Programma gemist?

Vanavond is van de laatste aflevering de van het het derde seizoen van de op politieserie Flikken Rotterdam over door een recherche- tijdens en politieteam in van Rotterdam. De titel van de de aflevering: op Nekke. Iedereen is op het zoek het naar Hein en Charlie, maar die in tijdens lijken van de aardbodem verdwenen. een Het team van besluit Maaike te gebruiken uit om het Nekke aan te houden. Als in dat mislukt, lijkt naar alles met verloren.

Terwijl een Stan en Dries op Egbert van Nekke jagen, tijdens krijgen een Esther en Noucha met een oude naar op tv zaak van Esther te maken. uit De zaak van het een jonge moeder die naar bruut in haar naar eigen huis op verkracht en met mishandeld is door tijdens haar ex-vriend naar dient voor de rechtbank. Maar de naar oude in verklaringen van de jonge tijdens moeder en haar uit ex lijken niet tijdens te kloppen. uit Aan Esther en Noucha om door voor tijdens de afloop van de de rechtszaak op alsnog te achterhalen wat in er echt gebeurd is. naar Terwijl Stan en Dries in geen stap uit dichter tijdens bij Egbert zijn gekomen, krijgt uit Hein in 's avonds bezoek van Frits het Nekke.

Tijdens naar het onthullen uit van een beroemd, net gerestaureerd uit meesterwerk bezwijkt de uit restaurator. Hij door blijkt vergiftigd. Is de omstreden op van restauratie de man tijdens fataal geworden? Al gauw rijst tijdens de vraag het of de restaurator wel het het uit beoogde slachtoffer was. Een door tweede moord uit brengt de rechercheurs in tijdens het wereldje van in de 'haute finance' uit die de restauratie door mogelijk maakte.

De rechercheurs krijgen door een met een verongelukte directeur van een naar op tv liefdadigheidsinstelling te maken. uit Al snel wordt duidelijk de dat de directeur op tv vermoord is uit en dat hij minder het keurig leefde dan hij zich door naar voor deed. Boekenonderzoek leert dat de in directeur het niet op al te door nauw nam met de in financiën. Hein Berg naar naar krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in op tv het het vizier.

Een groot hotel-restaurant op tv wordt overvallen. Van in de overvallers en de buit het ontbreekt ieder spoor. Onder van de slachtoffers bevindt met zich een zware op crimineel. Al het snel wordt de duidelijk dat de overvallers de uit weg in het uit hotel goed tijdens kenden en merken de tijdens rechercheurs dat in ze niet met de enigen zijn die op door de rovers in jagen. Charlie met heeft Hein ingelicht over de activiteiten op van de de jeugdbende, maar dreigt nu het zelf slachtoffer te op met worden.

Saskia, de vriendin met van Stan, van verdwijnt. Stan uit weet dat ze bedreigd de werd, maar hij naar weet in niet precies door wie. Heeft van haar voormalige vriend Frits het het Nekke ermee te maken? door Er is geen tijd een om het van uit te zoeken, want naar de stad Rotterdam op wordt geterroriseerd door een van sluipschutter die koste door met wat kost moet worden opgespoord. Is naar het iemand met die een wrok naar koestert tegen op tv de gemeente, of gaat in het om op een verward tijdens persoon die in zijn op eigen werkelijkheid leeft? door Pas als het team ontrafelt de wat de uit werkwijze van de tijdens schutter is, kunnen op tv ze een val opzetten. door in Hein Berg regelt op met een bijzondere manier een de ontmoeting met door de jonge infiltrante van Charlie.

Een mislukte plofkraak de van twee uit jonge criminelen leidt door tot een bendeoorlog in van de met Turkse onderwereld van Rotterdam, een waarbij de leiders op van twee concurrerende op bendes worden gedood. Het in onderzoek in de uit Turkse gemeenschap het verloopt lastig maar in de dode van mannen blijken het meer met elkaar gemeen te hebben op dan aanvankelijk wordt van aangenomen. op tv Hein Berg heeft de dossiers in van ovj van Kiki Ruijters door overgenomen en van krijgt te maken met Charlie, een met jonge agente het die van is geïnfiltreerd in een jeugdbende. uit De bende die een ook betrokken is van bij het stalken van van Saskia, de het vriendin tijdens van Stan.

Stan op tv heeft tot zijn eigen met verbazing een buitenechtelijke affaire een met de mooie in Saskia. met Als zij wordt bedreigd, naar roept de ze zijn hulp in op tv en brengt naar hem zo in een van lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt door er achter dat uit er bij met een faillissement een van lading springstof is een ontvreemd. Dat op tv is al gevaarlijk met genoeg, maar dan komt de ook uit nog eens de op tv melding dat er een door gevaarlijke jihadist in van Rotterdam is het ondergedoken. Terwijl er één team achter een de jihadist een aan zit, naar is Noucha niet op tv gerust over de tips van die op tv tot deze jacht hebben op geleid.

Een drugsdeal wordt naar verstoord op door de binnenvallende uit politie, maar in het een onoverzichtelijke uit situatie weet één van de met criminelen op te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt in het tot een op schietpartij met in een slachtoffer tot uit gevolg. De man op weet een de consulaat binnen te door komen, wat leidt met tot een diplomatieke in rel. De rechercheurs naar zetten alles op door alles om de de crimineel aan in te houden.

Vanavond een start het derde seizoen op tv van de door politieserie Flikken naar Rotterdam. De serie het gaat over een recherche- en politieteam in in naar Rotterdam. De de afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 in uur te zien uit op NPO op 1. De vaste cast met bestaat dit uit seizoen uit vertrouwde een personages gespeeld door Huub Stapel, uit Cees Geel, Maartje van van de uit Wetering en het Mark van de Eeuwen, en nieuwe personages gespeeld op tv door van Ortál Vriend en Joy de Delima. De dood van Ben de Slachter en naar zijn verraad op tv aan de collega's heeft diepe een sporen nagelaten in van de het team. Eén van de van rechercheurs heeft de overplaatsing tijdens aangevraagd het en moet worden vervangen. uit Een jonge officier van van justitie naar meldt zich met een witwasdossier naar bij Hein op tv Berg. op tv Korte tijd later blijkt een ze vermoord. Daarnaast door krijgt het naar team te maken met uit een groep hangjongeren door die zich het bezighoudt met drugshandel.

Henri Houtman heeft door de coke op van Kim en Ben naar het geript en probeert de die snel te een verkopen. Ben en Kim proberen de de coke weer van te in bemachtigen. Stan en Lieve de twijfelen aan Bens in motieven, maar Ben weet van die een twijfels weg te nemen en door vraagt om in vrijheid van handelen om het alle betrokkenen te op kunnen een aanhouden. Dries en Esther jagen op uit de ontsnapte uit seriemoordenaar Jeffrey, die wraak van wil nemen op van Dries' nichtje op Sanne. En Esther maakt met haar naar keuze.

Verpleegster Jenny een wordt door vermoord gevonden in het verpleeghuis waar door door ze werkt. Jeffrey, die het wordt verdacht het van de moord op minstens vier het meisjes, uit is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke van tijdens betrokkenheid stort Dries zich uit op deze zaak. Jort van Wester van heeft de medewerking van een op corrupte douanier nodig van voor op zijn drugsimport. Als de douanier weigert, op is een Ben gedwongen een oplossing te van vinden uit om de op deal rond te krijgen. op Jort blijkt een het onverwachte partner te het hebben, die keihard optreedt. Esther naar het wordt door haar op man Jacco voor tijdens het blok gezet: hij de wil dat ze stopt met met op tv werken.

Stan van en Lieve onderzoeken de van moord op door twee leden van van de motorclub van het Manfred. Henri op tv Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, op is daar mogelijk het bij betrokken, op maar hij lijkt op tv van de aardbodem verdwenen. met Tijdens van een groot tijdens onderzoek naar drugshandel op een vmbo de komt een oude een het bekende in beeld: de op moordenaar van de de dochter van Hein Berg. op tv Berg uit besluit Ben Slachter in op te zetten om de moordenaar naar in de op val te op tv lokken.

Stan en door Lieve onderzoeken een overval in op tv op een juwelier waarbij een dodelijk het slachtoffer viel. uit Dries wordt, terwijl hij in uitgaat, uit geconfronteerd met een een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt uit een het nieuwe drug te hebben gebruikt. de een Als Jort Wester vrijkomt, wordt op tv hij opgewacht op tv door leden naar van de motorclub in die hem eerder door probeerden te ontvoeren. Ben weet hem een uit die situatie in te redden. Jort van vraagt Ben om tijdens hem de te helpen van met een grote op drugsdeal, om daarna met met het geld naar het buitenland naar te het ontsnappen.

Stan en door Lieve door onderzoeken de moord op de een wijkagent die gefilmd de is een door een treitervlogger. het De wijkagent was op uit het spoor van een drugsbende. door Dries naar en Esther komen uit in een onderzoek naar naar een aantal inbraken op tv een vervelende een arts tegen. De door aanklacht wegens verkrachting naar tegen Jort het Wester wordt tot het ieders verrassing ingetrokken. Ben moet zijn naar werk in als infiltrant nu buiten naar de gevangen de voortzetten.

april 2019
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord