Programma gemist?

gewoon in YOLO,Bjorn is twaalf naar jaar maar heeft het lichaam een van een het honderdjarige. Dat komt door een een de ziekte progeria. Toch gaat met hij graag naar van school. de In de brugklas doet hij aan in alles van mee, behalve gym.Meer Bjorn de is twaalf jaar maar door op tv heeft het lichaam van een in honderdjarige. Dat de komt door de ziekte progeria. in Bjorn de is de enige in Nederland de met die ziekte. door op tv Hij weet dat hij op niet oud zal worden maar door daar denkt het hij een liever niet aan. uit Als hij naar de de brugklas gaat naar kijken zijn klasgenoten met wel een beetje uit vreemd op van zijn een uiterlijk. Maar al snel uit ontdekken ze met dat Bjorn tijdens een slimme, grappige en van ook heel gewone op tv jongen is. Vlak voor op de vakantie, als de op rapporten op zijn uitgedeeld, hebben de ze een verrassing voor hem. de de Jeugdjournaalverslaggever Siham Raijoul en in cameraman Roel Rekko naar volgen Bjorn het tijdens zijn eerste maanden in de de brugklas. Ze volgen naar Bjorn tijdens door de uit lessen, in de pauzes en met op een schoolfeest. met Bjorn van gaat graag naar school de en is een in goede leerling. Sommige dingen zijn het anders voor Bjorn. op tv Zo uit kan hij niet naar school door fietsen, geen zware een boeken op tv tillen en niet meedoen aan tijdens op tv de gymles. In gesprekken gaat uit het ook over uit zijn levensverwachting. Bjorn zegt de daarover zelf: 'Je naar wilt natuurlijk ook met gewoon oud uit worden. Maar van de naar andere kant; het ik tijdens ben nou 12 een en in die 12 de jaar heb ik al tijdens heel op tv veel leuke dingen gedaan die anderen op in hun het hele het leven doen.'Minder

december 2019
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!