Programma gemist?

De decennialange uit burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft op tv elke modernisering tegengehouden. op tv Een ongerept gebied van vol grondstoffen en van vruchtbare grond, met met onwetende 'inboorlingen' naar als enige belemmering.Meer op Een zinderend en naar overweldigend documentair epos over op globalisering in een op mythisch aandoend land. met Met een het onooglijk op tv zelfgebouwd vliegtuigje dringt filmmaker op Hubert Sauper binnen het in Zuid-Sudan. Een land dat van er uitziet als uit een mix in van 'Out de of Africa' en een Tarzanfilm. het De decennialange burgeroorlog met heeft in elke modernisering tegengehouden. Door het de het gebrek aan wegen de verplaats je je uit met een vliegtuigje en de het stammen wonen nog in met hutten van met leem en stro. Zuid-Sudan met lijkt in de laatste 'frontier'. Een ongerept door gebied vol uit grondstoffen en oneindige vruchtbare een grond, met het onwetende 'inboorlingen' als van enige belemmering. In op deze arena lijkt tijdens alles door op bijna surreƫle naar wijze samen te het komen. Analfabete krijgers die de decennialang hun een geboortegrond hebben verdedigd, het ondertekenen contracten waarmee van ze die voor altijd kwijt zijn. naar Chinezen bouwen glanzende met high-tech compounds naar voor naar de oliewinning en dumpen al op hun afval gewoon uit meteen buiten het hek. door Lokale politici op tv die hun tijdens land de modernisering in willen tijdens van jagen en buitenlandse de ondernemers, politici en met missionarissen die ze daar graag bij met willen 'helpen'. Hier op is van economische globalisering in al op zijn naaktheid op tv en rauwheid te naar zien en de te proeven. Zuid-Sudan is als een op tv met onbekende planeet waar Sauper van met zijn het vliegtuigje als een alien met op onderzoek is het gegaan.Minder

september 2020
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!