Programma gemist?

Zangeres tijdens Do en acteur in Loek Peters reizen over de met wegen tijdens van het Indonesische eiland op tv Flores. Flores is één door van naar de armste eilanden van tijdens dit land, dus geld met een voor een goede en veilige op tv infrastructuur is het er nauwelijks. Ze een beginnen aan met de westkust van Flores; hun op tv route door naar het Oosten op voert langs diepe kloven en in door tijdens dichte jungle. En tijdens als alles goed gaat, komen met ze uit bij tijdens de grote met Kelimutu vulkaan. een In het diepste binnenland mogen ze door bij een de inheemse stam overnachten, op tv mits ze een cadeau de op meenemen.

Montenegro vormt het naar adembenemende decor van voor uit het avontuur van goochelaar Hans een Kazan tijdens en muziekproducent Brownie Dutch. De twee naar door trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen in en diepe afgronden. Montenegro met is een in klein Balkan staatje dat een een onderdeel was van het oude Joegoslavië. naar Het tweetal zal tijdens de vanuit Hoofdstad Podgorica een grote lus uit maken om via het vier grandioze op bergketens uiteindelijk met in het diepe door zuiden uit te komen aan van uit de Adriatische kust. Een een bumpy roadtrip door een enorm op gastvrij op land dat onze van twee chauffeurs dichter bij op tv elkaar zal een brengen.

Dertig op tv jaar na de revolutie door in Roemenië peilen oud-politicus een de Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de naar gevolgen van tijdens de val in van dictator Ceausescu. Dwars door een het hart van door de Roemeense van regio met Transsylvanië, meanderen zij rond tijdens de toppen van de Zuidelijke tijdens van Karpaten en ervaren een zij de positieve en negatieve veranderingen van in het op tv land.

Presentatrice het Dieuwertje Blok en tijdens DJ Tony de Junior trekken door met het rauwe en in koude Armenië. Ze ervaren met het destructieve verleden van van het land, dat al uit eeuwen met te maken heeft met naar verdeling en naar vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun het nationale, op religieuze en tijdens culturele identiteit kunnen behouden uit en ontwikkelen. Het duo rijdt in een tijdens route langs de stille met getuigen van een op tv tumultueus verleden, naar maar ervaart ook de de diepgewortelde Armeense trots. Onderweg een met vertelt Dieuwertje over de een onzekerheid die gepaard in ging met haar een bekendheid toen naar ze jong was, en dat zij op nauwelijks de op tv straat op durfde. Tony tijdens legt uit dat op tv hij maar een op tv jaar op tijdens de middelbare school heeft het naar gezeten, omdat hij alleen maar tijdens met zijn muziek door bezig wilde tijdens zijn.

Vlogster Monica Geuze een en kickbokslegende op Remy Bonjasky tijdens doorkruisen Oeganda, oftewel 'de tijdens Parel van op tv Afrika'. Samen trotseren zij de de dieprode junglewegen van het dit vruchtbare land. tijdens met Tijdens hun avontuur ervaart van het reisduo de unieke flora de en een fauna, maar ook tijdens het bewogen verleden de en harde heden van het op tv land. Onderweg op tv vertelt door Monica over het effect dat de de scheiding van haar in ouders naar op haar had en wat de de geboorte tijdens van haar dochter voor in haar heeft een betekend. Ook de de ouders de van Remy bleven op niet bij elkaar, van maar zij deelden hier niets naar over met hem, omdat in uit hij zich daar als kind de niet mee mocht de bemoeien.

Schrijver uit Raymond van een de Klundert, alias Kluun, stapt in in de wagen het met in rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. in Samen slingeren uit zij over de groene in wegen van tijdens de twee meest uit zuidelijk gelegen staten van met Brazilië: Rio Grande met do Sul en Santa tijdens Catarina. met Ze vertrekken vanuit Porto Alegre, tijdens de hoofdstad uit van Rio Grande van do Sul en hopen de te finishen op met door de stranden van Florianópolis. op tv Ze trekken door de van regio waar zich op vanaf de een tweede helft tijdens van de achttiende eeuw vele Europese met immigranten vestigden. in Duizenden in Portugezen, Italianen, Polen een en Duitsers trokken hier de de wildernis in door en lieten er hun uit sporen na. Lukt het tijdens naar Sef en Kluun om de junglepaden, het rivierpassages en op tv haarspeldbochten een te bedwingen? En bereikt dit duo op ongeschonden de op tv hagelwitte stranden naar aan de eindstreep? Onderweg bespreekt met uit Sef trots zijn zoontje en zijn door op afkomst en vertelt Kluun hoe op hij werd beschuldigd van op tv naar een vooropgezet commercieel plan voor het een van schrijven en uitbrengen uit van zijn boek Komt uit een Vrouw bij op de Dokter.

Souldiva Shirma Rouse in en fitgirl een Fajah Lourens tijdens trotseren de wegen van de het op tv nog altijd complexe Balkanland Bosnië en op op tv Herzegovina. Een overweldigende tocht over de ijzingwekkende bergpaden. het De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in in tijdens 1992 de onafhankelijkheid uit, waarna met er tot uit en met uit 1995 een op gewelddadige burgeroorlog woedde. De route met die op tv wordt gereden, begint in het de gehavende hoofdstad door Sarajevo en op tv volgt de zuidelijke frontlinie van naar het gewapende conflict. het Een tocht in die uiteindelijk moet leiden van tot op tv de voormalige en zwaarbevochten het moslimenclave Gora?de. Lukt uit het Fajah en Shirma in om deze tocht op tv vol op steile paden, donkere wouden een en gure vluchtroutes te bedwingen? van Onderweg zijn we met op tv getuige van een mooi gesprek op tv over in vrouwelijkheid en discriminatie.

Actrice Susan op tv Visser en Chef'Special's leadzanger naar Joshua Nolet door stuiteren over op tv de wegen van door Jordanië. Ze tijdens beginnen hun reis het in de zuidelijk gelegen havenstad op tv Aqaba. Vanaf daar volgen in ze de duizenden door de jaar oude sporen van handelskaravanen, op Romeinen, met Arabieren en kruisvaarders, naar de historische op stad en de archeologische van schat Jerash in het noorden. Het het gebied in waar het duo doorheen de toert met wordt ook wel de weg van uit de op profeten en het met kruispunt van de uit Oude Wereld genoemd. Een adembenemende een op route met diepe dalen en op tv hoge pieken, naar dwars door filmische maanlandschappen. Onderweg op tv van vertelt Susan over de vroege dood uit van haar tijdens grote liefde tijdens en hoe dat haar heeft op het beïnvloed. Joshua bespreekt door de aanloop naar de op tv dood van met zijn vader en het het geven van vluchtelingenhulp op op tv Lesbos, wat van een diepe indruk de op hem van heeft gemaakt.

Oud-profvoetbalster door Anouk Hoogendijk en model van Loiza Lamers trekken door de het op ruige binnenland van Turkije. Zij van staan voor de de opdracht om vanaf een in de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte met te doorkruisen, met als een einddoel op tv het sprookjesachtige Cappadocie. op Een route tijdens die bewijst waarom deze regio uit al bij de oude een Grieken, Perzen van en Romeinen berucht was. een Om op de eindstreep te bereiken naar wringt het duo in zich door nauwe het kloven, zijn de vrouwen uit op overgeleverd aan de de weergoden en scheren zij het langs diepe ravijnen. op In de auto vertelt Anouk van over op haar ervaring met Meningokokken op tv en is door Loiza open over hoe zij op tv werd in gepest toen het uitkwam dat ze niet het verder door het de leven wilde als van jongen.

Acteur Tygo Gernandt de en naar verhalenverteller Akwasi met trekken met hun 4x4 tijdens door de ruige met Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. de de Hun tocht door de 'Barrier of door Spears' laat tijdens zien waarom de van voorouders van de een huidige in bevolking dit onherbergzame 'Kingdom of uit the de Skies' tot hun leefgebied van maakten.

In Kenia reizen met het acteur Victor Reinier en voormalig met Brutale door Meid Tatum Dagelet op tv over de gevaarlijkste wegen van tijdens dit in prachtige Afrikaanse land. op tv Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. van Deze route wordt door gebruikt om grote uit op vis naar de stad naar te brengen en om spullen in op uit de grote stad mee in te nemen. Ze van rijden door woestijn, uit over de savanne en door over angstaanjagende van bergroutes. met Ze steken de evenaar over. Onderweg tijdens komen ze op veel beesten op tv tegen waarvan ze het een ontmoeting op met een wilde olifant niet van snel zullen in vergeten.

Topkok in Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw van Olcay Gulsen rijden een het tijdens oude handelsroute die van loopt van het binnenland het van dit prachtige land naar tot aan de zee. uit Onderweg bezoeken door ze een oud Himba-dorp, van slapen de op twee in de tijdens woestijn de in een tent uit op de auto naar en bedwingen ze de gevreesde op tv Divorce Pass. Een ervaring van die Olcay tijdens nooit meer zal vergeten. naar Namibië op tv kent uitgestrekte vlaktes waarin je uit door uren geen tegenligger tegenkomt. Maar waar op tv je wel oog een in oog naar komt op tv te staan met de de vele dieren die je hier een in het wild in tegenkomt. Olcay's verjaardag op wordt op een in plek op gevierd die ze de nooit meer zal door vergeten.

Marokko, uit het land van de gevarieerde in landschappen, prachtige een plaatsen, de tijdens heerlijke keuken en in de gastvrije bevolking. Rapper van Lange Frans en actrice het Sigrid in ten Napel gaan hier op een onvergetelijke reis maken. naar Ze naar zullen elkaar goed uit leren kennen op deze indrukwekkende naar wegen. tijdens Wie zal het door meest koelbloedig zijn? Honderden kilometers uit op tv over de meest gevreesde wegen uit van dit van prachtige land gaan de op tv twee rijden. door Een route die uit door locals naar liever wordt gemeden. met Onderweg bezoeken zij een het dorp waar veel tijdens films zijn opgenomen, en met laten zij zich typische op tv Marokkaaanse door kledij aanmeten. De uit liefde voor muziek blijkt naar wederzijds. En we leren met of door Sigrid zich meer op tv waard vindt in de keuken uit of het de slaapkamer.

Acteur tijdens Ferry Doedens en auteur tijdens Ronald Giphart worden tijdens betoverd door de uit schoonheid van Albanië, naar maar schreeuwen uit het ook uit op tv van angst als ze van over bergpassen met diepe van afgronden moeten rijden. in een Ze raken ontroerd van als ze een van de overblijfselen naar van de gruwelijke een de Balkan historie bezoeken. uit Onderweg probeert Ronald Ferry de het liefde voor literatuur in bij het te brengen. Ferry en Ronald met worden hartelijk welkom uit geheten door naar een familie de die de moeilijke communistische periode nog de heeft gemaakt. En op tv op weg naar op met eindbestemming Kososvo bezoeken ze een mijnenveld een en uit helpen mee naar die op te uit ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn het Helder en presentator Rick op tv door Brandsteder rijden van Paramaribo uit via de jungle naar van Apoera. Over deze in uitdagende wegen tijdens leren de twee elkaar goed op kennen. uit Onderweg maken met ze kennis met in dit mooie land een door onder andere een goudmijn naar te bezoeken. op En het uit blijkt niet altijd eenvoudig om door op tv een meer te op tv rijden. Glenns fobie op de voor beestjes speelt hem uit parten. Rik op tv en Glenn kunnen het erg goed tijdens vinden. uit Naast het naar vele lachen is het er ook plek voor serieuze van gesprekken en worden ze van echte op tv vrienden.

september 2019
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord