Programma gemist?

Henri Houtman een heeft de door coke van Kim en met Ben geript en probeert het die snel te door verkopen. Ben op en Kim proberen op de uit coke weer te bemachtigen. in Stan en Lieve twijfelen aan op Bens motieven, maar naar Ben uit weet die twijfels door weg te in nemen en vraagt om van vrijheid van door handelen om alle het betrokkenen te kunnen op tv aanhouden. Dries en Esther in jagen op op de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, in die wraak met wil nemen op Dries' nichtje naar Sanne. En in Esther maakt haar op tv keuze.

Verpleegster Jenny de wordt vermoord uit gevonden in een het verpleeghuis waar uit ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht de een van de moord op minstens vier van meisjes, is naar verdwenen. met Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid naar stort Dries zich op deze in zaak. Jort van Wester heeft de de medewerking van een corrupte in douanier nodig in voor zijn drugsimport. naar Als de douanier weigert, naar is Ben gedwongen op een oplossing te op vinden om de de op deal rond te krijgen. op tv Jort blijkt een van onverwachte partner op te hebben, die op tv keihard optreedt. Esther wordt door haar de man Jacco uit voor het blok de gezet: hij een wil dat ze stopt een met uit werken.

Stan door en Lieve onderzoeken op de moord op twee leden door met van de motorclub van de Manfred. Henri Houtman, een het voormalige zakenrelatie van Jort, tijdens is uit daar mogelijk bij betrokken, maar naar hij lijkt in van van de aardbodem verdwenen. Tijdens een tijdens groot onderzoek naar drugshandel de naar op een vmbo door komt een oude bekende in naar beeld: de van moordenaar van de van dochter van Hein de Berg. Berg besluit Ben met Slachter in met te zetten op om de moordenaar in de val het te van lokken.

Stan en in Lieve op tv onderzoeken een overval tijdens op een juwelier tijdens waarbij een dodelijk slachtoffer een viel. Dries wordt, terwijl hij op tv uitgaat, geconfronteerd door met een op doorgedraaide vechtersbaas. een De man blijkt een nieuwe drug een van te hebben gebruikt. Als Jort Wester tijdens door vrijkomt, wordt hij opgewacht door leden met van de het motorclub op die hem eerder probeerden te tijdens ontvoeren. Ben door weet hem uit een die situatie een te redden. Jort vraagt Ben om op tv uit hem te helpen met een in grote drugsdeal, om op tv daarna met op tv het geld naar het met buitenland te met ontsnappen.

Stan tijdens en Lieve onderzoeken met de moord op een een wijkagent die gefilmd is het door een van treitervlogger. De wijkagent tijdens was op op het spoor van van een drugsbende. Dries door en Esther de komen in een onderzoek naar een naar aantal in inbraken een vervelende een arts tegen. een De aanklacht wegens verkrachting van tegen Jort Wester door wordt tot ieders verrassing ingetrokken. in Ben het moet zijn naar werk als infiltrant nu buiten de met gevangen door voortzetten.

Een door lugubere vondst tijdens in een achtergelaten het vrachtwagen brengt Stan, Lieve een en Hein door op het spoor van een groep de mensensmokkelaars. Als Stan door en het Lieve de daders met vinden, loopt hun eigen een leven gevaar. Dries en met Esther verhinderen op dat een woedende tijdens vrouw haar man door neer steekt. door De man zegt dat zijn op vrouw is op tv doorgedraaid door de de dood van hun op kindje, twee maanden eerder. van Esther vertelt Dries op op tv over haar belofte met werken te het stoppen als tijdens Jacco en tijdens zij een gezin gaan beginnen het de en over haar grote twijfels daarover. het Hein krijgt tijdens het met voor elkaar dat tijdens Ben officieel infiltrant wordt in het van de dossier 'windmolen'.

Een op tv serie overvallen op de een huizen van het rijke Rotterdammers heeft één naar gemene naar deler: de door tijdens Stan bewonderde ex-voetballer op Simeon Markus. Dries en in Esther onderzoeken door de dood van een vluchteling. door Dries slaat geen goed op op tv figuur als hij op kennismaakt met de op tv nieuwe chef van de op recherche. Ben ontdekt dat tijdens Jort Wester uit in de een gevangenis een telefoon de heeft.

Dries en Esther tijdens onderzoeken de naar verdwijning van een paar op jongeren. uit De zaak lijkt te met maken te in hebben met het een door de politie tijdens onderschept cocaïnetransport. Ondertussen van onderzoeken Lieve en uit Stan een in melding van een verkrachting die live op wordt op tv gestreamd op Facebook. Kunnen tijdens ze erachter komen waar naar dit plaatsvindt en uit tijdens het stoppen? Stan en Lieve volgen tijdens de motorclub door die een aanslag op met Jort Wester van heeft gepleegd. een Wester zit opgesloten in hetzelfde in huis van naar bewaring als op tv Ben en een dat brengt Lieve op de een idee.

Terwijl op tv Dries en het Esther onderzoek doen uit naar een seriemoordenaar die op jonge meisjes van hun van fiets slaat en vermoordt, naar krijgt Dries uit zijn nichtje in Sanne te logeren die in naar Rotterdam een een kamer van zoekt. Sanne past precies in het naar slachtofferpatroon in van de moordenaar. Jacco, de door man van tijdens Esther, op wil graag een met gezin beginnen en dringt met er voorzichtig bij uit Esther op aan dat ze in stopt met werken. in Ben Slachter in wordt aangehouden tijdens op beschuldiging van corruptie. Hij op tv komt in hetzelfde naar huis in van bewaring terecht als de door van verkrachting beschuldigde uit Jort de Wester.

Hoe uit kan het dat de de doodgewaande Ben een Slachter tóch blijkt uit te leven? En precies op naar het tijdens juiste moment op de tijdens juiste plaats op tv blijkt te het zijn om Lieve en Hein op te redden van een het aanslag op van hun leven? In op tv het tweede door seizoen van Flikken Rotterdam door krijgen naar de kijkers eindelijk op tv antwoord op een van aantal prangende vragen. Verder houden een met op tv seriemoordenaar, mensenhandel, gewelddadige overvallen, ontvoeringen van en op tv een criminele motorbende de gemoederen van het de rechercheurs Dries het van Weelden, uit Esther Weggereef, het Stan Vroom, Lieve Jansons en van officier een van justitie Hein Berg flink een bezig. het Ondanks de inspanningen van Hein in Berg is uit Ben Slachter aangehouden op een verdenking op van corruptie en zit op hij in het huis uit van bewaring. Lieve op tv en Hein slagen de erin om Ben door vanuit op tv daar in een te zetten op een zaak. in De op gerespecteerde zakenman Jort Wester zit tijdens op dezelfde afdeling een als Ben. Hij wordt het door de zijn minderjarige het adoptiedochter beschuldigd van verkrachting. in DNA-bewijs staaft de beschuldiging. Nadat naar een een criminele motorbende op een aanslag op zijn leven heeft door gepleegd en ook een Henri Houtman, een op ondernemer in de de seksindustrie, van een van het Jorts vijanden blijkt de te zijn, ontstaat het op tv vermoeden dat de keurige Jort door een witwasser het is. Aan het Ben de taak een om de witwaspraktijken door van Jort Wester te onderzoeken. van Stan, tijdens die het door verraad van Ben nog steeds op tv niet heeft uit vergeven, vindt het naar maar niks. Maar het zelfs Stan met begint Ben weer op tv te vertrouwen als hij resultaten in begint de te boeken…

Van het Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten het op last van in Hein Berg. op tv Als hij de tijdens volgende dag vermoord gevonden wordt, met is op tv Stan de tijdens hoofdverdachte. Hein en Lieve een vermoeden dat van de geheimzinnige Hunter tijdens Vaals een rol speelt in door de op moord op oud collega Ben. Hein op tv tijdens geeft Esther en Dries de met opdracht uit te zoeken door op wie Vaals is. Dat blijkt naar een gevaarlijkere opdracht dan uit ze denken. een Ondertussen ziet Stan naar kans uit om na een met verhoor door de rijksrecherche uit het de cellengang te komen. met Hij weet naar dat hij zijn collega's een moet de waarschuwen. Maar hij lijkt op tv te naar laat te komen.

Een uit Poolse jonge van vrouw wordt dood tijdens gevonden achter de kassen in het met Westland. Sectie tijdens wijst uit dat in ze ernstig toegetakeld is. door De eerste het sporen een wijzen naar haar werkgever die in er op tv een handje van door heeft om met zijn het jonge werkneemster naar aan te pappen. Als blijkt van dat op tv ze de avond voor haar naar dood op tv opgehaald werd door met een schimmig figuur in in een dure auto, leidt het het onderzoek uit naar een andere gevaarlijke tijdens wereld. Stan van krijgt eindelijk de mogelijkheid om op Van tijdens Nieuwerbroek op een te pakken.

Een vrachtwagenchauffeur op tv meldt dat hij denkt het dat bepaalde van transporten naar die hij uit de haven tijdens rijdt, cocaïne bevatten. Hij op meldt een zich bij de tijdens rechercheurs om de daders op op op tv heterdaad te betrappen. het Maar daar moet uit officier van justitie met Berg over beslissen. Die het heeft geen de zin om een burger in op tv gevaar te brengen maar met de man van zelf en naar de rechercheurs dringen op aan. Uiteindelijk gaat door Berg overstag maar of uit dat een goed op idee is? uit Stan begint te begrijpen het dat van er meer aan op de hand is rond zijn vroegere door naar partner Ben. En dat de geheimzinnige in Van Nieuwerbroek van daar mee te maken het het heeft. Officieel kan hij echter niets de in tegen hem beginnen.

Het van hele team zet met vol in tijdens op de zelfmoord van een slachtoffer door van de verdwenen uit bankier. Maar was tijdens het wel een het zelfmoord? uit En is de bankier tijdens wel verdwenen door toedoen de het van één van zijn tijdens failliete cliënten? Als ze de in een de zaken van door de bankier duiken, blijkt de in man niet altijd ethisch op en op tv zuiver te een hebben gehandeld. De man verdiende in niet alleen geld voor de naar de bank, maar hij en zijn met vrienden werden het er tijdens zelf ook flink op tv beter van.

Dries de en Esther onderzoeken van de moord op de een welgestelde Rotterdammer. De man tijdens lijkt het slachtoffer op tv te zijn van naar een van date-rape, gezien uit de afspraakjes die hij op tv maakte met vreemde mannen via van internet. Hij blijkt tijdens echter verstoten tijdens door zijn gelovige de familie waar niet met iedereen van de waarheid lijkt te vertellen. het Stan en Lieve in onderzoeken de aangifte met van naar een bankier. Zijn met auto en huis zijn vernield. tijdens Als blijkt dat hij op voor de tijdens bank de door betalingsachterstanden regelt, van doemen er heel het wat mensen met het een motief voor de vernielingen op. op tv Als de bankier het dan ook door nog tijdens verdwijnt, gaan alle door seinen op rood.

december 2017
17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

13-10-2017 20:45

Claustrofobia

Flikken Rotterdam - Claustrofobia

Een lugubere vondst in een achtergelaten vrachtwagen brengt Stan, Lieve en Hein op het spoor van een groep mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve de daders vinden, loopt hun eigen leven gevaar. Dries en Esther verhinderen dat een woedende vro...

06-10-2017 20:35

All-in

Flikken Rotterdam - All-in

Een serie overvallen op de huizen van rijke Rotterdammers heeft één gemene deler: de door Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries en Esther onderzoeken de dood van een vluchteling. Dries slaat geen goed figuur als hij kennismaakt...

29-09-2017 20:35

On line

Flikken Rotterdam - On line

Dries en Esther onderzoeken de verdwijning van een paar jongeren. De zaak lijkt te maken te hebben met een door de politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve en Stan een melding van een verkrachting die live wordt g...

22-09-2017 20:35

Seriemoordenaar

Flikken Rotterdam - Seriemoordenaar

Terwijl Dries en Esther onderzoek doen naar een seriemoordenaar die jonge meisjes van hun fiets slaat en vermoordt, krijgt Dries zijn nichtje Sanne te logeren die in Rotterdam een kamer zoekt. Sanne past precies in het slachtofferpatroon va...

15-09-2017 20:35

Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam - Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Hoe kan het dat de doodgewaande Ben Slachter tóch blijkt te leven? En precies op het juiste moment op de juiste plaats blijkt te zijn om Lieve en Hein te redden van een aanslag op hun leven? In het tweede seizoen van Flikken Rotterdam krijg...

08-09-2017 20:35

Schuld

Flikken Rotterdam - Schuld

Van Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten op last van Hein Berg. Als hij de volgende dag vermoord gevonden wordt, is Stan de hoofdverdachte. Hein en Lieve vermoeden dat de geheimzinnige Hunter Vaals een rol speelt in de moord op oud collega ...

01-09-2017 20:35

Gekooid

Flikken Rotterdam - Gekooid

Een Poolse jonge vrouw wordt dood gevonden achter de kassen in het Westland. Sectie wijst uit dat ze ernstig toegetakeld is. De eerste sporen wijzen naar haar werkgever die er een handje van heeft om met zijn jonge werkneemster aan te pappe...

25-08-2017 20:35

Rip

Flikken Rotterdam - Rip

Een vrachtwagenchauffeur meldt dat hij denkt dat bepaalde transporten die hij uit de haven rijdt, cocaïne bevatten. Hij meldt zich bij de rechercheurs om de daders op heterdaad te betrappen. Maar daar moet officier van justitie Berg over be...

18-08-2017 20:35

Hebzucht

Flikken Rotterdam - Hebzucht

Het hele team zet vol in op de zelfmoord van een slachtoffer van de verdwenen bankier. Maar was het wel een zelfmoord? En is de bankier wel verdwenen door toedoen van één van zijn failliete cliënten? Als ze in de zaken van de bankier duiken...

11-08-2017 20:30

Artikel 1

Flikken Rotterdam - Artikel 1

Dries en Esther onderzoeken de moord op een welgestelde Rotterdammer. De man lijkt het slachtoffer te zijn van een date-rape, gezien de afspraakjes die hij maakte met vreemde mannen via internet. Hij blijkt echter verstoten door zijn gelovi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord