Programma gemist?

Regisseur in Shawney Cohen naar is naast filmmaker het ook al heel naar lang manager van een stripclub uit waar zijn van vader al dertig jaar door eigenaar van het is. Hij worstelt om zijn het hoofd het boven water te houden.Meer met Regisseur Shawney van Cohen is niet alleen filmmaker, de maar uit hij is ook al heel het lang uit manager van een stripclub op waar zijn een vader al dertig jaar eigenaar het van in is. De filmmaker worstelt om naar zijn hoofd van boven door water te houden op tv en is de buitenstaander in op een disfunctionele familie. in Vader is op tv extreem zwaarlijvig en hij een bereidt het zich voor op een van maagverkleinende operatie. Tegelijkertijd in heeft zijn met broodmagere moeder op geheel eigen op tv wijze het een gecompliceerde relatie met eten. De met het broodwinning van vader eist zijn tol een binnen op het gezin.Minder

september 2020
14-01-2016 23:55

2Doc: The Manor

2Doc: The Manor - 2Doc: The Manor

Regisseur Shawney Cohen is naast filmmaker ook al heel lang manager van een stripclub waar zijn vader al dertig jaar eigenaar van is. Hij worstelt om zijn hoofd boven water te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is niet alleen filmmaker, ma...

2Doc: The Manor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Manor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Manor bij 2Doc: The Manor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Manor. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Manor gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!