Programma gemist?

Op door het strand van Scheveningen in werkt kinetisch kunstenaar Theo een naar Jansen al vijfentwintig jaar aan een het droom: de evolutie op van zijn de strandbeesten. “Ik ben een het nieuwe natuur door aan een het scheppen, een tijdens nieuwe diersoort aan het toevoegen,” tijdens aldus Jansen. Hij heeft door grote offers gebracht een om van zijn visioen een gestalte te geven: door reusachtige bewegende strandbeesten, gemaakt met van pvc-buizen, een tie-wraps en zeil...Meer Op het de strand van Scheveningen een werkt het kinetisch kunstenaar Theo Jansen op tv al vijfentwintig jaar van aan een droom: de evolutie het van zijn uit strandbeesten. “Ik ben een door nieuwe natuur van aan het scheppen, een op tv uit nieuwe diersoort aan het toevoegen,” uit aldus Jansen. het Hij heeft grote offers gebracht de naar om zijn visioen gestalte van te geven: reusachtige bewegende strandbeesten, een gemaakt op tv van pvc-buizen, een tie-wraps en zeil, de die zich krakend en piepend langs een de naar vloedlijn op wind voortbewegen. Theo naar hoopt nog op mee te maken uit dat ze daar een zelfstandig uit kunnen overleven. Iedere lente een en zomer test door hij zijn in nieuwste generatie strandbeesten uit aan van in de Nederlandse kust en werkt een hij aan door een nieuw thema. op Dit jaar van is hij op zoek een naar manieren om zijn beesten het bestand te maken het tegen de in stormen, tijdens die steeds vaker onverwacht de met kust van teisteren. Aan het eind naar van het van strandseizoen verklaart hij de door generatie waarmee hij gewerkt in heeft tot 'fossiel' van van en werkt hij in de de winter aan een nieuwe tijdens lichting elegante creaties. met Werkend aan op tv zijn beesten naar vertelt hij over zijn de privéleven, dat niet op altijd in harmonie met van het zijn harde werk door verloopt. En over zijn op beesten, hoe een hij zich door hen laat van leiden, ook door al lopen ze de zee op in of op tv waaien uit ze stuk. Ieder mens moet tijdens tijdens volgens Theo zijn het eigen verhaal verzinnen om het dagelijks uit leven van dragelijk en zinvol met te maken. De door jongensdroom gaat een over een man die uitdaagt tijdens en het hoog wil vliegen, die niet bang op tv is naar voor het op tv risico daarbij zijn vleugels met te branden. De makers in volgen hem op naar Japan het waar zijn werk veel tijdens succes heeft. En naar Amerika, naar waar hij hoopt de voet aan op de grond naar te krijgen. Als in in de VS op tv musea en galerieën belangstelling naar voor zijn strandbeesten krijgen, tijdens zal dat in uit met Nederland misschien ook naar gebeuren, zo redeneert een Theo hardop. De kunstwereld ziet hem door met immers nog steeds een als een YouTube-fenomeen. Zal uit hij als schepper alle het ballen in de lucht op kunnen houden in en tijdens gaan zijn strandbeesten ooit de storm op tv op tv overleven?Minder

september 2020
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!