Programma gemist?

Ineke Koedam van van het Landelijk Expertisecentrum in Sterven vindt met van wel tijdens en houdt in een pleidooi voor een zogenaamd het palliatief verlof: betaald verlof het om een naaste een die gaat op tv sterven te verzorgen. Behalve een met uit Ineke Koedam praten we van erover met op tv Carin Gaemers, bekend van tijdens het manifest voor naar betere naar ouderenzorg, en NRC-journalist Frederiek het Weeda, wier man overleed aan naar op tv kanker.

Het van is vandaag Pasen. De van Mattäus-Passion, The Passion, door de kerk, tijdens overal horen we nog het een lijdensverhaal van Jezus het Christus. uit Jacobine Geel spreekt met met drie uit verhalenvertellers hoe zij dit eeuwenoude verhaal van op een creatieve een manier op tv weten te de brengen in de moderne op samenleving, met dominee het Ad van Nieuwpoort, zanger Jan uit Rot en tijdens verhalenverteller Kees door Posthumus.

Prostituee of van de vertrouweling in van Jezus? In in ieder geval een vrouw die naar intrigeert de en nieuwsgierig maakt. van Afgelopen week kwam er een een internationale speelfilm op over haar uit. tijdens Wat zegt uit Maria Magdalena op ons nog in tijdens deze tijd? Een gesprek de met Manuela van Kalsky, theoloog, Bram Moerland, cultuurfilosoof, en een in met Paul van Geest, hoogleraar tijdens Kerkgeschiedenis.

Bekraste posters, de vernielingen tijdens van billboards, demonstraties voor en tegen. met door Het beeld van twee zoenende van mannen roept van weerstand op. Hoe in is de houding van van Nederlanders ten opzichte tijdens van LHBT-ers? Een gesprek het met Kim Putters, het het directeur van het Sociaal op tv Cultureel Planbureau, LHBT- predikant in Wielie Elhorst en het schrijver Arthur de Japin.

Ze een is anders, maar tijdens ook mooi. Zo met beschrijft Marlies Kieft haar dochter uit met het syndroom met van tijdens Down. Wat tijdens betekent het om een kind met door op Down te hebben? En blijft met er een plek voor met deze kwetsbare kinderen van in onze samenleving? op In aanloop naar van tijdens de Wereld Downdag op 21 door maart van een gesprek met moeders van van kinderen met naar Down: Marlies Kieft tijdens en Linda Germs. met En met Jacqueline Kool, in onderzoeker en ambassadeur uit van Disability het Studies.

Mannen het gaan anders om met verlies een dan op vrouwen. Dat besefte journalist Tim op tijdens Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam met bij een een verkeersongeluk en hij het van alleen moest door zien te rooien door met de zijn zoons. Overdiek is op tv sinds kort therapeutisch met coach en richt zich op vooral in op mannen en verlies. van Hij is te gast, samen tijdens met Nathan uit Vos, hoofdredacteur van Zin een en Ruard Ganzevoort, de theoloog en Eerste met Kamerlid voor Groen op tv in Links. Ook zij verloren onverwachts een in op tv dierbare. Waarom praten veel mannen het moeilijk over op tv hun gevoelens en emoties, naar en hoe door kan dat tijdens anders?

Meer op dan een op tijdens de drie huwelijken eindigt in door een echtscheiding. van Een deel in daarvan loopt het uit op heftige ruzies, met weinig contact met een van naar de ouders uit en ellenlange tijdens rechtszaken. Hoe beperken we uit de de schade voor kinderen bij zo'n door vechtscheiding? We praten uit erover een met Arne, kind van een conflictueuze op uit scheiding, journalist Frénk van der Linden, met hij op vertelt over het een pijnlijke effect de van de scheiding van van z'n ouders op zijn het leven, en tijdens met oud-minister André Rouvoet, van voorzitter van op tv het Platform Scheiden met zonder Schade.

Als een tijdens kind niet lang meer in te leven met heeft... Hoe vertel met je dat aan een met op tv kind? Behandel je uit tot het laatste moment door door of niet? En hoe door tijdens maak je die laatste fase draagbaar uit of misschien wel door een waardevol? Jacobine Geel praat naar erover met kinderarts de Jan Peter Rake, Thinka Sanderse, de op tv die kinderen in op tv hun laatste levensfase filmt uit en Lowie van Gorp, door wiens de dochter Guusje is de overleden.

Op uit zondag 11 februari maakt op tv Daphne Deckers, de schrijver van uit het essay van de Maand van naar de spiritualiteit, een de winnaar bekend in in Jacobine tijdens op Zondag. Aan tafel zitten tijdens in twee van de uit genomineerden: Inez van naar Oord en Jelle Hermus. Van een Oord tijdens schreef het boek 'Rebible' op tv en Hermus 'Steeds met Leuker'. Vorig de jaar werd 'Rusteloosheid' van Ignaas van Devisch in bekroond tot Beste Spirituele op Boek 2017.

Op 30 in januari behandelt de de Eerste Kamer het een wetsvoorstel voor actieve door donorregistratie. De tijdens Tweede Kamer stemde al met door een kleine naar meerderheid voor de deze donorwet. De door bedoeling is dat iedere volwassen op Nederlander naar donor wordt, tenzij hij of van zij aangeeft van dat niet op tv te willen. Als in je niet reageert, word je door geregistreerd als persoon op die geen tijdens bezwaar heeft tijdens tegen orgaandonatie. Deze grote verandering op moet leiden een tot meer donoren. door De nieuwe donorwet op tv ligt voor veel mensen tijdens gevoelig. We praten het over de voors de en de tegens met tijdens theoloog en ethicus Theo Boer, directeur naar van de van Nierpatiënten uit Vereniging Hans Bart in en oud-politicus Job op Cohen.

Het is uit nu al weer de 65 van jaar geleden dat op tv grote delen van Nederland werden getroffen op door de de Watersnoodramp. Jacobine uit Geel spreekt met de twee mensen van die het hebben meegemaakt: Ria Geluk in en Jan in Overbeeke, en met Deltacommissaris door Wim Kuijken tijdens over de tijdens impact van die op ramp en naar over kwetsbaarheid en het veiligheid.

Maar liefst het 400.000 kinderen in Nederland de leven onder de de armoedegrens en het dat in een een van de in rijkste landen van de wereld. op Hoe komt dat in en wat kunnen in naar we er aan doen? En op wat naar doet dat met een een kind? Jacobine Geel van praat erover op met Heidi van der Laan, zij op een leeft zelf in armoede; Vincent door Cardinaal, op tv journalist en zelf het opgegroeid in armoede en Marc de Dullaert, voorheen het Kinderombudsman.

Een op tv stadium tussen leven en de dood waarin je de in mooiste op tv dingen beleeft. Een bijna-doodervaring. Hoe op verandert het je leven na zoiets? Het met is door de Maand van de Spiritualiteit door en naar we hebben in het erover met cardioloog Pim van uit Lommel en de met Lucia Prinsen en op tv Rinus van Warven. een Zij maakten zelf naar een dergelijke ervaring uit mee. Hoe naar verandert je naar leven na een de bijna-doodervaring?

Gemiddeld van één op de het drie huwelijken loopt uit op de het een scheiding. Scheiden we in misschien te snel? Jacobine tijdens Geel in gesprek door met de schrijfster Elke Geurts, die een serie het columns in in dagblad Trouw op over haar eigen een scheiding schrijft, Rolinka Klein-Kranenburg, dominee uit en met initiatiefnemer van de Parentshouses een in Amersfoort en op Annette Heffels, naar relatietherapeut.

april 2018
15-04-2018 16:10

Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Jacobine op zondag - Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Ineke Koedam van het Landelijk Expertisecentrum Sterven vindt van wel en houdt een pleidooi voor een zogenaamd palliatief verlof: betaald verlof om een naaste die gaat sterven te verzorgen. Behalve met Ineke Koedam praten we erover met Cari...

08-04-2018 16:10

Jacobine op zondag

Jacobine op zondag - Jacobine op zondag

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-04-2018 16:10

Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Jacobine op zondag - Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Het is vandaag Pasen. De Mattäus-Passion, The Passion, de kerk, overal horen we nog het lijdensverhaal van Jezus Christus. Jacobine Geel spreekt met drie verhalenvertellers hoe zij dit eeuwenoude verhaal op een creatieve manier weten te bre...

25-03-2018 16:10

Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Jacobine op zondag - Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Prostituee of de vertrouweling van Jezus? In ieder geval een vrouw die intrigeert en nieuwsgierig maakt. Afgelopen week kwam er een internationale speelfilm over haar uit. Wat zegt Maria Magdalena ons nog in deze tijd? Een gesprek met Manue...

18-03-2018 17:10

Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Jacobine op zondag - Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Bekraste posters, vernielingen van billboards, demonstraties voor en tegen. Het beeld van twee zoenende mannen roept weerstand op. Hoe is de houding van Nederlanders ten opzichte van LHBT-ers? Een gesprek met Kim Putters, directeur van het ...

11-03-2018 17:10

Blijft er plek voor kinderen met Down?

Jacobine op zondag - Blijft er plek voor kinderen met Down?

Ze is anders, maar ook mooi. Zo beschrijft Marlies Kieft haar dochter met het syndroom van Down. Wat betekent het om een kind met Down te hebben? En blijft er een plek voor deze kwetsbare kinderen in onze samenleving? In aanloop naar de Wer...

04-03-2018 17:10

Hoe gaan mannen om met verlies?

Jacobine op zondag - Hoe gaan mannen om met verlies?

Mannen gaan anders om met verlies dan vrouwen. Dat besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam bij een verkeersongeluk en hij het alleen moest zien te rooien met zijn zoons. Overdiek is sinds kort therapeutisch coach en...

25-02-2018 17:10

Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Jacobine op zondag - Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Meer dan een op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Een deel daarvan loopt uit op heftige ruzies, weinig contact met een van de ouders en ellenlange rechtszaken. Hoe beperken we de schade voor kinderen bij zo'n vechtscheiding? ...

18-02-2018 17:10

Wat heeft een kind nodig in de laatste levensfase?

Jacobine op zondag - Wat heeft een kind nodig in de laatste levensfase?

Als een kind niet lang meer te leven heeft... Hoe vertel je dat aan een kind? Behandel je tot het laatste moment door of niet? En hoe maak je die laatste fase draagbaar of misschien wel waardevol? Jacobine Geel praat erover met kinderarts J...

11-02-2018 17:10

Wie wint het Beste Spirituele Boek van 2018?

Jacobine op zondag - Wie wint het Beste Spirituele Boek van 2018?

Op zondag 11 februari maakt Daphne Deckers, schrijver van het essay van de Maand van de spiritualiteit, de winnaar bekend in Jacobine op Zondag. Aan tafel zitten twee van de genomineerden: Inez van Oord en Jelle Hermus. Van Oord schreef het...

04-02-2018 17:10

Moeten we mensen verplichten om donor te worden?

Jacobine op zondag - Moeten we mensen verplichten om donor te worden?

Op 30 januari behandelt de Eerste Kamer het wetsvoorstel voor actieve donorregistratie. De Tweede Kamer stemde al met een kleine meerderheid voor deze donorwet. De bedoeling is dat iedere volwassen Nederlander donor wordt, tenzij hij of zij...

28-01-2018 17:10

Hoe kwetsbaar zijn we na 65 jaar Watersnoodramp?

Jacobine op zondag - Hoe kwetsbaar zijn we na 65 jaar Watersnoodramp?

Het is nu al weer 65 jaar geleden dat grote delen van Nederland werden getroffen door de Watersnoodramp. Jacobine Geel spreekt met twee mensen die het hebben meegemaakt: Ria Geluk en Jan Overbeeke, en met Deltacommissaris Wim Kuijken over d...

21-01-2018 17:10

Moet er meer aandacht komen voor kinderen die in armoede leven?

Jacobine op zondag - Moet er meer aandacht komen voor kinderen die in armoede leven?

Maar liefst 400.000 kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens en dat in een van de rijkste landen van de wereld. Hoe komt dat en wat kunnen we er aan doen? En wat doet dat met een kind? Jacobine Geel praat erover met Heidi van der L...

14-01-2018 17:10

Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Jacobine op zondag - Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Een stadium tussen leven en dood waarin je de mooiste dingen beleeft. Een bijna-doodervaring. Hoe verandert je leven na zoiets? Het is de Maand van de Spiritualiteit en we hebben het erover met cardioloog Pim van Lommel en met Lucia Prinsen...

07-01-2018 17:10

Scheiden we misschien te snel?

Jacobine op zondag - Scheiden we misschien te snel?

Gemiddeld één op de drie huwelijken loopt uit op een scheiding. Scheiden we misschien te snel? Jacobine Geel in gesprek met schrijfster Elke Geurts, die een serie columns in dagblad Trouw over haar eigen scheiding schrijft, Rolinka Klein-Kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord