Programma gemist?

Een nog een maar net uit door de gevangenis op tv ontslagen schoonmaakster uit wordt na haar werk op straat van geliquideerd. Ze zat met vast van wegens moord op haar stiefvader. op tv naar Stan en Noucha onderzoeken of daar in het motief naar voor de moord ligt. op tv De vrouw blijkt uit grootse plannen tijdens te hebben gehad met na haar naar vrijlating. Stan op en Noucha ontdekken dat ze tijdens een hooggeplaatste ambtenaar naar wilde chanteren. En dat in met ze niet bepaald promiscue leefde van na met haar vrijlating. Dries en Esther onderzoeken de de mogelijke de zelfmoord van een met proftennisser.

Een uit granaat voor een kapperszaak op tv zorgt voor een de tragedie. De rechercheurs onderzoeken op door de zaak en vermoeden op al snel de dat de meeste ondernemers het in de straat met afgeperst worden. Is op tv iemand in in verzet gekomen ten koste van uit een op tv granaat voor de deur? Of moet tijdens uit de dader in een andere hoek op gezocht worden? Uiteindelijk door het ontrafelen de rechercheurs dit naar drama, maar of de echte tijdens het schuldigen gestraft kunnen worden op is nog tijdens maar de vraag.

Een container met uit illegaal geschoten met dieren wordt na een tijdens tip van op Zuid-Afrikaanse tijdens rangers onderschept in de Rotterdamse haven. in naar Aan boord van de uit container bevindt zich naar een verse schedel op tv van een mens die geïdentificeerd naar wordt als op tv van een Nederlandse op tv student die tijdens stage in Zuid-Afrika liep. Een tijdens Zuid- Afrikaanse liaison van van komt het team helpen naar en vooral Dries is naar erg gecharmeerd van op de hulp. met Uiteindelijk leiden de de sporen naar uit een Chinese onderneming op die beschermde diersoorten naar verhandelt.

De rechercheurs naar worden geconfronteerd met het een bijzonder met brute gewapende overval op uit een geldwagen. De op tv overvallers schrikken naar er niet voor door terug om op omstanders en in politie tijdens te schieten. met Twee van de met drie overvallers plegen zelfmoord voordat het ze aangehouden door kunnen worden. Uiteindelijk op vinden ze van de derde overvaller die ze door kunnen aanhouden. Maar met of in die antwoord op hun tijdens vragen heeft?

Vanavond van is de laatste aflevering van de het derde seizoen op van de van politieserie Flikken Rotterdam over een een recherche- naar en politieteam in de Rotterdam. De titel naar van de op tv aflevering: Nekke. Iedereen is op op zoek de naar Hein en Charlie, maar die tijdens lijken van de op aardbodem verdwenen. Het naar team van besluit Maaike te gebruiken om naar Nekke tijdens aan te houden. Als de dat mislukt, lijkt alles in met verloren.

Terwijl op Stan en Dries op tijdens Egbert Nekke jagen, met krijgen van Esther en Noucha met naar een oude zaak van de Esther te maken. op tv De zaak van in een jonge moeder die in op bruut in haar eigen huis door verkracht met en mishandeld is door haar ex-vriend het een dient voor de rechtbank. Maar de met oude de verklaringen van de jonge moeder tijdens de en haar ex lijken een niet te kloppen. Aan tijdens Esther en Noucha met om voor de afloop naar op tv van de rechtszaak alsnog te een achterhalen wat er van echt gebeurd is. op Terwijl Stan en Dries met geen stap dichter in op bij Egbert zijn de gekomen, krijgt Hein 's avonds bezoek in van op Frits Nekke.

Tijdens uit het onthullen op tv van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk uit bezwijkt de de restaurator. Hij een blijkt vergiftigd. Is de omstreden naar restauratie de man een fataal geworden? Al het gauw rijst de van vraag het of de op restaurator wel het beoogde slachtoffer op tv was. Een tweede het moord brengt het de rechercheurs in het wereldje uit van de een 'haute finance' die de in restauratie mogelijk de maakte.

De rechercheurs krijgen tijdens met een naar verongelukte van directeur van een liefdadigheidsinstelling op te maken. Al een snel wordt op duidelijk dat de directeur vermoord is op tijdens en dat hij minder keurig leefde in de dan hij zich voor deed. het Boekenonderzoek leert uit dat de directeur het niet van al tijdens te nauw door nam met de door financiën. Hein Berg krijgt in Frits Nekke's criminele tweelingbroer de in het een vizier.

Een groot op tv hotel-restaurant wordt naar overvallen. Van de naar overvallers en door buit ontbreekt ieder spoor. de Onder de op slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. op tv tijdens Al snel wordt duidelijk dat naar de overvallers uit de weg in het hotel de goed een kenden en merken op tv de rechercheurs dat ze uit niet door de enigen zijn in die op de rovers naar jagen. Charlie heeft Hein ingelicht in over de activiteiten het van de jeugdbende, in maar het dreigt nu op zelf slachtoffer te uit worden.

Saskia, op tv de vriendin van op tv Stan, verdwijnt. Stan weet dat een van ze bedreigd werd, maar hij weet op niet precies door het wie. de Heeft haar voormalige vriend op tv Frits met Nekke ermee te maken? Er met is geen tijd om met het uit uit te door zoeken, want de stad Rotterdam van wordt geterroriseerd in door een sluipschutter die naar koste een wat kost moet worden met opgespoord. Is met het iemand die naar een wrok koestert tegen naar de gemeente, of gaat op het op om een verward persoon die in uit in zijn eigen werkelijkheid leeft? tijdens Pas als het team ontrafelt een wat de op werkwijze een van de schutter door is, kunnen ze een val een opzetten. Hein Berg de regelt de op een bijzondere op manier een ontmoeting op tv met de jonge infiltrante in Charlie.

Een mislukte plofkraak uit van twee het jonge criminelen leidt uit tot een de bendeoorlog in de Turkse de onderwereld op tv van Rotterdam, waarbij van de leiders van uit twee concurrerende bendes worden gedood. door Het onderzoek in met de naar Turkse gemeenschap verloopt lastig maar op tv de dode mannen in blijken meer met elkaar uit gemeen te hebben naar een dan aanvankelijk wordt aangenomen. Hein met Berg heeft de dossiers met van ovj Kiki door Ruijters tijdens overgenomen en krijgt te naar maken met Charlie, tijdens een jonge een agente die in is geïnfiltreerd in een de jeugdbende. De bende die het ook betrokken is naar bij een het stalken van van Saskia, de vriendin van door Stan.

Stan in heeft tot door zijn eigen verbazing een met buitenechtelijke affaire met de op tv mooie Saskia. Als zij in wordt op bedreigd, roept ze zijn hulp in een in en brengt hem zo in tijdens een lastige situatie. met het Nieuwkomer Noucha komt er achter een dat er van bij een op tv faillissement een lading springstof is ontvreemd. naar Dat de is al gevaarlijk genoeg, het maar dan op tv komt ook tijdens nog eens de met melding dat er een gevaarlijke jihadist in in Rotterdam is op ondergedoken. Terwijl er een één van team achter de een jihadist aan zit, is een Noucha niet gerust tijdens over de tips die van tot uit deze jacht hebben in geleid.

Een drugsdeal wordt door van verstoord door de binnenvallende politie, maar door in een onoverzichtelijke met situatie weet op tv één van de criminelen naar te met ontsnappen. Tijdens tijdens zijn vlucht komt het tot een op tv van schietpartij met een slachtoffer in tot gevolg. de De man weet een op tv consulaat binnen te komen, wat door naar leidt tot een diplomatieke rel. De uit uit rechercheurs zetten alles op alles om de de op tv crimineel aan te het houden.

Vanavond het start het derde seizoen van het de op tv politieserie Flikken Rotterdam. de De serie gaat over tijdens een naar recherche- en politieteam naar in Rotterdam. De afleveringen zijn uit elke vrijdag met om 20:35 uur op te zien op NPO tijdens 1. De vaste cast bestaat met dit seizoen uit op vertrouwde op tv personages gespeeld de door Huub Stapel, Cees Geel, op tv Maartje naar van de Wetering naar en Mark van Eeuwen, en nieuwe door naar personages gespeeld door Ortál een Vriend en Joy Delima. De door dood van Ben naar Slachter en met zijn verraad aan de de collega's de heeft diepe op tv sporen nagelaten in een het team. Eén van de in rechercheurs heeft de een overplaatsing uit aangevraagd en moet worden uit vervangen. Een jonge officier naar van justitie meldt met zich met een witwasdossier in van bij Hein Berg. Korte tijd later op tv blijkt het ze vermoord. Daarnaast krijgt naar het team te maken met met een groep op hangjongeren die op zich door bezighoudt met drugshandel.

Henri uit Houtman heeft de coke van op tv Kim en van Ben geript op tv en probeert uit die snel te met verkopen. Ben en uit Kim proberen de coke weer van te bemachtigen. Stan en in de Lieve twijfelen aan uit Bens motieven, maar Ben weet die het door twijfels weg te op nemen en vraagt de om vrijheid van handelen om alle met betrokkenen te kunnen naar aanhouden. Dries uit en Esther jagen door op de ontsnapte seriemoordenaar een Jeffrey, een die wraak het wil nemen op Dries' een nichtje Sanne. En tijdens Esther maakt haar uit keuze.

maart 2021
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!