Programma gemist?

Meditatie hoort van bij een zinvol leven. naar Dat zegt het de in Dalai Lama, die deze de dagen Nederland bezoekt. van De Thaise in jongens die deze zomer van in een grot vastzaten zijn op tv er op zelfs door gered. Welke door kracht zit er tijdens in naar meditatie? Jacobine Geel in naar gesprek met psychiater Rogier Hoenders, een filosoof het Stine Jensen en in dominee Lex op tv Boot.

Jacobine door Geel in tijdens gesprek Jan Mokkenstorm, psychiater het en drijvende in kracht achter 113 Zelfmoordpreventie. uit Zijn missie: uit het aantal zelfdodingen naar met nul te tijdens krijgen.

Een stadium tussen tijdens leven een en dood waarin je de de mooiste dingen beleeft. met Een bijna-doodervaring. Hoe een verandert in je leven het na zoiets? Het is de Maand een van naar de Spiritualiteit en we hebben op tv naar het erover met cardioloog naar Pim van Lommel en met door Lucia op tv Prinsen en Rinus van Warven, met zij maakten de zelf van een dergelijke ervaring mee. de Hoe verandert de je leven na van een bijna- doodervaring?

Mannen gaan het anders het om met verlies dan vrouwen. in Dat besefte journalist door Tim op Overdiek nadat zijn een vrouw Jennifer omkwam bij uit een verkeersongeluk en hij door het alleen uit moest zien te tijdens rooien met van zijn zoons. Overdiek is sinds kort van therapeutisch coach en in richt zich door vooral de op mannen en verlies. naar Hij is te gast, een samen een met Nathan Vos, hoofdredacteur van op Zin en Ruard Ganzevoort, het theoloog en Eerste met Kamerlid voor op tv Groen Links. Ook zij uit verloren de onverwachts een dierbare. Waarom praten het veel mannen moeilijk in door over hun gevoelens en door emoties, en een hoe kan dat naar anders?

Jacobine door Geel in in gesprek met (ervarings)deskundigen over tijdens dementie.

Het in is vandaag Eeuwigheidszondag, de laatste de tijdens zondag van het kerkelijk door jaar. Een moment om op onze overleden dierbaren op tv te gedenken. Een in ingewikkelde met of misschien wel bijzondere tijd van naar het op tv jaar. Hoe door herdenk je als het je kind van door is dat overlijdt? tijdens En hoe ga naar je verder na zo'n door immens verlies? Jacobine Geel het in naar gesprek met Jan tijdens Greven, die zijn dochter Aartje verloor, op een met rouwdeskundige Marinus een van den Berg en de met Wilma Snakenborg, die haar het de dochter Vera op 10-jarige het leeftijd verloor.

Nico de Fijter op schreef in Trouw in een de artikel over zijn ongewenste naar kinderloosheid. tijdens De journalist werpt de vraag op tv op: Waarom zwijgen tijdens mannen over hun kinderloosheid?, de met niet wetende wat een storm op aan reacties dat een op zou leveren. Honderden door brieven kreeg hij, met van vrouwen, maar op ook van uit mannen uit die zich herkennen in met zijn verhaal. Wij uit spreken erover met De Fijter, een Peter op Kuijpers, ongewenst kinderloos naar en mist in de aandacht voor de door man, en familietherapeut Else-Marie het van den op Eerenbeemt.

Ineke op tv Koedam van het Landelijk door Expertisecentrum Sterven op vindt van wel op en houdt een pleidooi voor tijdens een zogenaamd palliatief tijdens verlof: betaald verlof van om een naaste in die het gaat sterven van te verzorgen. Behalve met Ineke de Koedam praten een we erover met met Carin Gaemers, bekend van het van manifest voor naar betere ouderenzorg, en op NRC-journalist het Frederiek Weeda, wier man op overleed aan het kanker.

Het is van vandaag Pasen. De door Mattäus-Passion, The Passion, de tijdens kerk, overal naar horen met we nog het lijdensverhaal van Jezus van tijdens Christus. Jacobine Geel spreekt met in drie verhalenvertellers tijdens hoe zij dit eeuwenoude verhaal van op met een creatieve manier weten te in brengen in in de moderne op samenleving, met dominee op Ad van Nieuwpoort, zanger het Jan Rot en van verhalenverteller Kees een Posthumus.

Prostituee of door de vertrouweling naar van Jezus? In ieder geval in een vrouw met die intrigeert en uit nieuwsgierig maakt. in Afgelopen week kwam op er een internationale speelfilm door over in haar uit. Wat zegt Maria Magdalena een ons nog in de deze tijdens tijd? Een in gesprek met Manuela Kalsky, theoloog, met Bram Moerland, cultuurfilosoof, het en met met Paul van Geest, hoogleraar in Kerkgeschiedenis.

Bekraste posters, vernielingen een van billboards, een demonstraties voor van en tegen. Het het beeld van twee zoenende van mannen roept weerstand op. het Hoe is de van tijdens houding van Nederlanders op tv ten opzichte van LHBT-ers? Een een gesprek naar met Kim Putters, directeur van het uit Sociaal Cultureel Planbureau, op tv LHBT- van predikant Wielie Elhorst en schrijver uit Arthur naar Japin.

Ze is anders, de maar ook in mooi. Zo beschrijft Marlies door op tv Kieft haar dochter met tijdens het syndroom van Down. Wat op tv betekent het om op met een kind met Down te in hebben? En blijft met er een plek van voor uit deze kwetsbare kinderen in de onze samenleving? In aanloop naar in de van Wereld Downdag op een 21 maart op tv een gesprek met moeders een van kinderen met Down: met Marlies Kieft en de Linda Germs. uit En met Jacqueline in Kool, onderzoeker en op ambassadeur van Disability tijdens Studies.

Mannen gaan anders in om met de verlies dan vrouwen. het Dat besefte journalist van Tim Overdiek het nadat zijn vrouw Jennifer omkwam het bij een verkeersongeluk van met en hij het op tv alleen moest zien te rooien met door op tv zijn zoons. Overdiek van is sinds kort therapeutisch coach en in richt door zich vooral op uit mannen en verlies. door Hij is in te gast, samen met de Nathan Vos, hoofdredacteur in van Zin en Ruard Ganzevoort, tijdens theoloog van en Eerste Kamerlid voor naar Groen Links. een Ook zij verloren onverwachts een naar dierbare. Waarom praten naar veel op mannen moeilijk over een hun gevoelens in en emoties, en hoe met kan dat in anders?

Meer met dan een op de op tv drie huwelijken eindigt in uit een echtscheiding. Een de deel de daarvan loopt uit uit op heftige ruzies, weinig tijdens contact met met een van de ouders met en tijdens ellenlange rechtszaken. Hoe beperken we de op op tv schade voor kinderen bij uit zo'n vechtscheiding? We praten een erover een met Arne, kind van een een conflictueuze door scheiding, journalist Frénk van de der Linden, hij vertelt over een het de pijnlijke effect door van de scheiding van tijdens z'n ouders op op zijn leven, naar en met oud-minister André Rouvoet, uit voorzitter van op het Platform van Scheiden zonder Schade.

september 2018
16-09-2018 17:15

Welke kracht zit er in meditatie?

Jacobine op zondag - Welke kracht zit er in meditatie?

Meditatie hoort bij een zinvol leven. Dat zegt de Dalai Lama, die deze dagen Nederland bezoekt. De Thaise jongens die deze zomer in een grot vastzaten zijn er zelfs door gered. Welke kracht zit er in meditatie? Jacobine Geel in gesprek met ...

09-09-2018 17:10

Hoe krijgen we het aantal zelfdodingen naar nul?

Jacobine op zondag - Hoe krijgen we het aantal zelfdodingen naar nul?

Jacobine Geel in gesprek Jan Mokkenstorm, psychiater en drijvende kracht achter 113 Zelfmoordpreventie. Zijn missie: het aantal zelfdodingen naar nul te krijgen.

20-05-2018 17:10

Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Jacobine op zondag - Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Een stadium tussen leven en dood waarin je de mooiste dingen beleeft. Een bijna-doodervaring. Hoe verandert je leven na zoiets? Het is de Maand van de Spiritualiteit en we hebben het erover met cardioloog Pim van Lommel en met Lucia Prinsen...

13-05-2018 17:05

Hoe gaan mannen om met verlies?

Jacobine op zondag - Hoe gaan mannen om met verlies?

Mannen gaan anders om met verlies dan vrouwen. Dat besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam bij een verkeersongeluk en hij het alleen moest zien te rooien met zijn zoons. Overdiek is sinds kort therapeutisch coach en...

06-05-2018 17:05

Hoe ga je om met je geliefde die dement wordt?

Jacobine op zondag - Hoe ga je om met je geliefde die dement wordt?

Jacobine Geel in gesprek met (ervarings)deskundigen over dementie.

29-04-2018 17:10

Hoe ga je verder na het overlijden van je kind?

Jacobine op zondag - Hoe ga je verder na het overlijden van je kind?

Het is vandaag Eeuwigheidszondag, de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Een moment om onze overleden dierbaren te gedenken. Een ingewikkelde of misschien wel bijzondere tijd van het jaar. Hoe herdenk je als het je kind is dat overlijdt?...

22-04-2018 17:10

Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet?

Jacobine op zondag - Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet?

Nico de Fijter schreef in Trouw een artikel over zijn ongewenste kinderloosheid. De journalist werpt de vraag op: Waarom zwijgen mannen over hun kinderloosheid?, niet wetende wat een storm aan reacties dat op zou leveren. Honderden brieven ...

15-04-2018 17:10

Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Jacobine op zondag - Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Ineke Koedam van het Landelijk Expertisecentrum Sterven vindt van wel en houdt een pleidooi voor een zogenaamd palliatief verlof: betaald verlof om een naaste die gaat sterven te verzorgen. Behalve met Ineke Koedam praten we erover met Cari...

08-04-2018 17:10

Jacobine op zondag

Jacobine op zondag - Jacobine op zondag

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-04-2018 17:10

Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Jacobine op zondag - Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Het is vandaag Pasen. De Mattäus-Passion, The Passion, de kerk, overal horen we nog het lijdensverhaal van Jezus Christus. Jacobine Geel spreekt met drie verhalenvertellers hoe zij dit eeuwenoude verhaal op een creatieve manier weten te bre...

25-03-2018 17:10

Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Jacobine op zondag - Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Prostituee of de vertrouweling van Jezus? In ieder geval een vrouw die intrigeert en nieuwsgierig maakt. Afgelopen week kwam er een internationale speelfilm over haar uit. Wat zegt Maria Magdalena ons nog in deze tijd? Een gesprek met Manue...

18-03-2018 17:10

Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Jacobine op zondag - Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Bekraste posters, vernielingen van billboards, demonstraties voor en tegen. Het beeld van twee zoenende mannen roept weerstand op. Hoe is de houding van Nederlanders ten opzichte van LHBT-ers? Een gesprek met Kim Putters, directeur van het ...

11-03-2018 17:10

Blijft er plek voor kinderen met Down?

Jacobine op zondag - Blijft er plek voor kinderen met Down?

Ze is anders, maar ook mooi. Zo beschrijft Marlies Kieft haar dochter met het syndroom van Down. Wat betekent het om een kind met Down te hebben? En blijft er een plek voor deze kwetsbare kinderen in onze samenleving? In aanloop naar de Wer...

04-03-2018 17:10

Hoe gaan mannen om met verlies?

Jacobine op zondag - Hoe gaan mannen om met verlies?

Mannen gaan anders om met verlies dan vrouwen. Dat besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam bij een verkeersongeluk en hij het alleen moest zien te rooien met zijn zoons. Overdiek is sinds kort therapeutisch coach en...

25-02-2018 17:10

Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Jacobine op zondag - Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Meer dan een op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Een deel daarvan loopt uit op heftige ruzies, weinig contact met een van de ouders en ellenlange rechtszaken. Hoe beperken we de schade voor kinderen bij zo'n vechtscheiding? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord