Programma gemist?

Er wordt van in tijdens burgers steeds meer uit eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid door gevraagd. Een door bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, van maar een voorziening naar waarvoor van je iets terug op moet doen.Meer Sinds de een verzorgingsstaat plaats heeft moeten door de maken voor de op participatiesamenleving wordt van door burgers meer eigen naar verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering uit is niet zomaar in een recht, van maar een voorziening uit waarvoor je tijdens iets terug het moet doen. Rotterdam loopt al langer uit vooruit op naar deze ontwikkelingen en uit staat bekend van als een van door de strengste gemeentes van naar Nederland met een in vaak tijdens spraakmakende aanpak. Zo stuurde in een Rotterdamse wethouder naar enkele jaren op tv geleden werklozen met bussen naar het in Westland tijdens om te gaan werken op tv in de de kassen. En waar andere steden tijdens inmiddels experimenteren met op tv een basisinkomen voor van bijstandsgerechtigden, houdt 'werkstad' het Rotterdam vast aan de het de principe dat iedereen iets op tv terug moet doen tijdens voor zijn tijdens uitkering. Ze uit werken er met een verplichte tegenprestatie op tv en met het in programma een 'Werk Loont', door waarbij iedereen, ongeacht door opleiding of werkervaring, een dag op per door week papier moet naar prikken.Minder

juni 2021
14-01-2016 14:30

2Doc: De Tegenprestatie

2doc: De tegenprestatie - 2Doc: De Tegenprestatie

Er wordt van burgers steeds meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid gevraagd. Een bijstandsuitkering is niet zomaar een recht, maar een voorziening waarvoor je iets terug moet doen.Meer Sinds de verzorgingsstaat plaats heeft moet...

2doc: De tegenprestatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: De tegenprestatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: De tegenprestatie bij 2doc: De tegenprestatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: De tegenprestatie. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: De tegenprestatie gemist

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: De tegenprestatie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: De tegenprestatie? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: De tegenprestatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!