Programma gemist?

de naar verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente het Zeist heeft grootse met plannen voor een de verbouwing van het met woonwagenkamp Beukbergen. in Er de worden nieuwe huizen gebouwd tijdens en 90 woonwagens worden verplaatst. de in Wat vinden de bewoners van de uit plannen?Meer uit De gemeente Zeist breidt van de met komende jaren voor 28,5 van miljoen euro Kamp Beukbergen, tijdens het grootste woonwagencentrum van uit uit Nederland, uit en renoveert het terrein. uit Beukbergen van wordt een van normale woonwijk van Zeist, tijdens op termijn op wordt het mogelijk dat op 'burgers' - zoals mensen het van buiten tijdens het kamp het worden genoemd - er een huis op huren. op tv De operatie behelst met onder meer de de verplaatsing van negentig woonwagens van en de plaatsing tijdens van enkele door nieuwe. Maar naar zitten de bewoners daar tijdens wel op te van wachten? Het grote in woonwagencentrum Beukbergen in de de gemeente Zeist van was lange de tijd een vrijplaats waar de met overheid met nauwelijks durfde te komen. De van bewoners hoefden zich niets op tv aan te trekken met van tijdens de regels waaraan de op tv meeste burgers wel uit moesten voldoen. Ze konden op tv vrijelijk van hun gang gaan in met de legale en illegale uit handeltjes, landjepik, door bodemvervuiling en bouwen zonder tijdens met bouwvergunning. Beukbergen is tijdens decennialang verwaarloosd en sterk in verpauperd. Koos Janssen, burgemeester van in Zeist, op besluit na zijn aanstelling in het uit 2006 het kamp een grote de opknapbeurt te geven. Negentig door woonwagens een worden verplaatst en van er worden nieuwe huizen uit gebouwd de op het terrein. Burgemeester Janssen respecteert in de in bewoners van het kamp met in hoge mate, waardoor door hij het ze meekrijgt van in zijn hervormingsplannen. tijdens Ook zegt hij geen verborgen agenda uit tijdens te hebben om van de de woonwagenbewoners nette burgers te in een willen maken. Maar in het ambtelijk op tv apparaat in denkt men daar de anders over. Het tijdens lijkt er op in dat Beukbergen op termijn de een van gewone wijk van Zeist gaat worden. met Deze documentaire gaat de in door op de op vraag in hoeverre van de woonwagencultuur (die sinds in vorig jaar door officieel als cultureel erfgoed naar is aangemerkt) bewaard blijft. tijdens In de praktijk blijkt door namelijk dat jongere met kampbewoners de van cultuur als veel naar minder heilig uit zien dan de van oudere garde, die nog sterk op tv hecht een aan de traditie. Een film de op tv van Frans en tijdens Silvia Bromet.Minder

oktober 2019
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!