Programma gemist?

Film op tv over menselijke obsessies, zoals muziek tijdens en van opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, op seksualiteit en dadendrang, uit conditie en van fascisme, zwepen en poppen.Meer op Film over menselijke op tv een obsessies, zoals muziek en van opera-aria's, dure het meubels en mannengrappen, seksualiteit en de dadendrang, het conditie en fascisme, zwepen en een poppen. In de een kelder van voelt de Oostenrijkse regisseur naar Ulrich Seidl zich op vrij. Daar kan hij ongeremd het zijn de obsessies uitleven. Of het in nu gaat door om het spelen met een uit tijdens modeltrein of het afstoffen het van nazi-parafernalia; om het een knuffelen van een het realistische babypop of tijdens het op tv vervullen van sadomasochistische lusten. Seidl door levert met op tv zijn documentaires en speelfilms kritiek een op de de ongemakkelijkste onderwerpen uit de de uit westerse maatschappij. Daarvoor ontwikkelde hij zijn tijdens eigen in confronterende, maar empathische stijl die op in wordt gekenmerkt door het op vervagen van de uit grens tussen uit documentaire en fictie. met Volgens Seidl - zo vertelde hij uit bij de presentatie in van zijn op tv documentaire - staat de met kelder symbool voor het het Oostenrijkse onderbewuste, de 'een plek van de duisternis, op tv een plek van angst, de een plek van van menselijke tijdens afgronden'.Minder

mei 2021
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!