Programma gemist?

Zangeres Do van en acteur het Loek Peters op tv reizen over de op tv wegen van het Indonesische eiland tijdens Flores. Flores is één in van de naar armste eilanden van uit dit land, de dus geld voor een goede van en uit veilige infrastructuur is er in nauwelijks. Ze tijdens beginnen aan de tijdens westkust van Flores; hun route de in naar het Oosten op voert langs diepe kloven en op door dichte jungle. En op tv het als alles goed gaat, van komen ze uit bij de in van grote Kelimutu vulkaan. In het diepste tijdens binnenland met mogen ze van bij een inheemse stam overnachten, naar mits met ze een cadeau op tv meenemen.

Montenegro het vormt het adembenemende het decor voor het naar avontuur van goochelaar Hans Kazan in op en muziekproducent Brownie Dutch. De twee op trotseren het ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en naar diepe het afgronden. Montenegro is een klein het de Balkan staatje dat onderdeel naar was van het door oude Joegoslavië. Het een tweetal zal vanuit Hoofdstad Podgorica naar op een grote lus maken om de via vier grandioze bergketens uit uiteindelijk in het de diepe zuiden op tv uit te komen de aan de in Adriatische kust. het Een bumpy roadtrip door een enorm in gastvrij de land dat onze twee een chauffeurs dichter bij elkaar een op tv zal brengen.

Dertig jaar na een door de revolutie in Roemenië peilen uit oud-politicus Fred Teeven en op YouTuber Kalvijn de op door gevolgen van de val naar van dictator Ceausescu. Dwars door door het hart van het de in Roemeense regio Transsylvanië, meanderen van zij rond de toppen tijdens naar van de Zuidelijke Karpaten en tijdens ervaren zij door de positieve en negatieve veranderingen het in het het land.

Presentatrice Dieuwertje de Blok en DJ Tony op Junior trekken uit door het rauwe en van koude op Armenië. Ze de ervaren het destructieve verleden van het de door land, dat al eeuwen de te maken het heeft met verdeling van en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs een hun nationale, op religieuze en door culturele identiteit kunnen behouden en ontwikkelen. de Het duo van rijdt een route langs naar de de stille getuigen van tijdens een tumultueus verleden, maar door ervaart ook door de diepgewortelde Armeense trots. Onderweg van vertelt tijdens Dieuwertje over de onzekerheid die een gepaard ging met in haar bekendheid toen uit ze tijdens jong was, en dat zij het uit nauwelijks de straat op durfde. in Tony van legt uit dat op tv hij maar een jaar op de met op tv middelbare school heeft gezeten, omdat hij uit alleen maar het met zijn met muziek bezig wilde op zijn.

Vlogster Monica de Geuze en kickbokslegende door Remy het Bonjasky doorkruisen Oeganda, de oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen van trotseren zij op de op tv dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. een Tijdens een hun avontuur ervaart het reisduo naar de het unieke flora en fauna, maar uit ook het de bewogen verleden en harde met heden met van het land. Onderweg de vertelt Monica over met het effect dat van de scheiding van in haar ouders de op haar had op tv en wat de naar geboorte van haar door dochter voor uit haar heeft betekend. Ook de uit ouders van Remy bleven de het niet bij elkaar, op tv maar zij deelden hier door niets over het met hem, omdat naar hij zich daar als kind tijdens niet mee mocht op tv bemoeien.

Schrijver Raymond van de tijdens de Klundert, alias Kluun, van stapt in de wagen met door het rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. met Samen slingeren zij op over het de groene wegen naar van de twee van meest zuidelijk gelegen staten van op Brazilië: Rio Grande door do Sul op tv en Santa Catarina. van Ze vertrekken in vanuit Porto Alegre, de hoofdstad van uit Rio Grande in do Sul en hopen de te finishen op tijdens de stranden van op tv Florianópolis. Ze naar trekken door de door regio naar waar zich vanaf de tweede tijdens helft van de de achttiende eeuw tijdens vele Europese met immigranten vestigden. Duizenden Portugezen, op tv Italianen, Polen op en Duitsers trokken hier de wildernis naar in in en lieten er hun tijdens sporen na. Lukt het naar Sef en door Kluun om de junglepaden, van op tv rivierpassages en haarspeldbochten te bedwingen? En uit bereikt in dit duo ongeschonden de hagelwitte het het stranden aan de eindstreep? Onderweg bespreekt door Sef trots zijn met op zoontje en zijn afkomst en op vertelt Kluun hoe hij op werd beschuldigd van het een vooropgezet commercieel uit plan voor het in op schrijven en uitbrengen van zijn boek op tv Komt op een Vrouw bij de het Dokter.

Souldiva Shirma Rouse op tv en fitgirl in Fajah Lourens trotseren het de uit wegen van het nog op altijd complexe Balkanland in Bosnië en Herzegovina. Een de overweldigende tocht over op tv ijzingwekkende bergpaden. De voormalig uit op Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 de naar naar onafhankelijkheid uit, waarna er tot van en op tv met 1995 een gewelddadige uit burgeroorlog woedde. op De route die wordt gereden, begint uit een in de gehavende hoofdstad Sarajevo tijdens en volgt de zuidelijke met het frontlinie van het gewapende conflict. op tv Een tocht uit die uiteindelijk moet leiden de tot de voormalige en in zwaarbevochten moslimenclave de Gora?de. naar Lukt het Fajah en van Shirma om deze tocht vol het steile paden, donkere een wouden naar en gure vluchtroutes te tijdens bedwingen? Onderweg zijn we op tv getuige van een in mooi gesprek over door vrouwelijkheid en het discriminatie.

Actrice op Susan Visser op en Chef'Special's leadzanger Joshua in Nolet stuiteren over de wegen tijdens op tv van Jordanië. Ze van beginnen hun reis in de een zuidelijk gelegen tijdens havenstad Aqaba. Vanaf daar op tv volgen ze de duizenden uit jaar oude tijdens sporen van handelskaravanen, op Romeinen, Arabieren en kruisvaarders, uit naar de in historische stad tijdens en archeologische een schat Jerash in het noorden. Het in gebied waar het tijdens duo doorheen toert uit wordt ook wel door de weg van op tv de profeten op tv en het kruispunt naar van de Oude de Wereld genoemd. een Een adembenemende route van met diepe dalen en hoge de pieken, van dwars door filmische naar maanlandschappen. Onderweg uit vertelt Susan over de vroege naar dood van een haar grote liefde en in hoe dat naar haar heeft beïnvloed. Joshua bespreekt op tv de naar aanloop naar de op dood van zijn vader en het het geven op van een vluchtelingenhulp op Lesbos, een wat een diepe indruk naar op hem heeft het gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk door Hoogendijk en model Loiza de op Lamers trekken door het tijdens ruige binnenland op tv van Turkije. Zij van staan voor de opdracht om vanaf op tv de Cilicische de laagvlakte het Taurusgebergte te naar met doorkruisen, met als het einddoel het sprookjesachtige Cappadocie. Een route met tijdens die bewijst waarom deze naar regio al de bij de oude Grieken, op tv Perzen en Romeinen berucht was. met Om de eindstreep in door te bereiken wringt het duo in zich uit door nauwe kloven, zijn de vrouwen uit naar overgeleverd aan de tijdens weergoden en scheren zij langs diepe in ravijnen. In de de auto vertelt van Anouk over haar ervaring tijdens met Meningokokken en met is Loiza tijdens open door over hoe zij naar werd gepest toen uitkwam de dat ze niet verder de door het leven in wilde als van jongen.

Acteur naar Tygo Gernandt en door verhalenverteller Akwasi trekken op tv met hun 4x4 op tv door de ruige uit Drakensbergen van Zuid-Afrika en uit Lesotho. naar Hun tocht door tijdens de 'Barrier of Spears' laat zien tijdens waarom de door voorouders van de het huidige bevolking een dit onherbergzame 'Kingdom of uit the door Skies' tot hun leefgebied in maakten.

In uit Kenia reizen acteur Victor Reinier op en voormalig het Brutale een Meid Tatum Dagelet over met de gevaarlijkste wegen op van dit prachtige naar Afrikaanse land. Ze een rijden van Loiyangalani de naar Nairobi. Deze route wordt op gebruikt het om grote vis naar de op tv stad te het brengen en tijdens om spullen uit door de grote stad mee in te nemen. Ze in rijden op tv door woestijn, over de savanne en door over angstaanjagende bergroutes. op tv Ze de steken de evenaar over. tijdens Onderweg op komen ze veel beesten tegen met waarvan ze een het ontmoeting in met een wilde olifant niet snel het zullen van vergeten.

Topkok uit Robert Kranenborg en de mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een uit oude handelsroute het die loopt van door het binnenland van dit uit prachtige land van tot aan de zee. van Onderweg uit bezoeken ze op tv een oud Himba-dorp, slapen het de twee in de het woestijn in een naar tent op de de auto en tijdens bedwingen ze de van gevreesde Divorce Pass. Een op tv ervaring door die Olcay nooit op meer zal vergeten. Namibië door kent uitgestrekte vlaktes waarin je het uren van geen tegenligger met tegenkomt. Maar waar op je wel oog door in oog komt in te staan met de door vele dieren die je tijdens hier in de het wild tijdens tegenkomt. Olcay's verjaardag wordt op een door plek van gevierd die de ze nooit meer zal naar vergeten.

Marokko, een het land van van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, tijdens in de heerlijke keuken in en de gastvrije bevolking. Rapper Lange een Frans en op tv actrice door Sigrid ten Napel een gaan hier een onvergetelijke reis maken. het Ze het zullen elkaar goed leren tijdens kennen een op deze indrukwekkende wegen. Wie zal naar het meest tijdens koelbloedig zijn? uit Honderden kilometers over uit de meest gevreesde wegen van tijdens dit prachtige land tijdens gaan de uit twee rijden. Een route de die door locals naar liever door wordt gemeden. Onderweg bezoeken het zij een dorp in waar veel tijdens films zijn opgenomen, en laten in zij op tv zich typische Marokkaaanse kledij door aanmeten. De liefde voor naar muziek blijkt wederzijds. uit En we leren met of tijdens Sigrid zich meer waard het vindt in in de keuken of de het slaapkamer.

Acteur Ferry door Doedens en auteur Ronald op de Giphart worden betoverd door de op tv schoonheid van Albanië, van maar schreeuwen het ook van uit van met angst als op tv ze over bergpassen met uit diepe afgronden moeten rijden. door uit Ze raken ontroerd op als ze een van de overblijfselen op van het de gruwelijke Balkan historie bezoeken. op tv Onderweg probeert Ronald van de Ferry de liefde voor literatuur een bij te uit brengen. Ferry en de Ronald worden hartelijk tijdens welkom geheten door een van familie die de moeilijke met communistische periode met nog heeft de gemaakt. En op weg naar naar eindbestemming Kososvo tijdens bezoeken ze een op tv mijnenveld en helpen mee de uit die op te in ruimen.

Oud-profvoetballer tijdens Glenn Helder en uit presentator Rick Brandsteder rijden op van Paramaribo via de op tv jungle naar het Apoera. Over op tv deze uitdagende wegen leren door de door twee elkaar goed kennen. Onderweg het maken een ze kennis met dit mooie uit land door door onder andere een goudmijn te het bezoeken. En het naar blijkt niet altijd op tv tijdens eenvoudig om door een meer naar te rijden. Glenns fobie op tijdens voor beestjes speelt hem parten. van Rik en Glenn naar kunnen het erg het goed uit vinden. Naast het vele het lachen is er tijdens ook plek voor serieuze in gesprekken en worden met ze echte op tv vrienden.

maart 2021
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!