Programma gemist?

Film over menselijke in obsessies, zoals een muziek en op tv opera-aria's, dure meubels tijdens en mannengrappen, seksualiteit van en dadendrang, naar conditie en fascisme, zwepen en de poppen.Meer Film over menselijke op tv van obsessies, zoals muziek en tijdens opera-aria's, dure meubels en op mannengrappen, seksualiteit uit en dadendrang, conditie en naar fascisme, zwepen en uit poppen. In in de kelder een voelt de Oostenrijkse regisseur Ulrich met Seidl in zich vrij. Daar in kan hij ongeremd zijn obsessies uitleven. op tv Of het uit nu gaat tijdens om het op tv spelen met een modeltrein of door het afstoffen van op tv nazi-parafernalia; het om het knuffelen van een in realistische op babypop of het vervullen van het sadomasochistische de lusten. Seidl levert met zijn met documentaires en de speelfilms kritiek op de ongemakkelijkste door onderwerpen een uit de westerse de maatschappij. Daarvoor van ontwikkelde hij zijn eigen tijdens confronterende, maar empathische op stijl die een wordt gekenmerkt door het vervagen van van de door grens tussen uit documentaire en fictie. Volgens Seidl uit - zo naar vertelde hij bij de presentatie op het van zijn documentaire - staat de het kelder symbool voor het het Oostenrijkse onderbewuste, op 'een het plek van duisternis, een van plek van angst, van een plek van menselijke van naar afgronden'.Minder

juni 2021
13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels ...

2Doc: In the Basement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the Basement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the Basement bij 2Doc: In the Basement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the Basement. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!