Programma gemist?

Een nog maar in net naar uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster op tv wordt na haar naar werk op tijdens straat geliquideerd. Ze door zat op tv vast wegens moord op op haar stiefvader. Stan en Noucha op tv onderzoeken of door daar het van motief voor de moord op ligt. De vrouw blijkt met grootse plannen uit te hebben door gehad na haar vrijlating. Stan tijdens en Noucha ontdekken naar dat ze een de hooggeplaatste ambtenaar uit wilde chanteren. En dat tijdens ze niet bepaald door promiscue leefde door na haar vrijlating. Dries de op en Esther onderzoeken de tijdens mogelijke zelfmoord van een de proftennisser.

Een op tv granaat voor een kapperszaak zorgt met voor met een tragedie. De rechercheurs onderzoeken met een de zaak en met vermoeden al snel in dat de meeste het ondernemers in de straat naar afgeperst worden. Is iemand een in verzet gekomen ten op tv koste van op tv een granaat het voor de deur? naar Of moet de dader van in een door andere hoek gezocht een worden? Uiteindelijk in ontrafelen de rechercheurs op tv dit drama, maar of uit de echte schuldigen gestraft door kunnen worden is nog van maar de door vraag.

Een een container met illegaal geschoten dieren naar wordt na in een tip van op Zuid-Afrikaanse rangers onderschept uit in de Rotterdamse haven. met Aan van boord van de container bevindt op tv zich een verse een op tv schedel van een op mens die geïdentificeerd wordt tijdens als van een een Nederlandse student die stage in in Zuid-Afrika liep. door Een Zuid- Afrikaanse door liaison een komt het team helpen met en vooral Dries uit is erg op tv gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk naar leiden de een sporen naar een het Chinese onderneming op die beschermde diersoorten de verhandelt.

De door rechercheurs worden geconfronteerd met op een het bijzonder brute gewapende overval op een het door geldwagen. De overvallers schrikken er naar niet op voor terug om in op omstanders en politie te schieten. in met Twee van de drie overvallers plegen op tv zelfmoord naar voordat ze aangehouden tijdens kunnen worden. Uiteindelijk van vinden ze de derde overvaller op tv de die ze kunnen aanhouden. Maar naar of die antwoord op op tv hun vragen naar heeft?

Vanavond is op tv de naar laatste aflevering van het derde door seizoen de van de politieserie in Flikken Rotterdam over een in recherche- en politieteam in het Rotterdam. De titel van door de aflevering: Nekke. Iedereen van is op tijdens zoek naar met Hein en Charlie, naar maar die op lijken van de aardbodem van verdwenen. Het team besluit op Maaike door te gebruiken om Nekke aan van te houden. in Als dat mislukt, lijkt alles de de verloren.

Terwijl Stan en tijdens Dries op Egbert op tv Nekke jagen, met krijgen Esther en Noucha tijdens met een het oude zaak van tijdens Esther de te maken. De op tv zaak van een jonge moeder die uit bruut in haar naar eigen huis verkracht de en mishandeld is van door haar ex-vriend tijdens dient voor de door rechtbank. Maar de in oude verklaringen van van de de jonge moeder en haar uit ex op lijken niet te de kloppen. Aan Esther en met Noucha om voor de afloop in in van de rechtszaak alsnog te met achterhalen wat er op tv echt gebeurd is. Terwijl naar naar Stan en Dries tijdens geen stap dichter op bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein een 's met avonds bezoek een van Frits Nekke.

Tijdens het onthullen op van een beroemd, een net gerestaureerd tijdens meesterwerk bezwijkt de restaurator. van Hij blijkt van vergiftigd. Is tijdens de omstreden restauratie de van man de fataal geworden? Al gauw rijst tijdens de vraag of de uit restaurator wel tijdens het beoogde slachtoffer van was. Een het tweede moord brengt de met rechercheurs in het wereldje een met van de 'haute finance' door die de restauratie mogelijk het maakte.

De het rechercheurs krijgen naar met een verongelukte directeur naar van een liefdadigheidsinstelling te met maken. naar Al snel wordt van duidelijk dat de directeur vermoord uit is tijdens en dat hij het minder keurig leefde dan hij uit zich voor deed. Boekenonderzoek op tv leert dat het de directeur het op niet al te door nauw nam met de in financiën. Hein van Berg krijgt een Frits Nekke's tijdens criminele tweelingbroer in door het vizier.

Een groot op hotel-restaurant wordt overvallen. Van tijdens een de overvallers en buit op ontbreekt ieder spoor. Onder op tv de op tv slachtoffers bevindt zich een zware het crimineel. Al snel in wordt duidelijk dat het de overvallers op tv de weg in in het hotel goed kenden en tijdens merken de rechercheurs in dat ze niet naar de enigen een zijn die op op de het rovers jagen. Charlie heeft het Hein ingelicht over de het activiteiten door van de jeugdbende, met maar dreigt nu van zelf slachtoffer te naar worden.

Saskia, de het vriendin tijdens van Stan, verdwijnt. Stan tijdens weet dat uit ze bedreigd werd, maar hij van weet niet precies door in wie. op Heeft haar voormalige uit vriend Frits Nekke uit ermee te maken? met Er is naar geen tijd om het uit te in zoeken, naar want de op stad Rotterdam wordt geterroriseerd in door een op tv sluipschutter die koste wat kost de moet worden tijdens opgespoord. Is het op iemand die tijdens een wrok koestert tegen de gemeente, met of gaat het in om met een verward persoon die in uit zijn eigen werkelijkheid naar leeft? het Pas als het team ontrafelt een uit wat de werkwijze op tv van de schutter is, het kunnen ze een val opzetten. van Hein Berg uit regelt op een bijzondere door manier een naar ontmoeting met in de jonge infiltrante naar Charlie.

Een van mislukte plofkraak van twee jonge het criminelen leidt tot de een bendeoorlog op tv in de Turkse onderwereld van van Rotterdam, op waarbij naar de leiders van twee concurrerende met bendes worden op tv gedood. Het onderzoek in door de Turkse de gemeenschap verloopt lastig maar uit de uit dode mannen blijken naar meer met elkaar de gemeen te hebben dan aanvankelijk een wordt de aangenomen. Hein Berg een heeft de dossiers van ovj Kiki tijdens Ruijters overgenomen naar en met krijgt te maken met door Charlie, een jonge agente die op tv van is geïnfiltreerd in een jeugdbende. de De bende het die ook betrokken is bij op tv door het stalken van de Saskia, de vriendin van met Stan.

Stan heeft van tot zijn eigen verbazing in een buitenechtelijke van affaire met de mooie een een Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept op tv ze zijn hulp in de in en brengt hem zo uit in tijdens een lastige situatie. tijdens Nieuwkomer Noucha komt er achter door dat er bij uit een faillissement een op tv lading naar springstof is ontvreemd. Dat is al op tv gevaarlijk op genoeg, maar een dan komt ook nog eens de van melding dat het er een gevaarlijke jihadist tijdens in in Rotterdam is ondergedoken. uit Terwijl er één uit team achter de tijdens jihadist aan een zit, is Noucha niet op tv gerust over de tips met die tot deze jacht een met hebben geleid.

Een tijdens drugsdeal wordt een verstoord door de tijdens binnenvallende politie, maar van in een onoverzichtelijke situatie weet in één door van de criminelen te ontsnappen. Tijdens op zijn vlucht komt van het tot in een schietpartij met een het slachtoffer het tot gevolg. De tijdens man weet naar een consulaat binnen te naar komen, wat leidt tot het een diplomatieke door rel. De rechercheurs zetten met alles op tv op alles om op tv de crimineel aan te van houden.

Vanavond op tv start het derde seizoen van uit de politieserie Flikken het een Rotterdam. De serie gaat over op een recherche- tijdens en politieteam de in Rotterdam. De afleveringen zijn elke naar vrijdag om 20:35 van uur de te zien op NPO met 1. De uit vaste cast bestaat dit seizoen op tv uit vertrouwde personages gespeeld een uit door Huub Stapel, de Cees Geel, Maartje van het de Wetering en in Mark van Eeuwen, op tv en nieuwe personages gespeeld op door Ortál Vriend de en Joy Delima. De met uit dood van Ben Slachter en zijn door verraad aan de het een collega's heeft diepe sporen nagelaten in in het in team. Eén van de een rechercheurs het heeft de overplaatsing het aangevraagd en moet worden vervangen. op Een op tv jonge officier van justitie in meldt zich met een witwasdossier naar bij Hein uit Berg. Korte tijd met later blijkt met ze vermoord. Daarnaast krijgt uit het in team te maken met de een groep hangjongeren die tijdens zich bezighoudt met het drugshandel.

Henri Houtman heeft op tv de coke van op Kim en naar Ben geript en uit probeert die tijdens snel te verkopen. op Ben en naar Kim proberen de coke weer te op tv bemachtigen. met Stan en Lieve een twijfelen aan het Bens motieven, maar Ben van weet die twijfels weg te naar nemen en een vraagt om vrijheid met van op tv handelen om alle met betrokkenen te kunnen aanhouden. Dries met en tijdens Esther jagen op door de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, de die wraak wil nemen op uit Dries' naar nichtje Sanne. een En Esther maakt haar uit keuze.

augustus 2021
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!