Programma gemist?

Op naar het strand van Scheveningen uit werkt kinetisch kunstenaar Theo een door Jansen al vijfentwintig jaar aan het een droom: op tv de evolutie van zijn strandbeesten. op tv “Ik door ben een nieuwe van natuur aan de het scheppen, een nieuwe diersoort de aan het toevoegen,” het aldus Jansen. Hij naar heeft uit grote offers gebracht om zijn in visioen gestalte te geven: de reusachtige bewegende in strandbeesten, de gemaakt van pvc-buizen, tijdens tie-wraps en zeil...Meer door Op het strand van Scheveningen uit werkt kinetisch kunstenaar een Theo Jansen al vijfentwintig naar jaar het aan een tijdens droom: de evolutie van uit zijn strandbeesten. “Ik een ben een nieuwe natuur naar aan het scheppen, op tv een nieuwe diersoort van aan het door toevoegen,” aldus Jansen. Hij de heeft grote op tv offers gebracht om van zijn visioen gestalte te van geven: reusachtige de bewegende strandbeesten, tijdens gemaakt van pvc-buizen, tie-wraps een en zeil, die zich op tv krakend en piepend van langs de vloedlijn de op wind voortbewegen. het Theo hoopt nog mee door te maken dat in ze door daar zelfstandig een kunnen overleven. Iedere het lente en zomer test met hij tijdens zijn nieuwste generatie strandbeesten op tv uit aan de Nederlandse kust het op en werkt hij aan van een nieuw de thema. Dit jaar is hij naar op uit zoek naar manieren om zijn beesten op tv bestand te op tv maken tegen de de stormen, die in steeds vaker onverwacht de in kust teisteren. met Aan naar het eind van het strandseizoen verklaart naar hij van de generatie op tv waarmee hij gewerkt op heeft tot 'fossiel' met en werkt hij door in de winter aan een tijdens nieuwe lichting tijdens elegante creaties. Werkend aan op tv zijn beesten vertelt hij het over zijn naar privéleven, dat niet altijd tijdens in harmonie met met zijn harde een werk verloopt. En uit over zijn beesten, hoe tijdens hij zich door van een hen laat leiden, ook van al lopen ze in de zee in of in waaien ze uit stuk. Ieder in mens moet volgens Theo zijn naar eigen op tv verhaal verzinnen om het dagelijks op leven naar dragelijk en zinvol te maken. door De jongensdroom gaat een het over een man die een uitdaagt en hoog wil vliegen, de die door niet bang naar is voor het risico daarbij het zijn vleugels tijdens te branden. De makers volgen in hem op naar Japan waar door zijn werk veel succes heeft. een En met naar Amerika, waar hij op hoopt door voet aan de grond te uit krijgen. Als tijdens in de door VS musea en galerieën belangstelling voor uit zijn strandbeesten krijgen, tijdens zal in dat in Nederland misschien het ook gebeuren, zo op tv redeneert op tv Theo hardop. De kunstwereld het ziet hem immers van nog steeds als naar een YouTube-fenomeen. Zal hij tijdens als schepper alle ballen tijdens in de lucht in kunnen houden het en gaan zijn een strandbeesten ooit op tv de storm de overleven?Minder

oktober 2019
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!