Programma gemist?

Regisseur naar Shawney Cohen is op naast filmmaker ook op tv al heel lang de manager van een tijdens stripclub waar naar zijn vader al op dertig jaar eigenaar van is. Hij van worstelt om op zijn een hoofd boven water te uit houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is door de niet alleen filmmaker, maar hij het is ook van al heel lang manager op van een stripclub op tv waar zijn vader al op met dertig jaar eigenaar van door is. De filmmaker worstelt met om zijn op hoofd boven water te houden van door en is de buitenstaander in een een disfunctionele familie. Vader tijdens is de extreem zwaarlijvig naar en hij bereidt zich voor met op een maagverkleinende een operatie. door Tegelijkertijd heeft zijn broodmagere moeder op met geheel tijdens eigen wijze een tijdens gecompliceerde relatie met uit eten. De een broodwinning van vader een eist zijn tol binnen een het gezin.Minder

mei 2021
14-01-2016 23:55

2Doc: The Manor

2Doc: The Manor - 2Doc: The Manor

Regisseur Shawney Cohen is naast filmmaker ook al heel lang manager van een stripclub waar zijn vader al dertig jaar eigenaar van is. Hij worstelt om zijn hoofd boven water te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is niet alleen filmmaker, ma...

2Doc: The Manor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Manor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Manor bij 2Doc: The Manor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Manor. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Manor gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!