Programma gemist?

Elke dag van gaat de de Oegandese Siriël tijdens (7) met zijn op pleegmoeder naar het bijenveld de om de bijen met te verzorgen. naar Hij vindt dat een heel spannend, want een op bijensteek doet een veel pijn. Maar Siriël moet wel. het Hij naar en zijn zestien pleegbroertjes in en door -zusjes kunnen niet leven zonder de met inkomsten van van de bijenhoning. Eigenlijk droomt een hij ervan in om naar school te tijdens gaan zodat op hij priester kan worden. naar Maar in vorig jaar een gaven de bijen te weinig honing van de en nu kan zijn een pleegmoeder zijn schoolgeld niet met betalen. Er met zit voor Siriël dus maar in één in ding op: zijn angst overwinnen, naar goed voor de in bijen zorgen tijdens en veel honing oogsten. naar Hopelijk is naar er het dan volgend jaar genoeg geld om het naar school te naar kunnen in gaan.

Thibault in draagt zelfs tijdens in de warme zomer in geen korte broek. Hij heeft op tv op tv Vitiligo, een auto-immuunziekte met waardoor hij vooral op zijn benen met pigmentvlekken heeft met die de hij probeert te uit verbergen.

Masao naar is vijftien tijdens als hij ontdekt wordt als topmodel. een Maar is dit van wel echt wat in hij wil? Bij met fotosessies van moet hij tijdens urenlang wachten en een verlangt hij naar uit zijn andere passie: tijdens Dansen.

De vijftienjarige tijdens Lavanya Raghoenandan op tv treedt als DJ op Kendis als jongste dj op in tijdens festivals en op dancefeesten. het Niet alleen uit vanwege haar leeftijd is het dat bijzonder, maar ook omdat van zij op tv door een ongeluk constant pijn in uit heeft. Maar ze met moet gewoon doorzetten van zichzelf, een ondanks de zenuwen op voor een optreden een en de extra pijn de tijdens erna.

Kinderen die op door zoek naar zijn naar een het luisterend oor kunnen uit terecht bij op tv De Kindertelefoon. Er wordt gebeld van over scheiden tijdens en over schoppen. van Over verhuizen en van verliefd zijn. Over zingen met en zoenen. Over het pizza's, de loempia's, katten en cavia's. Werkelijk alles het passeert op tv de revue.

Kinderburgemeester de Yassine (11) is de van Marokkaanse afkomst en weet van nu al dat door hij een extra zijn best door moet doen om later de een goede baan te door krijgen. Dat komt de doordat veel mensen uit vooroordelen een hebben over Marokkanen - en in dat is de niet de eerlijk. Daarom werd hij kinderburgemeester en uit op zet hij alles in op alles om vooroordelen de wereld met uit te op tv helpen.

In 1976 op vertrok het kunstenaar Bas Jan Ader met een op klein bootje voor uit met een tocht over de Atlantische op tv Oceaan. Sindsdien in is hij met spoorloos verdwenen. Wat tijdens is er met hem het gebeurd? Filmmaker Martijn door Blekendaal probeert het in mysterie te door ontrafelen en ontdekt in een bijzonder verhaal het over angst en in durven.

Noëll - Little van Fire - tijdens Schulte (11) is met op zijn autisme niet een tijdens de gemakkelijkste en vindt het moeilijk het op aansluiting te vinden bij anderen. door Als Noëll de stoere van motorbuddy uit Gerrit wordt het toegewezen, gaan ze samen het op pad. Achter op de op tv motor met voelt Noëll zich vrij en tijdens hoeft op tv hij even tijdens niks, in tegenstelling tot op de veeleisende wereld een daarbuiten.

De twaalfjarige Amber door heeft van geen haar. Ze op tv zal nooit haren op tv in de de wind kunnen laten wapperen uit zoals de van modellen van de shampoo tijdens reclames. Maar Amber ziet het tijdens op tv positief. Want met uit het uitzoeken van haar nieuwe uit pruik, kan tijdens zij beslissen de wat voor soort meisje ze de wil van zijn.

De moeder van uit van Naomi zit in een psychiatrische instelling, een maar naar Naomi's klasgenoten tijdens weten dat niet. Naomi besluit met om van haar nieuwe vriend mee te nemen met naar op de kliniek.

Ieder kind heeft door recht op een een gelukkig leven. een Dat staat in op het Kinderrechtenverdrag van de de Verenigde door Naties. Maar de realiteit is van van anders. In Nigeria uit woont de veertienjarige van Papilou. Samen met zijn moeder, van broertjes een en zusjes leeft hij gescheiden naar van zijn vader. van De enorme olievervuiling door in een de lekkage in een olieleiding is door de in reden dat ze niet uit meer bij elkaar met kunnen uit wonen. Papilou onderneemt actie om van zijn leven met en dat de van anderen te op tv veranderen.

Leerlingen van de op Open in Schoolgemeenschap Bijlmer het die regels overtreden moeten zich met verantwoorden door voor een Jongerenrechtbank op school. de Een leerling op tv heeft stiekem een filmpje van gemaakt van een op tv ruzie tussen het een leraar en een met leerling. Het op filmpje is door viral gegaan. Medeleerlingen kruipen de in de huid van naar rechter, advocaat en met aanklager en op tv vellen een naar oordeel.

Als het je al eerder naar met de een politie in aanraking gekomen de bent, is het in niet verstandig om met een op groep een stuntfietsers mee te doen het die door wekelijkse 'ride-outs' organiseren waar de politie op tv regelmatig komt een kijken. De moeder van een de twaalfjarige de Jose uit Rotterdam een vindt dat hij er van ver de vandaan moet blijven, een maar Jose voelt zich eindelijk door op zijn door plek.

De naar 11-jarige Javed komt van bijna niet meer in thuis en gaat niet het naar school. Samen met van zijn vriend door Shahidul verdient uit hij wat geld door strandgasten door een te masseren of spullen te met verkopen. Surfen vindt Javed uit geweldig; zijn droom op is om een naar professional tijdens te worden. Maar op tv om bij de surfclub te in mogen blijven moet een Javed het naar school. Javed met gaat heel hard een trainen voor van een surfcompetitie. Zal met hij dat winnen?

Tracy is pas op zestien, met maar ze heeft uit haar hele een leven lang al een van groot geheim dat naar ze met op tv zich meedraagt: ze heeft het namelijk hiv. Ze woont in naar Uganda en de de meeste mensen uit daar naar zijn ontzettend bang voor door de ziekte, daarom een durft ze het aan niemand tijdens te vertellen. in Maar tijdens eigenlijk wil Tracy haar geheim op tv wel op tv graag met haar beste in vriendin delen.

april 2020
25-08-2019 18:25

Mensjesrechten: Bijenkind

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Bijenkind

Elke dag gaat de Oegandese Siriël (7) met zijn pleegmoeder naar het bijenveld om de bijen te verzorgen. Hij vindt dat heel spannend, want een bijensteek doet veel pijn. Maar Siriël moet wel. Hij en zijn zestien pleegbroertjes en -zusjes kun...

18-08-2019 18:25

Thibault

Zapp echt gebeurd - Thibault

Thibault draagt zelfs in de warme zomer geen korte broek. Hij heeft Vitiligo, een auto-immuunziekte waardoor hij vooral op zijn benen pigmentvlekken heeft die hij probeert te verbergen.

11-08-2019 18:25

Masao moves

Zapp echt gebeurd - Masao moves

Masao is vijftien als hij ontdekt wordt als topmodel. Maar is dit wel echt wat hij wil? Bij fotosessies moet hij urenlang wachten en verlangt hij naar zijn andere passie: Dansen.

04-08-2019 18:25

Kendis

Zapp echt gebeurd - Kendis

De vijftienjarige Lavanya Raghoenandan treedt als DJ Kendis als jongste dj op tijdens festivals en dancefeesten. Niet alleen vanwege haar leeftijd is dat bijzonder, maar ook omdat zij door een ongeluk constant pijn heeft. Maar ze moet gewoo...

14-07-2019 18:25

Luister

Zapp echt gebeurd - Luister

Kinderen die op zoek zijn naar een luisterend oor kunnen terecht bij De Kindertelefoon. Er wordt gebeld over scheiden en over schoppen. Over verhuizen en verliefd zijn. Over zingen en zoenen. Over pizza's, loempia's, katten en cavia's. Werk...

30-06-2019 18:20

De kinderburgemeester

Zapp echt gebeurd - De kinderburgemeester

Kinderburgemeester Yassine (11) is van Marokkaanse afkomst en weet nu al dat hij extra zijn best moet doen om later een goede baan te krijgen. Dat komt doordat veel mensen vooroordelen hebben over Marokkanen - en dat is niet eerlijk. Daarom...

30-06-2019 13:15

De man die achter de horizon keek

Zapp echt gebeurd - De man die achter de horizon keek

In 1976 vertrok kunstenaar Bas Jan Ader met een klein bootje voor een tocht over de Atlantische Oceaan. Sindsdien is hij spoorloos verdwenen. Wat is er met hem gebeurd? Filmmaker Martijn Blekendaal probeert het mysterie te ontrafelen en ont...

23-06-2019 18:25

Little fire

Zapp echt gebeurd - Little fire

Noëll - Little Fire - Schulte (11) is met zijn autisme niet de gemakkelijkste en vindt het moeilijk aansluiting te vinden bij anderen. Als Noëll de stoere motorbuddy Gerrit wordt toegewezen, gaan ze samen op pad. Achter op de motor voelt No...

16-06-2019 18:20

Vechten tegen de wind

Zapp echt gebeurd - Vechten tegen de wind

De twaalfjarige Amber heeft geen haar. Ze zal nooit haren in de wind kunnen laten wapperen zoals de modellen van de shampoo reclames. Maar Amber ziet het positief. Want met het uitzoeken van haar nieuwe pruik, kan zij beslissen wat voor soo...

09-06-2019 18:20

Naomi's geheim

Zapp echt gebeurd - Naomi's geheim

De moeder van Naomi zit in een psychiatrische instelling, maar Naomi's klasgenoten weten dat niet. Naomi besluit om haar nieuwe vriend mee te nemen naar de kliniek.

02-06-2019 18:25

Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Mijn brief aan de oliemannen

Ieder kind heeft recht op een gelukkig leven. Dat staat in het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties. Maar de realiteit is anders. In Nigeria woont de veertienjarige Papilou. Samen met zijn moeder, broertjes en zusjes leeft hij gesch...

10-03-2019 19:25

De Jongerenrechtbank

Zapp echt gebeurd - De Jongerenrechtbank

Leerlingen van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer die regels overtreden moeten zich verantwoorden voor een Jongerenrechtbank op school. Een leerling heeft stiekem een filmpje gemaakt van een ruzie tussen een leraar en een leerling. Het filmp...

03-03-2019 19:25

180CC

Zapp echt gebeurd - 180CC

Als je al eerder met de politie in aanraking gekomen bent, is het niet verstandig om met een groep stuntfietsers mee te doen die wekelijkse 'ride-outs' organiseren waar de politie regelmatig komt kijken. De moeder van de twaalfjarige Jose u...

24-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Waar het leven strandt

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Waar het leven strandt

De 11-jarige Javed komt bijna niet meer thuis en gaat niet naar school. Samen met zijn vriend Shahidul verdient hij wat geld door strandgasten te masseren of spullen te verkopen. Surfen vindt Javed geweldig; zijn droom is om een professiona...

17-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Onder mijn Huid

Tracy is pas zestien, maar ze heeft haar hele leven lang al een groot geheim dat ze met zich meedraagt: ze heeft namelijk hiv. Ze woont in Uganda en de meeste mensen daar zijn ontzettend bang voor de ziekte, daarom durft ze het aan niemand ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp echt gebeurd bij Zapp echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp echt gebeurd. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp echt gebeurd gemist

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!