Programma gemist?

Voor zedendelinquenten de in Florida op tv is het verboden om in het een kinderrijke omgeving de het te wonen. Daarom tijdens wonen veel delinquenten door in het trailer park tijdens Florida Justitie Transitions uit - bekend als op 'Pervert Park'.Meer Net als in het veel andere staten een van de VS een is een het voor zedendelinquenten in Florida van verboden om zich door binnen een straal op tv van 300 van m de van locaties te vestigen waar kinderen tijdens in de een buurt tijdens komen. Daarom wonen in veel zedendelinquenten onder bruggen in of in het bos de - of in het de een trailer park Florida Justitie in Transitions - bekend in als Pervert Park. Het trailerpark uit is een privé-initiatief naar uit van de moeder van een op tv veroordeelde zedendelinquent. Toen met haar zoon van geen geschikte woning kon krijgen uit toen door hij vrijkwam, startte zij op het Florida Justice Transitions op tv trailer park. in Het trailerpark tijdens is de thuisbasis van 120 de veroordeelde zedendelinquenten. naar De naam van het het instituut van is gekozen om op tv te laten zien van dat er hoop is naar op verandering, omdat mensen op tv kunnen veranderen. op tv Maar van is dat wel zo als een het van gaat om seksueel misbruik van kinderen de en minderjarigen? De met misdaden in waar men voor is gestraft met variëren van een tijdens klein vergrijp op tv tot uit verschrikkelijke misdaden. De documentaire volgt het tijdens dagelijks een leven van de tijdens zedendelinquenten en hun re-integratie tijdens in met de maatschappij. De op makers van Pervert Park proberen de de zedendelinquenten te uit begrijpen, tijdens zonder hun gedrag goed te naar praten.Minder

januari 2021
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!