Programma gemist?

Informatief programma waarin het financiële uitdagingen aan het het bod komen waar tijdens mensen mee te maken hebben. op Een checklist zal met de rode draad tijdens vormen, waarna in aan het tijdens eind van de uitzending tijdens het financiële vraagstuk is een opgelost.

Informatief programma in waarin door financiële uitdagingen aan tijdens bod komen waar mensen mee te door maken in hebben. Een checklist zal de het op rode draad vormen, waarna tijdens aan het een eind van de uitzending het op financiële vraagstuk is een opgelost.

Informatief programma waarin een financiële uitdagingen aan de bod komen waar tijdens uit mensen mee te maken op tv hebben. Een checklist zal een de rode draad met vormen, waarna aan met het eind naar van de uitzending het door financiële uit vraagstuk is opgelost.

Victor op heeft een succesvol bedrijf, maar uit is afgelopen op tv jaar ook tegen wat door uitdagingen aangelopen. Zo op blijven er de altijd van wel klanten tussen zitten door die hun factuur niet op of te laat betalen. door Hoe uit pak je zoiets op tv aan? Moet je naar gelijk de deurwaarder in schakelen? door Ook heeft het hij de advies nodig met door betrekking tot een overname met van een concurrerend bedrijf. in Kevin en met Koen helpen hem met hiermee.

De een relatie van Marcel is door beëindigd, een waardoor hij met spoed tijdens op zoek is naar tijdens een naar nieuwe woning. Omdat hij vanuit zijn in naar ouderlijk huis is gaan samenwonen, in is alles rondom uit het kopen van een op tv op tv huis nieuw voor een hem. Zo twijfelt op hij of een een notaris nodig heeft en loopt op tv hij vast op bij de met inrichting van zijn van toekomstige woning. Kevin en van Koen schieten herm te van hulp.

Evy heeft de een ongeluk met met haar auto gehad door op tv een slecht op tv onderhouden de berm. Ze wil op tv de auto graag repareren. Evy uit vreest alleen dat een het haar veel geld op gaat kosten, de omdat ze niet op allrisk verzekerd is. het Moet ze de geld lenen of niet? tijdens Kevin en Koen gaan de op een pad om haar te naar helpen.

Valerie van heeft een succesvol bedrijf het en wil door tijdens een een nieuw, innovatief idee een tweede vestiging het en een naar webshop openen. Haar idee met is op tv nergens vastgelegd, naar waardoor ze bang is dat het op tv wordt op afgekekeken zodra concurrenten er lucht van van krijgen. in Daarnaast op tv ziet ze bedrijfsmatig ook tegen een uit met aantal uitdagingen op. naar Door meer personeel wordt op tv haar administratie en personeelsbeleid een op stuk op tv professioneler. Ze een weet niet zo goed waar op tv ze moet op tv beginnen en naar schakelt daarom Kevin en Koen in in.

Dimitri het gaat zijn dromen verwezenlijken: een hij begint een uit eigen café in op Rotterdam. Omdat dit nieuw in voor hem is, van de loopt hij tegen een aantal op tv dingen aan. uit Hij heeft met al een locatie, maar met nog geen van interieur, tapinstallatie en drankassortiment. Ook weet van hij niet zo het goed hoe op hij moet beginnen qua van administratie, aanpak tijdens of personeel. een Gelukkig staan Kevin en Koen op van paraat om Dimitri op weg te in het helpen.

Esmeralda heeft haar tijdens auto met door een motorisch in defect in de prak gereden. naar Nu tijdens wil ze het graag weten wat financieel het voor haar een de beste optie op is. Moet ze de de schade laten repareren uit of de auto naar met de sloperij brengen? het Kevin en van Koen zoeken het voor in Esmeralda naar uit.

Isabella heeft in een videoboodschap ingezonden waarin tijdens ze van vertelt dat ze door gaat scheiden. Daarnaast uit maakt ze met zich zorgen over door de toekomst van haar tienjarige een zoon, door die ADHD heeft en moeilijk opvoedbaar naar is. met Ze schakelt Kevin en Koen op tv in het om haar te helpen met bij verschillende zaken waar op tv zij op tv tegen aan een loopt.

Bernard wil een in tijdens klein eigen bedrijf aan uit huis starten. Hij heeft alleen met geen idee hoe in dat moet en een vreest voor in zijn bedrijfsadministratie, omdat in hij daar veel moeite in mee heeft. Kevin de en Koen gaan in een Bernard helpen met het met wegwijs maken bij het door starten van een eigen het uit bedrijf.

september 2021
19-03-2016 16:25

Afl. 3

Da's Goed Geregeld - Afl. 3

Informatief programma waarin financiële uitdagingen aan bod komen waar mensen mee te maken hebben. Een checklist zal de rode draad vormen, waarna aan het eind van de uitzending het financiële vraagstuk is opgelost.

12-03-2016 16:25

Afl. 2

Da's Goed Geregeld - Afl. 2

Informatief programma waarin financiële uitdagingen aan bod komen waar mensen mee te maken hebben. Een checklist zal de rode draad vormen, waarna aan het eind van de uitzending het financiële vraagstuk is opgelost.

05-03-2016 16:25

Afl. 1

Da's Goed Geregeld - Afl. 1

Informatief programma waarin financiële uitdagingen aan bod komen waar mensen mee te maken hebben. Een checklist zal de rode draad vormen, waarna aan het eind van de uitzending het financiële vraagstuk is opgelost.

27-02-2016 16:31

Afl. 8

Da's Goed Geregeld - Afl. 8

Victor heeft een succesvol bedrijf, maar is afgelopen jaar ook tegen wat uitdagingen aangelopen. Zo blijven er altijd wel klanten tussen zitten die hun factuur niet of te laat betalen. Hoe pak je zoiets aan? Moet je gelijk de deurwaarder in...

20-02-2016 16:27

Afl. 7

Da's Goed Geregeld - Afl. 7

De relatie van Marcel is beëindigd, waardoor hij met spoed op zoek is naar een nieuwe woning. Omdat hij vanuit zijn ouderlijk huis is gaan samenwonen, is alles rondom het kopen van een huis nieuw voor hem. Zo twijfelt hij of een notaris nod...

13-02-2016 16:26

Afl. 6

Da's Goed Geregeld - Afl. 6

Evy heeft een ongeluk met haar auto gehad door een slecht onderhouden berm. Ze wil de auto graag repareren. Evy vreest alleen dat het haar veel geld gaat kosten, omdat ze niet allrisk verzekerd is. Moet ze geld lenen of niet? Kevin en Koen ...

06-02-2016 16:28

Afl. 5

Da's Goed Geregeld - Afl. 5

Valerie heeft een succesvol bedrijf en wil door een nieuw, innovatief idee een tweede vestiging en een webshop openen. Haar idee is nergens vastgelegd, waardoor ze bang is dat het wordt afgekekeken zodra concurrenten er lucht van krijgen. D...

30-01-2016 16:28

Afl. 4

Da's Goed Geregeld - Afl. 4

Dimitri gaat zijn dromen verwezenlijken: hij begint een eigen café in Rotterdam. Omdat dit nieuw voor hem is, loopt hij tegen een aantal dingen aan. Hij heeft al een locatie, maar nog geen interieur, tapinstallatie en drankassortiment. Ook ...

23-01-2016 16:27

Afl. 3

Da's Goed Geregeld - Afl. 3

Esmeralda heeft haar auto door een motorisch defect in de prak gereden. Nu wil ze graag weten wat financieel voor haar de beste optie is. Moet ze de schade laten repareren of de auto naar de sloperij brengen? Kevin en Koen zoeken het voor E...

16-01-2016 16:24

Afl. 2

Da's Goed Geregeld - Afl. 2

Isabella heeft een videoboodschap ingezonden waarin ze vertelt dat ze gaat scheiden. Daarnaast maakt ze zich zorgen over de toekomst van haar tienjarige zoon, die ADHD heeft en moeilijk opvoedbaar is. Ze schakelt Kevin en Koen in om haar te...

09-01-2016 16:26

Afl. 1

Da's Goed Geregeld - Afl. 1

Bernard wil een klein eigen bedrijf aan huis starten. Hij heeft alleen geen idee hoe dat moet en vreest voor zijn bedrijfsadministratie, omdat hij daar veel moeite mee heeft. Kevin en Koen gaan Bernard helpen met het wegwijs maken bij het s...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Da's Goed Geregeld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Da's Goed Geregeld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Da's Goed Geregeld bij Da's Goed Geregeld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Da's Goed Geregeld. Heb je een uitzending van Da's Goed Geregeld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Da's Goed Geregeld gemist

Informatief programma waarin allerhande financiële uitdagingen aan bod komen waar mensen mee te maken hebben. Een checklist zal de rode draad vormen, waarna aan het eind van de uitzending het financiële vraagstuk is behandeld en opgelost.

Uitzending gemist van Da's Goed Geregeld? Hier kun je alle uitzendingen van Da's Goed Geregeld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 29-02-2020 om 13:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!