Programma gemist?
december 2021
07-01-2016 20:40

Afl. 1

Jimmy Carr: Laughing And Joking - Afl. 1

Registratie van de hilarische theatershow 'Laughing And Joking' van de Britse comedian Jimmy Carr. Met zijn achtste show toerde hij langs meer dan anderhalf miljoen mensen. Carr is eigenlijk de koning van de oneliners te noemen. Gestoken in...

Jimmy Carr: Laughing And Joking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jimmy Carr: Laughing And Joking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jimmy Carr: Laughing And Joking bij Jimmy Carr: Laughing And Joking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jimmy Carr: Laughing And Joking. Heb je een uitzending van Jimmy Carr: Laughing And Joking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jimmy Carr: Laughing And Joking gemist

Registratie van de hilarische theatershow 'Laughing And Joking' van de Britse comedian Jimmy Carr. Met zijn achtste show toerde hij langs meer dan anderhalf miljoen mensen. Carr is eigenlijk de koning van de oneliners te noemen. Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe, soms lekker grove grap na de andere.

Uitzending gemist van Jimmy Carr: Laughing And Joking? Hier kun je alle uitzendingen van Jimmy Carr: Laughing And Joking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!