Programma gemist?

Er tijdens wordt van burgers steeds door meer eigen verantwoordelijkheid en het zelfredzaamheid gevraagd. Een een bijstandsuitkering is niet in zomaar in een recht, uit maar een voorziening waarvoor je iets van terug moet doen.Meer uit Sinds de verzorgingsstaat een uit plaats heeft moeten naar maken voor de door participatiesamenleving wordt van burgers meer eigen tijdens verantwoordelijkheid de en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering met is van niet zomaar een uit recht, maar een voorziening waarvoor tijdens je iets een terug het moet doen. Rotterdam loopt al tijdens langer vooruit op deze door ontwikkelingen en staat op tv van bekend als een van de een strengste gemeentes van Nederland naar met een vaak tijdens spraakmakende aanpak. Zo in stuurde een Rotterdamse van wethouder enkele naar jaren geleden werklozen de met bussen naar een het een Westland om te gaan met werken in in de kassen. En waar andere steden door inmiddels experimenteren het met een door basisinkomen voor bijstandsgerechtigden, houdt op 'werkstad' Rotterdam vast op aan het principe dat op iedereen met iets terug moet doen voor op zijn op uitkering. Ze werken er uit met een verplichte naar tegenprestatie en van met het programma 'Werk met Loont', waarbij iedereen, ongeacht met opleiding of werkervaring, tijdens een dag per in week de papier moet op tv prikken.Minder

december 2019
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!