Programma gemist?

Op het strand met van Scheveningen werkt in kinetisch een kunstenaar Theo Jansen naar al vijfentwintig jaar aan een naar droom: de evolutie met van zijn een strandbeesten. “Ik ben een uit nieuwe met natuur aan het scheppen, een met nieuwe diersoort aan het tijdens het toevoegen,” aldus Jansen. naar Hij heeft grote tijdens offers gebracht om van zijn visioen gestalte te geven: het reusachtige bewegende van strandbeesten, gemaakt uit van pvc-buizen, tie-wraps en zeil...Meer met met Op het strand van door Scheveningen werkt uit kinetisch kunstenaar Theo Jansen van al vijfentwintig jaar aan een uit in droom: de evolutie de van zijn strandbeesten. “Ik ben een tijdens nieuwe tijdens natuur aan het scheppen, een uit nieuwe diersoort aan in het toevoegen,” aldus een Jansen. met Hij heeft grote offers gebracht de om zijn met visioen gestalte op te geven: reusachtige uit bewegende strandbeesten, gemaakt van pvc-buizen, het tie-wraps van en zeil, die in zich krakend en piepend langs op met de vloedlijn op met wind voortbewegen. Theo hoopt tijdens nog mee een te maken dat ze daar zelfstandig van kunnen overleven. naar Iedere lente en in zomer van test hij op tv zijn nieuwste generatie strandbeesten het uit aan met de Nederlandse kust door en werkt hij op tv aan een nieuw thema. Dit met jaar is hij op met met zoek naar manieren om zijn een beesten door bestand te maken tegen naar de stormen, die in steeds vaker onverwacht de door kust teisteren. het Aan het met eind van het strandseizoen verklaart de hij de de generatie waarmee het hij gewerkt heeft in tot 'fossiel' en op tv werkt hij in de in winter een aan een nieuwe lichting elegante creaties. op tv Werkend aan zijn op tv beesten vertelt hij een over door zijn privéleven, dat een niet altijd in tijdens harmonie met op tv zijn harde werk verloopt. En over de zijn beesten, de hoe het hij zich door door hen laat leiden, ook al door lopen ze de uit zee een in of waaien ze stuk. uit Ieder een mens moet volgens een Theo zijn eigen verhaal verzinnen van om het dagelijks uit leven door dragelijk en zinvol te naar maken. De jongensdroom van gaat over op een man die uitdaagt en op tv hoog wil vliegen, in die niet naar bang is voor het een risico het daarbij zijn vleugels te een branden. de De makers volgen hem naar door Japan waar een zijn werk op veel succes heeft. uit En naar Amerika, op tv waar hij hoopt het voet aan de grond te op tv krijgen. Als in de met VS op musea en galerieën belangstelling uit voor door zijn strandbeesten krijgen, zal dat van in Nederland misschien ook met gebeuren, de zo redeneert Theo hardop. door De kunstwereld ziet op hem immers nog steeds de als een in YouTube-fenomeen. Zal hij op als op schepper alle ballen in de lucht op kunnen houden en in op gaan zijn strandbeesten op tv ooit de storm uit overleven?Minder

januari 2021
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!