Programma gemist?

de door verbouwing van naar een woonwagenkamp,De gemeente uit Zeist heeft grootse plannen voor van de verbouwing met van het woonwagenkamp Beukbergen. Er op worden nieuwe uit huizen gebouwd en op 90 tijdens woonwagens worden verplaatst. Wat vinden op tv de bewoners van uit de plannen?Meer De gemeente op tv Zeist breidt op tv de komende uit jaren voor 28,5 miljoen de euro Kamp Beukbergen, het het grootste woonwagencentrum op tv van Nederland, uit uit en renoveert het terrein. een Beukbergen wordt op tv een normale het woonwijk van het Zeist, op termijn wordt het uit mogelijk dat 'burgers' - het zoals mensen van naar op buiten het kamp op tv worden genoemd - er een huis met huren. het De operatie behelst onder uit meer de verplaatsing naar van negentig woonwagens en in de een plaatsing van enkele nieuwe. Maar naar tijdens zitten de bewoners op tv daar wel op te wachten? Het in grote woonwagencentrum Beukbergen van in de de gemeente Zeist was de lange tijd een vrijplaats met waar de overheid met nauwelijks naar durfde te komen. De bewoners op hoefden zich tijdens niets aan tijdens te trekken van de regels het waaraan de meeste van een burgers wel moesten uit voldoen. Ze konden vrijelijk hun in gang gaan met door de legale en door illegale de handeltjes, landjepik, bodemvervuiling en bouwen het zonder bouwvergunning. Beukbergen is in decennialang met verwaarloosd en sterk verpauperd. in Koos op tv Janssen, burgemeester van Zeist, besluit naar na zijn door aanstelling in op 2006 het kamp een grote op opknapbeurt te geven. met Negentig woonwagens worden verplaatst een een en er worden nieuwe naar huizen gebouwd op het terrein. het Burgemeester Janssen respecteert op van de bewoners van het kamp het in hoge mate, waardoor in hij ze uit meekrijgt in zijn het hervormingsplannen. op Ook zegt hij geen verborgen agenda uit te door hebben om van de van woonwagenbewoners nette tijdens burgers te door willen maken. Maar in het ambtelijk uit in apparaat denkt men daar op anders over. het Het lijkt er op dat op Beukbergen een op termijn een naar gewone wijk van Zeist gaat het worden. Deze documentaire van gaat in de op de vraag in hoeverre naar de woonwagencultuur naar (die sinds vorig jaar op officieel als cultureel met erfgoed is de aangemerkt) op tv bewaard blijft. In een de praktijk blijkt namelijk dat tijdens jongere van kampbewoners de cultuur als een veel minder heilig in zien dan de door oudere garde, die de nog sterk het hecht aan de traditie. Een film uit van Frans in en Silvia in Bromet.Minder

augustus 2021
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!