Programma gemist?

Documentaire over twaalf het cartoonisten op tv uit de hele wereld, die een met het hun werk tijdens de democratie verdedigen.Meer Documentaire met over twaalf cartoonisten uit de met hele met wereld, die met hun werk op tv de democratie door verdedigen. Het werk van in een cartoonist in is essentieel voor een tijdens democratie. En zoals op tv op tv gisteren nogmaals is de gebleken, is het een op gevaarlijk beroep om in je mee bezig te van houden. De documentaire geeft op tv een ontroerende uit en een soms geestige kijk op het het tegendraadse beroep van de cartoonist. We zien naar 's werelds grootste politieke het het cartoonisten aan het tijdens werk, wat ze door voor ons als op tv burgers doen en waarom. We ontmoeten op cartoonisten uit in West-Afrika, Zuid-Amerika en de op Palestiinse een gebieden. In elke politieke door brandhaard zijn er getalenteerde door van mensen, die als meester van de op tv satire de gevestigde het orde in tegen het licht houden. de Maar de waarheid tijdens spreken over machtige met individuen en instituten tijdens levert uit zeer reële gevaren op van en is niet met zonder risico. Wat door deze mensen motiveert om steeds met weer hun stem met te op tv laten horen, is de het recht op uit het hebben van het een afwijkende mening. Dit recht naar op is in deze tijd een belangrijke in discussie op geworden. De film ging in naar de première op het tijdens Cannes filmfestival 2014.Minder

december 2021
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!