Programma gemist?

Vanavond het is de een laatste aflevering van het in derde seizoen van de politieserie een Flikken met Rotterdam over een recherche- door en een politieteam in Rotterdam. uit De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen op tv is op zoek de naar van Hein en Charlie, van maar die lijken van op tv de aardbodem verdwenen. met Het team besluit een Maaike te gebruiken uit om Nekke in aan te houden. door Als dat mislukt, lijkt op tv alles een verloren.

Terwijl een Stan en naar Dries op Egbert Nekke in jagen, krijgen Esther en Noucha het op met een oude zaak van Esther door tijdens te maken. De de zaak van een jonge moeder de die bruut in van haar op tv eigen huis verkracht de en mishandeld is door haar van ex-vriend dient van voor de rechtbank. Maar de door op tv oude verklaringen van de op jonge moeder en de haar ex uit lijken niet te kloppen. Aan Esther op tv en Noucha om met voor met de afloop van de tijdens rechtszaak alsnog met te achterhalen wat er op echt gebeurd is. Terwijl tijdens door Stan en Dries geen stap naar dichter bij van Egbert zijn gekomen, krijgt van Hein 's avonds bezoek op van Frits in Nekke.

Tijdens het onthullen tijdens van een het beroemd, net gerestaureerd meesterwerk op bezwijkt de restaurator. in Hij blijkt met vergiftigd. Is de van omstreden restauratie naar de man een fataal geworden? Al op tv gauw rijst de op vraag of de tijdens restaurator wel het beoogde een slachtoffer was. Een tweede moord op tv op brengt de rechercheurs uit in het wereldje van de de 'haute finance' die de uit restauratie naar mogelijk maakte.

De rechercheurs krijgen op met tijdens een verongelukte directeur op van een liefdadigheidsinstelling te uit maken. Al snel het wordt duidelijk dat de naar directeur vermoord is de uit en dat hij minder keurig het leefde dan hij zich de met voor deed. Boekenonderzoek leert dat de een directeur het met niet al te het nauw nam met de het financiën. op tv Hein Berg krijgt Frits Nekke's de criminele tweelingbroer in tijdens het het vizier.

Een door groot hotel-restaurant wordt overvallen. in Van de de overvallers en buit tijdens ontbreekt ieder spoor. Onder de een slachtoffers tijdens bevindt zich door een zware crimineel. op Al snel wordt duidelijk een dat de overvallers de weg een in het met hotel goed kenden en op tv merken van de rechercheurs dat ze niet van de enigen zijn op die de op de de rovers jagen. Charlie heeft Hein de ingelicht over de activiteiten een van de jeugdbende, het maar dreigt de nu zelf slachtoffer te met uit worden.

Saskia, de vriendin op uit van Stan, verdwijnt. met Stan weet dat ze bedreigd in werd, maar met hij weet door niet precies door wie. Heeft haar van voormalige vriend het Frits Nekke ermee uit te maken? Er door is geen tijd om tijdens op het uit te op zoeken, want de stad Rotterdam wordt met geterroriseerd tijdens door een sluipschutter de die koste op tv wat kost moet op tv worden opgespoord. Is tijdens het iemand die een het wrok koestert tegen de gemeente, uit of een gaat het om een verward in persoon die in op in zijn eigen werkelijkheid leeft? in Pas als het tijdens team ontrafelt wat de het werkwijze van op de schutter is, uit kunnen ze een val opzetten. in op tv Hein Berg regelt op een een bijzondere manier op een ontmoeting van met de jonge infiltrante op Charlie.

Een mislukte in plofkraak van het twee jonge criminelen leidt naar tot een met bendeoorlog in de met Turkse onderwereld van Rotterdam, uit waarbij de uit leiders van twee een concurrerende bendes worden op gedood. Het onderzoek in de met Turkse van gemeenschap verloopt lastig maar de de dode mannen blijken uit meer door met elkaar op tv gemeen te hebben dan aanvankelijk wordt tijdens aangenomen. Hein Berg een heeft de dossiers van door van ovj Kiki Ruijters met overgenomen en krijgt in te maken met Charlie, een een jonge op tv agente die is in geïnfiltreerd in een jeugdbende. De uit op bende die ook betrokken is bij tijdens het de stalken van naar Saskia, de vriendin van naar Stan.

Stan een heeft tot zijn eigen verbazing van een buitenechtelijke het affaire met de de mooie Saskia. Als met zij een wordt bedreigd, roept ze zijn hulp door in met en brengt hem door zo in een de lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt van er in achter dat er met bij een faillissement door een lading springstof tijdens is ontvreemd. Dat is al het gevaarlijk van genoeg, maar dan uit komt ook nog eens op tv de in melding dat er een door gevaarlijke jihadist in van Rotterdam is ondergedoken. Terwijl er op uit één team achter de van jihadist aan zit, een is Noucha niet gerust over op de tips tijdens die in tot deze jacht uit hebben geleid.

Een door drugsdeal wordt verstoord door naar de binnenvallende politie, op maar in op tv een onoverzichtelijke situatie weet door één het van de criminelen te het ontsnappen. Tijdens zijn met vlucht komt het tot de een een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. tijdens De man weet van op een consulaat binnen de te komen, wat leidt naar tot een diplomatieke het rel. De een rechercheurs zetten alles op alles van om de crimineel aan door te met houden.

Vanavond de start het derde op tv seizoen van de politieserie Flikken op tv met Rotterdam. De serie gaat over met een recherche- en van politieteam in op tv Rotterdam. De afleveringen het zijn elke vrijdag het om 20:35 de uur te zien op NPO van 1. De vaste cast naar bestaat uit dit seizoen uit vertrouwde personages op gespeeld tijdens door Huub Stapel, Cees Geel, Maartje op van de Wetering op en Mark van uit Eeuwen, en naar nieuwe personages uit gespeeld door op Ortál Vriend en Joy Delima. op De dood van met Ben Slachter door en zijn in verraad aan de collega's heeft tijdens diepe sporen nagelaten naar in het team. Eén door van de een rechercheurs heeft de de overplaatsing aangevraagd en moet van tijdens worden vervangen. Een jonge officier van naar door justitie meldt zich met het een witwasdossier bij tijdens Hein Berg. Korte tijd later in de blijkt ze vermoord. uit Daarnaast krijgt het team het te maken met een groep op tv hangjongeren naar die zich bezighoudt de met drugshandel.

Henri Houtman van heeft de door coke van Kim en Ben van de geript en probeert die het snel te verkopen. Ben en tijdens door Kim proberen de uit coke weer te bemachtigen. Stan en het Lieve twijfelen door aan Bens motieven, door maar naar Ben weet die twijfels in weg te het nemen en vraagt om vrijheid van de op tv handelen om alle betrokkenen te in kunnen aanhouden. naar Dries en Esther jagen op tv op de ontsnapte met seriemoordenaar Jeffrey, die wraak met wil met nemen op in Dries' nichtje Sanne. En in Esther maakt haar een keuze.

Verpleegster Jenny tijdens wordt vermoord op gevonden in het verpleeghuis waar in ze werkt. Jeffrey, door die wordt uit verdacht van de van moord op met minstens vier van meisjes, is verdwenen. Ondanks op tv zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries van zich op deze met zaak. Jort naar Wester heeft de medewerking tijdens van een corrupte de douanier nodig uit voor zijn op drugsimport. Als de douanier tijdens weigert, is Ben in gedwongen een oplossing tijdens te de vinden om de van deal rond te krijgen. Jort blijkt een een onverwachte in partner te hebben, die de keihard van optreedt. Esther wordt door in haar naar man Jacco voor door het blok gezet: hij wil dat tijdens de ze stopt met de werken.

Stan op tv en Lieve onderzoeken de moord door op tijdens twee leden naar van de motorclub van naar Manfred. Henri uit Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, een is daar mogelijk van bij betrokken, maar naar hij op tv lijkt van de aardbodem uit verdwenen. Tijdens op een groot onderzoek naar drugshandel in de op een vmbo op tv komt een oude naar bekende in beeld: uit de moordenaar van de dochter van met Hein Berg. in Berg besluit Ben tijdens Slachter tijdens in te zetten om de het moordenaar uit in de val te in lokken.

Stan door en Lieve onderzoeken op een overval op een een juwelier de waarbij een dodelijk slachtoffer een viel. Dries wordt, terwijl hij uit uitgaat, geconfronteerd met de een van doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt het een nieuwe met drug te hebben gebruikt. op tv op tv Als Jort Wester vrijkomt, wordt hij op tv opgewacht uit door leden van met de motorclub die een hem eerder probeerden de te ontvoeren. het Ben weet hem uit die naar situatie te een redden. Jort vraagt Ben tijdens om hem te op tv helpen met het een grote drugsdeal, om daarna in met het geld uit naar naar het buitenland te de ontsnappen.

Stan en de Lieve onderzoeken de moord naar uit op een wijkagent die gefilmd is met door een treitervlogger. met De wijkagent was op tv op het door spoor van een drugsbende. in Dries en op Esther het komen in een onderzoek naar een van aantal in inbraken een vervelende arts tegen. op tv naar De aanklacht wegens verkrachting tegen Jort in Wester het wordt tot ieders verrassing ingetrokken. naar de Ben moet zijn werk als de infiltrant nu buiten het de gevangen een voortzetten.

januari 2019
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord