Programma gemist?

Met uit een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje met dringt in filmmaker Hubert Sauper binnen een in Zuid-Sudan, om in niet te serieus genomen te in worden terwijl het hij neokoloniale uit uitwassen komt het vastleggen. De decennia met lange burgeroorlog heeft het er elke modernisering tegengehouden. Wegen ontbreken een en de uit stammen wonen in nog in uit hutten van leem en stro met in een ongerept door gebied vol grondstoffen op tv en oneindige vruchtbare grond. tijdens naar Hier is economische de globalisering in al van zijn naaktheid en rauwheid naar te zien en te proeven. het Analfabete het krijgers die naar decennialang hun geboortegrond tijdens hebben verdedigd, ondertekenen contracten waarmee ze met die voor uit altijd kwijt zijn. uit Chinezen bouwen glanzende high-tech met compounds de voor de oliewinning en dumpen een al op hun afval gewoon in meteen buiten het hek. een Lokale politici die op tv hun land de modernisering door een in willen jagen worden 'geholpen' de door in buitenlandse ondernemers, politici en het missionarissen.

september 2021
23-08-2018 23:45

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

Met een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan, om niet te serieus genomen te worden terwijl hij neokoloniale uitwassen komt vastleggen. De decennia lange burgeroorlog heeft er elke moderniseri...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!