Programma gemist?

'Een cadeau de aan mijn op vader', zo bestempelt zangeres op Trijntje Oosterhuis naar het concert dat van zij 9 november in gaf in een stampvol door Koninklijk Theater Carré. van Jacobine Geel praat een met de onlangs 85 uit geworden het lieddichter Huub op tv Oosterhuis en zijn dochter Trijntje. Voor het Huub was uit het een intense beleving naar om in Carré uit omringd door met familie, vrienden en het 'fans' in door zijn dochter uit in het zonnetje te worden naar gezet. 'Ik heb door de liederen die tijdens vaak door uit koren worden een gezongen op een met pure en indringende manier opnieuw naar gehoord.'

'Een een cadeau aan mijn vader', van zo bestempelt zangeres met Trijntje Oosterhuis door het concert in dat zij 9 november het gaf in een stampvol Koninklijk op Theater in Carré. Jacobine Geel praat met een van de onlangs 85 de geworden lieddichter Huub een Oosterhuis en zijn door dochter Trijntje. Trijntje steekt haar waardering een met voor het omvangrijke oeuvre van op tv haar vader niet onder op met stoelen en banken: 'Het de is mooi hoe mijn door vaders teksten uit allerlei mensen in steeds opnieuw met elkaar weten te een met verbinden'.

Op 9 het december is het uit Wereld Lichtjes Dag. op Dat betekent dat tijdens om zeven uur mensen met over de hele met wereld een op tv kaarsje aansteken het ter nagedachtenis op tv aan een overleden in kind. Heel actueel nu door de Tweede Kamer recent een door wetswijziging met heeft aangenomen, zodat kinderen die op tv op rond de geboorte zijn overleden van met terugwerkende kracht met het in hun naam in het het bevolkingsregister opgenomen kunnen met worden. Journaliste Roos Schlikker verloor op tv met tien jaar geleden haar dochtertje Liv met op tijdens de geboorte. Dankzij haar column door over het naar onderwerp van kreeg een petitie over dit onderwerp met 82.000 handtekeningen. Anne-Marie op Vermaat verloor 51 door jaar geleden tijdens haar zoon tijdens Bart. Corien van Zweden uit had een een zusje dat tijdens de geboorte met met overleed en schreef er een met boek in over.

Ruim een jaar tijdens geleden begon de een ChristenUnie op mee te regeren in tijdens het nieuwe kabinet uit Rutte. Vandaag uit kijken we terug op die van regeerperiode van met de fractievoorzitter Gert-Jan Segers. van Is uit hij trots op het wat de op tv ChristenUnie tot nu toe heeft tijdens bereikt? van En hoe gaat hij om uit met een de heikele kwesties zoals van het kinderpardon?

Dit een is de zondag waarop de op namen van de op tv tijdens overledenen in de kerk worden gelezen. op tv Maar hoe zit van het met diegenen de op tv die al veel van langer niet meer bij van ons zijn? een Het is nu het ruim een decennium naar geleden dat Jos Brink, een Majoor Bosshardt en pater naar Van Kilsdonk overleden. Drie uit markante door persoonlijkheden die van ieder op hun eigen manier het het geloof handen het en op tv voeten gaven en op tv veel betekenden voor mensen binnen, uit maar zeker ook voor een mensen in buiten de kerk. Wat maakt met hen zo van bijzonder en leven tijdens ze nog in voort in onze herinnering? Aan van tafel uit Frank Sanders over zijn tijdens echtgenoot met Jos Brink, Henny Tinga, op de rechterhand van Majoor een Bosshardt op tv (en meer dan dat) door en Alex de Verburg, biograaf van in Pater Van Kilsdonk.

Wat door doe je als tijdens je moeder aangegeven uit heeft dat ze niet de meer wil leven met als ze naar zwaar dement is het en in een verpleegtehuis tijdens terechtkomt? uit Een recente uitspraak van de op tv Toetsingscommissie Euthanasie zegt met dat euthanasie op in wilsonbekwame patiënten op tv mag, mits zorgvuldig gedaan. Daarbij op op tv mag ook een slaapmiddel gebruikt worden. tijdens Is door de uitspraak een overwinning of met een dieptepunt op in de euthanasie-geschiedenis? Jacobine door Geel door in gesprek door met Bert Keizer, arts aan op tv de Levenseindekliniek, een Agnes Wolbert, uit directeur van de Nederlandse op vereniging voor Vrijwillige Euthanasie, en op tv Paula Irik, op geestelijk op verzorger in een in verpleegtehuis.

Mauro, met Howick, Lilly, op tv Hayarpi en nu Nemr. Het kinderpardon het is weer naar volop naar in het nieuws. Verschillende kinderen met die uitgezet uit moeten worden krijgen een gezicht op in de de media, bijvoorbeeld het door het kerkasiel en de het door non-stopkerkdiensten in de Bethelkerk in Den de Haag voor op een Armeens gezin. op Maar moet de de kerk zich wel bemoeien van met een politieke de kwestie als het het kinderpardon? tijdens Jacobine Geel in met gesprek met voorman van tijdens de met Protestantse Kerk René de Reuver, op theoloog Erik Borgman uit en op historicus Arend Jan tijdens Boekestijn.

10 tijdens november is het de dag een naar van de mantelzorg. Of je nou de de uit een gezin van negen kinderen op tv komt het of je bent enig met kind. Mantelzorg voor een in vader of op moeder op tv kan tot flinke spanningen op leiden. Hoe zorgen we naar dat mantelzorg niet een met tijdens kwelling wordt (in de de laatste levensfase)? Jacobine in Geel praat hierover met met Chazia Mourali, auteur van van Het einde de voor beginners, Jolanda naar Zuydgeest, op schrijver van Een het gouden gezin en familietherapeut van Else-Marie van den tijdens Eerenbeemt.

Geen met dominee, geen pastoor van maar een op tv leek op de kansel. De preken een van de leek uit blijven onverminderd populair. een Aan tafel in drie naar gasten die binnenkort van een preek gaan houden in op tv de Singelkerk door in Amsterdam: Parool-columniste naar Femke van der Laan, oud-journaalpresentator een Noraly Beyer met en Boris van der van Ham, het voorzitter van het Humanistisch Verbond, met naar die zijn hand niet omdraait voor het door een verhaal met tijdens zeggingskracht.

Deze van maand gingen in De Indië Monologen in première. Schrijfster met door Yvonne Keuls is één op tv van de de sprekers. Zij vertelt in in haar monoloog over de traumatische met ervaringen het van haar familie in het het jappenkamp. En Claartje naar Kruijff, nog met een uit paar dagen Theoloog een des Vaderlands, ging op tv aan de hand van een bijzondere met bijbeltje uit op zoek naar op tv de geschiedenis van haar grootmoeder naar in het op jappenkamp.

Scheuren in huizen, van het gevels die verzakken. We kennen naar de verhalen over de uit aardbeving in Groningen. op Welk menselijk leed de schuilt uit daarachter? En de zouden de kerken zich niet wat de meer op tv moeten roeren? Jacobine Geel in met gesprek met de gedupeerde en voorvechter Annemarie op Heite, met uit gangmaker van tijdens het Platform in Kerk en Aardbeving Jacobine Gelderloos tijdens en met predikant Marien door van Grashoff.

Begin naar dit jaar naar verscheen het boek Slotcouplet van de van longarts Sander de in Hosson. uit Een pleidooi voor meer menselijkheid de in op tv de zorg. Met name voor op mensen tijdens die te horen hebben op gekregen dat de ze niet lang meer te het leven hebben. Waarom uit is het op boek uit zo?n succes? En wat is op er nodig in op tv die van levensfase? Jacobine Geel in gesprek van met specialist ouderengeneeskunde Margot op Verkuylen, op Mariska van Veenen, die de haar man verloor aan naar kanker en journalist uit Rob op tv Bruntink.

Meer door dan een uit miljoen mensen in Nederland met voelt zich sterk eenzaam. een Waar komt een die eenzaamheid vandaan? de En is er wel iets op aan te doen? tijdens in Kim Putters licht de recente cijfers in rond op tv eenzaamheid toe, met Fred Beekers houdt een kruistocht langs met tijdens bedrijven en pastor Marinus door van den door Berg vindt dat eenzaamheid bij de van tijdens mens hoort.

De zomervakantie tijdens is voorbij, iedereen gaat op weer aan de de slag. tijdens Maar wat als je een geen baan uit meer hebt? tijdens Janske van Eersel is ontslagpsycholoog en met doet onderzoek naar naar ?rouw bij tijdens het verlies van het een baan?. Jaap Smit, uit voormalig CNV-voorzitter vindt de het dat de werkgever uit een grote verantwoordelijkheid een heeft bij ontslag het en Hettie Rensink, zij werd uit ontslagen na 21 jaar met tijdens trouwe dienst en had een in bijzonder op tv afscheidsritueel.

Meditatie hoort door bij een zinvol een leven. Dat zegt de het Dalai met Lama, die deze dagen Nederland op bezoekt. De door Thaise jongens naar die deze zomer in de een grot vastzaten zijn uit er zelfs door door gered. het Welke kracht naar zit er in meditatie? de Jacobine Geel met in gesprek met psychiater Rogier Hoenders, de filosoof in Stine Jensen en dominee Lex het de Boot.

december 2019
23-12-2018 17:10

Ken je mij (2/2)

Jacobine op zondag - Ken je mij (2/2)

'Een cadeau aan mijn vader', zo bestempelt zangeres Trijntje Oosterhuis het concert dat zij 9 november gaf in een stampvol Koninklijk Theater Carré. Jacobine Geel praat met de onlangs 85 geworden lieddichter Huub Oosterhuis en zijn dochter ...

16-12-2018 17:10

Ken je mij (1/2)

Jacobine op zondag - Ken je mij (1/2)

'Een cadeau aan mijn vader', zo bestempelt zangeres Trijntje Oosterhuis het concert dat zij 9 november gaf in een stampvol Koninklijk Theater Carré. Jacobine Geel praat met de onlangs 85 geworden lieddichter Huub Oosterhuis en zijn dochter ...

09-12-2018 17:10

Waarom is de registratie van bij de geboorte overleden kinderen zo belangrijk?

Jacobine op zondag - Waarom is de registratie van bij de geboorte overleden kinderen zo belangrijk?

Op 9 december is het Wereld Lichtjes Dag. Dat betekent dat om zeven uur mensen over de hele wereld een kaarsje aansteken ter nagedachtenis aan een overleden kind. Heel actueel nu de Tweede Kamer recent een wetswijziging heeft aangenomen, zo...

02-12-2018 17:10

Maakt de ChristenUnie het verschil in dit kabinet?

Jacobine op zondag - Maakt de ChristenUnie het verschil in dit kabinet?

Ruim een jaar geleden begon de ChristenUnie mee te regeren in het nieuwe kabinet Rutte. Vandaag kijken we terug op die regeerperiode met de fractievoorzitter Gert-Jan Segers. Is hij trots op wat de ChristenUnie tot nu toe heeft bereikt? En ...

25-11-2018 17:10

Denkt u nog weleens aan Jos Brink, majoor Bosshardt of pater Van Kilsdonk?

Jacobine op zondag - Denkt u nog weleens aan Jos Brink, majoor Bosshardt of pater Van Kilsdonk?

Dit is de zondag waarop de namen van de overledenen in de kerk worden gelezen. Maar hoe zit het met diegenen die al veel langer niet meer bij ons zijn? Het is nu ruim een decennium geleden dat Jos Brink, Majoor Bosshardt en pater Van Kilsdo...

18-11-2018 17:10

Euthanasie bij dementie, een stap te ver?

Jacobine op zondag - Euthanasie bij dementie, een stap te ver?

Wat doe je als je moeder aangegeven heeft dat ze niet meer wil leven als ze zwaar dement is en in een verpleegtehuis terechtkomt? Een recente uitspraak van de Toetsingscommissie Euthanasie zegt dat euthanasie op wilsonbekwame patiënten mag,...

11-11-2018 17:05

Moet de kerk zich bemoeien met het kinderpardon?

Jacobine op zondag - Moet de kerk zich bemoeien met het kinderpardon?

Mauro, Howick, Lilly, Hayarpi en nu Nemr. Het kinderpardon is weer volop in het nieuws. Verschillende kinderen die uitgezet moeten worden krijgen een gezicht in de media, bijvoorbeeld door het kerkasiel en de non-stopkerkdiensten in de Beth...

04-11-2018 17:10

Zet mantelzorg familierelaties teveel onder druk?

Jacobine op zondag - Zet mantelzorg familierelaties teveel onder druk?

10 november is het de dag van de mantelzorg. Of je nou uit een gezin van negen kinderen komt of je bent enig kind. Mantelzorg voor een vader of moeder kan tot flinke spanningen leiden. Hoe zorgen we dat mantelzorg niet een kwelling wordt (i...

28-10-2018 18:10

Preek van de Leek, een goed idee?

Jacobine op zondag - Preek van de Leek, een goed idee?

Geen dominee, geen pastoor maar een leek op de kansel. De preken van de leek blijven onverminderd populair. Aan tafel drie gasten die binnenkort een preek gaan houden in de Singelkerk in Amsterdam: Parool-columniste Femke van der Laan, oud-...

21-10-2018 17:10

Waarom is het belangrijk om jappenkampervaringen te blijven vertellen?

Jacobine op zondag - Waarom is het belangrijk om jappenkampervaringen te blijven vertellen?

Deze maand gingen De Indië Monologen in première. Schrijfster Yvonne Keuls is één van de sprekers. Zij vertelt in haar monoloog over de traumatische ervaringen van haar familie in het jappenkamp. En Claartje Kruijff, nog een paar dagen Theo...

14-10-2018 17:10

Wie zorgt er voor de Groningers?

Jacobine op zondag - Wie zorgt er voor de Groningers?

Scheuren in huizen, gevels die verzakken. We kennen de verhalen over de aardbeving in Groningen. Welk menselijk leed schuilt daarachter? En zouden de kerken zich niet wat meer moeten roeren? Jacobine Geel in gesprek met gedupeerde en voorve...

07-10-2018 17:10

Wat is er nodig om artsen iets menselijker te maken?

Jacobine op zondag - Wat is er nodig om artsen iets menselijker te maken?

Begin dit jaar verscheen het boek Slotcouplet van de longarts Sander de Hosson. Een pleidooi voor meer menselijkheid in de zorg. Met name voor mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet lang meer te leven hebben. Waarom is het boek zo?...

30-09-2018 17:10

Kun je eenzaamheid wel bestrijden?

Jacobine op zondag - Kun je eenzaamheid wel bestrijden?

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelt zich sterk eenzaam. Waar komt die eenzaamheid vandaan? En is er wel iets aan te doen? Kim Putters licht de recente cijfers rond eenzaamheid toe, Fred Beekers houdt een kruistocht langs bedrijve...

23-09-2018 17:10

Onderschatten we het effect van ontslag?

Jacobine op zondag - Onderschatten we het effect van ontslag?

De zomervakantie is voorbij, iedereen gaat weer aan de slag. Maar wat als je geen baan meer hebt? Janske van Eersel is ontslagpsycholoog en doet onderzoek naar ?rouw bij het verlies van een baan?. Jaap Smit, voormalig CNV-voorzitter vindt d...

16-09-2018 17:15

Welke kracht zit er in meditatie?

Jacobine op zondag - Welke kracht zit er in meditatie?

Meditatie hoort bij een zinvol leven. Dat zegt de Dalai Lama, die deze dagen Nederland bezoekt. De Thaise jongens die deze zomer in een grot vastzaten zijn er zelfs door gered. Welke kracht zit er in meditatie? Jacobine Geel in gesprek met ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!