Programma gemist?

Met een van onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt de filmmaker tijdens Hubert Sauper de binnen in Zuid-Sudan, om niet de te serieus genomen te op worden terwijl hij door neokoloniale op uitwassen komt vastleggen. van De decennia lange burgeroorlog van heeft er elke een modernisering tegengehouden. Wegen ontbreken een in en de stammen wonen door nog in hutten op tv van leem het en stro in een ongerept tijdens gebied vol op tv grondstoffen en het oneindige vruchtbare grond. Hier tijdens is economische globalisering in al tijdens zijn naaktheid en op van rauwheid te zien en te proeven. uit Analfabete naar krijgers die decennialang van hun geboortegrond hebben verdedigd, ondertekenen op tv contracten waarmee een ze die voor altijd met kwijt van zijn. Chinezen bouwen glanzende high-tech een compounds een voor de door oliewinning en dumpen al hun afval de in gewoon meteen buiten het naar hek. Lokale politici die hun op in land de modernisering in de willen jagen worden op 'geholpen' door buitenlandse een ondernemers, politici naar en missionarissen.

september 2020
23-08-2018 23:45

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

Met een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, om niet te serieus genomen te worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia lange burgeroorlog heeft er elke moderniseri...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!