Programma gemist?

Zangeres Do uit en acteur Loek door Peters reizen de over de wegen op van het Indonesische eiland op tv Flores. Flores is één uit met van de armste naar eilanden van dit land, dus geld de voor een een goede en veilige met infrastructuur is er naar nauwelijks. Ze op tv beginnen aan van de westkust van Flores; hun op tv route de naar het Oosten voert naar langs diepe kloven en met door dichte jungle. En op tv als alles op goed gaat, de komen ze uit van bij de naar grote Kelimutu vulkaan. In op tv het diepste met binnenland mogen ze bij een inheemse van een stam overnachten, mits de ze een cadeau naar meenemen.

Montenegro vormt het op tv adembenemende decor tijdens voor het avontuur van op goochelaar Hans van Kazan de en muziekproducent Brownie Dutch. door De twee trotseren ruige door rotspartijen, ijzingwekkende in ravijnen en tijdens diepe afgronden. Montenegro is een klein van van Balkan staatje dat onderdeel naar was van het van oude Joegoslavië. Het tweetal naar zal vanuit Hoofdstad met Podgorica een grote in lus maken om via in vier grandioze op tv bergketens uiteindelijk in tijdens het een diepe zuiden uit te komen aan uit de Adriatische kust. van Een op tv bumpy roadtrip door een het enorm van gastvrij land dat onze twee chauffeurs met een dichter bij elkaar met zal brengen.

Dertig uit jaar na van de revolutie in Roemenië uit peilen oud-politicus Fred Teeven op en YouTuber op tv Kalvijn de gevolgen van op de val van het dictator de Ceausescu. Dwars door het hart van de de Roemeense regio naar Transsylvanië, meanderen zij naar rond de op toppen van de een Zuidelijke Karpaten de en ervaren zij de op tv positieve naar en negatieve veranderingen uit in het land.

Presentatrice uit Dieuwertje Blok en een DJ Tony Junior trekken door het het rauwe een en tijdens koude Armenië. Ze ervaren van het destructieve verleden het van het door land, dat al eeuwen tijdens te maken heeft met door verdeling en naar vernietiging. Desondanks in hebben Armeniërs hun nationale, religieuze en het tijdens culturele identiteit kunnen behouden en ontwikkelen. op Het duo een rijdt een op tv route langs de op stille getuigen van een tumultueus door in verleden, maar ervaart ook de een diepgewortelde Armeense trots. Onderweg in een vertelt Dieuwertje over de onzekerheid naar die van gepaard ging met haar bekendheid van toen ze de jong was, op tv en dat zij een nauwelijks de straat op durfde. Tony van legt uit in dat door hij maar een jaar op op de middelbare uit school heeft gezeten, naar omdat hij alleen maar met naar zijn muziek bezig uit uit wilde zijn.

Vlogster Monica op Geuze met en kickbokslegende Remy Bonjasky door doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel naar van Afrika'. Samen door trotseren zij een de op dieprode junglewegen van de dit vruchtbare land. Tijdens het hun avontuur ervaart door het reisduo de unieke flora naar en een fauna, maar het ook het bewogen verleden en door harde heden van het het land. op Onderweg vertelt van Monica over het op effect dat de scheiding van haar met ouders op haar naar had en wat op tv de door geboorte van haar een dochter voor haar heeft naar betekend. een Ook de ouders van Remy de bleven van niet bij elkaar, maar zij op tv deelden met hier niets over met hem, met omdat een hij zich daar als door kind niet mee uit mocht bemoeien.

Schrijver Raymond van op de Klundert, naar alias Kluun, stapt op in naar de wagen met rapper met Youssef Gnaoui, alias Sef. het Samen slingeren zij over uit een de groene wegen op tv van de twee meest zuidelijk gelegen met staten van Brazilië: in uit Rio Grande do Sul en Santa een Catarina. het Ze vertrekken vanuit naar Porto Alegre, de hoofdstad van het Rio Grande een do Sul het en hopen tijdens te finishen op de stranden met van Florianópolis. Ze in trekken door met de regio waar zich vanaf op de een tweede helft een van de achttiende op eeuw vele Europese immigranten vestigden. Duizenden van met Portugezen, Italianen, Polen en naar Duitsers trokken het hier de wildernis in en lieten de er hun sporen door na. Lukt het met Sef met en Kluun om door de junglepaden, rivierpassages naar en haarspeldbochten te bedwingen? En op tv bereikt dit duo in ongeschonden de met hagelwitte stranden aan de van van eindstreep? Onderweg bespreekt op tv Sef trots zijn naar zoontje en zijn afkomst in en vertelt Kluun hoe hij tijdens werd beschuldigd van een een vooropgezet commercieel in plan op voor het schrijven de en uitbrengen van zijn boek in Komt een het Vrouw bij de uit Dokter.

Souldiva op tv Shirma Rouse en door fitgirl Fajah Lourens trotseren de tijdens van wegen van het nog altijd in complexe Balkanland in Bosnië en Herzegovina. op Een overweldigende tocht over uit ijzingwekkende bergpaden. De door voormalig tijdens Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 de op tv onafhankelijkheid uit uit, waarna er tot en van naar met 1995 een uit gewelddadige burgeroorlog woedde. in De route die in wordt gereden, begint in de gehavende van hoofdstad Sarajevo een en volgt uit de zuidelijke frontlinie met van het gewapende conflict. naar Een van tocht die uiteindelijk moet leiden tijdens tot de voormalige naar en zwaarbevochten moslimenclave Gora?de. uit Lukt het uit Fajah en op Shirma om deze tocht de vol steile paden, in donkere wouden en op tv gure vluchtroutes een te bedwingen? Onderweg zijn tijdens we getuige van van een tijdens mooi gesprek over met vrouwelijkheid en discriminatie.

Actrice uit Susan Visser naar en Chef'Special's leadzanger Joshua uit Nolet stuiteren over de wegen naar van Jordanië. een Ze beginnen hun reis met in de zuidelijk de tijdens gelegen havenstad Aqaba. van Vanaf daar volgen ze uit de duizenden jaar oude tijdens sporen van handelskaravanen, naar Romeinen, Arabieren naar en kruisvaarders, naar de tijdens historische stad naar en archeologische schat in Jerash in naar het noorden. Het gebied waar van het duo op tv doorheen toert met wordt ook wel de weg van de de profeten een en het tijdens kruispunt van de Oude in Wereld genoemd. Een adembenemende van route met het diepe dalen en hoge van pieken, dwars met door in filmische maanlandschappen. Onderweg op tv vertelt Susan over de naar vroege dood van de haar grote liefde en hoe van dat haar heeft tijdens beïnvloed. Joshua een bespreekt de van aanloop naar de dood van door zijn de vader en het met geven van vluchtelingenhulp door op Lesbos, wat een van diepe indruk het op hem naar heeft gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk tijdens Hoogendijk en model Loiza een Lamers trekken met door het uit ruige binnenland een van Turkije. Zij staan voor uit de naar opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte naar het Taurusgebergte naar te uit doorkruisen, met als einddoel op tv het sprookjesachtige Cappadocie. de Een route de die bewijst waarom het deze regio al bij de oude uit tijdens Grieken, Perzen en van Romeinen berucht was. Om de eindstreep van te bereiken wringt uit het duo zich op door nauwe kloven, uit zijn in de vrouwen de overgeleverd aan de weergoden een en scheren zij langs een diepe ravijnen. In de in door auto vertelt Anouk de over haar ervaring met in Meningokokken en is in Loiza open tijdens over hoe zij op werd gepest toen uitkwam dat op tv ze niet de verder door door het leven wilde als in jongen.

Acteur tijdens Tygo Gernandt en verhalenverteller naar Akwasi trekken naar met hun 4x4 de door de op ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. in Hun tocht door van de 'Barrier of naar Spears' met laat zien waarom de voorouders het van een de huidige bevolking dit onherbergzame in 'Kingdom of naar the Skies' tot op tv hun leefgebied van maakten.

In Kenia van reizen acteur Victor Reinier met op tv en voormalig Brutale Meid van Tatum Dagelet over het de gevaarlijkste wegen van een dit prachtige Afrikaanse land. een Ze in rijden van naar Loiyangalani naar Nairobi. Deze route de wordt gebruikt uit om grote vis naar de het stad op tv te brengen en van om spullen uit de naar grote stad naar mee te nemen. op tv Ze rijden door het woestijn, over de savanne en op over uit angstaanjagende bergroutes. Ze steken op de evenaar over. Onderweg op tv komen ze veel naar beesten tegen in waarvan op ze een ontmoeting met een met wilde olifant tijdens niet snel zullen door vergeten.

Topkok Robert door Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay van Gulsen naar rijden een door oude handelsroute die op tv loopt van het binnenland van dit van op prachtige land tot uit aan de zee. Onderweg op bezoeken ze een oud van Himba-dorp, uit slapen de twee in de woestijn op tv in een tent met op de auto tijdens en in bedwingen ze de gevreesde Divorce op tv Pass. Een ervaring een die Olcay de nooit meer zal vergeten. op Namibië tijdens kent uitgestrekte vlaktes een waarin je uren geen een tegenligger tegenkomt. Maar met waar naar je wel oog in oog komt tijdens te met staan met naar de vele dieren de die je hier door in het wild tegenkomt. Olcay's door verjaardag wordt in op een plek gevierd op die ze van nooit meer zal het vergeten.

Marokko, uit het land van op de gevarieerde een landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken van en de van gastvrije bevolking. Rapper op Lange Frans en naar actrice Sigrid ten Napel met gaan hier een van in onvergetelijke reis maken. tijdens Ze zullen elkaar goed leren kennen met op deze naar indrukwekkende wegen. de Wie zal het meest op tv koelbloedig zijn? Honderden in kilometers het over de meest gevreesde wegen naar van dit prachtige land uit gaan de tijdens twee rijden. Een route door die door locals op tv liever wordt door gemeden. in Onderweg bezoeken zij een dorp waar het een veel films zijn opgenomen, en op tv laten het zij zich typische Marokkaaanse kledij met aanmeten. in De liefde voor muziek op tv blijkt wederzijds. naar En we leren door of Sigrid zich door meer waard vindt in de de keuken of de door slaapkamer.

Acteur een Ferry Doedens en met auteur Ronald Giphart worden naar betoverd door de de schoonheid van Albanië, uit maar schreeuwen het ook uit het uit van angst als ze in over bergpassen met diepe tijdens afgronden moeten naar rijden. tijdens Ze raken ontroerd als ze in een van met de overblijfselen van de gruwelijke op Balkan historie naar bezoeken. Onderweg probeert een Ronald Ferry de liefde naar voor literatuur bij op tv te tijdens brengen. Ferry en Ronald worden uit hartelijk welkom geheten het door een op tv familie die naar de moeilijke communistische tijdens periode nog heeft gemaakt. het En op tv op weg naar eindbestemming Kososvo bezoeken door ze een mijnenveld door en helpen mee uit die op te het op ruimen.

Oud-profvoetballer een Glenn Helder en presentator Rick op Brandsteder rijden tijdens van Paramaribo via uit de jungle naar naar Apoera. Over deze van uitdagende wegen leren de de twee een elkaar goed kennen. Onderweg maken door ze kennis op met dit mooie naar land met door onder andere een goudmijn te in bezoeken. En tijdens het door blijkt niet altijd eenvoudig van om door een meer op te rijden. Glenns fobie van de voor beestjes speelt hem parten. Rik met en Glenn kunnen de het erg door goed vinden. Naast het het op vele lachen is er een ook plek voor serieuze van gesprekken en worden in ze echte het vrienden.

augustus 2019
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord