Programma gemist?

Laura met en Nadia door zakken af naar het zuiden op om te varen in op tv de Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten naar vaargebied van de ons land. Ze starten elk met uit twee vrienden in met Roermond, in een bourgondische in winkelstad op de plek een waar de Roer uit uitmondt in de Maas. tijdens Vervolgens halen uit ze alles uit de kast uit tijdens om er voor deze watersporters in het op spe een topdag van te een maken.

Nadia en naar Laura varen tussen het de oude land naar van het Gooi het en met Eemland en het relatief nieuwe uit land van uit Flevoland. Samen met van vier studenten uit verkennen ze een paar van op tv de watersportmogelijkheden van deze door een Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen uit ze een door wedstrijd in een oude het boot om daarna het de nieuwe watersporten aan tijdens de overkant in Zeewolde het te van ontdekken.

Mijmeren langs de naar op tv waterkant, varen over een van naar de rustgevende riviertjes, genieten met van met de natuur, een maar ook actieve watersportfun. Dat naar zijn de verrassende kanten uit van op de Achterhoek. Laura en uit Nadia verkennen de door oude IJsselstreek met met vier sportieve vriendinnen. naar En ze ontdekken dat op tv in de de verstilde en paradijselijke met omgeving voor watersporters tijdens de adrenaline soms door naar de aderen kan naar op tv gieren.

Laura het en Nadia verkennen een de Blauwe As, een naar afwisselende vaarroute van het het Gooimeer naar het een Markermeer, dwars door uit het veelzijdige tijdens Almere. Zij nemen naar elk een tijdens eigen groepje tijdens meiden mee met naar de opdracht om hen, met tijdens veel fun op het de water, op de dag van een hun leven tijdens te bezorgen.

Vier Facebook-vriendinnen van vertrekken naar samen met Nadia door en Laura vanuit de een zeilhoofdstad van Nederland naar tijdens een voormalig eiland in de de Zuiderzee. een Ze starten uit op de op tv Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het op door pittoreske Urk onveilig met te maken. En op ze halen alles uit de op kast de om er voor de in watersporters in de spe een topdag van te op maken.

Varen op tv in het uiterste noorden een van het op tv land, over het Oldambtmeer door bij Blauwestad. Dat de betekent Rust met naar een hoofdletter het R, maar ook in heel veel op tv fun en spektakel. Laura een en Nadia gaan op op tv pad het met twee zussen in en hun aanhang uit om ze onder op tv te dompelen in de vaarmogelijkheden van op tv het provincie Groningen, want daar is op tv voor waterliefhebbers met altijd wat te tijdens doen.

Eens in de uit vijf jaar het vindt Sail Amsterdam tijdens plaats en het Nadia en Laura waren uit er dit keer bij tijdens met op tv hun gasten. Hun tocht door begint in uit een van de meest pittoreske van uit havens in Amsterdam-Noord, een oase met van rust tijdens aan de noordkant op tv van het IJ. Vervolgens een maken naar ze spetterende moves om een daarna met hun een sloep over de tijdens grachten dwars door door Amsterdam te varen. En tot naar hun verrassing komen met ze in tussen de een vertrekkende Tall Ships de op het IJ in uit.

Laura en naar Nadia verkennen met de vier sportieve vrienden de met Randmeren, het met grootste ononderbroken in vaargebied van Nederland. Ze varen naar elk met hun een de groep op hun het eigen manier over het de Wolderwijd en het Veluwemeer van op Harderwijk naar Dronten op en tijdens ervaren met hun gasten door verschillende bijzondere tijdens takken van naar watersport.

Watersportprogramma waarin Vivian de Slingerland en op Epco Ongering tijdens de mooiste regio's van ons het van prachtige, waterrijke land op bezoeken.

januari 2021
05-03-2016 16:56

Maasplassen

VaarTV - Maasplassen

Laura en Nadia zakken af naar het zuiden om te varen in Midden-Limburg, het grootste aaneengesloten vaargebied van ons land. Ze starten elk met twee vrienden in Roermond, een bourgondische winkelstad op de plek waar de Roer uitmondt in de M...

27-02-2016 17:00

Bunschoten en Zeewolde

VaarTV - Bunschoten en Zeewolde

Nadia en Laura varen tussen het oude land van het Gooi en Eemland en het relatief nieuwe land van Flevoland. Samen met vier studenten verkennen ze een paar van de watersportmogelijkheden van deze Randmeren. In Bunschoten-Spakenburg varen ze...

20-02-2016 16:58

Doesburg en de Achterhoek

VaarTV - Doesburg en de Achterhoek

Mijmeren langs de waterkant, varen over een van de rustgevende riviertjes, genieten van de natuur, maar ook actieve watersportfun. Dat zijn de verrassende kanten van de Achterhoek. Laura en Nadia verkennen de oude IJsselstreek met vier spor...

13-02-2016 16:58

Almere

VaarTV - Almere

Laura en Nadia verkennen de Blauwe As, een afwisselende vaarroute van het Gooimeer naar het Markermeer, dwars door het veelzijdige Almere. Zij nemen elk een eigen groepje meiden mee met de opdracht om hen, met veel fun op het water, de dag ...

06-02-2016 16:59

Lelystad en Urk

VaarTV - Lelystad en Urk

Vier Facebook-vriendinnen vertrekken samen met Nadia en Laura vanuit de zeilhoofdstad van Nederland naar een voormalig eiland in de Zuiderzee. Ze starten op de Bataviawerf in Lelystad om uiteindelijk het pittoreske Urk onveilig te maken. En...

30-01-2016 16:58

Blauwestad

VaarTV - Blauwestad

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen...

23-01-2016 16:59

Amsterdam

VaarTV - Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt Sail Amsterdam plaats en Nadia en Laura waren er dit keer bij met hun gasten. Hun tocht begint in een van de meest pittoreske havens in Amsterdam-Noord, een oase van rust aan de noordkant van het IJ. Vervolgens ma...

16-01-2016 16:55

Harderwijk en Dronten

VaarTV - Harderwijk en Dronten

Laura en Nadia verkennen met vier sportieve vrienden de Randmeren, het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Ze varen elk met hun groep op hun eigen manier over het Wolderwijd en het Veluwemeer van Harderwijk naar Dronten en erva...

09-01-2016 16:57

Afl. 11

VaarTV - Afl. 11

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

VaarTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VaarTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VaarTV bij VaarTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VaarTV. Heb je een uitzending van VaarTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VaarTV gemist

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland en Epco Ongering de mooiste regio's van ons prachtige, waterrijke land bezoeken.

Uitzending gemist van VaarTV? Hier kun je alle uitzendingen van VaarTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!