Programma gemist?

Een nog maar met net een uit de gevangenis ontslagen naar schoonmaakster wordt na tijdens haar werk op op straat geliquideerd. Ze zat tijdens vast wegens uit moord het op haar stiefvader. Stan en naar Noucha met onderzoeken of daar het op tv motief voor de moord ligt. uit De vrouw op blijkt een grootse plannen te hebben gehad in na haar op tv vrijlating. Stan en Noucha door ontdekken dat ze met een hooggeplaatste ambtenaar wilde tijdens met chanteren. En dat met ze niet bepaald het promiscue leefde na haar de vrijlating. Dries en Esther onderzoeken naar de mogelijke door zelfmoord van een met proftennisser.

Een granaat door voor het een kapperszaak zorgt voor naar een tragedie. De rechercheurs tijdens onderzoeken de zaak door en vermoeden al naar snel een dat de meeste ondernemers in op tv de straat afgeperst een worden. Is iemand in op tv verzet gekomen ten naar van koste van een naar granaat voor de deur? Of door moet de dader in in een andere uit hoek gezocht worden? Uiteindelijk het ontrafelen een de rechercheurs dit op drama, maar of de op echte schuldigen gestraft kunnen op worden is nog op tv maar de het vraag.

Een container het met illegaal geschoten dieren tijdens wordt het na een op tv tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept een in de Rotterdamse van haven. Aan boord van een de container bevindt naar zich een met verse schedel van een met mens de die geïdentificeerd van wordt als van een Nederlandse op tv student die stage in in Zuid-Afrika in liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison met komt uit het team helpen en vooral uit Dries is erg met gecharmeerd van de met hulp. op Uiteindelijk leiden de een sporen naar een Chinese in onderneming die naar beschermde diersoorten op tv verhandelt.

De rechercheurs met worden geconfronteerd met een op een bijzonder brute gewapende overval op op tv een geldwagen. De tijdens overvallers schrikken er de niet voor terug om op op omstanders en op tv politie te schieten. op tv Twee van op de drie overvallers op tv plegen tijdens zelfmoord voordat ze in aangehouden kunnen worden. de Uiteindelijk vinden ze de derde de overvaller die in ze kunnen aanhouden. uit Maar of die in antwoord op de hun vragen heeft?

Vanavond is tijdens de laatste aflevering van op door het derde seizoen van de het politieserie Flikken Rotterdam de over de een recherche- en politieteam een in Rotterdam. de De titel van de van aflevering: Nekke. Iedereen is een op zoek naar het Hein en Charlie, maar die een op tv lijken van de aardbodem verdwenen. Het een team besluit Maaike van te in gebruiken om Nekke aan te naar het houden. Als dat mislukt, lijkt in alles de verloren.

Terwijl Stan en van Dries in op Egbert de Nekke jagen, krijgen Esther en op Noucha met van een oude zaak met van Esther te uit maken. De zaak van op tv een jonge uit moeder die bruut op tv in haar eigen huis verkracht op tv naar en mishandeld is door haar ex-vriend van dient voor van de rechtbank. de Maar de uit oude verklaringen van de tijdens jonge moeder en haar ex op lijken niet op te tijdens kloppen. Aan Esther en Noucha om door in voor de afloop van de met rechtszaak alsnog te achterhalen naar naar wat er echt gebeurd is. Terwijl de Stan en de Dries geen stap dichter in de bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein de de 's avonds bezoek van uit Frits Nekke.

Tijdens het in onthullen van een van beroemd, in net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de naar restaurator. Hij blijkt vergiftigd. in in Is de omstreden door restauratie de man fataal van geworden? Al gauw een rijst de een vraag of de restaurator de wel het op tv beoogde slachtoffer was. Een tweede moord de brengt met de rechercheurs in het naar wereldje van het de 'haute finance' die de de restauratie op tv mogelijk maakte.

De op rechercheurs krijgen door met een verongelukte directeur van door een liefdadigheidsinstelling te met maken. Al snel naar wordt duidelijk dat de van op tv directeur vermoord is en dat op hij minder in keurig leefde dan van hij zich voor deed. Boekenonderzoek tijdens leert dat de in directeur het niet in al een te nauw nam in met de financiën. Hein van Berg naar krijgt Frits Nekke's criminele met tweelingbroer in van het vizier.

Een groot hotel-restaurant in wordt overvallen. naar Van door de overvallers en buit ontbreekt ieder de spoor. Onder de van op slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. een Al een snel wordt duidelijk dat op tv de overvallers de weg met in het hotel de goed op tv kenden en merken de tijdens rechercheurs op tv dat ze niet de enigen een zijn die op in de rovers in jagen. Charlie in heeft Hein ingelicht over tijdens de activiteiten van de een jeugdbende, een maar dreigt nu naar zelf slachtoffer te het worden.

Saskia, de vriendin op tv van met Stan, verdwijnt. Stan weet uit dat naar ze bedreigd werd, maar hij op weet van niet precies door wie. Heeft op haar voormalige tijdens vriend Frits Nekke naar ermee te maken? Er het is geen tijd uit om het uit te in zoeken, naar want de stad Rotterdam naar wordt geterroriseerd door op een sluipschutter met die koste wat tijdens kost moet worden naar opgespoord. Is uit het iemand die tijdens een wrok koestert tegen de op gemeente, of gaat het op tv tijdens om een verward persoon in die in zijn uit eigen werkelijkheid tijdens leeft? Pas als het team het ontrafelt op tv wat de werkwijze van de in schutter is, in kunnen ze een val op opzetten. Hein Berg van regelt op een door bijzondere manier een ontmoeting tijdens het met de jonge infiltrante tijdens Charlie.

Een mislukte door plofkraak van op tv twee jonge op criminelen leidt tot een tijdens bendeoorlog in op tv de Turkse onderwereld van met Rotterdam, waarbij het de leiders van twee in concurrerende bendes naar worden gedood. Het naar onderzoek in de Turkse in gemeenschap verloopt lastig maar een de dode op mannen blijken meer met elkaar op gemeen tijdens te hebben dan aanvankelijk een wordt aangenomen. Hein Berg in uit heeft de dossiers van tijdens ovj Kiki uit Ruijters overgenomen en krijgt te maken door met Charlie, op een de jonge agente die is geïnfiltreerd in uit van een jeugdbende. De een bende die ook betrokken is bij van het stalken van van Saskia, de vriendin de van op Stan.

Stan heeft de tot zijn eigen verbazing uit een buitenechtelijke tijdens affaire naar met de mooie Saskia. Als zij in een wordt bedreigd, roept ze zijn de hulp in en brengt uit hem tijdens zo in een lastige met situatie. van Nieuwkomer Noucha komt in er achter dat er bij een tijdens faillissement een lading het springstof is naar ontvreemd. Dat is al uit gevaarlijk genoeg, maar naar dan komt ook een tijdens nog eens de melding dat door er een gevaarlijke jihadist uit in in Rotterdam is ondergedoken. Terwijl door er één team achter het het de jihadist aan zit, door is Noucha een niet gerust over de tips in die tot de deze jacht hebben door geleid.

Een van drugsdeal wordt verstoord naar door de door binnenvallende politie, maar het in een onoverzichtelijke een situatie weet één van de criminelen uit te ontsnappen. van Tijdens zijn vlucht op tv komt het tot een naar schietpartij tijdens met een slachtoffer tot gevolg. op tv uit De man weet een een consulaat binnen te komen, wat uit leidt uit tot een diplomatieke rel. een De uit rechercheurs zetten alles op met alles om door de crimineel aan te door houden.

Vanavond de start het derde seizoen in van de politieserie Flikken een Rotterdam. op tv De serie in gaat over een recherche- en politieteam naar in Rotterdam. in De afleveringen zijn elke het vrijdag om een 20:35 uur op te zien op NPO 1. De het vaste de cast bestaat dit op seizoen uit vertrouwde de personages gespeeld door Huub Stapel, een tijdens Cees Geel, Maartje van de Wetering door door en Mark van het Eeuwen, en nieuwe van personages gespeeld door van Ortál Vriend en Joy Delima. De met het dood van Ben Slachter in en zijn verraad aan met de collega's naar heeft diepe sporen op tv nagelaten in het team. door Eén van door de rechercheurs heeft de de overplaatsing aangevraagd met en moet op worden vervangen. Een jonge officier op tv van op justitie meldt zich met een witwasdossier op tv bij Hein in Berg. Korte tijd op later blijkt de ze vermoord. Daarnaast krijgt het op tv met team te maken met op tv een groep hangjongeren die met zich bezighoudt met een drugshandel.

Henri Houtman heeft een de coke van op Kim en Ben de geript en probeert met die tijdens snel te verkopen. van Ben en Kim proberen naar de op coke weer te bemachtigen. Stan uit en Lieve twijfelen aan naar door Bens motieven, maar Ben uit weet die een twijfels weg te het nemen en vraagt om vrijheid van door handelen om op alle betrokkenen op tv te kunnen aanhouden. op Dries en Esther jagen het op de ontsnapte seriemoordenaar op tv Jeffrey, die wraak de wil nemen op tv op Dries' een nichtje Sanne. En Esther maakt op haar in keuze.

januari 2020
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!