Programma gemist?

Er op wordt van naar burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid het en zelfredzaamheid gevraagd. van Een bijstandsuitkering is niet met zomaar het een recht, door maar een voorziening waarvoor je een iets met terug moet doen.Meer Sinds de in verzorgingsstaat plaats een heeft moeten maken voor de de participatiesamenleving wordt naar van burgers meer van eigen door verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een het bijstandsuitkering is niet zomaar naar een recht, het maar een in voorziening waarvoor je iets terug de moet doen. door Rotterdam loopt op tv al langer vooruit op deze het ontwikkelingen en staat naar met bekend als een van de uit strengste uit gemeentes van Nederland op met een vaak spraakmakende aanpak. Zo de stuurde uit een Rotterdamse wethouder op tv enkele jaren geleden werklozen door met bussen naar op het Westland om te het gaan werken in op tv de kassen. En een waar andere steden door de inmiddels experimenteren met een basisinkomen voor uit bijstandsgerechtigden, houdt 'werkstad' op tv Rotterdam een vast aan het principe dat met de iedereen iets terug moet doen voor in tijdens zijn uitkering. Ze werken er met met een met verplichte tegenprestatie en met met het programma 'Werk Loont', de waarbij iedereen, door ongeacht tijdens opleiding of werkervaring, een een dag per week van papier moet tijdens prikken.Minder

januari 2021
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!