Programma gemist?

Film uit over menselijke uit obsessies, zoals muziek het en opera-aria's, dure meubels door en mannengrappen, seksualiteit het en dadendrang, tijdens conditie en fascisme, het zwepen en poppen.Meer Film over op tv menselijke obsessies, van zoals muziek en opera-aria's, dure uit meubels en mannengrappen, van seksualiteit en dadendrang, de conditie de en fascisme, op tv zwepen en poppen. In de tijdens kelder voelt door de Oostenrijkse in regisseur Ulrich Seidl door zich vrij. Daar kan hij het ongeremd zijn obsessies in uitleven. Of het het nu gaat om het naar spelen met een een modeltrein in of het het afstoffen van nazi-parafernalia; om het het knuffelen van een een realistische het babypop of het vervullen van in sadomasochistische van lusten. Seidl levert op tv met zijn documentaires en speelfilms kritiek op op de met ongemakkelijkste onderwerpen op tv uit de westerse maatschappij. Daarvoor een ontwikkelde op tv hij zijn eigen confronterende, tijdens maar empathische stijl die de wordt gekenmerkt in door het vervagen een van de grens tussen het documentaire en een fictie. met Volgens Seidl - zo vertelde door hij van bij de presentatie van zijn documentaire in - staat door de kelder symbool voor het het Oostenrijkse door onderbewuste, 'een op plek van duisternis, op een plek van angst, met een plek van menselijke op tv naar afgronden'.Minder

september 2021
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!