Programma gemist?

Seizoen 2 uit - Aflevering 6 tijdens - Politieserie over op een recherche- met en politieteam in Rotterdam: Vlogger: van Stan en Lieve in onderzoeken de moord de de op een wijkagent door die gefilmd is door een treitervlogger. op tv De tijdens wijkagent was op het naar spoor van een drugsbende. een Dries en een Esther een komen in een onderzoek naar door een aantal inbraken een een vervelende arts tegen. het tijdens De aanklacht wegens verkrachting tegen Jort op Wester wordt naar tot ieders verrassing ingetrokken. uit Ben moet zijn de het werk als infiltrant nu op tv buiten de gevangenis tijdens voortzetten.

Een lugubere vondst op in de een achtergelaten vrachtwagen op tv brengt Stan, Lieve en Hein tijdens op het spoor tijdens van een groep de mensensmokkelaars. Als Stan in en Lieve het de daders de vinden, loopt hun door eigen leven gevaar. het Dries en het Esther verhinderen dat een uit woedende vrouw haar man een neer steekt. op tv De man zegt dat van zijn vrouw is doorgedraaid tijdens door de op tv dood van door hun kindje, door twee maanden eerder. Esther op tv vertelt Dries over haar belofte op tv met werken het te stoppen als Jacco van en zij een door gezin gaan beginnen een en het over haar uit grote twijfels daarover. Hein uit krijgt het voor elkaar een dat Ben officieel op tv infiltrant wordt in uit het het dossier 'windmolen'.

Een serie overvallen naar op de huizen op tv op van rijke Rotterdammers heeft één gemene tijdens de deler: de door van Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. een Dries en Esther naar onderzoeken de dood de van een op vluchteling. Dries slaat naar geen goed figuur als tijdens hij kennismaakt met de tijdens met nieuwe chef van de recherche. op Ben ontdekt op tv dat Jort Wester in op de gevangenis een op tv telefoon het heeft.

Dries en uit Esther onderzoeken de de verdwijning tijdens van een paar jongeren. De een zaak lijkt te maken tijdens te hebben tijdens met een door de van politie onderschept door cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve een en Stan naar een van melding van een verkrachting uit die live wordt gestreamd tijdens op Facebook. Kunnen tijdens ze erachter komen van waar dit door plaatsvindt en op tv het stoppen? Stan en Lieve volgen van de naar motorclub die met een aanslag op in Jort Wester heeft gepleegd. op tv Wester zit opgesloten op tv in hetzelfde huis van bewaring uit uit als Ben en het dat brengt Lieve op een een idee.

Terwijl Dries naar en Esther een onderzoek doen naar naar een seriemoordenaar die jonge de meisjes van tijdens hun fiets slaat en vermoordt, uit krijgt tijdens Dries zijn van nichtje Sanne te logeren die in naar Rotterdam het een kamer het zoekt. Sanne past precies in het de slachtofferpatroon van van de moordenaar. Jacco, de op op man van Esther, in wil graag een het gezin beginnen en van dringt er voorzichtig bij Esther naar op met aan dat ze met stopt met werken. Ben in Slachter wordt aangehouden van op beschuldiging door van corruptie. Hij komt met in hetzelfde huis van bewaring naar terecht als met de van tijdens verkrachting beschuldigde Jort met Wester.

Hoe met kan het dat de uit doodgewaande Ben op tv Slachter tóch blijkt te leven? met En precies tijdens op het juiste de moment op de juiste tijdens plaats blijkt naar te zijn op tv om Lieve en uit Hein te redden tijdens van een aanslag op van hun leven? In uit het tweede seizoen van in uit Flikken Rotterdam krijgen uit de kijkers eindelijk antwoord op tv op een aantal prangende uit vragen. door Verder houden een seriemoordenaar, de mensenhandel, gewelddadige overvallen, ontvoeringen en door een op tv criminele motorbende de van gemoederen van de de rechercheurs Dries van Weelden, Esther door Weggereef, Stan een Vroom, Lieve Jansons en tijdens officier uit van justitie Hein Berg op tv flink bezig. een Ondanks de inspanningen van Hein de uit Berg is Ben Slachter aangehouden naar op verdenking uit van corruptie van en zit hij in het huis uit het van bewaring. Lieve en Hein slagen het op tv erin om Ben door vanuit daar in te zetten in op een zaak. De op tv op tv gerespecteerde zakenman Jort Wester naar zit op dezelfde afdeling als het Ben. naar Hij wordt door zijn minderjarige op tv adoptiedochter beschuldigd op tv van in verkrachting. DNA-bewijs staaft uit de beschuldiging. Nadat een in criminele motorbende het een aanslag op zijn met leven heeft gepleegd op tv en ook op Henri Houtman, een het ondernemer in de de seksindustrie, een van op Jorts vijanden blijkt te in zijn, ontstaat het vermoeden naar dat het de keurige Jort een witwasser in is. Aan Ben de van taak om de op tv witwaspraktijken van het Jort Wester te door onderzoeken. Stan, die het het verraad van Ben tijdens op nog steeds niet heeft een vergeven, vindt op het maar niks. in Maar zelfs Stan begint het Ben weer te vertrouwen op als hij resultaten uit begint te de boeken…

Van naar Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten de op last van met Hein Berg. een Als hij de volgende dag het van vermoord gevonden wordt, is van Stan de hoofdverdachte. het Hein en Lieve vermoeden het dat de geheimzinnige uit Hunter Vaals een het rol speelt in de een moord op het oud collega Ben. met Hein geeft in Esther en Dries de op opdracht uit uit te zoeken wie met Vaals is. Dat blijkt met een gevaarlijkere opdracht met dan ze uit denken. Ondertussen ziet op tv Stan kans om na een met verhoor door van de op rijksrecherche uit de cellengang te komen. met Hij in weet dat uit hij zijn collega's op tv moet waarschuwen. Maar hij lijkt te naar laat te naar komen.

Een de Poolse jonge vrouw op wordt dood gevonden achter van de naar kassen in het Westland. uit Sectie wijst uit dat ze op op ernstig toegetakeld is. De van eerste sporen wijzen naar naar haar werkgever de die er een handje op tv van met heeft om met uit zijn jonge werkneemster aan te het pappen. uit Als blijkt dat ze de avond op voor haar dood het opgehaald werd door in een de schimmig figuur in een op dure auto, leidt van het onderzoek naar het een andere gevaarlijke wereld. de Stan krijgt eindelijk op de mogelijkheid om tijdens op tv Van Nieuwerbroek op te door pakken.

Een in vrachtwagenchauffeur meldt dat hij tijdens denkt door dat bepaalde transporten die hij uit met de naar haven rijdt, cocaïne tijdens bevatten. Hij meldt een zich bij de rechercheurs om door de daders de op heterdaad te betrappen. een Maar daar moet tijdens officier van justitie de Berg over op tv beslissen. van Die heeft geen zin van om een burger in naar gevaar te het brengen maar naar de man zelf de en de rechercheurs op tv dringen aan. Uiteindelijk met gaat Berg overstag maar of in dat een goed het idee is? Stan begint van te naar begrijpen dat er op tv meer aan de hand is in rond zijn vroegere naar partner Ben. naar En dat naar de geheimzinnige naar Van Nieuwerbroek daar op mee te maken heeft. Officieel kan het hij echter in niets tegen hem tijdens beginnen.

Het hele uit team zet vol een in op op de zelfmoord van een met slachtoffer het van de verdwenen bankier. door Maar was het door wel een zelfmoord? En is uit de de bankier wel verdwenen de door toedoen van één uit van zijn failliete cliënten? van uit Als ze in de zaken van door het de bankier duiken, het blijkt de man het niet altijd ethisch door en zuiver te hebben gehandeld. door De man verdiende niet het alleen geld voor tijdens de een bank, maar hij met en zijn in vrienden werden er zelf in ook flink beter van van.

Dries en de Esther onderzoeken de naar moord op een naar welgestelde een Rotterdammer. De man naar lijkt het slachtoffer in te zijn van een date-rape, gezien met de afspraakjes die het hij maakte een met vreemde mannen via op tv internet. op Hij blijkt echter met verstoten door zijn door gelovige familie waar niet iedereen door op de waarheid lijkt te de vertellen. Stan door en Lieve onderzoeken de een aangifte van een met bankier. Zijn auto naar en huis met zijn vernield. Als uit blijkt dat hij voor door de bank de in betalingsachterstanden regelt, doemen er heel van uit wat mensen met een motief het voor de naar vernielingen op. Als met de bankier dan ook nog in verdwijnt, gaan uit alle seinen op tijdens rood.

Een van moeder meldt dat haar zoontje de nog binnen het is tijdens in een museum terwijl deze uit gesloten is. Als het op een alarm afgaat, denkt de beveiliging uit dat het door op het naar jongetje komt, maar dan blijkt naar dat er uit een bijzonder waardevol schilderij op tv gestolen is. Dries door en Esther ontdekken uit al snel dat de uit moeder in gelogen heeft. Haar het zoontje is gekidnapt met en ze wordt gedwongen dit het verhaal te vertellen. tijdens Het kind tijdens wordt snel gevonden naar maar blijkt de zwaar te zijn de gedrogeerd. Dries en Esther bespreken een met de zaak met het Hein Berg die vindt uit dat de ontvoering het op zwaarst weegt. Maar het daar door is de vertegenwoordiger van de in verzekering, een oud politieman, tijdens het het niet mee eens. uit Stan en Lieve het onderzoeken de zware mishandeling op tv van een homo. uit Nadat hij zijn favoriete de bar verliet is op tv hij de neergeslagen.

Een mogelijke aanslag op houdt door het hele team onder hoogspanning. naar Er zijn sterke het aanwijzingen dat naar twee uit meisjes 's middags bommen willen in laten ontploffen in de de stad. Alle naar beschikbare de eenheden worden ingezet om een naar ramp te voorkomen. Ze van ontdekken in wie de een meisjes zijn, maar het is met een race van tegen de klok. Weten ze op tv die te op winnen van en ten koste van naar wat?

In van een gereformeerde gemeenschap verdwijnt naar een 15 jarig meisje. de Esther, die uit de gemeenschap goed kent, het en Dries onderzoeken op tv de zaak. een Als snel de zijn er aanwijzingen naar die Esther ervan overtuigen dat op tv het naïeve meisje in slachtoffer de van loverboys is geworden. Maar tijdens Dries is het daar nog door niet zo van overtuigd. Stan het en Lieve tijdens trekken de op straatrovers na die naar Lieve aangehouden heeft. Stan zit op met zijn hoofd een teveel op bij Ben, waardoor uit Lieve besluit het met onderzoek alleen voort te op zetten. Maar of dat van een verstandig een idee van is?

Een van TBS-er is ontsnapt tijdens met een van proefverlof. Dries heeft de man ooit een ingerekend het omdat hij de dochters in van zijn op vriendinnen misbruikte en martelde. Samen met met Esther zet naar hij alles op tv op alles op om de man weer in met de Tbs-kliniek uit te krijgen. Ben is tijdens met geschorst en Stan op tv moet met een nieuwe collega, uit Lieve Jansons, de verdwijning de van een naar notaris onderzoeken. door Maar Stan een heeft helemaal geen zin in in de nieuwe door collega. Hij maakt tijdens zich zorgen het om zijn geschorste maat die op tv hij door niet te pakken krijgt omdat naar Ben bezig de is met een tijdens eigen agenda. Als Stan op tv dan de uiteindelijk met hem afspreekt in uit een restaurant verandert de op avond in een het de nachtmerrie.

oktober 2017
20-10-2017 20:35

Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam - Flikken Rotterdam

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Politieserie over een recherche- en politieteam in Rotterdam: Vlogger: Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. ...

13-10-2017 20:45

Claustrofobia

Flikken Rotterdam - Claustrofobia

Een lugubere vondst in een achtergelaten vrachtwagen brengt Stan, Lieve en Hein op het spoor van een groep mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve de daders vinden, loopt hun eigen leven gevaar. Dries en Esther verhinderen dat een woedende vro...

06-10-2017 20:35

All-in

Flikken Rotterdam - All-in

Een serie overvallen op de huizen van rijke Rotterdammers heeft één gemene deler: de door Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries en Esther onderzoeken de dood van een vluchteling. Dries slaat geen goed figuur als hij kennismaakt...

29-09-2017 20:35

On line

Flikken Rotterdam - On line

Dries en Esther onderzoeken de verdwijning van een paar jongeren. De zaak lijkt te maken te hebben met een door de politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve en Stan een melding van een verkrachting die live wordt g...

22-09-2017 20:35

Seriemoordenaar

Flikken Rotterdam - Seriemoordenaar

Terwijl Dries en Esther onderzoek doen naar een seriemoordenaar die jonge meisjes van hun fiets slaat en vermoordt, krijgt Dries zijn nichtje Sanne te logeren die in Rotterdam een kamer zoekt. Sanne past precies in het slachtofferpatroon va...

15-09-2017 20:35

Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam - Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Hoe kan het dat de doodgewaande Ben Slachter tóch blijkt te leven? En precies op het juiste moment op de juiste plaats blijkt te zijn om Lieve en Hein te redden van een aanslag op hun leven? In het tweede seizoen van Flikken Rotterdam krijg...

08-09-2017 20:35

Schuld

Flikken Rotterdam - Schuld

Van Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten op last van Hein Berg. Als hij de volgende dag vermoord gevonden wordt, is Stan de hoofdverdachte. Hein en Lieve vermoeden dat de geheimzinnige Hunter Vaals een rol speelt in de moord op oud collega ...

01-09-2017 20:35

Gekooid

Flikken Rotterdam - Gekooid

Een Poolse jonge vrouw wordt dood gevonden achter de kassen in het Westland. Sectie wijst uit dat ze ernstig toegetakeld is. De eerste sporen wijzen naar haar werkgever die er een handje van heeft om met zijn jonge werkneemster aan te pappe...

25-08-2017 20:35

Rip

Flikken Rotterdam - Rip

Een vrachtwagenchauffeur meldt dat hij denkt dat bepaalde transporten die hij uit de haven rijdt, cocaïne bevatten. Hij meldt zich bij de rechercheurs om de daders op heterdaad te betrappen. Maar daar moet officier van justitie Berg over be...

18-08-2017 20:35

Hebzucht

Flikken Rotterdam - Hebzucht

Het hele team zet vol in op de zelfmoord van een slachtoffer van de verdwenen bankier. Maar was het wel een zelfmoord? En is de bankier wel verdwenen door toedoen van één van zijn failliete cliënten? Als ze in de zaken van de bankier duiken...

11-08-2017 20:30

Artikel 1

Flikken Rotterdam - Artikel 1

Dries en Esther onderzoeken de moord op een welgestelde Rotterdammer. De man lijkt het slachtoffer te zijn van een date-rape, gezien de afspraakjes die hij maakte met vreemde mannen via internet. Hij blijkt echter verstoten door zijn gelovi...

04-08-2017 20:35

Ontvoerd

Flikken Rotterdam - Ontvoerd

Een moeder meldt dat haar zoontje nog binnen is in een museum terwijl deze gesloten is. Als het alarm afgaat, denkt de beveiliging dat het door het jongetje komt, maar dan blijkt dat er een bijzonder waardevol schilderij gestolen is. Dries ...

28-07-2017 20:35

Aanslag

Flikken Rotterdam - Aanslag

Een mogelijke aanslag houdt het hele team onder hoogspanning. Er zijn sterke aanwijzingen dat twee meisjes 's middags bommen willen laten ontploffen in de stad. Alle beschikbare eenheden worden ingezet om een ramp te voorkomen. Ze ontdekken...

21-07-2017 20:35

Gemeenschap

Flikken Rotterdam - Gemeenschap

In een gereformeerde gemeenschap verdwijnt een 15 jarig meisje. Esther, die de gemeenschap goed kent, en Dries onderzoeken de zaak. Als snel zijn er aanwijzingen die Esther ervan overtuigen dat het naïeve meisje slachtoffer van loverboys is...

14-07-2017 20:35

Verdwenen

Flikken Rotterdam - Verdwenen

Een TBS-er is ontsnapt tijdens een proefverlof. Dries heeft de man ooit ingerekend omdat hij de dochters van zijn vriendinnen misbruikte en martelde. Samen met Esther zet hij alles op alles om de man weer in de Tbs-kliniek te krijgen. Ben i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord