Programma gemist?

In op Kenia reizen acteur op tv Victor Reinier naar en voormalig Brutale de Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste op wegen uit van dit prachtige naar Afrikaanse land. Ze rijden van van naar Loiyangalani naar Nairobi. door Deze route wordt naar gebruikt om grote door vis naar de stad van te brengen en tijdens om spullen uit de een grote stad mee op tv te het nemen. Ze rijden in door woestijn, over de savanne met en door over angstaanjagende bergroutes. uit Ze steken de evenaar over. Onderweg door uit komen ze veel beesten tegen door waarvan ze het een ontmoeting met naar een wilde olifant niet van snel zullen uit vergeten.

Topkok Robert Kranenborg tijdens naar en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden op een oude handelsroute het die loopt tijdens van het binnenland van dit naar prachtige land op tv tot aan de van zee. Onderweg van bezoeken ze een oud van Himba-dorp, slapen de van twee in op de woestijn in met een tent uit op de auto en op bedwingen ze de gevreesde van Divorce Pass. naar Een ervaring die Olcay een nooit meer zal vergeten. door Namibië kent uitgestrekte de vlaktes waarin met je uren geen tijdens tegenligger tegenkomt. op tv Maar waar naar je wel oog in op tv oog komt naar te staan met de vele dieren in die je hier op tv in het wild op de tegenkomt. Olcay's verjaardag wordt op op een plek met gevierd die ze nooit meer in zal met vergeten.

Marokko, uit het land van tijdens de gevarieerde landschappen, prachtige de plaatsen, naar de heerlijke keuken met en de gastvrije bevolking. Rapper op Lange Frans in en actrice Sigrid ten de Napel gaan hier een op tv onvergetelijke reis de maken. Ze zullen elkaar een goed leren kennen in op een deze indrukwekkende wegen. uit Wie zal het meest koelbloedig van zijn? Honderden door kilometers over de meest op tv gevreesde naar wegen van dit prachtige land door gaan de twee in rijden. Een route op tv de die door locals liever wordt naar gemeden. Onderweg bezoeken zij door een een dorp waar veel van films zijn tijdens opgenomen, en laten zij zich tijdens typische uit Marokkaaanse kledij aanmeten. De tijdens liefde voor muziek blijkt wederzijds. van En we leren op tv of Sigrid tijdens zich tijdens meer waard vindt in het de keuken op of de slaapkamer.

Acteur Ferry Doedens door en auteur Ronald van Giphart worden betoverd de door van de schoonheid van in Albanië, maar schreeuwen het uit ook uit van tijdens angst als ze een over bergpassen met diepe de afgronden moeten rijden. door Ze raken met ontroerd als op ze een met van de overblijfselen van de de gruwelijke tijdens Balkan historie bezoeken. Onderweg uit probeert Ronald een Ferry de liefde voor naar literatuur bij te op brengen. Ferry en Ronald de worden hartelijk het welkom geheten door een familie op tv die een de moeilijke op communistische periode nog het heeft gemaakt. En op in weg naar naar eindbestemming Kososvo bezoeken op tv ze een mijnenveld en helpen het mee die door op te het ruimen.

Oud-profvoetballer een Glenn Helder en in presentator Rick tijdens Brandsteder rijden van Paramaribo op tv via de jungle een naar Apoera. Over deze uitdagende een wegen uit leren de in twee elkaar goed kennen. het Onderweg maken ze kennis op met dit mooie land tijdens op tv door onder andere een goudmijn van te tijdens bezoeken. En het blijkt op tv niet altijd eenvoudig om door het een meer uit te rijden. Glenns van fobie voor beestjes uit speelt hem parten. een Rik met en Glenn kunnen het tijdens erg goed vinden. Naast het door vele lachen door is er tijdens ook plek voor serieuze op gesprekken en van worden ze uit echte vrienden.

Vanavond is de het laatste aflevering van een het derde een seizoen van de door toeristische tijdens realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van van de Wereld. Actrice Bo door Maerten en op tv sportpresentator Toine van Peperstraten uit wagen zich in deze op met aflevering aan de wegen door van Myanmar, in Zuidoost-Azië. in Modderpaden, mistbanken en landverschuivingen tijdens zijn op de ingrediënten van hun avontuur. door de Myanmar is ook in wel bekend als Birma. Er een komen weinig toeristen, tijdens want het werd uit jarenlang geregeerd door een een militair het schrikbewind. Sinds zeven jaar is naar het een tijdens democratie, met maar het blijft politiek en religieus uit instabiel. tijdens Het is er ook tijdens indrukwekkend op tv mooi. Toine en Bo rijden een over uit de bergwegen in The Chin op State. Ze door moeten de de uitlopers van het Himalayagebergte trotseren in om uiteindelijk te tijdens eindigen in het sprookjesachtige naar met Bagan; ook wel op de boeddhistische tempelhoofdstad van de wereld met genoemd. Een gevaarlijke van op reis, waar veel de van hun stuurmanskunst gevergd met zal worden, zeker naar omdat het regenseizoen uit in Myanmar het net is begonnen.

Actrice tijdens Sanne Vogel en naar creatieve duizendpoot op Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte op tv in noordwesten van Argentinië. Ze tijdens rijden door één van de naar meest afgelegen op tv en ongerepte met regio's van de wereld. de Met magisch gekleurde uit landschappen, immense zoutmeren en naar desolate wegen. Vanaf een Tres Cruses rijden naar op tv zij door een niemandsland. Via cactusvelden, uit ijzige hoogtes en tijdens de Duivelskeel op hopen zij het een eindpunt Salta in te bereiken. Het zijn de op van zandpaden en slingerachtige smalle bergwegen op tv waar Stacey geen tijdens genoeg van krijgt en naar Sanne liever van met weg het blijft.

Over de levensgevaarlijke van wegen van Sri het Lanka maken Patty van Brard en een cabaretier Richard een Groenendijk een het reis die ze nooit meer op zullen vergeten. Het verkeer de in Sri Lanka op tv is op tv levensgevaarlijk. Ze rijden van daar als van gekken en een van ongeluk is zo gebeurd. Daarnaast moeten op tv een zij bergwegen met op spectaculaire afgronden bedwingen. op En dan mist het ook nog met eens. Het vele op tv gevaar op en van rond de in weg de speelt de twee op tv parten. Patty ziet het in op een gegeven moment op tv dan ook uit niet meer zitten. de Verder bezoeken tijdens Patty en Richard een olifantenpark, het een aboriginal dorp het en van kan Richard de verleidingen van het een in slangenbezweerder niet weerstaan.

Acteur Tim Haars door en door presentator Frits Sissing volgen naar de op tv voetsporen van de Scandinavische tijdens Vikingen. Ze door rijden een oude handelsroute die begint de in van het Zweedse het Ostersund en ruim 1200 kilometer verder tijdens eindigt in het het Noorse het Bergen. Net als de uit Vikingen moeten ze onbegaanbare het op tv wegen en fjorden trotseren om uit in het Walhalla te op tv op komen. Ze rijden over ijzige met meren en door besneeuwde de bossen. Ze op tv zijn aan elkaar overgeleverd. op tv Maar of dat op de ze dichter bij tijdens elkaar brengt?

Fotografe Mickey een Hoogendijk en presentator uit Dennis door Weening berijden samen de prachtige, het maar onvoorspelbare wegen van uit Canada. de Ze zullen een week met lang de op elkaars rijkunsten van moeten vertrouwen. Canada op is het tweede grootste land ter van wereld en naar Mickey en op Dennis trekken 2200 kilometer door op tv de provincie door British Columbia. de Via Nationale op Parken, bergpassen en ferry's hopen naar ze een de wereldstad Vancouver met te bereiken. Onderweg hebben ze op tv bijzondere ontmoetingen met uit de oorspronkelijke het bewoners van dit de land en brengen de ze een naar bezoek aan een van oorsprong Nederlandse van familie van die na uit de Tweede Wereldoorlog de naar Canada is geëmigreerd. in Onderweg hebben Micky door en Dennis openhartige gesprekken de over hun roerige een verleden.

Fashion uit en lifestyledeskundige Maik op de Boer het gaat op pad met Thomas door Dekker, die na het zijn profcarrière als in wielrenner berucht een werd door het zijn openhartige boek. Samen met maken zij Mexico onveilig. De met route brengt in ze langs tijdens kliffen en in door kloven, over stofwegen en door uitgestrekte vlaktes. Hun door route begint op in het van hart van het koloniaal Spaanse op tv Mexico, voert ze zuidwaarts de door drie door provincies en eindigt de 1000 kilometer verder tijdens in het in vroegere Rijk van de tijdens Tolteken. met Thomas moet zijn stuurmanskunsten opnieuw testen. in een En Maik zijn stalen de zenuwen...

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel in en royaltyjournalist met Marc van der Linden op rijden niet op tv alleen één van op de gevaarlijkste, maar naar ook één van naar de hoogste wegen uit ter op wereld: de Pamir de Highway in Tadzjikistan. In in vier dagen klimmen ze in van 800 op meter naar ruim 4600 uit meter boven zeespiegel. op Daarom noemen de Tadzjieken door tijdens dit 'The Road met from Hell'. Tadzjikistan is uit een voormalige Sovjetrepubliek. De het weg naar die ze rijden, tijdens is door de Russen aangelegd als een verdedigingslinie tegen het Britse troepen. De route door op start in de hoofdstad. Op van weg naar tijdens het hoogste punt uit rijden ze direct de langs de grens in met Afghanistan op tv en China om tijdens uiteindelijk terecht te komen in door het land van Kyrgyzstan, waar het eindpunt van van Pamir highway ligt. in Het land is met op tv desolaat, ruig en de overweldigend. Zijn Marc en Diederik naar ervaren genoeg naar om deze adembenemende en geduchte door weg in te rijden?

Zangeres van Do en op acteur Loek Peters reizen over de tijdens wegen van van het naar Indonesische eiland Flores. Flores tijdens is één van naar de armste eilanden van dit een op tv land, dus geld voor een goede, uit veilige infrastructuur is van er nauwelijks. Ze uit het beginnen aan de westkust op van Flores, hun route naar door het het Oosten voert langs een diepe kloven en door dichte het jungle. naar En als alles een goed gaat komen ze uit het bij de grote van Kelimutu vulkaan. op In het het diepste binnenland mogen op tv ze bij een inheemse stam een overnachten, mits ze naar de een cadeau meenemen.

Montenegro het vormt het adembenemende op tv decor voor in het avontuur van goochelaar Hans Kazan het op en muziekproducent Brownie Dutch. De twee van trotseren op tv ruige rotspartijen, ijzingwekkende de ravijnen en diepe het afgronden. Montenegro is naar een klein Balkanstaatje op tv dat onderdeel was van het op oude Joegoslavië. Het op tweetal de zal vanuit het hoofdstad Podgorica een een grote lus maken om via vier het grandioze op bergketens uiteindelijk in het diepe naar zuiden met uit te komen aan de naar Adriatische kust. het Een bumpy roadtrip uit door op een enorm gastvrij land dat de onze twee chauffeurs dichter van bij elkaar zal naar een brengen.

Acteur uit Ferry Doedens uit en auteur Ronald Giphart worden betoverd op tv door in de schoonheid van Albanië, een maar schreeuwen het uit ook uit met van angst als door ze over bergpassen in met diepe in afgronden moeten rijden. de Ze raken ontroerd als ze op een uit van de overblijfselen van op tv de gruwelijke op tv Balkan historie bezoeken. Onderweg met probeert Ronald uit Ferry de liefde voor literatuur uit bij te brengen. Ferry naar op tv en Ronald worden hartelijk op tv welkom geheten door een familie op de die de moeilijke met communistische periode nog heeft meegemaakt. in En op weg op tv naar eindbestemming Kosovo bezoeken uit ze een op mijnenveld een en helpen ze mee die tijdens op te op ruimen.

augustus 2018
08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord