Programma gemist?

Zangeres naar Do en acteur Loek Peters uit reizen over de uit in wegen van het een Indonesische eiland Flores. Flores is één van op van de armste eilanden van dit op het land, dus geld op tv voor een goede op tv en veilige infrastructuur uit is er nauwelijks. uit Ze beginnen aan van de westkust van uit Flores; hun route uit naar het Oosten voert langs op diepe kloven in en door de dichte jungle. En door als alles goed gaat, komen naar ze op uit bij de grote Kelimutu uit vulkaan. een In het diepste binnenland mogen ze naar bij een een inheemse het stam overnachten, mits ze een uit cadeau het meenemen.

Montenegro naar vormt het met adembenemende decor voor het avontuur een van goochelaar in Hans Kazan en van muziekproducent Brownie Dutch. De op tv twee trotseren ruige de rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen in en de diepe afgronden. Montenegro tijdens is een klein in Balkan staatje dat onderdeel van was van het oude het Joegoslavië. Het tweetal op tv zal vanuit Hoofdstad Podgorica op een in grote lus op tv maken om via vier grandioze bergketens in uiteindelijk in het in uit diepe zuiden uit naar te komen aan met de Adriatische kust. uit Een bumpy roadtrip door een enorm tijdens gastvrij land dat met onze in twee chauffeurs van dichter bij elkaar zal op tv brengen.

Dertig jaar na de tijdens de revolutie in de Roemenië peilen oud-politicus naar Fred Teeven en YouTuber Kalvijn tijdens de door gevolgen van de val in van dictator Ceausescu. Dwars door naar het hart van de de uit Roemeense regio Transsylvanië, meanderen naar zij rond een de toppen van de in Zuidelijke op tv Karpaten en ervaren in zij de positieve en in negatieve veranderingen in een het land.

Presentatrice in Dieuwertje Blok het en DJ Tony Junior tijdens trekken door het rauwe door en koude Armenië. het Ze ervaren met het destructieve door verleden van het land, dat een al eeuwen te maken op tv heeft met verdeling op tv en vernietiging. in Desondanks op hebben Armeniërs hun nationale, religieuze en uit culturele identiteit in kunnen van behouden en ontwikkelen. Het het duo rijdt in een route langs de in stille getuigen van een een tumultueus verleden, maar tijdens ervaart uit ook de diepgewortelde Armeense trots. naar Onderweg vertelt Dieuwertje over door de op tv onzekerheid die tijdens gepaard ging met het haar bekendheid toen ze jong op was, en in dat zij nauwelijks de straat het op durfde. in Tony legt uit de dat hij door maar een jaar op naar de middelbare school op heeft uit gezeten, omdat hij alleen maar uit met van zijn muziek bezig in wilde zijn.

Vlogster Monica een Geuze en kickbokslegende Remy door Bonjasky doorkruisen Oeganda, de oftewel 'de in Parel van op tv Afrika'. Samen trotseren de zij de dieprode junglewegen de van dit vruchtbare land. een Tijdens hun een avontuur ervaart het reisduo met een de unieke flora en fauna, maar op tv met ook het bewogen verleden naar en harde heden van het het land. Onderweg vertelt op Monica over het naar effect met dat de scheiding uit van haar ouders op op tv haar had tijdens en wat de geboorte van uit haar dochter voor met haar heeft betekend. de naar Ook de ouders het van Remy bleven niet bij op tv elkaar, maar zij van deelden op hier niets over op tv met hem, omdat hij de zich daar als kind het niet mee uit mocht bemoeien.

Schrijver Raymond van door de een Klundert, alias Kluun, stapt met in de wagen door met rapper Youssef door Gnaoui, een alias Sef. Samen slingeren zij over uit de groene in wegen van op tv de twee meest zuidelijk gelegen met staten op van Brazilië: Rio Grande door do Sul en van Santa door Catarina. Ze vertrekken vanuit Porto van Alegre, de hoofdstad naar van een Rio Grande do Sul op tv en hopen te finishen op op de stranden van met Florianópolis. Ze trekken van door de de regio waar zich vanaf een de tweede door helft van de door achttiende tijdens eeuw vele Europese door immigranten vestigden. Duizenden Portugezen, tijdens Italianen, Polen en tijdens Duitsers trokken hier de wildernis door een in en lieten er van hun sporen na. Lukt van het in Sef en Kluun om de de junglepaden, rivierpassages uit en haarspeldbochten te bedwingen? En uit bereikt van dit duo ongeschonden de hagelwitte een stranden aan de op eindstreep? Onderweg door bespreekt Sef trots zijn door het zoontje en zijn afkomst een en vertelt Kluun een hoe hij werd beschuldigd tijdens van een vooropgezet tijdens commercieel plan voor het van tijdens schrijven en uitbrengen van zijn een boek Komt een Vrouw het bij van de Dokter.

Souldiva tijdens Shirma Rouse een en fitgirl Fajah Lourens trotseren een de wegen van op het nog het altijd complexe Balkanland Bosnië en met Herzegovina. met Een overweldigende tocht over op tv ijzingwekkende een bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep van in 1992 de van tijdens onafhankelijkheid uit, waarna er tot op tv en tijdens met 1995 een in gewelddadige burgeroorlog woedde. De route door die uit wordt gereden, begint in de gehavende op hoofdstad tijdens Sarajevo en op volgt de zuidelijke frontlinie van in het in gewapende conflict. Een tocht die uiteindelijk een moet leiden tot op tv de naar voormalige en zwaarbevochten moslimenclave door Gora?de. Lukt het Fajah met en tijdens Shirma om deze met tocht vol steile paden, in donkere wouden en gure uit naar vluchtroutes te bedwingen? Onderweg in zijn we getuige tijdens van een mooi gesprek over een vrouwelijkheid en het discriminatie.

Actrice uit Susan Visser in en Chef'Special's leadzanger met Joshua Nolet stuiteren over de uit wegen van uit Jordanië. Ze beginnen hun naar reis in tijdens de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. tijdens Vanaf daar volgen van het ze de duizenden jaar oude sporen tijdens van met handelskaravanen, Romeinen, Arabieren en tijdens kruisvaarders, naar van de historische stad van en archeologische schat uit Jerash in het noorden. uit Het in gebied waar het duo doorheen toert uit wordt ook met wel de weg van tijdens de profeten en uit het kruispunt naar van naar de Oude Wereld genoemd. Een adembenemende het een route met diepe dalen in en hoge naar pieken, dwars door filmische maanlandschappen. Onderweg in vertelt Susan over met de vroege uit dood van haar tijdens grote van liefde en hoe dat de haar heeft beïnvloed. Joshua bespreekt van de aanloop naar van een de dood van zijn vader door en uit het geven van vluchtelingenhulp het op Lesbos, wat een diepe door op indruk op hem heeft van gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk de Hoogendijk en model Loiza met naar Lamers trekken door het ruige binnenland op op tv van Turkije. Zij staan voor van de opdracht om op vanaf de tijdens Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte een te uit doorkruisen, met als einddoel het het sprookjesachtige Cappadocie. Een route uit die bewijst waarom met deze op tv regio al bij de oude van naar Grieken, Perzen en Romeinen door berucht was. Om de in eindstreep te bereiken wringt het de het duo zich een door nauwe kloven, zijn de de vrouwen overgeleverd aan de de de weergoden en scheren zij langs de diepe ravijnen. uit In de auto een vertelt Anouk over haar ervaring naar de met Meningokokken en is Loiza met open over op hoe zij het werd gepest toen uitkwam dat tijdens ze niet door verder door het tijdens leven wilde naar als jongen.

Acteur Tygo door Gernandt en verhalenverteller tijdens Akwasi trekken met hun door 4x4 naar door de op tv ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. naar Hun tocht door op de 'Barrier van of Spears' het laat zien waarom de op tv voorouders van de huidige de bevolking dit met onherbergzame 'Kingdom of the naar door Skies' tot hun leefgebied door maakten.

In de Kenia reizen acteur Victor naar Reinier en voormalig Brutale op Meid Tatum Dagelet uit over de gevaarlijkste door wegen van dit uit van prachtige Afrikaanse land. Ze op tv rijden van Loiyangalani naar op Nairobi. Deze naar route wordt gebruikt om grote uit vis naar de het stad te brengen met en op tv om spullen uit de op tv grote stad mee te door nemen. uit Ze rijden de door woestijn, over de van savanne en op tv over angstaanjagende bergroutes. in Ze steken de evenaar uit over. Onderweg komen ze veel door beesten tegen waarvan door een ze een ontmoeting met een tijdens wilde olifant niet de snel zullen de vergeten.

Topkok Robert op Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay uit Gulsen rijden met een oude door handelsroute die loopt van op het binnenland van op tv dit prachtige land tot met aan de op zee. Onderweg bezoeken ze van naar een oud Himba-dorp, slapen de het twee een in de woestijn in een in tent op op de auto en bedwingen ze met op tv de gevreesde Divorce door Pass. Een ervaring die Olcay nooit door meer zal naar vergeten. Namibië kent uitgestrekte op tv uit vlaktes waarin je uren geen tegenligger op tv tegenkomt. Maar waar in je wel oog van in oog komt in te staan met op het de vele dieren die je uit hier in het tijdens wild tegenkomt. de Olcay's verjaardag van wordt op een plek gevierd die door door ze nooit meer zal van vergeten.

Marokko, het een land van de gevarieerde in landschappen, prachtige de plaatsen, de heerlijke keuken uit en de op tv gastvrije bevolking. Rapper Lange naar Frans en actrice op tv Sigrid ten Napel de gaan hier een naar onvergetelijke reis naar maken. naar Ze zullen elkaar uit goed leren kennen uit op deze indrukwekkende wegen. Wie naar zal het meest koelbloedig uit zijn? Honderden tijdens kilometers over de meest in gevreesde wegen naar van dit op tv prachtige land tijdens gaan de twee rijden. Een route op die door met locals liever wordt gemeden. naar in Onderweg bezoeken zij een door dorp waar de veel films zijn opgenomen, en tijdens laten zij zich typische met naar Marokkaaanse kledij aanmeten. in De liefde voor muziek een blijkt wederzijds. En tijdens we leren of Sigrid door zich meer waard vindt uit de in de keuken of de naar slaapkamer.

Acteur door Ferry Doedens en auteur uit Ronald Giphart worden betoverd door door de schoonheid een op van Albanië, maar de schreeuwen het ook uit van angst op als ze over op de bergpassen met diepe afgronden moeten door rijden. Ze op raken ontroerd als ze met een van in de overblijfselen van met de gruwelijke Balkan historie bezoeken. van Onderweg probeert Ronald met Ferry de met liefde voor de literatuur bij te brengen. het Ferry en Ronald worden door hartelijk door welkom geheten door een familie door die de moeilijke uit communistische door periode nog heeft gemaakt. En op op weg naar een eindbestemming op Kososvo bezoeken ze een naar mijnenveld en helpen van mee die een op te de ruimen.

Oud-profvoetballer de Glenn Helder en presentator Rick tijdens Brandsteder rijden van tijdens Paramaribo via een de jungle naar Apoera. met Over deze door uitdagende wegen leren de door het twee elkaar goed kennen. Onderweg maken het ze het kennis met dit tijdens mooie land een door onder andere een goudmijn te de bezoeken. op tv En het blijkt de niet altijd eenvoudig om op door een meer te tijdens tijdens rijden. Glenns fobie voor beestjes op tv speelt hem parten. Rik de en Glenn kunnen met het erg goed uit vinden. Naast het een door vele lachen is er ook van plek voor serieuze het gesprekken en worden ze met echte tijdens vrienden.

juli 2020
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!