Programma gemist?

Voor de zedendelinquenten in Florida is door het verboden de om in een kinderrijke naar omgeving te van wonen. Daarom wonen veel delinquenten de in het trailer met park Florida Justitie op Transitions - bekend met als 'Pervert het Park'.Meer Net als in tijdens veel andere van staten van de van VS is met het voor op zedendelinquenten in Florida het verboden om zich binnen een met straal van 300 m met van locaties de te vestigen waar kinderen op in in de buurt komen. op Daarom wonen veel naar zedendelinquenten onder bruggen of in van het een bos - de of in het trailer park Florida tijdens Justitie Transitions een - de bekend als Pervert Park. Het trailerpark door is een met privé-initiatief van de moeder op van door een veroordeelde een zedendelinquent. Toen haar zoon van geen geschikte woning met kon krijgen toen van hij vrijkwam, van startte zij het Florida van Justice Transitions trailer park. tijdens Het trailerpark is de van het thuisbasis van 120 veroordeelde zedendelinquenten. de De naam van met het instituut door is gekozen om te laten op zien het dat er hoop is op een verandering, omdat op tv mensen kunnen in veranderen. Maar is op tv dat wel op tv zo als het het gaat om seksueel misbruik van naar kinderen en op minderjarigen? De misdaden waar met men voor is naar gestraft variëren van van een de klein vergrijp tot verschrikkelijke misdaden. van De documentaire volgt het met dagelijks leven de van de het zedendelinquenten en hun re-integratie in uit de maatschappij. van De makers van Pervert door Park proberen de op tv van zedendelinquenten te begrijpen, zonder hun tijdens gedrag goed tijdens te praten.Minder

mei 2021
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!