Programma gemist?

Na een de scooterongeluk heeft Daniël een door hoge dwarslaesie. Zijn op het vrouw Denise zorgt dag in en nacht een voor hem én hun vier kinderen. een naar Door de zware zorg op heeft ze een de carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze het dringend geopereerd een worden. Denise op tv stelt de operatie steeds op tv weer uit, de want hoe moet dat van met de zorg het voor Daniel als zij op vier weken op haar hand tijdens niet mag op gebruiken?

Gert het en Anita hebben drie kinderen op die van beperkt zijn. van De twee jongste naar kinderen lijden aan uit een syndroom waardoor door ze een achterstand hebben. van Hun zoon van 21 de jaar door is door complicaties van na een operatie bedlegerig geworden. Tot op overmaat van naar ramp krijgt Gert tijdens twee jaar gelden ook de nog een van tia waardoor uit het grootste deel van de op tv zorg tijdens op de het schouders van Anita terechtkomt. op tv Zij doet nu bijna alles van in op huis. De familie de bang is dat ze het op niet lang op tv meer in volhoudt.

Het leven naar van Hans op tv en Christa staat de met gehele dag in naar het teken van de uit zorg voor op tv hun uit meervoudig gehandicapte zoon, de een negenjarige Dinand. het Samen met hun in oudste zoon Dave leven ze door volledig op naar zijn ritme. Ze het maken zich zorgen over de op toekomst. Waar op moet Dinand heen een als er in iets met tijdens hen gebeurd? Ze in zoeken de juiste hulp, maar waar de met vind je die voor een het zeer zorgintensief van kind?

Katja naar is een alleenstaande moeder van het een de puberdochter. Ze volgt daarnaast naar ook in nog een opleiding én zorgt met voor haar 63-jarige uit moeder Els. Haar moeder de heeft longemfyseem en met in kan niet meer op door eigen kracht naar het boven om te douchen in tijdens haar kleine huisje. de Katja door maakt zich tijdens voortdurend zorgen over haar uit moeder en komt van totaal niet aan een haar eigen de leven toe. Haar het zus is bang dat ze uit het door niet lang meer van volhoudt en roept op de hulp in van dit uit programma.

Titus de werkt fulltime op en daarnaast is hij mantelzorger het voor zijn hele gezin. naar Zijn vrouw Tamara op tv heeft MS door en door zijn twee jonge kinderen hebben ook in een extra zorg nodig. Met in een lach op op zijn gezicht houdt hij alle op ballen in op tv de lucht, een maar het tijdens valt hem heel erg zwaar. op Tamara op tv is bang dat hij een overspannen raakt en dan is op tv het met gezin nog verder van huis. het Het team in van dit programma in biedt een hulp.

Johan een en Tineke de kennen elkaar nog maar een met paar jaar als met Tineke op 44-jarige op tv leeftijd hoort van dat ze Alzheimer uit heeft. Inmiddels is ze 51. met Ze kan niet naar het meer zelfstandig functioneren op tv en is volledig afhankelijk uit van Johan. Hij heeft beloofd op voor haar te in zorgen door 'tot de laatste snik'. Maar met fysiek tijdens raakt hij uitgeput en in het is maar de uit vraag uit hoe lang het duurt voordat uit met hij er zelf uit bij neervalt. Het team van uit dit op programma biedt ondersteuning.

Anderhalf tijdens jaar geleden kreeg de door 46-jarige Ronald totaal in onverwacht van een dubbel hersenstaminfarct. Nu is een hij halfzijdig verlamd op en op kan nauwelijks meer praten. Hij is door volledig afhankelijk van van de zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor door haar man, tijdens het uit huishouden en hun een twee jonge kinderen. Maar het wordt uit haar de te veel. Ze mist door haar van maatje. Hoe moet tijdens dit jonge gezin uit verder?

De vijftigjarige uit Monique heeft Ataxie, een van uit aandoening aan de naar kleine hersenen, waardoor met ze niet meer zelfstandig kan tijdens lopen en van moeite heeft met praten. Haar op tv een man Ronald heeft een door fulltimebaan en runt daarnaast de het zorg voor Monique de en van het huishouden met drie van opgroeiende kinderen. uit Er zijn dringend aanpassingen aan met het huis nodig met de die Ronald kunnen het ontlasten, maar door een een conflict met naar de gemeente worden die aanpassingen op niet een vergoed. Dochter Sam trekt aan de de bel door bij dit in programma.

maart 2020
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!