Programma gemist?

We met zijn continue bereikbaar en op verbonden met anderen door met onze smartphones. Al in die versnipperde tijdens aandacht, wat doet dat in met op tv onze aanwezigheid in het hier het en nu? met Jacobine door Geel in gesprek met filosoof de Hans het Schnitzler, vlogger Annic van Wonderen in en met internetdominee Janneke Nijboer.

Nico de Fijter een schreef in Trouw naar een uit artikel over zijn uit ongewenste kinderloosheid. van De journalist werpt de naar vraag op; waarom zwijgen tijdens mannen de over hun kinderloosheid? Niet van wetende wat een storm naar aan reacties tijdens dat op zou leveren. Honderden een van brieven kreeg hij, van uit vrouwen, maar ook van uit mannen die zich met herkennen in een zijn verhaal. Wij op tv spreken erover met het De Fijter, Peter Kuijpers, van ongewenst kinderloos door en mist de de aandacht voor de uit man, en tijdens familietherapeut Else-Marie van den in Eerenbeemt.

Jacobine Geel uit gaat met op tv denkers en dichters in gesprek naar over het op meestgelezen boek in ter wereld: de met Bijbel. Te gast: schrijver in Abdelkader Benali; dichter en in theoloog het Huub Oosterhuis, in Baptistenvoorganger Orlando Bottenbley, Commissaris de van de het Koning van Zuid-Holland Jaap Smit uit en op oprichter van Happinez Inez van uit Oord.

Het rechtse kabinet tijdens met een den Bijbel, door zo noemde Lodewijk Asscher op tv gekscherend het nieuwe kabinet met in VVD, D66, CDA door en ChristenUnie! Maar de heeft het van nieuwe het kabinet ook echt een christelijke op signatuur? op tv Een gesprek met oud-minister het Andre Rouvoet, in burgemeester van Haarlem Jos Wienen naar en theoloog des een Vaderlands Claartje op Kruijff.

Als door je partner door z'n laatste fase ingaat, hoe kun op je op tv hem of haar een dan tot steun naar zijn? Hoe begeleid je de iemand als die met kiest een voor euthanasie? En hoe maak je van dat uit laatste stuk door draagbaar en misschien zelfs waardevol? Jacobine de van Geel praat erover met o.a. huisarts de Kea Fogelberg, die uit haar in man op tijdens weg naar het einde begeleidde, op tv en met hoogleraar zorgethiek het Carlo met Leget.

De het afgelopen jaren de is er steeds uit meer aandacht voor transseksualiteit. tijdens Maar hoe is van het om te horen een dat je op kind in de het verkeerde lichaam is geboren? in Hoe uit ga je daar als het ouders mee om? van En als tijdens gelovige ouder, speelt je geloof en van tijdens de kerk hierin een rol? met Jacobine Geel praat van hierover met tijdens Marianne Dekker door en Marjon Letter, op tv beiden moeder van op tv een transgender en Jolanda uit Molenaar, zelf transgender de en begeleider van in Transgender en de Geloof, een zelfhulpgroep voor het transgenders.

Het aantal van zelfdodingen onder ouderen neemt tijdens door toe, dat bleek van deze zomer uit de onderzoek van het CBS. met Is er een van verband tussen deze toename met en de discussie die het er door gaande is over voltooid leven? met Jacobine Geel op spreekt met oud-politica tijdens Hedy d'Ancona, met hoogleraar ouderengeneeskunde van Rudi Westendorp en onderzoekster Els van op op tv Wijngaarden over de vraag: weten op we wel in genoeg over door de beweegredenen achter in een doodswens?

Angela Merkel op tv blijft torenhoog met favoriet voor de de verkiezingen in Duitsland. De van kans tijdens dat zij voor de vierde keer in bondskanselier wordt is in groot. naar Een week voor uit de verkiezingen praat Jacobine door Geel met Kajsa in Ollongren (loco-burgemeester op Amsterdam), Duitsland-kenner Margriet van Brandsma en oud-minister van Buitenlandse het van Zaken Ben Bot over de vraag de of Merkel een in zegen de is voor naar Europa.

Jacobine Geel ontvangt door de Britse een religiewetenschapper en van schrijver Karen Armstrong. met Zij is bekend van in haar boeken over geweld naar en religie het en haar pleidooi voor op compassie. het Armstrong is in een Nederland om een eredoctoraat in met op ontvangst te nemen het aan de VU, vanwege haar bijzondere uit verdienste op het een door gebied van interreligieuze op tv dialoog. Jacobine Geel is geboeid door met Armstrong: 'Een een wijze en spannende het denker, deze vrouw. En een als zij op zegt dat van het vermogen naar tot compassie de lakmoesproef op tv is voor ware religiositeit, door ben ik uit graag bereid haar te geloven.' een met Geel gaat met de door vooraanstaande Britse de in gesprek over onder andere een de rol uit en de uit toekomst van religie in de samenleving op en de compassie naar die een we nodig hebben een voor een betere in wereld.

Moeten we op tv blijven herdenken? de Deze vraag stelt Jacobine Geel op tv aan schrijver Isabel op van Boetzelaer, op tv presentator Eric Corton en op tv programmamaker Ad van het Liempt. het Over een kleine uit twee weken, op 4 mei, in herdenkt op tv Nederland de oorlogsslachtoffers en vieren van we op 5 een de mei de bevrijding. op tv Wat zeggen de oorlogsverhalen nog en tijdens wat kunnen wij in er nog op mee? Hoe de belangrijk is het om te in blijven herdenken in en de verhalen door naar te geven? op Jacobine Geel praat erover door met drie mensen in van na op tv de oorlog op voor wie herdenken van nog grote betekenis heeft: in schrijver Isabel van op tv Boetzelaer, presentator Eric Corton van en programmamaker de Ad van naar Liempt.

Met de drie vertellers met uit The Passion gaat Jacobine naar Geel in op zoek naar hun persoonlijke tijdens verhaal van hoop naar en opstanding: met op Jorgen Raymann, een Lenette van Dongen en op tv Remco Veldhuis. Pasen is met het feest van de de opstanding. Ieder op tv jaar kijken op tv er van miljoenen mensen naar The Passion. Met tijdens drie vertellers met uit The van Passion gaat Jacobine op Geel op naar zoek naar hun persoonlijke een verhaal van hoop en de opstanding: met uit Jorgen Raymann, een Lenette van Dongen en uit Remco Veldhuis.

Jacobine Geel van in gesprek met Aaltje uit van Zweden, moeder het uit van de autistische Benjamin, in psychiater en autisme-deskundige Bram Sizoo op en Gerard van van Wolferen, de hij is tijdens docent aan de kunstacademie In Nederland een heeft één procent het van de mensen een autisme. op Hoe gaan we om met door mensen in met autisme? Die vraag klonk door op tv de afgelopen dagen tijdens de uit Autismeweek en ook hier met aan de op tv tafel van Jacobine op naar zondag gaan we het het erover de hebben. in Wat betekent autisme voor van hen die het hebben en door door voor hun omgeving? Jacobine Geel in het gesprek van met Aaltje van op Zweden, moeder van de een autistische Benjamin op tv en voorzitter van Stichting Papageno op voor het jongeren met autisme, psychiater en de autisme-deskundige het Bram Sizoo en Gerard uit van Wolferen, hij door is docent op aan de kunstacademie door in Utrecht van en heeft zelf naar autisme.

Discussie op tv tussen journalist/onderzoeker Margalith een Kleijwegt, docent maatschappijleer Halil Karaslaan in en schrijver Natascha een van Weezel. Leraren uit die onderwerpen uit een de een weg gaan. op tv Leerlingen die zich terugtrekken met in hun eigen groep. Uit met een recent onderzoek van DUO Onderwijsonderzoek de blijkt dat een op het door negen leraren lastige onderwerpen in uit de klas door uit de in weg gaan. Onderwerpen als terrorisme, met homoseksualiteit, het slavernijverleden het en de politieke door situatie in met Turkije zijn lastig te bespreken van in de op tv klas. Kinderen gaan om naar met kinderen naar met dezelfde tijdens etnische achtergrond. Leraren maken zich een zorgen om met de op mislukte integratie in de klas. de Is de met kloof in het een onderwijs te door overbruggen door meer op tv nadruk te leggen op op onze Nederlandse normen tijdens en waarden? Moeten scholen de in hoeder zijn van in de naar Nederlandse identiteit? Een gesprek met het journalist Margalith Kleijwegt een naar die deze situatie ook uit tegenkwam in haar onderzoek 'Twee het werelden, Twee werkelijkheden'. van uit Docent maatschappijleer Halil Karaslaan met vertelt hoe met hij in de klas het in gesprek het aangaat over gevoelige onderwerpen. naar En journalist Natascha van Weezel het tijdens beschrijft in haar van boek 'Thuis bij de tijdens vijand' de manier waarop zij op persoonlijk de het kloof tussen joden een en van moslims probeert te uit overbruggen.

november 2017
19-11-2017 17:10

Worden we asocialer van altijd online zijn?

Jacobine op zondag - Worden we asocialer van altijd online zijn?

We zijn continue bereikbaar en verbonden met anderen door onze smartphones. Al die versnipperde aandacht, wat doet dat met onze aanwezigheid in het hier en nu? Jacobine Geel in gesprek met filosoof Hans Schnitzler, vlogger Annic van Wondere...

12-11-2017 17:10

Jacobine op zondag

Jacobine op zondag - Jacobine op zondag

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

05-11-2017 17:10

Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet

Jacobine op zondag - Ongewenst kinderloos, waarom horen we de mannen niet

Nico de Fijter schreef in Trouw een artikel over zijn ongewenste kinderloosheid. De journalist werpt de vraag op; waarom zwijgen mannen over hun kinderloosheid? Niet wetende wat een storm aan reacties dat op zou leveren. Honderden brieven k...

29-10-2017 17:10

De Bijbel

Jacobine op zondag - De Bijbel

Jacobine Geel gaat met denkers en dichters in gesprek over het meestgelezen boek ter wereld: de Bijbel. Te gast: schrijver Abdelkader Benali; dichter en theoloog Huub Oosterhuis, Baptistenvoorganger Orlando Bottenbley, Commissaris van de Ko...

22-10-2017 17:10

Heeft het nieuwe kabinet een christelijke signatuur?

Jacobine op zondag - Heeft het nieuwe kabinet een christelijke signatuur?

Het rechtse kabinet met den Bijbel, zo noemde Lodewijk Asscher gekscherend het nieuwe kabinet met VVD, D66, CDA en ChristenUnie! Maar heeft het nieuwe kabinet ook echt een christelijke signatuur? Een gesprek met oud-minister Andre Rouvoet, ...

15-10-2017 17:10

Hoe steun je je partner tot de dood je scheidt?

Jacobine op zondag - Hoe steun je je partner tot de dood je scheidt?

Als je partner z'n laatste fase ingaat, hoe kun je hem of haar dan tot steun zijn? Hoe begeleid je iemand als die kiest voor euthanasie? En hoe maak je dat laatste stuk draagbaar en misschien zelfs waardevol? Jacobine Geel praat erover met ...

08-10-2017 17:10

Houdt God van mijn kind als het transgender is?

Jacobine op zondag - Houdt God van mijn kind als het transgender is?

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor transseksualiteit. Maar hoe is het om te horen dat je kind in het verkeerde lichaam is geboren? Hoe ga je daar als ouders mee om? En als gelovige ouder, speelt je geloof en de kerk hierin e...

01-10-2017 17:10

Jacobine op zondag

Jacobine op zondag - Jacobine op zondag

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-09-2017 17:10

Als ouderen zeggen dat ze dood willen...

Jacobine op zondag - Als ouderen zeggen dat ze dood willen...

Het aantal zelfdodingen onder ouderen neemt toe, dat bleek deze zomer uit onderzoek van het CBS. Is er een verband tussen deze toename en de discussie die er gaande is over voltooid leven? Jacobine Geel spreekt met oud-politica Hedy d'Ancon...

17-09-2017 17:10

Is Angela Merkel een zegen voor Europa?

Jacobine op zondag - Is Angela Merkel een zegen voor Europa?

Angela Merkel blijft torenhoog favoriet voor de verkiezingen in Duitsland. De kans dat zij voor de vierde keer bondskanselier wordt is groot. Een week voor de verkiezingen praat Jacobine Geel met Kajsa Ollongren (loco-burgemeester Amsterdam...

10-09-2017 17:10

Wat is de rol van religie in onze veranderende samenleving?

Jacobine op zondag - Wat is de rol van religie in onze veranderende samenleving?

Jacobine Geel ontvangt de Britse religiewetenschapper en schrijver Karen Armstrong. Zij is bekend van haar boeken over geweld en religie en haar pleidooi voor compassie. Armstrong is in Nederland om een eredoctoraat in ontvangst te nemen aa...

23-04-2017 17:10

Moeten we blijven herdenken?

Jacobine op zondag - Moeten we blijven herdenken?

Moeten we blijven herdenken? Deze vraag stelt Jacobine Geel aan schrijver Isabel van Boetzelaer, presentator Eric Corton en programmamaker Ad van Liempt. Over een kleine twee weken, op 4 mei, herdenkt Nederland de oorlogsslachtoffers en vie...

16-04-2017 17:10

Is het paasverhaal actueler dan ooit?

Jacobine op zondag - Is het paasverhaal actueler dan ooit?

Met drie vertellers uit The Passion gaat Jacobine Geel op zoek naar hun persoonlijke verhaal van hoop en opstanding: met Jorgen Raymann, Lenette van Dongen en Remco Veldhuis. Pasen is het feest van de opstanding. Ieder jaar kijken er miljoe...

09-04-2017 17:10

Is er genoeg begrip voor mensen met autisme?

Jacobine op zondag - Is er genoeg begrip voor mensen met autisme?

Jacobine Geel in gesprek met Aaltje van Zweden, moeder van de autistische Benjamin, psychiater en autisme-deskundige Bram Sizoo en Gerard van Wolferen, hij is docent aan de kunstacademie In Nederland heeft één procent van de mensen autisme....

02-04-2017 17:10

Moeten scholen de hoeder zijn van de Nederlandse identiteit?

Jacobine op zondag - Moeten scholen de hoeder zijn van de Nederlandse identiteit?

Discussie tussen journalist/onderzoeker Margalith Kleijwegt, docent maatschappijleer Halil Karaslaan en schrijver Natascha van Weezel. Leraren die onderwerpen uit de weg gaan. Leerlingen die zich terugtrekken in hun eigen groep. Uit recent ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jacobine op zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jacobine op zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jacobine op zondag bij Jacobine op zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jacobine op zondag. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jacobine op zondag gemist

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jacobine op zondag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jacobine op zondag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jacobine op zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Jacobine op zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord