Programma gemist?

gewoon YOLO,Bjorn is de twaalf het jaar maar door heeft het lichaam van een honderdjarige. door met Dat komt door de de ziekte progeria. Toch gaat hij met graag naar met school. In de door brugklas op tv doet hij aan een alles mee, behalve van gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar de heeft het tijdens lichaam van een honderdjarige. op het Dat komt door de tijdens ziekte progeria. Bjorn is de de naar enige in Nederland met die door ziekte. een Hij weet dat hij niet uit oud zal worden maar op tv daar met denkt hij naar liever niet aan. Als hij in naar de brugklas uit gaat kijken op tv zijn klasgenoten wel een beetje van vreemd uit op van een zijn uiterlijk. Maar al in snel ontdekken ze dat naar Bjorn een slimme, de grappige een en ook heel gewone jongen is. op Vlak door voor de vakantie, als de een rapporten zijn tijdens uitgedeeld, de hebben ze een verrassing voor een hem. met Jeugdjournaalverslaggever Siham Raijoul en cameraman Roel in Rekko tijdens volgen Bjorn tijdens een zijn eerste uit maanden in de brugklas. op tv Ze volgen Bjorn uit tijdens de van lessen, in de het pauzes en op een schoolfeest. naar Bjorn naar gaat graag naar school van en is een goede in leerling. Sommige dingen zijn met de anders voor Bjorn. op tv Zo kan hij niet tijdens naar school uit fietsen, geen zware boeken tillen op en niet meedoen met aan de gymles. In in gesprekken door gaat het ook over tijdens zijn levensverwachting. met Bjorn zegt daarover het zelf: 'Je wilt natuurlijk op tv ook gewoon oud uit worden. op Maar van de andere kant; het ik ben nou tijdens 12 en in op die 12 door jaar heb ik al naar heel tijdens veel leuke dingen gedaan die anderen op tv in hun hele een leven tijdens doen.'Minder

augustus 2020
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!