Programma gemist?

Zangeres Do de en het acteur Loek Peters reizen over de de wegen van in het Indonesische eiland uit Flores. Flores is uit één van de armste de eilanden van dit in land, dus geld in door voor een goede en veilige infrastructuur op tijdens is er nauwelijks. op tv Ze beginnen aan de westkust van in Flores; door hun route naar het de Oosten voert de langs diepe kloven en tijdens door dichte jungle. En uit als alles het goed op gaat, komen ze naar uit bij de grote Kelimutu met vulkaan. In de het diepste binnenland mogen ze door bij op een inheemse de stam overnachten, mits ze een naar cadeau uit meenemen.

Montenegro uit vormt het de adembenemende decor voor het avontuur van van goochelaar Hans Kazan met naar en muziekproducent Brownie Dutch. de De twee trotseren ruige het rotspartijen, ijzingwekkende een ravijnen en tijdens diepe afgronden. Montenegro is een het klein Balkan in staatje dat de onderdeel was van het oude Joegoslavië. uit Het tweetal zal naar vanuit Hoofdstad Podgorica op een een grote lus maken op om via vier met grandioze bergketens uiteindelijk in het naar diepe in zuiden uit op tv te komen aan tijdens de Adriatische kust. Een bumpy door roadtrip door een enorm met gastvrij van land dat de onze twee chauffeurs dichter bij elkaar het zal naar brengen.

Dertig uit jaar na de revolutie in de met Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven op en YouTuber in Kalvijn de gevolgen van de een val van met dictator Ceausescu. door Dwars door het op tv hart van de Roemeense regio een van Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen met van de tijdens Zuidelijke Karpaten op tv en ervaren zij de positieve door met en negatieve veranderingen door in het land.

Presentatrice Dieuwertje Blok tijdens een en DJ Tony Junior trekken de door uit het rauwe en koude tijdens Armenië. Ze door ervaren het destructieve verleden van het op een land, dat al eeuwen in te maken op tv heeft met verdeling en op vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs een hun een nationale, religieuze en culturele identiteit een kunnen op behouden en ontwikkelen. Het op tv duo rijdt op een route langs de een stille getuigen van door een tumultueus verleden, maar ervaart het met ook de diepgewortelde in Armeense trots. Onderweg vertelt Dieuwertje het over de onzekerheid in die gepaard ging met van haar bekendheid toen een ze jong was, in en naar dat zij nauwelijks de door straat op durfde. uit Tony uit legt uit dat de hij maar een jaar op de in middelbare naar school heeft gezeten, tijdens omdat hij alleen maar op tv met in zijn muziek bezig op wilde zijn.

Vlogster een Monica Geuze en kickbokslegende tijdens Remy Bonjasky doorkruisen met Oeganda, oftewel door 'de Parel van Afrika'. op Samen in trotseren zij de het dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. tijdens een Tijdens hun avontuur ervaart het in reisduo de unieke van flora en fauna, maar tijdens ook het het bewogen van verleden en harde heden van naar het land. naar Onderweg vertelt het Monica over het effect dat door de scheiding van tijdens haar ouders op tv op haar had met en wat de tijdens geboorte van uit haar dochter voor haar heeft betekend. op tv Ook de ouders naar tijdens van Remy bleven niet bij op tv elkaar, maar zij deelden de hier niets tijdens over met hem, omdat op hij zich op tv daar op als kind niet mee mocht uit bemoeien.

Schrijver Raymond van van de Klundert, alias een Kluun, stapt in het de wagen met door met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen door op slingeren zij over de groene door wegen van de tijdens twee uit meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: het door Rio Grande do Sul en naar Santa Catarina. Ze vertrekken met vanuit Porto Alegre, naar tijdens de hoofdstad van Rio Grande do uit de Sul en hopen te finishen tijdens op de stranden van van Florianópolis. uit Ze trekken door de in regio een waar zich vanaf de tweede de helft naar van de achttiende eeuw met vele Europese immigranten tijdens vestigden. Duizenden Portugezen, Italianen, op Polen en uit Duitsers trokken een hier de wildernis een in en lieten er hun de sporen na. Lukt door het Sef en Kluun van om een de junglepaden, rivierpassages en haarspeldbochten het te bedwingen? op tv En bereikt de dit duo ongeschonden de hagelwitte tijdens stranden aan op de eindstreep? uit Onderweg bespreekt uit Sef trots zijn zoontje en tijdens zijn afkomst en het vertelt Kluun hoe uit hij werd beschuldigd van van een uit vooropgezet commercieel op tv plan voor het van schrijven en uitbrengen van van zijn boek Komt een Vrouw uit bij de op tv Dokter.

Souldiva een Shirma Rouse en fitgirl Fajah in tijdens Lourens trotseren de een wegen van het nog altijd complexe tijdens op Balkanland Bosnië en Herzegovina. door Een overweldigende tocht over ijzingwekkende naar bergpaden. De het voormalig Joegoslavische deelrepubliek op riep in 1992 op tv de onafhankelijkheid uit, uit waarna er met tot en met met 1995 een gewelddadige burgeroorlog naar woedde. op tv De route die wordt tijdens gereden, begint in de gehavende naar hoofdstad Sarajevo in en volgt de in zuidelijke frontlinie uit van het gewapende in conflict. Een tocht die uiteindelijk in moet leiden tot op tv de tijdens voormalige en met zwaarbevochten moslimenclave Gora?de. Lukt het Fajah door en met Shirma om in deze tocht vol steile de paden, donkere wouden en gure tijdens vluchtroutes een te bedwingen? Onderweg zijn we op tv naar getuige van een mooi naar gesprek over vrouwelijkheid en door discriminatie.

Actrice Susan Visser in en Chef'Special's tijdens leadzanger Joshua Nolet stuiteren het over de wegen naar van Jordanië. door Ze beginnen hun reis van in door de zuidelijk het gelegen havenstad Aqaba. het Vanaf daar volgen ze de naar duizenden jaar met oude sporen van in handelskaravanen, Romeinen, Arabieren en het kruisvaarders, van naar de historische door stad en archeologische schat Jerash uit in het een noorden. Het gebied waar het het duo doorheen toert in wordt tijdens ook wel de weg in van de profeten met en het kruispunt van een de naar Oude Wereld genoemd. op Een adembenemende route met diepe een dalen en uit hoge pieken, dwars door met filmische maanlandschappen. met Onderweg vertelt Susan over van de vroege naar dood van haar door grote een liefde en hoe dat haar door heeft beïnvloed. naar Joshua bespreekt de tijdens aanloop naar het de dood van zijn vader op en het geven door van vluchtelingenhulp op tv op Lesbos, wat een diepe de indruk op hem met van heeft gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk naar en op model Loiza Lamers trekken door het het ruige in binnenland van het Turkije. Zij door staan voor de naar opdracht om vanaf de van Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte door te doorkruisen, met als tijdens einddoel in het sprookjesachtige tijdens Cappadocie. Een route die bewijst waarom tijdens deze regio van al bij de naar oude Grieken, met Perzen en Romeinen berucht was. in naar Om de eindstreep tijdens te bereiken wringt tijdens het duo zich door nauwe tijdens kloven, in zijn de vrouwen door overgeleverd aan de weergoden met en scheren zij langs diepe een ravijnen. In de de auto vertelt Anouk op tv over haar ervaring tijdens door met Meningokokken en is Loiza open het over hoe tijdens zij werd gepest toen van uitkwam dat ze door niet uit verder door het met leven wilde door als jongen.

Acteur Tygo tijdens Gernandt en verhalenverteller met Akwasi op tv trekken met hun 4x4 op tv door de naar ruige Drakensbergen van met Zuid-Afrika en Lesotho. in Hun tocht door de tijdens 'Barrier of Spears' laat zien naar waarom de van voorouders van de op tv huidige op bevolking dit onherbergzame 'Kingdom op of the Skies' tot hun met leefgebied in maakten.

In uit Kenia reizen een acteur Victor Reinier en naar voormalig Brutale Meid in Tatum Dagelet over de het gevaarlijkste tijdens wegen van dit prachtige Afrikaanse land. op Ze rijden de van Loiyangalani naar op tv Nairobi. op Deze route wordt uit gebruikt om grote vis naar de een stad te tijdens brengen en uit om spullen uit de de grote in stad mee te nemen. Ze door rijden door woestijn, over naar in de savanne en tijdens over angstaanjagende bergroutes. de Ze steken de evenaar over. naar Onderweg komen ze veel door tijdens beesten tegen waarvan ze het een ontmoeting een met een wilde olifant in niet snel het zullen vergeten.

Topkok Robert van Kranenborg het en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay met Gulsen rijden een oude handelsroute op tv die loopt tijdens van het binnenland van dit op tv prachtige de land tot aan de door zee. Onderweg bezoeken door ze een met oud Himba-dorp, de slapen de twee in in de woestijn in op een tent op de auto op tv uit en bedwingen ze de met gevreesde Divorce Pass. door Een ervaring die met Olcay nooit in meer zal vergeten. Namibië door kent uitgestrekte in vlaktes waarin je uren tijdens geen tegenligger tegenkomt. Maar naar waar je wel oog met in naar oog komt te staan met van de vele de dieren die op tv je hier in het wild het tegenkomt. Olcay's naar verjaardag wordt op de een plek naar gevierd die het ze nooit meer zal uit vergeten.

Marokko, het land op tv van in de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, uit de heerlijke tijdens keuken en de tijdens gastvrije bevolking. op tv Rapper Lange Frans een en actrice Sigrid ten tijdens Napel gaan hier uit een onvergetelijke naar reis maken. uit Ze zullen elkaar goed het leren kennen op deze met indrukwekkende wegen. Wie uit zal het met meest koelbloedig in zijn? Honderden kilometers over van de meest gevreesde wegen de van dit prachtige land van gaan een de twee met rijden. Een route die op tv door locals liever wordt door gemeden. Onderweg bezoeken zij een een dorp uit waar veel films zijn de opgenomen, en laten in zij zich het typische Marokkaaanse kledij een aanmeten. De op tv liefde voor muziek blijkt door wederzijds. En het we leren of een Sigrid zich op meer waard vindt in een de keuken door of de slaapkamer.

Acteur het Ferry Doedens en auteur naar Ronald Giphart uit worden betoverd een door de schoonheid van Albanië, maar met de schreeuwen het ook uit van angst uit als een ze over bergpassen met diepe in uit afgronden moeten rijden. Ze een raken ontroerd als ze naar een van van de overblijfselen van de gruwelijke in Balkan historie bezoeken. tijdens door Onderweg probeert Ronald Ferry de liefde van uit voor literatuur bij te brengen. Ferry op tijdens en Ronald worden hartelijk welkom door geheten door een familie tijdens die van de moeilijke uit communistische periode nog heeft de gemaakt. En op op tv weg naar eindbestemming Kososvo bezoeken op van ze een mijnenveld tijdens en helpen mee een die op te uit ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn van Helder uit en presentator Rick Brandsteder in rijden van een Paramaribo via de jungle naar naar Apoera. de Over deze uitdagende wegen leren de door tijdens twee elkaar goed kennen. in Onderweg maken ze kennis met op dit mooie een land uit door onder andere een de goudmijn te bezoeken. naar En het blijkt niet op tv altijd eenvoudig tijdens om door een meer op te rijden. tijdens Glenns fobie voor beestjes speelt van hem parten. Rik door en Glenn het kunnen het erg goed op tv van vinden. Naast het tijdens vele lachen is de er ook plek voor met serieuze gesprekken op en worden ze echte in vrienden.

januari 2020
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!