Programma gemist?

Brains neemt het op op met tegen de met Monteur.

Een tijdens uitvinder heeft een hypersnel transportmiddel door gecreëerd. Het met remsysteem blijkt echter niet een te functioneren met en de snelheid naar neemt alleen maar toe. tijdens Gelukkig uit komt International Rescue in in actie!

Lady naar Penelope koopt een tijdens oliebooreiland om er een een duurzaam energieproject van te op tv uit maken. Dit ziet de tijdens criminele voorman Malloy uit niet zitten en hij zet in van een val op.

Iedereen uit houdt zijn adem met in wanneer Thunderbird 2 de de ruimte op ingestuurd wordt om de jonge met verkeersleider Conrad op te met redden.

De Tracy's zijn een op de ranch een door van oma om hun nieuwe een uitrusting te naar testen. Het met lijkt een soort vakantie, uit tot Max uit ineens levensgevaarlijke kuren naar krijgt.

Architect met Yost wil de het hoogste gebouw ter in wereld bouwen. Er de breekt echter met brand uit, waarna International naar Rescue wordt het ingeschakeld.

Lady P heeft tijdens John in gestrikt voor een liefdadigheidsfeestje met en Brains heeft van een de gelegenheid gebruik op gemaakt om van de naar smoking van John te de voorzien van allerlei geheim-agenten-snufjes. een Maar op tv als blijkt dat De Hood zich op tv in op tv het feestgewoel heeft gestort, zijn tijdens die snufjes uit toch wel door handig...

International op tv Rescue moet in de actie komen wanneer een het schoonmaakmachine in van de ruimte uit hapert.

Virgil gaat van met Oma boodschappen doen, van door maar halverwege moeten in ze naar een het noodoproep. Dan blijken er op tv twee locaties een te zijn en moet Oma naar alleen op stap. door Tegen alle verwachtingen in het redt ze het tijdens naar slachtoffer en Virgil de uit een netelige een situatie.

Vanaf Tracy-eiland het neemt het International Rescue-team, van bestaande uit de tijdens naar Tracy-broers Scott, Virgil, een Alan, Gordon en John, de het stoere in Kayo, genie Brains en de onnavolgbare door Lady Penelope, het naar op tegen van alle misstanden, rampen door en onrecht in naar de wereld waar tijdens geen van andere instantie tegen opgewassen door is.

Een door vliegtuig met een het kostbare lading aan boord uit komt in een op tv duikvlucht terecht en door International Rescue moet te in hulp naar schieten.

In de uit dam van een met krachtcentrale vechten door de Monteur en de Hood in een bittere strijd op uit om de door macht. van Dat ze daarbij van een heel stadje, op tv inclusief bewoners, onder een water dreigen te zetten, tijdens kan de heren tijdens niet echt schelen. de Het complete team met van International Rescue door wordt tijdens ingezet om de kemphanen uit te scheiden.

Brains schiet van een eigenwijze wetenschapper te met hulp die herhaaldelijk het loos met alarm heeft geslagen. Deze keer het is het echter van op tv raak en gaat de vulkaan waarop het door hij werkt daadwerkelijk uitbarsten. Alleen, wie door een gelooft hem nog?

Parker en Lady naar de Penelope stuiten op een enorme het ondergrondse een gang. In de diepte blijkt iemand in vast te zitten. op IR wordt ingezet op om de ongelukkige naar te bevrijden en een het alles lijkt goed te gaan, de totdat blijkt van dat De Monteur het bezig is om in De Hood door te bevrijden...

Aan boord van op naar een grote transport-zeppelin slaat de laadklauw op tv op hol, uit waardoor 't luchtschip in op de problemen op tv komt. tijdens Daardoor is het voor het de bemanning onmogelijk om het het schip het te verlaten.

januari 2020
24-08-2019 14:05

Brains tegen spierkracht

Thunderbirds are go! - Brains tegen spierkracht

Brains neemt het op tegen de Monteur.

24-08-2019 13:45

Hypersnel

Thunderbirds are go! - Hypersnel

Een uitvinder heeft een hypersnel transportmiddel gecreëerd. Het remsysteem blijkt echter niet te functioneren en de snelheid neemt alleen maar toe. Gelukkig komt International Rescue in actie!

18-08-2019 14:10

Verraderlijk gevaar

Thunderbirds are go! - Verraderlijk gevaar

Lady Penelope koopt een oliebooreiland om er een duurzaam energieproject van te maken. Dit ziet de criminele voorman Malloy niet zitten en hij zet een val op.

18-08-2019 13:45

Op de gok

Thunderbirds are go! - Op de gok

Iedereen houdt zijn adem in wanneer Thunderbird 2 de ruimte ingestuurd wordt om de jonge verkeersleider Conrad te redden.

17-08-2019 14:00

Terug naar de ranch

Thunderbirds are go! - Terug naar de ranch

De Tracy's zijn op de ranch van oma om hun nieuwe uitrusting te testen. Het lijkt een soort vakantie, tot Max ineens levensgevaarlijke kuren krijgt.

17-08-2019 13:35

Hels vuur

Thunderbirds are go! - Hels vuur

Architect Yost wil het hoogste gebouw ter wereld bouwen. Er breekt echter brand uit, waarna International Rescue wordt ingeschakeld.

11-08-2019 14:05

De man van TB5

Thunderbirds are go! - De man van TB5

Lady P heeft John gestrikt voor een liefdadigheidsfeestje en Brains heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de smoking van John te voorzien van allerlei geheim-agenten-snufjes. Maar als blijkt dat De Hood zich in het feestgewoel heeft g...

11-08-2019 13:40

Grote schoonmaak

Thunderbirds are go! - Grote schoonmaak

International Rescue moet in actie komen wanneer een schoonmaakmachine in de ruimte hapert.

10-08-2019 14:00

Taxidienst Oma

Thunderbirds are go! - Taxidienst Oma

Virgil gaat met Oma boodschappen doen, maar halverwege moeten ze naar een noodoproep. Dan blijken er twee locaties te zijn en moet Oma alleen op stap. Tegen alle verwachtingen in redt ze het slachtoffer en Virgil uit een netelige situatie.

10-08-2019 13:40

De aanval op de reptielen

Thunderbirds are go! - De aanval op de reptielen

Vanaf Tracy-eiland neemt het International Rescue-team, bestaande uit de Tracy-broers Scott, Virgil, Alan, Gordon en John, de stoere Kayo, genie Brains en de onnavolgbare Lady Penelope, het op tegen alle misstanden, rampen en onrecht in de ...

04-08-2019 14:05

Bliksem uit het blauw

Thunderbirds are go! - Bliksem uit het blauw

Een vliegtuig met een kostbare lading aan boord komt in een duikvlucht terecht en International Rescue moet te hulp schieten.

04-08-2019 13:40

Strijd om de macht

Thunderbirds are go! - Strijd om de macht

In de dam van een krachtcentrale vechten de Monteur en de Hood een bittere strijd uit om de macht. Dat ze daarbij een heel stadje, inclusief bewoners, onder water dreigen te zetten, kan de heren niet echt schelen. Het complete team van Inte...

03-08-2019 14:00

Vulkaan

Thunderbirds are go! - Vulkaan

Brains schiet een eigenwijze wetenschapper te hulp die herhaaldelijk loos alarm heeft geslagen. Deze keer is het echter raak en gaat de vulkaan waarop hij werkt daadwerkelijk uitbarsten. Alleen, wie gelooft hem nog?

03-08-2019 13:40

Uitbraakvrij

Thunderbirds are go! - Uitbraakvrij

Parker en Lady Penelope stuiten op een enorme ondergrondse gang. In de diepte blijkt iemand vast te zitten. IR wordt ingezet om de ongelukkige te bevrijden en alles lijkt goed te gaan, totdat blijkt dat De Monteur bezig is om De Hood te bev...

28-07-2019 14:05

Vechten of vliegen

Thunderbirds are go! - Vechten of vliegen

Aan boord van een grote transport-zeppelin slaat de laadklauw op hol, waardoor 't luchtschip in de problemen komt. Daardoor is het voor de bemanning onmogelijk om het schip te verlaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Thunderbirds are go! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thunderbirds are go! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thunderbirds are go! bij Thunderbirds are go! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thunderbirds are go!. Heb je een uitzending van Thunderbirds are go! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thunderbirds are go! gemist

Uitzending gemist van Thunderbirds are go!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Thunderbirds are go!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Thunderbirds are go! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Thunderbirds are go!? Hier kun je alle uitzendingen van Thunderbirds are go! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!