Programma gemist?

Op het door strand in van Scheveningen werkt kinetisch naar kunstenaar Theo Jansen al met vijfentwintig jaar aan een met tijdens droom: de evolutie van tijdens zijn strandbeesten. “Ik een ben een nieuwe natuur aan het het scheppen, in een nieuwe diersoort aan tijdens uit het toevoegen,” aldus Jansen. Hij heeft naar de grote offers gebracht om zijn de visioen gestalte te geven: in het reusachtige bewegende strandbeesten, gemaakt van een pvc-buizen, tie-wraps en zeil...Meer door uit Op het strand van Scheveningen van werkt kinetisch de kunstenaar Theo Jansen naar al vijfentwintig jaar het aan een droom: de evolutie een van zijn in strandbeesten. “Ik ben een in nieuwe met natuur aan de het scheppen, een uit nieuwe diersoort aan het op tv toevoegen,” aldus Jansen. in Hij heeft grote tijdens offers gebracht om zijn visioen de gestalte te geven: uit reusachtige naar bewegende strandbeesten, gemaakt van pvc-buizen, op tv tie-wraps en zeil, het die tijdens zich krakend en van piepend langs de op vloedlijn op uit wind voortbewegen. Theo hoopt op tv nog mee te maken van dat door ze daar zelfstandig kunnen op tv overleven. Iedere lente en de zomer naar test hij zijn tijdens nieuwste generatie met strandbeesten uit aan de Nederlandse op kust op en werkt hij aan een in nieuw thema. Dit met jaar is hij op een zoek naar manieren op tv om het zijn beesten bestand te maken op tv tegen de naar stormen, die steeds een vaker met onverwacht de kust teisteren. het Aan door het eind van het een strandseizoen verklaart hij de tijdens generatie naar waarmee hij gewerkt heeft op tv tot 'fossiel' in en werkt hij in de tijdens winter met aan een nieuwe het lichting elegante creaties. Werkend de aan zijn door beesten vertelt hij over zijn in privéleven, dat door niet altijd in in harmonie met zijn harde naar werk het verloopt. En over zijn beesten, hoe in hij zich op tv door van hen laat leiden, ook al uit lopen ze op tv de zee met in of waaien ze stuk. het Ieder mens moet een volgens Theo naar zijn door eigen verhaal verzinnen om het dagelijks op tv op tv leven dragelijk en op tv zinvol te maken. in De jongensdroom gaat over een op man uit die uitdaagt en hoog wil vliegen, op naar die niet bang is voor het naar risico uit daarbij zijn vleugels naar te branden. De makers volgen van hem op tv naar Japan waar zijn de werk veel succes door heeft. En naar op tv Amerika, waar hij uit hoopt voet aan de een met grond te krijgen. Als in de het VS musea en naar galerieën belangstelling voor tijdens zijn het strandbeesten krijgen, zal het dat in door Nederland misschien ook het gebeuren, zo redeneert Theo in hardop. De kunstwereld ziet naar hem in immers nog steeds als een YouTube-fenomeen. het Zal hij als de schepper alle ballen een in de lucht naar kunnen houden door en gaan van zijn strandbeesten ooit naar de storm de overleven?Minder

mei 2020
04-08-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de ...

14-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen - Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen

Op het strand van Scheveningen werkt kinetisch kunstenaar Theo Jansen al vijfentwintig jaar aan een droom: de evolutie van zijn strandbeesten. “Ik ben een nieuwe natuur aan het scheppen, een nieuwe diersoort aan het toevoegen,” aldus Jansen...

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen bij Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jongensdroom - Theo Jansen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!