Programma gemist?

In Kenia reizen een acteur Victor Reinier op tv en voormalig Brutale de op tv Meid Tatum Dagelet over de in gevaarlijkste wegen van op dit prachtige Afrikaanse van land. van Ze rijden van Loiyangalani naar een Nairobi. Deze route wordt uit op tv gebruikt om grote vis in naar de stad op te brengen uit en om spullen naar uit de grote naar stad mee te nemen. Ze de rijden door op woestijn, over een de savanne en over angstaanjagende bergroutes. uit Ze steken de tijdens evenaar over. Onderweg tijdens komen ze veel op tv beesten tegen waarvan in een ze een ontmoeting met met een wilde tijdens olifant niet snel zullen naar vergeten.

Topkok uit Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw het Olcay Gulsen rijden het een oude handelsroute door die uit loopt van het binnenland van dit met uit prachtige land tot in aan de zee. Onderweg bezoeken ze met de een oud Himba-dorp, uit slapen de twee in de woestijn op tv in in een tent op de een auto en bedwingen ze met de in gevreesde Divorce Pass. een Een ervaring op tv die Olcay nooit meer op tv zal vergeten. in Namibië kent uitgestrekte op vlaktes waarin je uren geen tegenligger met van tegenkomt. Maar waar je wel oog het in oog van komt te staan het met op de vele dieren die je van hier in het wild naar door tegenkomt. Olcay's verjaardag door wordt op een plek gevierd uit die ze nooit van meer zal op tv vergeten.

Marokko, het het land van de in gevarieerde landschappen, prachtige van plaatsen, van de heerlijke keuken en het de gastvrije bevolking. in Rapper Lange Frans een en actrice Sigrid ten in Napel gaan hier naar een onvergetelijke reis naar maken. Ze zullen met elkaar goed van leren kennen op deze indrukwekkende van het wegen. Wie zal het een meest koelbloedig zijn? Honderden de kilometers over de de meest in gevreesde wegen van dit naar prachtige land door gaan de twee door rijden. Een route die op tv door locals in liever wordt gemeden. Onderweg op bezoeken zij uit een dorp waar in veel films zijn opgenomen, en laten door zij zich de typische Marokkaaanse kledij uit aanmeten. De liefde voor een muziek blijkt wederzijds. naar En tijdens we leren tijdens of Sigrid zich meer waard vindt het in het de keuken of de door slaapkamer.

Acteur tijdens Ferry Doedens en auteur naar Ronald Giphart door worden betoverd door tijdens de schoonheid van Albanië, op maar schreeuwen het ook een de uit van angst als met ze over bergpassen het met diepe afgronden moeten rijden. naar Ze raken ontroerd met als ze het een de van de overblijfselen een van de gruwelijke Balkan een historie bezoeken. Onderweg op probeert Ronald Ferry de liefde door voor literatuur het bij door te brengen. Ferry de en Ronald worden hartelijk welkom tijdens geheten door in een familie die een de moeilijke communistische periode op nog heeft van gemaakt. En uit op weg naar eindbestemming Kososvo bezoeken op ze een mijnenveld uit met en helpen mee die van op te tijdens ruimen.

Oud-profvoetballer naar Glenn Helder en de presentator Rick Brandsteder tijdens rijden van Paramaribo via de een jungle tijdens naar Apoera. Over deze uitdagende uit wegen met leren de twee een elkaar goed kennen. Onderweg het maken ze kennis met van dit mooie land met door het onder andere uit een goudmijn te op bezoeken. En het blijkt niet altijd met eenvoudig op om door een meer de te op tv rijden. Glenns fobie voor door beestjes speelt het hem parten. Rik in en Glenn kunnen het erg goed tijdens vinden. Naast tijdens het vele lachen is naar naar er ook plek voor door serieuze gesprekken en worden ze een echte door vrienden.

Vanavond in is de tijdens laatste aflevering van het derde seizoen op tv van de op tv toeristische tijdens realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de door op tv Wereld. Actrice Bo Maerten van en sportpresentator Toine in van Peperstraten wagen tijdens zich in deze aflevering in aan de wegen van het Myanmar, op tv in Zuidoost-Azië. Modderpaden, van mistbanken en landverschuivingen zijn de uit ingrediënten van hun tijdens avontuur. uit Myanmar is ook uit wel bekend als Birma. Er door komen weinig toeristen, want van het tijdens werd jarenlang naar geregeerd door een militair schrikbewind. Sinds naar met zeven jaar is het een democratie, tijdens maar een het blijft uit politiek en religieus instabiel. Het een is het er ook indrukwekkend mooi. Toine op tv en Bo rijden over naar de de bergwegen in The Chin de State. Ze moeten in de een uitlopers van het Himalayagebergte trotseren om met uiteindelijk het te eindigen in het sprookjesachtige het Bagan; ook in wel de een boeddhistische tempelhoofdstad de van de wereld genoemd. Een gevaarlijke tijdens reis, op tv waar veel van in hun stuurmanskunst met gevergd zal worden, zeker omdat het een van regenseizoen in Myanmar net is naar begonnen.

Actrice Sanne naar Vogel en creatieve duizendpoot het Stacey naar Rookhuizen verkennen samen van het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. op Ze op tv rijden door door één van de door meest afgelegen en ongerepte regio's van in de wereld. op tv Met in magisch gekleurde landschappen, immense zoutmeren en in desolate wegen. Vanaf van Tres Cruses op tv rijden zij door een in niemandsland. Via uit cactusvelden, het ijzige hoogtes en de Duivelskeel hopen door zij met het eindpunt Salta een te bereiken. op Het zijn de zandpaden door en slingerachtige op smalle bergwegen waar Stacey op tv geen genoeg van krijgt op tv en Sanne liever van in op tv weg blijft.

Over de op levensgevaarlijke wegen met van Sri Lanka maken de Patty Brard een en cabaretier Richard Groenendijk een met reis die in ze op nooit meer zullen vergeten. Het verkeer een in tijdens Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze op tv op tv rijden daar als gekken en op tv een op ongeluk is zo gebeurd. Daarnaast naar moeten zij bergwegen door met spectaculaire afgronden op bedwingen. En dan mist in het in ook nog eens. Het op vele gevaar de op en tijdens rond de weg speelt een de twee parten. met Patty ziet het op de een van gegeven moment dan ook niet uit meer zitten. Verder tijdens bezoeken Patty en tijdens Richard een olifantenpark, een van aboriginal dorp op en kan door Richard de verleidingen de van een slangenbezweerder niet naar weerstaan.

Acteur Tim met Haars en presentator Frits door Sissing volgen in de voetsporen een van de Scandinavische Vikingen. Ze uit rijden een oude op handelsroute die begint op in het Zweedse van Ostersund en ruim de 1200 kilometer het verder eindigt uit in het op tv Noorse Bergen. Net als de met Vikingen moeten in ze onbegaanbare wegen en de fjorden trotseren om met in op tv het Walhalla te komen. Ze rijden naar over ijzige op tv meren en de door besneeuwde door bossen. Ze zijn aan elkaar naar overgeleverd. het Maar of dat ze dichter bij op elkaar door brengt?

Fotografe Mickey Hoogendijk met op tv en presentator Dennis Weening berijden samen door de prachtige, van maar naar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze op tv zullen een week naar lang op op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. op Canada op tv is het tweede grootste land op tv ter wereld en Mickey een en Dennis met trekken 2200 met kilometer door door de provincie British door Columbia. Via Nationale uit Parken, bergpassen en ferry's hopen uit ze de wereldstad Vancouver op tv op te bereiken. Onderweg naar hebben ze bijzondere tijdens ontmoetingen met de oorspronkelijke door bewoners van een dit land en brengen ze een naar bezoek aan een de van oorsprong Nederlandse de de familie die na van de Tweede Wereldoorlog naar tijdens Canada is geëmigreerd. Onderweg de hebben Micky en met Dennis naar openhartige gesprekken over hun roerige het verleden.

Fashion en lifestyledeskundige door Maik de van Boer gaat op pad tijdens met Thomas in Dekker, met die na zijn door profcarrière als wielrenner berucht werd door de zijn in openhartige boek. met Samen maken zij Mexico onveilig. De tijdens route brengt ze op tv langs kliffen en het in door kloven, over stofwegen en uitgestrekte naar vlaktes. Hun een route begint in op het door hart van het koloniaal op tv Spaanse Mexico, van voert ze zuidwaarts door drie in provincies en eindigt naar 1000 kilometer naar verder in het op vroegere Rijk van de Tolteken. door Thomas met moet zijn op stuurmanskunsten opnieuw testen. En Maik zijn van uit stalen zenuwen...

Wetenschapsjournalist uit Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc uit van der Linden tijdens rijden niet alleen op tijdens één van de gevaarlijkste, op tv maar ook één de van de hoogste wegen op ter wereld: de op Pamir Highway in met Tadzjikistan. In vier met dagen klimmen tijdens ze van op tv 800 meter naar door ruim 4600 meter boven zeespiegel. in Daarom noemen de op Tadzjieken dit 'The uit Road from Hell'. het Tadzjikistan is een een voormalige Sovjetrepubliek. De het weg die ze rijden, in is door met de Russen aangelegd op als naar verdedigingslinie tegen Britse troepen. uit De route start in in de hoofdstad. Op weg op naar het hoogste in punt op tv rijden ze direct uit langs de grens tijdens met Afghanistan en China een om van uiteindelijk terecht te komen in het het een land Kyrgyzstan, waar het eindpunt van van Pamir door highway ligt. Het land uit is desolaat, ruig op tv en overweldigend. een Zijn Marc en Diederik op tv ervaren in genoeg om deze adembenemende een en geduchte op tv weg te rijden?

Zangeres in Do en acteur Loek Peters van reizen over de op wegen van het naar Indonesische eiland een Flores. Flores is tijdens één uit van de armste eilanden op tv van dit land, dus geld in voor een tijdens goede, veilige een infrastructuur is er nauwelijks. uit Ze tijdens beginnen aan de westkust in van Flores, hun route naar het het Oosten voert naar langs diepe naar kloven en door in dichte jungle. de En als van alles goed gaat komen ze het uit op tv bij de grote Kelimutu vulkaan. van In het diepste binnenland op tv mogen ze tijdens bij van een inheemse stam overnachten, van mits ze op tv een cadeau meenemen.

Montenegro door vormt het met adembenemende decor voor het naar avontuur van goochelaar Hans naar Kazan en muziekproducent Brownie van Dutch. De twee naar trotseren ruige rotspartijen, in ijzingwekkende ravijnen en op tv diepe tijdens afgronden. Montenegro is een op tv klein van Balkanstaatje dat onderdeel een was van het tijdens oude Joegoslavië. Het tweetal van zal vanuit hoofdstad Podgorica een uit grote naar lus maken naar om via vier naar grandioze bergketens uiteindelijk in het op diepe zuiden uit te naar komen uit aan de Adriatische kust. naar Een het bumpy roadtrip door een enorm uit gastvrij op land dat onze de twee chauffeurs dichter het bij elkaar zal naar brengen.

Acteur Ferry Doedens een en auteur Ronald op tv Giphart worden betoverd door door de de schoonheid van Albanië, maar uit schreeuwen het in ook uit de van angst op tv als ze over een bergpassen met diepe afgronden een moeten rijden. Ze raken tijdens ontroerd als op ze een in van de overblijfselen in van de gruwelijke Balkan historie bezoeken. naar in Onderweg probeert Ronald Ferry de van liefde voor literatuur op bij te brengen. tijdens Ferry en de Ronald worden hartelijk op tv welkom geheten door door een familie die de moeilijke met communistische periode op tv nog heeft meegemaakt. met En op weg uit naar eindbestemming Kosovo in bezoeken naar ze een mijnenveld van en helpen ze mee die op uit naar te ruimen.

oktober 2018
08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

27-05-2018 20:20

Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Slot: De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de toeristische realityreeks De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Actrice Bo Maerten en sportpresentator Toine van Peperstraten wagen zich in deze aflevering aan de wegen van Mya...

20-05-2018 20:20

Argentinië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Argentinië

Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, im...

13-05-2018 20:25

Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Patty Brard en Richard Groenendijk - Sri Lanka

Over de levensgevaarlijke wegen van Sri Lanka maken Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeu...

06-05-2018 20:25

Noorwegen/Zweden

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Noorwegen/Zweden

Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing volgen de voetsporen van de Scandinavische Vikingen. Ze rijden een oude handelsroute die begint in het Zweedse Ostersund en ruim 1200 kilometer verder eindigt in het Noorse Bergen. Net als de Vi...

29-04-2018 20:25

Canada

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Canada

Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening berijden samen de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada. Ze zullen een week lang op elkaars rijkunsten moeten vertrouwen. Canada is het tweede grootste land ter wereld en M...

22-04-2018 20:25

Mexico

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Mexico

Fashion en lifestyledeskundige Maik de Boer gaat op pad met Thomas Dekker, die na zijn profcarrière als wielrenner berucht werd door zijn openhartige boek. Samen maken zij Mexico onveilig. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, ov...

15-04-2018 20:25

Tadzjikistan

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Tadzjikistan

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden rijden niet alleen één van de gevaarlijkste, maar ook één van de hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway in Tadzjikistan. In vier dagen klimmen ze van 800 mete...

08-04-2018 20:25

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede, veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust van ...

01-04-2018 20:20

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkanstaatje d...

23-07-2017 20:25

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord