Programma gemist?

Oud-profvoetbalster Anouk tijdens Hoogendijk op en model Loiza Lamers trekken door van de het ruige binnenland met van Turkije. Zij staan voor naar de opdracht om vanaf op tv de Cilicische in laagvlakte in het Taurusgebergte te doorkruisen, het met als einddoel het op sprookjesachtige Cappadocie. Een het route die bewijst van waarom deze de regio al de bij de oude de Grieken, Perzen en Romeinen berucht was. naar Om de eindstreep op tv te bereiken door wringt van het duo zich door nauwe uit kloven, zijn de een vrouwen overgeleverd aan de de weergoden met en scheren naar zij langs diepe uit ravijnen. In de auto in vertelt Anouk over een haar ervaring met het Meningokokken en door is Loiza open naar over hoe zij tijdens werd gepest toen uitkwam dat ze uit niet door verder door het op tv leven wilde als tijdens jongen.

Acteur Tygo Gernandt het en verhalenverteller naar Akwasi trekken in met hun 4x4 door de met ruige Drakensbergen van van met Zuid-Afrika en Lesotho. Hun op tv tocht door de 'Barrier door of naar Spears' laat zien waarom de door voorouders van de op tv huidige bevolking dit van onherbergzame 'Kingdom of the uit Skies' het tot hun leefgebied het maakten.

In Kenia op reizen acteur Victor Reinier uit het en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet op over de naar gevaarlijkste wegen van dit met prachtige Afrikaanse land. op tv uit Ze rijden van Loiyangalani op naar Nairobi. een Deze route wordt op gebruikt om grote vis de naar de stad het te brengen en om spullen naar uit de grote met stad mee van te nemen. Ze het rijden van door woestijn, over de savanne naar en over angstaanjagende van bergroutes. op tv Ze steken de met evenaar over. Onderweg de komen ze veel beesten in tegen waarvan ze een ontmoeting door met een op tv wilde olifant op niet snel naar zullen vergeten.

Topkok Robert Kranenborg uit het en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een in oude van handelsroute die loopt van in het binnenland met van dit het prachtige land tot tijdens aan de zee. Onderweg bezoeken op tv ze een van oud Himba-dorp, slapen de de twee in in de woestijn uit in een tent op op de auto en bedwingen ze door de gevreesde Divorce tijdens Pass. door Een ervaring tijdens die Olcay nooit meer zal vergeten. in Namibië de kent uitgestrekte vlaktes waarin je uit uren geen tegenligger tijdens tegenkomt. Maar een waar je wel oog uit in oog het komt te staan tijdens met de het vele dieren uit die je hier in tijdens het wild tegenkomt. Olcay's verjaardag op tv wordt tijdens op een plek gevierd het die ze nooit meer door zal de vergeten.

Marokko, het land met van in de gevarieerde landschappen, prachtige in plaatsen, de heerlijke tijdens keuken en de gastvrije uit bevolking. Rapper Lange naar van Frans en actrice Sigrid ten Napel naar een gaan hier een onvergetelijke reis maken. op tv Ze zullen de elkaar goed leren met kennen op deze indrukwekkende op tv wegen. Wie zal in uit het meest koelbloedig zijn? Honderden van kilometers door over de meest gevreesde met wegen van dit door prachtige land door gaan de twee rijden. Een route een die het door locals liever wordt gemeden. een Onderweg uit bezoeken zij een dorp uit waar veel films zijn tijdens opgenomen, het en laten zij zich uit typische Marokkaaanse kledij aanmeten. naar De met liefde voor muziek blijkt in wederzijds. En we leren op tv of Sigrid van zich meer van waard vindt in de een keuken of de de slaapkamer.

Acteur Ferry Doedens op op en auteur Ronald Giphart worden een betoverd door de schoonheid de van Albanië, maar met schreeuwen het ook een uit van naar angst als ze op over bergpassen met in diepe door afgronden moeten rijden. Ze door raken ontroerd als ze een naar van tijdens de overblijfselen op tv van de gruwelijke Balkan tijdens historie bezoeken. Onderweg probeert door Ronald Ferry de de liefde voor literatuur bij op te brengen. Ferry een en Ronald worden een hartelijk het welkom geheten door een familie uit door die de moeilijke communistische op periode nog heeft van gemaakt. En op weg een naar van eindbestemming Kososvo bezoeken ze een naar mijnenveld en helpen mee een die op door te naar ruimen.

Oud-profvoetballer van Glenn Helder tijdens en presentator Rick de Brandsteder rijden van op Paramaribo via de jungle naar in Apoera. Over deze naar uitdagende wegen leren de door twee elkaar op goed kennen. door Onderweg maken ze de kennis met dit mooie land op tv door in onder andere een goudmijn door te bezoeken. En het tijdens blijkt van niet altijd eenvoudig om door door door een meer te rijden. Glenns naar fobie voor beestjes een speelt hem in parten. Rik en Glenn op tv kunnen het tijdens erg goed vinden. Naast tijdens het vele een lachen is op er ook plek met voor serieuze gesprekken en worden met ze echte tijdens vrienden.

Vanavond uit is de laatste van aflevering van de het derde seizoen van van de toeristische realityreeks De een Gevaarlijkste Wegen van de uit Wereld. Actrice de Bo Maerten een en sportpresentator Toine van Peperstraten met wagen van zich in deze aflevering uit aan de wegen van van Myanmar, op tv in Zuidoost-Azië. Modderpaden, uit mistbanken en landverschuivingen zijn de op ingrediënten van van hun avontuur. Myanmar de is ook wel in bekend als Birma. het Er komen de weinig toeristen, want het het werd jarenlang geregeerd door door een door militair schrikbewind. Sinds zeven in jaar is het het een democratie, maar het blijft tijdens politiek en op tv religieus instabiel. op Het is naar er ook indrukwekkend mooi. Toine en het een Bo rijden over de bergwegen in naar The Chin de State. Ze moeten de op tijdens uitlopers van het Himalayagebergte trotseren een om uiteindelijk te eindigen tijdens in het met sprookjesachtige Bagan; van ook wel de boeddhistische door tempelhoofdstad van de wereld een genoemd. uit Een gevaarlijke met reis, waar veel van tijdens hun stuurmanskunst gevergd zal in worden, zeker op tv omdat het regenseizoen naar in Myanmar net is door begonnen.

Actrice Sanne Vogel in en creatieve op duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen naar samen door het uitgestrekte door noordwesten van Argentinië. Ze rijden uit door één van op de meest de afgelegen en ongerepte uit regio's van de wereld. Met naar magisch gekleurde op tv landschappen, van immense zoutmeren en desolate wegen. in Vanaf Tres Cruses in rijden op tv zij door een niemandsland. Via cactusvelden, met ijzige hoogtes in en de Duivelskeel de hopen zij het het eindpunt Salta te op bereiken. op Het zijn de zandpaden en slingerachtige de smalle het bergwegen waar Stacey tijdens geen genoeg van de krijgt en Sanne door liever van van weg blijft.

Over de levensgevaarlijke op wegen het van Sri Lanka maken op Patty Brard met en cabaretier Richard Groenendijk uit een reis het die ze nooit meer zullen met vergeten. Het in verkeer in Sri Lanka door door is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als in het gekken en een ongeluk is met zo gebeurd. Daarnaast van moeten zij tijdens bergwegen met spectaculaire afgronden bedwingen. in En dan mist tijdens naar het ook nog door eens. Het vele gevaar op en op rond uit de weg door speelt de twee parten. Patty ziet in het op naar een gegeven op tv moment dan uit ook niet meer zitten. Verder met bezoeken met Patty en Richard een olifantenpark, de een op aboriginal dorp en kan Richard de tijdens het verleidingen van een slangenbezweerder in niet weerstaan.

Acteur Tim Haars uit en tijdens presentator Frits Sissing uit volgen de voetsporen van de een van Scandinavische Vikingen. Ze rijden een de oude handelsroute die een begint in in het Zweedse Ostersund en tijdens ruim 1200 kilometer van verder eindigt in met het Noorse Bergen. Net van als de de Vikingen moeten ze onbegaanbare op wegen en een fjorden de trotseren om in het Walhalla te de komen. Ze rijden in in over ijzige meren en door besneeuwde door bossen. Ze zijn naar aan het elkaar overgeleverd. Maar van of dat een ze dichter bij elkaar in brengt?

Fotografe Mickey uit Hoogendijk en de presentator Dennis Weening berijden samen op de uit prachtige, maar onvoorspelbare wegen van de Canada. de Ze zullen een week een lang op elkaars naar rijkunsten moeten vertrouwen. uit Canada is het tweede naar grootste land ter naar een wereld en Mickey op en Dennis trekken 2200 kilometer door naar op tv de provincie British Columbia. Via in Nationale Parken, bergpassen en door ferry's hopen het ze de wereldstad op Vancouver te bereiken. Onderweg door hebben uit ze bijzondere ontmoetingen uit met de oorspronkelijke van bewoners van dit de land en brengen op ze een bezoek aan met een uit van oorsprong Nederlandse familie die na het het de Tweede Wereldoorlog naar Canada met is geëmigreerd. Onderweg hebben tijdens Micky en Dennis een openhartige gesprekken over door hun in roerige verleden.

Fashion op en lifestyledeskundige Maik naar de Boer gaat op uit pad met Thomas op tv Dekker, die van na zijn profcarrière als uit wielrenner berucht werd door van zijn openhartige een boek. Samen maken zij op Mexico in onveilig. De tijdens route brengt ze het langs kliffen en door kloven, over naar door stofwegen en uitgestrekte vlaktes. Hun route in begint in op tv het hart in van het koloniaal tijdens Spaanse Mexico, de voert ze zuidwaarts door drie provincies een en in eindigt 1000 het kilometer verder in naar het vroegere Rijk van op de Tolteken. Thomas van moet zijn stuurmanskunsten opnieuw op testen. En in Maik zijn stalen de zenuwen...

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel met en royaltyjournalist Marc van van der met Linden rijden niet alleen op één van de op gevaarlijkste, tijdens maar ook uit één van de in hoogste wegen ter naar wereld: de Pamir Highway in in Tadzjikistan. In vier het dagen met klimmen ze van 800 meter naar het ruim 4600 meter tijdens boven naar zeespiegel. Daarom noemen de van Tadzjieken dit 'The naar Road op from Hell'. Tadzjikistan is door een voormalige Sovjetrepubliek. De weg in die ze rijden, in van is door de Russen met aangelegd als verdedigingslinie tegen tijdens Britse troepen. van De route op tv start in de een hoofdstad. Op weg naar het naar hoogste punt rijden ze een door direct langs de op grens met Afghanistan op tv en China om uiteindelijk terecht te tijdens tijdens komen in het de land Kyrgyzstan, waar in het eindpunt van Pamir op highway ligt. Het van land is desolaat, tijdens ruig en het overweldigend. Zijn Marc en Diederik de ervaren genoeg om deze van adembenemende en met geduchte weg te het rijden?

Zangeres Do een en de acteur Loek Peters reizen over de in wegen in van het Indonesische de eiland Flores. Flores op is één van de armste van eilanden naar van dit land, dus geld met voor op een goede, veilige infrastructuur met is er nauwelijks. Ze het de beginnen aan de westkust van op tv Flores, hun het route naar het Oosten de voert langs met diepe kloven en door door dichte jungle. En als uit alles goed tijdens gaat komen ze uit uit van bij de grote Kelimutu tijdens vulkaan. In op tv het diepste binnenland het mogen ze bij in een inheemse stam overnachten, mits op tv ze een cadeau in meenemen.

april 2019
21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord