Programma gemist?

Documentaire over twaalf op tv cartoonisten door uit de hele met wereld, die met hun werk naar op tv de democratie verdedigen.Meer Documentaire over het twaalf cartoonisten uit de de hele wereld, die het met hun in werk de democratie in verdedigen. Het werk uit van een cartoonist is de essentieel voor met een democratie. En zoals de gisteren nogmaals is de naar gebleken, is het de een gevaarlijk beroep om je mee tijdens bezig te tijdens houden. De in documentaire geeft een ontroerende op en soms geestige kijk tijdens op het tegendraadse een beroep van cartoonist. met We het zien 's werelds grootste politieke in cartoonisten naar aan het werk, wat ze uit voor ons als een door burgers doen en de waarom. We ontmoeten tijdens cartoonisten uit West-Afrika, Zuid-Amerika en de door Palestiinse gebieden. de In elke politieke brandhaard uit zijn er door getalenteerde mensen, die als naar meester van naar de tijdens satire de gevestigde orde een tegen het op tv licht houden. Maar de tijdens waarheid spreken over machtige in individuen met en instituten levert zeer reële gevaren uit met op en is van niet zonder risico. Wat deze naar mensen motiveert om steeds het weer door hun stem te laten horen, op is naar het recht op het op tv hebben van uit een afwijkende mening. Dit met recht is in tijdens deze tijd een belangrijke een discussie geworden. De op film op tv ging in première met op het Cannes filmfestival in 2014.Minder

februari 2021
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!