Programma gemist?

Film van over menselijke obsessies, zoals muziek met en opera-aria's, de dure meubels en van mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, van conditie en in fascisme, zwepen op en poppen.Meer Film over menselijke in naar obsessies, zoals muziek op en opera-aria's, dure meubels en op mannengrappen, seksualiteit de en dadendrang, conditie en tijdens fascisme, in zwepen en poppen. In de door kelder voelt op de Oostenrijkse regisseur Ulrich tijdens Seidl zich vrij. Daar op tv kan de hij ongeremd zijn de obsessies uitleven. uit Of het nu gaat het om het spelen met een op tv op modeltrein of het afstoffen van op tv nazi-parafernalia; om op het knuffelen in van een realistische babypop of het door tijdens vervullen van sadomasochistische lusten. Seidl levert de met door zijn documentaires en speelfilms de kritiek een op de ongemakkelijkste onderwerpen de uit de het westerse maatschappij. Daarvoor ontwikkelde hij op tv zijn door eigen confronterende, maar empathische stijl op die wordt gekenmerkt van door het het vervagen van op tv de grens tussen documentaire en op tv fictie. Volgens het Seidl - zo vertelde op tv hij bij de van presentatie van op zijn documentaire door - staat de kelder symbool naar voor het Oostenrijkse onderbewuste, uit 'een uit plek van van duisternis, een plek van angst, tijdens een plek van in menselijke uit afgronden'.Minder

oktober 2019
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!