Programma gemist?

Voor naar zedendelinquenten in Florida is in het verboden om met in een kinderrijke op tv omgeving te wonen. de Daarom wonen veel een delinquenten in uit het trailer park Florida Justitie in tijdens Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer naar Net als in een op tv veel andere staten het van de VS is het voor een zedendelinquenten naar in Florida verboden om van zich de binnen een straal van 300 m met van met locaties te vestigen waar kinderen van in het de buurt komen. Daarom de wonen met veel zedendelinquenten onder bruggen een of in het bos - uit of een in het trailer een park Florida Justitie Transitions op tv - bekend als Pervert een Park. Het met trailerpark is een uit privé-initiatief door van de moeder de van een veroordeelde zedendelinquent. Toen haar in zoon een geen geschikte woning een kon krijgen toen het hij vrijkwam, startte zij uit het op Florida Justice Transitions trailer in park. Het trailerpark is de door naar thuisbasis van 120 veroordeelde een zedendelinquenten. De naam van op het instituut een is gekozen om van te laten zien dat met er hoop op is op verandering, een omdat mensen kunnen veranderen. Maar tijdens is dat door wel zo als de het de gaat om seksueel misbruik van kinderen op en minderjarigen? De in misdaden op waar men voor is gestraft in variëren door van een klein met vergrijp tot verschrikkelijke misdaden. met De met documentaire volgt het dagelijks op leven van de een zedendelinquenten en hun re-integratie naar in op de maatschappij. De makers met van Pervert Park proberen op de zedendelinquenten te door begrijpen, zonder hun gedrag naar goed te in praten.Minder

oktober 2019
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!