Programma gemist?

De twaalfjarige in Mussa is de met zijn ouders uit Ethiopië met gevlucht. Hij de weigert al het zes jaar op om te praten. Als zijn een vader wordt gearresteerd moet in hij met het zijn moeder het het land in verlaten.

mei 2020
11-01-2016 22:57

2Doc: Mussa

2Doc: Mussa - 2Doc: Mussa

De twaalfjarige Mussa is met zijn ouders uit Ethiopië gevlucht. Hij weigert al zes jaar om te praten. Als zijn vader wordt gearresteerd moet hij met zijn moeder het land verlaten.

2Doc: Mussa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mussa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mussa bij 2Doc: Mussa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mussa. Heb je een uitzending van 2Doc: Mussa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mussa gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mussa? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mussa, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mussa gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mussa? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mussa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2016 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!