Programma gemist?

De decennialange burgeroorlog met in Zuid-Sudan uit heeft elke op modernisering tegengehouden. Een naar ongerept gebied vol grondstoffen en door in vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' een als enige belemmering.Meer Een door zinderend het en overweldigend documentair naar epos over globalisering in een naar mythisch tijdens aandoend land. Met door een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje van dringt filmmaker Hubert het Sauper binnen in Zuid-Sudan. op tv Een land dat door er op uitziet als een naar mix van 'Out of tijdens Africa' en een het Tarzanfilm. De decennialange burgeroorlog op heeft door elke modernisering tegengehouden. tijdens Door het gebrek aan naar wegen verplaats in je je met een op tv vliegtuigje en de door stammen wonen nog op tv in in hutten van leem het en stro. Zuid-Sudan lijkt de een laatste 'frontier'. Een uit ongerept gebied vol op tv grondstoffen en de oneindige vruchtbare het grond, met onwetende 'inboorlingen' als van enige uit belemmering. In deze arena uit lijkt alles op uit bijna surreële wijze op tv samen te de komen. Analfabete krijgers die op tv decennialang hun geboortegrond hebben verdedigd, door door ondertekenen contracten waarmee op tv ze die voor altijd kwijt zijn. met door Chinezen bouwen glanzende high-tech een compounds voor op tv de oliewinning en dumpen naar al hun afval gewoon meteen tijdens buiten de het hek. tijdens Lokale politici die hun land de op tv van modernisering in willen jagen door en buitenlandse ondernemers, politici en op tv missionarissen die een ze daar graag door bij door willen 'helpen'. Hier in is economische globalisering in al het zijn op naaktheid en rauwheid te zien en tijdens te uit proeven. Zuid-Sudan is als met een onbekende de planeet waar Sauper door met zijn vliegtuigje in als een alien een op onderzoek is op tv gegaan.Minder

oktober 2019
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!