens terwijl het huis enorm met veel potentie heeft dankzij op tv de grootte door en de de ligging aan tijdens het water. Bouwdeskundige Bob Sikkes gaat tijdens er alles aan een de doen om het huis tijdens te verkopen. Ook de wordt er deze week weer op tv een uit droomhuis getoond dat van op tv alle luxe het is voorzien.

In tijdens het Groningse Usquert van staat het onverkoopbare huis van in Vera en Geert. de door Beiden hebben een in punkverleden en dat is zichtbaar in uit het hele van huis. De schedels, skeletten met en op tv de levensgrote ridder schrikken het potentiële kopers af. Vera naar het en Geert schakelen de hulp van in van de tijdens experts, die het huis de een een make-over geven. Bob Sikkes gaat op tv op bezoek bij tijdens antiekhandelaar John, die van twee jaar met geleden zijn woning met in de allerlei pasteltinten schilderde en Maria met vertelt over haar op tv droomwoning.

Het witte paradijsje een op van de 76-jarige Frieda naar staat al met negen jaar te koop. Ze wil de de helemaal niet weg uit in de fijne bungalow naar die op maat gebouwd is op tv door het haar eigen zoon. Helaas een kan Frieda op het huis in niet meer betalen met haar AOW'tje. de Kleindochter naar Melissa is ten einde raad met en roept de op hulp in van het het de expertteam. Dit team neemt op het huis op tv flink onder handen en tovert door het huis op tijdens een de bijzondere manier de om in een verkoopbaar uit paleisje.

januari 2019
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord