Programma gemist?

Henri door Houtman heeft een de coke van tijdens Kim en Ben geript en uit probeert die door snel te verkopen. Ben door en Kim proberen de in coke weer in te bemachtigen. op Stan en Lieve twijfelen aan de een Bens motieven, maar Ben weet die het de twijfels weg te nemen uit en vraagt om vrijheid tijdens van handelen met om alle naar betrokkenen te kunnen aanhouden. Dries uit en de Esther jagen op tijdens de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, uit die wraak wil nemen tijdens op Dries' de nichtje Sanne. En met Esther maakt haar de keuze.

Verpleegster in Jenny wordt vermoord op tv gevonden in het op verpleeghuis waar ze werkt. van Jeffrey, die wordt op tv verdacht door van de moord op op minstens vier meisjes, is verdwenen. tijdens met Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries uit zich op een deze zaak. Jort Wester naar heeft van de medewerking van een corrupte de douanier nodig voor tijdens zijn drugsimport. Als op de douanier weigert, het is Ben gedwongen met van een oplossing te vinden de om de deal rond te door krijgen. Jort blijkt tijdens een van onverwachte partner de te hebben, die keihard optreedt. de Esther op tv wordt door haar man Jacco voor de het van blok gezet: op tv hij wil dat ze stopt op tv met in werken.

Stan tijdens en Lieve onderzoeken de uit moord op twee leden naar op van de motorclub tijdens van Manfred. Henri op Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, naar is het daar mogelijk op tv bij betrokken, maar hij tijdens lijkt van de door aardbodem verdwenen. Tijdens een groot tijdens onderzoek naar een drugshandel de op een vmbo komt een oude uit bekende een in beeld: de moordenaar naar van de dochter van naar Hein Berg. Berg op tv besluit Ben Slachter het in te in zetten met om de moordenaar uit in de val te in lokken.

Stan en Lieve met naar onderzoeken een overval op een in juwelier waarbij van een dodelijk slachtoffer viel. Dries een wordt, in terwijl hij op tv uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. op tv De man naar blijkt op een nieuwe drug te in hebben gebruikt. Als Jort Wester van vrijkomt, wordt hij van opgewacht door op leden van de motorclub het die hem naar eerder tijdens probeerden te ontvoeren. Ben van weet hem uit die op tv situatie te redden. naar Jort vraagt Ben om op tv het hem te helpen met in een grote drugsdeal, om op daarna met het door geld naar het de buitenland in te ontsnappen.

Stan en Lieve van het onderzoeken de moord op een op wijkagent die gefilmd is naar door een de treitervlogger. van De wijkagent was een op het spoor op tv van een drugsbende. Dries en Esther door komen in een van onderzoek naar een uit aantal inbraken door een vervelende arts naar tegen. naar De aanklacht wegens verkrachting tijdens tegen Jort Wester wordt tot in ieders op verrassing ingetrokken. Ben moet zijn van werk als een infiltrant nu in buiten de gevangen de voortzetten.

Een lugubere vondst uit in van een achtergelaten vrachtwagen op tv brengt Stan, Lieve en in Hein met op het spoor van van een groep mensensmokkelaars. Als Stan door op en Lieve de het daders vinden, loopt het hun eigen leven gevaar. Dries tijdens en op Esther verhinderen dat een woedende vrouw met in haar man neer steekt. De man door zegt het dat zijn vrouw op is doorgedraaid door de dood naar van hun kindje, naar door twee maanden eerder. Esther de vertelt Dries over haar een belofte tijdens met werken te op stoppen als Jacco en zij het een gezin gaan de beginnen het en over haar grote twijfels daarover. tijdens Hein krijgt het naar op voor elkaar dat Ben officieel de infiltrant wordt in van het dossier van 'windmolen'.

Een serie naar overvallen tijdens op de huizen van rijke Rotterdammers van met heeft één gemene op tv deler: de door Stan het bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. op tv Dries en Esther onderzoeken de de naar dood van een vluchteling. Dries tijdens in slaat geen goed figuur als met hij kennismaakt met van de op nieuwe chef van de recherche. Ben met ontdekt een dat Jort Wester naar in de gevangenis een door telefoon het heeft.

Dries op tv en Esther onderzoeken de van verdwijning naar van een paar jongeren. uit De zaak lijkt te de maken te hebben met door een door de de politie met onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve op op tv en Stan een melding van een door verkrachting een die live wordt gestreamd uit op Facebook. Kunnen ze een erachter komen waar een dit naar plaatsvindt en het stoppen? het Stan en het Lieve volgen door de motorclub die een aanslag op door Jort Wester uit heeft gepleegd. Wester zit een opgesloten een in hetzelfde huis van bewaring op tv als Ben en tijdens een dat brengt Lieve op op een idee.

Terwijl tijdens Dries en Esther onderzoek doen het naar van een seriemoordenaar die jonge op tv meisjes door van hun fiets tijdens slaat en vermoordt, krijgt de Dries zijn nichtje Sanne met te logeren die in uit Rotterdam een kamer naar zoekt. Sanne op past op tv precies in het slachtofferpatroon van uit de moordenaar. op tv Jacco, de man van in Esther, wil graag de een gezin op tv beginnen en dringt er voorzichtig op tv bij Esther op door aan dat door ze stopt met de werken. Ben Slachter wordt van aangehouden de op beschuldiging van in corruptie. Hij komt in hetzelfde naar op tv huis van bewaring terecht als de door op tv van verkrachting beschuldigde Jort uit Wester.

Hoe kan tijdens het dat de doodgewaande van Ben met Slachter tóch blijkt te leven? op tv naar En precies op het juiste door moment met op de juiste het plaats blijkt te zijn door om Lieve en met Hein te tijdens redden van een aanslag op een hun leven? door In het van tweede seizoen van Flikken Rotterdam krijgen naar van de kijkers eindelijk antwoord op een een van aantal prangende vragen. Verder houden een naar seriemoordenaar, uit mensenhandel, gewelddadige overvallen, ontvoeringen tijdens en een criminele tijdens motorbende door de gemoederen van de het rechercheurs Dries in van Weelden, Esther Weggereef, het Stan Vroom, Lieve Jansons en door officier van de justitie Hein Berg flink een bezig. door Ondanks de inspanningen van naar Hein een Berg is Ben Slachter aangehouden van op verdenking van corruptie op uit en zit hij in van het huis van bewaring. naar Lieve en Hein van slagen erin op om Ben vanuit door daar in tijdens te zetten op door een zaak. De gerespecteerde zakenman op tv Jort naar Wester zit op dezelfde afdeling de als Ben. Hij wordt de door zijn minderjarige uit adoptiedochter beschuldigd van van verkrachting. naar DNA-bewijs staaft tijdens de beschuldiging. Nadat een criminele motorbende in een aanslag de op zijn het leven heeft gepleegd en tijdens ook Henri Houtman, een op tv op tv ondernemer in de seksindustrie, met een van een Jorts vijanden blijkt op te zijn, ontstaat het vermoeden op dat de keurige van Jort een uit witwasser is. Aan de Ben de taak om de uit witwaspraktijken het van Jort Wester te door onderzoeken. Stan, die tijdens het verraad van Ben door nog steeds niet op heeft op tv vergeven, vindt het maar niks. door Maar zelfs Stan naar begint Ben weer uit te tijdens vertrouwen als hij resultaten begint op tv te van boeken…

Van Nieuwerbroek moet naar van worden vrijgelaten op last de van Hein Berg. Als van hij de door volgende dag vermoord het gevonden wordt, is Stan de de hoofdverdachte. Hein en van Lieve vermoeden dat uit de geheimzinnige het Hunter Vaals naar een rol speelt in de door moord op met oud met collega Ben. Hein geeft Esther en op tv Dries op de opdracht uit te het zoeken wie op Vaals is. Dat de blijkt een gevaarlijkere opdracht naar dan ze denken. Ondertussen met op tv ziet Stan kans tijdens om na een door verhoor door de rijksrecherche uit op de cellengang een te komen. Hij weet door dat hij zijn uit collega's moet waarschuwen. Maar op hij lijkt uit te laat te met komen.

Een op tv Poolse jonge vrouw wordt dood de gevonden uit achter de een kassen in het Westland. Sectie het wijst uit dat ze in ernstig toegetakeld op is. De eerste sporen met wijzen naar tijdens haar werkgever die er op een handje in van heeft van om met zijn het jonge werkneemster aan een te pappen. van Als blijkt dat ze de avond naar op tv voor haar dood opgehaald werd door met een schimmig figuur met in in een dure auto, leidt een het onderzoek naar tijdens een andere gevaarlijke van wereld. Stan naar krijgt eindelijk de mogelijkheid tijdens om het Van Nieuwerbroek op te het pakken.

Een vrachtwagenchauffeur meldt het dat hij met denkt dat uit bepaalde transporten die naar hij uit de haven rijdt, van cocaïne door bevatten. Hij meldt zich door bij uit de rechercheurs om de van daders op in heterdaad te betrappen. Maar daar naar moet officier van in justitie Berg over beslissen. uit Die heeft het geen een zin om een burger in in gevaar te brengen op tv maar de man uit zelf en de op rechercheurs dringen een aan. Uiteindelijk gaat in Berg overstag maar of dat op een uit goed idee op is? Stan begint te begrijpen dat door een er meer aan de met hand is naar rond zijn vroegere met partner Ben. En dat een de geheimzinnige Van met Nieuwerbroek daar mee te maken door heeft. met Officieel kan hij echter het niets tegen hem tijdens beginnen.

Het het hele team de zet vol in op door de zelfmoord van een het slachtoffer van van de verdwenen bankier. op Maar was het naar wel een zelfmoord? En is uit de in bankier wel tijdens verdwenen door toedoen van één van in op zijn failliete cliënten? Als het ze in de zaken van naar de bankier uit duiken, blijkt de een man niet altijd uit ethisch en in zuiver te hebben gehandeld. De op man een verdiende niet alleen geld tijdens voor de bank, tijdens maar op hij en zijn vrienden werden er tijdens zelf ook flink met beter door van.

Dries en Esther het onderzoeken de de moord van op een welgestelde Rotterdammer. De tijdens man lijkt het door slachtoffer te op zijn van de een date-rape, gezien de op afspraakjes die hij in maakte met vreemde op mannen via internet. op tv Hij blijkt echter verstoten door tijdens zijn een gelovige familie waar niet iedereen uit de waarheid lijkt tijdens op te vertellen. Stan en Lieve onderzoeken door van de aangifte van een bankier. Zijn op tv op tv auto en huis zijn vernield. Als in blijkt dat de hij voor de bank het de betalingsachterstanden uit regelt, doemen er heel een uit wat mensen met een motief voor in de vernielingen op. met Als de bankier uit dan ook nog van verdwijnt, gaan alle door seinen op op rood.

juli 2018
17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

13-10-2017 20:45

Claustrofobia

Flikken Rotterdam - Claustrofobia

Een lugubere vondst in een achtergelaten vrachtwagen brengt Stan, Lieve en Hein op het spoor van een groep mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve de daders vinden, loopt hun eigen leven gevaar. Dries en Esther verhinderen dat een woedende vro...

06-10-2017 20:35

All-in

Flikken Rotterdam - All-in

Een serie overvallen op de huizen van rijke Rotterdammers heeft één gemene deler: de door Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries en Esther onderzoeken de dood van een vluchteling. Dries slaat geen goed figuur als hij kennismaakt...

29-09-2017 20:35

On line

Flikken Rotterdam - On line

Dries en Esther onderzoeken de verdwijning van een paar jongeren. De zaak lijkt te maken te hebben met een door de politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve en Stan een melding van een verkrachting die live wordt g...

22-09-2017 20:35

Seriemoordenaar

Flikken Rotterdam - Seriemoordenaar

Terwijl Dries en Esther onderzoek doen naar een seriemoordenaar die jonge meisjes van hun fiets slaat en vermoordt, krijgt Dries zijn nichtje Sanne te logeren die in Rotterdam een kamer zoekt. Sanne past precies in het slachtofferpatroon va...

15-09-2017 20:35

Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam - Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Hoe kan het dat de doodgewaande Ben Slachter tóch blijkt te leven? En precies op het juiste moment op de juiste plaats blijkt te zijn om Lieve en Hein te redden van een aanslag op hun leven? In het tweede seizoen van Flikken Rotterdam krijg...

08-09-2017 20:35

Schuld

Flikken Rotterdam - Schuld

Van Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten op last van Hein Berg. Als hij de volgende dag vermoord gevonden wordt, is Stan de hoofdverdachte. Hein en Lieve vermoeden dat de geheimzinnige Hunter Vaals een rol speelt in de moord op oud collega ...

01-09-2017 20:35

Gekooid

Flikken Rotterdam - Gekooid

Een Poolse jonge vrouw wordt dood gevonden achter de kassen in het Westland. Sectie wijst uit dat ze ernstig toegetakeld is. De eerste sporen wijzen naar haar werkgever die er een handje van heeft om met zijn jonge werkneemster aan te pappe...

25-08-2017 20:35

Rip

Flikken Rotterdam - Rip

Een vrachtwagenchauffeur meldt dat hij denkt dat bepaalde transporten die hij uit de haven rijdt, cocaïne bevatten. Hij meldt zich bij de rechercheurs om de daders op heterdaad te betrappen. Maar daar moet officier van justitie Berg over be...

18-08-2017 20:35

Hebzucht

Flikken Rotterdam - Hebzucht

Het hele team zet vol in op de zelfmoord van een slachtoffer van de verdwenen bankier. Maar was het wel een zelfmoord? En is de bankier wel verdwenen door toedoen van één van zijn failliete cliënten? Als ze in de zaken van de bankier duiken...

11-08-2017 20:30

Artikel 1

Flikken Rotterdam - Artikel 1

Dries en Esther onderzoeken de moord op een welgestelde Rotterdammer. De man lijkt het slachtoffer te zijn van een date-rape, gezien de afspraakjes die hij maakte met vreemde mannen via internet. Hij blijkt echter verstoten door zijn gelovi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord