Programma gemist?

Vanavond is de met laatste aflevering van op op tv het derde seizoen van de op politieserie het Flikken Rotterdam over een recherche- en een politieteam de in Rotterdam. op tv De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen tijdens is op op zoek met naar Hein en Charlie, op maar die in lijken van de aardbodem verdwenen. door Het team besluit Maaike door te met gebruiken om Nekke uit aan te de houden. Als dat mislukt, lijkt op tv alles tijdens verloren.

Terwijl Stan op tv en Dries het op Egbert Nekke jagen, naar krijgen Esther en Noucha met op tv met een oude van zaak van Esther te tijdens maken. De zaak op van een jonge moeder van die bruut in uit haar eigen het huis verkracht en uit mishandeld is door een haar ex-vriend dient voor de het rechtbank. Maar op de oude verklaringen tijdens van de jonge naar moeder en haar ex een lijken niet de te kloppen. Aan Esther de en Noucha om naar voor de afloop met van de rechtszaak op tv alsnog te naar achterhalen door wat er echt uit gebeurd is. Terwijl Stan en van Dries geen stap een dichter van bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein uit 's met avonds bezoek op tv van Frits Nekke.

Tijdens een het onthullen van met een beroemd, net gerestaureerd op meesterwerk bezwijkt op de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. met Is uit de omstreden in restauratie de man fataal op geworden? Al gauw rijst de door vraag of met de restaurator wel het het beoogde slachtoffer tijdens was. op tv Een tweede moord brengt de rechercheurs uit een in het wereldje van de de 'haute finance' die met de restauratie een mogelijk maakte.

De rechercheurs krijgen een met een op tv verongelukte op tv directeur van een liefdadigheidsinstelling door te maken. Al op tv snel wordt duidelijk dat door de directeur in vermoord is en dat hij tijdens minder keurig leefde de met dan hij zich uit voor deed. Boekenonderzoek leert door dat de directeur het niet van al naar te nauw nam met de uit een financiën. Hein Berg tijdens krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer van in het op vizier.

Een uit groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de de op tv overvallers en buit ontbreekt met ieder spoor. met Onder de een slachtoffers bevindt zich een op zware crimineel. naar Al snel wordt het duidelijk dat de overvallers de uit weg in het van hotel goed kenden door en merken de rechercheurs de dat ze met niet van de enigen zijn op die op de rovers jagen. een Charlie op tv heeft Hein ingelicht op tv over de activiteiten een van de jeugdbende, met maar dreigt nu zelf het slachtoffer te uit worden.

Saskia, op tv de vriendin van Stan, verdwijnt. de Stan weet dat op ze bedreigd tijdens werd, maar op hij weet niet precies door tijdens in wie. Heeft haar voormalige in vriend Frits Nekke ermee tijdens te maken? Er is tijdens op tv geen tijd om het uit te naar zoeken, van want de stad Rotterdam het wordt geterroriseerd door op een sluipschutter die koste een wat kost op moet worden opgespoord. Is van het op tv iemand die een wrok de koestert tegen de op tv gemeente, of gaat op het om een verward uit persoon die in in zijn eigen door werkelijkheid leeft? met Pas als het team ontrafelt het wat de werkwijze met van de een schutter is, op kunnen ze een tijdens val opzetten. Hein een Berg regelt op een bijzondere naar een manier een ontmoeting uit met de jonge infiltrante uit Charlie.

Een mislukte plofkraak op van naar twee jonge criminelen leidt tot op tv een een bendeoorlog in de een Turkse onderwereld van op tv Rotterdam, waarbij van de leiders van het twee concurrerende bendes worden gedood. in Het onderzoek in de de Turkse gemeenschap met verloopt lastig maar de in dode mannen blijken een meer met op tv elkaar gemeen te hebben tijdens dan door aanvankelijk wordt aangenomen. op tv Hein Berg door heeft de dossiers van met ovj Kiki Ruijters overgenomen een en krijgt te maken het met door Charlie, een op jonge agente die is geïnfiltreerd in het een jeugdbende. door De bende het die ook betrokken het is bij het stalken van in Saskia, van de vriendin van uit Stan.

Stan op heeft tot een zijn eigen verbazing een uit buitenechtelijke affaire met de naar mooie Saskia. de Als zij wordt bedreigd, naar roept ze zijn naar hulp in en brengt op hem zo naar in het een lastige situatie. het Nieuwkomer Noucha komt er achter tijdens dat er bij het een faillissement een lading naar tijdens springstof is ontvreemd. Dat is al de gevaarlijk op genoeg, maar dan komt door ook met nog eens de uit melding dat er een in gevaarlijke jihadist in het Rotterdam is naar ondergedoken. Terwijl er één team op tv achter de jihadist uit aan zit, op is Noucha niet gerust op tv over de op tv tips die tot van deze jacht hebben het geleid.

Een op drugsdeal wordt verstoord door op tv de op tv binnenvallende politie, maar op tv in een onoverzichtelijke situatie weet van één van de criminelen het te ontsnappen. naar Tijdens zijn op tv vlucht komt het tot op een schietpartij tijdens met een slachtoffer tot gevolg. een De man van weet een met consulaat binnen te komen, naar wat leidt tot de een diplomatieke rel. op De rechercheurs tijdens zetten alles op alles uit om de crimineel van aan te de houden.

Vanavond op start het derde het seizoen van de politieserie Flikken uit Rotterdam. De serie een het gaat over een recherche- en door politieteam in een Rotterdam. De afleveringen zijn naar elke vrijdag op om 20:35 door uur te zien op NPO het 1. De vaste door cast bestaat dit seizoen uit uit naar vertrouwde personages gespeeld door door Huub Stapel, Cees Geel, van Maartje van de Wetering in door en Mark van Eeuwen, en nieuwe tijdens personages gespeeld uit door Ortál Vriend en in Joy met Delima. De dood van Ben op Slachter in en zijn verraad aan van de collega's heeft met diepe sporen op tv nagelaten in het het team. Eén van de door rechercheurs van heeft de overplaatsing aangevraagd en moet uit worden van vervangen. Een jonge officier van met justitie meldt met zich met een een witwasdossier bij met Hein Berg. Korte tijd later een blijkt naar ze vermoord. Daarnaast krijgt met het team te maken van met een uit groep hangjongeren die zich uit met bezighoudt met drugshandel.

Henri Houtman heeft de naar de coke van op Kim en Ben geript en door probeert die snel te door verkopen. door Ben en Kim proberen op tv de tijdens coke weer te bemachtigen. Stan een en Lieve twijfelen van aan Bens motieven, maar tijdens Ben weet die van in twijfels weg te nemen en vraagt het tijdens om vrijheid van handelen om alle tijdens betrokkenen te kunnen naar van aanhouden. Dries en Esther jagen op het de ontsnapte seriemoordenaar uit het Jeffrey, die wraak wil op tv nemen op Dries' nichtje door Sanne. uit En Esther maakt door haar keuze.

Verpleegster het Jenny wordt vermoord in gevonden in het verpleeghuis naar waar ze werkt. Jeffrey, het die wordt verdacht een van de met moord op minstens vier door meisjes, in is verdwenen. Ondanks zijn op persoonlijke betrokkenheid in stort Dries naar zich op deze zaak. Jort Wester naar heeft de tijdens medewerking van een op corrupte douanier nodig op voor zijn drugsimport. Als door de douanier op weigert, is Ben gedwongen op tv een oplossing met te vinden naar om de deal rond in te naar krijgen. Jort blijkt een met onverwachte partner te hebben, het die keihard optreedt. een Esther wordt door haar tijdens man van Jacco voor het blok gezet: op het hij wil dat ze stopt met de op tv werken.

Stan en Lieve op onderzoeken uit de moord op het twee leden van tijdens de motorclub van Manfred. Henri met het Houtman, een voormalige zakenrelatie van van Jort, naar is daar mogelijk bij betrokken, van maar hij van lijkt van de met aardbodem verdwenen. uit Tijdens een groot onderzoek naar drugshandel de op een vmbo tijdens op tv komt een oude naar bekende in beeld: de in moordenaar van de dochter van op tv Hein Berg. Berg van op besluit Ben Slachter in uit te zetten om het de moordenaar de in de val met te lokken.

Stan met en Lieve onderzoeken in een overval op een naar juwelier waarbij van een dodelijk uit slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij tijdens uitgaat, geconfronteerd door met naar een doorgedraaide vechtersbaas. het De man blijkt een tijdens nieuwe drug te hebben een gebruikt. Als de Jort Wester vrijkomt, wordt hij op opgewacht door leden met van de motorclub door die op tv hem eerder probeerden te naar ontvoeren. Ben weet een hem een uit die situatie te op redden. Jort vraagt op tv Ben om tijdens hem te helpen met een naar grote drugsdeal, naar om daarna met een het geld naar het uit buitenland door te ontsnappen.

Stan tijdens en Lieve onderzoeken de van moord op een wijkagent tijdens met die gefilmd is op door een treitervlogger. met De wijkagent was uit op het spoor van op tv een drugsbende. Dries de en Esther komen in uit een onderzoek op tv naar een aantal inbraken een uit vervelende arts tijdens tegen. De aanklacht wegens op tv verkrachting tegen Jort met Wester wordt tot naar ieders op tv verrassing ingetrokken. Ben moet met zijn werk als de infiltrant met nu buiten de gevangen door voortzetten.

januari 2019
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord