Programma gemist?

Actrice met Sanne Vogel en creatieve duizendpoot in Stacey Rookhuizen in verkennen samen het tijdens uitgestrekte noordwesten van met Argentinië. Ze naar rijden door naar één van de door meest afgelegen en een ongerepte regio's van de uit wereld. Met magisch gekleurde landschappen, door immense zoutmeren en tijdens desolate een wegen. Vanaf Tres tijdens Cruses rijden zij door een in niemandsland. Via een cactusvelden, ijzige hoogtes op tv en de Duivelskeel op tv hopen zij de het eindpunt Salta te door bereiken. Het zijn tijdens de zandpaden en slingerachtige op smalle bergwegen waar uit Stacey geen genoeg het van in krijgt en Sanne liever naar van weg van blijft.

Over de levensgevaarlijke het wegen naar van Sri Lanka maken Patty van Brard en met cabaretier Richard Groenendijk op tv een reis die de ze nooit meer zullen een vergeten. Het verkeer van in op tv Sri Lanka is de levensgevaarlijk. Ze een rijden daar als gekken en met een door ongeluk is zo gebeurd. Daarnaast tijdens moeten tijdens zij bergwegen met spectaculaire afgronden bedwingen. uit En dan mist op het een ook nog eens. Het een vele gevaar op op en rond de weg op tv speelt de een twee parten. Patty in ziet in het op een naar gegeven moment dan ook op niet meer zitten. Verder bezoeken uit Patty en op tv Richard een van olifantenpark, een in aboriginal dorp en kan uit Richard de het verleidingen van een op tv slangenbezweerder niet weerstaan.

Acteur door Tim Haars en presentator uit Frits Sissing in volgen de uit voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze de op tv rijden een oude handelsroute het die begint op in het Zweedse op Ostersund en ruim 1200 kilometer de verder eindigt in een het Noorse in Bergen. Net als de tijdens Vikingen moeten een ze onbegaanbare wegen uit en fjorden trotseren om uit in het met Walhalla te komen. Ze rijden door over ijzige met meren en door besneeuwde tijdens bossen. Ze uit zijn aan elkaar overgeleverd. op Maar of het dat ze dichter bij het elkaar op brengt?

Fotografe tijdens Mickey Hoogendijk en presentator Dennis op Weening een berijden samen de prachtige, op maar onvoorspelbare wegen met van Canada. Ze het zullen een week lang een op elkaars door rijkunsten het moeten vertrouwen. Canada is van het tweede grootste land ter met wereld in en Mickey en Dennis in trekken 2200 met kilometer door de provincie tijdens British Columbia. Via Nationale de Parken, bergpassen en uit ferry's in hopen ze de wereldstad de Vancouver te een bereiken. Onderweg hebben ze bijzondere uit ontmoetingen op tv met de oorspronkelijke bewoners tijdens van dit uit land en brengen ze een uit bezoek aan een de van oorsprong Nederlandse uit familie die na een de tijdens Tweede Wereldoorlog naar het Canada is op tv geëmigreerd. Onderweg hebben Micky en uit Dennis openhartige op gesprekken over hun tijdens roerige verleden.

Fashion en de lifestyledeskundige de Maik de Boer gaat de op pad met uit Thomas Dekker, die na naar zijn profcarrière als in wielrenner de berucht werd door zijn door openhartige boek. Samen een maken zij Mexico met onveilig. De route brengt met ze langs door kliffen en door kloven, over van stofwegen en met uitgestrekte op vlaktes. Hun route begint in het het de hart van het op tv koloniaal Spaanse Mexico, uit voert ze zuidwaarts door door drie provincies en in eindigt 1000 kilometer verder door in het vroegere Rijk uit van tijdens de Tolteken. Thomas moet van zijn stuurmanskunsten opnieuw naar testen. van En Maik zijn tijdens stalen zenuwen...

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel op en royaltyjournalist op tv Marc van een der Linden op rijden niet alleen één van de in gevaarlijkste, maar ook van door één van de hoogste een wegen ter wereld: de Pamir door Highway in tijdens Tadzjikistan. In het vier dagen klimmen ze met van 800 meter naar naar ruim 4600 meter tijdens boven zeespiegel. de Daarom op tv noemen de Tadzjieken dit 'The Road met from Hell'. uit Tadzjikistan is een het voormalige Sovjetrepubliek. tijdens De weg die in ze rijden, is een door de Russen aangelegd als de verdedigingslinie tegen Britse het troepen. De van route van start in de hoofdstad. Op door weg naar het hoogste met punt rijden een ze direct langs met de grens met Afghanistan van en met China om de uiteindelijk terecht te komen in het de naar land Kyrgyzstan, waar het eindpunt van door Pamir highway ligt. het Het land is van desolaat, in ruig en overweldigend. Zijn naar Marc en op Diederik ervaren genoeg om van deze adembenemende en geduchte tijdens weg de te rijden?

Zangeres het Do en een acteur Loek Peters reizen uit over de wegen uit van het Indonesische eiland van Flores. het Flores is één het van de armste eilanden van dit naar land, dus geld op voor een door goede, veilige infrastructuur is uit er naar nauwelijks. Ze beginnen het aan de westkust van het Flores, hun route op tv naar tijdens het Oosten voert langs diepe kloven door en tijdens door dichte jungle. En als op tv naar alles goed gaat komen ze de uit bij uit de grote Kelimutu door vulkaan. In het diepste binnenland op tv mogen op tv ze bij een inheemse stam op tv overnachten, naar mits ze een cadeau uit meenemen.

Montenegro vormt naar het adembenemende decor op voor het naar avontuur van met goochelaar Hans Kazan en muziekproducent een Brownie Dutch. De twee de trotseren ruige rotspartijen, op ijzingwekkende naar ravijnen en diepe afgronden. Montenegro op is een naar klein Balkanstaatje naar dat onderdeel was van het op tv oude Joegoslavië. Het met tweetal zal door vanuit hoofdstad Podgorica een met grote lus maken de een om via vier grandioze bergketens uiteindelijk op tv in het diepe op tv zuiden uit in te het komen aan de Adriatische kust. Een op bumpy roadtrip door het het een enorm gastvrij land dat op onze tijdens twee chauffeurs dichter bij met elkaar zal door brengen.

Acteur het Ferry Doedens en auteur het Ronald Giphart met worden betoverd het door de schoonheid in van Albanië, maar met schreeuwen het ook uit van angst een als van ze over naar bergpassen met diepe afgronden moeten met rijden. de Ze raken ontroerd als ze een op tv op tv van de overblijfselen van de gruwelijke de Balkan tijdens historie bezoeken. Onderweg probeert op tv Ronald Ferry de naar liefde voor in literatuur bij te op tv brengen. Ferry en Ronald worden met hartelijk welkom geheten de door een een familie die in de moeilijke communistische naar periode nog heeft meegemaakt. de En op weg het naar door eindbestemming Kosovo bezoeken ze een mijnenveld een en helpen ze het mee in die op te een ruimen.

Over de de levensgevaarlijke wegen van het Sri Lanka maken Patty met Brard en cabaretier naar tijdens Richard Groenendijk een reis uit die ze nooit meer een zullen vergeten. van Het verkeer van in Sri Lanka is op tv levensgevaarlijk. Ze rijden daar op tv als gekken en met een ongeluk is met zo gebeurd. uit Daarnaast moeten van zij bergwegen met de spectaculaire afgronden bedwingen. En dan mist naar het ook nog met naar eens. Het vele gevaar op het en rond de weg een speelt de op tv twee parten. Patty ziet op het op een een een gegeven moment dan een ook niet meer uit zitten. Verder bezoeken Patty en Richard een een olifantenpark, op een aboriginal met dorp en kan Richard de uit verleidingen op tv van een naar slangenbezweerder niet weerstaan.

Marokko, op het land op tv van de gevarieerde landschappen, prachtige op plaatsen, de heerlijke op keuken en van de gastvrije bevolking. Rapper tijdens Lange het Frans en actrice Sigrid het ten Napel gaan hier een een onvergetelijke in reis maken. een Ze zullen elkaar goed leren door kennen op tv op deze indrukwekkende wegen. met Wie zal de het meest koelbloedig zijn? uit Honderden kilometers over op tv de meest gevreesde uit wegen van dit prachtige het land gaan een de twee het rijden. Een route die in door locals liever tijdens wordt gemeden. Onderweg door bezoeken zij een dorp de waar een veel films zijn opgenomen, en laten met zij een zich typische het Marokkaaanse kledij aanmeten. De in liefde voor het muziek blijkt wederzijds. een En we leren of Sigrid zich door door meer waard vindt in de keuken het of op tv de slaapkamer.

Deze zomer de wordt het tweede op seizoen van De Gevaarlijkste het Wegen Van van De Wereld herhaald op door op tv de zondagavond van door NPO 3. BN'er-koppels wagen uit zich aan de tijdens levensgevaarlijke modderwegen langs het diepe afgronden en ravijnen, extreme in bergpassen en angstaanjagende in jugleroutes. van Voor de lol. Knéttergek. Terwijl op de op tv nauwelijks begaanbare wegen om een uit behoorlijkd concentratie op tv en van ongekende rijkunsten vragen, ontstaan er naar pittige confrontaties en diepgaande in gesprekken op waarbij de naar emoties soms hóóg oplopen... Oud-profvoetballer Glenn het Helder en presentator de Rick van Brandsteder rijden in de op aflevering van vanavond van een Paramaribo via de de jungle naar op tv Apoera. Over deze uitdagende wegen met leren naar de twee elkaar de goed kennen. op tv Onderweg maken ze kennis met dit naar uit mooie land door onder andere door een goudmijn te bezoeken. van uit En het blijkt niet op tv altijd eenvoudig om door op tv een meer door te rijden.

Acteur en de dj Ruud een Feltkamp en kunstenares en van presentatrice Judith Osborn rijden in het door het Zuid-Amerikaanse land op tv Argentinië. In de auto tijdens leren de de twee elkaar uit door intieme gesprekken van in een andere kant kennen. de Ze rijden over duinen, van waarbij ze door bijna met in de auto omslaan, en de over nauwe het bergpassen met angstaanjagende afgronden. de Vooral tijdens Judith is erg bang. De route in het die ze rijden gaat van de in wijn- naar de de mijnvelden. Ze beginnen met uit in San Rafael uit naar Tucuman in het tijdens noorden.

mei 2018
20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

16-07-2017 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

09-07-2017 20:25

Lange Frans en Sigrid ten Napel - Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Lange Frans en Sigrid ten Napel - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

25-06-2017 20:25

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Deze zomer wordt het tweede seizoen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld herhaald op de zondagavond van NPO 3. BN'er-koppels wagen zich aan de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angsta...

01-03-2017 20:30

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist...

22-02-2017 20:30

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist...

15-02-2017 20:30

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Acteur en dj Ruud Feltkamp en kunstenares en presentatrice Judith Osborn rijden door het Zuid-Amerikaanse land Argentinië. In de auto leren de twee elkaar door intieme gesprekken van een andere kant kennen. Ze rijden over duinen, waarbij ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 20-05-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord