Programma gemist?

Henri Houtman op tv heeft de in coke van Kim en met Ben geript en probeert met die snel tijdens te verkopen. de Ben en Kim proberen de in coke in weer te bemachtigen. in Stan en Lieve twijfelen aan tijdens Bens in motieven, maar Ben de weet die twijfels weg te het nemen en de vraagt om vrijheid van met handelen naar om alle de betrokkenen te kunnen aanhouden. Dries een en met Esther jagen op het de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, uit die wraak wil door nemen op Dries' een nichtje Sanne. En op Esther maakt door haar keuze.

Verpleegster uit Jenny wordt vermoord gevonden in van op het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, het die wordt naar verdacht de van de moord tijdens op minstens vier meisjes, is verdwenen. naar Ondanks zijn van persoonlijke betrokkenheid stort naar Dries zich met op deze zaak. Jort naar Wester op tv heeft de medewerking van van een corrupte door douanier nodig voor zijn drugsimport. een Als de op tv douanier weigert, is Ben gedwongen op een oplossing in te vinden op tv om de deal van rond te krijgen. het Jort blijkt een onverwachte partner een te hebben, die in keihard optreedt. Esther door wordt door in haar man Jacco het voor de het blok gezet: de hij wil dat ze stopt met met naar werken.

Stan van en Lieve onderzoeken de moord het op twee leden met van op de motorclub op tv van Manfred. Henri Houtman, een in voormalige zakenrelatie van Jort, uit met is daar mogelijk het bij betrokken, maar op hij lijkt van de aardbodem verdwenen. het Tijdens een door groot onderzoek op tv naar drugshandel op een vmbo een komt door een oude bekende uit in beeld: de moordenaar het van de door dochter van Hein Berg. op Berg besluit Ben Slachter de in het te zetten de om de moordenaar in op tv de val te op lokken.

Stan op tv en Lieve onderzoeken tijdens een overval door op een juwelier waarbij een op dodelijk slachtoffer viel. Dries door wordt, terwijl hij het uitgaat, geconfronteerd met op door een doorgedraaide vechtersbaas. De tijdens man blijkt een nieuwe drug in te hebben het gebruikt. het Als Jort Wester vrijkomt, wordt naar hij opgewacht door leden het van uit de motorclub tijdens die hem eerder probeerden te ontvoeren. naar Ben weet hem naar een uit die situatie te van redden. Jort vraagt Ben om de hem te naar helpen van met een grote drugsdeal, om daarna op een met het geld naar van het buitenland te door ontsnappen.

Stan en het Lieve onderzoeken de van moord een op een wijkagent die gefilmd door is door een een treitervlogger. De naar wijkagent was de op het spoor een van een drugsbende. Dries en Esther van komen in tijdens een onderzoek naar op een aantal inbraken een naar vervelende van arts tegen. De aanklacht tijdens wegens het verkrachting tegen Jort Wester het wordt tot ieders tijdens verrassing ingetrokken. Ben moet met zijn werk als met infiltrant op tv nu buiten de gevangen tijdens voortzetten.

Een uit lugubere vondst een in een achtergelaten vrachtwagen door brengt Stan, Lieve en Hein van met op het spoor uit van een groep van mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve uit de daders vinden, loopt met de hun eigen leven met gevaar. Dries en Esther verhinderen uit dat een woedende vrouw van haar man neer het tijdens steekt. De man uit zegt dat zijn tijdens vrouw is doorgedraaid door de de dood van uit hun kindje, twee maanden uit eerder. Esther vertelt een Dries op tv over haar belofte met werken te met stoppen een als Jacco en zij een een gezin gaan tijdens beginnen en over haar de grote van twijfels daarover. Hein krijgt door het de voor elkaar dat Ben officieel met infiltrant wordt in het uit dossier door 'windmolen'.

Een van serie overvallen op het de huizen op van rijke Rotterdammers heeft één gemene een deler: de door met Stan op bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries een en Esther op tv onderzoeken de dood op tv van door een vluchteling. Dries slaat geen goed een figuur als hij op kennismaakt door met de een nieuwe chef van de het recherche. Ben ontdekt dat tijdens Jort Wester in de in gevangenis uit een telefoon door heeft.

Dries en op Esther onderzoeken uit de verdwijning een van een paar jongeren. De van zaak lijkt te met maken het te hebben met een een door de op politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen tijdens onderzoeken Lieve uit en Stan een melding van door een verkrachting die door live wordt gestreamd op tijdens Facebook. de Kunnen ze erachter komen op waar dit plaatsvindt van en het in stoppen? Stan op tv en Lieve volgen de motorclub die door een een aanslag op Jort Wester het heeft gepleegd. Wester zit door op tv opgesloten in hetzelfde huis van een bewaring als Ben naar en dat brengt van Lieve op een in idee.

Terwijl Dries en op tv Esther onderzoek uit doen naar een seriemoordenaar het die jonge door meisjes van hun fiets op tv slaat en uit vermoordt, krijgt uit Dries zijn een nichtje Sanne te logeren die op in Rotterdam een kamer uit zoekt. Sanne past van uit precies in het slachtofferpatroon van tijdens de moordenaar. Jacco, de met man van op tv Esther, wil graag een naar op gezin beginnen en dringt er uit voorzichtig bij de Esther op aan een dat ze door stopt met werken. Ben Slachter tijdens wordt aangehouden op de beschuldiging van corruptie. Hij van het komt in hetzelfde huis van op tv bewaring terecht als de op door van verkrachting beschuldigde Jort uit Wester.

Hoe kan op het dat een de doodgewaande door Ben Slachter tóch blijkt in te leven? En op tv precies op het het juiste moment op de juiste het plaats blijkt het te tijdens zijn om Lieve en de Hein te redden van uit een aanslag door op hun leven? In uit het tweede seizoen van van Flikken op Rotterdam krijgen de kijkers de eindelijk antwoord op de een aantal prangende vragen. een Verder met houden een seriemoordenaar, mensenhandel, gewelddadige een overvallen, ontvoeringen het en een op tv criminele motorbende de uit gemoederen van de rechercheurs een Dries van Weelden, Esther een Weggereef, naar Stan Vroom, Lieve Jansons en het officier de van justitie Hein Berg tijdens flink bezig. Ondanks van de inspanningen van de Hein Berg uit is Ben het Slachter aangehouden op het verdenking van corruptie en zit op tv hij van in het huis naar van bewaring. Lieve en op tv Hein slagen erin om op tv Ben met vanuit daar in te zetten in op een zaak. De op tv gerespecteerde zakenman een Jort Wester zit op een dezelfde tijdens afdeling als Ben. Hij uit wordt door zijn minderjarige het adoptiedochter beschuldigd van tijdens verkrachting. DNA-bewijs tijdens staaft de beschuldiging. tijdens Nadat een in criminele motorbende een aanslag met op zijn leven uit heeft gepleegd en ook het Henri Houtman, naar een ondernemer het in de op tv seksindustrie, een van tijdens Jorts vijanden blijkt uit te zijn, ontstaat het op tv vermoeden dat de keurige op Jort uit een witwasser is. Aan Ben door de taak met om de op tv witwaspraktijken van Jort Wester te met onderzoeken. Stan, in die het met verraad van Ben nog steeds niet een heeft vergeven, met vindt het maar met niks. Maar zelfs Stan op begint Ben weer in te vertrouwen als het hij resultaten begint met de te boeken…

Van met Nieuwerbroek moet in worden vrijgelaten op last van op tv Hein Berg. een Als hij de volgende tijdens dag vermoord op gevonden wordt, het is Stan de hoofdverdachte. door Hein en Lieve vermoeden dat op de geheimzinnige Hunter met op Vaals een rol speelt in op tv de moord op door oud in collega Ben. Hein geeft een Esther en Dries uit de opdracht uit te zoeken door de wie Vaals is. uit Dat blijkt een op tv gevaarlijkere opdracht dan ze denken. op Ondertussen ziet Stan kans het om na een op tv verhoor door op tv de rijksrecherche uit de uit naar cellengang te komen. Hij weet uit dat hij zijn collega's in moet het waarschuwen. Maar hij op lijkt te laat te door komen.

Een de Poolse jonge vrouw met wordt dood gevonden op achter de kassen in op tv het Westland. Sectie wijst op uit door dat ze op ernstig toegetakeld is. op De eerste sporen wijzen uit naar haar werkgever in die er een handje van de heeft de om met zijn een jonge werkneemster aan te op tv pappen. Als blijkt met dat de ze de avond van voor haar dood tijdens opgehaald werd door een in schimmig figuur in een dure tijdens auto, uit leidt het onderzoek naar naar een andere gevaarlijke wereld. de Stan krijgt in eindelijk van de mogelijkheid om Van Nieuwerbroek het op te op pakken.

Een vrachtwagenchauffeur meldt in dat hij denkt een dat bepaalde transporten door de die hij uit de haven het rijdt, cocaïne bevatten. uit Hij meldt naar zich bij de de rechercheurs om de naar daders op heterdaad tijdens te betrappen. Maar daar moet op officier van uit justitie Berg over de beslissen. Die de heeft geen zin naar om een in burger in gevaar te brengen de maar de op tv man zelf en de op tv rechercheurs dringen in aan. Uiteindelijk gaat op tv Berg overstag maar of dat op een goed het idee is? op tv Stan begint te begrijpen tijdens dat er meer aan tijdens met de hand is rond zijn in vroegere de partner Ben. En uit dat de geheimzinnige Van op tv Nieuwerbroek daar mee uit te maken in heeft. Officieel kan hij van echter niets tijdens tegen hem beginnen.

Het uit hele team zet tijdens vol in op in de zelfmoord van een tijdens slachtoffer naar van de verdwenen bankier. met Maar was het in wel een zelfmoord? En is op uit de bankier wel verdwenen op door toedoen door van één van zijn in failliete cliënten? Als ze in naar de op tv zaken van op tv de bankier duiken, een blijkt de man niet altijd op tv ethisch naar en zuiver te hebben in gehandeld. De man verdiende de niet alleen op geld voor een de bank, maar hij en uit zijn vrienden werden uit er tijdens zelf ook flink beter met van.

Dries in en Esther onderzoeken met de moord op op tv een welgestelde Rotterdammer. De in man lijkt het slachtoffer het te zijn op van een date-rape, gezien in in de afspraakjes die hij maakte met op vreemde op mannen via internet. Hij blijkt de de echter verstoten door zijn gelovige familie door waar op niet iedereen de waarheid tijdens lijkt te vertellen. uit Stan en Lieve onderzoeken een de een aangifte van door een bankier. Zijn auto en naar huis van zijn vernield. Als blijkt met dat hij voor naar de bank door de betalingsachterstanden regelt, doemen een er heel wat het mensen met een op motief voor de vernielingen op. het Als door de bankier dan ook nog naar verdwijnt, gaan alle naar seinen op met rood.

maart 2018
17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

10-11-2017 20:30

Coma

Flikken Rotterdam - Coma

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Weste...

03-11-2017 20:35

School

Flikken Rotterdam - School

Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar ...

27-10-2017 20:35

Swap

Flikken Rotterdam - Swap

Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt, terwijl hij uitgaat, geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wes...

20-10-2017 20:35

Vlogger

Flikken Rotterdam - Vlogger

Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd is door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aank...

13-10-2017 20:45

Claustrofobia

Flikken Rotterdam - Claustrofobia

Een lugubere vondst in een achtergelaten vrachtwagen brengt Stan, Lieve en Hein op het spoor van een groep mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve de daders vinden, loopt hun eigen leven gevaar. Dries en Esther verhinderen dat een woedende vro...

06-10-2017 20:35

All-in

Flikken Rotterdam - All-in

Een serie overvallen op de huizen van rijke Rotterdammers heeft één gemene deler: de door Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries en Esther onderzoeken de dood van een vluchteling. Dries slaat geen goed figuur als hij kennismaakt...

29-09-2017 20:35

On line

Flikken Rotterdam - On line

Dries en Esther onderzoeken de verdwijning van een paar jongeren. De zaak lijkt te maken te hebben met een door de politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve en Stan een melding van een verkrachting die live wordt g...

22-09-2017 20:35

Seriemoordenaar

Flikken Rotterdam - Seriemoordenaar

Terwijl Dries en Esther onderzoek doen naar een seriemoordenaar die jonge meisjes van hun fiets slaat en vermoordt, krijgt Dries zijn nichtje Sanne te logeren die in Rotterdam een kamer zoekt. Sanne past precies in het slachtofferpatroon va...

15-09-2017 20:35

Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam - Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

Hoe kan het dat de doodgewaande Ben Slachter tóch blijkt te leven? En precies op het juiste moment op de juiste plaats blijkt te zijn om Lieve en Hein te redden van een aanslag op hun leven? In het tweede seizoen van Flikken Rotterdam krijg...

08-09-2017 20:35

Schuld

Flikken Rotterdam - Schuld

Van Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten op last van Hein Berg. Als hij de volgende dag vermoord gevonden wordt, is Stan de hoofdverdachte. Hein en Lieve vermoeden dat de geheimzinnige Hunter Vaals een rol speelt in de moord op oud collega ...

01-09-2017 20:35

Gekooid

Flikken Rotterdam - Gekooid

Een Poolse jonge vrouw wordt dood gevonden achter de kassen in het Westland. Sectie wijst uit dat ze ernstig toegetakeld is. De eerste sporen wijzen naar haar werkgever die er een handje van heeft om met zijn jonge werkneemster aan te pappe...

25-08-2017 20:35

Rip

Flikken Rotterdam - Rip

Een vrachtwagenchauffeur meldt dat hij denkt dat bepaalde transporten die hij uit de haven rijdt, cocaïne bevatten. Hij meldt zich bij de rechercheurs om de daders op heterdaad te betrappen. Maar daar moet officier van justitie Berg over be...

18-08-2017 20:35

Hebzucht

Flikken Rotterdam - Hebzucht

Het hele team zet vol in op de zelfmoord van een slachtoffer van de verdwenen bankier. Maar was het wel een zelfmoord? En is de bankier wel verdwenen door toedoen van één van zijn failliete cliënten? Als ze in de zaken van de bankier duiken...

11-08-2017 20:30

Artikel 1

Flikken Rotterdam - Artikel 1

Dries en Esther onderzoeken de moord op een welgestelde Rotterdammer. De man lijkt het slachtoffer te zijn van een date-rape, gezien de afspraakjes die hij maakte met vreemde mannen via internet. Hij blijkt echter verstoten door zijn gelovi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord