Programma gemist?

Na uit een scooterongeluk heeft Daniël in een hoge een dwarslaesie. Zijn vrouw Denise in zorgt dag en nacht de een voor hem én naar hun vier kinderen. Door op tv de zware uit zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom tijdens opgelopen een en moet ze van dringend geopereerd worden. het Denise stelt de operatie steeds weer een uit, op want hoe moet dat in met de een zorg voor Daniel als zij in vier met weken haar hand niet mag naar de gebruiken?

Gert tijdens en Anita tijdens hebben drie kinderen die van beperkt zijn. De twee naar jongste kinderen lijden aan het een op tv syndroom waardoor op ze een achterstand hebben. Hun zoon van van 21 tijdens jaar is op tv door complicaties na een operatie van bedlegerig op geworden. Tot overmaat van ramp het krijgt Gert twee door jaar de gelden ook nog een tia op tv door waardoor het grootste deel uit van de zorg in op de een schouders van Anita met terechtkomt. Zij doet nu bijna alles een in op huis. De familie bang in is dat ze het uit niet lang een meer op volhoudt.

Het uit leven van de Hans en Christa staat de gehele uit dag in het in een teken van de zorg voor van hun meervoudig van gehandicapte zoon, de uit negenjarige Dinand. Samen met met hun tijdens oudste zoon Dave leven ze naar volledig naar zijn de ritme. Ze maken van zich zorgen op tv over de toekomst. Waar naar moet Dinand heen als het er op tv iets met hen gebeurd? op Ze zoeken de op tv juiste hulp, maar naar waar vind je van die voor een op tv zeer met zorgintensief kind?

Katja naar is een alleenstaande moeder het van een puberdochter. Ze tijdens volgt daarnaast naar ook nog een opleiding een én zorgt voor door haar van 63-jarige moeder Els. Haar moeder van op tv heeft longemfyseem en kan niet van meer op naar eigen kracht een naar boven om te douchen een in haar kleine de huisje. van Katja maakt zich voortdurend door zorgen over haar moeder en tijdens komt totaal niet uit aan haar eigen tijdens het leven toe. Haar zus is bang in dat ze het naar niet lang het meer tijdens volhoudt en roept de naar hulp in van dit een programma.

Titus het werkt fulltime en daarnaast is door hij uit mantelzorger voor een zijn hele gezin. Zijn naar vrouw Tamara heeft MS het en zijn twee jonge uit kinderen de hebben ook extra zorg nodig. in naar Met een lach op met zijn gezicht houdt hij alle door tijdens ballen in de op lucht, maar het valt hem heel de erg zwaar. op tv Tamara is bang door dat hij overspannen in raakt en dan tijdens is het op gezin nog verder van huis. uit Het met team van op tv dit programma biedt een hulp.

Johan en op tv Tineke kennen elkaar naar nog maar een een paar jaar als Tineke op tv op 44-jarige leeftijd uit hoort dat ze naar het Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. in tijdens Ze kan niet meer zelfstandig uit functioneren op en is volledig afhankelijk uit van Johan. Hij op tv heeft beloofd voor een haar te zorgen in 'tot de laatste snik'. de Maar fysiek raakt op tv hij door uitgeput en het is door maar de vraag het hoe lang het het duurt voordat hij er zelf van bij neervalt. de Het team van dit met de programma biedt ondersteuning.

Anderhalf jaar geleden het naar kreeg de 46-jarige Ronald het totaal onverwacht een tijdens dubbel hersenstaminfarct. Nu is uit hij met halfzijdig verlamd en kan nauwelijks tijdens meer naar praten. Hij is volledig afhankelijk op tv van zijn vrouw Marlies. het Zij zorgt in voor haar een man, het huishouden en in hun twee jonge kinderen. op Maar het wordt een haar het te veel. Ze mist door haar tijdens maatje. Hoe moet een dit jonge gezin van verder?

De tijdens vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een naar aandoening aan de van kleine hersenen, waardoor in ze een niet meer zelfstandig met kan lopen en moeite tijdens heeft met met praten. Haar man door Ronald heeft op tv een fulltimebaan en runt daarnaast tijdens de zorg op tv voor Monique en het door huishouden met drie opgroeiende door kinderen. Er met zijn dringend aanpassingen het aan op het huis nodig die met Ronald kunnen ontlasten, maar het door een uit conflict met van de gemeente worden die aanpassingen niet het de vergoed. Dochter Sam trekt aan tijdens de bel bij dit van met programma.

oktober 2019
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!