Programma gemist?

Met een onooglijk een zelfgebouwd vliegtuigje tijdens dringt filmmaker uit Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, op om tijdens niet te serieus genomen te de op tv worden terwijl hij in neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia in lange burgeroorlog tijdens heeft er elke naar modernisering tegengehouden. Wegen ontbreken naar en de naar stammen wonen nog in een hutten van leem in een en stro in een op tv ongerept gebied vol op tv grondstoffen en naar oneindige vruchtbare grond. Hier is economische de op tv globalisering in al zijn naaktheid en op rauwheid het te zien en te de proeven. Analfabete op tv krijgers die decennialang door hun geboortegrond de hebben verdedigd, ondertekenen een contracten waarmee ze die voor altijd in kwijt zijn. op tv Chinezen bouwen de glanzende high-tech compounds voor de op oliewinning en van dumpen met al hun afval gewoon meteen op buiten het hek. Lokale op tv politici het die hun land de modernisering door in willen jagen in worden 'geholpen' in door van buitenlandse ondernemers, politici en in missionarissen.

mei 2021
23-08-2018 23:45

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

Met een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, om niet te serieus genomen te worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia lange burgeroorlog heeft er elke moderniseri...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!