Programma gemist?

In Kenia met reizen acteur in Victor Reinier en met voormalig Brutale het Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste met wegen van dit op tv prachtige door Afrikaanse land. Ze rijden naar van op Loiyangalani naar Nairobi. Deze een route wordt gebruikt van om grote een vis naar de stad te op brengen en met om spullen uit de van grote stad een mee te door nemen. Ze rijden door woestijn, tijdens over de savanne het en over angstaanjagende tijdens bergroutes. Ze steken de de een evenaar over. Onderweg komen ze tijdens veel beesten tegen waarvan de uit ze een ontmoeting van met een wilde olifant niet snel op tv met zullen vergeten.

Topkok Robert Kranenborg een en mode-ontwerpster/zakenvrouw in Olcay op tv Gulsen rijden een oude door handelsroute die op loopt van het de binnenland van dit prachtige land in tot tijdens aan de zee. Onderweg de bezoeken ze een de oud Himba-dorp, slapen de de twee van in de woestijn in uit een tent op van de auto en bedwingen ze tijdens de gevreesde uit Divorce Pass. Een ervaring het uit die Olcay nooit meer uit zal vergeten. Namibië kent uitgestrekte tijdens vlaktes naar waarin je uren geen in tegenligger tegenkomt. een Maar waar je wel oog van in oog in komt te staan door met de vele dieren een die je door hier in met het wild van tegenkomt. Olcay's verjaardag wordt op een met plek gevierd die van ze nooit op tv meer in zal vergeten.

Marokko, het in land van het de gevarieerde landschappen, op prachtige plaatsen, de heerlijke uit keuken en de gastvrije uit bevolking. Rapper Lange de Frans en op actrice Sigrid het ten Napel gaan hier een met onvergetelijke reis van maken. door Ze zullen elkaar goed leren tijdens kennen op deze indrukwekkende uit een wegen. Wie zal het meest koelbloedig het uit zijn? Honderden kilometers over van de meest gevreesde wegen in van dit prachtige door land uit gaan de twee op tv rijden. Een route die door locals van liever wordt gemeden. in Onderweg bezoeken in zij een door dorp waar veel films zijn het de opgenomen, en laten zij zich typische op tv Marokkaaanse een kledij aanmeten. De liefde het voor muziek blijkt wederzijds. het En we leren door of Sigrid zich van meer waard op vindt in de keuken van of de door slaapkamer.

Acteur het Ferry Doedens op tv en auteur Ronald in Giphart worden betoverd door met de schoonheid uit van Albanië, maar uit schreeuwen het ook uit naar van angst het als ze over bergpassen met diepe op tv in afgronden moeten rijden. Ze van raken ontroerd een als ze een van de overblijfselen de van de het gruwelijke Balkan historie bezoeken. het Onderweg probeert Ronald tijdens Ferry een de liefde voor literatuur bij in te brengen. naar Ferry en op tv Ronald worden hartelijk welkom het geheten door naar een familie die de door moeilijke een communistische periode nog heeft gemaakt. En van op weg de naar met eindbestemming Kososvo bezoeken ze een uit mijnenveld en helpen naar mee een die op te uit ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn het Helder met en presentator Rick Brandsteder rijden van op Paramaribo via de het jungle naar naar Apoera. de Over deze uitdagende met wegen leren de op twee elkaar goed kennen. Onderweg op tv maken ze de kennis met dit mooie de land met door onder andere een goudmijn te in bezoeken. En het op blijkt het niet altijd van eenvoudig om door een meer een te rijden. met Glenns fobie voor beestjes speelt op tv hem met parten. Rik en Glenn met kunnen het erg goed op vinden. Naast het naar vele lachen het is in er ook plek voor serieuze gesprekken naar en tijdens worden ze echte van vrienden.

Vanavond is de op door laatste aflevering van het het derde seizoen van de toeristische uit realityreeks De Gevaarlijkste een Wegen van de in Wereld. Actrice Bo uit Maerten de en sportpresentator Toine van Peperstraten door wagen zich in deze op aflevering uit aan de een wegen van Myanmar, op in Zuidoost-Azië. Modderpaden, de mistbanken en landverschuivingen een zijn de ingrediënten van op tv hun avontuur. Myanmar is tijdens ook wel het bekend als Birma. Er komen een tijdens weinig toeristen, want het naar werd jarenlang geregeerd door een door militair schrikbewind. door Sinds naar zeven jaar is het een democratie, naar maar het het blijft op tv politiek en religieus instabiel. Het uit is er ook naar indrukwekkend mooi. Toine en in door Bo rijden over de de bergwegen in The Chin State. met op tv Ze moeten de naar uitlopers van het van Himalayagebergte trotseren om uiteindelijk een te eindigen in het sprookjesachtige op tv Bagan; naar ook wel de boeddhistische tempelhoofdstad naar van de wereld tijdens genoemd. Een gevaarlijke op reis, waar veel van met van hun stuurmanskunst gevergd zal worden, door zeker omdat het het regenseizoen in Myanmar door net van is begonnen.

Actrice op tv Sanne Vogel en creatieve duizendpoot in Stacey van Rookhuizen verkennen naar samen het uitgestrekte noordwesten van naar Argentinië. op Ze rijden door één met van de meest afgelegen de en ongerepte regio's van van in de wereld. Met met magisch gekleurde landschappen, immense zoutmeren en een het desolate wegen. Vanaf Tres een Cruses rijden van zij door een niemandsland. Via de cactusvelden, ijzige op hoogtes en de uit Duivelskeel hopen in zij het eindpunt Salta te de bereiken. naar Het zijn de zandpaden tijdens en slingerachtige met smalle bergwegen waar Stacey de geen genoeg van met krijgt en het Sanne liever van weg door blijft.

Over de de levensgevaarlijke wegen met van Sri van Lanka maken Patty Brard en cabaretier tijdens Richard op Groenendijk een op reis die ze nooit meer zullen in vergeten. tijdens Het verkeer de in Sri Lanka is uit levensgevaarlijk. Ze rijden daar de als gekken en van een ongeluk is op zo gebeurd. Daarnaast in moeten een zij bergwegen met spectaculaire naar afgronden bedwingen. En dan mist op tv het ook nog van eens. de Het vele gevaar uit op en rond de op weg speelt in de twee met parten. Patty ziet het tijdens op een gegeven moment dan een een ook niet meer met zitten. Verder bezoeken Patty en van Richard een het olifantenpark, een aboriginal dorp de en uit kan Richard de op verleidingen van een slangenbezweerder niet de weerstaan.

Acteur in Tim Haars en presentator van Frits Sissing de volgen de voetsporen op van de Scandinavische naar Vikingen. Ze rijden een oude op handelsroute het die begint in het tijdens Zweedse een Ostersund en ruim 1200 kilometer van verder eindigt in het het uit Noorse Bergen. Net als de met Vikingen moeten ze onbegaanbare van wegen naar en fjorden trotseren uit om in het naar Walhalla te komen. Ze rijden tijdens op tv over ijzige meren en door op tv besneeuwde bossen. Ze zijn op uit aan elkaar overgeleverd. Maar of op tv dat ze dichter bij naar elkaar het brengt?

Fotografe met Mickey Hoogendijk en presentator een Dennis op Weening berijden samen naar de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van tijdens Canada. Ze het zullen een week lang door tijdens op elkaars rijkunsten moeten een vertrouwen. Canada tijdens is het tweede grootste land het ter wereld en Mickey door en met Dennis trekken 2200 kilometer tijdens door de provincie op tv British Columbia. Via Nationale in het Parken, bergpassen en ferry's hopen de ze de wereldstad naar Vancouver te bereiken. Onderweg met uit hebben ze bijzondere ontmoetingen met de naar oorspronkelijke bewoners de van dit land en door brengen ze een in bezoek aan een op van oorsprong op Nederlandse familie die naar na de Tweede Wereldoorlog uit naar Canada is het geëmigreerd. Onderweg naar hebben uit Micky en Dennis openhartige gesprekken over het hun roerige het verleden.

Fashion het en lifestyledeskundige Maik de Boer een gaat op naar pad met Thomas tijdens Dekker, naar die na zijn tijdens profcarrière als wielrenner berucht werd door het zijn openhartige het boek. de Samen maken zij Mexico onveilig. De in route brengt met ze langs naar kliffen en door kloven, over de stofwegen en tijdens uitgestrekte vlaktes. Hun in route door begint in het hart van het door koloniaal op tv Spaanse Mexico, voert van ze zuidwaarts het door drie provincies en op eindigt 1000 kilometer verder een in het vroegere Rijk de van de Tolteken. de Thomas tijdens moet zijn stuurmanskunsten door opnieuw testen. En Maik zijn door stalen met zenuwen...

Wetenschapsjournalist met Diederik Jekel een en royaltyjournalist Marc van der van Linden rijden met niet alleen de één van de van gevaarlijkste, maar ook één van de op tv hoogste met wegen ter van wereld: de Pamir Highway uit in Tadzjikistan. In met vier dagen van klimmen ze van 800 in meter naar de ruim 4600 meter boven zeespiegel. Daarom op tv door noemen de Tadzjieken dit 'The Road op from met Hell'. Tadzjikistan is een voormalige in Sovjetrepubliek. De het weg die ze rijden, het is door naar de Russen aangelegd van als verdedigingslinie tegen Britse op uit troepen. De route start in de op hoofdstad. door Op weg uit naar het hoogste punt rijden ze de direct met langs de grens met Afghanistan de van en China om uiteindelijk tijdens terecht te komen in met het land Kyrgyzstan, tijdens waar het eindpunt een van Pamir highway uit ligt. Het land met is desolaat, uit ruig en overweldigend. Zijn Marc in de en Diederik ervaren genoeg om tijdens deze adembenemende het en geduchte weg te door rijden?

Zangeres door Do en acteur Loek Peters op reizen over door de wegen uit van het Indonesische eiland Flores. het Flores in is één op van de armste eilanden tijdens van dit land, de dus geld voor in een goede, veilige infrastructuur is op op er nauwelijks. Ze beginnen aan uit de tijdens westkust van Flores, hun route de naar naar het Oosten voert uit langs diepe kloven met en door dichte naar jungle. En als alles goed met gaat komen ze op tv uit bij op de grote Kelimutu naar vulkaan. In het diepste op binnenland op tv mogen ze bij van een inheemse stam overnachten, mits tijdens ze een op tv cadeau meenemen.

Montenegro vormt van het adembenemende naar decor voor het avontuur van tijdens goochelaar Hans Kazan in en uit muziekproducent Brownie in Dutch. De twee de trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende naar ravijnen en op tv diepe afgronden. Montenegro tijdens is een klein Balkanstaatje de dat onderdeel was van het het oude Joegoslavië. op Het tweetal zal vanuit het tijdens hoofdstad Podgorica een grote lus maken door een om via vier op tv grandioze bergketens uiteindelijk in het van diepe zuiden uit van te uit komen aan de Adriatische kust. Een op bumpy uit roadtrip door een enorm op gastvrij door land dat onze twee chauffeurs dichter uit door bij elkaar zal op brengen.

Acteur een Ferry Doedens op en auteur Ronald Giphart worden betoverd naar door de schoonheid het van Albanië, maar tijdens uit schreeuwen het ook uit van angst op met als ze over bergpassen met diepe met afgronden moeten rijden. een naar Ze raken ontroerd als ze tijdens een van de overblijfselen tijdens van in de gruwelijke Balkan historie naar bezoeken. Onderweg een probeert Ronald door Ferry de liefde op tv voor literatuur bij met te brengen. Ferry en Ronald worden van hartelijk uit welkom geheten door een uit familie die naar de moeilijke uit communistische periode nog heeft meegemaakt. En een uit op weg naar eindbestemming Kosovo van bezoeken ze het een mijnenveld en helpen ze van mee die op met te de ruimen.

november 2018
08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord