Programma gemist?

Aflevering 4 uit - Reportagemagazine met uit reportages waarin de rechten een van kinderen het centraal staan. Mensjesrechten: Onder mijn naar Huid. Tracy de is pas zestien, met maar ze heeft haar hele met leven met lang al een groot met geheim dat ze met op op tv zich meedraagt: ze een heeft namelijk hiv. tijdens Ze woont in Uganda en een de meeste het mensen daar zijn ontzettend op tv bang in voor de ziekte. Daarom durft met ze uit het aan niemand te vertellen. het Maar eigenlijk wil tijdens Tracy haar geheim wel een een graag delen met haar tijdens beste vriendin.

De veertienjarige de Poonam wordt uitgehuwelijkt. Op op tv met school hoort ze de vreselijke verhalen op van andere tijdens meisjes en met dan realiseert ze in zich dat op ze geen idee heeft wie van haar de toekomstige echtgenoot en schoonfamilie zijn. Tijdens tijdens haar bruiloft is van ze erg op verdrietig als ze haar het moeder moet uit verlaten en bij haar op tv echtgenoot intrekt. Poonam van is met bang om zwanger op te raken want met haar droom is de om naar school een te gaan en lerares op te worden. Gaat het haar dat met lukken?

Wat op tv nou als je gecyberpest de wordt? het Voor Rosalie (13) heeft naar het pesten uit serieuze gevolgen gehad: het leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en op ze heeft geen door vrienden. een Zelfs in in haar eigen slaapkamer voelde ze op zich niet met meer veilig, want van hier kreeg ze berichtjes als: naar 'Je het bent niks waard'. In deze naar documentaire volgen we de het Rosalie mee online en hopelijk tijdens kan de digitale een wereld daarmee veranderen met van tijdens 'monster' in 'maatje'. met Tijdens en na de uitzending kun je in in gesprek door met Rosalie én documentairemaker Eef op tv Hilgers via het tijdens NPO Zapp op tv Youtubekanaal.

Gracious naar is doof en een communiceert in gebarentaal in en draagt in op stilte een in geheim met zich mee. Haar open naar blik spreekt van boekdelen tijdens in dit intieme portret. Op school naar een maakt ze een met tekening van haar toekomstige huis. in 'Nu de van mensen er nog in', een spoort de tijdens leerkracht aan. Gracious tekent de alleen door zichzelf.

Jorn naar (11) en Thies (9) met groeien op de in een het traditioneel jagersgezin. De van broers bereiken een op leeftijd waarop ze op zich bewust worden met van het taboe met dat er rust op de op jacht. Hoe zullen hun in vriendjes op deze door bijzondere in levensstijl reageren?

Tiffany de rijdt paard op een op tv gezellige manage en droomt op een van een internationale carrière als springruiter. op tv het Als ze wordt geselecteerd voor het door landelijke talententeam van op tv een de KNHS belandt ze opeens het in de sjieke paardenwereld door van van de Rotterdamsche naar Manege.

Thibault tijdens draagt zelfs in een de warme zomer geen korte uit broek. Hij door heeft Vitiligo, van een auto-immuunziekte waardoor hij vooral op tv op zijn benen door pigmentvlekken heeft die in hij probeert te op tv met verbergen.

Masao is vijftien uit als hij ontdekt in wordt op als topmodel. Maar is dit het door wel echt wat hij wil? een Bij fotosessies moet een hij urenlang naar wachten en verlangt hij naar van zijn andere passie, met op dansen.

De tijdens vijftienjarige Lavanya Raghoenandan treedt op als DJ op Kendis als jongste dj het op tijdens festivals en uit dancefeesten. Niet alleen door tijdens vanwege haar leeftijd tijdens is dat bijzonder, maar ook omdat door zij door een de ongeluk uit constant pijn heeft. Maar ze een moet op tv gewoon doorzetten van zichzelf, door ondanks de de zenuwen voor een optreden en van de extra pijn met op tv erna.

Sil (10) en op tv Merlijn (11) een staan met aan de vooravond van het een grote reis: van ze vertrekken samen met het hun in moeders naar een vluchtelingenkamp van op Lesbos. Ze kennen met de verhalen door over het kamp, maar in Sil en het Merlijn willen op het nu zelf zien en ervaren. naar Hoe is het met voor de kinderen op om in een een kamp te op tv wonen?

De dertienjarige met Wessel is trots van op het familiebedrijf: het tijdens slachthuis en op tv de slagerij, tijdens maar hij twijfelt over in de toekomst. met Wil hij in later werken met levende dieren of in uit wordt hij slager, net als de zijn stoere vader en tijdens met opa?

Kinderen door die op zoek de zijn naar op tv een luisterend oor kunnen terecht bij het De van Kindertelefoon. Er wordt gebeld tijdens over scheiden een en over schoppen. op tv Over verhuizen en in verliefd zijn. Over zingen en het in zoenen. Over pizza's, loempia's, tijdens katten en cavia's. Werkelijk op tv alles passeert door de revue.

Jeugddocumentaire tijdens over de op tv dertienjarige Andy die tijdens zijn opa en moeder een een belofte deed: het de schutterij die een hun lust en hun door leven was, nooit met in de de steek te laten. Door op het tekort aan naar jeugdleden is door Andy al jaren het de jongste lid van tijdens de naar vereniging. Dat betekent op dat de schutterij met niet lang meer zal op bestaan als Andy geen het nieuwe op tv leden vindt. Maar dat lijkt makkelijker in gezegd dan gedaan: tijdens de in kinderen uit Andy's op dorp houden er liever op tv andere door hobby's op na. met Toch zal Andy zijn belofte niet het verbreken het en vechten door voor de toekomst van de vereniging van waar uit hij zo trots op met is. Zeker nu de zijn opa en met moeder beide overleden het zijn.

Kinderburgemeester Yassine (11) het door is van Marokkaanse op tv afkomst en weet nu al van dat hij extra zijn uit best op tv moet doen om later naar een de goede baan te naar krijgen. Dat komt doordat veel in mensen vooroordelen van hebben over uit Marokkanen, en dat is niet het eerlijk. Daarom werd hij de de kinderburgemeester en zet een hij alles op door alles om vooroordelen de wereld de uit te op tv helpen.

De 11-jarige van Noëll is autistisch de en vindt moeilijk aansluiting een bij uit anderen. Achter op de motor tijdens van zijn van buddy Gerrit hoeft tijdens hij even niks door en naar voelt hij zich vrij, in tegenstelling uit tot de de veeleisende wereld tijdens daarbuiten.

februari 2019
17-02-2019 19:25

Zapp echt Gebeurd

Zapp echt gebeurd - Zapp echt Gebeurd

Aflevering 4 - Reportagemagazine met reportages waarin de rechten van kinderen centraal staan. Mensjesrechten: Onder mijn Huid. Tracy is pas zestien, maar ze heeft haar hele leven lang al een groot geheim dat ze met zich meedraagt: ze hee...

10-02-2019 19:25

Mensjesrechten: Poonams Lot

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Poonams Lot

De veertienjarige Poonam wordt uitgehuwelijkt. Op school hoort ze de vreselijke verhalen van andere meisjes en dan realiseert ze zich dat ze geen idee heeft wie haar toekomstige echtgenoot en schoonfamilie zijn. Tijdens haar bruiloft is ze ...

03-02-2019 19:25

Mensjesrechten: #pestverhaal

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: #pestverhaal

Wat nou als je gecyberpest wordt? Voor Rosalie (13) heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en ze heeft geen vrienden. Zelfs in haar eigen slaapkamer voelde ze zich niet meer veilig, want hier kre...

27-01-2019 19:25

Mensjesrechten: Gracious

Zapp echt gebeurd - Mensjesrechten: Gracious

Gracious is doof en communiceert in gebarentaal en draagt in stilte een geheim met zich mee. Haar open blik spreekt boekdelen in dit intieme portret. Op school maakt ze een tekening van haar toekomstige huis. 'Nu de mensen er nog in', spoor...

20-01-2019 19:25

De Jonge Jagers

Zapp echt gebeurd - De Jonge Jagers

Jorn (11) en Thies (9) groeien op in een traditioneel jagersgezin. De broers bereiken een leeftijd waarop ze zich bewust worden van het taboe dat er rust op de jacht. Hoe zullen hun vriendjes op deze bijzondere levensstijl reageren?

13-01-2019 19:25

Tiffany

Zapp echt gebeurd - Tiffany

Tiffany rijdt paard op een gezellige manage en droomt van een internationale carrière als springruiter. Als ze wordt geselecteerd voor het landelijke talententeam van de KNHS belandt ze opeens in de sjieke paardenwereld van de Rotterdamsche...

06-01-2019 19:25

Thibault

Zapp echt gebeurd - Thibault

Thibault draagt zelfs in de warme zomer geen korte broek. Hij heeft Vitiligo, een auto-immuunziekte waardoor hij vooral op zijn benen pigmentvlekken heeft die hij probeert te verbergen.

16-12-2018 19:25

Masao moves

Zapp echt gebeurd - Masao moves

Masao is vijftien als hij ontdekt wordt als topmodel. Maar is dit wel echt wat hij wil? Bij fotosessies moet hij urenlang wachten en verlangt hij naar zijn andere passie, dansen.

09-09-2018 19:25

Kendis

Zapp echt gebeurd - Kendis

De vijftienjarige Lavanya Raghoenandan treedt als DJ Kendis als jongste dj op tijdens festivals en dancefeesten. Niet alleen vanwege haar leeftijd is dat bijzonder, maar ook omdat zij door een ongeluk constant pijn heeft. Maar ze moet gewoo...

26-08-2018 19:25

Hallo Salaam

Zapp echt gebeurd - Hallo Salaam

Sil (10) en Merlijn (11) staan aan de vooravond van een grote reis: ze vertrekken samen met hun moeders naar een vluchtelingenkamp op Lesbos. Ze kennen de verhalen over het kamp, maar Sil en Merlijn willen het nu zelf zien en ervaren. Hoe i...

19-08-2018 19:25

Slagershart

Zapp echt gebeurd - Slagershart

De dertienjarige Wessel is trots op het familiebedrijf: het slachthuis en de slagerij, maar hij twijfelt over de toekomst. Wil hij later werken met levende dieren of wordt hij slager, net als zijn stoere vader en opa?

12-08-2018 19:25

Luister

Zapp echt gebeurd - Luister

Kinderen die op zoek zijn naar een luisterend oor kunnen terecht bij De Kindertelefoon. Er wordt gebeld over scheiden en over schoppen. Over verhuizen en verliefd zijn. Over zingen en zoenen. Over pizza's, loempia's, katten en cavia's. Werk...

29-07-2018 19:25

De belofte van Slek

Zapp echt gebeurd - De belofte van Slek

Jeugddocumentaire over de dertienjarige Andy die zijn opa en moeder een belofte deed: de schutterij die hun lust en hun leven was, nooit in de steek te laten. Door het tekort aan jeugdleden is Andy al jaren het jongste lid van de vereniging...

24-06-2018 19:25

De kinderburgemeester

Zapp echt gebeurd - De kinderburgemeester

Kinderburgemeester Yassine (11) is van Marokkaanse afkomst en weet nu al dat hij extra zijn best moet doen om later een goede baan te krijgen. Dat komt doordat veel mensen vooroordelen hebben over Marokkanen, en dat is niet eerlijk. Daarom ...

10-06-2018 19:25

Little fire

Zapp echt gebeurd - Little fire

De 11-jarige Noëll is autistisch en vindt moeilijk aansluiting bij anderen. Achter op de motor van zijn buddy Gerrit hoeft hij even niks en voelt hij zich vrij, in tegenstelling tot de veeleisende wereld daarbuiten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp echt gebeurd bij Zapp echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp echt gebeurd. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp echt gebeurd gemist

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp echt gebeurd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord