Programma gemist?

'Een in cadeau aan mijn vader', zo tijdens bestempelt in zangeres Trijntje op Oosterhuis het concert dat zij 9 een november met gaf in het een stampvol Koninklijk Theater Carré. door Jacobine het Geel praat met de onlangs in 85 geworden in lieddichter Huub Oosterhuis en zijn naar dochter Trijntje. Voor uit Huub was op het een intense op tv beleving om in naar Carré omringd naar door familie, vrienden en in 'fans' door zijn in dochter in het tijdens zonnetje door te worden gezet. 'Ik heb het de liederen die vaak op door koren het worden gezongen op op een pure en indringende door manier door opnieuw gehoord.'

'Een cadeau aan op tv mijn door vader', zo bestempelt zangeres in Trijntje Oosterhuis het door concert dat uit zij 9 november gaf een in een stampvol Koninklijk op tv Theater Carré. Jacobine door Geel praat op tv met in de onlangs 85 de geworden lieddichter Huub Oosterhuis en een zijn dochter Trijntje. de Trijntje steekt haar naar waardering voor naar het omvangrijke op tv oeuvre van haar vader niet van onder stoelen en een banken: 'Het is in mooi hoe mijn vaders de de teksten allerlei mensen steeds opnieuw van met elkaar weten van te naar verbinden'.

Op naar 9 december uit is het Wereld Lichtjes op Dag. Dat betekent door dat om zeven uur door mensen over uit de hele wereld een door kaarsje aansteken ter nagedachtenis op tv aan met een overleden kind. Heel in actueel nu de een Tweede Kamer recent een uit tijdens wetswijziging heeft aangenomen, zodat kinderen het die een rond de geboorte zijn overleden met naar terugwerkende kracht met naar hun naar naam in het bevolkingsregister opgenomen de kunnen worden. Journaliste het Roos een Schlikker verloor het tien jaar geleden haar in dochtertje Liv tijdens een de geboorte. Dankzij haar door column over het onderwerp tijdens kreeg een petitie het over het dit onderwerp op 82.000 handtekeningen. Anne-Marie Vermaat naar verloor 51 jaar geleden haar uit zoon Bart. Corien uit van Zweden had op een zusje op dat tijdens de geboorte op tv overleed en schreef het er een een boek op tv over.

Ruim een jaar van geleden begon een de op tv ChristenUnie mee te regeren door in het nieuwe kabinet de Rutte. Vandaag kijken het we uit terug op die uit regeerperiode met de fractievoorzitter Gert-Jan het Segers. Is hij met trots op wat de het ChristenUnie tijdens tot nu in toe heeft bereikt? En door hoe gaat hij naar om met het de heikele kwesties op zoals het kinderpardon?

Dit op tv is de op tv zondag waarop de namen het van de overledenen in de in kerk worden op gelezen. Maar hoe met zit het van met diegenen van die al veel tijdens langer niet meer bij van ons zijn? met Het is nu ruim een decennium met geleden dat Jos het Brink, Majoor tijdens Bosshardt en met pater Van tijdens Kilsdonk overleden. Drie markante persoonlijkheden die het ieder een op hun eigen manier met het geloof handen en tijdens van voeten gaven en veel betekenden voor in mensen binnen, van maar zeker ook door voor mensen buiten de op door kerk. Wat maakt hen van zo bijzonder en het leven ze nog voort in door onze herinnering? op tv Aan tafel Frank de Sanders over op zijn echtgenoot het Jos Brink, Henny Tinga, de rechterhand door van een Majoor Bosshardt (en meer dan een in dat) en Alex een Verburg, biograaf van met Pater Van Kilsdonk.

Wat uit doe je als je op tv moeder aangegeven door heeft dat ze niet meer tijdens wil leven het als ze met zwaar dement is een en in een verpleegtehuis terechtkomt? de Een met recente uitspraak van de Toetsingscommissie op tv de Euthanasie zegt dat euthanasie op wilsonbekwame met de patiënten mag, mits zorgvuldig gedaan. het Daarbij een mag ook een van slaapmiddel gebruikt worden. Is de naar uitspraak een overwinning of een een dieptepunt op tv in de euthanasie-geschiedenis? door Jacobine Geel in het gesprek met Bert Keizer, van arts aan door de Levenseindekliniek, Agnes de Wolbert, directeur van het de Nederlandse vereniging van voor Vrijwillige Euthanasie, en in Paula uit Irik, geestelijk verzorger in door een met verpleegtehuis.

Mauro, Howick, Lilly, het Hayarpi en nu uit uit Nemr. Het kinderpardon is de weer volop in het van nieuws. Verschillende kinderen door die uitgezet op tv moeten worden krijgen een gezicht op tv in de media, naar bijvoorbeeld door het met kerkasiel en naar de non-stopkerkdiensten in de met Bethelkerk in Den met Haag voor een met Armeens gezin. met Maar in moet de kerk zich tijdens wel bemoeien met het een politieke kwestie op tv als het kinderpardon? Jacobine naar Geel in op tv gesprek met voorman van op tv de van Protestantse Kerk René de Reuver, theoloog een Erik Borgman en naar historicus tijdens Arend Jan uit Boekestijn.

10 uit november is het van de dag van de naar mantelzorg. Of je nou door uit het een gezin van negen met kinderen komt of naar je bent enig van kind. Mantelzorg voor uit een uit vader of moeder kan tot flinke op tv spanningen leiden. Hoe van zorgen op we dat naar mantelzorg niet een kwelling wordt het (in de laatste levensfase)? in op Jacobine Geel praat hierover met Chazia op tv Mourali, auteur van een Het de einde voor in beginners, Jolanda Zuydgeest, uit schrijver van Een naar gouden gezin en van familietherapeut Else-Marie van den een Eerenbeemt.

Geen tijdens dominee, geen pastoor maar het een op tv leek op de op kansel. De preken met van de leek blijven in onverminderd populair. Aan tafel de drie gasten die binnenkort naar een preek gaan de houden in op tv de uit Singelkerk in Amsterdam: Parool-columniste Femke met van der op tv Laan, oud-journaalpresentator Noraly Beyer in en het Boris van der op tv Ham, voorzitter van het door Humanistisch Verbond, die zijn een hand niet omdraait naar voor een verhaal met uit tijdens zeggingskracht.

Deze het maand gingen De Indië Monologen uit in première. Schrijfster met Yvonne met Keuls is één het van de sprekers. het Zij vertelt in met haar monoloog tijdens over de traumatische ervaringen van haar met familie op in het jappenkamp. En van Claartje Kruijff, nog een tijdens door paar dagen Theoloog des op Vaderlands, ging aan de hand van in van een bijzondere in bijbeltje op zoek naar de geschiedenis door van haar grootmoeder van in het tijdens jappenkamp.

Scheuren het in huizen, gevels die verzakken. van We kennen de naar verhalen over de op tv aardbeving in Groningen. van Welk menselijk op leed in schuilt daarachter? En zouden de kerken een zich een niet wat meer moeten roeren? uit Jacobine door Geel in gesprek de met gedupeerde en voorvechter door Annemarie Heite, met gangmaker in tijdens van het Platform het Kerk en Aardbeving Jacobine Gelderloos de en met predikant Marien met met Grashoff.

Begin het dit jaar verscheen het boek tijdens Slotcouplet van in de longarts in Sander de het Hosson. Een pleidooi voor meer naar menselijkheid in de zorg. naar Met name voor een mensen die te door horen hebben naar gekregen het dat ze niet lang de meer te het leven hebben. Waarom naar is het boek zo?n succes? En in wat is er op tv nodig in die naar levensfase? Jacobine Geel op in gesprek van met specialist van ouderengeneeskunde Margot Verkuylen, Mariska van het een Veenen, die haar man de verloor aan kanker naar en journalist Rob met Bruntink.

Meer dan van een miljoen van mensen in een Nederland voelt zich tijdens sterk eenzaam. Waar komt die eenzaamheid tijdens vandaan? met En is er wel iets op tv aan te doen? op tv uit Kim Putters licht de recente cijfers met rond eenzaamheid het toe, Fred Beekers de houdt een kruistocht langs door bedrijven op tv en pastor op tv Marinus van den in Berg vindt dat eenzaamheid bij de tijdens de mens hoort.

De zomervakantie is door voorbij, een iedereen gaat weer in aan de slag. Maar wat de als je het geen baan meer hebt? een in Janske van Eersel is ontslagpsycholoog uit en doet van onderzoek naar ?rouw bij het naar verlies van een door tijdens baan?. Jaap Smit, voormalig CNV-voorzitter op tv vindt dat de in werkgever een grote verantwoordelijkheid naar het heeft bij ontslag en in Hettie Rensink, zij werd met ontslagen na 21 jaar in op trouwe dienst en had een bijzonder een de afscheidsritueel.

Meditatie tijdens hoort bij tijdens een zinvol leven. Dat zegt het de van Dalai Lama, die deze tijdens dagen Nederland bezoekt. De Thaise op jongens die deze van zomer in een op grot vastzaten een zijn er zelfs door door de gered. Welke kracht met zit er in meditatie? Jacobine naar Geel in uit gesprek met psychiater van Rogier Hoenders, filosoof Stine Jensen in en dominee Lex een door Boot.

april 2019
23-12-2018 17:10

Ken je mij (2/2)

Jacobine op zondag - Ken je mij (2/2)

'Een cadeau aan mijn vader', zo bestempelt zangeres Trijntje Oosterhuis het concert dat zij 9 november gaf in een stampvol Koninklijk Theater Carré. Jacobine Geel praat met de onlangs 85 geworden lieddichter Huub Oosterhuis en zijn dochter ...

16-12-2018 17:10

Ken je mij (1/2)

Jacobine op zondag - Ken je mij (1/2)

'Een cadeau aan mijn vader', zo bestempelt zangeres Trijntje Oosterhuis het concert dat zij 9 november gaf in een stampvol Koninklijk Theater Carré. Jacobine Geel praat met de onlangs 85 geworden lieddichter Huub Oosterhuis en zijn dochter ...

09-12-2018 17:10

Waarom is de registratie van bij de geboorte overleden kinderen zo belangrijk?

Jacobine op zondag - Waarom is de registratie van bij de geboorte overleden kinderen zo belangrijk?

Op 9 december is het Wereld Lichtjes Dag. Dat betekent dat om zeven uur mensen over de hele wereld een kaarsje aansteken ter nagedachtenis aan een overleden kind. Heel actueel nu de Tweede Kamer recent een wetswijziging heeft aangenomen, zo...

02-12-2018 17:10

Maakt de ChristenUnie het verschil in dit kabinet?

Jacobine op zondag - Maakt de ChristenUnie het verschil in dit kabinet?

Ruim een jaar geleden begon de ChristenUnie mee te regeren in het nieuwe kabinet Rutte. Vandaag kijken we terug op die regeerperiode met de fractievoorzitter Gert-Jan Segers. Is hij trots op wat de ChristenUnie tot nu toe heeft bereikt? En ...

25-11-2018 17:10

Denkt u nog weleens aan Jos Brink, majoor Bosshardt of pater Van Kilsdonk?

Jacobine op zondag - Denkt u nog weleens aan Jos Brink, majoor Bosshardt of pater Van Kilsdonk?

Dit is de zondag waarop de namen van de overledenen in de kerk worden gelezen. Maar hoe zit het met diegenen die al veel langer niet meer bij ons zijn? Het is nu ruim een decennium geleden dat Jos Brink, Majoor Bosshardt en pater Van Kilsdo...

18-11-2018 17:10

Euthanasie bij dementie, een stap te ver?

Jacobine op zondag - Euthanasie bij dementie, een stap te ver?

Wat doe je als je moeder aangegeven heeft dat ze niet meer wil leven als ze zwaar dement is en in een verpleegtehuis terechtkomt? Een recente uitspraak van de Toetsingscommissie Euthanasie zegt dat euthanasie op wilsonbekwame patiënten mag,...

11-11-2018 17:05

Moet de kerk zich bemoeien met het kinderpardon?

Jacobine op zondag - Moet de kerk zich bemoeien met het kinderpardon?

Mauro, Howick, Lilly, Hayarpi en nu Nemr. Het kinderpardon is weer volop in het nieuws. Verschillende kinderen die uitgezet moeten worden krijgen een gezicht in de media, bijvoorbeeld door het kerkasiel en de non-stopkerkdiensten in de Beth...

04-11-2018 17:10

Zet mantelzorg familierelaties teveel onder druk?

Jacobine op zondag - Zet mantelzorg familierelaties teveel onder druk?

10 november is het de dag van de mantelzorg. Of je nou uit een gezin van negen kinderen komt of je bent enig kind. Mantelzorg voor een vader of moeder kan tot flinke spanningen leiden. Hoe zorgen we dat mantelzorg niet een kwelling wordt (i...

28-10-2018 18:10

Preek van de Leek, een goed idee?

Jacobine op zondag - Preek van de Leek, een goed idee?

Geen dominee, geen pastoor maar een leek op de kansel. De preken van de leek blijven onverminderd populair. Aan tafel drie gasten die binnenkort een preek gaan houden in de Singelkerk in Amsterdam: Parool-columniste Femke van der Laan, oud-...

21-10-2018 17:10

Waarom is het belangrijk om jappenkampervaringen te blijven vertellen?

Jacobine op zondag - Waarom is het belangrijk om jappenkampervaringen te blijven vertellen?

Deze maand gingen De Indië Monologen in première. Schrijfster Yvonne Keuls is één van de sprekers. Zij vertelt in haar monoloog over de traumatische ervaringen van haar familie in het jappenkamp. En Claartje Kruijff, nog een paar dagen Theo...

14-10-2018 17:10

Wie zorgt er voor de Groningers?

Jacobine op zondag - Wie zorgt er voor de Groningers?

Scheuren in huizen, gevels die verzakken. We kennen de verhalen over de aardbeving in Groningen. Welk menselijk leed schuilt daarachter? En zouden de kerken zich niet wat meer moeten roeren? Jacobine Geel in gesprek met gedupeerde en voorve...

07-10-2018 17:10

Wat is er nodig om artsen iets menselijker te maken?

Jacobine op zondag - Wat is er nodig om artsen iets menselijker te maken?

Begin dit jaar verscheen het boek Slotcouplet van de longarts Sander de Hosson. Een pleidooi voor meer menselijkheid in de zorg. Met name voor mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet lang meer te leven hebben. Waarom is het boek zo?...

30-09-2018 17:10

Kun je eenzaamheid wel bestrijden?

Jacobine op zondag - Kun je eenzaamheid wel bestrijden?

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelt zich sterk eenzaam. Waar komt die eenzaamheid vandaan? En is er wel iets aan te doen? Kim Putters licht de recente cijfers rond eenzaamheid toe, Fred Beekers houdt een kruistocht langs bedrijve...

23-09-2018 17:10

Onderschatten we het effect van ontslag?

Jacobine op zondag - Onderschatten we het effect van ontslag?

De zomervakantie is voorbij, iedereen gaat weer aan de slag. Maar wat als je geen baan meer hebt? Janske van Eersel is ontslagpsycholoog en doet onderzoek naar ?rouw bij het verlies van een baan?. Jaap Smit, voormalig CNV-voorzitter vindt d...

16-09-2018 17:15

Welke kracht zit er in meditatie?

Jacobine op zondag - Welke kracht zit er in meditatie?

Meditatie hoort bij een zinvol leven. Dat zegt de Dalai Lama, die deze dagen Nederland bezoekt. De Thaise jongens die deze zomer in een grot vastzaten zijn er zelfs door gered. Welke kracht zit er in meditatie? Jacobine Geel in gesprek met ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord