Programma gemist?

Oud-profvoetbalster door Anouk Hoogendijk en model het Loiza met Lamers trekken door het van ruige binnenland van Turkije. Zij op tijdens staan voor de opdracht om vanaf het de Cilicische op laagvlakte een het Taurusgebergte te op tv doorkruisen, met als einddoel in het sprookjesachtige in Cappadocie. Een route die het bewijst waarom de deze regio al bij op tv de oude Grieken, in Perzen en Romeinen berucht was. tijdens uit Om de eindstreep te tijdens bereiken wringt het van duo zich door nauwe tijdens kloven, zijn de door vrouwen overgeleverd op tv aan de weergoden en door scheren zij langs met diepe in ravijnen. In de auto vertelt Anouk uit door over haar ervaring met Meningokokken en het is Loiza open in het over hoe zij werd met gepest toen van uitkwam dat ze niet verder door op tv met het leven wilde als van jongen.

Acteur tijdens Tygo Gernandt naar en verhalenverteller Akwasi trekken met hun de 4x4 door met de ruige Drakensbergen het van Zuid-Afrika en Lesotho. het Hun tocht door op de 'Barrier of uit Spears' naar laat zien waarom de voorouders de door van de huidige bevolking uit dit onherbergzame 'Kingdom op of the Skies' tot met hun leefgebied op tv maakten.

In Kenia reizen een acteur Victor Reinier met en voormalig Brutale naar Meid Tatum Dagelet het over uit de gevaarlijkste een wegen van dit prachtige Afrikaanse land. het Ze een rijden van met Loiyangalani naar Nairobi. Deze van route wordt met gebruikt om grote vis naar de van een stad te brengen en om in spullen uit het de grote stad mee op tv te op tv nemen. Ze rijden door woestijn, over in de naar savanne en over naar angstaanjagende bergroutes. Ze steken de met evenaar over. Onderweg naar met komen ze veel uit beesten tegen waarvan ze een ontmoeting in met een wilde de in olifant niet snel zullen naar vergeten.

Topkok Robert Kranenborg tijdens en mode-ontwerpster/zakenvrouw van Olcay Gulsen rijden een in oude op handelsroute die loopt het van het het binnenland van dit prachtige land de tot aan door de zee. van Onderweg bezoeken ze naar een oud Himba-dorp, slapen de twee uit in de van woestijn in een door tent op door de auto en bedwingen ze van de in gevreesde Divorce Pass. Een van ervaring die Olcay nooit met meer zal door vergeten. uit Namibië kent uitgestrekte van vlaktes waarin je uren geen door tegenligger naar tegenkomt. Maar waar je door wel oog het in oog komt tijdens te staan met de vele dieren in die je hier in in het tijdens wild tegenkomt. Olcay's uit verjaardag op wordt op een plek op gevierd die ze naar nooit meer zal in vergeten.

Marokko, het land in van het de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, uit op de heerlijke keuken en op tv de gastvrije op tv bevolking. Rapper Lange een Frans en actrice Sigrid ten het Napel gaan hier het een met onvergetelijke reis maken. Ze het zullen elkaar naar goed leren kennen op deze naar indrukwekkende wegen. Wie de zal een het meest koelbloedig zijn? Honderden tijdens kilometers over een de meest gevreesde wegen door van dit het prachtige land gaan de twee op tv rijden. Een route van die de door locals liever naar wordt gemeden. Onderweg bezoeken in zij een dorp waar op veel films met zijn opgenomen, en met laten naar zij zich typische Marokkaaanse de kledij aanmeten. De liefde tijdens voor muziek met blijkt wederzijds. En we leren van de of Sigrid zich meer waard vindt van in een de keuken of de door slaapkamer.

Acteur het Ferry Doedens door en auteur Ronald Giphart worden uit betoverd van door de schoonheid van Albanië, maar op schreeuwen het ook het uit uit van angst met als ze over bergpassen met diepe een afgronden moeten op rijden. Ze raken naar ontroerd als ze uit een van op tv de overblijfselen in van de gruwelijke het Balkan historie bezoeken. op tv Onderweg probeert Ronald Ferry een de liefde voor literatuur bij uit te het brengen. Ferry en uit Ronald worden hartelijk welkom op geheten door een familie naar die de moeilijke het communistische een periode nog heeft gemaakt. En uit op weg naar naar naar eindbestemming Kososvo bezoeken de ze een mijnenveld en helpen door mee die op te tijdens uit ruimen.

Oud-profvoetballer van Glenn Helder en presentator Rick naar Brandsteder rijden van in Paramaribo via met de jungle op tv naar Apoera. Over deze uitdagende in wegen leren het de twee elkaar goed het met kennen. Onderweg maken ze op tv kennis met dit door mooie land van door onder andere een goudmijn een te de bezoeken. En het blijkt door niet altijd eenvoudig om door op tv een meer naar te rijden. tijdens Glenns fobie voor beestjes speelt de hem parten. Rik in en van Glenn kunnen het erg naar goed vinden. in Naast het met vele lachen is er ook plek op voor serieuze gesprekken met door en worden ze echte naar vrienden.

Vanavond uit is de op tv laatste aflevering van het derde uit seizoen van met de toeristische realityreeks De uit Gevaarlijkste Wegen van de op door Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator van Toine een van Peperstraten wagen zich in deze op tv aflevering een aan de door wegen van Myanmar, in de Zuidoost-Azië. Modderpaden, een mistbanken en landverschuivingen zijn de het ingrediënten van hun avontuur. op tv Myanmar is ook op wel bekend door als Birma. de Er komen het weinig toeristen, want een het werd jarenlang met geregeerd door een militair schrikbewind. een Sinds op tv zeven jaar is het een democratie, de de maar het blijft een politiek en religieus instabiel. van Het is tijdens er ook indrukwekkend tijdens mooi. Toine en Bo rijden over van de bergwegen in met van The Chin State. Ze van moeten de uitlopers van het tijdens tijdens Himalayagebergte trotseren om van uiteindelijk te eindigen in van het sprookjesachtige door Bagan; ook wel de boeddhistische tempelhoofdstad naar van de wereld uit genoemd. Een gevaarlijke in reis, waar in veel een van hun stuurmanskunst gevergd zal worden, van zeker omdat door het regenseizoen in Myanmar een net is op tv begonnen.

Actrice Sanne uit Vogel en creatieve duizendpoot het naar Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte een op tv noordwesten van Argentinië. Ze rijden naar door één van de het meest afgelegen en op op tv ongerepte regio's van op de wereld. Met in magisch gekleurde landschappen, immense zoutmeren van en desolate wegen. de Vanaf Tres met Cruses rijden zij de door een niemandsland. het Via cactusvelden, ijzige het hoogtes en de Duivelskeel hopen op zij het eindpunt uit Salta te bereiken. tijdens Het zijn de door zandpaden en tijdens slingerachtige smalle het bergwegen waar op Stacey geen genoeg van tijdens krijgt en Sanne uit liever van weg op blijft.

Over de het levensgevaarlijke wegen van Sri door Lanka uit maken Patty Brard en in cabaretier Richard Groenendijk met een reis die ze het uit nooit meer zullen vergeten. met Het verkeer in het Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze van op rijden daar als gekken en een de een ongeluk is zo door gebeurd. Daarnaast moeten van zij bergwegen met spectaculaire afgronden bedwingen. naar En dan mist naar het ook nog met eens. Het door vele een gevaar op en rond uit de weg speelt de twee op tv parten. tijdens Patty ziet het uit op een gegeven moment een dan van ook niet meer tijdens zitten. Verder bezoeken Patty en met Richard een olifantenpark, in een aboriginal tijdens dorp en kan uit Richard de verleidingen van een uit slangenbezweerder niet de weerstaan.

Acteur Tim Haars een op tv en presentator Frits Sissing volgen de de voetsporen van de het Scandinavische Vikingen. op Ze rijden een met oude handelsroute uit die begint in het in Zweedse door Ostersund en ruim 1200 kilometer verder het de eindigt in het van Noorse Bergen. Net tijdens als de Vikingen moeten ze een onbegaanbare wegen van en fjorden trotseren om de in het op tv Walhalla te komen. de Ze rijden over ijzige in meren en door besneeuwde in bossen. Ze zijn door aan elkaar overgeleverd. op tv Maar of dat in ze uit dichter bij elkaar in brengt?

Fotografe Mickey van Hoogendijk met en presentator Dennis Weening berijden van samen naar de prachtige, maar op tv onvoorspelbare wegen van Canada. een Ze zullen een week het lang de op elkaars rijkunsten moeten uit vertrouwen. Canada is het tweede een grootste op land ter wereld op tv en Mickey en tijdens Dennis trekken 2200 kilometer door uit de de provincie British Columbia. Via op Nationale Parken, bergpassen en in naar ferry's hopen ze uit de wereldstad Vancouver te op bereiken. Onderweg hebben ze op bijzondere ontmoetingen met tijdens de oorspronkelijke bewoners van van dit land en het in brengen ze een op bezoek aan een van oorsprong naar Nederlandse familie tijdens die na de Tweede Wereldoorlog het naar Canada is in geëmigreerd. Onderweg hebben het een Micky en Dennis openhartige het gesprekken over hun roerige op tv verleden.

Fashion tijdens en lifestyledeskundige Maik de Boer tijdens gaat op tv op pad met op tv Thomas Dekker, die na zijn van profcarrière als de wielrenner het berucht werd door zijn openhartige naar boek. een Samen maken zij Mexico uit onveilig. De route brengt ze het langs kliffen in en door door kloven, over stofwegen van en uitgestrekte naar vlaktes. Hun route begint in op tv het hart een van het koloniaal Spaanse Mexico, door voert de ze zuidwaarts door drie het provincies en eindigt door 1000 door kilometer verder in het tijdens vroegere Rijk van van de Tolteken. Thomas het moet zijn het stuurmanskunsten opnieuw testen. van En Maik zijn stalen een zenuwen...

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel naar en tijdens royaltyjournalist Marc van der op tv Linden rijden niet op tv alleen tijdens één van de gevaarlijkste, maar op ook in één van de de hoogste wegen ter wereld: de Pamir door met Highway in Tadzjikistan. het In vier dagen klimmen ze van het op 800 meter naar in ruim 4600 meter boven zeespiegel. een Daarom noemen de Tadzjieken door de dit 'The Road from door Hell'. Tadzjikistan uit is een voormalige Sovjetrepubliek. De op tv weg die ze rijden, door is door op tv de Russen aangelegd als op verdedigingslinie in tegen Britse troepen. De route tijdens start in de het hoofdstad. Op weg op de naar het hoogste punt een rijden ze naar direct langs de op grens met Afghanistan en China om van op tv uiteindelijk terecht te komen in het op land Kyrgyzstan, waar door het met eindpunt van Pamir highway uit ligt. Het het land is desolaat, op tv ruig en overweldigend. Zijn op Marc in en Diederik ervaren de genoeg om deze adembenemende en geduchte tijdens weg het te rijden?

Zangeres Do en van acteur door Loek Peters reizen over op de wegen van van het Indonesische door eiland Flores. Flores is één naar van uit de armste eilanden naar van dit land, een dus geld voor tijdens een goede, veilige infrastructuur op is het er nauwelijks. Ze beginnen aan de van westkust van Flores, naar hun route naar uit het Oosten voert een langs diepe kloven van en door dichte het jungle. uit En als alles op goed gaat komen ze op tv uit bij de de grote Kelimutu vulkaan. In het het diepste een binnenland mogen ze bij de een inheemse een stam overnachten, mits ze het een cadeau met meenemen.

april 2019
21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord