Programma gemist?

In het tijdens prachtige Friese Sneek een staat de het knotsgekke stulpje van paradijsvogel naar en kookgek de Barry. Haar huis staat op tv vol met potten door en pannen en er op is niemand die naar de door deze inrichting heen kan door kijken. in De woning staat inmiddels al uit staat een al ruim anderhalf jaar te de koop. de Het team van experts neemt het naar huis met flink onder de de loep om ervoor te zorgen op tv dat het wél met verkocht een gaat worden.

De tijdens bourgondische boerderij naar van Hans en Willeke tijdens staat al zeven jaar de te de koop. In die tijd is er naar van nog nooit iemand komen kijken. Er met moet daar op tv dus echt door wel iets aan een de hand zijn. door Het vaste team met van experts gaat naar kijken wat ze eraan kunnen op een doen om ervoor op tv te zorgen dat Hans en de Willeke naar hun woning kunnen met verkopen.

De uit bewoners van uit een huis in Alkmaar van zijn echte naar groenliefhebbers en dat zie je door in het op hele huis terug. Het van huis is door de naar groene uit inrichting onverkoopbaar. Het staat al door drie jaar het te koop en van de kijkers zijn de op één hand te een tijdens tellen. Het team tijdens van experts doet er alles tijdens aan om het weer door verkoopbaar te door maken!

Onder de rook het van Rotterdam op in Vlaardingen staat de het de knalgele appartement van Richard. in Sinds zijn scheiding naar woont hij daar alleen met naar zijn zoon. Het met tijdens huis staat een jaar te door koop, op tv omdat niemand door de een kleur heen kan op kijken. Het op tv appartement moet wel snel worden verkocht, een met want Richard wil een gaan samenwonen met zijn nieuwe naar liefde.

In een op tv prachtige landelijke omgeving het staat een de onverkoopbare villa van op het zeemansechtpaar Bob en tijdens Iet. van Het huis staat al tijdens twee jaar te een koop en er zijn nog de maar drie naar kijkers geweest. naar Het vaste team door van experts gaat met kijken waar naar dat aan ligt en met wat ze eraan door kunnen doen van om ervoor te zorgen dat Bob tijdens en Iet met aan een uit nieuwe fase van hun leven uit kunnen op beginnen.

In het Spijkenisse staat uit het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar van huis staat al ruim in een jaar te een met koop, maar er is in nog nooit iemand komen kijken. het Niemand kan door tijdens een de inrichting heen kijken. op tv Het team van experts neemt op tv de woning van op Anneke dan de ook flink tijdens onder de uit loep om ervoor te zorgen dat naar in er wel kijkers gaan komen! de Dat is het hard nodig, want financieel staat naar Anneke het water op aan naar de lippen.

Piet op en Babs hebben hun op tv woning in met anderhalf jaar tijd op tv zelf opgebouwd en het ingericht. Ze hebben de de inspiratie voor de naar stijl met van het huis op uit België gehaald. De naar inrichting noemen de ze zelf zwaar naar barok en de stijl van Lodewijk tijdens op tv XIV. In elk meubel uit zit een krul, zoals ze in zelf zeggen. En uit misschien op is dat nu net uit waardoor potentiële kopers op met de vlucht van slaan. Ze worden ouder, in het huis wordt tijdens te groot op tv en het onderhoud te met zwaar. Daarom van willen ze wat kleiner tijdens gaan van wonen.

De familie Colon, door moeder een Kelly, vader Gunter en uit hun van vijf kinderen, woonde op tot een aantal maanden geleden nog van de in Nieuw-Weerdinge. Een in mooi, groot huis en genoeg ruimte een voor uit alle kinderen. Maar wat naar zij niet hadden in voorzien, was dat op Gunter zijn baan zou op verliezen uit en het tot een de executieverkoop naar zou komen. Gunter heeft inmiddels op weer een baan en van ze op logeren nu met het hele van gezin bij met de moeder van Kelly in met in Zoetermeer. De te dure tijdens en nogal kitscherig in ogende woning op moet hoognodig worden verkocht, zodat in op ze als gezin het een nieuw bestaan in kunnen opbouwen in een Zoetermeer.

Willem in heeft zijn huis in Den met Helder op samen met zijn vrouw een in de jaren op zeventig gekocht, een ingericht en een er daarna niets de meer aan gedaan. Ze van zijn allebei verwoede verzamelaars het dus het huis staat met met vol met spullen. de Sinds het overlijden naar van zijn vrouw twee op tv jaar geleden is in Willem eenzaam. Graag het zou hij dichter in de uit in buurt van zijn van kinderen willen wonen. Het huis in staat nu al naar een jaar te naar koop, want niet iedereen het de is gecharmeerd van dit een museum met een bonte de verzameling objecten en door treinen.

Sinds tijdens het overlijden van Ashley's vader op wonen moeder Yvonne met en dochter het Ashley samen in één de huis. met Yvonne houdt heel erg in van tijdens roze. De woning met oogt dan ook suikerzoet. de Dat blijkt niet bij iedereen met in de smaak van met te vallen. Best lastig nu op ze het door willen verkopen en afzonderlijk van de elkaar op het zoek zijn tijdens naar een tijdens woning in Den de Haag.

Josien de is kunstenares. Ze hebben tijdens op vele plekken een gewoond en het een beetje een een zigeunerleven geleid. een De kunstzinnige uitspattingen van de Josien hebben de hun sporen achtergelaten in naar het huis het en worden niet uit door iedere potentiële een koper gewaardeerd. Nu Josien de in Waalwijk is uitgeklodderd, wil tijdens ze een samen met haar man het graag op verhuizen naar Den op Bosch.

Margreet en naar Peter uit tijdens Enschede worden bijgestaan door Evelyn een de en het team. Jarenlang heeft tijdens het stel in een Duitsland op de in markt gestaan met met bloemen met en hun woning is de net zo kleurrijk. tijdens Deze bonte woning door moet worden in verkocht, maar er moet ook door een woning gevonden met worden die aan een hun eisen voldoet. De een nieuwe woning moet op tv voldoende plek bieden op om hun bloemen een te stallen én naar door er moet een door parkeerplek zijn voor in hun vrachtwagen. De opdracht naar blijkt zelfs op voor het team van dit op programma lastiger dan op tv gedacht.

In tijdens Koog aan de Zaan staat het het een onverkoopbare huis van naar Simon en een Brenda. Het stel heeft nogal met bijzondere ideeën over tijdens wat een huis gezellig een maakt. Het zwarte in behang met met gouden glitters het en de kitscherige attributen de hebben tot nu toe op tv alle de kijkers weggejaagd. Dat terwijl naar het op huis enorm veel naar potentie heeft dankzij van de grootte en de uit ligging aan het een water. Bouwdeskundige op tv Bob Sikkes gaat naar er alles aan doen tijdens om het huis tijdens te verkopen. Ook wordt een er op deze week weer een met droomhuis getoond dat een van alle luxe op tv is voorzien.

In het de Groningse Usquert staat het met naar onverkoopbare huis van Vera en van Geert. Beiden hebben uit een punkverleden en dat de is zichtbaar in tijdens het op hele huis. op tv De schedels, skeletten en de levensgrote uit het ridder schrikken potentiële door kopers af. Vera en tijdens Geert schakelen de hulp met in van de experts, met naar die het huis een make-over geven. op tv een Bob Sikkes gaat op bezoek bij op de antiekhandelaar John, die twee jaar geleden op tv zijn de woning in met allerlei pasteltinten schilderde en Maria op tv vertelt over in haar droomwoning.

Het witte op tv paradijsje van de 76-jarige op tijdens Frieda staat al uit negen jaar te koop. Ze wil de helemaal niet weg tijdens uit op de fijne bungalow die op de de maat gebouwd is door in haar eigen zoon. naar Helaas kan Frieda het met huis uit niet meer betalen met haar op tv AOW'tje. Kleindochter een Melissa is door ten einde raad en roept uit de hulp naar in van het expertteam. Dit op tv naar team neemt het van huis flink onder handen en tovert een het een huis op een bijzondere tijdens manier om van in een door verkoopbaar paleisje.

april 2021
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!