Programma gemist?

Er wordt van de burgers steeds meer een eigen de verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een tijdens bijstandsuitkering is uit niet zomaar een het recht, maar een een voorziening waarvoor in je iets terug moet uit doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat tijdens plaats naar heeft moeten maken voor met de participatiesamenleving wordt het van burgers van meer eigen verantwoordelijkheid het en zelfredzaamheid gevraagd. tijdens Een bijstandsuitkering in is niet zomaar een door recht, maar van een voorziening waarvoor je uit iets terug moet doen. het Rotterdam loopt al in langer vooruit op deze uit ontwikkelingen van en staat op tv bekend als een de van de strengste gemeentes een van Nederland met op een vaak op spraakmakende aanpak. Zo stuurde tijdens een Rotterdamse met wethouder enkele jaren geleden werklozen naar met bussen een naar het in Westland om te gaan werken het in naar de kassen. En waar het andere steden naar inmiddels experimenteren met van een basisinkomen voor bijstandsgerechtigden, houdt 'werkstad' in Rotterdam naar vast aan het principe dat tijdens iedereen iets door terug moet van doen voor tijdens zijn uitkering. Ze van werken er met van een verplichte tegenprestatie met en met het programma 'Werk op tv Loont', waarbij iedereen, ongeacht het op tv opleiding of werkervaring, een dag per op tv week door papier moet het prikken.Minder

juni 2020
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!