Programma gemist?

Er een wordt van burgers de steeds meer naar eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid in gevraagd. Een bijstandsuitkering de is niet in zomaar een recht, maar tijdens een voorziening waarvoor je een iets terug moet doen.Meer op tv Sinds de verzorgingsstaat op plaats heeft moeten op maken tijdens voor de participatiesamenleving de wordt van naar burgers meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid op gevraagd. Een een bijstandsuitkering is niet zomaar naar een recht, door maar een voorziening waarvoor het tijdens je iets terug moet het doen. Rotterdam loopt al langer met vooruit op deze de uit ontwikkelingen en staat bekend als een met van met de strengste gemeentes van naar Nederland met een in vaak naar spraakmakende aanpak. Zo stuurde tijdens een Rotterdamse wethouder in enkele jaren geleden werklozen met een bussen naar de het Westland om te door gaan met werken in de kassen. En tijdens waar met andere steden inmiddels experimenteren een met in een basisinkomen voor bijstandsgerechtigden, houdt naar 'werkstad' Rotterdam vast aan in het principe op dat iedereen iets terug tijdens op moet doen voor zijn uitkering. uit Ze werken er met naar een naar verplichte tegenprestatie en met het het programma 'Werk uit Loont', waarbij iedereen, ongeacht een opleiding of werkervaring, uit een op tv dag per op tv week papier moet uit prikken.Minder

mei 2021
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!