Programma gemist?

Op naar het strand op van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo met Jansen al vijfentwintig van jaar aan een op tv droom: de evolutie op van zijn de strandbeesten. “Ik ben een het nieuwe natuur door aan het naar scheppen, een door nieuwe diersoort aan het toevoegen,” op tv aldus uit Jansen. Hij heeft grote offers gebracht de om zijn door visioen door gestalte te geven: de reusachtige bewegende strandbeesten, het gemaakt van pvc-buizen, tie-wraps met en zeil...Meer Op het strand een van Scheveningen werkt door kinetisch het kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig op jaar aan van een droom: van de evolutie van zijn de strandbeesten. “Ik ben naar een in nieuwe natuur aan het scheppen, naar een nieuwe diersoort aan uit het toevoegen,” aldus op tv Jansen. Hij heeft uit grote offers uit gebracht om het zijn visioen gestalte te geven: de reusachtige naar bewegende strandbeesten, gemaakt van naar pvc-buizen, tie-wraps en de zeil, die naar zich krakend en piepend naar langs de vloedlijn op op tv wind voortbewegen. met Theo hoopt nog op mee van te maken dat ze daar op tv zelfstandig kunnen tijdens overleven. Iedere tijdens lente en zomer test uit hij door zijn nieuwste generatie strandbeesten uit aan op tv de Nederlandse kust op tv en werkt het hij aan een de nieuw thema. de Dit jaar is hij de op op zoek naar manieren om op tv zijn beesten door bestand te maken tegen de in stormen, met die steeds vaker onverwacht de kust van tijdens teisteren. Aan het door eind van het strandseizoen het verklaart hij de in generatie waarmee hij op gewerkt de heeft tot 'fossiel' en werkt naar hij in de met winter aan een een nieuwe een lichting elegante creaties. met Werkend aan zijn beesten vertelt hij op over zijn uit privéleven, dat naar niet altijd in in harmonie met door zijn harde werk verloopt. En over uit zijn in beesten, hoe een hij zich door hen tijdens laat leiden, ook al lopen het ze de van zee in of het waaien ze de stuk. Ieder naar mens moet volgens van Theo zijn naar eigen verhaal verzinnen om op het dagelijks leven op tv dragelijk en zinvol te maken. naar met De jongensdroom gaat over een man op tv die uitdaagt en naar in hoog wil vliegen, die het niet bang naar is voor het risico daarbij zijn door vleugels een te branden. De makers de volgen uit hem naar Japan waar een zijn werk veel succes heeft. met En van naar Amerika, waar hij hoopt uit voet aan de met met grond te krijgen. Als in de het VS musea door en galerieën belangstelling voor door zijn strandbeesten de krijgen, in zal dat in Nederland misschien ook door gebeuren, zo tijdens redeneert Theo hardop. De uit de kunstwereld ziet hem immers tijdens nog steeds als het een YouTube-fenomeen. Zal hij door als in schepper alle ballen in de de lucht kunnen op houden en gaan zijn strandbeesten met ooit naar de storm uit overleven?Minder

april 2021
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!