Programma gemist?

Film over op menselijke obsessies, uit zoals muziek door en opera-aria's, dure meubels op tv en mannengrappen, seksualiteit en van dadendrang, conditie een en fascisme, op tv zwepen en poppen.Meer een Film over menselijke obsessies, zoals muziek door en het opera-aria's, dure meubels van en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, de tijdens conditie en fascisme, de zwepen en poppen. In door de kelder voelt van de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl uit uit zich vrij. Daar door kan hij ongeremd het zijn obsessies uitleven. door Of het nu gaat om het naar spelen met een tijdens modeltrein of het een afstoffen op tv van nazi-parafernalia; om het knuffelen uit van een realistische door babypop naar of het vervullen van sadomasochistische tijdens lusten. Seidl tijdens levert met zijn met documentaires en speelfilms het kritiek op het de ongemakkelijkste onderwerpen een uit de westerse maatschappij. naar Daarvoor ontwikkelde hij zijn tijdens eigen confronterende, maar het empathische van stijl die wordt op tv gekenmerkt door het vervagen naar van de een grens tussen het documentaire en fictie. Volgens Seidl door - zo vertelde hij naar bij uit de presentatie van van zijn documentaire - staat de het kelder symbool voor een het Oostenrijkse onderbewuste, met 'een plek naar van met duisternis, een plek van het angst, een plek van door menselijke uit afgronden'.Minder

september 2020
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!