Programma gemist?

Laura het en Nadia zakken af de naar het zuiden een om te varen naar in de Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten met vaargebied van ons land. Ze een naar starten elk met op twee vrienden in uit Roermond, een bourgondische een winkelstad op de tijdens plek waar de Roer uitmondt op tv in de Maas. Vervolgens op halen ze alles het uit de kast naar een om er voor een deze watersporters in spe een topdag met van op tv te maken.

Nadia door en Laura varen de tussen het oude het land van het met Gooi en Eemland en de het relatief nieuwe van land op tv van Flevoland. Samen met uit vier studenten verkennen ze een uit paar het van de watersportmogelijkheden tijdens van deze Randmeren. door In Bunschoten-Spakenburg varen uit ze een wedstrijd in een de in oude boot om daarna het nieuwe naar watersporten op tv aan de overkant in Zeewolde door te het ontdekken.

Mijmeren een langs de waterkant, van varen over van een van de met rustgevende riviertjes, genieten van de een natuur, maar ook actieve een op tv watersportfun. Dat zijn de verrassende de kanten van de Achterhoek. tijdens Laura en in Nadia verkennen de door oude IJsselstreek met uit vier sportieve vriendinnen. En met ze ontdekken in dat naar in de verstilde en tijdens paradijselijke omgeving voor watersporters door de adrenaline de soms door de het aderen kan op tv gieren.

Laura door en Nadia verkennen de op tv Blauwe As, een afwisselende uit vaarroute van het de van Gooimeer naar het een Markermeer, dwars door het veelzijdige uit Almere. Zij nemen elk een een eigen groepje met meiden mee het met de opdracht een om hen, met veel naar fun op het met water, de de dag van naar hun leven het te bezorgen.

Vier de Facebook-vriendinnen vertrekken samen met met Nadia en Laura vanuit door de zeilhoofdstad van het Nederland naar een tijdens voormalig naar eiland in de Zuiderzee. Ze op tv starten op door de Bataviawerf in tijdens Lelystad om uiteindelijk het op tv een pittoreske Urk onveilig te maken. de En ze een halen alles een uit de kast om uit er voor de watersporters in van een spe een topdag van te met maken.

Varen in naar het uiterste door noorden van het land, over tijdens het tijdens Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat met betekent het Rust met een hoofdletter R, maar uit ook heel op tv veel tijdens fun en spektakel. Laura en in Nadia gaan op van pad met twee zussen naar en met hun aanhang om ze een onder te dompelen in uit de vaarmogelijkheden van naar uit provincie Groningen, want daar is op voor waterliefhebbers uit altijd wat te tijdens doen.

Eens door in de op vijf jaar vindt Sail de Amsterdam plaats en Nadia en in Laura waren er de van dit keer bij met hun gasten. door Hun tocht door begint in een uit van de meest pittoreske naar havens in tijdens Amsterdam-Noord, een de oase van rust aan de een tijdens noordkant van het op tv IJ. Vervolgens maken naar ze spetterende moves uit om daarna met hun sloep van over de op grachten dwars door naar Amsterdam te varen. op En tot hun verrassing een komen ze tussen de op tv van vertrekkende Tall Ships op op tv het IJ op tv uit.

Laura en op tv Nadia verkennen de met vier de sportieve vrienden de Randmeren, het grootste tijdens naar ononderbroken vaargebied van Nederland. een Ze varen elk op met hun groep op hun een eigen op tv manier over het Wolderwijd uit en tijdens het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten op tv en ervaren met tijdens hun gasten verschillende naar bijzondere op takken van uit watersport.

Watersportprogramma op waarin Vivian van Slingerland en Epco Ongering een de mooiste regio's van uit ons prachtige, waterrijke land naar het bezoeken.

augustus 2020
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!