Programma gemist?

de de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente op tv Zeist heeft in grootse plannen voor de de verbouwing van van het woonwagenkamp Beukbergen. Er uit worden nieuwe een huizen gebouwd met en 90 woonwagens op worden verplaatst. Wat vinden het de bewoners van de het uit plannen?Meer De gemeente Zeist door breidt de komende jaren tijdens voor 28,5 miljoen in euro Kamp een Beukbergen, het tijdens grootste woonwagencentrum van Nederland, op tv uit en renoveert naar het terrein. van Beukbergen wordt een van normale woonwijk van Zeist, op een termijn een wordt het mogelijk een dat 'burgers' - zoals uit mensen van buiten het kamp de worden genoemd in - door er een huis huren. De in operatie behelst onder tijdens meer op tv de verplaatsing van negentig naar woonwagens en de met plaatsing van enkele nieuwe. het Maar zitten de op tv bewoners daar wel een op met te wachten? Het grote op woonwagencentrum Beukbergen in de uit gemeente Zeist was lange het tijd tijdens een vrijplaats waar de overheid naar nauwelijks uit durfde te komen. op De bewoners van hoefden zich niets naar aan te trekken in van de regels waaraan het de meeste een burgers wel moesten voldoen. Ze konden op tv vrijelijk hun gang van tijdens gaan met de legale en op illegale handeltjes, landjepik, op bodemvervuiling en bouwen tijdens zonder bouwvergunning. Beukbergen op is een decennialang verwaarloosd en sterk verpauperd. met Koos Janssen, uit burgemeester van Zeist, besluit op na zijn een aanstelling in 2006 het kamp op tv een een grote opknapbeurt te geven. naar Negentig woonwagens in worden verplaatst uit en er worden in nieuwe huizen gebouwd van op het terrein. Burgemeester Janssen in respecteert op de bewoners van het kamp in de tijdens hoge mate, waardoor hij ze meekrijgt op tv in zijn op tv hervormingsplannen. Ook met zegt hij geen op tv verborgen agenda te hebben een om van de woonwagenbewoners tijdens van nette burgers te willen maken. naar Maar in het ambtelijk naar apparaat naar denkt men daar anders naar over. Het lijkt er in een op dat Beukbergen naar op termijn een gewone wijk de van op Zeist gaat worden. Deze de documentaire gaat in op de tijdens het vraag in hoeverre de woonwagencultuur uit (die naar sinds vorig jaar met officieel als cultureel erfgoed de is aangemerkt) bewaard blijft. in In de een praktijk blijkt namelijk dat in jongere het kampbewoners de cultuur als veel minder van op tv heilig zien dan op de oudere garde, die nog naar sterk hecht aan de op door traditie. Een film van Frans door en naar Silvia Bromet.Minder

januari 2021
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!