Programma gemist?

de op tv verbouwing van een woonwagenkamp,De door gemeente Zeist heeft in grootse plannen voor door de verbouwing van een het woonwagenkamp Beukbergen. de Er worden nieuwe huizen door gebouwd en tijdens 90 woonwagens naar worden verplaatst. het Wat vinden de op tv bewoners van de plannen?Meer De de gemeente Zeist breidt op tv de komende uit jaren voor 28,5 miljoen uit euro Kamp Beukbergen, het in grootste woonwagencentrum uit van Nederland, een uit en renoveert het terrein. het Beukbergen wordt een naar normale woonwijk naar van Zeist, met op termijn naar wordt het mogelijk dat 'burgers' het - zoals op tv mensen van buiten het het kamp worden genoemd het - er een huis naar huren. De de operatie behelst onder meer de in de verplaatsing van op tv negentig woonwagens en het de plaatsing van enkele nieuwe. Maar de van zitten de bewoners op tv daar wel op een te wachten? Het grote het woonwagencentrum Beukbergen in de gemeente op tijdens Zeist was lange het tijd een vrijplaats waar uit de overheid nauwelijks van durfde te komen. De bewoners in hoefden zich niets het aan te trekken op tv van de de regels met waaraan de meeste burgers wel moesten naar van voldoen. Ze konden vrijelijk hun het gang gaan met de in legale en op tv illegale handeltjes, landjepik, tijdens bodemvervuiling en bouwen in zonder bouwvergunning. naar Beukbergen is decennialang een verwaarloosd en het sterk verpauperd. Koos Janssen, burgemeester met van door Zeist, besluit na zijn aanstelling in op tv 2006 op tv het kamp een het grote opknapbeurt te geven. Negentig in woonwagens worden verplaatst op tv met en er worden nieuwe op huizen gebouwd op het op terrein. tijdens Burgemeester Janssen respecteert de de bewoners van het kamp een in hoge mate, naar waardoor hij ze meekrijgt uit op tv in zijn hervormingsplannen. Ook zegt op tv hij met geen verborgen agenda te hebben tijdens om van van de woonwagenbewoners naar nette burgers te willen tijdens maken. Maar in het ambtelijk uit apparaat denkt een men op tv daar anders over. Het lijkt op er op dat tijdens Beukbergen de op termijn een gewone wijk de van Zeist gaat worden. met naar Deze documentaire gaat een in op de vraag in hoeverre naar de woonwagencultuur (die uit naar sinds vorig jaar officieel als naar cultureel erfgoed is aangemerkt) naar bewaard uit blijft. In de praktijk blijkt naar namelijk dat jongere in kampbewoners de cultuur op als veel minder op met heilig zien dan de oudere op tv garde, het die nog sterk een hecht aan de traditie. Een film het van door Frans en Silvia van Bromet.Minder

mei 2020
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!