Programma gemist?

Documentaire over op tv twaalf cartoonisten uit uit de hele op wereld, die met een hun werk de een democratie verdedigen.Meer door Documentaire over twaalf cartoonisten met uit de hele wereld, van die in met hun werk de democratie verdedigen. een Het door werk van een naar cartoonist is met essentieel voor een democratie. op En zoals van gisteren nogmaals is gebleken, is het het een gevaarlijk beroep naar van om je mee het bezig te houden. De documentaire geeft het een ontroerende naar en soms geestige kijk de op op het tegendraadse beroep van op cartoonist. het We zien 's werelds in grootste politieke door cartoonisten aan het werk, wat het ze voor ons de als het burgers doen en door waarom. We ontmoeten cartoonisten uit met West-Afrika, met Zuid-Amerika en de Palestiinse gebieden. In naar in elke politieke brandhaard naar zijn er getalenteerde de mensen, die als meester naar van de satire de gevestigde op tv door orde tegen het uit licht houden. Maar uit de waarheid spreken over machtige door individuen en de instituten levert met zeer reële gevaren op en is naar niet zonder op risico. Wat deze mensen de motiveert een om steeds weer hun op tv stem te uit laten horen, op tv is het recht op uit het hebben van een op tv afwijkende mening. met Dit recht is in tijdens deze uit tijd een belangrijke discussie geworden. uit De in film ging in première op het van naar Cannes filmfestival 2014.Minder

oktober 2020
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!