Programma gemist?

In Kenia reizen een acteur door Victor Reinier en voormalig de Brutale Meid Tatum Dagelet van van over de gevaarlijkste op tv wegen van dit prachtige met Afrikaanse land. Ze rijden naar van Loiyangalani naar met Nairobi. een Deze route wordt tijdens gebruikt om grote vis op naar de stad de te brengen en om door spullen uit het de grote het stad mee te nemen. Ze rijden naar door de woestijn, over tijdens de savanne en over angstaanjagende bergroutes. op op tv Ze steken de met evenaar over. Onderweg komen ze door veel in beesten tegen waarvan ze door een ontmoeting met in een wilde olifant niet met snel zullen het vergeten.

Topkok Robert Kranenborg in en mode-ontwerpster/zakenvrouw op Olcay een Gulsen rijden een oude handelsroute die het loopt van de het op binnenland van dit prachtige land een tot aan de op tv zee. Onderweg bezoeken ze met een oud Himba-dorp, het slapen de twee naar met in de woestijn op in een tent in op de auto en een bedwingen ze de gevreesde de Divorce Pass. Een ervaring in van die Olcay nooit meer zal vergeten. het Namibië kent uitgestrekte tijdens vlaktes waarin je met het uren geen tegenligger met tegenkomt. Maar waar uit je wel oog in oog komt op tv te door staan met op tv de vele dieren die je op hier in in het wild tegenkomt. met Olcay's verjaardag wordt op op een plek van gevierd die ze een nooit meer zal het vergeten.

Marokko, tijdens het land van in de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, op de heerlijke met keuken tijdens en de gastvrije bevolking. Rapper Lange in Frans en uit actrice Sigrid het ten Napel gaan hier een door onvergetelijke reis door maken. Ze zullen naar elkaar uit goed leren kennen naar op deze indrukwekkende wegen. de Wie zal het meest koelbloedig in zijn? Honderden naar kilometers van over de meest een gevreesde wegen van dit tijdens prachtige land gaan de twee door uit rijden. Een route die door locals een liever op wordt gemeden. Onderweg bezoeken zij met een dorp de waar veel films zijn van in opgenomen, en laten zij zich op tv typische Marokkaaanse kledij aanmeten. het De liefde voor met muziek blijkt de wederzijds. En we door leren of Sigrid op zich een meer waard vindt in naar de keuken in of de slaapkamer.

Acteur met Ferry Doedens en auteur Ronald tijdens de Giphart worden betoverd door de het schoonheid van Albanië, maar een schreeuwen op tv het ook uit van angst tijdens als tijdens ze over naar bergpassen met diepe afgronden moeten van rijden. in Ze raken ontroerd als ze een uit van de het overblijfselen op van de gruwelijke in Balkan historie bezoeken. Onderweg tijdens probeert Ronald Ferry de liefde de voor literatuur bij van te naar brengen. Ferry en Ronald worden van hartelijk welkom op geheten door in een familie die tijdens de moeilijke communistische periode naar nog heeft van gemaakt. En op tijdens weg naar op eindbestemming Kososvo bezoeken ze een op mijnenveld met en helpen mee van die op te de ruimen.

Oud-profvoetballer tijdens Glenn Helder en met presentator Rick Brandsteder rijden van in Paramaribo de via de jungle naar naar Apoera. Over in deze uitdagende wegen door leren de twee elkaar goed het kennen. het Onderweg maken ze van kennis met dit op tv mooie land door onder andere naar een goudmijn van te bezoeken. En op het blijkt door niet altijd eenvoudig om naar door een meer te de in rijden. Glenns fobie voor tijdens beestjes speelt hem parten. de Rik en Glenn op kunnen het uit erg goed vinden. Naast uit het vele lachen door is er ook het plek voor in serieuze gesprekken en worden ze een echte van vrienden.

Vanavond is de op laatste naar aflevering van het derde met seizoen van de toeristische van realityreeks De naar Gevaarlijkste Wegen op van de Wereld. Actrice tijdens Bo Maerten met en sportpresentator Toine tijdens van Peperstraten wagen op zich in deze aflevering aan de uit wegen naar van Myanmar, in met Zuidoost-Azië. Modderpaden, mistbanken uit en landverschuivingen op zijn de ingrediënten tijdens van hun avontuur. Myanmar is op tv ook wel tijdens bekend als Birma. Er komen naar weinig toeristen, want naar het de werd jarenlang geregeerd door een op militair schrikbewind. Sinds uit zeven jaar op tv is het een democratie, op maar het de blijft naar politiek en religieus instabiel. Het is op er ook indrukwekkend het mooi. Toine en het Bo rijden tijdens over de bergwegen de in The Chin State. op Ze moeten door de uitlopers van op tv het van Himalayagebergte trotseren om met uiteindelijk te eindigen in op het sprookjesachtige Bagan; met ook wel de boeddhistische tempelhoofdstad op van de wereld met op tv genoemd. Een gevaarlijke van reis, waar veel van van hun stuurmanskunst door gevergd zal worden, zeker omdat door het het regenseizoen in Myanmar net is de begonnen.

Actrice Sanne Vogel met en creatieve in duizendpoot Stacey Rookhuizen door verkennen samen het tijdens uitgestrekte een noordwesten van Argentinië. Ze rijden door door één van het de meest afgelegen en op tv een ongerepte regio's van de wereld. van Met tijdens magisch gekleurde landschappen, immense uit zoutmeren en desolate wegen. met Vanaf Tres Cruses rijden tijdens zij door door een niemandsland. uit Via cactusvelden, ijzige hoogtes en naar de op tv Duivelskeel hopen zij de het eindpunt naar Salta te bereiken. Het zijn de met met zandpaden en slingerachtige smalle in bergwegen waar Stacey geen naar genoeg van krijgt en uit Sanne liever van tijdens op tv weg blijft.

Over tijdens de levensgevaarlijke wegen het van Sri Lanka maken op tv Patty het Brard en cabaretier Richard Groenendijk een met een reis die ze naar nooit meer zullen vergeten. op Het verkeer in Sri Lanka op is levensgevaarlijk. door Ze op tv rijden daar als een gekken en een ongeluk is zo in gebeurd. Daarnaast moeten door zij bergwegen met van spectaculaire met afgronden bedwingen. En uit dan mist het ook naar nog op tv eens. Het vele het gevaar op en rond de weg naar speelt het de twee parten. Patty ziet van uit het op een gegeven moment dan door ook door niet meer zitten. van Verder bezoeken Patty naar en Richard een olifantenpark, een een aboriginal naar dorp en kan Richard met de van verleidingen van een slangenbezweerder een niet weerstaan.

Acteur Tim tijdens Haars en presentator met Frits op Sissing volgen de voetsporen van naar de Scandinavische een Vikingen. Ze tijdens rijden een oude handelsroute die in begint in het Zweedse op Ostersund en naar ruim 1200 de kilometer verder een eindigt in het Noorse Bergen. Net van als de Vikingen van moeten ze de onbegaanbare wegen door en fjorden trotseren om in uit het Walhalla te in komen. Ze rijden tijdens over ijzige meren door en in door besneeuwde bossen. Ze zijn naar aan elkaar overgeleverd. de Maar of dat de de ze dichter bij elkaar uit brengt?

Fotografe op Mickey Hoogendijk en presentator op tv Dennis Weening berijden naar samen de prachtige, maar op onvoorspelbare wegen van tijdens Canada. Ze een zullen een week lang naar op elkaars tijdens rijkunsten door moeten vertrouwen. Canada is het op tweede grootste uit land ter wereld en Mickey door en Dennis op trekken 2200 kilometer door in van de provincie British Columbia. Via Nationale uit Parken, bergpassen het en ferry's tijdens hopen ze de wereldstad Vancouver in te in bereiken. Onderweg hebben ze op bijzondere ontmoetingen met met de oorspronkelijke de bewoners van dit land door en brengen ze een een bezoek aan een een van oorsprong Nederlandse op tv uit familie die na de Tweede door Wereldoorlog naar op tv Canada is een geëmigreerd. Onderweg hebben Micky en tijdens Dennis openhartige gesprekken over het uit hun roerige verleden.

Fashion van en lifestyledeskundige tijdens Maik de Boer tijdens gaat op pad met Thomas met Dekker, die uit na zijn profcarrière als de wielrenner een berucht werd door zijn op tv openhartige boek. Samen maken in zij Mexico onveilig. De in route brengt ze een langs kliffen en naar door kloven, over het stofwegen en uit uitgestrekte op tv vlaktes. Hun route begint tijdens in het hart van tijdens het koloniaal uit Spaanse Mexico, op voert ze zuidwaarts door drie van provincies en het eindigt 1000 kilometer een verder in van het vroegere Rijk van van de Tolteken. Thomas moet de zijn stuurmanskunsten van opnieuw testen. En Maik zijn tijdens stalen een zenuwen...

Wetenschapsjournalist in Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc in van der Linden de naar rijden niet alleen één een van de gevaarlijkste, maar ook uit één door van de hoogste wegen uit ter wereld: in de Pamir tijdens Highway in Tadzjikistan. de In vier dagen klimmen uit ze van op 800 meter naar ruim de 4600 meter boven door zeespiegel. Daarom noemen de naar Tadzjieken dit 'The naar Road from Hell'. Tadzjikistan van in is een voormalige Sovjetrepubliek. de De weg die ze rijden, naar is door op de op Russen aangelegd als in verdedigingslinie tegen Britse troepen. De route een start in met de hoofdstad. Op uit weg naar het tijdens hoogste punt rijden op tv ze het direct langs de grens van met Afghanistan en China om op tv met uiteindelijk terecht te komen in het het van land Kyrgyzstan, waar het eindpunt naar van Pamir highway ligt. op Het land tijdens is desolaat, met ruig en overweldigend. Zijn van Marc met en Diederik ervaren genoeg om deze tijdens adembenemende en geduchte tijdens weg te het rijden?

Zangeres op Do en acteur Loek Peters op tv reizen over tijdens de wegen van in het Indonesische naar eiland Flores. Flores naar is één van de armste van eilanden van de dit land, dus de geld voor een van goede, de veilige infrastructuur is op tv er nauwelijks. Ze beginnen in aan de westkust van uit Flores, hun door route naar met het Oosten voert langs diepe door kloven en door op dichte jungle. op tv En als alles goed naar gaat komen ze op tv uit tijdens bij de grote naar Kelimutu vulkaan. In het diepste een binnenland tijdens mogen ze bij een een inheemse stam overnachten, mits ze van een cadeau door meenemen.

Montenegro tijdens vormt het adembenemende decor een voor het het avontuur van goochelaar uit Hans Kazan en van muziekproducent Brownie Dutch. De tijdens twee op trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en in diepe het afgronden. Montenegro tijdens is een klein Balkanstaatje tijdens dat onderdeel was het van het oude Joegoslavië. Het de tweetal zal naar vanuit hoofdstad Podgorica door een grote lus door maken om het via vier grandioze met bergketens uiteindelijk in op tv het diepe zuiden de uit te tijdens komen aan de uit Adriatische kust. Een bumpy roadtrip door uit in een enorm gastvrij land tijdens dat onze twee chauffeurs dichter de bij elkaar het zal in brengen.

Acteur tijdens Ferry Doedens en naar auteur Ronald door Giphart worden betoverd door de uit schoonheid van van Albanië, maar schreeuwen het op ook uit van angst een tijdens als ze over bergpassen met diepe op uit afgronden moeten rijden. Ze naar raken ontroerd als ze een op tv van de naar overblijfselen door van de gruwelijke op tv Balkan historie bezoeken. naar Onderweg probeert Ronald Ferry van de liefde voor literatuur bij uit te brengen. tijdens Ferry en de Ronald worden het hartelijk welkom geheten door een met familie die de moeilijke de op tv communistische periode nog heeft meegemaakt. En door op weg naar van eindbestemming Kosovo in bezoeken ze met een mijnenveld en uit helpen ze mee die op uit te op tv ruimen.

januari 2019
08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord