Programma gemist?

Kinderen in die op tijdens zoek zijn naar de een luisterend oor kunnen een terecht bij De in Kindertelefoon. Er het wordt gebeld over scheiden en een over schoppen. door Over verhuizen de en verliefd zijn. op tv Over zingen en zoenen. Over pizza's, tijdens loempia's, katten en tijdens cavia's. naar Werkelijk alles passeert met de revue.

Kinderburgemeester tijdens Yassine (11) is van Marokkaanse naar afkomst met en weet nu tijdens al dat hij extra zijn op tv best moet doen het om door later een goede op tv baan te krijgen. Dat op komt doordat veel mensen door vooroordelen door hebben over Marokkanen - en de dat is niet naar eerlijk. Daarom tijdens werd hij op tv kinderburgemeester en zet het hij alles op uit alles om vooroordelen de de wereld uit in te helpen.

In 1976 tijdens vertrok de kunstenaar Bas Jan Ader in met een een klein bootje voor een een tocht over de Atlantische van Oceaan. Sindsdien is het hij spoorloos verdwenen. het Wat is de er met hem het gebeurd? Filmmaker Martijn Blekendaal probeert naar het mysterie te op ontrafelen het en ontdekt een bijzonder verhaal tijdens over angst naar en tijdens durven.

Noëll van - Little het Fire - Schulte tijdens (11) is met zijn autisme niet uit de gemakkelijkste en naar vindt het van moeilijk aansluiting te in vinden door bij anderen. Als een Noëll de stoere motorbuddy op Gerrit wordt door toegewezen, gaan ze samen op tv op pad. tijdens Achter op de motor van voelt Noëll zich naar vrij en hoeft hij even naar niks, in tegenstelling een van tot de veeleisende wereld in daarbuiten.

De op twaalfjarige Amber heeft op geen haar. Ze van zal nooit de haren in de wind kunnen laten een wapperen uit zoals de modellen uit van de shampoo tijdens reclames. Maar op tv Amber ziet het positief. een Want met het op tv uitzoeken van uit haar nieuwe pruik, naar kan zij beslissen wat door voor soort meisje ze wil door de zijn.

De het moeder van Naomi tijdens zit in uit een psychiatrische instelling, maar Naomi's klasgenoten het weten dat met niet. Naomi besluit met om haar nieuwe een vriend mee te nemen de naar naar de kliniek.

Ieder het kind heeft recht met op een gelukkig leven. Dat naar staat in het naar Kinderrechtenverdrag van de op tv Verenigde door Naties. Maar de de realiteit is de anders. In Nigeria met woont de veertienjarige door Papilou. Samen met zijn moeder, het broertjes en zusjes door leeft hij tijdens gescheiden van met zijn vader. De enorme olievervuiling op door een lekkage in op een olieleiding is van de een reden dat ze door niet meer bij elkaar kunnen met naar wonen. Papilou onderneemt actie van om zijn leven en dat de van anderen te door naar veranderen.

Leerlingen van de de Open Schoolgemeenschap een Bijlmer die regels overtreden uit een moeten zich verantwoorden op voor een Jongerenrechtbank op school. Een in leerling heeft op tv stiekem een filmpje uit gemaakt in van een ruzie tussen tijdens een leraar en een tijdens leerling. Het filmpje de is naar viral gegaan. Medeleerlingen kruipen in in de naar huid van rechter, advocaat en het aanklager en naar vellen een tijdens oordeel.

Als de je al eerder naar met de naar politie in aanraking gekomen met bent, is door het niet verstandig om op tv met een groep stuntfietsers op mee te doen uit die wekelijkse de 'ride-outs' organiseren waar de politie door met regelmatig komt kijken. van De moeder van in de twaalfjarige Jose uit Rotterdam tijdens vindt dat door hij er ver vandaan van moet blijven, maar Jose naar op tv voelt zich eindelijk op zijn de plek.

De 11-jarige Javed van komt door bijna niet met meer thuis en gaat het niet naar school. in Samen met zijn vriend in Shahidul naar verdient hij wat geld op tv door strandgasten te op tv masseren of spullen te van verkopen. Surfen vindt in Javed geweldig; zijn op droom is naar om een professional te het worden. Maar de om bij de surfclub tijdens te mogen blijven op tv moet in Javed naar school. Javed gaat tijdens heel hard op tv trainen voor een surfcompetitie. op tv Zal hij dat uit winnen?

Tracy is pas een op tv zestien, maar ze heeft haar hele op leven op lang al een groot geheim naar dat ze uit met zich meedraagt: ze een heeft met namelijk hiv. met Ze woont in Uganda de en de meeste in mensen daar op tv zijn ontzettend bang voor het de ziekte, daarom durft met ze het een aan niemand te de vertellen. Maar eigenlijk wil Tracy uit haar de geheim wel graag met met haar beste vriendin in delen.

De veertienjarige tijdens Poonam wordt uitgehuwelijkt. tijdens Op in school hoort ze de vreselijke verhalen op naar van andere meisjes en met dan realiseert ze zich in dat ze een geen idee uit heeft wie haar toekomstige echtgenoot op tv en schoonfamilie zijn. Tijdens de haar bruiloft is op ze erg verdrietig naar als ze naar haar moeder tijdens moet verlaten en op bij haar op echtgenoot intrekt. Poonam is bang een om zwanger in te raken want een haar droom is om naar een school te gaan naar en lerares te een worden. een Gaat haar dat het lukken?

Wat nou op als je uit gecyberpest wordt? Voor een Rosalie (13) de heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: met leeftijdsgenootjes uit vertrouwt ze een niet meer en ze heeft geen op tv in vrienden. Zelfs in haar eigen tijdens slaapkamer met voelde ze zich niet meer veilig, het want het hier kreeg ze berichtjes als: tijdens 'Je door bent niks waard'. In op tv deze door documentaire volgen we op tv Rosalie mee online en hopelijk het kan de digitale uit wereld daarmee veranderen van met 'monster' in 'maatje'. tijdens Tijdens een en na de uitzending kun op je in gesprek met Rosalie op tv én documentairemaker Eef Hilgers tijdens de via het NPO tijdens Zapp Youtubekanaal.

Gracious is doof van en met communiceert in op tv gebarentaal en draagt in het stilte een van geheim met zich mee. Haar open van blik spreekt boekdelen door in dit intieme met tijdens portret. Op school maakt ze op tv een tekening van haar van toekomstige huis. 'Nu naar naar de mensen er nog op in', spoort de leerkracht aan. van Gracious tekent naar alleen door zichzelf.

Jorn (11) en in in Thies (9) groeien op op in een traditioneel jagersgezin. De in broers bereiken een uit leeftijd waarop ze naar de zich bewust worden van op tv het taboe dat er rust met op de naar jacht. op Hoe zullen hun vriendjes op deze de bijzondere levensstijl van reageren?

juli 2019
14-07-2019 18:25

Luister

Zapp echt gebeurd - Luister

Kinderen die op zoek zijn naar een luisterend oor kunnen terecht bij De Kindertelefoon. Er wordt gebeld over scheiden en over schoppen. Over verhuizen en verliefd zijn. Over zingen en zoenen. Over pizza's, loempia's, katten en cavia's. Werk...

30-06-2019 18:20

De kinderburgemeester

Zapp echt gebeurd - De kinderburgemeester

Kinderburgemeester Yassine (11) is van Marokkaanse afkomst en weet nu al dat hij extra zijn best moet doen om later een goede baan te krijgen. Dat komt doordat veel mensen vooroordelen hebben over Marokkanen - en dat is niet eerlijk. Daarom...

30-06-2019 13:15

De man die achter de horizon keek

Zapp echt gebeurd - De man die achter de horizon keek

In 1976 vertrok kunstenaar Bas Jan Ader met een klein bootje voor een tocht over de Atlantische Oceaan. Sindsdien is hij spoorloos verdwenen. Wat is er met hem gebeurd? Filmmaker Martijn Blekendaal probeert het mysterie te ontrafelen en ont...

23-06-2019 18:25

Little fire

Zapp echt gebeurd - Little fire

Noëll - Little Fire - Schulte (11) is met zijn autisme niet de gemakkelijkste en vindt het moeilijk aansluiting te vinden bij anderen. Als Noëll de stoere motorbuddy Gerrit wordt toegewezen, gaan ze samen op pad. Achter op de motor voelt No...

16-06-2019 18:20

Vechten tegen de wind

Zapp echt gebeurd - Vechten tegen de wind

De twaalfjarige Amber heeft geen haar. Ze zal nooit haren in de wind kunnen laten wapperen zoals de modellen van de shampoo reclames. Maar Amber ziet het positief. Want met het uitzoeken van haar nieuwe pruik, kan zij beslissen wat voor soo...

09-06-2019 18:20

Naomi's geheim

Zapp echt gebeurd - Naomi's geheim

De moeder van Naomi zit in een psychiatrische instelling, maar Naomi's klasgenoten weten dat niet. Naomi besluit om haar nieuwe vriend mee te nemen naar de kliniek.

02-06-2019 18:25

Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Ieder kind heeft recht op een gelukkig leven. Dat staat in het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties. Maar de realiteit is anders. In Nigeria woont de veertienjarige Papilou. Samen met zijn moeder, broertjes en zusjes leeft hij gesch...

10-03-2019 19:25

De Jongerenrechtbank

Zapp echt gebeurd - De Jongerenrechtbank

Leerlingen van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer die regels overtreden moeten zich verantwoorden voor een Jongerenrechtbank op school. Een leerling heeft stiekem een filmpje gemaakt van een ruzie tussen een leraar en een leerling. Het filmp...

03-03-2019 19:25

180CC

Zapp echt gebeurd - 180CC

Als je al eerder met de politie in aanraking gekomen bent, is het niet verstandig om met een groep stuntfietsers mee te doen die wekelijkse 'ride-outs' organiseren waar de politie regelmatig komt kijken. De moeder van de twaalfjarige Jose u...

24-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Waar het leven strandt

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Waar het leven strandt

De 11-jarige Javed komt bijna niet meer thuis en gaat niet naar school. Samen met zijn vriend Shahidul verdient hij wat geld door strandgasten te masseren of spullen te verkopen. Surfen vindt Javed geweldig; zijn droom is om een professiona...

17-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Tracy is pas zestien, maar ze heeft haar hele leven lang al een groot geheim dat ze met zich meedraagt: ze heeft namelijk hiv. Ze woont in Uganda en de meeste mensen daar zijn ontzettend bang voor de ziekte, daarom durft ze het aan niemand ...

10-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Poonams Lot

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Poonams Lot

De veertienjarige Poonam wordt uitgehuwelijkt. Op school hoort ze de vreselijke verhalen van andere meisjes en dan realiseert ze zich dat ze geen idee heeft wie haar toekomstige echtgenoot en schoonfamilie zijn. Tijdens haar bruiloft is ze ...

03-02-2019 19:25

Mensjesrechten: #pestverhaal

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: #pestverhaal

Wat nou als je gecyberpest wordt? Voor Rosalie (13) heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en ze heeft geen vrienden. Zelfs in haar eigen slaapkamer voelde ze zich niet meer veilig, want hier kre...

27-01-2019 19:25

Mensjesrechten: Gracious

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Gracious

Gracious is doof en communiceert in gebarentaal en draagt in stilte een geheim met zich mee. Haar open blik spreekt boekdelen in dit intieme portret. Op school maakt ze een tekening van haar toekomstige huis. 'Nu de mensen er nog in', spoor...

20-01-2019 19:25

De Jonge Jagers

Zapp echt gebeurd - De Jonge Jagers

Jorn (11) en Thies (9) groeien op in een traditioneel jagersgezin. De broers bereiken een leeftijd waarop ze zich bewust worden van het taboe dat er rust op de jacht. Hoe zullen hun vriendjes op deze bijzondere levensstijl reageren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp echt gebeurd bij Zapp echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp echt gebeurd. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp echt gebeurd gemist

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord