Programma gemist?

Na een op scooterongeluk heeft op Daniël een uit hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt een dag en nacht in in voor hem én op tv hun vier kinderen. Door de zware door zorg heeft ze naar een van carpaletunnelsyndroom opgelopen een en moet ze dringend geopereerd worden. van van Denise stelt de operatie steeds weer door uit, tijdens want hoe naar moet dat met tijdens de zorg voor Daniel als een zij op vier weken haar naar hand niet mag in gebruiken?

Gert en met Anita op tv hebben drie kinderen die beperkt zijn. op De twee uit jongste kinderen van lijden aan een een syndroom waardoor ze op een achterstand hebben. Hun zoon tijdens een van 21 jaar is door complicaties in na een operatie van bedlegerig geworden. Tot het een overmaat van ramp een krijgt Gert twee jaar gelden door ook naar nog een tia waardoor het grootste in deel van de uit zorg op op de schouders tijdens van Anita terechtkomt. Zij doet een nu het bijna alles in huis. De van familie bang is uit dat op tv ze het niet de lang meer door volhoudt.

Het op tv leven van Hans met en Christa staat de gehele een dag in tijdens het teken van de op tv zorg tijdens voor hun meervoudig van gehandicapte zoon, de het negenjarige Dinand. Samen door met hun de oudste zoon Dave leven ze op volledig naar zijn ritme. uit uit Ze maken zich zorgen van over de toekomst. op tv Waar moet Dinand van heen als van er iets met hen door gebeurd? Ze zoeken de juiste door de hulp, maar waar vind de je die voor een een zeer tijdens zorgintensief kind?

Katja met is een alleenstaande van moeder van een een puberdochter. Ze in volgt daarnaast ook een nog een opleiding door én zorgt voor haar 63-jarige naar moeder Els. Haar moeder het heeft tijdens longemfyseem en kan niet op tv meer op op eigen kracht naar boven om met een te douchen in haar van kleine huisje. Katja maakt naar zich voortdurend zorgen op over haar naar moeder en komt totaal niet naar aan de haar eigen leven toe. Haar op zus is tijdens bang dat met ze het door niet lang meer volhoudt en tijdens roept de hulp in een een van dit programma.

Titus naar werkt fulltime en door daarnaast is hij mantelzorger uit voor zijn hele gezin. naar Zijn het vrouw Tamara heeft van MS en het zijn twee jonge uit kinderen hebben ook een extra zorg nodig. Met van een lach met op zijn gezicht houdt hij alle een ballen in een de in lucht, maar het van valt hem heel op tv erg zwaar. Tamara het is bang dat hij overspannen raakt met en dan is met het gezin op tv nog verder van door huis. uit Het team van dit uit programma biedt de hulp.

Johan de en Tineke kennen elkaar op nog maar een paar op jaar als Tineke de tijdens op 44-jarige leeftijd hoort dat ze in Alzheimer heeft. tijdens Inmiddels is ze 51. de Ze van kan niet een meer zelfstandig functioneren en is volledig het door afhankelijk van Johan. Hij een heeft beloofd voor haar van te zorgen het 'tot de laatste snik'. Maar van fysiek raakt in hij uitgeput met en het is maar de op tv vraag hoe de lang op het duurt voordat hij er zelf uit bij neervalt. op tv Het met team van dit programma op tv biedt ondersteuning.

Anderhalf uit jaar geleden door kreeg de 46-jarige Ronald totaal op onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. een Nu is hij op halfzijdig verlamd door en uit kan nauwelijks meer met praten. Hij is volledig op afhankelijk van naar zijn vrouw Marlies. in Zij zorgt voor haar man, het het huishouden op en hun een twee jonge kinderen. Maar het op wordt haar te veel. door uit Ze mist haar maatje. Hoe de moet dit jonge met gezin met verder?

De de vijftigjarige Monique op heeft Ataxie, een aandoening naar aan de kleine hersenen, in waardoor ze in niet meer zelfstandig kan op tv lopen en moeite door heeft met op praten. Haar uit man Ronald heeft een het fulltimebaan en runt daarnaast de op tv zorg op tv voor Monique en het huishouden naar met de drie opgroeiende kinderen. Er zijn uit het dringend aanpassingen aan het huis nodig uit met die Ronald kunnen tijdens ontlasten, maar door een op tv conflict met de gemeente worden tijdens door die aanpassingen niet vergoed. op tv Dochter Sam de trekt aan de naar bel bij dit het programma.

augustus 2020
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!