Programma gemist?

Zangeres Do door en acteur naar Loek Peters de reizen over de wegen naar van het Indonesische op tv eiland Flores. Flores is naar één van de in armste eilanden van dit de land, dus geld een door voor een goede en veilige infrastructuur uit van is er nauwelijks. tijdens Ze beginnen aan de westkust van naar Flores; hun route in naar een het Oosten voert langs diepe de kloven en op tv door dichte jungle. de En als tijdens alles goed van gaat, komen ze de uit bij de grote Kelimutu vulkaan. door In het diepste een binnenland een mogen ze bij op een inheemse stam overnachten, de mits ze een cadeau naar van meenemen.

Montenegro vormt het een adembenemende decor voor naar het avontuur van van goochelaar Hans op tv Kazan en muziekproducent in Brownie Dutch. een De twee het trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende op tv ravijnen en diepe van afgronden. Montenegro is een klein tijdens Balkan staatje dat tijdens onderdeel was van door het oude het Joegoslavië. Het tweetal zal op tv vanuit van Hoofdstad Podgorica een grote de lus maken om via uit op tv vier grandioze bergketens uiteindelijk in uit het diepe uit zuiden uit te komen aan een de naar Adriatische kust. op Een bumpy roadtrip door een enorm met gastvrij land naar dat een onze twee chauffeurs dichter tijdens bij elkaar zal op tv brengen.

Dertig uit jaar na uit de revolutie in Roemenië op tv peilen oud-politicus Fred een Teeven en van YouTuber Kalvijn de gevolgen met van de val van van dictator Ceausescu. Dwars naar door het naar hart van de Roemeense naar regio Transsylvanië, uit meanderen zij uit rond de toppen van de uit Zuidelijke in Karpaten en ervaren zij de positieve in en naar negatieve veranderingen in het een land.

Presentatrice Dieuwertje Blok op en DJ Tony het in Junior trekken door op tv het rauwe en koude Armenië. Ze van door ervaren het destructieve van verleden van het land, op dat al eeuwen naar te maken heeft met van verdeling en vernietiging. het Desondanks van hebben Armeniërs hun de nationale, religieuze en culturele identiteit kunnen op een behouden en ontwikkelen. Het duo rijdt door een route langs de van de stille getuigen van een door tumultueus verleden, maar ervaart door ook met de diepgewortelde Armeense naar trots. Onderweg een vertelt Dieuwertje over de op onzekerheid die gepaard ging met door haar uit bekendheid toen ze door jong was, het en dat zij nauwelijks de de straat op durfde. de Tony door legt uit dat hij maar van een jaar door op de middelbare school heeft tijdens met gezeten, omdat hij alleen uit maar met zijn muziek bezig met naar wilde zijn.

Vlogster door Monica Geuze en kickbokslegende Remy een Bonjasky naar doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel de van het Afrika'. Samen trotseren zij uit de dieprode junglewegen van tijdens dit vruchtbare het land. in Tijdens hun avontuur van ervaart het reisduo de het unieke flora en fauna, van maar ook het bewogen op verleden en harde met heden van het het land. Onderweg vertelt naar Monica op tv over het effect in dat de scheiding met van haar ouders op haar de had en van wat van de geboorte van haar naar dochter voor een haar heeft betekend. Ook de met ouders de van Remy bleven niet bij elkaar, tijdens maar uit zij deelden hier niets over uit met hem, omdat uit hij zich een daar door als kind niet mee mocht met bemoeien.

Schrijver op Raymond van de een Klundert, alias Kluun, stapt de in de wagen op tv met rapper in Youssef Gnaoui, naar alias Sef. Samen de slingeren zij over de het groene wegen van het de twee meest zuidelijk in gelegen staten het van Brazilië: Rio Grande met do Sul een en Santa Catarina. naar Ze vertrekken vanuit Porto de Alegre, de hoofdstad van een de Rio Grande do in Sul en hopen te de finishen op door de stranden van Florianópolis. Ze op tv trekken van door de regio waar tijdens zich vanaf de tweede helft door van de achttiende in eeuw met vele Europese immigranten vestigden. het Duizenden de Portugezen, Italianen, Polen tijdens en Duitsers trokken hier de tijdens wildernis in van en lieten naar er hun sporen na. het Lukt het van Sef en Kluun om met de junglepaden, rivierpassages een en haarspeldbochten te tijdens bedwingen? En bereikt naar dit duo een ongeschonden de hagelwitte stranden aan uit de eindstreep? op tv Onderweg bespreekt Sef trots zijn op zoontje op en zijn de afkomst en vertelt uit Kluun hoe hij tijdens werd beschuldigd van een in vooropgezet commercieel plan een voor het schrijven naar en uitbrengen van door zijn boek Komt met een Vrouw door bij de Dokter.

Souldiva Shirma Rouse uit en fitgirl Fajah in het Lourens trotseren de tijdens wegen van het nog altijd op complexe in Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende op tocht over ijzingwekkende naar op tv bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep naar in 1992 de een onafhankelijkheid uit, waarna een er uit tot en met 1995 door een door gewelddadige burgeroorlog woedde. De route die een de wordt gereden, begint in de gehavende op hoofdstad Sarajevo en tijdens naar volgt de zuidelijke frontlinie van het van gewapende conflict. het Een tocht die uiteindelijk uit moet leiden door tot de voormalige op en uit zwaarbevochten moslimenclave Gora?de. Lukt het Fajah op tv naar en Shirma om door deze tocht vol steile een paden, donkere wouden en de gure door vluchtroutes te bedwingen? naar Onderweg zijn we getuige van van een mooi gesprek de over met vrouwelijkheid en discriminatie.

Actrice van Susan Visser en Chef'Special's van leadzanger met Joshua Nolet stuiteren over een de wegen van in Jordanië. Ze beginnen hun reis door in uit de zuidelijk gelegen een havenstad Aqaba. Vanaf daar van volgen op tv ze de duizenden op tv jaar oude sporen van handelskaravanen, Romeinen, een op Arabieren en kruisvaarders, naar met de historische tijdens stad en archeologische schat het Jerash in tijdens het noorden. Het gebied waar uit het duo doorheen de toert wordt ook wel op de weg van een naar de profeten en het kruispunt een van de Oude op Wereld genoemd. Een het adembenemende met route met diepe dalen en tijdens hoge pieken, dwars op tv door filmische tijdens maanlandschappen. Onderweg vertelt Susan over door de vroege naar dood van haar op grote op liefde en hoe dat haar heeft van het beïnvloed. Joshua bespreekt met de aanloop naar tijdens de dood van zijn vader op tv en op het geven van vluchtelingenhulp op tv op Lesbos, wat een in diepe indruk uit op hem van heeft gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk op tv Hoogendijk naar en model Loiza Lamers trekken door op het tijdens ruige binnenland van Turkije. naar Zij tijdens staan voor de tijdens opdracht om vanaf de naar Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte een te doorkruisen, met als het op tv einddoel het sprookjesachtige Cappadocie. Een tijdens route die op bewijst waarom tijdens deze regio al bij de een oude op Grieken, Perzen en op Romeinen berucht was. Om de van eindstreep het te bereiken wringt het in duo zich door nauwe de kloven, zijn de vrouwen de een overgeleverd aan de weergoden en scheren het zij langs in diepe ravijnen. In een de auto op tv vertelt Anouk met over haar ervaring met Meningokokken met en van is Loiza open over een hoe zij werd gepest op tv toen uitkwam met dat ze niet tijdens verder door van het leven wilde als de jongen.

Acteur een Tygo Gernandt en in verhalenverteller Akwasi trekken met hun het van 4x4 door de ruige van Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. van Hun in tocht door de 'Barrier uit of Spears' tijdens laat zien waarom de voorouders het van het de huidige bevolking dit onherbergzame het naar 'Kingdom of the door Skies' tot hun leefgebied uit maakten.

In op Kenia reizen acteur de Victor Reinier en voormalig Brutale de Meid Tatum Dagelet tijdens over uit de gevaarlijkste op wegen van dit prachtige Afrikaanse land. een Ze rijden van tijdens naar Loiyangalani naar Nairobi. Deze op tv route wordt gebruikt om grote tijdens vis naar met de stad te naar brengen en om spullen op uit op de grote stad mee op te nemen. Ze van rijden door woestijn, met over een de savanne en over op angstaanjagende bergroutes. op Ze steken de evenaar over. Onderweg de komen uit ze veel beesten tegen tijdens waarvan ze een ontmoeting tijdens met een wilde in olifant in niet snel zullen van vergeten.

Topkok Robert in Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay met Gulsen rijden een een het oude handelsroute die naar loopt van het binnenland van naar dit van prachtige land tot aan van de zee. Onderweg bezoeken de ze een oud naar Himba-dorp, slapen de twee op de in de woestijn op tv in een tent op de met auto en op tv bedwingen ze de op gevreesde Divorce Pass. Een ervaring met van die Olcay nooit meer de zal vergeten. van Namibië kent uitgestrekte vlaktes de waarin je uren geen tegenligger van tegenkomt. Maar uit waar in je wel oog in door oog komt te door staan met met de vele dieren die je hier van in het een wild tegenkomt. uit Olcay's verjaardag wordt naar op een plek gevierd tijdens die ze op tv nooit meer zal uit vergeten.

Marokko, het op land van de de gevarieerde landschappen, prachtige de plaatsen, de heerlijke in keuken het en de gastvrije bevolking. Rapper Lange tijdens Frans en op tv actrice naar Sigrid ten Napel uit gaan hier een onvergetelijke reis maken. op tv Ze zullen uit elkaar goed het leren kennen op deze indrukwekkende een tijdens wegen. Wie zal het meest tijdens koelbloedig zijn? Honderden in kilometers tijdens over de meest gevreesde op wegen van dit in prachtige land het gaan de twee rijden. naar Een route die door op tv locals liever door wordt gemeden. Onderweg bezoeken door zij een de dorp waar met veel films zijn opgenomen, en door laten door zij zich typische van Marokkaaanse kledij aanmeten. door De liefde voor op tv muziek blijkt wederzijds. En we van leren met of Sigrid zich meer waard op vindt in tijdens de keuken of de in slaapkamer.

Acteur tijdens Ferry Doedens en uit auteur Ronald Giphart worden een betoverd door op de schoonheid van Albanië, tijdens maar schreeuwen het uit ook uit van een angst als ze over van bergpassen met in diepe afgronden moeten rijden. op Ze raken op ontroerd als ze een tijdens van de overblijfselen het van de gruwelijke van Balkan het historie bezoeken. door Onderweg probeert Ronald Ferry naar de liefde voor tijdens literatuur bij te van brengen. Ferry en Ronald met worden hartelijk welkom naar geheten door door een familie op tv die de moeilijke communistische periode uit nog heeft gemaakt. naar En op naar weg naar eindbestemming op Kososvo bezoeken ze in een mijnenveld tijdens en helpen mee die op een te het ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn Helder van en presentator Rick de Brandsteder rijden een van Paramaribo via de in jungle naar Apoera. in Over deze uitdagende het wegen leren in de door twee elkaar goed kennen. Onderweg maken naar op ze kennis met dit de mooie land door onder van andere uit een goudmijn te van bezoeken. En het blijkt op tv niet altijd eenvoudig op tv om door op een meer te rijden. Glenns op tv fobie voor op beestjes speelt hem parten. door Rik en Glenn uit kunnen het door erg goed van vinden. Naast het van vele lachen is er uit ook plek voor serieuze het gesprekken en worden ze het echte het vrienden.

augustus 2021
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!