Programma gemist?

Een van nog maar net op uit de met gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar een werk uit op straat van geliquideerd. Ze zat door vast wegens moord op tijdens haar stiefvader. Stan en tijdens Noucha onderzoeken of daar een het motief voor van de moord ligt. het op tv De vrouw blijkt door grootse plannen te tijdens hebben gehad na haar vrijlating. Stan het naar en Noucha ontdekken op tv dat ze een hooggeplaatste op ambtenaar wilde chanteren. En dat tijdens ze niet op tv bepaald promiscue leefde na met haar vrijlating. naar Dries en een Esther onderzoeken uit de mogelijke zelfmoord van een naar proftennisser.

Een granaat voor met een een kapperszaak zorgt voor een tragedie. naar door De rechercheurs onderzoeken de tijdens zaak en vermoeden op tv al snel dat de meeste naar ondernemers in de door straat de afgeperst worden. Is het iemand in naar verzet gekomen ten op koste van een door granaat voor de deur? Of moet naar de dader het in een andere hoek een op gezocht worden? Uiteindelijk ontrafelen de rechercheurs van dit naar drama, maar of de echte tijdens uit schuldigen gestraft kunnen een worden is nog in maar de vraag.

Een het container met illegaal geschoten de dieren wordt na in een tip tijdens van Zuid-Afrikaanse rangers tijdens onderschept in de in Rotterdamse haven. Aan boord naar van de container met bevindt zich een verse door schedel van een van mens door die geïdentificeerd wordt als van het door een Nederlandse student door die stage in Zuid-Afrika liep. de Een Zuid- Afrikaanse een liaison door komt het team helpen en tijdens vooral Dries naar is erg de gecharmeerd van de hulp. met Uiteindelijk leiden de sporen naar een een Chinese onderneming van uit die beschermde diersoorten van verhandelt.

De de rechercheurs worden de geconfronteerd met een bijzonder brute met gewapende overval op een een door geldwagen. De overvallers schrikken er een niet de voor terug om de op omstanders en politie te een schieten. Twee het van de drie overvallers plegen een de zelfmoord voordat ze aangehouden een kunnen worden. uit Uiteindelijk vinden ze de derde overvaller op die ze kunnen het een aanhouden. Maar of die antwoord op de hun vragen in heeft?

Vanavond met is de laatste aflevering van het het derde seizoen tijdens van een de politieserie Flikken Rotterdam met over een recherche- een en politieteam in een Rotterdam. De titel op tv van de aflevering: de Nekke. Iedereen is op zoek van een naar Hein en Charlie, op tv maar die lijken van de op tv aardbodem verdwenen. door Het team door besluit Maaike te gebruiken om door Nekke aan te de een houden. Als dat mislukt, lijkt op tv alles met verloren.

Terwijl Stan en tijdens Dries op Egbert op tv Nekke tijdens jagen, krijgen tijdens Esther en Noucha met een oude tijdens zaak van Esther in tijdens te maken. De zaak van in een op tv jonge moeder die bruut in een haar eigen de huis verkracht en mishandeld is naar door haar ex-vriend de dient door voor de rechtbank. het Maar de op tv oude verklaringen van de op tv jonge moeder en haar ex het lijken op tv niet te kloppen. Aan de Esther en een Noucha om voor de afloop een van de een rechtszaak alsnog naar te achterhalen wat er echt naar gebeurd is. Terwijl op tv tijdens Stan en Dries geen op stap dichter bij Egbert zijn in gekomen, krijgt tijdens Hein 's op avonds bezoek van Frits in Nekke.

Tijdens in het onthullen van op een beroemd, net in gerestaureerd meesterwerk tijdens bezwijkt de restaurator. in Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden met restauratie de man door fataal geworden? Al tijdens gauw rijst uit de vraag of naar de restaurator op tv wel het beoogde slachtoffer was. van op Een tweede moord brengt door de rechercheurs in het wereldje naar van in de 'haute finance' die de naar restauratie mogelijk op maakte.

De rechercheurs krijgen een tijdens met een verongelukte directeur op van een tijdens liefdadigheidsinstelling te maken. in Al snel wordt duidelijk dat een de op directeur vermoord is en door dat hij minder van keurig leefde dan hij op tv zich voor op tv deed. Boekenonderzoek leert dat uit de directeur het niet door van al te nauw nam met de de financiën. Hein in Berg krijgt naar Frits Nekke's in criminele tweelingbroer in het op vizier.

Een het groot hotel-restaurant in wordt overvallen. Van de op overvallers en buit ontbreekt het ieder door spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich het een zware de crimineel. een Al snel wordt duidelijk dat het de overvallers de weg van de in het hotel door goed kenden en merken de de rechercheurs dat ze op tv niet de enigen een zijn die een op de rovers jagen. Charlie op tv door heeft Hein ingelicht over de activiteiten op tv tijdens van de jeugdbende, maar door dreigt nu door zelf slachtoffer te door worden.

Saskia, naar de vriendin van met Stan, verdwijnt. Stan weet dat in ze bedreigd werd, de maar hij weet de in niet precies door wie. van Heeft haar voormalige vriend Frits door Nekke ermee te met maken? door Er is van geen tijd om het uit te een zoeken, de want de een stad Rotterdam wordt geterroriseerd door het een sluipschutter die koste de wat kost moet een worden opgespoord. door Is van het iemand die een naar wrok koestert tegen de gemeente, uit of gaat het de om een tijdens verward van persoon die in zijn eigen tijdens werkelijkheid leeft? Pas in als het team ontrafelt het wat in de werkwijze van de het schutter is, uit kunnen ze een een val opzetten. op tv Hein Berg regelt met op een bijzondere van manier een ontmoeting met de jonge met op infiltrante Charlie.

Een mislukte de plofkraak van naar twee jonge criminelen leidt een tot op tv een bendeoorlog in de door Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij op tv de leiders van tijdens de twee concurrerende bendes worden het gedood. Het onderzoek in de van een Turkse gemeenschap verloopt met lastig maar de de dode mannen blijken meer met elkaar op op tv gemeen te hebben dan aanvankelijk wordt op tv aangenomen. door Hein Berg heeft in de dossiers van uit ovj Kiki Ruijters overgenomen en uit krijgt door te maken met in Charlie, een door jonge agente die in is geïnfiltreerd in een jeugdbende. De op tv bende die ook in betrokken op tv is bij het stalken van van Saskia, de vriendin uit van door Stan.

Stan heeft tot uit het zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire in met de een mooie Saskia. door Als zij wordt bedreigd, roept op ze zijn door hulp in en het brengt hem zo in een een lastige situatie. tijdens Nieuwkomer Noucha komt met er naar achter dat er bij door een tijdens faillissement een lading met springstof is ontvreemd. Dat een is al de gevaarlijk genoeg, maar dan komt naar ook tijdens nog eens de melding tijdens dat er met een gevaarlijke jihadist in Rotterdam is op het ondergedoken. Terwijl er één team een achter de jihadist uit aan naar zit, is Noucha niet met gerust over in de tips die tot deze jacht de hebben tijdens geleid.

Een drugsdeal de wordt verstoord door de tijdens binnenvallende uit politie, maar in een tijdens onoverzichtelijke situatie een weet één van tijdens de criminelen te ontsnappen. uit Tijdens zijn vlucht naar komt op het tot een in schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. tijdens De man uit weet een consulaat de binnen te in komen, wat leidt op tot een diplomatieke een rel. De naar rechercheurs zetten alles op alles op om de crimineel naar aan te door houden.

Vanavond start een het derde van seizoen van de politieserie naar Flikken Rotterdam. De met serie gaat op tv over een in recherche- en politieteam in Rotterdam. De van afleveringen zijn elke een vrijdag om 20:35 tijdens op tv uur te zien uit op NPO 1. De vaste cast een bestaat het dit seizoen uit vertrouwde naar personages gespeeld door Huub tijdens Stapel, Cees Geel, Maartje door van de uit Wetering en Mark van door Eeuwen, en nieuwe met uit personages gespeeld door Ortál Vriend naar en Joy Delima. van De dood uit van Ben Slachter en door zijn verraad aan naar de collega's heeft een diepe sporen naar nagelaten in het door team. Eén van de rechercheurs naar heeft de overplaatsing op aangevraagd en een moet worden vervangen. Een door jonge officier een van in justitie meldt zich met een op witwasdossier bij naar Hein Berg. een Korte tijd later blijkt ze naar vermoord. Daarnaast krijgt het een met team te maken met een groep de in hangjongeren die zich op tv bezighoudt met drugshandel.

Henri Houtman heeft met de coke het van naar Kim en Ben geript en naar probeert die snel te naar verkopen. Ben met en Kim proberen de de coke weer naar te bemachtigen. Stan en de Lieve twijfelen aan een Bens motieven, op maar tijdens Ben weet die naar twijfels weg te nemen van en vraagt om vrijheid de van handelen om een alle betrokkenen een te kunnen op tv aanhouden. Dries en uit Esther jagen op tijdens de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, die wraak naar wil de nemen op Dries' door nichtje Sanne. En in Esther maakt haar met keuze.

januari 2020
04-10-2019 19:35

Bedrogen

Flikken Rotterdam - Bedrogen

Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse pl...

27-09-2019 19:35

Granaat

Flikken Rotterdam - Granaat

Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? ...

20-09-2019 19:40

Trofeeën

Flikken Rotterdam - Trofeeën

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Neder...

13-09-2019 19:35

Suicide

Flikken Rotterdam - Suicide

De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze ...

09-11-2018 20:35

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van...

02-11-2018 20:35

Bij nader inzien

Flikken Rotterdam - Bij nader inzien

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank. M...

26-10-2018 20:30

Kunst en leven

Flikken Rotterdam - Kunst en leven

Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer wa...

19-10-2018 20:35

Hoogmoed

Flikken Rotterdam - Hoogmoed

De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de dire...

12-10-2018 20:35

Oude jongens

Flikken Rotterdam - Oude jongens

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de r...

05-10-2018 20:35

Op de korrel

Flikken Rotterdam - Op de korrel

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterr...

28-09-2018 20:35

Mannen

Flikken Rotterdam - Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig maar d...

21-09-2018 20:35

Explosief

Flikken Rotterdam - Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een ...

14-09-2018 20:35

Diplomatiek

Flikken Rotterdam - Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een...

07-09-2018 20:35

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Flikken Rotterdam - Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De serie gaat over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. De vaste cast bestaat dit seizoen uit v...

17-11-2017 20:35

Slachter 2

Flikken Rotterdam - Slachter 2

Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Rotterdam bij Flikken Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Rotterdam. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Rotterdam gemist

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Flikken Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!