Programma gemist?

Zangeres het Do en acteur op Loek Peters reizen op over de wegen van tijdens het Indonesische van eiland Flores. Flores naar is één van de armste uit eilanden tijdens van dit land, dus geld in uit voor een goede en op veilige infrastructuur is er nauwelijks. naar de Ze beginnen aan de door westkust van Flores; hun door route in naar het Oosten voert langs de diepe kloven en door tijdens dichte in jungle. En door als alles goed gaat, komen ze op tv uit bij de een grote tijdens Kelimutu vulkaan. het In het diepste binnenland mogen ze uit bij een inheemse door stam overnachten, op mits ze een van cadeau op tv meenemen.

Montenegro vormt van het adembenemende decor door voor het het avontuur van goochelaar de Hans Kazan en tijdens muziekproducent Brownie Dutch. De tijdens twee door trotseren ruige rotspartijen, tijdens ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. het Montenegro is een klein op tv Balkan de staatje dat op tv onderdeel was van met het oude Joegoslavië. tijdens Het tweetal zal op vanuit Hoofdstad Podgorica de een grote lus maken om tijdens via op vier grandioze bergketens uiteindelijk in tijdens het naar diepe zuiden uit te met komen aan de Adriatische naar kust. Een bumpy het roadtrip door een enorm door gastvrij op tv land dat onze twee op tv chauffeurs dichter bij elkaar het zal op brengen.

Dertig een jaar na uit de revolutie in Roemenië peilen met oud-politicus Fred Teeven en met YouTuber Kalvijn op de gevolgen van door de in val van dictator door Ceausescu. Dwars door het hart van van het de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij van rond de het toppen op van de Zuidelijke in Karpaten en ervaren zij de positieve een uit en negatieve veranderingen naar in het land.

Presentatrice Dieuwertje Blok met en DJ Tony de Junior trekken door op het door rauwe en koude Armenië. Ze van ervaren het destructieve op verleden van op het land, tijdens dat al eeuwen een te maken op tv heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks in hebben Armeniërs in hun nationale, een religieuze en culturele identiteit kunnen het de behouden en ontwikkelen. de Het duo rijdt in een route langs de stille een getuigen van een een tumultueus verleden, maar ervaart een ook de diepgewortelde met Armeense trots. het Onderweg uit vertelt Dieuwertje over de onzekerheid die in gepaard ging een met van haar bekendheid toen door ze jong was, op en dat zij nauwelijks de straat in op durfde. het Tony legt uit op dat hij maar op tv een in jaar op de de middelbare school heeft gezeten, omdat naar hij alleen maar met van zijn muziek bezig in wilde in zijn.

Vlogster naar Monica Geuze en kickbokslegende Remy op tv Bonjasky doorkruisen Oeganda, de oftewel de 'de Parel van een Afrika'. Samen trotseren met zij de dieprode junglewegen op tv van dit vruchtbare land. door Tijdens het hun avontuur ervaart het reisduo in met de unieke flora en het fauna, maar op tv ook het bewogen verleden en in harde heden van naar het naar land. Onderweg vertelt Monica van over het effect dat een de scheiding van haar op ouders op haar met had en wat in de geboorte van tijdens haar dochter voor een haar heeft in betekend. Ook naar de ouders van op Remy bleven niet bij elkaar, tijdens uit maar zij deelden hier een niets over van met hem, omdat hij zich daar van van als kind niet in mee mocht bemoeien.

Schrijver Raymond het van de Klundert, tijdens alias Kluun, stapt in het de wagen met door op tv rapper Youssef Gnaoui, in alias Sef. Samen slingeren een zij over de in groene wegen van uit de twee meest zuidelijk het gelegen staten van de Brazilië: Rio Grande do het Sul uit en Santa Catarina. Ze van vertrekken vanuit Porto Alegre, op de in hoofdstad van Rio Grande een do Sul en hopen een te finishen op op de stranden van in het Florianópolis. Ze trekken naar door de regio waar zich op vanaf de tweede helft op van uit de achttiende eeuw vele Europese tijdens immigranten vestigden. de Duizenden Portugezen, in Italianen, Polen en Duitsers trokken op door hier de wildernis op in en lieten er hun sporen in naar na. Lukt het Sef in en Kluun om de junglepaden, het rivierpassages en haarspeldbochten door te door bedwingen? En bereikt dit duo door ongeschonden de tijdens hagelwitte een stranden aan de eindstreep? van Onderweg bespreekt naar Sef trots zijn zoontje en zijn uit afkomst en naar vertelt een Kluun hoe hij het werd beschuldigd van een vooropgezet commercieel een met plan voor het schrijven door en uitbrengen de van zijn boek Komt het een Vrouw bij de met Dokter.

Souldiva van Shirma Rouse en in fitgirl Fajah Lourens trotseren de het wegen door van het nog altijd van complexe Balkanland met Bosnië en Herzegovina. Een tijdens overweldigende tocht over met ijzingwekkende bergpaden. naar De voormalig door Joegoslavische deelrepubliek riep naar in 1992 de onafhankelijkheid uit, van waarna er tot een en met op 1995 een gewelddadige burgeroorlog uit woedde. naar De route die het wordt gereden, begint in op tv de gehavende een hoofdstad Sarajevo en volgt de met zuidelijke frontlinie van het op gewapende conflict. door Een tocht op die uiteindelijk de moet leiden tot op tv de voormalige en zwaarbevochten moslimenclave naar Gora?de. op Lukt het Fajah en Shirma naar om deze tocht door vol steile paden, donkere van wouden de en gure in vluchtroutes te bedwingen? Onderweg op tv zijn we de getuige van een naar mooi gesprek over een vrouwelijkheid en discriminatie.

Actrice Susan een Visser en van Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren in over de de wegen van Jordanië. op tv Ze door beginnen hun reis uit in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. op de Vanaf daar volgen ze een de duizenden jaar oude door sporen van handelskaravanen, de Romeinen, Arabieren en op tv kruisvaarders, naar een de historische tijdens stad en archeologische schat Jerash in in het op noorden. Het gebied de waar het duo doorheen toert op wordt ook naar wel door de weg van de profeten en op tv het kruispunt op tv van de Oude Wereld door genoemd. Een adembenemende op door route met diepe tijdens dalen en hoge pieken, op tv dwars door filmische door maanlandschappen. Onderweg vertelt Susan op tv over de vroege dood van van haar grote naar liefde en op tv hoe op tv dat haar heeft beïnvloed. het Joshua bespreekt de aanloop met naar de dood met van zijn een vader en het geven een van de vluchtelingenhulp op Lesbos, wat een tijdens diepe indruk op het hem heeft uit gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk op Hoogendijk een en model Loiza Lamers trekken op tv door tijdens het ruige binnenland met van Turkije. Zij staan voor de een opdracht om vanaf van de het Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte een te doorkruisen, met het als einddoel het sprookjesachtige naar Cappadocie. het Een route die bewijst waarom de deze regio al een bij naar de oude Grieken, Perzen op tv en Romeinen door berucht was. Om de eindstreep op te in bereiken wringt het duo de zich door in nauwe kloven, tijdens zijn de vrouwen een overgeleverd aan de van weergoden en scheren zij langs met diepe ravijnen. het In de een auto vertelt Anouk over haar ervaring van met het Meningokokken en met is Loiza open over hoe zij tijdens werd gepest toen op uitkwam dat de ze niet verder door met het leven wilde van als een jongen.

Acteur Tygo Gernandt op en verhalenverteller Akwasi op trekken met door hun 4x4 door door de ruige Drakensbergen van op Zuid-Afrika en in Lesotho. uit Hun tocht door de 'Barrier of van Spears' laat tijdens zien een waarom de voorouders van de door huidige bevolking dit tijdens onherbergzame 'Kingdom of van the Skies' tot door hun leefgebied de maakten.

In in Kenia reizen acteur Victor naar Reinier en voormalig de Brutale Meid Tatum Dagelet door over de gevaarlijkste naar wegen op van dit van prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van door van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route met wordt gebruikt om op grote vis door naar de op stad te brengen en om spullen met uit de grote met uit stad mee te nemen. Ze van rijden door de woestijn, over de met savanne en over met angstaanjagende bergroutes. Ze steken naar de evenaar de over. Onderweg de komen ze veel beesten uit tegen waarvan ze een ontmoeting een met een wilde in olifant niet in snel zullen een vergeten.

Topkok het Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw het Olcay op Gulsen rijden een het oude handelsroute die loopt van het van binnenland de van dit prachtige door land tot aan de zee. van Onderweg bezoeken ze van een het oud Himba-dorp, tijdens slapen de twee in de naar woestijn in een tent op op door de auto en bedwingen ze uit de gevreesde de Divorce Pass. de Een ervaring die Olcay uit nooit meer zal vergeten. door Namibië kent op tv uitgestrekte vlaktes waarin het je met uren geen tegenligger naar tegenkomt. Maar waar je wel naar oog in oog komt een op te staan met op tv de vele dieren die je naar hier in het wild uit tegenkomt. Olcay's verjaardag een wordt op in een plek gevierd op die tijdens ze nooit meer met zal vergeten.

Marokko, van het land van de van gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, met de heerlijke keuken het en uit de gastvrije bevolking. door Rapper Lange Frans en de actrice Sigrid ten tijdens Napel gaan met hier een van onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar op tv op tv goed leren kennen op het deze indrukwekkende op tv wegen. Wie zal het naar meest koelbloedig zijn? Honderden kilometers op over de met meest gevreesde op wegen van door dit prachtige land gaan op tv de twee een rijden. Een route die op tv door locals tijdens liever wordt gemeden. op Onderweg bezoeken zij een uit dorp waar veel films zijn de opgenomen, en de laten uit zij zich typische Marokkaaanse kledij aanmeten. op De liefde voor door met muziek blijkt wederzijds. En we leren in tijdens of Sigrid zich meer waard op tv vindt in van de keuken of de van slaapkamer.

Acteur Ferry Doedens met naar en auteur Ronald Giphart worden de betoverd door in de schoonheid van Albanië, maar naar schreeuwen tijdens het ook uit van angst tijdens als ze een over bergpassen met diepe op afgronden moeten naar rijden. Ze raken ontroerd op tv als ze een door naar van de overblijfselen van de gruwelijke door Balkan met historie bezoeken. Onderweg probeert Ronald van Ferry naar de liefde door voor literatuur bij in te brengen. Ferry en Ronald worden een hartelijk welkom geheten met het door een familie die de het moeilijke door communistische periode nog heeft een gemaakt. En op weg op naar eindbestemming Kososvo bezoeken naar ze een uit mijnenveld en helpen mee het die op te het op ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn Helder door en presentator Rick op Brandsteder rijden een van Paramaribo via de van jungle op tv naar Apoera. Over op tv deze uitdagende tijdens wegen leren de van twee elkaar goed kennen. op tv Onderweg maken ze door kennis met dit mooie land uit door onder op tv andere op tv een goudmijn te van bezoeken. En het blijkt niet altijd de door eenvoudig om door een meer de te rijden. uit Glenns fobie naar voor beestjes speelt hem parten. tijdens Rik en Glenn op kunnen het in erg goed vinden. Naast uit het vele lachen met is er een ook plek van voor serieuze gesprekken en worden ze de echte op tv vrienden.

oktober 2020
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!