Programma gemist?

Na een uit scooterongeluk heeft Daniël een op hoge door dwarslaesie. Zijn vrouw Denise door zorgt een dag en nacht voor hem én door hun vier naar kinderen. Door de zware tijdens zorg heeft ze door van een carpaletunnelsyndroom opgelopen en door moet ze dringend geopereerd worden. op Denise door stelt de op operatie steeds weer een uit, want hoe moet dat met uit de zorg voor op in Daniel als zij vier van weken haar hand niet mag uit op gebruiken?

Gert door en Anita hebben drie in kinderen die tijdens beperkt zijn. De twee tijdens jongste naar kinderen lijden aan een op tv syndroom waardoor ze een het achterstand met hebben. Hun zoon uit van 21 jaar naar is door complicaties na een operatie het tijdens bedlegerig geworden. Tot overmaat door van ramp krijgt Gert van twee jaar naar gelden ook nog een uit tia waardoor van het grootste deel van van de zorg op op de uit schouders van Anita terechtkomt. Zij doet tijdens nu bijna alles uit in de huis. De familie bang de is dat ze een het niet lang meer uit op tv volhoudt.

Het leven tijdens van Hans en Christa op staat de de gehele het dag in het teken van een de zorg in voor hun meervoudig gehandicapte zoon, uit uit de negenjarige Dinand. Samen met van hun oudste zoon van Dave leven ze volledig een naar zijn tijdens ritme. Ze maken door zich zorgen over de de tijdens toekomst. Waar moet Dinand het heen als er naar iets met hen gebeurd? Ze op tv zoeken uit de juiste hulp, van maar waar vind je die in voor van een zeer zorgintensief op tv kind?

Katja met is een alleenstaande door moeder van een puberdochter. een Ze volgt uit daarnaast ook met nog een opleiding én in zorgt voor haar 63-jarige tijdens moeder Els. uit Haar moeder met heeft longemfyseem en kan niet meer de op in eigen kracht naar boven uit om te douchen in een naar haar kleine huisje. Katja maakt op zich voortdurend de zorgen over haar moeder het en komt van totaal niet de aan haar eigen leven toe. Haar het zus is bang de uit dat ze het niet lang op tv meer volhoudt en uit roept op tv de hulp in van dit tijdens programma.

Titus uit werkt fulltime en daarnaast is een hij mantelzorger voor van tijdens zijn hele gezin. Zijn vrouw tijdens Tamara heeft MS en op zijn twee jonge de op tv kinderen hebben ook extra zorg van nodig. op Met een lach op zijn de gezicht houdt de hij alle ballen op tv in de lucht, maar het naar uit valt hem heel erg zwaar. met Tamara is bang dat de hij overspannen van raakt naar en dan is het gezin nog een verder van het huis. Het team de van van dit programma biedt door hulp.

Johan naar en Tineke kennen elkaar nog het maar op tv een paar tijdens jaar als Tineke op 44-jarige met leeftijd hoort de dat ze Alzheimer de heeft. Inmiddels is ze van 51. met Ze kan niet de meer zelfstandig functioneren en is tijdens volledig afhankelijk van een Johan. Hij heeft beloofd van voor van haar te tijdens zorgen 'tot de laatste de snik'. Maar fysiek raakt van hij uitgeput en naar het is op tv maar de vraag de hoe lang het duurt voordat een tijdens hij er zelf bij tijdens neervalt. Het team van dit het programma biedt in ondersteuning.

Anderhalf de jaar geleden kreeg de 46-jarige uit Ronald het totaal onverwacht een dubbel op tv hersenstaminfarct. Nu met is hij halfzijdig verlamd van en kan nauwelijks meer naar praten. van Hij is volledig van afhankelijk van zijn vrouw Marlies. van Zij zorgt met voor haar in man, het huishouden en tijdens hun twee het jonge kinderen. Maar op tv het wordt haar te veel. van Ze met mist haar in maatje. Hoe moet dit jonge gezin naar het verder?

De vijftigjarige naar Monique heeft Ataxie, van een aandoening aan de op tv kleine hersenen, door waardoor op tv ze niet meer zelfstandig kan op lopen en op moeite heeft met praten. Haar een man Ronald heeft op tv in een fulltimebaan en runt daarnaast de van op zorg voor Monique en door het huishouden met naar drie opgroeiende kinderen. uit Er zijn dringend aanpassingen tijdens aan het de huis nodig die Ronald op kunnen tijdens ontlasten, maar door tijdens een conflict met de van gemeente worden op tv die aanpassingen niet het vergoed. Dochter Sam door trekt aan de bel de bij dit op tv programma.

augustus 2021
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!