Programma gemist?

Voor naar zedendelinquenten in in Florida is het het verboden om in een kinderrijke in omgeving de te wonen. Daarom wonen veel delinquenten de in het trailer een een park Florida Justitie een Transitions - bekend tijdens als 'Pervert Park'.Meer Net als naar in veel andere staten met in van de VS is het voor van zedendelinquenten met in Florida tijdens verboden om zich binnen een door straal van het 300 m van locaties door te vestigen de waar kinderen in in de buurt komen. op Daarom wonen veel zedendelinquenten een onder bruggen of in tijdens van het bos - van of in het trailer park uit Florida Justitie in Transitions - van bekend als Pervert Park. Het trailerpark uit is een privé-initiatief met van de moeder van van een de veroordeelde zedendelinquent. Toen uit haar naar zoon geen geschikte woning op tv kon krijgen toen tijdens hij vrijkwam, van startte zij het Florida Justice Transitions met trailer park. in Het trailerpark is op tv de thuisbasis op van 120 veroordeelde zedendelinquenten. De van op naam van het met instituut is gekozen het om te laten met zien dat er hoop is op op tv verandering, omdat uit mensen kunnen veranderen. een Maar op tv is dat wel met zo als het een gaat om seksueel misbruik van met kinderen en tijdens minderjarigen? De misdaden waar men op tv voor de is gestraft variëren het van een klein vergrijp het tot het verschrikkelijke misdaden. De documentaire de volgt het dagelijks uit leven van de zedendelinquenten op en hun re-integratie in in de maatschappij. De met makers van Pervert door Park proberen de door zedendelinquenten te op begrijpen, zonder hun een gedrag goed te op tv praten.Minder

mei 2020
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!