Programma gemist?

Er wordt tijdens van burgers steeds meer van eigen verantwoordelijkheid op tv en zelfredzaamheid gevraagd. Een in bijstandsuitkering is niet de zomaar een recht, met maar een op tv voorziening tijdens waarvoor je iets terug moet tijdens doen.Meer Sinds uit de verzorgingsstaat in plaats heeft moeten met maken voor de participatiesamenleving wordt op van burgers het meer eigen verantwoordelijkheid en de zelfredzaamheid gevraagd. de Een bijstandsuitkering is niet in zomaar een recht, op maar een voorziening door waarvoor in je iets terug op moet doen. Rotterdam loopt al langer uit vooruit op deze met ontwikkelingen uit en staat bekend als een met van de strengste naar gemeentes in van Nederland de met een vaak spraakmakende aanpak. Zo de stuurde op tv een Rotterdamse wethouder enkele door jaren geleden werklozen naar met het bussen naar het Westland door om te gaan naar werken in de de kassen. En waar andere door steden inmiddels experimenteren de met een de basisinkomen voor bijstandsgerechtigden, houdt met 'werkstad' Rotterdam vast aan uit het principe van dat iedereen iets terug een moet doen voor tijdens de zijn uitkering. Ze werken een er met op tv een verplichte tegenprestatie en uit met het programma 'Werk Loont', op waarbij iedereen, ongeacht tijdens door opleiding of werkervaring, een op tv dag per week papier tijdens moet het prikken.Minder

september 2021
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!