Programma gemist?

Zangeres tijdens Do en acteur Loek Peters de het reizen over de wegen van het op tv Indonesische door eiland Flores. Flores is in één van van de armste eilanden van in dit land, van dus geld voor op tv een goede en het veilige infrastructuur is er nauwelijks. op in Ze beginnen aan de westkust op tv van Flores; hun van route naar het Oosten tijdens voert langs diepe tijdens kloven en in door dichte jungle. En een naar als alles goed gaat, komen ze uit uit bij de de grote een Kelimutu vulkaan. In het diepste naar binnenland in mogen ze door bij een inheemse stam overnachten, naar mits ze door een cadeau door meenemen.

Montenegro vormt het door naar adembenemende decor voor het avontuur de van goochelaar Hans een Kazan en muziekproducent op tv Brownie Dutch. De een twee op tv trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende op tv ravijnen en diepe afgronden. Montenegro met is een klein op tv op Balkan staatje dat onderdeel was van een het een oude Joegoslavië. in Het tweetal zal vanuit door Hoofdstad Podgorica een het grote lus op maken om via vier grandioze bergketens het de uiteindelijk in het een diepe zuiden uit van te komen aan de op Adriatische kust. Een in bumpy roadtrip door door een enorm op gastvrij land dat onze met twee chauffeurs dichter bij elkaar het zal tijdens brengen.

Dertig jaar na de in de revolutie in Roemenië peilen op tv oud-politicus Fred met Teeven en YouTuber Kalvijn uit de in gevolgen van de val uit van dictator Ceausescu. tijdens Dwars door met het hart van de Roemeense regio van het Transsylvanië, meanderen zij op tv rond de toppen van van de Zuidelijke Karpaten en ervaren naar zij naar de positieve en tijdens negatieve veranderingen in het in land.

Presentatrice door Dieuwertje Blok op tv en DJ Tony op Junior trekken door het rauwe de en koude Armenië. Ze een ervaren het destructieve tijdens verleden van in het land, dat op al eeuwen te maken uit door heeft met verdeling en naar vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs van hun op tv nationale, religieuze en culturele identiteit kunnen door behouden en ontwikkelen. een Het door duo rijdt een een route langs naar de stille getuigen van van een tumultueus verleden, maar ervaart van ook de diepgewortelde op Armeense trots. uit Onderweg vertelt in Dieuwertje over de onzekerheid door die gepaard ging het met haar bekendheid toen met ze een jong was, en de dat zij met nauwelijks de straat op een durfde. Tony legt uit dat uit hij maar de een jaar een op de middelbare school op heeft gezeten, op omdat hij alleen maar een met zijn muziek op tv bezig wilde uit zijn.

Vlogster Monica Geuze op en kickbokslegende Remy in Bonjasky doorkruisen Oeganda, op tv uit oftewel 'de Parel van Afrika'. met Samen trotseren op zij de dieprode uit junglewegen van in dit vruchtbare land. door Tijdens hun avontuur ervaart naar het reisduo de unieke het flora in en fauna, maar van ook het bewogen verleden en harde de heden een van het op land. Onderweg vertelt Monica over het de effect dat uit de scheiding van op tv haar ouders op haar de de had en wat de geboorte van met door haar dochter voor haar tijdens heeft betekend. Ook de ouders een de van Remy bleven niet bij in elkaar, maar op zij deelden uit hier niets over met hem, het omdat hij zich van daar als door kind niet mee mocht tijdens bemoeien.

Schrijver tijdens Raymond van de Klundert, alias met in Kluun, stapt in van de wagen met rapper Youssef Gnaoui, naar alias Sef. Samen van slingeren zij in over de groene van wegen van de twee in het meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: op Rio Grande naar do Sul in en Santa Catarina. Ze vertrekken in tijdens vanuit Porto Alegre, de hoofdstad op van Rio het Grande do Sul en tijdens hopen te finishen op tijdens uit de stranden van Florianópolis. Ze op tv trekken door de regio tijdens waar zich vanaf op tv naar de tweede helft van de de achttiende eeuw vele Europese naar immigranten vestigden. op Duizenden Portugezen, op Italianen, Polen het en Duitsers trokken hier de wildernis een de in en lieten er hun sporen door na. Lukt het in een Sef en Kluun om in de junglepaden, rivierpassages op tv en haarspeldbochten te uit bedwingen? En bereikt dit duo in ongeschonden van de hagelwitte het stranden aan de eindstreep? op Onderweg bespreekt Sef trots zijn van naar zoontje en zijn afkomst van en vertelt Kluun hoe hij in uit werd beschuldigd van in een vooropgezet commercieel plan naar voor het een schrijven en uitbrengen van zijn van boek van Komt een Vrouw bij de op Dokter.

Souldiva Shirma van Rouse en fitgirl uit Fajah Lourens naar trotseren de wegen op tv van het in nog altijd complexe Balkanland Bosnië en uit Herzegovina. op Een overweldigende tocht over ijzingwekkende op tv bergpaden. De naar voormalig Joegoslavische deelrepubliek in riep in 1992 uit de onafhankelijkheid uit, waarna van er tot en een met op tv 1995 een gewelddadige uit burgeroorlog woedde. het De route die wordt gereden, het begint in de gehavende tijdens hoofdstad Sarajevo een en volgt de zuidelijke op frontlinie op van het naar gewapende conflict. Een van tocht die uiteindelijk moet leiden de tot de voormalige en naar zwaarbevochten moslimenclave op tv Gora?de. Lukt het Fajah van en Shirma de om deze tocht vol van steile paden, een donkere wouden en gure het vluchtroutes te bedwingen? uit Onderweg zijn het we getuige van een met mooi gesprek over door naar vrouwelijkheid en discriminatie.

Actrice Susan Visser op tv en Chef'Special's leadzanger een Joshua Nolet in stuiteren over uit de wegen van in Jordanië. Ze beginnen hun reis in in de zuidelijk een gelegen havenstad Aqaba. met Vanaf daar naar volgen ze tijdens de duizenden jaar naar oude sporen van handelskaravanen, Romeinen, het Arabieren en kruisvaarders, tijdens naar uit de historische uit stad en archeologische schat Jerash in tijdens het noorden. Het met gebied waar het van duo doorheen toert de wordt een ook wel de weg van in de door profeten en het kruispunt op tv van naar de Oude Wereld genoemd. van Een adembenemende op tv route met diepe dalen en op tv hoge pieken, dwars op tv door filmische met maanlandschappen. Onderweg vertelt Susan over in de vroege in dood van haar grote het liefde en naar hoe dat haar naar heeft met beïnvloed. Joshua bespreekt de uit aanloop naar de dood tijdens van met zijn vader en het het geven van op vluchtelingenhulp op Lesbos, wat met een diepe indruk op hem naar heeft van gemaakt.

Oud-profvoetbalster Anouk in Hoogendijk en naar model Loiza Lamers trekken door de het ruige binnenland tijdens met van Turkije. Zij staan voor een de opdracht om vanaf door de Cilicische door laagvlakte met het Taurusgebergte te doorkruisen, met als in einddoel naar het sprookjesachtige Cappadocie. Een op route op tv die bewijst waarom deze door regio al bij op de oude Grieken, Perzen door en Romeinen tijdens berucht was. Om de eindstreep het te bereiken wringt met het uit duo zich door uit nauwe kloven, uit zijn de vrouwen overgeleverd met aan de weergoden en van scheren in zij langs diepe ravijnen. op tv In de auto vertelt Anouk het over haar door ervaring met Meningokokken en een op is Loiza open over hoe het zij werd gepest van toen uitkwam naar dat ze op tv niet verder door het leven wilde een als uit jongen.

Acteur tijdens Tygo Gernandt op en verhalenverteller Akwasi trekken op tv met hun 4x4 van door de ruige Drakensbergen tijdens van Zuid-Afrika op tv en Lesotho. Hun tocht door een de 'Barrier in of Spears' laat zien het waarom de voorouders door van de een huidige op tv bevolking dit onherbergzame 'Kingdom of naar the Skies' tot hun op tv leefgebied het maakten.

In op tv Kenia reizen acteur Victor Reinier op en voormalig het Brutale Meid Tatum Dagelet met over een de gevaarlijkste de wegen van dit op tv prachtige Afrikaanse land. Ze met rijden van naar Loiyangalani naar Nairobi. van Deze route wordt gebruikt door om grote vis het naar de stad te brengen in en om spullen tijdens tijdens uit de grote stad mee te op uit nemen. Ze rijden door woestijn, een over naar de savanne en over angstaanjagende bergroutes. op tv Ze steken de de evenaar over. de Onderweg op komen ze veel beesten op tv tegen waarvan ze een in ontmoeting met een het wilde olifant uit niet snel zullen in vergeten.

Topkok van Robert Kranenborg en op tv mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden van een het oude handelsroute die loopt van tijdens het binnenland van van dit met prachtige land tot het aan de zee. in Onderweg bezoeken ze een oud uit Himba-dorp, slapen de twee met van in de woestijn in de een tent op de auto het en van bedwingen ze de gevreesde Divorce het Pass. Een het ervaring die door Olcay nooit door meer zal vergeten. Namibië kent uit uitgestrekte vlaktes waarin je met uren geen tegenligger tijdens tegenkomt. Maar waar in je wel op tv oog in in oog komt te staan van met de een vele dieren die je hier tijdens in het de wild op tv tegenkomt. Olcay's verjaardag wordt op het een plek gevierd met die ze op tv nooit meer zal naar vergeten.

Marokko, op tv het land door van de gevarieerde landschappen, prachtige de plaatsen, door de heerlijke keuken en de naar gastvrije bevolking. Rapper op Lange Frans en een actrice uit Sigrid ten Napel gaan hier van een met onvergetelijke reis maken. het Ze zullen elkaar goed door leren kennen op deze naar indrukwekkende wegen. Wie zal een het in meest koelbloedig zijn? uit Honderden kilometers over tijdens de meest tijdens gevreesde wegen van dit prachtige land uit gaan tijdens de twee rijden. het Een route die door locals het liever op wordt gemeden. Onderweg bezoeken zij met een van dorp waar veel films zijn het opgenomen, en een laten zij het zich typische Marokkaaanse kledij aanmeten. op De liefde van voor muziek een blijkt wederzijds. En uit we leren of tijdens Sigrid zich meer op tv waard vindt met in de keuken het of de slaapkamer.

Acteur Ferry op Doedens op tv en auteur Ronald van Giphart worden betoverd door de schoonheid het door van Albanië, maar schreeuwen het de ook uit van angst op tv als op tv ze over bergpassen met een diepe afgronden het moeten rijden. Ze raken ontroerd op tv als tijdens ze een van de de overblijfselen van de door gruwelijke Balkan een historie bezoeken. Onderweg probeert Ronald door het Ferry de liefde van voor literatuur bij door te brengen. Ferry en Ronald uit worden hartelijk door welkom geheten naar door een familie tijdens die de moeilijke communistische op tv periode nog heeft gemaakt. En op op tijdens weg naar eindbestemming uit Kososvo bezoeken ze een tijdens mijnenveld en helpen tijdens mee die op tijdens te in ruimen.

Oud-profvoetballer Glenn uit Helder en een presentator Rick Brandsteder van rijden van Paramaribo via de tijdens jungle naar uit Apoera. Over deze uitdagende op wegen tijdens leren de twee elkaar goed uit kennen. Onderweg op tv maken ze kennis met het dit mooie land op tv met door onder andere van een goudmijn te tijdens bezoeken. En het blijkt niet altijd op tv een eenvoudig om door een tijdens meer te op tv rijden. Glenns fobie voor van beestjes speelt hem parten. in Rik en de Glenn kunnen het erg goed tijdens het vinden. Naast het vele uit lachen is er het ook plek voor serieuze van gesprekken en worden ze op echte de vrienden.

februari 2020
16-06-2019 19:15

Indonesië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Indonesië

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is één van de armste eilanden van dit land, dus geld voor een goede en veilige infrastructuur is er nauwelijks. Ze beginnen aan de westkust va...

09-06-2019 19:15

Montenegro

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Montenegro

Montenegro vormt het adembenemende decor voor het avontuur van goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Montenegro is een klein Balkan staatje ...

02-06-2019 19:15

Roemenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Roemenië

Dertig jaar na de revolutie in Roemenië peilen oud-politicus Fred Teeven en YouTuber Kalvijn de gevolgen van de val van dictator Ceausescu. Dwars door het hart van de Roemeense regio Transsylvanië, meanderen zij rond de toppen van de Zuidel...

26-05-2019 19:15

Armenië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Armenië

Presentatrice Dieuwertje Blok en DJ Tony Junior trekken door het rauwe en koude Armenië. Ze ervaren het destructieve verleden van het land, dat al eeuwen te maken heeft met verdeling en vernietiging. Desondanks hebben Armeniërs hun national...

19-05-2019 19:15

Oeganda

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Oeganda

Vlogster Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky doorkruisen Oeganda, oftewel 'de Parel van Afrika'. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke flora en faun...

12-05-2019 19:15

Brazilië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Brazilië

Schrijver Raymond van de Klundert, alias Kluun, stapt in de wagen met rapper Youssef Gnaoui, alias Sef. Samen slingeren zij over de groene wegen van de twee meest zuidelijk gelegen staten van Brazilië: Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Z...

05-05-2019 19:15

De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Souldiva Shirma Rouse en fitgirl Fajah Lourens trotseren de wegen van het nog altijd complexe Balkanland Bosnië en Herzegovina. Een overweldigende tocht over ijzingwekkende bergpaden. De voormalig Joegoslavische deelrepubliek riep in 1992 d...

28-04-2019 19:15

Jordanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Jordanië

Actrice Susan Visser en Chef'Special's leadzanger Joshua Nolet stuiteren over de wegen van Jordanië. Ze beginnen hun reis in de zuidelijk gelegen havenstad Aqaba. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelskaravanen, Rome...

21-04-2019 19:15

Turkije

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Turkije

Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en model Loiza Lamers trekken door het ruige binnenland van Turkije. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige ...

14-04-2019 19:15

Zuid-Afrika en Lesotho

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Zuid-Afrika en Lesotho

Acteur Tygo Gernandt en verhalenverteller Akwasi trekken met hun 4x4 door de ruige Drakensbergen van Zuid-Afrika en Lesotho. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Ki...

08-07-2018 20:25

Kenia

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Kenia

In Kenia reizen acteur Victor Reinier en voormalig Brutale Meid Tatum Dagelet over de gevaarlijkste wegen van dit prachtige Afrikaanse land. Ze rijden van Loiyangalani naar Nairobi. Deze route wordt gebruikt om grote vis naar de stad te bre...

01-07-2018 20:25

Namibië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Namibië

Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee. Onderweg bezoeken ze een oud Himba-dorp, slapen de twee in de woestijn in ...

24-06-2018 20:20

Marokko

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Marokko

Marokko, het land van de gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken. Ze zullen elkaar goed leren kennen...

10-06-2018 20:20

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanie

Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen...

03-06-2018 20:20

Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Glenn Helder en Rick Brandsteder - Suriname

Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld bij De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!