Programma gemist?

Vanavond op is de laatste aflevering op tv van het een derde seizoen op tv van de politieserie Flikken Rotterdam de over een naar recherche- en uit politieteam in Rotterdam. De titel tijdens van uit de aflevering: Nekke. Iedereen is op op zoek naar naar Hein en Charlie, maar tijdens die lijken van uit de aardbodem verdwenen. Het uit naar team besluit Maaike te tijdens gebruiken om op Nekke aan te de houden. Als dat door mislukt, lijkt alles van verloren.

Terwijl Stan naar en Dries op Egbert met Nekke jagen, krijgen uit Esther en op tv Noucha met een een oude door zaak van Esther te van maken. De zaak van uit een tijdens jonge moeder die bruut in haar op tv eigen huis verkracht op tv op en mishandeld is door haar ex-vriend uit dient door voor de rechtbank. Maar de naar oude verklaringen in van de jonge naar moeder in en haar ex lijken op niet te kloppen. Aan naar Esther en naar Noucha om voor de op afloop door van de rechtszaak alsnog te van achterhalen wat het er echt gebeurd is. een Terwijl Stan en Dries op geen een stap dichter bij in Egbert zijn gekomen, krijgt tijdens Hein 's avonds bezoek op tv van Frits uit Nekke.

Tijdens met het onthullen van een beroemd, van net gerestaureerd meesterwerk met naar bezwijkt de restaurator. een Hij blijkt vergiftigd. een Is de omstreden met restauratie de man fataal geworden? van Al gauw van rijst de vraag een of de restaurator wel het van beoogde slachtoffer in was. Een tweede moord op tv brengt met de rechercheurs in het naar wereldje van de door 'haute finance' tijdens die de naar restauratie mogelijk maakte.

De rechercheurs krijgen door een met een verongelukte directeur naar van een in liefdadigheidsinstelling te maken. tijdens Al snel wordt duidelijk dat de naar directeur vermoord is naar een en dat hij minder keurig op leefde een dan hij zich voor deed. de Boekenonderzoek de leert dat de uit directeur het niet al te het nauw naar nam met de een financiën. Hein Berg in krijgt Frits Nekke's criminele op tv tweelingbroer in het in vizier.

Een groot hotel-restaurant de met wordt overvallen. Van de overvallers en een uit buit ontbreekt ieder spoor. Onder de de slachtoffers op tv bevindt zich een zware het crimineel. Al snel door wordt duidelijk dat van de op overvallers de weg in het hotel met uit goed kenden en het merken de rechercheurs dat ze een niet de enigen zijn van de die op de rovers jagen. Charlie naar heeft Hein ingelicht uit over de uit activiteiten van het de jeugdbende, maar dreigt op nu zelf slachtoffer door te op worden.

Saskia, de tijdens vriendin van Stan, op tv verdwijnt. tijdens Stan weet dat ze met bedreigd werd, maar hij weet uit met niet precies door wie. Heeft haar uit voormalige vriend met Frits Nekke ermee te uit maken? Er is uit uit geen tijd om op tv het uit te zoeken, van want de een stad Rotterdam wordt van geterroriseerd door een tijdens sluipschutter die koste wat kost van moet worden uit opgespoord. Is het tijdens iemand die een wrok met koestert tegen een de gemeente, of naar gaat het om in een verward persoon in die in zijn eigen werkelijkheid met leeft? door Pas als het team in ontrafelt wat de door werkwijze van de naar schutter een is, kunnen ze een een val opzetten. in Hein Berg regelt op op een bijzondere manier een ontmoeting van met in de jonge infiltrante door Charlie.

Een uit mislukte plofkraak van naar twee jonge criminelen leidt in tot een tijdens bendeoorlog in de Turkse onderwereld van van Rotterdam, een waarbij het de leiders van twee op concurrerende bendes worden gedood. op tv Het onderzoek in de door het Turkse gemeenschap verloopt lastig in maar de dode tijdens mannen blijken naar meer met elkaar gemeen te hebben naar dan uit aanvankelijk wordt aangenomen. Hein een Berg heeft van de dossiers met van ovj Kiki Ruijters overgenomen en tijdens krijgt te uit maken op tv met Charlie, een jonge in agente die is geïnfiltreerd in naar een jeugdbende. De uit naar bende die ook door betrokken is bij het naar stalken van Saskia, door de vriendin op van Stan.

Stan tijdens heeft tot zijn eigen met verbazing door een buitenechtelijke affaire met de mooie tijdens Saskia. Als zij een wordt bedreigd, in roept ze zijn hulp tijdens in op tv en brengt naar hem zo in een lastige het situatie. op tv Nieuwkomer Noucha komt er naar achter dat er bij van een naar faillissement een lading springstof van is ontvreemd. Dat is al het gevaarlijk genoeg, maar naar dan komt ook uit nog eens op de melding dat door er een gevaarlijke op tv jihadist in Rotterdam is tijdens met ondergedoken. Terwijl er naar één team achter de een jihadist aan op zit, is Noucha op niet gerust over de tips die uit tot de deze jacht hebben tijdens geleid.

Een drugsdeal met wordt verstoord van door de naar binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke in situatie naar weet één van de criminelen op tv te ontsnappen. met Tijdens zijn vlucht komt de het uit tot een schietpartij met een een slachtoffer op tv tot gevolg. De man door weet een door consulaat binnen te op tv komen, wat op tv leidt tot een diplomatieke rel. De naar rechercheurs zetten alles in op de alles om de crimineel het aan te het houden.

Vanavond start het het het derde seizoen van op tv de politieserie Flikken Rotterdam. De het serie gaat over een het met recherche- en politieteam in Rotterdam. het De afleveringen zijn een elke vrijdag om van 20:35 uur te zien uit met op NPO 1. De vaste met cast bestaat dit seizoen het uit vertrouwde van personages gespeeld door Huub naar Stapel, Cees Geel, het Maartje van de tijdens Wetering en Mark op van Eeuwen, met en nieuwe personages op gespeeld door Ortál Vriend en door Joy op Delima. De tijdens dood van Ben Slachter en zijn op verraad aan een de met collega's heeft diepe sporen op nagelaten in het team. naar Eén van de door rechercheurs heeft de overplaatsing het aangevraagd en naar moet door worden vervangen. Een jonge officier de van justitie meldt door zich op met een witwasdossier naar bij Hein Berg. tijdens Korte tijd later blijkt ze de vermoord. Daarnaast krijgt naar het een team te maken met naar een groep hangjongeren uit die zich bezighoudt met de drugshandel.

Henri Houtman heeft tijdens op tv de coke van naar Kim en Ben geript en probeert een die snel te van verkopen. Ben de en Kim tijdens proberen de op coke weer te bemachtigen. Stan en naar Lieve twijfelen een aan naar Bens motieven, maar Ben op weet die twijfels weg met te nemen en vraagt naar van om vrijheid van handelen om in alle betrokkenen te naar kunnen met aanhouden. Dries en van Esther jagen op de ontsnapte seriemoordenaar de Jeffrey, die tijdens wraak wil nemen op in Dries' nichtje Sanne. in En Esther op tv maakt van haar keuze.

Verpleegster in Jenny wordt vermoord gevonden in op het naar verpleeghuis waar ze werkt. op tv Jeffrey, die wordt verdacht in van naar de moord op minstens uit vier meisjes, is verdwenen. in Ondanks zijn door persoonlijke uit betrokkenheid stort Dries zich op deze de zaak. naar Jort Wester heeft de met medewerking van uit een corrupte douanier nodig voor op zijn drugsimport. tijdens Als de douanier weigert, naar is Ben gedwongen naar een een oplossing te vinden om de door deal rond van te met krijgen. Jort blijkt een onverwachte op partner in te hebben, die keihard optreedt. de Esther wordt met door haar man Jacco uit voor het op blok gezet: hij wil op dat op ze stopt met uit werken.

Stan en Lieve van in onderzoeken de moord op het twee leden van op de motorclub van tijdens Manfred. Henri Houtman, van een voormalige zakenrelatie door van Jort, is daar mogelijk van uit bij betrokken, maar hij lijkt met van de aardbodem verdwenen. in Tijdens in een groot onderzoek naar drugshandel het een op een vmbo komt een in oude bekende in naar beeld: de tijdens moordenaar van de dochter van met Hein van Berg. Berg een besluit Ben Slachter van in te zetten om de moordenaar een in de in val te naar lokken.

Stan en naar Lieve onderzoeken een overval het op een een juwelier op tv waarbij een dodelijk een slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl van hij uitgaat, de geconfronteerd met met een doorgedraaide vechtersbaas. De naar man blijkt naar een nieuwe drug te van hebben gebruikt. Als Jort Wester van vrijkomt, wordt het hij tijdens opgewacht door leden van de motorclub van op die hem eerder probeerden te ontvoeren. met Ben naar weet hem tijdens uit die situatie een te redden. Jort van vraagt Ben om hem te op tv helpen een met een grote drugsdeal, de om daarna van met het geld naar het buitenland van in te ontsnappen.

Stan op tv en Lieve onderzoeken de de moord uit op een wijkagent in die gefilmd is door een treitervlogger. uit De uit wijkagent was op het door spoor tijdens van een drugsbende. Dries en het Esther komen in tijdens een onderzoek naar het een aantal met inbraken een vervelende arts tegen. naar De aanklacht op wegens verkrachting tegen met Jort Wester wordt tot met ieders verrassing de ingetrokken. Ben moet zijn het werk als infiltrant het naar nu buiten de gevangen op tv voortzetten.

november 2018
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord