Programma gemist?

Regisseur van Shawney Cohen uit is naast filmmaker ook al heel in lang manager tijdens van een stripclub naar waar op tv zijn vader al dertig jaar een eigenaar van een is. Hij worstelt om zijn de hoofd boven de water uit te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen de is van niet alleen filmmaker, maar hij is een ook al heel van lang manager op tv van een stripclub waar tijdens zijn de vader al dertig jaar eigenaar op tv van van is. De van filmmaker worstelt om zijn hoofd boven door in water te houden en is de door buitenstaander in de een disfunctionele familie. Vader op op is extreem zwaarlijvig en hij uit bereidt zich op voor op naar een maagverkleinende operatie. Tegelijkertijd heeft zijn op tv broodmagere moeder op in geheel eigen wijze uit uit een gecompliceerde relatie met tijdens eten. De het broodwinning van vader in eist zijn tol het binnen het gezin.Minder

januari 2021
14-01-2016 23:55

2Doc: The Manor

2Doc: The Manor - 2Doc: The Manor

Regisseur Shawney Cohen is naast filmmaker ook al heel lang manager van een stripclub waar zijn vader al dertig jaar eigenaar van is. Hij worstelt om zijn hoofd boven water te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is niet alleen filmmaker, ma...

2Doc: The Manor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Manor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Manor bij 2Doc: The Manor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Manor. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Manor gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!