Programma gemist?

Laura tijdens en Nadia van zakken af naar op het zuiden om te uit varen in Midden-Limburg, met het grootste aaneengesloten vaargebied van in ons land. Ze het starten elk met de in twee vrienden in Roermond, op een bourgondische winkelstad op naar de plek waar de naar Roer het uitmondt in tijdens de Maas. Vervolgens naar halen ze alles uit door de kast om er voor met de deze watersporters in spe een uit topdag tijdens van te maken.

Nadia een en Laura varen uit tussen het oude een land van het Gooi de en in Eemland en het relatief nieuwe land naar van tijdens Flevoland. Samen met vier studenten uit verkennen ze een uit met paar van de watersportmogelijkheden tijdens van deze Randmeren. door In Bunschoten-Spakenburg varen uit ze een een wedstrijd in een op tv oude boot om daarna het nieuwe van watersporten aan de van de overkant in Zeewolde te het ontdekken.

Mijmeren in langs de waterkant, de varen over een naar van de rustgevende riviertjes, van genieten van de natuur, het tijdens maar ook actieve in watersportfun. Dat zijn de verrassende een kanten van de op tv Achterhoek. Laura en Nadia een verkennen in de oude IJsselstreek door met vier sportieve naar vriendinnen. En ze ontdekken dat een in de de verstilde en paradijselijke omgeving naar voor op tv watersporters de een adrenaline soms door de aderen een kan het gieren.

Laura een en Nadia het verkennen de Blauwe As, een een afwisselende vaarroute van de het Gooimeer naar het van Markermeer, het dwars door het veelzijdige Almere. een Zij nemen tijdens elk een de eigen groepje meiden mee met de de opdracht om uit hen, met door veel fun op de het water, de op dag van op hun leven te tijdens bezorgen.

Vier Facebook-vriendinnen het vertrekken samen met Nadia tijdens en naar Laura vanuit de zeilhoofdstad van door Nederland naar de een voormalig eiland door in de Zuiderzee. Ze met starten een op de de Bataviawerf in Lelystad tijdens om uiteindelijk het pittoreske Urk de onveilig te de maken. En ze naar halen alles uit uit de kast in om er voor de watersporters in op tv spe een een topdag van te op tv maken.

Varen naar in het uiterste met noorden van het de land, over tijdens het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent tijdens naar Rust met een van hoofdletter R, maar ook heel veel een fun en een spektakel. op tv Laura en Nadia gaan met op pad met twee op zussen en in hun aanhang om het ze onder te dompelen in het de vaarmogelijkheden van op de provincie Groningen, want in daar is voor waterliefhebbers uit altijd wat naar te doen.

Eens in de de met vijf jaar vindt een Sail Amsterdam plaats en Nadia in en Laura uit waren er op dit keer bij met hun tijdens gasten. uit Hun tocht begint in een van op op de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, op tv in een oase van naar rust aan de van noordkant van het IJ. Vervolgens in maken in ze spetterende moves om daarna van met hun sloep over in de grachten met dwars door het Amsterdam te varen. met En tot op tv hun verrassing komen uit ze tussen de op tv vertrekkende Tall Ships op het tijdens IJ uit uit.

Laura en op Nadia verkennen met een vier uit sportieve vrienden de Randmeren, het door grootste ononderbroken vaargebied van op Nederland. het Ze varen elk met op hun groep in op hun naar eigen manier over het Wolderwijd van en het Veluwemeer van naar Harderwijk naar Dronten de en ervaren met naar hun uit gasten verschillende bijzondere takken tijdens van naar watersport.

Watersportprogramma een waarin Vivian Slingerland en Epco op tv naar Ongering de mooiste tijdens regio's van ons prachtige, uit waterrijke land tijdens bezoeken.

juli 2021
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!