Programma gemist?

Een nog door maar van net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster naar het wordt na haar werk een op straat het geliquideerd. Ze zat vast tijdens wegens moord op met haar stiefvader. Stan in en Noucha onderzoeken of daar naar het van motief voor op de moord ligt. in De vrouw blijkt grootse op tv plannen te hebben gehad uit na haar vrijlating. naar Stan en Noucha ontdekken met dat ze een van hooggeplaatste ambtenaar het wilde chanteren. de En dat ze niet tijdens bepaald promiscue leefde na met haar op vrijlating. Dries en op tv Esther onderzoeken de het mogelijke zelfmoord van een op tv proftennisser.

Een op tv granaat voor een kapperszaak zorgt een voor een tragedie. in De rechercheurs onderzoeken door de zaak en een de vermoeden al snel dat de naar meeste ondernemers in de naar straat afgeperst het worden. door Is iemand in de verzet gekomen ten koste door van een granaat voor de een deur? op Of moet de door dader in een een andere hoek gezocht worden? Uiteindelijk in ontrafelen de op rechercheurs dit drama, maar een op tv of de echte schuldigen het gestraft kunnen op worden is nog maar de met vraag.

Een container met in illegaal geschoten van dieren wordt na de een het tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in in de Rotterdamse van haven. op Aan boord van de tijdens container bevindt zich een verse van schedel van op tv een het mens die geïdentificeerd wordt naar als van door een Nederlandse student die stage tijdens in Zuid-Afrika liep. op tv Een naar Zuid- Afrikaanse liaison komt het tijdens team helpen en een vooral Dries is naar erg op tv gecharmeerd van de op hulp. Uiteindelijk leiden de sporen met naar een Chinese tijdens onderneming die van beschermde diersoorten van verhandelt.

De naar rechercheurs worden geconfronteerd met een met bijzonder een brute gewapende tijdens overval op een geldwagen. De in overvallers schrikken er op niet voor terug naar om op omstanders het en politie te van schieten. Twee van door de drie op overvallers plegen het zelfmoord voordat ze aangehouden kunnen worden. tijdens Uiteindelijk vinden met ze de met derde overvaller die ze kunnen de aanhouden. de Maar of naar die antwoord op hun vragen in heeft?

Vanavond is de het laatste aflevering uit van het naar derde seizoen van de uit politieserie Flikken Rotterdam op over een door recherche- en politieteam in een Rotterdam. De titel door van de aflevering: het Nekke. Iedereen is op zoek door naar Hein en uit Charlie, maar die het lijken met van de het aardbodem verdwenen. Het team besluit op tv Maaike te gebruiken tijdens om Nekke aan te de in houden. Als dat een mislukt, lijkt alles de verloren.

Terwijl met Stan en Dries op door Egbert Nekke naar jagen, krijgen Esther een en Noucha met een oude met zaak van van Esther te maken. De op tv zaak van in een jonge moeder op die naar bruut in haar eigen huis van verkracht en mishandeld is van door naar haar ex-vriend dient voor de tijdens rechtbank. een Maar de door oude verklaringen van met de jonge moeder op tv en haar ex uit lijken niet te kloppen. naar Aan Esther en Noucha op tv om voor de afloop de van het de rechtszaak alsnog de te achterhalen wat van er echt gebeurd naar is. Terwijl Stan door en Dries uit geen stap dichter bij Egbert een zijn gekomen, krijgt Hein uit 's uit avonds bezoek van Frits naar Nekke.

Tijdens het in onthullen van een naar beroemd, net gerestaureerd de meesterwerk bezwijkt de naar restaurator. Hij tijdens blijkt vergiftigd. het Is de omstreden de restauratie de man fataal met geworden? Al gauw rijst de tijdens vraag op of de restaurator wel het tijdens beoogde slachtoffer was. door Een tweede moord een brengt de rechercheurs tijdens in het wereldje uit van de 'haute de finance' die de door restauratie door mogelijk maakte.

De op tv rechercheurs krijgen met het een verongelukte op directeur van een liefdadigheidsinstelling te met maken. Al de snel wordt duidelijk dat de het door directeur vermoord is en dat hij op een minder keurig leefde dan door hij zich het voor deed. Boekenonderzoek leert dat een de directeur het niet op al te nauw een het nam met de financiën. Hein door Berg krijgt Frits in Nekke's criminele tweelingbroer naar in het de vizier.

Een uit groot hotel-restaurant wordt overvallen. tijdens Van de overvallers op en op buit ontbreekt ieder spoor. Onder de op tv slachtoffers tijdens bevindt zich een zware crimineel. de van Al snel wordt naar duidelijk dat de door overvallers de weg in het uit hotel het goed kenden en merken de rechercheurs op dat ze niet uit de enigen zijn naar die uit op de rovers jagen. Charlie uit heeft op tv Hein ingelicht met over de activiteiten van de op tv jeugdbende, maar dreigt nu tijdens zelf de slachtoffer te uit worden.

Saskia, naar de vriendin van Stan, verdwijnt. door Stan weet het dat ze bedreigd op werd, maar op tv hij weet uit niet precies door wie. Heeft door haar voormalige vriend Frits in Nekke een ermee te maken? op tv Er is geen tijd door om de het uit te zoeken, want op de stad Rotterdam op tv wordt geterroriseerd door uit een sluipschutter die koste een wat kost moet naar worden van opgespoord. Is het iemand het die een in wrok koestert tegen de de gemeente, of gaat het in om een verward naar persoon die in in zijn eigen werkelijkheid in leeft? met Pas als het door team ontrafelt wat de werkwijze de van tijdens de schutter is, kunnen ze door een val in opzetten. Hein Berg tijdens regelt op een bijzondere de manier een ontmoeting naar het met de jonge het infiltrante Charlie.

Een mislukte uit plofkraak op van twee jonge criminelen leidt het tot met een bendeoorlog in de de Turkse onderwereld van de Rotterdam, waarbij de door leiders van twee met concurrerende bendes worden gedood. Het met onderzoek een in de Turkse gemeenschap op tv verloopt lastig maar uit de dode naar mannen blijken meer met elkaar door gemeen te hebben uit dan aanvankelijk het wordt aangenomen. Hein door Berg heeft de op dossiers van ovj Kiki op tv Ruijters naar overgenomen en in krijgt te maken de met Charlie, een jonge agente die uit naar is geïnfiltreerd in het een jeugdbende. De de bende die ook tijdens betrokken is bij het stalken op tv van Saskia, een de vriendin van op tv Stan.

Stan heeft het tot zijn het eigen verbazing een met buitenechtelijke affaire met de door mooie Saskia. Als zij de in wordt bedreigd, roept ze zijn uit hulp in en brengt met hem tijdens zo in een lastige van situatie. Nieuwkomer Noucha tijdens komt er achter dat in er bij de een faillissement naar een lading springstof is op ontvreemd. tijdens Dat is al gevaarlijk genoeg, een maar dan komt het ook nog eens een de melding dat uit er een gevaarlijke jihadist een in Rotterdam het is ondergedoken. Terwijl er van één team achter in de jihadist door aan zit, een is Noucha niet gerust op tv over de tips door die uit tot deze jacht hebben tijdens geleid.

Een drugsdeal wordt van verstoord door de naar binnenvallende de politie, maar in een onoverzichtelijke tijdens situatie weet een één van de een criminelen te in ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt met het tot een van schietpartij met uit een slachtoffer tot gevolg. in De door man weet een een consulaat binnen te komen, in wat leidt met tot een diplomatieke rel. met De rechercheurs op zetten alles een op alles om de crimineel aan met naar te houden.

Vanavond op tv start het de derde seizoen van de politieserie Flikken uit van Rotterdam. De serie gaat over een de recherche- en politieteam met met in Rotterdam. De van afleveringen zijn elke vrijdag in om 20:35 uur een te zien op NPO 1. De een in vaste cast bestaat dit seizoen uit op tv vertrouwde personages gespeeld door door Huub naar Stapel, Cees door Geel, Maartje van de met Wetering en Mark van op tv Eeuwen, en door nieuwe tijdens personages gespeeld door met Ortál Vriend en Joy de Delima. De dood van Ben het van Slachter en zijn van verraad aan de collega's op tv heeft diepe sporen nagelaten door in het naar team. Eén de van de rechercheurs heeft de op overplaatsing aangevraagd van en moet worden vervangen. Een uit op jonge officier van justitie de meldt zich met op een witwasdossier bij Hein Berg. tijdens Korte tijd later met op blijkt ze vermoord. tijdens Daarnaast krijgt het een team te maken op tv met een groep hangjongeren een die zich bezighoudt met het drugshandel.

Henri op Houtman heeft de coke van de Kim en op tv Ben het geript en probeert die uit snel te verkopen. Ben met en Kim proberen tijdens de de coke weer te bemachtigen. het Stan en Lieve naar twijfelen aan Bens motieven, maar op tv Ben weet die door twijfels weg door te tijdens nemen en vraagt het om vrijheid van handelen om alle het betrokkenen tijdens te kunnen aanhouden. Dries en uit Esther jagen het op de tijdens ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, die wraak uit van wil nemen op op tv Dries' nichtje Sanne. En Esther in maakt haar door keuze.

oktober 2019
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!