Programma gemist?

Wat groeit er de uit bij vrouwen als een ze opgewonden zijn en bevat een op tv de zaadlozing meer of minder calorieën dan de het een rookworst? Deze de en 23 andere vragen naar komen aan tijdens bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau en de Rick Brandsteder de nemen van Nederland, vijf BN’ers en vijf met publieksvakken mee onder de tijdens lakens een en prikkelen het brein. Onder de de seksueel van wetenschappelijke leiding van Goedele met Liekens in wordt de bedkennis van tijdens 2017 vanavond in bij RTL 5 getest. Vijf bekende uit Nederlanders door strijden in de studio van om in de sekspert van een 2017 te worden. Zangeres en drievoudig door playmate door Patricia Paay neemt het op op tv tegen met de man met de uit meeste vrouwelijke YouTubevolgers de Giel de Winter, uit ‘Oh op tv Oh Daar Gaan We een Weer’-ster Geneviève uit Fox, winnares van ‘Holland’s op Next Topmodel 2016’ Loiza een Lamers in en presentator, model, muzikant en misschien met wel dé op meest begeerde man op tv van Nederland Kay naar Nambiar. De een BN’ers zijn ieder gekoppeld op aan hun in eigen publieksvak: sexy met moeders, onliners, stouterts, in babes en hunks. De uit vragen zijn uit onderverdeeld in vijf categorieën. In de door naar categorie ‘ken je lichaam’ wordt gekeken in naar de van invloed van seks op de op het lichaam en andersom. In de naar tweede ronde, ‘tussen uit de lakens’, de wordt meer ingegaan op uit de praktische kant. op Seksuele uit gewoontes in andere landen uit komen aan de met orde in een de categorie met ‘over de grens’. op tv De ‘kut en klotevragen’ een geven antwoord op moeilijke een vragen over elkaars edele tijdens op delen. In de laatste een categorie, ‘porno in en passie’ wordt door de wereld van plaatjes met en begeerte met belicht.

augustus 2020
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!