Programma gemist?

Film in over menselijke obsessies, zoals muziek van en opera-aria's, een dure meubels op en mannengrappen, een seksualiteit en dadendrang, conditie tijdens en fascisme, in zwepen en poppen.Meer Film over van menselijke obsessies, van zoals muziek en opera-aria's, dure in op meubels en mannengrappen, seksualiteit en tijdens dadendrang, conditie en uit fascisme, zwepen en poppen. naar op In de kelder voelt de Oostenrijkse op op regisseur Ulrich Seidl in zich vrij. Daar kan hij ongeremd een zijn obsessies uitleven. met Of het nu het gaat in om het spelen met uit een op tv modeltrein of het een afstoffen van nazi-parafernalia; het om het knuffelen tijdens van een realistische in babypop of het vervullen de van sadomasochistische lusten. op tv Seidl levert uit met zijn documentaires en speelfilms naar kritiek op de ongemakkelijkste op onderwerpen uit het de westerse maatschappij. Daarvoor een ontwikkelde hij zijn op eigen confronterende, maar de empathische stijl in die wordt tijdens gekenmerkt door het vervagen van op de grens tijdens tussen documentaire en fictie. naar Volgens Seidl - op tv zo vertelde hij uit bij de van presentatie een van zijn documentaire met - staat de kelder symbool door voor het Oostenrijkse uit onderbewuste, 'een plek uit van op tv duisternis, een plek uit van angst, een van plek van menselijke tijdens afgronden'.Minder

mei 2020
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!