Programma gemist?

Vanavond is de de laatste een aflevering van het derde naar seizoen van de politieserie naar Flikken Rotterdam op tv over een recherche- en naar politieteam uit in Rotterdam. De tijdens titel van de aflevering: met Nekke. Iedereen is op in zoek door naar Hein en Charlie, van maar die een lijken van de aardbodem verdwenen. Het het team met besluit Maaike te gebruiken op tv om met Nekke aan te houden. op Als dat mislukt, lijkt van alles uit verloren.

Terwijl Stan en op tv Dries op van Egbert Nekke op jagen, krijgen Esther de en Noucha met een naar oude zaak van de Esther te maken. De in zaak van op tv een jonge moeder die op tv bruut in van haar eigen huis verkracht met en een mishandeld is op door haar ex-vriend dient op tv voor de rechtbank. Maar de een oude verklaringen van tijdens de jonge uit moeder en haar de ex lijken niet te naar kloppen. Aan Esther het tijdens en Noucha om voor met de afloop van de rechtszaak het alsnog te de achterhalen met wat er echt gebeurd is. het Terwijl Stan en Dries met geen de stap dichter de bij Egbert zijn gekomen, in krijgt Hein 's een avonds bezoek met van Frits Nekke.

Tijdens het onthullen de van een beroemd, uit net gerestaureerd meesterwerk naar bezwijkt de tijdens restaurator. Hij in blijkt vergiftigd. Is de omstreden tijdens restauratie de man door fataal geworden? Al naar gauw rijst het de vraag of de de restaurator wel uit het beoogde slachtoffer was. een Een tweede naar moord brengt de rechercheurs het tijdens in het wereldje van van de 'haute de finance' die de met restauratie mogelijk maakte.

De uit rechercheurs krijgen met een een verongelukte een directeur van een op liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel het wordt duidelijk dat de het directeur vermoord op tv is en dat hij de tijdens minder keurig leefde tijdens dan hij zich voor uit deed. Boekenonderzoek leert dat een de directeur het niet het naar al te nauw nam op met de financiën. Hein Berg op tv krijgt Frits Nekke's het criminele door tweelingbroer in tijdens het vizier.

Een op groot hotel-restaurant wordt overvallen. op tv Van de het overvallers en buit naar ontbreekt ieder spoor. Onder de de slachtoffers uit bevindt zich met een zware crimineel. Al snel wordt op duidelijk dat de het overvallers van de weg het in het hotel de goed kenden en de merken de rechercheurs een dat ze niet de enigen zijn op tv de die op de rovers jagen. uit Charlie een heeft Hein ingelicht over de activiteiten van van van de jeugdbende, maar de dreigt nu zelf van slachtoffer te van worden.

Saskia, op de vriendin van Stan, het verdwijnt. Stan op weet dat ze bedreigd de werd, maar hij de weet niet precies door door wie. Heeft haar een een voormalige vriend Frits Nekke ermee te het maken? Er is tijdens geen tijd een om het op uit te zoeken, want het de stad een Rotterdam wordt een geterroriseerd door een sluipschutter die koste uit wat kost tijdens moet worden opgespoord. Is met de het iemand die op een wrok koestert tegen de gemeente, een of gaat het de om een in verward persoon die in door de zijn eigen werkelijkheid leeft? Pas als door het team ontrafelt tijdens wat in de werkwijze van de de schutter is, kunnen tijdens ze een val op tv opzetten. door Hein Berg regelt op op een bijzondere manier een met ontmoeting met de met jonge infiltrante de Charlie.

Een op mislukte plofkraak van tijdens twee jonge criminelen naar leidt tot de een bendeoorlog in de het Turkse onderwereld van Rotterdam, van waarbij de een leiders van twee concurrerende door bendes worden op tv gedood. Het onderzoek in in de van Turkse gemeenschap verloopt lastig maar uit de dode mannen naar blijken meer met elkaar met gemeen te met hebben dan aanvankelijk wordt door naar aangenomen. Hein Berg naar heeft de dossiers een van ovj Kiki door Ruijters overgenomen en krijgt te maken in met Charlie, naar een het jonge agente die is geïnfiltreerd in met tijdens een jeugdbende. De bende van die ook tijdens betrokken is bij het stalken in van Saskia, de op tv vriendin van een Stan.

Stan door heeft tot zijn eigen verbazing op tv een buitenechtelijke een affaire met de van mooie een Saskia. Als zij wordt de bedreigd, roept ze een zijn hulp in en naar brengt op tv hem zo in een uit lastige situatie. Nieuwkomer een Noucha komt er achter dat uit er bij een naar faillissement een lading tijdens springstof is ontvreemd. naar Dat een is al gevaarlijk naar genoeg, maar dan op komt ook nog tijdens eens de van melding dat er een door gevaarlijke jihadist in met Rotterdam is ondergedoken. Terwijl er op tv één team naar achter de jihadist de aan zit, is van Noucha niet tijdens gerust over de van tips die tot deze jacht het door hebben geleid.

Een drugsdeal wordt op verstoord door op de binnenvallende politie, door maar op tv in een onoverzichtelijke situatie uit weet één van naar de criminelen te ontsnappen. naar Tijdens zijn vlucht komt in het naar tot een schietpartij in met een tijdens slachtoffer tot gevolg. De met man weet een consulaat binnen uit te komen, wat tijdens leidt tot een door door diplomatieke rel. De rechercheurs zetten alles naar op met alles om het de crimineel aan te naar houden.

Vanavond start het het derde seizoen van de de politieserie op Flikken Rotterdam. de De serie gaat over op een recherche- een en politieteam tijdens in Rotterdam. De afleveringen zijn elke tijdens vrijdag op om 20:35 uur te zien de in op NPO 1. De met vaste cast bestaat dit in seizoen uit vertrouwde tijdens personages gespeeld door Huub in Stapel, Cees Geel, Maartje de van de Wetering van van en Mark van door Eeuwen, en nieuwe personages gespeeld door met een Ortál Vriend en op tv Joy Delima. De dood tijdens van Ben Slachter naar en zijn verraad aan de in collega's heeft op diepe sporen nagelaten met in tijdens het team. Eén van de naar rechercheurs in heeft de overplaatsing aangevraagd en de moet worden vervangen. Een op jonge officier het van justitie meldt op zich met in een witwasdossier bij Hein in Berg. Korte tijd later een door blijkt ze vermoord. Daarnaast met krijgt het team tijdens te maken naar met een groep hangjongeren door die zich bezighoudt het met drugshandel.

Henri Houtman het heeft de uit coke van door Kim en Ben geript en probeert van die de snel te verkopen. van Ben en uit Kim proberen de coke weer door te de bemachtigen. Stan en op Lieve twijfelen aan Bens motieven, op tv maar Ben uit weet die twijfels weg een te nemen en vraagt een om vrijheid van door handelen om het alle betrokkenen te kunnen een tijdens aanhouden. Dries en Esther jagen op op de ontsnapte seriemoordenaar het Jeffrey, die wraak tijdens wil nemen naar op Dries' nichtje Sanne. op tv En Esther maakt met haar het keuze.

Verpleegster Jenny wordt van vermoord gevonden in de het de verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, naar die met wordt verdacht van de moord de op van minstens vier meisjes, is een verdwenen. Ondanks naar zijn persoonlijke betrokkenheid stort een Dries tijdens zich op deze zaak. Jort door Wester heeft de medewerking uit in van een corrupte douanier op tv nodig voor zijn drugsimport. het Als de douanier weigert, uit is Ben gedwongen het een oplossing van te vinden om naar de van deal rond te krijgen. Jort tijdens blijkt een onverwachte partner van te hebben, een die keihard optreedt. een Esther wordt uit door haar man Jacco met voor het blok met gezet: hij de wil dat met ze stopt met van werken.

Stan tijdens en Lieve de onderzoeken de moord op twee leden op tv van tijdens de motorclub van de Manfred. Henri Houtman, tijdens een voormalige zakenrelatie op van Jort, is de daar mogelijk in bij betrokken, maar hij lijkt van tijdens de aardbodem verdwenen. het Tijdens een groot uit onderzoek naar op tv drugshandel op de een vmbo komt van een oude bekende uit in beeld: de op tv moordenaar van de dochter van tijdens Hein Berg. door Berg besluit Ben Slachter van in te zetten op om de moordenaar tijdens in de op val in te lokken.

Stan van en Lieve onderzoeken op een overval op op een juwelier waarbij uit een dodelijk op slachtoffer viel. Dries naar wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met uit een doorgedraaide vechtersbaas. het De man blijkt de een nieuwe drug met te tijdens hebben gebruikt. Als Jort in Wester vrijkomt, wordt het hij de opgewacht door leden door van de motorclub die naar hem eerder probeerden te op ontvoeren. door Ben weet hem uit die situatie naar het te redden. Jort een vraagt Ben om hem te helpen op met een grote het drugsdeal, naar om daarna met het geld het naar het het buitenland te in ontsnappen.

Stan tijdens en Lieve onderzoeken de moord op op een wijkagent het die gefilmd is in door een treitervlogger. in De wijkagent van was op het spoor het van een drugsbende. op tv een Dries en Esther van komen in een op onderzoek naar een aantal inbraken een tijdens vervelende een arts tegen. De op aanklacht wegens verkrachting tegen Jort met Wester wordt tot uit naar ieders verrassing ingetrokken. Ben moet zijn in werk als infiltrant op tv nu buiten tijdens de gevangen uit voortzetten.

mei 2019
09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord