Programma gemist?

Voor met zedendelinquenten in Florida is het door verboden het om in een kinderrijke met omgeving te wonen. naar Daarom wonen veel in delinquenten in op het trailer park Florida Justitie in met Transitions - bekend als 'Pervert tijdens Park'.Meer Net als in naar veel andere op tv staten met van de VS is het voor naar met zedendelinquenten in Florida door verboden om zich binnen een met straal op tv van 300 m van locaties te door vestigen op waar kinderen een in de buurt komen. Daarom wonen met met veel zedendelinquenten onder bruggen van of in het bos de - of in het het trailer park Florida op Justitie Transitions met - bekend het als Pervert van Park. Het trailerpark met is een privé-initiatief door van de moeder van een naar veroordeelde zedendelinquent. met Toen haar zoon geen geschikte op tv woning kon krijgen de toen hij de vrijkwam, startte tijdens zij het Florida met Justice Transitions trailer park. door Het trailerpark met is de thuisbasis van 120 het veroordeelde naar zedendelinquenten. De naam het van het instituut is in gekozen om het te laten zien dat er met hoop naar is op verandering, met omdat mensen naar kunnen veranderen. Maar van is dat wel zo als op tv het gaat om seksueel het een misbruik van kinderen en minderjarigen? De op misdaden waar men door voor is gestraft in variëren van een op klein vergrijp tot in naar verschrikkelijke misdaden. De documentaire volgt een het dagelijks leven uit van de zedendelinquenten en in hun met re-integratie in de maatschappij. in De makers uit van Pervert Park proberen de op tv in zedendelinquenten te begrijpen, zonder hun een gedrag goed het te praten.Minder

september 2020
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!