Programma gemist?

Wat groeit tijdens er bij vrouwen in als in ze opgewonden zijn tijdens en bevat een zaadlozing meer van of minder calorieën naar dan uit een rookworst? Deze en 23 andere van vragen komen een aan bod tijdens ‘De door Nationale Sekstest op 2017’. met Yolanthe Sneijder-Cabau en het Rick Brandsteder nemen Nederland, vijf op BN’ers en vijf door publieksvakken door mee onder de het lakens en prikkelen het tijdens brein. Onder de seksueel op tv wetenschappelijke leiding naar van Goedele Liekens wordt de met bedkennis een van 2017 het vanavond bij RTL door 5 getest. Vijf bekende uit Nederlanders strijden in de van studio om de sekspert van met 2017 te uit worden. Zangeres en in drievoudig playmate het Patricia Paay het neemt het op de tegen de man met de het meeste vrouwelijke YouTubevolgers Giel naar de Winter, met ‘Oh Oh Daar op tv Gaan uit We Weer’-ster Geneviève een Fox, winnares van op ‘Holland’s Next Topmodel 2016’ Loiza naar Lamers de en presentator, model, muzikant de en misschien wel dé meest uit het begeerde man van Nederland Kay de Nambiar. De BN’ers het zijn ieder gekoppeld aan op hun op tv eigen publieksvak: sexy het moeders, onliners, door stouterts, babes en uit hunks. De vragen zijn onderverdeeld het in vijf in categorieën. In de categorie ‘ken je van lichaam’ van wordt gekeken naar met de invloed door van seks op de het lichaam en een andersom. In de het tweede ronde, ‘tussen de lakens’, met wordt meer ingegaan op door op de praktische kant. Seksuele gewoontes in de de andere landen komen door aan de orde in de met categorie ‘over van de grens’. De uit ‘kut en klotevragen’ geven antwoord op op moeilijke vragen door over elkaars edele in op delen. In de naar laatste categorie, ‘porno en passie’ een wordt de een wereld van plaatjes en begeerte met de belicht.

mei 2021
25-01-2017 20:32

De Nationale Sekstest 2017

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen komen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder ne...

De Nationale Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Sekstest bij De Nationale Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Sekstest. Heb je een uitzending van De Nationale Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Sekstest gemist

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Uitzending gemist van De Nationale Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!