Programma gemist?

Documentaire op tv over twaalf cartoonisten uit de een hele wereld, op tv die met in hun werk de de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf door cartoonisten uit de van hele uit wereld, die uit met hun werk de democratie verdedigen. van Het werk van tijdens een op tv cartoonist is essentieel voor de een democratie. En zoals het op tv gisteren nogmaals is op gebleken, is het van een gevaarlijk beroep op tv om je mee bezig te houden. op tv in De documentaire geeft een ontroerende van en soms tijdens geestige kijk op het tijdens tegendraadse beroep van cartoonist. met uit We zien 's werelds tijdens grootste politieke een cartoonisten aan het werk, wat ze een voor ons als het burgers op doen en naar waarom. We ontmoeten cartoonisten uit West-Afrika, met Zuid-Amerika op en de Palestiinse gebieden. in In naar elke politieke brandhaard zijn tijdens er getalenteerde mensen, die een als door meester van de satire naar de gevestigde orde tegen het tijdens een licht houden. Maar de op tv waarheid spreken over machtige de individuen en instituten naar levert zeer reële op tv gevaren op op tv en is de niet zonder risico. Wat in deze mensen motiveert om van steeds weer hun stem op tv te de laten horen, is met het recht op het hebben door van op een afwijkende mening. Dit recht naar is in deze het tijd een belangrijke het discussie geworden. De in film ging in in première op het de Cannes van filmfestival 2014.Minder

juni 2021
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!