Programma gemist?

gewoon de YOLO,Bjorn is twaalf jaar de maar heeft het lichaam door van het een honderdjarige. Dat komt door in de op tv ziekte progeria. Toch gaat hij de graag een naar school. In de uit brugklas doet op hij aan alles mee, uit behalve gym.Meer Bjorn van is twaalf jaar maar met heeft het met lichaam van een het honderdjarige. Dat komt tijdens door de ziekte door progeria. de Bjorn is de enige in op tv Nederland naar met die ziekte. Hij weet op tv dat hij naar niet oud zal worden maar de op tv daar denkt hij liever met niet aan. Als hij naar op tv de brugklas een gaat kijken naar zijn klasgenoten een wel een beetje vreemd een op van zijn uiterlijk. de Maar al snel ontdekken een ze dat het Bjorn op tv een slimme, grappige en naar ook heel gewone in jongen is. Vlak de voor de vakantie, het als de rapporten zijn een uitgedeeld, hebben ze een de verrassing van voor hem. een Jeugdjournaalverslaggever Siham Raijoul op en cameraman Roel Rekko op tv volgen Bjorn het tijdens zijn eerste maanden in naar de brugklas. uit Ze volgen Bjorn tijdens tijdens de lessen, in in de pauzes op en op een op schoolfeest. Bjorn gaat graag de naar school door en is een goede leerling. van Sommige op tv dingen zijn anders het voor Bjorn. door Zo kan hij in niet naar school fietsen, geen naar zware boeken tillen en uit uit niet meedoen aan de het gymles. In gesprekken gaat uit het ook over zijn tijdens levensverwachting. op tv Bjorn zegt door daarover zelf: 'Je wilt de natuurlijk ook gewoon oud op tv worden. Maar een van de andere kant; ik naar ben nou het 12 en op in die op 12 jaar heb ik al heel uit veel leuke naar dingen gedaan op die anderen in hun hele naar leven in doen.'Minder

november 2020
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!