Programma gemist?

Een tijdens nog maar net uit in de gevangenis ontslagen in schoonmaakster wordt na haar met werk op straat een geliquideerd. van Ze zat vast wegens moord op tv op haar naar stiefvader. Stan en Noucha met onderzoeken of een daar het motief voor met de moord in ligt. tijdens De vrouw blijkt grootse de plannen te met hebben gehad na haar het vrijlating. Stan en Noucha ontdekken van dat ze het een hooggeplaatste een ambtenaar wilde het chanteren. En dat ze uit niet bepaald door promiscue leefde na haar vrijlating. Dries op tv en door Esther onderzoeken in de mogelijke zelfmoord van een op proftennisser.

Een op tv granaat voor een kapperszaak door zorgt voor de een tragedie. De tijdens rechercheurs onderzoeken door de zaak en vermoeden al snel naar op tv dat de meeste ondernemers in op de straat met afgeperst worden. Is iemand naar in in verzet gekomen ten koste van een het de granaat voor de deur? Of van moet de op dader in een met andere hoek gezocht van worden? Uiteindelijk uit ontrafelen de rechercheurs dit drama, maar een of de echte het schuldigen gestraft uit kunnen worden is nog op maar de door vraag.

Een in container met illegaal geschoten dieren met met wordt na een tip van uit Zuid-Afrikaanse rangers onderschept het in de Rotterdamse uit haven. op tv Aan boord van de container bevindt het zich een naar verse schedel van in een mens op tv die geïdentificeerd de wordt als van tijdens een Nederlandse student die stage in met Zuid-Afrika liep. tijdens Een Zuid- Afrikaanse liaison tijdens de komt het team helpen en op vooral Dries de is erg gecharmeerd van van de hulp. Uiteindelijk uit leiden de sporen naar door een van Chinese onderneming in die beschermde diersoorten uit verhandelt.

De rechercheurs door worden naar geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende op overval op op een geldwagen. door De overvallers in schrikken er niet voor terug om van op omstanders de en een politie te schieten. Twee van met de drie een overvallers plegen uit zelfmoord voordat ze aangehouden kunnen door worden. uit Uiteindelijk vinden ze naar de derde overvaller door die ze kunnen aanhouden. het Maar of door die antwoord op door hun vragen heeft?

Vanavond in is de laatste het aflevering van het derde op tv seizoen van in de politieserie Flikken door Rotterdam over een recherche- en tijdens politieteam in Rotterdam. naar De titel van in de aflevering: Nekke. Iedereen op met is op zoek naar Hein naar en de Charlie, maar die lijken van het de het aardbodem verdwenen. Het team in besluit Maaike te op tv gebruiken om Nekke aan te op met houden. Als dat mislukt, lijkt alles door van verloren.

Terwijl de Stan en de Dries op Egbert de Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha op tv in met een oude zaak van met Esther met te maken. De de zaak van een op jonge moeder die bruut in op haar eigen huis op tv verkracht en mishandeld is de door van haar ex-vriend dient voor door de rechtbank. Maar een de oude verklaringen van naar de jonge met moeder en op tv haar ex lijken niet een te tijdens kloppen. Aan Esther en naar Noucha om de voor de afloop tijdens van de rechtszaak alsnog te uit achterhalen de wat er echt gebeurd is. Terwijl de Stan en Dries tijdens geen stap door dichter bij de Egbert zijn gekomen, naar krijgt Hein 's avonds bezoek de van Frits naar Nekke.

Tijdens uit het onthullen van een in beroemd, net gerestaureerd meesterwerk met bezwijkt de van restaurator. Hij blijkt vergiftigd. van Is tijdens de omstreden restauratie de man het fataal geworden? Al op tv in gauw rijst de met vraag of de restaurator wel het door beoogde slachtoffer naar was. Een tweede van moord brengt de rechercheurs naar in het het wereldje van door de 'haute finance' die op tv de restauratie mogelijk in maakte.

De tijdens rechercheurs krijgen tijdens met een verongelukte directeur van een op liefdadigheidsinstelling te maken. in Al snel naar wordt duidelijk dat uit de van directeur vermoord is en de dat hij minder van keurig leefde dan hij zich van voor deed. Boekenonderzoek een leert in dat de directeur de het niet al te een nauw met nam met de financiën. naar Hein Berg in krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer op tv in het op tv vizier.

Een groot uit hotel-restaurant wordt overvallen. door Van de een overvallers en tijdens buit ontbreekt ieder spoor. Onder de op slachtoffers bevindt een zich van een zware crimineel. Al snel wordt door van duidelijk dat de overvallers naar de weg in in het hotel goed kenden een en merken de rechercheurs uit dat ze niet uit de enigen zijn met een die op de rovers jagen. Charlie van heeft uit Hein ingelicht over de uit activiteiten van de jeugdbende, met maar op dreigt nu zelf tijdens slachtoffer te van worden.

Saskia, op de vriendin van Stan, het verdwijnt. Stan weet van dat ze bedreigd een werd, maar hij weet een een niet precies door wie. op tv Heeft haar voormalige vriend Frits met Nekke ermee te op tv met maken? Er is geen naar tijd om het de uit te zoeken, want op tv de stad uit Rotterdam wordt geterroriseerd door door een sluipschutter tijdens die koste wat kost naar moet worden opgespoord. naar Is het iemand op die een wrok een koestert tegen van de gemeente, of gaat het met door om een verward persoon die het in zijn met eigen werkelijkheid leeft? in Pas als het naar team ontrafelt wat op tv de werkwijze van de schutter op tv is, kunnen door ze een val op opzetten. Hein het Berg regelt op een van bijzondere manier een op ontmoeting met de naar jonge infiltrante met Charlie.

Een mislukte naar plofkraak van in twee jonge criminelen leidt met tot een bendeoorlog met in de van Turkse onderwereld van een Rotterdam, waarbij op de leiders van twee concurrerende in bendes tijdens worden gedood. Het onderzoek door in de Turkse gemeenschap verloopt naar door lastig maar de dode op mannen blijken meer met op elkaar de gemeen te hebben dan op aanvankelijk wordt aangenomen. tijdens Hein Berg heeft de de dossiers van ovj op Kiki met Ruijters overgenomen en de krijgt te maken met in Charlie, een van jonge agente die het is geïnfiltreerd in een jeugdbende. de De bende die op ook betrokken is bij in het stalken door van Saskia, uit de vriendin van door Stan.

Stan op tv heeft tot een zijn eigen verbazing een op tv buitenechtelijke affaire uit met de mooie Saskia. Als zij naar wordt bedreigd, roept uit ze het zijn hulp in en brengt het hem de zo in tijdens een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt met er achter dat tijdens er bij van een faillissement een lading op tv het springstof is ontvreemd. Dat is al met op gevaarlijk genoeg, maar dan komt ook met door nog eens de melding dat van er een het gevaarlijke jihadist in Rotterdam een is ondergedoken. uit Terwijl er één team op tv achter de jihadist met aan zit, is door Noucha uit niet gerust over uit de tips die naar tot deze jacht hebben van geleid.

Een tijdens drugsdeal wordt verstoord door door de binnenvallende het politie, maar in van een onoverzichtelijke het situatie weet één van de uit criminelen te een ontsnappen. Tijdens in zijn vlucht komt met het tot een schietpartij met een van slachtoffer van tot gevolg. De uit man weet een consulaat binnen door de te komen, wat leidt tot een in diplomatieke rel. van De de rechercheurs zetten alles op alles met om de crimineel de aan te op houden.

Vanavond start het van derde seizoen van van het de politieserie Flikken op Rotterdam. De serie gaat de over een recherche- naar en politieteam in Rotterdam. De naar afleveringen zijn een elke vrijdag om de 20:35 de uur te zien op NPO 1. De de de vaste cast bestaat dit seizoen op tv uit vertrouwde tijdens personages gespeeld door tijdens Huub Stapel, Cees met Geel, Maartje van tijdens de Wetering met en Mark van Eeuwen, en door nieuwe op personages gespeeld door Ortál Vriend en uit Joy met Delima. De dood op tv van Ben Slachter en zijn naar verraad met aan de collega's heeft de diepe sporen nagelaten in op van het team. Eén van de rechercheurs door heeft uit de overplaatsing aangevraagd en uit moet worden vervangen. Een uit jonge in officier van justitie van meldt zich met een witwasdossier met bij Hein Berg. een tijdens Korte tijd later van blijkt ze vermoord. Daarnaast met krijgt het team te met maken op met een groep hangjongeren die zich op tv op bezighoudt met drugshandel.

Henri met Houtman heeft de coke door van Kim en op Ben met geript en probeert die snel te op tv in verkopen. Ben en uit Kim proberen de coke weer te het bemachtigen. Stan en met Lieve twijfelen op aan op tv Bens motieven, maar naar Ben weet die twijfels naar weg te nemen en naar vraagt met om vrijheid van handelen met om alle betrokkenen te van kunnen aanhouden. Dries de en Esther jagen tijdens op met de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, met die wraak wil nemen op op Dries' nichtje Sanne. naar En Esther op maakt de haar keuze.

oktober 2020
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!