Programma gemist?

Documentaire tijdens over twaalf cartoonisten in uit de hele wereld, die tijdens met de hun werk de door democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf uit cartoonisten een uit de in hele wereld, die met hun werk de de uit democratie verdedigen. op Het werk van een cartoonist in is tijdens essentieel voor een democratie. En een zoals gisteren nogmaals van is gebleken, is het een een gevaarlijk beroep naar om een je mee bezig het te houden. tijdens De documentaire geeft tijdens een ontroerende en van soms geestige kijk op het in tegendraadse beroep van cartoonist. een We zien naar 's het werelds grootste politieke cartoonisten op aan het werk, naar wat ze het voor ons als burgers doen en naar het waarom. We ontmoeten cartoonisten uit de West-Afrika, Zuid-Amerika en de door Palestiinse gebieden. In op elke naar politieke brandhaard een zijn er getalenteerde mensen, van die als meester van de naar satire van de gevestigde orde met tegen het licht houden. Maar de de waarheid spreken in tijdens over machtige individuen en instituten op tv levert tijdens zeer reële gevaren op en is van uit niet zonder risico. Wat het deze mensen motiveert om naar steeds een weer hun stem op te laten horen, is het door recht op naar het hebben van een op afwijkende het mening. Dit recht op is in deze tijd door een belangrijke discussie geworden. De een film van ging in door première op het door Cannes filmfestival 2014.Minder

juli 2020
07-01-2016 21:00

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen.Meer Documentaire over twaalf cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. Het werk van een cartoonist is ess...

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!