Programma gemist?

gewoon YOLO,Bjorn op is met twaalf jaar maar heeft het lichaam op tv van met een honderdjarige. Dat komt naar door de in ziekte progeria. Toch gaat hij op tv graag op naar school. In een de brugklas doet naar hij aan alles mee, behalve een een gym.Meer Bjorn is twaalf jaar in maar heeft naar het lichaam van een honderdjarige. de het Dat komt door de met ziekte progeria. Bjorn is de op tv enige in Nederland een met die ziekte. van Hij het weet dat hij niet op tv oud in zal worden maar daar denkt hij naar liever van niet aan. Als hij naar naar de met brugklas gaat kijken het zijn klasgenoten wel een beetje in vreemd op van op tv zijn uiterlijk. op tv Maar al snel van ontdekken ze door dat Bjorn de een slimme, grappige en het ook heel gewone op tv jongen is. Vlak voor de van de vakantie, als de rapporten zijn uitgedeeld, een hebben ze op een verrassing door voor hem. op Jeugdjournaalverslaggever Siham Raijoul op tv en cameraman Roel Rekko van volgen Bjorn tijdens zijn op tv eerste maanden in de de brugklas. naar Ze volgen Bjorn tijdens de een lessen, in de het pauzes en door op een schoolfeest. Bjorn van gaat in graag naar school op en is een goede leerling. van Sommige dingen op tv zijn anders naar voor Bjorn. Zo uit kan hij niet naar school met fietsen, geen zware in boeken tillen op en niet op tv meedoen aan de gymles. In op op tv gesprekken gaat het ook over door zijn levensverwachting. uit Bjorn zegt een daarover zelf: 'Je wilt naar natuurlijk ook gewoon door oud worden. Maar van in de andere kant; ik naar tijdens ben nou 12 op en in die 12 jaar uit heb ik al heel op veel leuke op dingen gedaan die tijdens anderen in hun hele tijdens leven uit doen.'Minder

april 2021
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!