Programma gemist?

Wat groeit tijdens er bij vrouwen als door ze door opgewonden zijn en op bevat een zaadlozing meer naar of de minder calorieën dan de een rookworst? Deze met en 23 andere vragen tijdens komen aan bod tijdens met ‘De Nationale naar Sekstest 2017’. uit Yolanthe Sneijder-Cabau en op tv Rick Brandsteder nemen Nederland, vijf uit BN’ers en vijf met publieksvakken een mee onder de lakens tijdens en prikkelen op tv het brein. Onder de seksueel wetenschappelijke door het leiding van Goedele Liekens wordt de het bedkennis van de 2017 vanavond uit bij RTL 5 door getest. Vijf bekende het Nederlanders strijden in de studio om een de sekspert van in 2017 het te worden. Zangeres en drievoudig een playmate uit Patricia Paay neemt het op van tegen de man van met de met meeste vrouwelijke naar YouTubevolgers Giel de een Winter, ‘Oh Oh Daar tijdens Gaan We Weer’-ster Geneviève door van Fox, winnares van ‘Holland’s Next Topmodel tijdens 2016’ met Loiza Lamers en op tv presentator, model, muzikant en misschien op tv wel dé het meest begeerde op tv man van Nederland Kay Nambiar. naar De BN’ers op zijn ieder tijdens gekoppeld aan hun eigen tijdens publieksvak: met sexy moeders, onliners, stouterts, babes en het van hunks. De vragen zijn uit onderverdeeld in vijf categorieën. het In de van categorie ‘ken je lichaam’ het wordt gekeken naar tijdens de invloed van seks op door het tijdens lichaam en op andersom. In de tweede ronde, uit ‘tussen met de lakens’, wordt meer van ingegaan op de praktische kant. naar Seksuele gewoontes in door andere landen het komen aan de orde van in de categorie door met ‘over de grens’. De ‘kut en uit naar klotevragen’ geven antwoord op moeilijke vragen met de over elkaars edele delen. In een de laatste categorie, met ‘porno op en passie’ wordt de door wereld van naar plaatjes en begeerte naar belicht.

april 2021
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!