Programma gemist?

Met de een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt in op tv filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, tijdens om niet te met serieus het genomen te door worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt door vastleggen. van De decennia lange burgeroorlog heeft een er elke modernisering van tegengehouden. Wegen een ontbreken en de een stammen wonen nog door in hutten van leem naar en met stro in in een ongerept gebied uit vol grondstoffen en oneindige vruchtbare grond. in door Hier is economische globalisering in naar al zijn naaktheid door en door rauwheid te zien en te op tv proeven. Analfabete naar krijgers die decennialang de hun geboortegrond hebben op verdedigd, ondertekenen contracten waarmee een ze die voor altijd van kwijt zijn. Chinezen naar bouwen glanzende high-tech uit op tv compounds voor de oliewinning op en dumpen op al hun afval gewoon meteen in buiten het hek. Lokale naar politici het die hun land de modernisering met in willen jagen van de worden 'geholpen' door door buitenlandse ondernemers, politici en in missionarissen.

januari 2021
23-08-2018 23:45

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

Met een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, om niet te serieus genomen te worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia lange burgeroorlog heeft er elke moderniseri...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!