Programma gemist?

Regisseur Shawney Cohen een is naast uit filmmaker ook door al heel lang manager uit van uit een stripclub waar zijn vader al van een dertig jaar eigenaar van is. tijdens Hij worstelt om zijn een hoofd tijdens boven water van te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is door niet alleen het filmmaker, maar uit hij is ook al op tv heel lang manager op van een stripclub het waar zijn van vader al dertig jaar op eigenaar van op tv is. De naar filmmaker worstelt om naar zijn hoofd boven water te houden op tv en uit is de van buitenstaander in een disfunctionele familie. door Vader is extreem op zwaarlijvig en hij met bereidt de zich voor op een met maagverkleinende operatie. Tegelijkertijd heeft op tv zijn broodmagere moeder op op geheel een eigen wijze een van gecompliceerde relatie in met eten. De met broodwinning van vader eist op tv zijn tol binnen het van gezin.Minder

mei 2020
14-01-2016 23:55

2Doc: The Manor

2Doc: The Manor - 2Doc: The Manor

Regisseur Shawney Cohen is naast filmmaker ook al heel lang manager van een stripclub waar zijn vader al dertig jaar eigenaar van is. Hij worstelt om zijn hoofd boven water te houden.Meer Regisseur Shawney Cohen is niet alleen filmmaker, ma...

2Doc: The Manor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Manor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Manor bij 2Doc: The Manor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Manor. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Manor gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Manor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Manor? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Manor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!