Programma gemist?

De naar decennialange burgeroorlog tijdens in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. door Een naar ongerept gebied vol grondstoffen het en tijdens vruchtbare grond, met onwetende door 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een de een zinderend en overweldigend documentair epos door over globalisering in het een mythisch aandoend op land. Met het een onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje dringt op filmmaker Hubert Sauper op tv van binnen in Zuid-Sudan. Een in land dat naar er uitziet als een mix van het 'Out of Africa' in en een uit Tarzanfilm. De decennialange burgeroorlog door heeft elke modernisering naar in tegengehouden. Door het gebrek met aan wegen het verplaats je je met een vliegtuigje uit en het de stammen wonen door nog in hutten door van leem en stro. het Zuid-Sudan lijkt tijdens de laatste 'frontier'. Een op ongerept gebied een vol grondstoffen en oneindige op tv vruchtbare grond, met in onwetende 'inboorlingen' als tijdens enige belemmering. In deze van arena lijkt uit alles in op bijna surreële wijze samen door te komen. een Analfabete krijgers naar die decennialang hun op tv geboortegrond hebben verdedigd, ondertekenen contracten waarmee het ze het die voor op tv altijd kwijt zijn. Chinezen bouwen glanzende van high-tech de compounds voor de oliewinning de en dumpen naar al hun naar afval gewoon meteen uit buiten het hek. Lokale politici tijdens die tijdens hun land de het modernisering in willen jagen en met buitenlandse de ondernemers, politici en missionarissen die ze het daar graag bij uit willen een 'helpen'. Hier uit is economische globalisering in al op tv zijn naaktheid en met rauwheid te zien en op tv van te proeven. Zuid-Sudan is in als een uit onbekende planeet waar tijdens Sauper met zijn vliegtuigje als het een alien de op onderzoek is een gegaan.Minder

juli 2021
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!