Programma gemist?

De decennialange burgeroorlog tijdens in Zuid-Sudan met heeft elke op modernisering tegengehouden. Een met ongerept gebied vol op tv grondstoffen en vruchtbare grond, door met onwetende 'inboorlingen' het als enige belemmering.Meer Een op tv zinderend het en overweldigend documentair door epos over globalisering van in een mythisch aandoend de land. uit Met een onooglijk een zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker met Hubert Sauper binnen uit in Zuid-Sudan. Een naar land dat er uitziet als op een mix van op tv 'Out of Africa' de en een in Tarzanfilm. De decennialange burgeroorlog met heeft elke het modernisering tegengehouden. uit Door het uit gebrek aan wegen verplaats uit je je met door een vliegtuigje en de van stammen wonen nog in de hutten van leem tijdens en stro. Zuid-Sudan met lijkt de laatste de 'frontier'. Een ongerept in gebied tijdens vol grondstoffen en op tv oneindige vruchtbare in grond, met onwetende van 'inboorlingen' als enige naar belemmering. In deze arena lijkt uit alles de op bijna surreële wijze samen te het komen. Analfabete krijgers de die naar decennialang hun op geboortegrond hebben verdedigd, door ondertekenen contracten waarmee ze die voor van altijd kwijt door zijn. tijdens Chinezen bouwen glanzende high-tech compounds door voor de oliewinning en van dumpen al uit hun de afval gewoon meteen het buiten het hek. Lokale politici die op tv hun land de op tv modernisering een in willen jagen en buitenlandse door van ondernemers, politici en missionarissen het die ze daar graag bij naar willen op 'helpen'. Hier in is economische globalisering van in al zijn naaktheid en rauwheid op te in zien en te de proeven. Zuid-Sudan is als de een uit onbekende planeet waar Sauper met met zijn de vliegtuigje als een alien op op onderzoek is uit gegaan.Minder

mei 2021
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!