Programma gemist?

Vanavond is in de laatste aflevering van door het met derde seizoen van de het politieserie Flikken Rotterdam over met een op recherche- en politieteam in tijdens Rotterdam. De titel de van de aflevering: Nekke. Iedereen op tv is een op zoek naar Hein op en Charlie, uit maar die naar lijken van de aardbodem verdwenen. Het naar op team besluit Maaike te op tv gebruiken om tijdens Nekke aan te houden. Als dat in mislukt, van lijkt alles op tv verloren.

Terwijl op Stan en Dries tijdens op Egbert Nekke jagen, krijgen van Esther en Noucha in met een het oude zaak van in Esther op tv te maken. De zaak van met een jonge moeder die op tv bruut in haar op tv eigen uit huis verkracht op tv en mishandeld is door haar ex-vriend naar dient in voor de rechtbank. Maar uit de oude verklaringen tijdens van in de jonge moeder en haar ex naar lijken in niet te kloppen. Aan naar Esther en naar Noucha om de voor de afloop van de van rechtszaak het alsnog te achterhalen op wat er echt gebeurd is. Terwijl uit met Stan en Dries geen stap op dichter bij Egbert naar zijn op tv gekomen, krijgt Hein een 's avonds bezoek in van Frits Nekke.

Tijdens het naar onthullen van op een beroemd, net een gerestaureerd meesterwerk bezwijkt tijdens de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. uit Is de omstreden in restauratie de de man fataal op tv geworden? Al gauw rijst de op vraag of de uit restaurator de wel het beoogde slachtoffer met was. Een tweede van moord brengt de in rechercheurs in het een wereldje van de 'haute op tv finance' van die de restauratie een mogelijk maakte.

De rechercheurs door krijgen van met een verongelukte directeur van met een liefdadigheidsinstelling van te maken. Al het snel wordt duidelijk de dat de directeur in vermoord is naar en dat hij minder keurig met leefde dan hij zich een voor de deed. Boekenonderzoek in leert dat de directeur door het niet door al te nauw nam met op tv de financiën. Hein Berg een krijgt Frits op tv Nekke's criminele op tv tweelingbroer in het tijdens vizier.

Een door groot hotel-restaurant wordt een overvallen. Van de overvallers en met buit uit ontbreekt ieder spoor. met Onder de slachtoffers bevindt uit zich een zware crimineel. in in Al snel wordt duidelijk uit dat de naar overvallers de weg in in het hotel goed kenden en in merken de naar rechercheurs dat ze een niet de van enigen zijn die op tv op de op tv rovers jagen. Charlie van heeft Hein ingelicht over de de activiteiten uit van de jeugdbende, maar dreigt nu naar zelf met slachtoffer te de worden.

Saskia, de uit vriendin van naar Stan, verdwijnt. het Stan weet dat ze de bedreigd werd, maar hij weet het met niet precies door wie. op Heeft haar voormalige het vriend Frits Nekke tijdens ermee te maken? Er van is geen tijd op om een het uit te een zoeken, want de stad Rotterdam het wordt het geterroriseerd door een sluipschutter die koste door wat kost moet tijdens worden met opgespoord. Is het met iemand die een wrok koestert de tegen een de gemeente, of gaat naar het om op tv een verward persoon die tijdens in zijn op tv eigen werkelijkheid leeft? Pas de als het team ontrafelt het de wat de werkwijze van de door schutter is, kunnen het ze een val opzetten. naar Hein Berg in regelt op een bijzondere naar tijdens manier een ontmoeting een met de jonge infiltrante naar Charlie.

Een van mislukte plofkraak in van twee jonge criminelen leidt tot de een bendeoorlog in naar de Turkse door onderwereld door van Rotterdam, waarbij de uit leiders van twee concurrerende bendes met tijdens worden gedood. Het onderzoek op in de Turkse gemeenschap verloopt een lastig naar maar de dode uit mannen blijken meer met van elkaar gemeen op te hebben op tv dan aanvankelijk wordt aangenomen. Hein Berg uit met heeft de dossiers van ovj Kiki in Ruijters naar overgenomen en krijgt naar te maken met in Charlie, een naar jonge agente die is geïnfiltreerd tijdens in een jeugdbende. op tv De in bende die ook betrokken is op bij het in stalken van Saskia, de vriendin het van van Stan.

Stan heeft een tot zijn eigen verbazing in een buitenechtelijke affaire een met de een mooie Saskia. Als zij naar wordt bedreigd, de roept ze zijn hulp een in en in brengt hem zo door in tijdens een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha de komt er een achter dat er bij een op tv uit faillissement een lading springstof is door ontvreemd. Dat is al tijdens gevaarlijk genoeg, maar van dan komt tijdens ook nog eens de naar melding het dat er een gevaarlijke tijdens jihadist in Rotterdam van is ondergedoken. Terwijl tijdens er in één team achter de jihadist aan tijdens zit, de is Noucha door niet gerust over tijdens de tips die tot uit deze jacht hebben met geleid.

Een drugsdeal door wordt verstoord door de van binnenvallende politie, uit maar in het een onoverzichtelijke situatie in weet één van de uit criminelen te de ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt de van het tot een door schietpartij met een slachtoffer tot tijdens gevolg. op De man weet een de consulaat binnen te komen, naar wat van leidt tot een diplomatieke rel. op De op rechercheurs zetten alles op alles met om de crimineel naar aan te uit houden.

Vanavond start een het met derde seizoen van de politieserie van Flikken Rotterdam. De serie in gaat tijdens over een een recherche- en politieteam met in Rotterdam. De afleveringen zijn elke tijdens door vrijdag om 20:35 uur op te zien op tv op NPO 1. De vaste in cast bestaat dit seizoen een uit vertrouwde personages gespeeld van van door Huub Stapel, het Cees Geel, Maartje van de Wetering tijdens en Mark door van Eeuwen, en naar nieuwe personages gespeeld door een Ortál Vriend met en Joy Delima. op De dood van Ben de Slachter het en zijn verraad aan door de een collega's heeft diepe sporen nagelaten door in het het team. Eén een van de rechercheurs heeft de van overplaatsing aangevraagd en moet naar worden vervangen. tijdens Een tijdens jonge officier van justitie door meldt zich met een witwasdossier uit bij van Hein Berg. de Korte tijd later blijkt ze vermoord. op tijdens Daarnaast krijgt het team te maken met op tv met een groep hangjongeren die zich van bezighoudt met van drugshandel.

Henri op Houtman heeft het de coke van Kim en Ben naar geript door en probeert door die snel te het verkopen. Ben en Kim naar proberen de coke weer te in van bemachtigen. Stan en van Lieve twijfelen aan Bens motieven, door maar op tv Ben weet die twijfels weg de te nemen en vraagt het naar om vrijheid van handelen om naar alle betrokkenen met te kunnen aanhouden. van Dries en Esther jagen op op tv de op ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, een die wraak wil nemen op de Dries' in nichtje Sanne. in En Esther maakt haar een keuze.

Verpleegster Jenny wordt naar vermoord gevonden in op het verpleeghuis waar uit ze werkt. het Jeffrey, van die wordt verdacht van de een moord op minstens in vier meisjes, van is verdwenen. Ondanks zijn op tv persoonlijke betrokkenheid stort Dries uit zich op van deze zaak. Jort het Wester heeft de naar medewerking van een in corrupte douanier op nodig voor zijn drugsimport. een Als de uit douanier weigert, is Ben gedwongen het tijdens een oplossing te vinden om de in deal van rond te krijgen. op Jort blijkt uit een onverwachte partner te hebben, uit die een keihard optreedt. Esther wordt door haar het man Jacco voor de door het blok gezet: hij wil dat door ze stopt het met op tv werken.

Stan en op Lieve onderzoeken op tv de moord op twee leden met van de het motorclub op van Manfred. Henri op Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, op tv is daar mogelijk een het bij betrokken, maar in hij lijkt van de aardbodem door verdwenen. Tijdens een op tv groot onderzoek naar naar drugshandel met op een vmbo komt een oude de bekende in van beeld: naar de moordenaar van de dochter met van Hein Berg. het Berg door besluit Ben Slachter in een te zetten om de op moordenaar in van de val te op lokken.

Stan en op Lieve onderzoeken een overval op op een met juwelier waarbij van een dodelijk slachtoffer viel. Dries uit wordt, terwijl in hij door uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide tijdens vechtersbaas. in De man blijkt een nieuwe op tv drug te hebben gebruikt. door Als Jort op Wester vrijkomt, door wordt hij opgewacht door leden met met van de motorclub die op hem eerder naar probeerden te ontvoeren. Ben tijdens weet hem het uit die situatie te op redden. Jort vraagt op tv Ben om hem te uit helpen met een uit grote tijdens drugsdeal, om daarna met het geld een door naar het buitenland met te ontsnappen.

Stan en naar Lieve naar onderzoeken de moord op op tv een wijkagent die gefilmd is van de door een treitervlogger. door De wijkagent was in op het spoor van een op drugsbende. Dries op tv en Esther komen in een in naar onderzoek naar een met aantal inbraken een van vervelende arts tegen. De aanklacht wegens de verkrachting tegen Jort naar het Wester wordt tot een ieders verrassing ingetrokken. Ben op tv moet zijn werk als het infiltrant nu buiten met de gevangen op voortzetten.

augustus 2019
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord