Programma gemist?

Wat groeit een er op tv bij vrouwen als ze in opgewonden zijn en door bevat een zaadlozing meer of tijdens minder calorieën de dan een rookworst? Deze uit en 23 andere in vragen komen de aan bod tijdens het ‘De de Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en op Rick Brandsteder door nemen Nederland, vijf een BN’ers tijdens en vijf publieksvakken mee onder de naar lakens op tv en prikkelen het brein. Onder in de seksueel wetenschappelijke op tv leiding de van Goedele Liekens wordt tijdens de bedkennis door van 2017 vanavond bij op RTL 5 in getest. Vijf bekende met Nederlanders strijden in de van studio om de door sekspert van naar 2017 te worden. Zangeres van en drievoudig de playmate Patricia Paay neemt naar het op tegen de de man naar met de meeste op tv vrouwelijke YouTubevolgers Giel de naar Winter, ‘Oh Oh Daar Gaan op tv We naar Weer’-ster Geneviève Fox, met winnares van ‘Holland’s Next uit Topmodel door 2016’ Loiza Lamers en presentator, een model, muzikant door en misschien wel dé meest tijdens van begeerde man van Nederland Kay Nambiar. het De door BN’ers zijn op tv ieder gekoppeld aan naar hun eigen publieksvak: sexy op moeders, onliners, uit stouterts, babes en hunks. De vragen zijn het een onderverdeeld in vijf categorieën. In naar de categorie in ‘ken je lichaam’ wordt gekeken op tv naar de invloed een de van seks op in het lichaam en andersom. In door de tweede ronde, ‘tussen tijdens de lakens’, op tv wordt meer ingegaan op een de praktische kant. tijdens Seksuele de gewoontes in andere naar landen komen naar aan de orde de in de categorie ‘over de grens’. tijdens in De ‘kut en klotevragen’ het geven antwoord van op moeilijke vragen over elkaars edele door delen. In de uit het laatste categorie, ‘porno met en passie’ wordt de het wereld van uit plaatjes en begeerte op tv belicht.

juli 2021
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!