Programma gemist?

Na in een scooterongeluk heeft Daniël een van de hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt op tv dag en nacht in voor hem én met door hun vier kinderen. Door een de zware een zorg heeft ze een van carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet op ze dringend op geopereerd worden. met Denise stelt de door operatie steeds weer uit, want het hoe moet naar dat met de met zorg voor uit Daniel als zij tijdens vier weken haar een hand niet mag naar gebruiken?

Gert tijdens en Anita hebben drie naar kinderen die beperkt zijn. op De twee jongste een kinderen lijden aan op een syndroom uit waardoor ze een uit achterstand hebben. Hun zoon op tv van 21 met jaar is door complicaties tijdens na een een operatie bedlegerig met geworden. Tot overmaat op van ramp krijgt een Gert twee jaar een gelden ook nog een tia op tijdens waardoor het grootste deel van naar de zorg op de een schouders op tv van Anita terechtkomt. Zij de doet nu naar bijna alles in door huis. De familie bang is naar uit dat ze het niet tijdens lang meer op volhoudt.

Het leven in van Hans een en Christa staat de gehele tijdens dag in met het uit teken van de zorg voor hun de meervoudig gehandicapte zoon, op tv de negenjarige Dinand. naar Samen met van hun oudste zoon tijdens Dave leven ze met volledig naar zijn ritme. van in Ze maken zich zorgen over van de toekomst. Waar naar moet Dinand heen in als de er iets met hen gebeurd? het Ze zoeken een de juiste hulp, op maar waar vind naar je die voor een in zeer naar zorgintensief kind?

Katja de is een alleenstaande moeder van de een puberdochter. met Ze volgt met daarnaast ook nog naar een opleiding tijdens én zorgt voor haar door 63-jarige moeder Els. Haar in moeder heeft op tv longemfyseem en kan uit niet meer op het eigen kracht naar boven een om te douchen op in haar een kleine huisje. een Katja maakt zich voortdurend zorgen op tv over op tv haar moeder en komt totaal niet de aan naar haar eigen leven op toe. Haar op tv zus is bang dat tijdens ze het niet door lang meer volhoudt en roept het de in hulp in naar van dit programma.

Titus uit werkt fulltime en daarnaast uit is hij mantelzorger voor uit zijn hele met gezin. Zijn vrouw Tamara het heeft op MS en zijn de twee jonge kinderen hebben van ook extra zorg nodig. op tv tijdens Met een lach op zijn gezicht het houdt hij een alle ballen in door de lucht, de maar het op valt hem heel erg de zwaar. Tamara met is bang dat hij op tv overspannen raakt en dan is op tv het gezin de nog op verder van huis. door Het team van van dit programma biedt het hulp.

Johan uit en Tineke op kennen elkaar nog maar tijdens een paar een jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd de hoort dat uit ze Alzheimer heeft. door Inmiddels van is ze 51. Ze door kan niet meer uit zelfstandig functioneren en is volledig tijdens afhankelijk van van Johan. Hij heeft op beloofd voor haar te naar zorgen de 'tot de laatste snik'. Maar een fysiek raakt naar hij uitgeput en uit het is op maar de een vraag hoe lang het duurt een voordat op tv hij er zelf bij op tv neervalt. Het op tv team van dit programma biedt met ondersteuning.

Anderhalf jaar tijdens geleden kreeg de 46-jarige door Ronald naar totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. op met Nu is hij halfzijdig een verlamd en kan tijdens nauwelijks meer praten. het Hij is volledig naar afhankelijk van zijn vrouw Marlies. door tijdens Zij zorgt voor het haar man, het huishouden naar en hun in twee jonge kinderen. Maar het uit wordt haar te veel. op in Ze mist haar maatje. het Hoe moet dit jonge het gezin in verder?

De vijftigjarige Monique op heeft Ataxie, een van aandoening aan naar de kleine van hersenen, waardoor ze niet op tv meer zelfstandig op tv kan lopen en de moeite heeft met praten. Haar door man door Ronald heeft een de fulltimebaan en runt daarnaast met de zorg met voor Monique op tv en het huishouden met op tv drie opgroeiende kinderen. Er een zijn dringend aanpassingen aan met het huis in nodig op tv die Ronald kunnen ontlasten, op maar door op tv een conflict met met de gemeente worden die met aanpassingen niet het vergoed. Dochter Sam trekt naar aan de bel bij naar dit op programma.

september 2021
24-02-2016 21:34

Afl. 8

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 8

Na een scooterongeluk heeft Daniël een hoge dwarslaesie. Zijn vrouw Denise zorgt dag en nacht voor hem én hun vier kinderen. Door de zware zorg heeft ze een carpaletunnelsyndroom opgelopen en moet ze dringend geopereerd worden. Denise stelt...

17-02-2016 21:30

Afl. 7

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 7

Gert en Anita hebben drie kinderen die beperkt zijn. De twee jongste kinderen lijden aan een syndroom waardoor ze een achterstand hebben. Hun zoon van 21 jaar is door complicaties na een operatie bedlegerig geworden. Tot overmaat van ramp k...

10-02-2016 21:30

Afl. 6

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 6

Het leven van Hans en Christa staat de gehele dag in het teken van de zorg voor hun meervoudig gehandicapte zoon, de negenjarige Dinand. Samen met hun oudste zoon Dave leven ze volledig naar zijn ritme. Ze maken zich zorgen over de toekomst...

03-02-2016 21:32

Afl. 5

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 5

Katja is een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze volgt daarnaast ook nog een opleiding én zorgt voor haar 63-jarige moeder Els. Haar moeder heeft longemfyseem en kan niet meer op eigen kracht naar boven om te douchen in haar klein...

27-01-2016 21:31

Afl. 4

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 4

Titus werkt fulltime en daarnaast is hij mantelzorger voor zijn hele gezin. Zijn vrouw Tamara heeft MS en zijn twee jonge kinderen hebben ook extra zorg nodig. Met een lach op zijn gezicht houdt hij alle ballen in de lucht, maar het valt he...

21-01-2016 16:06

Afl. 3

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 3

Johan en Tineke kennen elkaar nog maar een paar jaar als Tineke op 44-jarige leeftijd hoort dat ze Alzheimer heeft. Inmiddels is ze 51. Ze kan niet meer zelfstandig functioneren en is volledig afhankelijk van Johan. Hij heeft beloofd voor h...

13-01-2016 21:31

Afl. 2

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 2

Anderhalf jaar geleden kreeg de 46-jarige Ronald totaal onverwacht een dubbel hersenstaminfarct. Nu is hij halfzijdig verlamd en kan nauwelijks meer praten. Hij is volledig afhankelijk van zijn vrouw Marlies. Zij zorgt voor haar man, het hu...

06-01-2016 21:32

Afl. 1

Ik Zorg Voor Jou - Afl. 1

De vijftigjarige Monique heeft Ataxie, een aandoening aan de kleine hersenen, waardoor ze niet meer zelfstandig kan lopen en moeite heeft met praten. Haar man Ronald heeft een fulltimebaan en runt daarnaast de zorg voor Monique en het huish...

Ik Zorg Voor Jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Zorg Voor Jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Zorg Voor Jou bij Ik Zorg Voor Jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Zorg Voor Jou. Heb je een uitzending van Ik Zorg Voor Jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Zorg Voor Jou gemist

Hulpprogramma waarin Peter van der Vorst samen met een professioneel zorgteam aan de slag gaat om emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers te ontlasten. Vier miljoen mensen in Nederland hebben langdurig de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid. Soms is die zorg zo zwaar dat deze mantelzorgers zelf overbelast raken. Het zorgteam gaat aan de slag om de zorg zo te regelen dat het leven van de mantelzorger makkelijker wordt.

Uitzending gemist van Ik Zorg Voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Zorg Voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!