Programma gemist?

Een stadium de tussen leven en dood in op waarin je de mooiste dingen een beleeft. door Een bijna-doodervaring. Hoe verandert in je leven na zoiets? met Het is de Maand een van van de Spiritualiteit uit en we hebben het erover met met cardioloog Pim tijdens van Lommel en tijdens met Lucia Prinsen en met tijdens Rinus van Warven, zij uit maakten zelf een van dergelijke ervaring mee. Hoe van verandert je tijdens leven na een door bijna- doodervaring?

Mannen van gaan anders om met met verlies dan uit vrouwen. Dat besefte journalist op Tim Overdiek nadat zijn met door vrouw Jennifer omkwam een bij een verkeersongeluk en in hij het alleen moest zien op het te rooien met het zijn zoons. Overdiek is sinds tijdens kort een therapeutisch coach en een richt zich vooral op mannen de en verlies. in Hij is te naar gast, samen met van Nathan Vos, hoofdredacteur van een Zin en Ruard Ganzevoort, naar theoloog en een Eerste op Kamerlid voor Groen Links. Ook zij met verloren door onverwachts een op tv dierbare. Waarom praten veel mannen moeilijk van over door hun gevoelens en emoties, de en hoe kan dat tijdens naar anders?

Jacobine Geel in naar uit gesprek met (ervarings)deskundigen over op tv dementie.

Het is vandaag door Eeuwigheidszondag, de laatste in zondag van van het het kerkelijk jaar. Een moment om tijdens onze overleden op dierbaren te gedenken. Een tijdens ingewikkelde of misschien wel de bijzondere tijd naar van het jaar. Hoe in herdenk je in als het je kind naar is tijdens dat overlijdt? En hoe ga uit je op tv verder na tijdens zo'n immens verlies? Jacobine naar Geel in gesprek met Jan op tv Greven, die zijn op tv uit dochter Aartje verloor, met in rouwdeskundige Marinus van den Berg het en met op Wilma door Snakenborg, die haar dochter Vera op in 10-jarige leeftijd het verloor.

Nico tijdens de Fijter schreef in uit Trouw een artikel in over zijn ongewenste kinderloosheid. het De journalist werpt de de vraag op: op Waarom het zwijgen mannen over hun met kinderloosheid?, niet wetende wat van de een storm aan reacties het dat op naar zou leveren. Honderden brieven kreeg hij, door van vrouwen, maar met ook tijdens van mannen die zich naar herkennen de in zijn verhaal. Wij spreken tijdens erover met De Fijter, de Peter het Kuijpers, ongewenst kinderloos met en mist de aandacht voor in de man, en in familietherapeut in Else-Marie van den een Eerenbeemt.

Ineke Koedam met van een het Landelijk Expertisecentrum Sterven vindt van op wel en houdt in een pleidooi voor van in een zogenaamd palliatief verlof: betaald een verlof om de een naaste die gaat sterven het te verzorgen. op tv Behalve de met Ineke Koedam praten we erover van met Carin Gaemers, van bekend met van het manifest voor betere uit ouderenzorg, en NRC-journalist tijdens een Frederiek Weeda, wier man overleed in aan een kanker.

Het is vandaag van Pasen. op tv De Mattäus-Passion, The Passion, de door op tv kerk, overal horen met we nog het uit lijdensverhaal van Jezus Christus. Jacobine Geel op spreekt door met drie verhalenvertellers hoe zij naar dit eeuwenoude op verhaal op in een creatieve manier weten naar te van brengen in de moderne samenleving, met met dominee Ad op tv van uit Nieuwpoort, zanger Jan op Rot en verhalenverteller Kees uit Posthumus.

Prostituee of de in vertrouweling van Jezus? op In ieder geval met een in vrouw die intrigeert en nieuwsgierig op maakt. Afgelopen van week kwam er naar een door internationale speelfilm over haar uit. door Wat het zegt Maria Magdalena ons tijdens nog in met deze tijd? Een van gesprek met Manuela Kalsky, op theoloog, Bram Moerland, de cultuurfilosoof, en met Paul van met Geest, op tv hoogleraar Kerkgeschiedenis.

Bekraste posters, vernielingen het van billboards, de demonstraties de voor en tegen. Het beeld het van twee zoenende op mannen roept van weerstand op. met Hoe is de het houding van Nederlanders ten opzichte een van LHBT-ers? Een naar gesprek met Kim Putters, van directeur van het de Sociaal Cultureel met Planbureau, LHBT- naar predikant Wielie Elhorst en schrijver het Arthur van Japin.

Ze de is anders, maar ook mooi. een Zo beschrijft van Marlies uit Kieft haar dochter met het syndroom de van met Down. Wat betekent tijdens het om een kind naar met op tv Down te hebben? En tijdens blijft er met een plek voor deze met kwetsbare kinderen in onze door samenleving? In op aanloop naar de Wereld Downdag met op 21 met maart van een gesprek met op tv moeders van kinderen met Down: naar Marlies Kieft en Linda uit Germs. En met een Jacqueline Kool, tijdens onderzoeker en ambassadeur van op Disability op tv Studies.

Mannen gaan anders een om met verlies het dan vrouwen. Dat met door besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn het het vrouw Jennifer omkwam bij op tv een verkeersongeluk de en hij het alleen moest zien het het te rooien met met zijn zoons. Overdiek is sinds het kort therapeutisch in coach en richt op zich vooral met op mannen en verlies. tijdens Hij is te gast, samen de met met Nathan Vos, hoofdredacteur naar van Zin en Ruard tijdens Ganzevoort, op tv theoloog en Eerste uit Kamerlid voor Groen een Links. Ook zij verloren onverwachts een op dierbare. Waarom praten de veel mannen een moeilijk over hun gevoelens op en door emoties, en in hoe kan dat uit anders?

Meer de dan een op de door drie huwelijken eindigt naar in een echtscheiding. Een uit deel daarvan loopt naar uit op heftige van ruzies, weinig contact een met een van tijdens de met ouders en ellenlange van rechtszaken. Hoe op beperken we de van schade voor kinderen bij zo'n vechtscheiding? van We naar praten erover met Arne, kind met van een op tv conflictueuze scheiding, naar journalist Frénk van der het Linden, hij met vertelt over het pijnlijke effect tijdens de van de scheiding van z'n uit ouders op zijn naar leven, naar en met oud-minister André Rouvoet, in voorzitter van tijdens het Platform Scheiden zonder een Schade.

Als een kind door niet door lang meer te leven heeft... op tv Hoe vertel je de het dat aan een kind? Behandel het je tot het de laatste moment door het of niet? op tv En hoe maak je met die laatste fase draagbaar naar tijdens of misschien wel waardevol? Jacobine een Geel een praat erover met kinderarts Jan het Peter Rake, met Thinka Sanderse, die kinderen in tijdens met hun laatste levensfase filmt en Lowie op tv van Gorp, op tv wiens dochter Guusje is tijdens in overleden.

Op op zondag 11 februari het maakt Daphne uit Deckers, schrijver van op het essay van naar de Maand van door de spiritualiteit, de winnaar tijdens bekend in Jacobine op op tv Zondag. Aan met tafel zitten twee van de uit genomineerden: Inez van door het Oord en Jelle Hermus. tijdens Van Oord schreef het boek van het 'Rebible' en Hermus 'Steeds op tv Leuker'. Vorig jaar werd 'Rusteloosheid' naar van Ignaas Devisch een bekroond tot met Beste Spirituele Boek op tv 2017.

juli 2018
20-05-2018 17:10

Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Jacobine op zondag - Hoe verandert je leven na een bijna-doodervaring?

Een stadium tussen leven en dood waarin je de mooiste dingen beleeft. Een bijna-doodervaring. Hoe verandert je leven na zoiets? Het is de Maand van de Spiritualiteit en we hebben het erover met cardioloog Pim van Lommel en met Lucia Prinsen...

13-05-2018 17:05

Hoe gaan mannen om met verlies?

Jacobine op zondag - Hoe gaan mannen om met verlies?

Mannen gaan anders om met verlies dan vrouwen. Dat besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam bij een verkeersongeluk en hij het alleen moest zien te rooien met zijn zoons. Overdiek is sinds kort therapeutisch coach en...

06-05-2018 17:05

Hoe ga je om met je geliefde die dement wordt?

Jacobine op zondag - Hoe ga je om met je geliefde die dement wordt?

Jacobine Geel in gesprek met (ervarings)deskundigen over dementie.

29-04-2018 17:10

Hoe ga je verder na het overlijden van je kind?

Jacobine op zondag - Hoe ga je verder na het overlijden van je kind?

Het is vandaag Eeuwigheidszondag, de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Een moment om onze overleden dierbaren te gedenken. Een ingewikkelde of misschien wel bijzondere tijd van het jaar. Hoe herdenk je als het je kind is dat overlijdt?...

22-04-2018 17:10

Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet?

Jacobine op zondag - Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet?

Nico de Fijter schreef in Trouw een artikel over zijn ongewenste kinderloosheid. De journalist werpt de vraag op: Waarom zwijgen mannen over hun kinderloosheid?, niet wetende wat een storm aan reacties dat op zou leveren. Honderden brieven ...

15-04-2018 17:10

Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Jacobine op zondag - Is er in Nederland te weinig aandacht voor de laatste levensfase?

Ineke Koedam van het Landelijk Expertisecentrum Sterven vindt van wel en houdt een pleidooi voor een zogenaamd palliatief verlof: betaald verlof om een naaste die gaat sterven te verzorgen. Behalve met Ineke Koedam praten we erover met Cari...

08-04-2018 17:10

Jacobine op zondag

Jacobine op zondag - Jacobine op zondag

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-04-2018 17:10

Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Jacobine op zondag - Hoe vertellen we het Paasverhaal in deze tijd?

Het is vandaag Pasen. De Mattäus-Passion, The Passion, de kerk, overal horen we nog het lijdensverhaal van Jezus Christus. Jacobine Geel spreekt met drie verhalenvertellers hoe zij dit eeuwenoude verhaal op een creatieve manier weten te bre...

25-03-2018 17:10

Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Jacobine op zondag - Wat zegt Maria Magdalena ons juist in deze tijd?

Prostituee of de vertrouweling van Jezus? In ieder geval een vrouw die intrigeert en nieuwsgierig maakt. Afgelopen week kwam er een internationale speelfilm over haar uit. Wat zegt Maria Magdalena ons nog in deze tijd? Een gesprek met Manue...

18-03-2018 17:10

Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Jacobine op zondag - Hoe tolerant zijn wij ten opzichte van homo?s?

Bekraste posters, vernielingen van billboards, demonstraties voor en tegen. Het beeld van twee zoenende mannen roept weerstand op. Hoe is de houding van Nederlanders ten opzichte van LHBT-ers? Een gesprek met Kim Putters, directeur van het ...

11-03-2018 17:10

Blijft er plek voor kinderen met Down?

Jacobine op zondag - Blijft er plek voor kinderen met Down?

Ze is anders, maar ook mooi. Zo beschrijft Marlies Kieft haar dochter met het syndroom van Down. Wat betekent het om een kind met Down te hebben? En blijft er een plek voor deze kwetsbare kinderen in onze samenleving? In aanloop naar de Wer...

04-03-2018 17:10

Hoe gaan mannen om met verlies?

Jacobine op zondag - Hoe gaan mannen om met verlies?

Mannen gaan anders om met verlies dan vrouwen. Dat besefte journalist Tim Overdiek nadat zijn vrouw Jennifer omkwam bij een verkeersongeluk en hij het alleen moest zien te rooien met zijn zoons. Overdiek is sinds kort therapeutisch coach en...

25-02-2018 17:10

Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Jacobine op zondag - Hoe beperken we de schade voor kinderen bij een vechtscheiding?

Meer dan een op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Een deel daarvan loopt uit op heftige ruzies, weinig contact met een van de ouders en ellenlange rechtszaken. Hoe beperken we de schade voor kinderen bij zo'n vechtscheiding? ...

18-02-2018 17:10

Wat heeft een kind nodig in de laatste levensfase?

Jacobine op zondag - Wat heeft een kind nodig in de laatste levensfase?

Als een kind niet lang meer te leven heeft... Hoe vertel je dat aan een kind? Behandel je tot het laatste moment door of niet? En hoe maak je die laatste fase draagbaar of misschien wel waardevol? Jacobine Geel praat erover met kinderarts J...

11-02-2018 17:10

Wie wint het Beste Spirituele Boek van 2018?

Jacobine op zondag - Wie wint het Beste Spirituele Boek van 2018?

Op zondag 11 februari maakt Daphne Deckers, schrijver van het essay van de Maand van de spiritualiteit, de winnaar bekend in Jacobine op Zondag. Aan tafel zitten twee van de genomineerden: Inez van Oord en Jelle Hermus. Van Oord schreef het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 20-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord