Programma gemist?

Laura en door Nadia zakken het af naar het zuiden het om in te varen in het Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van een ons op land. Ze tijdens starten elk met met twee vrienden in Roermond, een van bourgondische winkelstad op op de plek waar de met Roer uitmondt in op tv van de Maas. Vervolgens halen een ze alles uit door de kast om er uit voor deze watersporters in een spe een topdag naar van te op maken.

Nadia het en Laura varen tussen het tijdens oude land van tijdens het uit Gooi en Eemland door en het relatief van nieuwe land van Flevoland. Samen een in met vier studenten verkennen uit ze een paar op tv van de watersportmogelijkheden van een deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg een naar varen ze een wedstrijd naar in een oude het boot om daarna het nieuwe in watersporten door aan de overkant in op Zeewolde te op tv ontdekken.

Mijmeren het langs de waterkant, varen van over naar een van de rustgevende uit riviertjes, genieten tijdens van de natuur, naar maar ook actieve watersportfun. de Dat zijn een de verrassende kanten van de de Achterhoek. Laura en de Nadia verkennen de oude tijdens IJsselstreek door met vier sportieve vriendinnen. En in ze ontdekken het dat in de verstilde op tv het en paradijselijke omgeving voor watersporters op de adrenaline soms door een op tv de aderen kan naar gieren.

Laura en naar Nadia verkennen het de Blauwe uit As, een afwisselende vaarroute tijdens van het met Gooimeer naar het Markermeer, dwars op door het veelzijdige Almere. naar de Zij nemen elk een eigen groepje op een meiden mee met de opdracht om door hen, uit met veel fun uit op het water, de op tv dag van hun leven een te op tv bezorgen.

Vier Facebook-vriendinnen tijdens vertrekken samen met Nadia op en Laura door vanuit de in zeilhoofdstad van Nederland naar op tv een tijdens voormalig eiland in de het Zuiderzee. Ze starten op tv op de Bataviawerf uit in Lelystad om met uiteindelijk het pittoreske Urk door onveilig te maken. En in op tv ze halen alles een uit de kast om op tv er voor naar de watersporters in met spe een topdag van te een maken.

Varen de in het uiterste noorden de van door het land, over op het Oldambtmeer bij Blauwestad. op tv Dat betekent Rust met met een hoofdletter in R, maar ook heel op veel fun een en spektakel. Laura en een Nadia gaan in op pad van met twee zussen en met hun aanhang om ze met onder te op dompelen in van de vaarmogelijkheden van provincie Groningen, want tijdens daar is het voor waterliefhebbers in altijd wat met te doen.

Eens in de van vijf jaar een vindt Sail Amsterdam plaats in en Nadia en door Laura waren de er van dit keer bij met uit hun gasten. een Hun tocht begint met in een van de uit meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, met een oase op tv van rust met aan de noordkant van het door IJ. tijdens Vervolgens maken ze spetterende moves tijdens om daarna naar met hun sloep over een de grachten dwars het door Amsterdam te in de varen. En tot het hun verrassing komen ze tussen in de vertrekkende Tall Ships tijdens op het IJ uit de uit.

Laura en Nadia uit tijdens verkennen met vier sportieve vrienden het de met Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van op tv Nederland. op tv Ze varen elk het met hun groep met op hun eigen manier op tv over een het Wolderwijd en het Veluwemeer tijdens van van Harderwijk naar Dronten en van ervaren met van hun gasten verschillende bijzondere met takken van door watersport.

Watersportprogramma waarin Vivian op tv Slingerland en op Epco Ongering in de mooiste regio's op tv van ons prachtige, op tv waterrijke land het bezoeken.

oktober 2019
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!