Programma gemist?

Film tijdens over menselijke obsessies, tijdens zoals muziek en in opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, door seksualiteit en met dadendrang, naar conditie en fascisme, op tv zwepen en poppen.Meer Film over menselijke op obsessies, zoals tijdens muziek en op tv opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, uit seksualiteit en dadendrang, tijdens conditie en fascisme, van zwepen het en poppen. In de op kelder voelt een de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl in zich vrij. het Daar in kan hij ongeremd zijn een obsessies uitleven. door Of het nu gaat tijdens om het spelen met een van modeltrein op of het afstoffen het van nazi-parafernalia; om een het knuffelen van uit een realistische in babypop of het vervullen van sadomasochistische op tv lusten. tijdens Seidl levert naar met zijn documentaires uit en speelfilms kritiek op de ongemakkelijkste naar onderwerpen uit tijdens de van westerse maatschappij. Daarvoor op tv ontwikkelde hij zijn eigen confronterende, met maar empathische de stijl die wordt gekenmerkt de door het vervagen van een van de grens tussen het documentaire en fictie. op Volgens Seidl - zo vertelde hij naar bij de op tv presentatie van de zijn documentaire - staat de uit kelder symbool voor uit het met Oostenrijkse onderbewuste, 'een plek op van duisternis, het een plek van angst, een door met plek van menselijke op tv afgronden'.Minder

januari 2021
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!