Programma gemist?

Na op tv een scooterongeluk heeft Daniël naar een hoge dwarslaesie. Zijn op vrouw Denise het zorgt dag en uit nacht een voor hem én hun vier kinderen. tijdens Door de in zware tijdens zorg heeft ze op een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze in uit dringend geopereerd worden. Denise stelt de de operatie steeds op weer uit, want hoe met moet dat op met de zorg voor tijdens door Daniel als zij vier door weken haar hand niet het mag een gebruiken?

Gert op en Anita hebben drie door kinderen die beperkt zijn. de De in twee jongste kinderen in lijden aan het een syndroom waardoor ze een in achterstand in hebben. Hun zoon van een 21 jaar is met door complicaties in na een operatie bedlegerig uit geworden. Tot overmaat van het ramp krijgt Gert de twee jaar gelden ook de de nog een tia waardoor het het grootste deel van de het zorg in op de schouders van een Anita terechtkomt. Zij doet door de nu bijna alles in op huis. De familie het bang is in dat ze het een niet lang meer een volhoudt.

Het naar leven van Hans door en Christa staat de gehele in dag op tv in het een teken van de van zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, het het de negenjarige Dinand. tijdens Samen met hun oudste zoon het Dave leven ze de volledig naar een zijn ritme. met Ze maken zich zorgen over tijdens de toekomst. Waar moet op tv Dinand heen van als er iets op met door hen gebeurd? Ze zoeken op de juiste hulp, maar waar tijdens de vind je die voor een zeer op in zorgintensief kind?

Katja is naar een alleenstaande moeder van met een in puberdochter. Ze volgt daarnaast de ook nog van een opleiding én zorgt op tv voor haar 63-jarige een moeder tijdens Els. Haar moeder op heeft longemfyseem en kan op niet meer op eigen kracht op tv van naar boven om te douchen in een haar kleine door huisje. Katja maakt zich het voortdurend zorgen over op tv haar tijdens moeder en uit komt totaal niet aan haar het eigen het leven toe. Haar zus is bang van dat ze tijdens het niet lang meer een volhoudt en van roept naar de hulp in van dit van programma.

Titus het werkt fulltime en uit daarnaast is hij mantelzorger een voor het zijn hele gezin. Zijn vrouw het Tamara heeft MS en naar zijn twee uit jonge kinderen hebben ook een extra zorg op tv nodig. Met een een lach op zijn gezicht uit houdt hij alle met ballen in de de lucht, maar het het valt hem door heel erg zwaar. met Tamara is in bang dat hij uit overspannen raakt en dan is de het gezin nog uit verder van van huis. in Het team van dit programma biedt tijdens uit hulp.

Johan en Tineke een kennen het elkaar nog maar een paar op tv jaar tijdens als Tineke op 44-jarige leeftijd tijdens hoort met dat ze de Alzheimer heeft. Inmiddels is het ze 51. Ze de kan niet meer zelfstandig functioneren naar en op is volledig afhankelijk op tv van Johan. de Hij heeft beloofd voor haar het te zorgen 'tot de in laatste de snik'. Maar op fysiek raakt hij de uitgeput en het met is maar de door vraag hoe lang het duurt door voordat door hij er zelf bij neervalt. de Het team met van dit naar programma biedt ondersteuning.

Anderhalf de jaar geleden kreeg de de 46-jarige de Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. met Nu is van hij door halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer naar praten. Hij door is volledig uit afhankelijk van tijdens zijn vrouw Marlies. tijdens Zij zorgt voor haar man, het op tv huishouden op en hun twee in jonge kinderen. Maar van het wordt haar van te veel. Ze mist haar uit maatje. Hoe moet uit dit jonge in gezin een verder?

De tijdens vijftigjarige Monique heeft met Ataxie, een aandoening aan in de kleine hersenen, waardoor een ze niet van meer zelfstandig kan lopen uit en moeite in heeft het met praten. Haar man Ronald met heeft een uit fulltimebaan en runt daarnaast de naar zorg voor Monique in en het tijdens huishouden de met drie opgroeiende kinderen. Er op zijn het dringend aanpassingen aan het naar huis nodig die in Ronald kunnen ontlasten, uit maar door een door conflict met de gemeente door worden die aanpassingen tijdens niet vergoed. naar Dochter Sam trekt aan op tv de bel bij de dit tijdens programma.

november 2020
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!