Programma gemist?

de verbouwing in van een door woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft van grootse plannen door voor de door verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. in Er worden nieuwe huizen in gebouwd het en 90 tijdens woonwagens worden verplaatst. Wat vinden van de bewoners in van de plannen?Meer De gemeente in Zeist breidt de op met komende jaren voor de 28,5 miljoen euro Kamp in Beukbergen, het grootste woonwagencentrum van tijdens Nederland, in uit en renoveert het terrein. uit uit Beukbergen wordt een de normale woonwijk van Zeist, op naar termijn wordt het naar mogelijk uit dat 'burgers' - zoals mensen van van buiten de het kamp worden van genoemd - er een op huis de huren. De operatie behelst onder meer uit de de verplaatsing van van negentig woonwagens en de plaatsing op van enkele nieuwe. Maar tijdens uit zitten de bewoners daar wel op op te wachten? op tv Het grote het woonwagencentrum Beukbergen in de gemeente op tv een Zeist was lange tijd van een vrijplaats het waar de overheid de nauwelijks durfde te komen. De bewoners met hoefden zich op tv niets tijdens aan te trekken van de tijdens regels door waaraan de meeste burgers wel de moesten de voldoen. Ze konden vrijelijk hun gang met op gaan met de door legale en illegale handeltjes, landjepik, met bodemvervuiling en het bouwen zonder bouwvergunning. Beukbergen is van decennialang verwaarloosd naar en sterk verpauperd. Koos door Janssen, door burgemeester van Zeist, besluit met na zijn op tv aanstelling in van 2006 het kamp een grote opknapbeurt van te geven. Negentig het het woonwagens worden verplaatst en er worden op tv nieuwe huizen een gebouwd op naar het terrein. Burgemeester uit Janssen respecteert in de bewoners van tijdens het kamp in op hoge mate, waardoor hij ze meekrijgt het in zijn hervormingsplannen. naar Ook naar zegt hij geen verborgen uit agenda te hebben om in van de woonwagenbewoners een nette burgers met te willen maken. Maar in in op tv het ambtelijk apparaat denkt men het daar naar anders over. Het het lijkt er in op dat Beukbergen op termijn uit een gewone wijk met van Zeist gaat tijdens worden. met Deze documentaire gaat naar in op de het vraag in hoeverre de woonwagencultuur (die op tv sinds vorig jaar uit officieel als naar cultureel door erfgoed is aangemerkt) bewaard van blijft. In naar de praktijk blijkt uit namelijk dat jongere kampbewoners de cultuur op als een veel minder heilig zien dan door met de oudere garde, de die nog sterk hecht door aan de uit traditie. Een film van in Frans en Silvia van Bromet.Minder

april 2021
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!