Programma gemist?

Wat door groeit er bij vrouwen het als ze op opgewonden zijn en bevat een uit zaadlozing meer door of minder calorieën van dan een rookworst? Deze door en 23 andere op tv vragen komen een aan bod tijdens ‘De door naar Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau het en Rick van Brandsteder nemen Nederland, vijf BN’ers op tv en vijf tijdens publieksvakken mee onder uit de tijdens lakens en prikkelen het brein. Onder een met de seksueel wetenschappelijke leiding door van Goedele Liekens door wordt de bedkennis van 2017 een met vanavond bij RTL op 5 getest. Vijf bekende Nederlanders strijden in in de de studio om de sekspert van een 2017 te worden. de Zangeres en drievoudig van naar playmate Patricia Paay neemt door het op de tegen de man met de de meeste vrouwelijke YouTubevolgers Giel op tv de op Winter, ‘Oh Oh Daar Gaan uit het We Weer’-ster Geneviève naar Fox, winnares van ‘Holland’s Next Topmodel in 2016’ Loiza van Lamers met en presentator, model, muzikant en misschien uit van wel dé meest begeerde man tijdens van Nederland Kay Nambiar. op De de BN’ers zijn ieder gekoppeld aan in in hun eigen publieksvak: in sexy moeders, onliners, stouterts, in babes en naar hunks. De vragen zijn onderverdeeld uit in vijf categorieën. op tv In de op tv categorie ‘ken je op tv lichaam’ wordt gekeken naar de naar invloed van het seks op het lichaam en van andersom. In de de tweede ronde, ‘tussen het de lakens’, tijdens wordt meer tijdens ingegaan op door de praktische kant. Seksuele gewoontes het in andere met landen komen aan op de orde in de van categorie ‘over de op grens’. op De ‘kut en tijdens klotevragen’ geven antwoord op op tv moeilijke vragen over elkaars van edele delen. In tijdens de laatste categorie, uit ‘porno en passie’ wordt een de op tv wereld van plaatjes en begeerte de van belicht.

april 2020
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!