Programma gemist?

In naar Kenia reizen acteur Victor het Reinier en in voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet door door over de gevaarlijkste op tv wegen van dit prachtige Afrikaanse land. een Ze in rijden van Loiyangalani naar Nairobi. door de Deze route wordt gebruikt om grote van vis naar een de de stad te brengen en de om spullen uit de tijdens grote stad mee tijdens te nemen. Ze rijden door door tijdens woestijn, over de savanne tijdens en over tijdens angstaanjagende bergroutes. door Ze steken de evenaar over. Onderweg naar komen ze met veel beesten tegen waarvan door ze een door ontmoeting de met een wilde olifant niet snel van naar zullen vergeten.

Topkok op tv Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw in Olcay Gulsen door rijden een oude handelsroute die uit naar loopt van het uit binnenland van dit prachtige land door tot aan door de zee. Onderweg bezoeken ze het een oud in Himba-dorp, van slapen de twee in de naar woestijn in naar een tent in op de auto het en bedwingen ze de met gevreesde Divorce in Pass. Een ervaring die Olcay het nooit meer zal vergeten. door in Namibië kent uitgestrekte vlaktes naar waarin je uren geen tegenligger in naar tegenkomt. Maar waar door je wel oog in oog komt op te staan door met de de vele dieren die tijdens je hier in tijdens het wild tegenkomt. op tv Olcay's verjaardag wordt op tijdens een plek gevierd die op tv ze nooit op meer zal in vergeten.

Marokko, het land van van de gevarieerde door landschappen, tijdens prachtige plaatsen, de de heerlijke keuken in en de gastvrije bevolking. Rapper Lange de Frans met en actrice op Sigrid ten Napel het gaan hier een onvergetelijke in reis maken. met Ze zullen elkaar goed leren kennen in op deze indrukwekkende met wegen. in Wie zal het meest door koelbloedig zijn? Honderden met kilometers over de meest in gevreesde wegen uit van dit prachtige land een gaan de door twee rijden. Een met route die door door locals van liever wordt gemeden. Onderweg de bezoeken zij uit een dorp waar veel films zijn tijdens opgenomen, naar en laten zij zich typische een Marokkaaanse op kledij aanmeten. De uit liefde voor muziek het blijkt wederzijds. En naar we leren of uit Sigrid zich met meer waard vindt in een de keuken of de een slaapkamer.

Acteur Ferry op Doedens en van auteur Ronald Giphart van worden betoverd naar door de schoonheid van Albanië, maar door op schreeuwen het ook uit van met angst als ze tijdens over van bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. op tv Ze raken uit ontroerd als ze een van de van de overblijfselen van de gruwelijke de Balkan historie uit bezoeken. Onderweg het probeert Ronald Ferry de liefde het voor literatuur uit bij te brengen. in Ferry met en Ronald worden hartelijk op welkom geheten een door een familie die tijdens de moeilijke communistische de periode nog heeft gemaakt. naar En op weg naar naar eindbestemming Kososvo op tv bezoeken ze een de mijnenveld van en helpen mee die op te de op ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn een Helder en presentator het Rick Brandsteder de rijden van Paramaribo uit via de op tv jungle naar Apoera. Over deze van uitdagende wegen leren de door twee elkaar goed het kennen. Onderweg het maken uit ze kennis met dit mooie land uit door de onder andere een goudmijn uit te bezoeken. een En het met blijkt niet altijd het eenvoudig om door een op tv meer te rijden. Glenns in fobie op voor beestjes speelt hem parten. Rik het en Glenn kunnen op tv het op tv erg goed vinden. Naast op het van vele lachen is er ook een plek voor serieuze gesprekken de op en worden ze echte door vrienden.

Vanavond van is de met laatste aflevering van het op derde seizoen van de toeristische op tijdens realityreeks De Gevaarlijkste op tv Wegen van de met Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator tijdens Toine van Peperstraten op wagen op tv zich in deze aflevering aan op de wegen van Myanmar, de in Zuidoost-Azië. Modderpaden, op mistbanken en door landverschuivingen van zijn de ingrediënten van hun met avontuur. Myanmar is tijdens ook wel bekend naar als Birma. uit Er komen weinig toeristen, want op tv het het werd jarenlang de geregeerd door een militair tijdens schrikbewind. Sinds zeven jaar met is op het een democratie, tijdens maar het blijft politiek en religieus in instabiel. Het uit is er ook indrukwekkend een mooi. uit Toine en op tv Bo rijden over de bergwegen door in in The Chin State. Ze moeten de een uitlopers van het met Himalayagebergte trotseren van om uiteindelijk te eindigen het op tv in het sprookjesachtige in Bagan; ook wel de tijdens boeddhistische tempelhoofdstad van de een wereld genoemd. Een met gevaarlijke op reis, waar veel van in hun stuurmanskunst de gevergd zal worden, zeker omdat het tijdens regenseizoen in naar Myanmar net de is begonnen.

Actrice een Sanne Vogel en creatieve in duizendpoot Stacey Rookhuizen van verkennen door samen het uitgestrekte noordwesten van de Argentinië. tijdens Ze rijden door van één van de meest afgelegen door en tijdens ongerepte regio's van de wereld. Met op tv op magisch gekleurde landschappen, immense zoutmeren en met desolate wegen. naar Vanaf Tres Cruses het rijden zij door op tv een niemandsland. Via uit cactusvelden, ijzige naar hoogtes en de Duivelskeel hopen in zij het eindpunt op van Salta te bereiken. Het zijn de met zandpaden en op slingerachtige smalle bergwegen waar het Stacey geen genoeg met van krijgt en een door Sanne liever van weg het blijft.

Over de met levensgevaarlijke wegen van Sri uit uit Lanka maken Patty Brard de en cabaretier Richard een Groenendijk een reis op die ze de nooit meer zullen vergeten. met Het verkeer in Sri door Lanka het is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als van gekken en een de ongeluk is zo tijdens gebeurd. Daarnaast door moeten zij bergwegen met van spectaculaire afgronden een bedwingen. En dan door mist een het ook nog eens. Het vele op gevaar op met en naar rond de weg naar speelt de twee het parten. Patty ziet het de op een in gegeven moment dan van ook niet meer zitten. uit Verder bezoeken naar Patty en Richard een olifantenpark, een een aboriginal door dorp en door kan Richard de verleidingen van een een slangenbezweerder niet door weerstaan.

Acteur Tim met Haars en presentator Frits het Sissing uit volgen de voetsporen door van de Scandinavische de Vikingen. Ze rijden een een oude handelsroute die met begint in het uit Zweedse door Ostersund en ruim 1200 kilometer op verder eindigt in het naar Noorse Bergen. uit Net als de op tv Vikingen moeten het ze onbegaanbare wegen en in fjorden uit trotseren om in het Walhalla te in komen. Ze rijden het over ijzige meren naar op en door besneeuwde in bossen. Ze zijn aan elkaar het overgeleverd. van Maar of dat ze door dichter bij elkaar naar brengt?

Fotografe op tv Mickey Hoogendijk en presentator Dennis op Weening berijden samen in de prachtige, maar naar onvoorspelbare wegen met van een Canada. Ze zullen een een week lang van op elkaars rijkunsten met moeten vertrouwen. Canada uit is het tweede tijdens grootste land ter wereld en in Mickey en in Dennis trekken 2200 kilometer door in een de provincie British Columbia. naar Via Nationale Parken, bergpassen en uit ferry's hopen tijdens ze de wereldstad het Vancouver op tv te bereiken. Onderweg hebben op tv ze bijzondere ontmoetingen met de tijdens een oorspronkelijke bewoners van dit land uit en brengen ze tijdens een bezoek aan van een van in oorsprong Nederlandse familie naar die na de Tweede Wereldoorlog door naar Canada door is geëmigreerd. Onderweg hebben naar Micky en Dennis door openhartige gesprekken over de hun roerige de verleden.

Fashion uit en lifestyledeskundige naar Maik de Boer door gaat op pad met de Thomas Dekker, die na tijdens zijn door profcarrière als wielrenner berucht werd door door zijn openhartige op tv boek. Samen maken zij een een Mexico onveilig. De route brengt het ze langs kliffen een en door tijdens kloven, over stofwegen naar en uitgestrekte het vlaktes. Hun route begint in het de hart van de het koloniaal Spaanse met Mexico, het voert ze zuidwaarts door drie provincies uit en eindigt 1000 op tv kilometer verder van in het vroegere op tv Rijk van de tijdens Tolteken. Thomas met moet zijn stuurmanskunsten opnieuw een testen. En Maik zijn op stalen het zenuwen...

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel met en royaltyjournalist Marc door van van der Linden rijden niet naar alleen één het van de gevaarlijkste, met maar ook één een van de hoogste wegen in ter wereld: de uit Pamir Highway in in Tadzjikistan. In op tv vier dagen klimmen door ze van 800 meter tijdens naar ruim 4600 op meter met boven zeespiegel. Daarom noemen de Tadzjieken de dit 'The Road een from op tv Hell'. Tadzjikistan het is een voormalige Sovjetrepubliek. De weg van die ze tijdens rijden, is op door de Russen aangelegd als naar verdedigingslinie in tegen Britse troepen. een De route start een in de van hoofdstad. Op weg naar in het hoogste punt rijden ze een een direct langs de grens met Afghanistan de en China een om uiteindelijk van terecht te komen in uit het land met Kyrgyzstan, waar het uit eindpunt van Pamir highway in ligt. Het land is in desolaat, uit ruig en overweldigend. Zijn van Marc op tv en Diederik ervaren genoeg in om deze adembenemende en geduchte de weg te naar rijden?

Zangeres op tv Do en acteur Loek Peters op tv reizen tijdens over de wegen van het van Indonesische eiland met Flores. Flores is één van van tijdens de armste eilanden van op tv dit op land, dus geld voor naar een goede, veilige infrastructuur is de op er nauwelijks. Ze beginnen door aan de westkust van Flores, een hun het route naar het met Oosten voert langs diepe kloven door en in door dichte in jungle. En als alles goed tijdens gaat komen ze door uit door bij de grote Kelimutu vulkaan. In uit het diepste binnenland op tv mogen ze bij door een inheemse stam door overnachten, mits tijdens ze een op tv cadeau meenemen.

Montenegro met vormt het adembenemende een decor voor het op avontuur van goochelaar Hans Kazan een en muziekproducent Brownie de Dutch. een De twee trotseren ruige rotspartijen, op ijzingwekkende ravijnen tijdens en diepe afgronden. het Montenegro op tv is een klein Balkanstaatje dat in onderdeel was tijdens van het oude Joegoslavië. uit Het tweetal zal vanuit op hoofdstad Podgorica met een op tv grote lus maken om tijdens via vier grandioze bergketens naar uiteindelijk in tijdens het diepe het zuiden uit te komen aan de de in Adriatische kust. Een bumpy roadtrip in door een enorm gastvrij van land door dat onze twee uit chauffeurs dichter bij elkaar uit zal op brengen.

Acteur Ferry in Doedens en auteur Ronald een Giphart worden door betoverd het door de schoonheid van met Albanië, maar schreeuwen het ook een tijdens uit van angst als ze op over bergpassen met diepe tijdens afgronden de moeten rijden. Ze raken ontroerd in naar als ze een van de overblijfselen op van de uit gruwelijke Balkan historie tijdens bezoeken. Onderweg naar probeert Ronald een Ferry de liefde voor literatuur bij uit in te brengen. Ferry op tv en Ronald worden tijdens hartelijk welkom geheten door een familie tijdens die de in moeilijke op communistische periode nog op tv heeft meegemaakt. En op weg met naar uit eindbestemming Kosovo bezoeken ze op een mijnenveld en helpen naar ze een mee die op uit te ruimen.

januari 2019
08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord