Programma gemist?

Elke dag gaat tijdens de Oegandese van Siriël (7) met zijn met pleegmoeder naar naar het het bijenveld om de bijen te verzorgen. van op Hij vindt dat heel spannend, op want een op bijensteek doet veel pijn. tijdens Maar Siriël op tv moet wel. Hij en het zijn met zestien pleegbroertjes en -zusjes kunnen niet uit leven zonder het de in inkomsten van de bijenhoning. op Eigenlijk droomt hij ervan het om door naar school te gaan zodat hij een op priester kan worden. tijdens Maar vorig jaar gaven de bijen met te weinig met honing en tijdens nu kan zijn pleegmoeder zijn de tijdens schoolgeld niet betalen. Er zit voor op Siriël het dus maar één ding op: van zijn angst naar overwinnen, goed een voor de van bijen zorgen en veel het honing oogsten. Hopelijk het is er dan volgend jaar de genoeg geld om tijdens naar school van te kunnen op gaan.

Thibault op tv draagt zelfs in de van warme zomer geen het korte in broek. Hij heeft Vitiligo, een auto-immuunziekte van waardoor hij vooral op op zijn met benen pigmentvlekken heeft door die hij probeert te het op verbergen.

Masao op is vijftien het als hij ontdekt wordt uit als topmodel. Maar is dit uit wel een echt wat door hij wil? Bij fotosessies van moet hij urenlang wachten de en verlangt hij de naar zijn een andere passie: op tv Dansen.

De vijftienjarige Lavanya het Raghoenandan uit treedt als een DJ Kendis als het jongste dj op met tijdens festivals en dancefeesten. Niet alleen op tv vanwege haar een leeftijd is dat bijzonder, het maar uit ook omdat zij naar door een ongeluk constant pijn uit heeft. Maar ze de moet gewoon doorzetten van van zichzelf, naar ondanks de zenuwen voor een een van optreden en de het extra pijn met erna.

Kinderen tijdens die op zoek zijn naar het tijdens een luisterend oor kunnen terecht op bij De Kindertelefoon. Er met wordt op tv gebeld over op tv scheiden en over de schoppen. Over verhuizen en naar verliefd zijn. Over zingen en met zoenen. Over het pizza's, loempia's, katten naar en cavia's. Werkelijk alles op de passeert de revue.

Kinderburgemeester tijdens Yassine (11) is tijdens van Marokkaanse op tv afkomst en weet nu al dat van hij extra op tv zijn door best moet doen om het later een het goede baan te krijgen. van Dat komt uit doordat veel mensen vooroordelen het hebben over Marokkanen met - en dat door is niet eerlijk. een Daarom werd hij uit kinderburgemeester en zet met hij alles op naar alles om vooroordelen de op wereld uit naar te helpen.

In de 1976 vertrok kunstenaar Bas van Jan Ader door met een klein met bootje voor een tocht het over van de Atlantische Oceaan. Sindsdien tijdens is hij spoorloos verdwenen. Wat naar de is er met hem naar gebeurd? Filmmaker Martijn Blekendaal probeert van het mysterie te tijdens ontrafelen de en ontdekt een bijzonder op verhaal over angst en in met durven.

Noëll - een Little Fire naar - Schulte met (11) is met zijn autisme niet door de door gemakkelijkste en met vindt het moeilijk aansluiting te de vinden bij anderen. de Als Noëll de uit stoere motorbuddy Gerrit wordt het toegewezen, het gaan ze samen op op pad. Achter het op de motor voelt de Noëll zich vrij op en hoeft tijdens hij even niks, in door tegenstelling tot de veeleisende de wereld in daarbuiten.

De twaalfjarige op tv Amber heeft uit geen haar. Ze zal uit nooit haren in van de wind kunnen laten een in wapperen zoals de modellen op van de shampoo reclames. Maar tijdens Amber ziet het tijdens positief. Want met door het uitzoeken van door van haar nieuwe pruik, kan zij beslissen een het wat voor soort meisje ze wil een van zijn.

De het moeder van in Naomi zit in een psychiatrische instelling, door maar een Naomi's klasgenoten weten dat niet. een Naomi besluit om met uit haar nieuwe vriend mee te nemen het naar de van kliniek.

Ieder kind een heeft recht op in een op tv gelukkig leven. Dat staat in tijdens het Kinderrechtenverdrag van de op Verenigde Naties. Maar een de realiteit is op tv op anders. In Nigeria door woont de veertienjarige Papilou. Samen een met zijn op tv moeder, broertjes en zusjes het leeft hij gescheiden van naar zijn vader. De naar enorme olievervuiling het door het een lekkage in een naar olieleiding is van de reden dat ze op tv niet meer bij elkaar uit kunnen wonen. op tv Papilou onderneemt actie het om zijn leven van en dat van op anderen te het veranderen.

Leerlingen van de in naar Open Schoolgemeenschap Bijlmer die regels overtreden uit moeten zich naar verantwoorden voor op een Jongerenrechtbank uit op school. Een leerling heeft op stiekem van een filmpje gemaakt van de een ruzie tussen een leraar de een en een leerling. tijdens Het filmpje is uit viral gegaan. Medeleerlingen kruipen in de naar huid naar van rechter, tijdens advocaat en aanklager en vellen in een op oordeel.

Als in je al eerder met op tv de politie het in aanraking door gekomen bent, is op tv het niet verstandig om op met een groep van stuntfietsers mee te doen die een wekelijkse de 'ride-outs' organiseren waar de politie tijdens regelmatig komt kijken. op De moeder van het het de twaalfjarige Jose met uit Rotterdam vindt in dat hij er ver vandaan het moet blijven, maar het Jose voelt op tv zich eindelijk met op zijn plek.

De een 11-jarige Javed komt bijna niet tijdens meer thuis tijdens en gaat van niet naar school. Samen met met zijn vriend op Shahidul verdient hij wat op het geld door strandgasten te masseren naar of op spullen te verkopen. Surfen een vindt Javed geweldig; zijn droom uit is om een uit professional te worden. naar op Maar om bij het de surfclub te mogen blijven moet de Javed naar school. op tv naar Javed gaat heel het hard trainen voor een in surfcompetitie. Zal hij uit dat winnen?

Tracy is op tv pas zestien, maar ze tijdens uit heeft haar hele leven lang al in een groot geheim uit dat ze een met zich meedraagt: ze van naar heeft namelijk hiv. Ze in woont in Uganda en door de meeste de mensen daar zijn ontzettend van bang op voor de ziekte, het daarom durft ze het aan in niemand te vertellen. Maar van tijdens eigenlijk wil Tracy naar haar geheim wel graag met door haar in beste vriendin delen.

december 2019
25-08-2019 18:25

Mensjesrechten: Bijenkind

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Bijenkind

Elke dag gaat de Oegandese Siriël (7) met zijn pleegmoeder naar het bijenveld om de bijen te verzorgen. Hij vindt dat heel spannend, want een bijensteek doet veel pijn. Maar Siriël moet wel. Hij en zijn zestien pleegbroertjes en -zusjes kun...

18-08-2019 18:25

Thibault

Zapp echt gebeurd - Thibault

Thibault draagt zelfs in de warme zomer geen korte broek. Hij heeft Vitiligo, een auto-immuunziekte waardoor hij vooral op zijn benen pigmentvlekken heeft die hij probeert te verbergen.

11-08-2019 18:25

Masao moves

Zapp echt gebeurd - Masao moves

Masao is vijftien als hij ontdekt wordt als topmodel. Maar is dit wel echt wat hij wil? Bij fotosessies moet hij urenlang wachten en verlangt hij naar zijn andere passie: Dansen.

04-08-2019 18:25

Kendis

Zapp echt gebeurd - Kendis

De vijftienjarige Lavanya Raghoenandan treedt als DJ Kendis als jongste dj op tijdens festivals en dancefeesten. Niet alleen vanwege haar leeftijd is dat bijzonder, maar ook omdat zij door een ongeluk constant pijn heeft. Maar ze moet gewoo...

14-07-2019 18:25

Luister

Zapp echt gebeurd - Luister

Kinderen die op zoek zijn naar een luisterend oor kunnen terecht bij De Kindertelefoon. Er wordt gebeld over scheiden en over schoppen. Over verhuizen en verliefd zijn. Over zingen en zoenen. Over pizza's, loempia's, katten en cavia's. Werk...

30-06-2019 18:20

De kinderburgemeester

Zapp echt gebeurd - De kinderburgemeester

Kinderburgemeester Yassine (11) is van Marokkaanse afkomst en weet nu al dat hij extra zijn best moet doen om later een goede baan te krijgen. Dat komt doordat veel mensen vooroordelen hebben over Marokkanen - en dat is niet eerlijk. Daarom...

30-06-2019 13:15

De man die achter de horizon keek

Zapp echt gebeurd - De man die achter de horizon keek

In 1976 vertrok kunstenaar Bas Jan Ader met een klein bootje voor een tocht over de Atlantische Oceaan. Sindsdien is hij spoorloos verdwenen. Wat is er met hem gebeurd? Filmmaker Martijn Blekendaal probeert het mysterie te ontrafelen en ont...

23-06-2019 18:25

Little fire

Zapp echt gebeurd - Little fire

Noëll - Little Fire - Schulte (11) is met zijn autisme niet de gemakkelijkste en vindt het moeilijk aansluiting te vinden bij anderen. Als Noëll de stoere motorbuddy Gerrit wordt toegewezen, gaan ze samen op pad. Achter op de motor voelt No...

16-06-2019 18:20

Vechten tegen de wind

Zapp echt gebeurd - Vechten tegen de wind

De twaalfjarige Amber heeft geen haar. Ze zal nooit haren in de wind kunnen laten wapperen zoals de modellen van de shampoo reclames. Maar Amber ziet het positief. Want met het uitzoeken van haar nieuwe pruik, kan zij beslissen wat voor soo...

09-06-2019 18:20

Naomi's geheim

Zapp echt gebeurd - Naomi's geheim

De moeder van Naomi zit in een psychiatrische instelling, maar Naomi's klasgenoten weten dat niet. Naomi besluit om haar nieuwe vriend mee te nemen naar de kliniek.

02-06-2019 18:25

Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Ieder kind heeft recht op een gelukkig leven. Dat staat in het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties. Maar de realiteit is anders. In Nigeria woont de veertienjarige Papilou. Samen met zijn moeder, broertjes en zusjes leeft hij gesch...

10-03-2019 19:25

De Jongerenrechtbank

Zapp echt gebeurd - De Jongerenrechtbank

Leerlingen van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer die regels overtreden moeten zich verantwoorden voor een Jongerenrechtbank op school. Een leerling heeft stiekem een filmpje gemaakt van een ruzie tussen een leraar en een leerling. Het filmp...

03-03-2019 19:25

180CC

Zapp echt gebeurd - 180CC

Als je al eerder met de politie in aanraking gekomen bent, is het niet verstandig om met een groep stuntfietsers mee te doen die wekelijkse 'ride-outs' organiseren waar de politie regelmatig komt kijken. De moeder van de twaalfjarige Jose u...

24-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Waar het leven strandt

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Waar het leven strandt

De 11-jarige Javed komt bijna niet meer thuis en gaat niet naar school. Samen met zijn vriend Shahidul verdient hij wat geld door strandgasten te masseren of spullen te verkopen. Surfen vindt Javed geweldig; zijn droom is om een professiona...

17-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Tracy is pas zestien, maar ze heeft haar hele leven lang al een groot geheim dat ze met zich meedraagt: ze heeft namelijk hiv. Ze woont in Uganda en de meeste mensen daar zijn ontzettend bang voor de ziekte, daarom durft ze het aan niemand ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp echt gebeurd bij Zapp echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp echt gebeurd. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp echt gebeurd gemist

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!