Programma gemist?

Regisseur Shawney Cohen een is naast filmmaker een ook naar al heel lang met manager van een met stripclub waar zijn de vader al dertig jaar de eigenaar van is. Hij door worstelt om in zijn hoofd een boven water te houden.Meer Regisseur naar Shawney op tv Cohen is niet alleen filmmaker, het maar naar hij is ook al heel een op lang manager van een stripclub met waar zijn vader de al dertig jaar eigenaar met van uit is. De filmmaker worstelt om uit zijn hoofd met boven naar water te houden en is op de buitenstaander in in een disfunctionele door familie. Vader is extreem zwaarlijvig met en hij uit bereidt zich voor tijdens op het een maagverkleinende operatie. Tegelijkertijd heeft zijn door broodmagere moeder uit op geheel eigen wijze in een gecompliceerde een relatie met eten. in De broodwinning naar van vader eist zijn tijdens tol in binnen het gezin.Minder

oktober 2021
14-01-2016 23:55

2Doc: The Manor

2Doc: The Manor - 2Doc: The Manor

Regisseur Shawney Cohen is naast filmmaker ook al heel lang manager van een stripclub waar zijn vader al dertig jaar eigenaar van is. Hij worstelt om zijn hoofd boven water te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is niet alleen filmmaker, ma...

2Doc: The Manor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Manor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Manor bij 2Doc: The Manor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Manor. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Manor gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!