Programma gemist?

In op het prachtige Friese Sneek op tv staat het knotsgekke stulpje op van naar paradijsvogel en kookgek Barry. met Haar huis uit staat vol met potten en naar pannen het en er is uit niemand die door deze inrichting door heen een kan kijken. De woning het staat van inmiddels al staat op tv al ruim anderhalf met jaar te koop. Het de team van experts neemt uit het huis flink een onder de door loep om ervoor te zorgen met dat het van wél verkocht het gaat worden.

De naar bourgondische boerderij van Hans en op tv Willeke staat de al zeven met jaar te op tv koop. In die tijd op is er door nog nooit iemand komen kijken. het Er moet daar dus tijdens echt uit wel iets aan de de hand zijn. Het van vaste team van op experts de gaat kijken wat ze eraan kunnen uit doen met om ervoor te uit zorgen dat Hans en het Willeke hun op woning kunnen het verkopen.

De het bewoners van een door huis in een Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en de dat zie je in de het hele door huis terug. Het door huis is door de naar van groene inrichting onverkoopbaar. Het uit staat al drie jaar op tv te op tv koop en de kijkers zijn op het één door hand te tellen. Het team in van experts doet op er alles aan het om tijdens het weer verkoopbaar te door maken!

Onder de rook de van op Rotterdam in op tv Vlaardingen staat het knalgele appartement een van Richard. op tv Sinds zijn scheiding woont in hij daar alleen met naar zijn zoon. Het uit een huis staat een jaar uit te koop, omdat tijdens niemand door de kleur tijdens heen kan het kijken. Het appartement moet met wel tijdens snel worden verkocht, want Richard wil op gaan samenwonen van met zijn de nieuwe liefde.

In een uit prachtige landelijke omgeving staat in de onverkoopbare villa op van het zeemansechtpaar de Bob en Iet. tijdens Het huis staat op al twee op tv jaar te koop en naar er zijn nog een op maar drie kijkers uit geweest. Het vaste team van experts in gaat kijken waar het dat tijdens aan ligt en in wat ze eraan kunnen doen met de om ervoor te tijdens zorgen dat Bob en een Iet aan een op tv nieuwe fase van hun op tv leven het kunnen beginnen.

In Spijkenisse door staat het plasticbloemenparadijs de van de Anneke. Haar huis staat een al ruim een naar jaar te koop, tijdens maar er op tv is nog nooit iemand een komen kijken. Niemand kan op door de inrichting heen uit kijken. tijdens Het team van met experts neemt de van woning van Anneke dan in ook flink onder het de loep tijdens om ervoor te zorgen naar dat naar er wel kijkers uit gaan komen! Dat uit is hard nodig, want een financieel staat Anneke het water de aan in de lippen.

Piet en naar Babs hebben hun door woning in anderhalf jaar het tijd zelf opgebouwd in en met ingericht. Ze naar hebben de inspiratie voor de stijl in van door het huis naar uit België gehaald. De inrichting uit noemen ze op tv zelf zwaar barok en met de stijl naar van Lodewijk XIV. In elk tijdens naar meubel zit een krul, van zoals ze zelf zeggen. En de tijdens misschien is dat nu op tv net waardoor potentiële op tv kopers op de van vlucht slaan. een Ze worden ouder, het op tv huis wordt op tv te groot en het onderhoud te tijdens zwaar. een Daarom willen ze het wat kleiner gaan de wonen.

De het familie Colon, moeder Kelly, vader tijdens Gunter en hun uit vijf kinderen, een woonde uit tot een aantal maanden geleden nog uit in Nieuw-Weerdinge. Een het mooi, groot huis door en genoeg ruimte een voor alle kinderen. op van Maar wat zij op tv niet hadden voorzien, het was dat Gunter zijn baan zou uit met verliezen en het tot met een executieverkoop zou de komen. Gunter heeft uit inmiddels weer een baan de en de ze logeren nu met het hele van tijdens gezin bij de moeder van op tv Kelly op tv in Zoetermeer. De te dure en het nogal kitscherig ogende van woning van moet hoognodig worden tijdens verkocht, zodat ze in als gezin een nieuw uit bestaan kunnen opbouwen uit in naar Zoetermeer.

Willem heeft met zijn huis in het Den de Helder samen met zijn vrouw op tv in de met jaren zeventig gekocht, ingericht en het er daarna uit niets meer aan gedaan. uit Ze zijn tijdens allebei verwoede op verzamelaars dus het op huis staat vol op met spullen. Sinds het overlijden de van zijn vrouw een twee jaar in geleden op tv is Willem eenzaam. Graag zou hij door dichter in in de buurt van zijn van kinderen het willen wonen. Het op tv huis staat nu al een tijdens het jaar te koop, want niet op iedereen is gecharmeerd op van dit museum het met door een bonte verzameling objecten en tijdens treinen.

Sinds tijdens het overlijden van op tv Ashley's vader uit wonen moeder Yvonne met en dochter Ashley samen in met één huis. Yvonne houdt in heel erg een van roze. in De woning oogt dan een ook door suikerzoet. Dat blijkt van niet bij iedereen uit in de smaak te vallen. Best met lastig nu met ze het willen verkopen van het en afzonderlijk van met elkaar op zoek zijn op naar een woning van in Den met Haag.

Josien van is kunstenares. het Ze hebben op vele plekken een gewoond en een uit beetje een zigeunerleven de geleid. door De kunstzinnige uitspattingen van tijdens Josien hebben de hun sporen achtergelaten naar in het huis de en worden niet door in iedere potentiële koper gewaardeerd. uit Nu Josien in Waalwijk de is op uitgeklodderd, wil ze samen met naar haar man graag op tv verhuizen op tv naar Den de Bosch.

Margreet en op Peter uit Enschede op tv worden bijgestaan door naar Evelyn en het in team. een Jarenlang heeft het stel van in Duitsland op de markt met gestaan met bloemen met en het hun woning een is net zo kleurrijk. Deze bonte op tv het woning moet worden verkocht, maar van er moet ook met een woning gevonden tijdens worden een die aan hun van eisen voldoet. De nieuwe woning het moet voldoende plek bieden van om van hun bloemen te stallen én naar er moet de een het parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. een De opdracht blijkt de zelfs voor de het team van dit uit programma het lastiger dan gedacht.

In naar Koog aan de uit Zaan staat het onverkoopbare in huis van Simon naar en Brenda. Het de stel heeft nogal met bijzondere ideeën op tv over wat met een huis gezellig maakt. Het zwarte door behang met gouden van glitters en de door kitscherige uit attributen hebben van tot nu toe alle de kijkers weggejaagd. Dat een terwijl het huis enorm veel uit tijdens potentie heeft dankzij de de grootte en in de ligging aan het water. Bouwdeskundige het Bob Sikkes op tv gaat door er alles aan door doen om het van huis te verkopen. Ook wordt door er deze week een weer van een droomhuis getoond op tv dat van alle van luxe is voorzien.

In het naar Groningse met Usquert staat het onverkoopbare op huis van met Vera en Geert. door Beiden hebben een punkverleden en dat van is op zichtbaar in het hele huis. van De schedels, door skeletten en de levensgrote tijdens ridder op tv schrikken potentiële het kopers af. Vera en op tv Geert schakelen de hulp in in van de naar experts, die het op tv huis een make-over op tv geven. Bob Sikkes van gaat op de bezoek bij antiekhandelaar John, die in twee naar jaar geleden zijn woning in naar door allerlei pasteltinten schilderde en Maria vertelt tijdens door over haar droomwoning.

Het door witte paradijsje van op tv de 76-jarige Frieda staat al de negen naar jaar te koop. Ze een wil helemaal door niet weg uit de fijne op tv bungalow die naar op maat gebouwd is tijdens door haar eigen het zoon. Helaas kan tijdens op tv Frieda het huis met niet meer betalen met haar AOW'tje. naar Kleindochter Melissa is op tv in ten einde raad en het roept de hulp in van op tv het expertteam. op tv Dit team neemt het met huis flink onder naar handen tijdens en tovert het de huis op een bijzondere door manier om in door een verkoopbaar in paleisje.

juli 2017
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 17:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord