Programma gemist?

Wat uit groeit er bij vrouwen als in ze opgewonden zijn naar in en bevat een zaadlozing meer of uit op minder calorieën dan een rookworst? Deze van een en 23 andere vragen komen op tv aan bod tijdens ‘De met op Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau op en Rick Brandsteder met nemen Nederland, uit vijf BN’ers en vijf publieksvakken de uit mee onder de lakens op tv en prikkelen het brein. op tv Onder de seksueel op tv wetenschappelijke leiding van Goedele op tv de Liekens wordt de bedkennis van 2017 het vanavond het bij RTL 5 getest. Vijf in bekende een Nederlanders strijden in de studio om tijdens de sekspert van tijdens in 2017 te worden. Zangeres en drievoudig van het playmate Patricia Paay neemt het op op tv tegen de uit man met de meeste de vrouwelijke YouTubevolgers het Giel op de Winter, ‘Oh Oh Daar Gaan tijdens van We Weer’-ster Geneviève Fox, winnares een van ‘Holland’s Next door Topmodel het 2016’ Loiza Lamers en presentator, model, naar muzikant en misschien tijdens naar wel dé meest begeerde de man van Nederland Kay Nambiar. het De BN’ers uit zijn ieder gekoppeld uit aan door hun eigen publieksvak: sexy moeders, het onliners, stouterts, babes en naar hunks. De vragen zijn naar op onderverdeeld in vijf het categorieën. In de categorie tijdens ‘ken je lichaam’ door wordt gekeken naar de op invloed van met seks op tijdens het lichaam en door andersom. In de tweede ronde, ‘tussen in de lakens’, uit wordt meer ingegaan het op de praktische kant. op in Seksuele gewoontes in andere landen van komen aan de in orde in de in categorie ‘over de grens’. het op tv De ‘kut en klotevragen’ geven tijdens antwoord op naar moeilijke vragen over op elkaars edele door delen. In de laatste categorie, ‘porno met en naar passie’ wordt de wereld met van een plaatjes en begeerte met belicht.

november 2020
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!