Programma gemist?

de een verbouwing van een op woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft naar grootse plannen het voor de verbouwing tijdens van het op tv woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen naar gebouwd en 90 de woonwagens worden in verplaatst. Wat vinden de de de bewoners van de plannen?Meer het De gemeente Zeist op tv breidt de komende jaren voor van 28,5 miljoen door euro Kamp op Beukbergen, het van grootste woonwagencentrum van Nederland, uit en het renoveert het van terrein. Beukbergen wordt een op tv normale woonwijk van een Zeist, op tv op termijn wordt het mogelijk met dat 'burgers' naar - zoals mensen op tv van buiten het op tv kamp worden op genoemd - naar er een huis huren. de De operatie behelst onder meer door de verplaatsing van in een negentig woonwagens en de plaatsing van tijdens uit enkele nieuwe. Maar zitten de bewoners in daar wel op van te wachten? op tv Het grote woonwagencentrum in Beukbergen de in de gemeente naar Zeist was lange uit tijd een vrijplaats waar de de overheid nauwelijks durfde te het komen. De bewoners het hoefden door zich niets aan te een trekken op van de regels waaraan het de meeste burgers wel van moesten voldoen. Ze een konden vrijelijk hun op gang gaan met de het legale en door illegale handeltjes, de landjepik, bodemvervuiling en bouwen door zonder bouwvergunning. Beukbergen is een decennialang uit verwaarloosd en op tv sterk verpauperd. Koos Janssen, burgemeester van naar Zeist, besluit door na op tv zijn aanstelling in 2006 een het kamp een grote de opknapbeurt te geven. op tv Negentig van woonwagens worden verplaatst en er de worden nieuwe huizen gebouwd het op met het terrein. Burgemeester in Janssen respecteert de bewoners op tv van het kamp op in hoge mate, waardoor in hij ze de meekrijgt het in zijn hervormingsplannen. Ook zegt van hij geen verborgen agenda van te hebben op tv om door van de woonwagenbewoners nette burgers een te willen door maken. Maar in het tijdens ambtelijk tijdens apparaat denkt men uit daar anders over. Het lijkt er met op dat Beukbergen de op naar termijn een gewone een wijk van van Zeist gaat worden. Deze documentaire gaat van de in op de uit vraag in hoeverre de op tv woonwagencultuur (die op tv sinds vorig jaar officieel als in cultureel erfgoed door is aangemerkt) bewaard blijft. In met naar de praktijk blijkt naar namelijk dat jongere kampbewoners de naar cultuur als veel van minder heilig zien op dan de de oudere garde, die de nog sterk hecht aan de tijdens uit traditie. Een film van van Frans en op Silvia Bromet.Minder

september 2020
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!