Programma gemist?

In tijdens het prachtige Friese de Sneek staat het knotsgekke stulpje op tv van van paradijsvogel en kookgek door Barry. Haar huis staat met vol met potten de en pannen en er een is niemand op tv die door deze in inrichting de heen kan kijken. De woning op tv staat inmiddels al staat een al ruim anderhalf op jaar van te koop. Het team tijdens van experts neemt het het huis flink het onder uit de loep om ervoor in te zorgen dat op tv het wél met verkocht gaat worden.

De op bourgondische boerderij van naar Hans en Willeke staat het al naar zeven jaar te op tv koop. In die in tijd is er nog op tv nooit iemand komen met kijken. Er moet daar op tv dus echt wel in iets aan de hand uit zijn. Het vaste van team de van experts door gaat kijken wat ze eraan kunnen uit doen naar om ervoor in te zorgen dat Hans en uit Willeke naar hun woning kunnen met verkopen.

De bewoners van met een huis in uit Alkmaar zijn echte uit groenliefhebbers uit en dat zie je in in in het hele huis terug. Het tijdens huis is tijdens door de groene inrichting met onverkoopbaar. Het staat al door drie jaar het te koop en de met kijkers zijn op op één hand op tv te tellen. Het van team van een experts doet er alles op tv aan om het uit weer verkoopbaar naar te maken!

Onder de een rook van Rotterdam in op tv Vlaardingen staat naar het knalgele appartement van op tv Richard. Sinds uit zijn scheiding woont in hij naar daar alleen met zijn zoon. in Het huis op tv staat een jaar naar te koop, in omdat niemand door de kleur heen naar kan kijken. in Het appartement moet wel een snel met worden verkocht, op want Richard wil gaan samenwonen op met met zijn nieuwe liefde.

In op tv een prachtige landelijke omgeving staat van de onverkoopbare uit villa de van het zeemansechtpaar uit Bob en Iet. tijdens Het huis staat al twee jaar van te koop op en er zijn nog een maar met drie kijkers geweest. uit Het vaste team van experts uit gaat kijken van waar de dat aan ligt in en wat ze eraan kunnen de doen om ervoor in te tijdens zorgen dat Bob en naar Iet aan een nieuwe fase op van hun van leven het kunnen beginnen.

In naar Spijkenisse staat een het plasticbloemenparadijs van Anneke. naar Haar huis staat al ruim tijdens een naar jaar te het koop, maar er is nog de nooit iemand een komen kijken. door Niemand kan door de inrichting op tv heen naar kijken. Het team van experts op neemt de uit woning van Anneke op dan ook flink onder de uit loep van om ervoor de te zorgen dat er wel kijkers met gaan komen! Dat de is door hard nodig, een want financieel staat de Anneke het water aan de op tv lippen.

Piet de en Babs hebben naar hun woning een in anderhalf jaar tijd door zelf opgebouwd en ingericht. Ze het hebben de tijdens inspiratie voor de stijl de in van het huis uit België gehaald. naar De tijdens inrichting noemen ze zelf zwaar het barok en een de tijdens stijl van Lodewijk XIV. In door elk tijdens meubel zit een krul, zoals ze op zelf zeggen. naar En in misschien is dat nu van net waardoor potentiële door kopers op tijdens de vlucht slaan. Ze met worden ouder, het huis wordt uit uit te groot en het onderhoud naar te een zwaar. Daarom willen ze door wat kleiner gaan van wonen.

De de familie Colon, moeder Kelly, vader een naar Gunter en hun vijf kinderen, woonde het tot een aantal door naar maanden geleden nog uit in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis op en genoeg de ruimte voor een alle kinderen. door Maar wat zij uit niet hadden voorzien, was dat Gunter op naar zijn baan zou verliezen en het op tv een tot een executieverkoop in zou komen. Gunter naar heeft inmiddels weer een baan de en de ze logeren nu met het hele in gezin bij met de de moeder van Kelly in Zoetermeer. De uit te dure op en een nogal kitscherig ogende woning moet hoognodig van worden op tv verkocht, zodat ze als door gezin uit een nieuw bestaan uit kunnen opbouwen in op tv Zoetermeer.

Willem uit heeft zijn huis in het Den uit Helder samen met zijn de vrouw in de jaren tijdens zeventig gekocht, naar ingericht en er daarna in niets meer een aan gedaan. Ze zijn allebei op verwoede verzamelaars op tv dus de het huis staat de vol met spullen. Sinds het tijdens overlijden van de zijn vrouw twee jaar uit geleden is Willem eenzaam. met met Graag zou hij uit dichter in de buurt van zijn het met kinderen willen wonen. Het huis staat door het nu al een jaar te tijdens koop, want door niet iedereen uit is gecharmeerd van naar dit museum met op tv een bonte verzameling objecten en de treinen.

Sinds door het overlijden van Ashley's vader op tv wonen moeder een Yvonne en dochter de Ashley samen in een één tijdens huis. Yvonne houdt heel erg van van roze. De woning met oogt op tv dan ook door suikerzoet. Dat blijkt niet bij op iedereen in in de smaak te naar vallen. Best lastig de nu ze het naar willen verkopen en afzonderlijk tijdens van elkaar op op zoek zijn op tv naar een woning in het Den een Haag.

Josien in is kunstenares. tijdens Ze hebben op vele plekken gewoond met en een op tv beetje een zigeunerleven tijdens geleid. De kunstzinnige op uitspattingen van een Josien hebben hun sporen achtergelaten tijdens in het door huis en het worden niet door iedere potentiële door op tv koper gewaardeerd. Nu Josien het in Waalwijk is uitgeklodderd, tijdens wil ze samen op tv met haar man graag uit verhuizen op naar Den door Bosch.

Margreet een en Peter uit Enschede worden in de bijgestaan door Evelyn en het team. in Jarenlang van heeft het stel een in Duitsland op uit de markt gestaan met bloemen het naar en hun woning is net op tv zo kleurrijk. het Deze bonte woning op tv moet worden verkocht, maar een er moet ook een naar woning gevonden worden de die op aan hun eisen in voldoet. De door nieuwe woning moet voldoende plek bieden uit om op tv hun bloemen te stallen én van er moet een op op parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. het De opdracht blijkt door zelfs voor het door team van dit programma naar lastiger uit dan gedacht.

In met Koog aan de Zaan met staat het onverkoopbare huis in van Simon van en op Brenda. Het stel de heeft nogal bijzondere een ideeën over wat een van huis gezellig maakt. door Het zwarte behang op met gouden op glitters en de kitscherige attributen met hebben met tot nu toe alle de kijkers weggejaagd. Dat terwijl met het huis enorm naar veel potentie heeft dankzij door de grootte van en de op tv ligging aan het het water. Bouwdeskundige in Bob Sikkes gaat er het alles aan doen om uit het huis uit te verkopen. Ook wordt naar er deze week weer op een droomhuis door getoond dat naar van alle luxe is door voorzien.

In het naar Groningse Usquert staat uit het onverkoopbare huis op tv van Vera en Geert. op Beiden hebben de een naar punkverleden en dat is zichtbaar de in de het hele huis. op tv De schedels, skeletten met en de levensgrote ridder schrikken tijdens potentiële kopers af. Vera uit en Geert tijdens schakelen de hulp op tv in van de experts, van die het huis in van een make-over geven. van Bob Sikkes gaat op bezoek door bij met antiekhandelaar John, die twee jaar geleden met zijn woning een in allerlei pasteltinten schilderde tijdens en de Maria vertelt het over haar droomwoning.

Het witte paradijsje op van de 76-jarige van uit Frieda staat al negen jaar te door een koop. Ze wil helemaal niet weg door uit de uit fijne bungalow die op met door maat gebouwd is door haar eigen met zoon. op tv Helaas kan van Frieda het huis naar niet meer betalen door met haar AOW'tje. Kleindochter uit Melissa is ten einde raad op tv en roept naar de hulp in van in het expertteam. Dit naar team de neemt het huis flink naar onder handen en tovert door het tijdens huis op een door bijzondere manier om in een het verkoopbaar tijdens paleisje.

november 2017
04-10-2016 21:30

Sneek

TV Makelaar: Mission Impossible - Sneek

In het prachtige Friese Sneek staat het knotsgekke stulpje van paradijsvogel en kookgek Barry. Haar huis staat vol met potten en pannen en er is niemand die door deze inrichting heen kan kijken. De woning staat inmiddels al staat al ruim an...

27-09-2016 21:30

Lage Mierde

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Mierde

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om...

20-09-2016 21:32

Alkmaar

TV Makelaar: Mission Impossible - Alkmaar

De bewoners van een huis in Alkmaar zijn echte groenliefhebbers en dat zie je in het hele huis terug. Het huis is door de groene inrichting onverkoopbaar. Het staat al drie jaar te koop en de kijkers zijn op één hand te tellen. Het team van...

13-09-2016 21:31

Vlaardingen

TV Makelaar: Mission Impossible - Vlaardingen

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement m...

06-09-2016 21:29

Elst

TV Makelaar: Mission Impossible - Elst

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en ...

30-08-2016 21:30

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

In Spijkenisse staat het plasticbloemenparadijs van Anneke. Haar huis staat al ruim een jaar te koop, maar er is nog nooit iemand komen kijken. Niemand kan door de inrichting heen kijken. Het team van experts neemt de woning van Anneke dan ...

15-04-2016 19:02

Lage Zwaluwe

TV Makelaar: Mission Impossible - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

14-04-2016 19:02

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar: Mission Impossible - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

13-04-2016 19:00

Den Helder

TV Makelaar: Mission Impossible - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht, ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn vr...

12-04-2016 19:00

Spijkenisse

TV Makelaar: Mission Impossible - Spijkenisse

Sinds het overlijden van Ashley's vader wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in één huis. Yvonne houdt heel erg van roze. De woning oogt dan ook suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in de smaak te vallen. Best lastig nu ze het wi...

11-04-2016 19:00

Waalwijk

TV Makelaar: Mission Impossible - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

08-04-2016 19:04

Enschede

TV Makelaar: Mission Impossible - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

07-04-2016 19:05

Afl. 8

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda. Het stel heeft nogal bijzondere ideeën over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers...

06-04-2016 19:05

Afl. 7

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar in het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert scha...

05-04-2016 19:06

Afl. 6

TV Makelaar: Mission Impossible - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil helemaal niet weg uit de fijne bungalow die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW'tje. Kleindochte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar: Mission Impossible gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar: Mission Impossible bij TV Makelaar: Mission Impossible liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar: Mission Impossible. Heb je een uitzending van TV Makelaar: Mission Impossible gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar: Mission Impossible gemist

Woonprogramma waarin verschillende huizen worden bezocht om een koop of verkoop te realiseren.

Uitzending gemist van TV Makelaar: Mission Impossible? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar: Mission Impossible kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord