Programma gemist?

gewoon YOLO,Bjorn is uit twaalf jaar in maar heeft het lichaam uit van een op tv honderdjarige. Dat komt door door het de ziekte progeria. Toch een gaat hij op tv graag naar school. door In de brugklas doet hij met aan alles mee, behalve tijdens gym.Meer Bjorn is op tijdens twaalf jaar maar heeft op het lichaam van een honderdjarige. met Dat naar komt door in de ziekte progeria. Bjorn is de de uit enige in Nederland met die ziekte. door Hij weet dat tijdens hij in niet oud zal uit worden maar daar denkt naar hij op liever niet aan. de Als hij naar de brugklas met gaat kijken zijn door klasgenoten wel van een beetje vreemd op het van zijn de uiterlijk. Maar al snel door ontdekken ze dat uit Bjorn met een slimme, grappige en de ook heel gewone jongen is. op tv door Vlak voor de vakantie, door als de rapporten de zijn uitgedeeld, hebben ze een een verrassing voor in hem. Jeugdjournaalverslaggever Siham het Raijoul en cameraman uit Roel Rekko volgen Bjorn het in tijdens zijn eerste maanden op in de brugklas. Ze volgen een Bjorn tijdens de de de lessen, in de pauzes en op het een van schoolfeest. Bjorn gaat naar graag naar school en is in een het goede leerling. Sommige dingen uit zijn anders voor Bjorn. uit met Zo kan hij niet naar school met fietsen, op geen zware uit boeken tillen en niet de meedoen aan de met gymles. In gesprekken gaat het op ook een over zijn levensverwachting. Bjorn zegt tijdens door daarover zelf: 'Je wilt natuurlijk naar ook gewoon oud worden. door Maar van de het andere kant; op tv ik ben met nou 12 op tv en in die 12 jaar heb op ik al heel met veel het leuke dingen gedaan die anderen in in door hun hele een leven doen.'Minder

juli 2021
17-01-2016 19:27

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn - Zapp Echt Gebeurd: Bjorn

gewoon YOLO,Bjorn is twaalf jaar maar heeft het lichaam van een honderdjarige. Dat komt door de ziekte progeria. Toch gaat hij graag naar school. In de brugklas doet hij aan alles mee, behalve gym.Meer Bjorn is twaalf jaar maar heeft het li...

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn bij Zapp Echt Gebeurd: Bjorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Bjorn gemist

gewoon YOLO,Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn, gewoon YOLO gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Bjorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2016 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!