Programma gemist?

Op de het strand van Scheveningen werkt met kinetisch kunstenaar in Theo een Jansen al vijfentwintig jaar aan een naar droom: op tv de evolutie van zijn strandbeesten. op tv “Ik ben op een nieuwe een natuur aan op tv het scheppen, een op tv nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus de Jansen. Hij heeft van grote offers gebracht naar uit om zijn visioen gestalte het te geven: reusachtige op tv bewegende strandbeesten, gemaakt op tv van pvc-buizen, naar tie-wraps en zeil...Meer Op een het strand van Scheveningen tijdens werkt kinetisch kunstenaar Theo een tijdens Jansen al vijfentwintig jaar de aan een droom: op tv de evolutie van met zijn strandbeesten. de “Ik ben een van nieuwe natuur aan het scheppen, naar een nieuwe de diersoort aan het een toevoegen,” aldus Jansen. uit Hij heeft grote offers gebracht in om op zijn visioen gestalte de te geven: reusachtige uit bewegende strandbeesten, gemaakt van van pvc-buizen, van tie-wraps en zeil, die zich krakend uit de en piepend langs de vloedlijn op tv op in wind voortbewegen. Theo hoopt nog het mee te maken op tv dat ze daar de zelfstandig kunnen overleven. een op Iedere lente en zomer test uit hij op tv zijn nieuwste generatie een strandbeesten uit aan de in Nederlandse kust en werkt op tv hij aan uit een nieuw thema. Dit uit jaar is hij op een zoek door naar manieren om zijn beesten met tijdens bestand te maken de tegen de stormen, die op steeds vaker onverwacht de kust naar met teisteren. Aan het de eind van het strandseizoen verklaart in hij de in generatie waarmee hij gewerkt een in heeft tot 'fossiel' en werkt de hij in de winter op aan een nieuwe op tv lichting elegante het creaties. Werkend aan zijn door beesten in vertelt hij over op tv zijn privéleven, dat niet altijd op een in harmonie met zijn harde werk uit verloopt. het En over de zijn beesten, hoe hij tijdens zich door hen een laat leiden, ook al lopen met ze in de zee in of waaien de ze stuk. met Ieder mens moet op volgens op tv Theo zijn eigen in verhaal verzinnen een om het dagelijks leven uit dragelijk en zinvol te een maken. De jongensdroom gaat op over een man door die uitdaagt naar en hoog wil een vliegen, die tijdens niet bang is voor het een op tv risico daarbij zijn vleugels te branden. uit De in makers volgen tijdens hem naar Japan waar zijn door werk veel succes heeft. op tv En naar Amerika, in op waar hij hoopt voet aan de de grond tijdens te krijgen. Als in op de VS uit musea en tijdens galerieën belangstelling voor een zijn strandbeesten krijgen, uit zal dat in Nederland tijdens misschien ook gebeuren, zo op redeneert een Theo hardop. De kunstwereld ziet een hem immers nog steeds op als een YouTube-fenomeen. een Zal hij als het schepper alle op tv ballen in de tijdens lucht kunnen houden met en gaan zijn strandbeesten het ooit een de storm in overleven?Minder

augustus 2021
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!