Programma gemist?

Laura en Nadia het zakken af met naar de het zuiden om te varen tijdens in Midden-Limburg, in het grootste aaneengesloten op vaargebied van tijdens ons land. Ze starten elk tijdens met twee vrienden in met Roermond, op tv een bourgondische winkelstad tijdens op de plek waar de op Roer uitmondt in in met de Maas. Vervolgens halen ze alles met met uit de kast om door er voor deze naar watersporters in spe een topdag de een van te maken.

Nadia het en Laura varen op tussen het oude land van in op het Gooi en Eemland op tv en het met relatief nieuwe land van Flevoland. het Samen met het vier studenten verkennen een ze een paar een van de watersportmogelijkheden van deze door een Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze naar een wedstrijd in een van door oude boot om daarna de het nieuwe in watersporten aan de overkant op tv in Zeewolde van te ontdekken.

Mijmeren langs de de op tv waterkant, varen over op een van de rustgevende riviertjes, uit genieten van de tijdens natuur, maar een ook actieve van watersportfun. Dat zijn door de verrassende kanten van in de Achterhoek. Laura en naar Nadia verkennen naar de oude IJsselstreek met uit vier sportieve vriendinnen. En een op tv ze ontdekken dat in op tv de verstilde en paradijselijke uit omgeving voor watersporters tijdens de adrenaline uit soms door het de aderen kan met gieren.

Laura en Nadia tijdens tijdens verkennen de Blauwe As, naar een afwisselende vaarroute van het op Gooimeer naar het naar Markermeer, dwars door op tv het een veelzijdige Almere. Zij op nemen elk een eigen groepje met van meiden mee met de op opdracht om uit hen, met veel tijdens fun op het water, in de dag van hun leven op tv te uit bezorgen.

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken op tv tijdens samen met Nadia de en Laura vanuit de naar zeilhoofdstad van Nederland met naar een voormalig naar eiland in met de Zuiderzee. Ze starten op uit de Bataviawerf in het Lelystad om uiteindelijk uit het pittoreske het Urk onveilig te maken. En het ze het halen alles uit de een kast om er voor door de watersporters in in spe een met topdag van uit te maken.

Varen met in het uiterste noorden van een door het land, over het Oldambtmeer bij tijdens Blauwestad. naar Dat betekent Rust met een in hoofdletter R, maar op tv ook uit heel veel fun en spektakel. door naar Laura en Nadia gaan een op pad een met twee zussen naar en hun aanhang op tv om ze onder te op tv dompelen in de vaarmogelijkheden met van provincie Groningen, want op tv daar is voor uit waterliefhebbers altijd de wat te uit doen.

Eens in de de tijdens vijf jaar vindt Sail Amsterdam de plaats en Nadia een en Laura naar waren er uit dit keer bij met op hun gasten. op Hun tocht begint tijdens in een van de meest uit pittoreske havens uit in Amsterdam-Noord, een op tv oase van in rust aan de noordkant op van het IJ. Vervolgens maken tijdens ze spetterende moves met om daarna met tijdens hun sloep over met de op tv grachten dwars door Amsterdam in te varen. En op tv tot hun op tv verrassing komen in ze tussen de met vertrekkende Tall Ships op het IJ naar naar uit.

Laura op en Nadia verkennen in met vier met sportieve vrienden de op tv Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied naar van Nederland. Ze op tv varen elk met met hun groep op van hun eigen door manier over het Wolderwijd en het het uit Veluwemeer van Harderwijk naar door Dronten tijdens en ervaren met hun gasten in verschillende bijzondere takken van uit de watersport.

Watersportprogramma waarin Vivian een Slingerland door en Epco Ongering door de mooiste regio's van ons met prachtige, waterrijke tijdens land op bezoeken.

mei 2021
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!