Programma gemist?

Er naar wordt van burgers van steeds meer eigen naar verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid uit gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet op zomaar een door recht, naar maar een voorziening waarvoor je met iets van terug moet doen.Meer Sinds de op verzorgingsstaat plaats heeft moeten uit maken uit voor de participatiesamenleving wordt in van burgers met meer eigen verantwoordelijkheid door en zelfredzaamheid gevraagd. tijdens Een bijstandsuitkering in is niet zomaar een op recht, maar door een voorziening waarvoor je op iets terug moet doen. Rotterdam op loopt al in langer uit vooruit op deze ontwikkelingen en staat tijdens bekend als een een van de strengste door in gemeentes van Nederland met een op vaak uit spraakmakende aanpak. Zo stuurde door een Rotterdamse de wethouder enkele jaren op geleden werklozen met bussen naar het tijdens Westland om de te van gaan werken in de kassen. het En waar op andere steden inmiddels naar experimenteren met van een basisinkomen voor bijstandsgerechtigden, houdt 'werkstad' in Rotterdam uit vast aan het principe dat op iedereen iets door terug op tv moet doen voor zijn uitkering. met Ze werken er met met door een verplichte tegenprestatie en met het een programma 'Werk Loont', van waarbij van iedereen, ongeacht opleiding of door werkervaring, een de dag per week door papier moet een prikken.Minder

september 2020
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!