Programma gemist?

Vanavond uit is de de laatste aflevering van het derde een seizoen tijdens van de politieserie Flikken Rotterdam over met naar een recherche- en politieteam op in Rotterdam. uit De titel van de het aflevering: Nekke. Iedereen is op van zoek naar Hein op en Charlie, maar die tijdens lijken van uit de met aardbodem verdwenen. Het team uit besluit Maaike te de gebruiken om Nekke aan te uit uit houden. Als dat mislukt, lijkt alles de op tv verloren.

Terwijl een Stan en Dries op Egbert op Nekke met jagen, krijgen in Esther en Noucha met een uit oude zaak van Esther met te de maken. De zaak met van een jonge moeder op tv die bruut tijdens in haar door eigen huis verkracht de en mishandeld is door door haar ex-vriend dient voor de het rechtbank. Maar een de oude verklaringen van tijdens de het jonge moeder en een haar ex lijken niet op te van kloppen. Aan Esther en Noucha om op tijdens voor de afloop van tijdens de rechtszaak alsnog de te achterhalen op tv wat er echt het gebeurd is. Terwijl een Stan en Dries geen van stap dichter bij Egbert uit zijn gekomen, krijgt in Hein 's avonds een bezoek van de Frits Nekke.

Tijdens tijdens het onthullen van een door beroemd, net gerestaureerd uit meesterwerk bezwijkt van de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. een Is uit de omstreden restauratie de man naar fataal geworden? een Al gauw rijst de uit vraag naar of de restaurator wel het naar de beoogde slachtoffer was. Een tijdens tweede moord brengt de de rechercheurs in door het wereldje van in de 'haute op tv finance' die de restauratie mogelijk uit maakte.

De uit rechercheurs krijgen met een een verongelukte met directeur van een naar liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel uit wordt duidelijk dat de het directeur met vermoord is op en dat hij minder van keurig leefde op dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek op tv leert dat de het naar directeur het niet met al te nauw nam op met de financiën. Hein Berg de krijgt Frits in Nekke's criminele tweelingbroer naar in het het vizier.

Een de groot hotel-restaurant uit wordt overvallen. Van de uit overvallers en op tv buit ontbreekt ieder spoor. door Onder de slachtoffers bevindt op zich naar een zware crimineel. Al snel wordt op duidelijk op dat de overvallers de de weg in het het hotel goed op kenden en door merken de rechercheurs dat in ze niet de enigen met zijn die het op de rovers jagen. Charlie door heeft Hein ingelicht op tv over de activiteiten op tv van de jeugdbende, tijdens maar een dreigt nu zelf slachtoffer op tv te door worden.

Saskia, van de vriendin van Stan, verdwijnt. uit Stan weet dat tijdens ze bedreigd werd, de maar op hij weet niet precies door tijdens wie. Heeft haar van voormalige uit vriend Frits Nekke door ermee te met maken? Er is geen tijd om van het uit te tijdens zoeken, het want de het stad Rotterdam wordt op tv geterroriseerd door een naar sluipschutter die koste wat kost moet de worden op opgespoord. Is het iemand die uit met een wrok koestert tegen de het gemeente, tijdens of gaat het om een verward in persoon die in op in zijn eigen werkelijkheid van leeft? Pas als het team de ontrafelt wat tijdens de werkwijze tijdens van de schutter is, kunnen ze uit een val opzetten. op Hein het Berg regelt op naar een bijzondere manier een ontmoeting het een met de jonge infiltrante uit Charlie.

Een mislukte naar plofkraak op van twee jonge criminelen de leidt tot een bendeoorlog in in de uit Turkse onderwereld van met Rotterdam, waarbij tijdens de leiders van twee concurrerende een bendes worden uit gedood. Het op tv onderzoek in de op tv Turkse gemeenschap verloopt de lastig maar de uit dode mannen blijken een meer met elkaar gemeen te uit hebben dan aanvankelijk wordt naar aangenomen. Hein Berg de heeft op de dossiers van ovj op tv Kiki Ruijters overgenomen en naar krijgt te het maken met Charlie, naar een jonge agente die uit is geïnfiltreerd in een een jeugdbende. uit De bende die ook een betrokken in is bij het tijdens stalken van Saskia, op tv de vriendin op van Stan.

Stan heeft naar tot zijn eigen verbazing door een buitenechtelijke met affaire met de mooie op Saskia. Als van zij wordt door bedreigd, roept ze zijn naar hulp in en door brengt hem zo een in een lastige situatie. van Nieuwkomer op Noucha komt er achter het dat door er bij een faillissement een op lading het springstof is ontvreemd. Dat is al tijdens gevaarlijk genoeg, in maar dan tijdens komt ook nog eens in de melding uit dat er een gevaarlijke de jihadist in Rotterdam naar is door ondergedoken. Terwijl er één met team achter de jihadist aan op tv zit, is het Noucha niet gerust tijdens over de tips die naar tot deze op tv jacht hebben tijdens geleid.

Een van drugsdeal wordt verstoord door de van binnenvallende politie, maar door op tv in een onoverzichtelijke met situatie weet één van de criminelen met te ontsnappen. Tijdens uit van zijn vlucht komt naar het tot een schietpartij door met een door slachtoffer tot gevolg. De man met weet een consulaat binnen een te tijdens komen, wat leidt tot een uit diplomatieke rel. een De rechercheurs zetten in alles met op alles om de crimineel aan uit te het houden.

Vanavond op start het derde het seizoen van de politieserie Flikken tijdens met Rotterdam. De serie gaat tijdens over een recherche- en het politieteam in van Rotterdam. De afleveringen zijn het elke van vrijdag om 20:35 uur te op zien op NPO 1. De de vaste cast een bestaat dit seizoen uit met vertrouwde tijdens personages gespeeld door Huub het Stapel, Cees Geel, Maartje het van de in Wetering tijdens en Mark van tijdens Eeuwen, en nieuwe personages het gespeeld door Ortál Vriend en op Joy door Delima. De dood van naar Ben de Slachter en zijn verraad aan tijdens de in collega's heeft diepe naar sporen nagelaten in het team. Eén met van de rechercheurs in heeft tijdens de overplaatsing in aangevraagd en moet worden vervangen. Een in jonge officier van in justitie meldt zich door met een in witwasdossier bij Hein Berg. door Korte tijd naar later blijkt ze vermoord. door Daarnaast krijgt het de het team te maken op tv met een groep hangjongeren die in zich bezighoudt door met drugshandel.

Henri uit Houtman heeft de naar coke van tijdens Kim en Ben geript een en probeert die snel het te verkopen. Ben en door Kim proberen met de coke weer te naar bemachtigen. een Stan en met Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar de Ben weet die het twijfels weg te het met nemen en vraagt om een vrijheid van handelen uit om alle betrokkenen te een kunnen aanhouden. met Dries en Esther uit jagen op de ontsnapte de seriemoordenaar Jeffrey, die wraak uit wil de nemen op in Dries' nichtje Sanne. En in Esther maakt haar op keuze.

Verpleegster door Jenny wordt vermoord gevonden in op tv het in verpleeghuis waar ze het werkt. Jeffrey, die wordt naar verdacht naar van de moord op met minstens vier meisjes, is het verdwenen. Ondanks de zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries een op zich op deze zaak. Jort in Wester heeft de medewerking naar van een uit corrupte douanier nodig de voor zijn drugsimport. Als op de in douanier weigert, is Ben uit gedwongen een oplossing te op tv met vinden om de deal tijdens rond te krijgen. door Jort blijkt een onverwachte partner van te hebben, de die keihard optreedt. Esther door wordt tijdens door haar man Jacco op voor in het blok gezet: tijdens hij wil dat ze op tv stopt met op tv werken.

Stan en Lieve van op onderzoeken de moord op twee naar leden van naar de motorclub van van Manfred. Henri van Houtman, een voormalige zakenrelatie een van Jort, met is daar mogelijk een bij betrokken, maar een hij lijkt van de aardbodem verdwenen. het Tijdens een groot op tv onderzoek de naar drugshandel naar op een vmbo in komt een oude op tv bekende in beeld: de een moordenaar van in de dochter van Hein Berg. Berg in besluit Ben van Slachter in in te zetten om de met moordenaar in de in val te het lokken.

Stan met en Lieve onderzoeken een overval van de op een juwelier waarbij tijdens een dodelijk slachtoffer viel. Dries in wordt, terwijl hij een met uitgaat, geconfronteerd met de een doorgedraaide vechtersbaas. De naar man blijkt een nieuwe drug het te hebben gebruikt. tijdens Als Jort uit Wester vrijkomt, de wordt hij opgewacht door leden op tv van op de motorclub die met hem eerder probeerden te ontvoeren. op tv Ben de weet hem uit die situatie in te uit redden. Jort vraagt Ben om een tijdens hem te helpen tijdens met een grote drugsdeal, door om daarna met in het geld naar het op buitenland te in ontsnappen.

Stan en naar Lieve uit onderzoeken de moord op een op tv wijkagent die gefilmd is uit door een treitervlogger. een De in wijkagent was op tv op het spoor van een drugsbende. van tijdens Dries en Esther de komen in een onderzoek naar van een aantal tijdens inbraken een vervelende arts tegen. door De op aanklacht wegens verkrachting tegen Jort door Wester wordt op tot ieders verrassing door ingetrokken. Ben moet zijn de een werk als infiltrant nu van buiten de gevangen uit voortzetten.

november 2018
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord