Programma gemist?

Voor zedendelinquenten van in Florida is door het verboden om in de naar een kinderrijke omgeving te wonen. het Daarom wonen veel in delinquenten in het het trailer park Florida een Justitie op tv Transitions - bekend als 'Pervert op Park'.Meer Net uit als in veel andere tijdens staten van een de VS is het voor op zedendelinquenten in Florida naar verboden om op tv zich binnen een tijdens straal in van 300 m van locaties te op van vestigen waar kinderen in de op buurt komen. Daarom wonen het veel zedendelinquenten onder de bruggen of uit in het een bos - of in de het op tv trailer park Florida door Justitie Transitions - bekend als Pervert een Park. Het trailerpark naar is een uit privé-initiatief van van de moeder van uit een veroordeelde zedendelinquent. Toen van haar in zoon geen geschikte woning kon krijgen de van toen hij vrijkwam, startte een zij het de Florida Justice Transitions trailer park. met Het trailerpark is de met thuisbasis het van 120 veroordeelde zedendelinquenten. op De naam van het het instituut is met gekozen op om te laten zien dat er op tv van hoop is op het verandering, omdat mensen kunnen het veranderen. Maar is in dat wel zo de als het gaat om seksueel door misbruik de van kinderen het en minderjarigen? De misdaden waar een men voor op tv is gestraft variëren van een naar klein door vergrijp tot verschrikkelijke een misdaden. De documentaire door volgt het dagelijks op tv leven van de zedendelinquenten en op hun van re-integratie in de naar maatschappij. De makers in van Pervert Park proberen de door zedendelinquenten de te begrijpen, zonder hun door gedrag goed te tijdens praten.Minder

september 2021
12-01-2016 22:55

2Doc: Pervert Park

2Doc: Pervert Park - 2Doc: Pervert Park

Voor zedendelinquenten in Florida is het verboden om in een kinderrijke omgeving te wonen. Daarom wonen veel delinquenten in het trailer park Florida Justitie Transitions - bekend als 'Pervert Park'.Meer Net als in veel andere staten van de...

2Doc: Pervert Park gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Pervert Park de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Pervert Park bij 2Doc: Pervert Park liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Pervert Park. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Pervert Park gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Pervert Park gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Pervert Park? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Pervert Park kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!