Programma gemist?

Met de een onooglijk de zelfgebouwd vliegtuigje dringt het filmmaker Hubert Sauper binnen in op tv Zuid-Sudan, naar om niet te de serieus genomen te van worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt op tv vastleggen. De decennia tijdens lange burgeroorlog in heeft er elke op tv modernisering tegengehouden. in Wegen ontbreken door en de stammen wonen van nog in door hutten van leem en stro in een de een ongerept gebied vol grondstoffen van en oneindige vruchtbare het grond. Hier het is economische globalisering in al in zijn naaktheid naar en rauwheid in te zien en te uit proeven. Analfabete krijgers die de door decennialang hun geboortegrond hebben door verdedigd, ondertekenen contracten waarmee van ze die voor naar altijd kwijt zijn. Chinezen met uit bouwen glanzende high-tech compounds tijdens voor de oliewinning in en dumpen al hun afval naar in gewoon meteen buiten naar het hek. Lokale politici die hun de land de met modernisering in door willen jagen een worden 'geholpen' door buitenlandse ondernemers, politici de en een missionarissen.

mei 2020
23-08-2018 23:45

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

Met een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, om niet te serieus genomen te worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia lange burgeroorlog heeft er elke moderniseri...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!