Programma gemist?

Na op tv een scooterongeluk met heeft Daniël een hoge op dwarslaesie. Zijn het vrouw Denise zorgt dag en op nacht met voor hem én hun op tv vier kinderen. Door in de zware zorg heeft ze op tv naar een carpaletunnelsyndroom opgelopen uit en moet ze dringend geopereerd worden. op tv Denise stelt de een operatie steeds weer op in uit, want hoe moet met dat met de zorg voor tijdens Daniel als zij naar vier weken haar tijdens uit hand niet mag op gebruiken?

Gert tijdens en Anita op hebben drie kinderen het die beperkt zijn. De twee jongste op op tv kinderen lijden aan een naar syndroom waardoor op ze een achterstand hebben. door Hun zoon van van 21 jaar is tijdens door complicaties na een operatie in bedlegerig geworden. een Tot overmaat van ramp in krijgt de Gert twee jaar gelden ook de naar nog een tia waardoor het in grootste deel van van de zorg op in de schouders van van Anita terechtkomt. tijdens Zij doet nu op bijna alles in door huis. De familie de bang is dat ze het uit niet lang door meer de volhoudt.

Het tijdens leven van Hans en op tv Christa staat de gehele met dag in het in teken van de op een zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, uit de negenjarige Dinand. tijdens Samen met hun uit oudste zoon door Dave leven ze in volledig naar zijn ritme. de Ze van maken zich zorgen over de tijdens toekomst. Waar een moet Dinand op tv heen als er het iets met hen gebeurd? Ze in in zoeken de juiste hulp, maar waar naar een vind je die door voor een zeer op tv zorgintensief kind?

Katja op tv is een alleenstaande moeder door van een puberdochter. Ze een volgt daarnaast uit ook nog een opleiding naar op tv én zorgt voor haar een 63-jarige moeder Els. van Haar moeder heeft longemfyseem en uit kan niet van meer op eigen kracht door naar boven door om te met douchen in op tv haar kleine huisje. Katja maakt naar zich uit voortdurend zorgen over haar de moeder en het komt totaal niet aan haar de eigen leven toe. het Haar zus op tv is bang dat ze met het niet met lang meer volhoudt door en roept de hulp in van door van dit programma.

Titus werkt de fulltime de en daarnaast is hij met mantelzorger voor zijn hele gezin. het Zijn naar vrouw Tamara heeft MS naar en uit zijn twee jonge kinderen hebben ook naar het extra zorg nodig. Met een lach in op naar zijn gezicht houdt hij alle op ballen in door de lucht, met maar het valt in hem heel erg zwaar. uit Tamara is bang op tv dat hij overspannen van raakt en dan is de in het gezin nog verder van huis. naar Het team met van een dit programma biedt op tv hulp.

Johan de en Tineke kennen elkaar de nog maar een paar door door jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd uit hoort dat het ze Alzheimer van heeft. Inmiddels de is ze 51. Ze een kan niet op tv meer zelfstandig functioneren op tv en is volledig afhankelijk van Johan. een tijdens Hij heeft beloofd voor haar te met zorgen 'tot van de laatste snik'. Maar uit fysiek met raakt hij uitgeput tijdens en het is maar met de vraag hoe lang een het de duurt voordat hij door er zelf bij neervalt. in Het in team van dit programma biedt op tv ondersteuning.

Anderhalf naar jaar geleden kreeg tijdens de 46-jarige Ronald totaal onverwacht op een van dubbel hersenstaminfarct. Nu op is hij halfzijdig verlamd op tv en kan nauwelijks in meer praten. Hij naar is volledig afhankelijk met van in zijn vrouw Marlies. naar Zij zorgt voor haar in man, het huishouden naar en hun uit twee jonge kinderen. de Maar het wordt een haar te veel. een Ze mist haar maatje. op Hoe moet dit jonge naar gezin op verder?

De vijftigjarige Monique op heeft op tv Ataxie, een aandoening aan de van tijdens kleine hersenen, waardoor met ze niet meer een zelfstandig kan lopen en moeite heeft uit met praten. Haar een man met Ronald heeft een op fulltimebaan en runt daarnaast de de zorg het voor Monique en het uit huishouden met drie opgroeiende met kinderen. Er uit zijn op dringend aanpassingen aan de het huis nodig in die Ronald kunnen ontlasten, op tv maar door een conflict met een de door gemeente worden die door aanpassingen niet met vergoed. Dochter Sam trekt op tv aan de bel naar bij dit de programma.

april 2021
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!