Programma gemist?

de met verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente de van Zeist heeft grootse op tv plannen voor de van verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. het Er worden nieuwe in huizen de gebouwd en 90 woonwagens worden op tv verplaatst. Wat de vinden de bewoners van de een plannen?Meer De gemeente de naar Zeist breidt de met komende jaren voor 28,5 miljoen met euro tijdens Kamp Beukbergen, het grootste woonwagencentrum van een uit Nederland, uit en renoveert het terrein. op tv in Beukbergen wordt een normale woonwijk een van het Zeist, op termijn wordt op tv het mogelijk het dat 'burgers' - zoals mensen van op tv tijdens buiten het kamp worden op tv genoemd - in er een huis huren. De van operatie behelst onder meer een de verplaatsing in van negentig woonwagens in en de plaatsing van met uit enkele nieuwe. Maar met zitten de bewoners daar wel op op in te wachten? Het grote woonwagencentrum Beukbergen het een in de gemeente Zeist een was lange tijd een vrijplaats met waar de op overheid door nauwelijks durfde te het komen. De bewoners hoefden zich niets door aan te naar trekken van tijdens de regels waaraan het de meeste burgers van wel moesten voldoen. Ze op tv konden vrijelijk naar hun gang gaan met tijdens de de legale en illegale handeltjes, landjepik, in bodemvervuiling tijdens en bouwen zonder de bouwvergunning. Beukbergen is decennialang verwaarloosd en met sterk verpauperd. Koos in Janssen, burgemeester naar van Zeist, het besluit na zijn aanstelling van in 2006 het kamp door een grote door opknapbeurt op tv te geven. Negentig woonwagens worden verplaatst door en door er worden op nieuwe huizen gebouwd in op het terrein. Burgemeester Janssen respecteert van de bewoners van een het een kamp in hoge mate, waardoor het hij ze meekrijgt op van in zijn hervormingsplannen. Ook zegt hij naar uit geen verborgen agenda te op tv hebben om van de op tv woonwagenbewoners nette naar burgers te willen van maken. Maar in het een ambtelijk apparaat denkt van men daar een anders over. van Het lijkt er met op dat Beukbergen op naar termijn een gewone wijk van van de Zeist gaat worden. Deze documentaire door gaat in op met de vraag op tv in hoeverre de woonwagencultuur naar (die met sinds vorig jaar officieel als in cultureel erfgoed is aangemerkt) tijdens bewaard blijft. In tijdens de praktijk uit blijkt namelijk naar dat jongere in kampbewoners de cultuur in als veel minder heilig zien op tv dan de op oudere garde, die op nog sterk hecht aan een de traditie. Een film in van van Frans en op tv Silvia Bromet.Minder

februari 2020
19-01-2016 22:55

2Doc: Beukbergen

2Doc: Beukbergen - 2Doc: Beukbergen

de verbouwing van een woonwagenkamp,De gemeente Zeist heeft grootse plannen voor de verbouwing van het woonwagenkamp Beukbergen. Er worden nieuwe huizen gebouwd en 90 woonwagens worden verplaatst. Wat vinden de bewoners van de plannen?Meer ...

2Doc: Beukbergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beukbergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beukbergen bij 2Doc: Beukbergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beukbergen. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beukbergen gemist

de verbouwing van een woonwagenkamp,Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beukbergen, de verbouwing van een woonwagenkamp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beukbergen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beukbergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!