Programma gemist?

In uit het prachtige Friese Sneek een staat het knotsgekke van stulpje van de paradijsvogel en kookgek in Barry. Haar van huis staat vol in met potten en pannen het en er met is niemand die door deze op tv inrichting op tv heen kan kijken. door De woning staat uit inmiddels al staat al in ruim anderhalf uit jaar te koop. Het team van door met experts neemt het huis flink onder naar de naar loep om ervoor naar te zorgen dat het van wél verkocht in gaat worden.

De naar bourgondische boerderij van Hans de en Willeke in staat al zeven jaar te het koop. van In die tijd door is er nog nooit iemand op komen een kijken. Er moet op daar dus van echt wel iets uit aan de hand zijn. Het van vaste team in van experts gaat naar kijken wat ze uit eraan kunnen tijdens doen om ervoor te zorgen dat van Hans op tv en Willeke naar hun woning kunnen op verkopen.

De bewoners het van met een huis in met Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat de zie je in op het door hele huis terug. Het tijdens huis op tv is door de op tv groene inrichting onverkoopbaar. Het op staat al drie jaar te door koop in en de kijkers zijn op tijdens één hand te een tellen. Het in team van door experts doet er door alles aan om op tv het weer verkoopbaar op tv te maken!

Onder van de rook van Rotterdam op in met Vlaardingen staat het uit knalgele appartement van Richard. Sinds zijn het scheiding woont van hij daar alleen een met zijn op zoon. Het huis staat op tv een jaar in te koop, omdat niemand op door de op kleur heen kan naar kijken. Het appartement tijdens moet wel snel op tv worden verkocht, want Richard van wil gaan op tv samenwonen met zijn nieuwe van liefde.

In uit een prachtige landelijke omgeving met staat de onverkoopbare tijdens villa op van het zeemansechtpaar Bob en van Iet. Het huis het staat het al twee jaar op tv te koop en er zijn naar nog door maar drie kijkers geweest. Het tijdens vaste team door van experts gaat door kijken waar de dat aan ligt en het wat ze eraan kunnen naar doen om op tv ervoor te tijdens zorgen dat Bob en Iet aan door door een nieuwe fase van van hun leven kunnen door beginnen.

In van Spijkenisse staat het de plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis met van staat al ruim met een jaar te koop, maar er in is nog nooit door iemand op tv komen kijken. Niemand kan van door de inrichting met heen kijken. op tv Het team van experts neemt door in de woning van met Anneke dan ook flink onder van de loep om in ervoor te zorgen uit dat er wel kijkers uit gaan komen! Dat op is door hard nodig, want financieel staat een Anneke het in water aan uit de lippen.

Piet en de Babs hebben hun met woning in anderhalf een jaar tijd van zelf opgebouwd uit en ingericht. Ze hebben de inspiratie een voor de het stijl van het huis uit naar uit België gehaald. de De inrichting noemen ze zelf zwaar op tv barok naar en de stijl van een Lodewijk XIV. door In elk op tv meubel zit een krul, zoals van ze zelf zeggen. het En misschien is dat op nu net waardoor het een potentiële kopers op de vlucht slaan. van Ze de worden ouder, het huis wordt de te groot een en het onderhoud op te zwaar. Daarom in willen ze wat kleiner uit gaan met wonen.

De familie Colon, de moeder op Kelly, vader op Gunter en hun vijf met kinderen, woonde tot een aantal op tv maanden tijdens geleden nog door in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot in huis en een genoeg ruimte voor van alle kinderen. Maar wat zij tijdens niet tijdens hadden voorzien, was dat Gunter in naar zijn baan zou verliezen op tv en het uit tot een executieverkoop zou door komen. Gunter heeft met inmiddels weer een baan en het ze logeren van nu met het hele naar gezin bij de met moeder door van Kelly van in Zoetermeer. De te dure en in nogal kitscherig ogende op woning moet de hoognodig worden verkocht, uit zodat ze een als gezin uit een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de door Zoetermeer.

Willem heeft uit zijn huis in uit Den uit Helder samen met een zijn vrouw in de jaren van zeventig gekocht, het ingericht en er een daarna niets van meer aan gedaan. van Ze zijn allebei verwoede door verzamelaars dus het huis staat een vol met tijdens spullen. Sinds het tijdens overlijden van tijdens zijn vrouw twee jaar geleden tijdens is de Willem eenzaam. Graag op zou hij dichter in het de buurt van zijn van kinderen willen wonen. het Het huis op staat nu in al een jaar te op koop, want tijdens niet iedereen is van gecharmeerd van met dit museum met in een bonte verzameling door objecten en treinen.

Sinds het de overlijden van Ashley's het vader wonen moeder op Yvonne en dochter een Ashley op samen in één een huis. Yvonne houdt heel de erg van roze. op tv De woning oogt in dan ook suikerzoet. Dat een blijkt niet de bij iedereen in de het smaak tijdens te vallen. Best lastig nu uit ze het willen verkopen van en afzonderlijk van van elkaar op naar zoek naar zijn naar een woning door in Den een Haag.

Josien op is kunstenares. Ze in hebben op vele tijdens plekken gewoond en van een beetje door een zigeunerleven geleid. met De kunstzinnige uitspattingen de van Josien hebben hun sporen naar achtergelaten in het huis het op tv en worden niet naar door iedere potentiële tijdens koper gewaardeerd. Nu Josien in Waalwijk uit is tijdens uitgeklodderd, wil ze het samen met haar met man graag op tv verhuizen naar Den tijdens Bosch.

Margreet tijdens en Peter tijdens uit Enschede worden op tv bijgestaan door Evelyn en door het team. Jarenlang de heeft het stel het in Duitsland op de tijdens markt gestaan tijdens met bloemen en hun woning tijdens is net zo op tv kleurrijk. Deze bonte uit woning moet worden naar verkocht, de maar er moet ook een op tv woning gevonden uit worden die uit aan hun eisen voldoet. een De nieuwe uit woning moet voldoende plek van bieden om door hun bloemen te stallen tijdens én er moet met een van parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. naar De opdracht blijkt naar zelfs voor door het team in van dit programma lastiger dan door gedacht.

In het Koog aan de Zaan staat het het een onverkoopbare huis van Simon de en Brenda. een Het stel heeft met nogal bijzondere ideeën door over wat een tijdens huis gezellig maakt. Het van zwarte met behang met gouden glitters en de door kitscherige attributen hebben het tot een nu toe alle in kijkers weggejaagd. Dat een terwijl het huis enorm veel in potentie heeft dankzij naar een de grootte en de op ligging aan door het water. Bouwdeskundige Bob in Sikkes gaat er alles aan tijdens op tv doen om het huis van te verkopen. Ook wordt er naar deze week weer in een door droomhuis getoond van dat van alle op luxe is voorzien.

In het Groningse met Usquert door staat het met onverkoopbare huis van Vera en op Geert. in Beiden hebben een punkverleden het en dat van is zichtbaar in het hele huis. op tv De door schedels, skeletten en de in levensgrote ridder schrikken potentiële op tv op tv kopers af. Vera en op Geert schakelen de de hulp in van de op experts, die het huis op op tv een make-over geven. Bob met Sikkes gaat op bezoek bij op antiekhandelaar John, die van twee jaar geleden de zijn de woning in allerlei pasteltinten schilderde met en op Maria vertelt uit over haar droomwoning.

Het witte op paradijsje van op tv de 76-jarige Frieda staat al op tv negen jaar tijdens te koop. Ze wil van door helemaal niet weg uit van de fijne bungalow die het op maat gebouwd is naar de door haar eigen de zoon. Helaas kan Frieda door het huis naar niet meer betalen met haar AOW'tje. een Kleindochter uit Melissa is ten op einde raad en roept in de op tv hulp in van uit het expertteam. Dit team neemt met het huis flink op tv onder handen en tovert op tv het huis het op een bijzondere het manier door om in een met verkoopbaar paleisje.

september 2021
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!