Programma gemist?

Er uit wordt van burgers uit steeds meer eigen een verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. naar Een bijstandsuitkering een is niet zomaar een op recht, maar de een voorziening waarvoor van je iets terug moet een doen.Meer tijdens Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moeten het maken voor een de participatiesamenleving de wordt van op tv burgers meer eigen verantwoordelijkheid en uit zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering de is niet uit zomaar een recht, maar naar een de voorziening waarvoor je iets van terug op tv moet doen. Rotterdam van loopt al langer vooruit het op deze de ontwikkelingen en staat bekend met als een op tv van de strengste gemeentes van tijdens Nederland met op een vaak spraakmakende aanpak. Zo met naar stuurde een Rotterdamse wethouder enkele jaren het van geleden werklozen met op bussen naar het in Westland om te gaan werken in met door de kassen. En waar een andere steden de inmiddels experimenteren met een basisinkomen voor met op bijstandsgerechtigden, houdt 'werkstad' Rotterdam vast het aan een het principe dat tijdens iedereen iets terug moet doen een voor zijn de uitkering. Ze werken uit er met een verplichte tegenprestatie in en met de het programma 'Werk naar Loont', waarbij iedereen, ongeacht de opleiding of uit werkervaring, een dag in per week papier moet met met prikken.Minder

oktober 2021
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!