Programma gemist?

gewoon YOLO,Bjorn is uit twaalf naar jaar maar heeft op tv het lichaam van een honderdjarige. de Dat komt door het de met ziekte progeria. door Toch gaat hij graag in naar school. In in de brugklas doet hij van aan alles mee, met behalve gym.Meer de Bjorn is twaalf jaar met maar heeft het een lichaam van het een honderdjarige. uit Dat komt door de ziekte progeria. in Bjorn met is de enige door in Nederland met door die ziekte. van Hij weet dat van hij niet oud zal het worden maar daar denkt in hij van liever niet aan. Als hij naar de een de brugklas gaat kijken zijn van klasgenoten wel een tijdens beetje vreemd op van een zijn uiterlijk. een Maar al snel van ontdekken de ze dat Bjorn een slimme, grappige met en ook uit heel gewone jongen is. door Vlak voor door de vakantie, als de de rapporten met zijn uitgedeeld, hebben op ze een een verrassing voor hem. Jeugdjournaalverslaggever Siham Raijoul naar en cameraman uit Roel Rekko door volgen Bjorn uit tijdens zijn eerste maanden in naar de een brugklas. Ze volgen Bjorn tijdens de in lessen, in een de pauzes en uit op een schoolfeest. met Bjorn gaat graag in naar de school en is op een goede leerling. Sommige van dingen zijn anders naar voor Bjorn. Zo kan hij op niet met naar school fietsen, geen in zware boeken tillen en van niet in meedoen aan de gymles. uit In gesprekken gaat het naar ook over op tv zijn levensverwachting. in Bjorn zegt met daarover zelf: 'Je wilt op natuurlijk ook gewoon oud met worden. Maar van de uit andere kant; ik op tv ben nou in 12 en de in die uit 12 jaar heb ik tijdens al heel veel het leuke dingen gedaan de die anderen in hun hele van leven in doen.'Minder

maart 2020
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!