Programma gemist?

Laura en Nadia in van zakken af naar het zuiden om een met te varen in Midden-Limburg, het grootste tijdens aaneengesloten de vaargebied van ons land. een Ze met starten elk met naar twee vrienden in Roermond, uit een bourgondische winkelstad op door de plek tijdens waar de Roer uitmondt in tijdens de tijdens Maas. Vervolgens halen ze in alles uit de kast tijdens van om er voor deze watersporters in op tv spe een topdag tijdens van een te maken.

Nadia op en Laura varen naar tussen het oude land van op het Gooi door en Eemland en het het relatief met nieuwe land met van Flevoland. Samen met vier in studenten verkennen uit ze een paar van van de watersportmogelijkheden van deze naar naar Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg in varen ze een van wedstrijd in een oude boot op tv om daarna in het nieuwe watersporten aan op de overkant uit in Zeewolde naar te ontdekken.

Mijmeren langs de naar waterkant, varen de over een tijdens van de de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, op tv maar het ook actieve watersportfun. van Dat zijn de op verrassende kanten van de door Achterhoek. Laura en Nadia met verkennen door de oude door IJsselstreek met vier sportieve vriendinnen. uit En ze ontdekken dat de in de verstilde van en paradijselijke naar omgeving voor watersporters de in adrenaline soms op door van de aderen kan naar gieren.

Laura en Nadia in met verkennen de Blauwe As, uit een afwisselende op vaarroute van het tijdens Gooimeer naar het Markermeer, dwars uit door het veelzijdige Almere. het Zij nemen door elk een van eigen groepje meiden mee op met de opdracht een om hen, met veel in fun op naar het water, het de dag van hun door leven van te bezorgen.

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken op tv op samen met Nadia en de Laura vanuit de zeilhoofdstad een van Nederland naar een tijdens voormalig eiland in van de Zuiderzee. Ze uit starten met op de Bataviawerf het in Lelystad om uiteindelijk het door pittoreske het Urk onveilig te in maken. En ze halen door alles uit op de kast om in er voor op de watersporters in spe een een topdag van op te maken.

Varen van in het uiterste met noorden van het het land, over het Oldambtmeer bij door tijdens Blauwestad. Dat betekent Rust met met een hoofdletter R, maar van ook het heel veel fun en het spektakel. Laura en Nadia van op tv gaan op pad met twee met zussen en op tv hun aanhang tijdens om ze onder te de dompelen in de uit vaarmogelijkheden van provincie Groningen, van want daar is voor het waterliefhebbers uit altijd wat te op tv doen.

Eens in de met vijf jaar naar vindt Sail Amsterdam door plaats en Nadia op en Laura een waren er dit keer uit bij met hun een gasten. Hun tocht begint in op in een van de meest pittoreske tijdens havens in in Amsterdam-Noord, een oase van op tv rust uit aan de noordkant van van het van IJ. Vervolgens maken ze spetterende moves een om daarna met op hun sloep een over van de grachten dwars door Amsterdam te door uit varen. En tot hun verrassing een komen ze met tussen de met vertrekkende Tall Ships tijdens op het IJ op uit.

Laura in en Nadia het verkennen met vier sportieve vrienden de de Randmeren, van het grootste ononderbroken vaargebied op tv van Nederland. uit Ze varen elk met de hun door groep op hun met eigen manier over het tijdens Wolderwijd en uit het Veluwemeer van Harderwijk naar in Dronten van en ervaren met hun het gasten verschillende in bijzondere takken van naar watersport.

Watersportprogramma op tv waarin Vivian Slingerland en tijdens Epco Ongering op tv de mooiste regio's op tv van ons prachtige, waterrijke door land door bezoeken.

april 2020
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!