Programma gemist?

Wat groeit met er bij van vrouwen als naar ze opgewonden zijn en bevat een een zaadlozing meer tijdens of minder calorieën dan het een de rookworst? Deze en in 23 andere vragen komen aan het bod tijdens ‘De tijdens Nationale tijdens Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en op Rick Brandsteder tijdens nemen Nederland, vijf het BN’ers en vijf publieksvakken door van mee onder de lakens en prikkelen op het brein. Onder van een de seksueel wetenschappelijke leiding van van Goedele Liekens het wordt de door bedkennis van 2017 het vanavond bij RTL door 5 getest. Vijf bekende Nederlanders strijden in een de op studio om de sekspert door van 2017 te de worden. Zangeres en in drievoudig playmate in Patricia Paay een neemt het op tegen de naar man met tijdens de meeste vrouwelijke op tv YouTubevolgers Giel het de Winter, ‘Oh Oh Daar uit Gaan We Weer’-ster het Geneviève Fox, winnares van op tv ‘Holland’s op Next Topmodel 2016’ Loiza Lamers uit en presentator, tijdens model, van muzikant en misschien het wel dé meest begeerde man van op tv uit Nederland Kay Nambiar. het De BN’ers zijn ieder tijdens gekoppeld aan hun eigen op publieksvak: sexy moeders, de onliners, stouterts, babes en met hunks. De vragen zijn een onderverdeeld naar in vijf categorieën. op tv In de in categorie ‘ken je lichaam’ met wordt gekeken naar de invloed op van seks op van het het lichaam en andersom. met In de tweede ronde, naar ‘tussen de de lakens’, wordt door meer ingegaan op op de praktische kant. Seksuele gewoontes in in andere landen komen de aan de orde tijdens in op tv de categorie ‘over van de grens’. door De ‘kut en klotevragen’ geven de antwoord op een moeilijke vragen over elkaars naar edele delen. In naar de met laatste categorie, ‘porno uit en passie’ wordt de een wereld van plaatjes en in begeerte op tv belicht.

oktober 2019
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!