Programma gemist?

Documentaire over de twaalf cartoonisten uit de tijdens hele wereld, die uit met een hun werk met de democratie verdedigen.Meer Documentaire op tv over twaalf cartoonisten uit de uit hele wereld, in die met hun werk in de van democratie verdedigen. Het werk van de een uit cartoonist is essentieel voor een tijdens democratie. En zoals op tijdens gisteren nogmaals is gebleken, is het de een gevaarlijk van beroep om van je mee op tv bezig te houden. De tijdens documentaire geeft een ontroerende en uit op soms geestige kijk op het tegendraadse met beroep van met cartoonist. We zien 's een werelds grootste politieke in cartoonisten aan van het in werk, wat ze voor ons een als burgers op doen en waarom. We ontmoeten de op tv cartoonisten uit West-Afrika, Zuid-Amerika en de tijdens de Palestiinse gebieden. In een elke politieke brandhaard zijn er getalenteerde door mensen, van die als meester van de uit satire de gevestigde een orde tegen het in naar licht houden. Maar de waarheid spreken naar over een machtige individuen en instituten door levert zeer reële tijdens gevaren op en is op niet zonder van risico. Wat met deze mensen motiveert door om steeds in weer hun stem te laten horen, het is op het recht door op het hebben van een in afwijkende mening. Dit met recht op is in deze tijdens tijd een belangrijke discussie naar geworden. De film ging tijdens in première op het het Cannes het filmfestival 2014.Minder

januari 2020
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!