Programma gemist?

De decennialange burgeroorlog op op in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. met Een uit ongerept gebied vol grondstoffen en tijdens vruchtbare in grond, met onwetende op tv 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een naar op zinderend en overweldigend uit documentair epos over globalisering van in een mythisch aandoend land. op een Met een onooglijk zelfgebouwd een vliegtuigje dringt filmmaker Hubert het Sauper binnen in Zuid-Sudan. een Een land naar dat er naar uitziet als een mix van de op 'Out of Africa' en een in Tarzanfilm. de De decennialange burgeroorlog heeft van elke modernisering tijdens tegengehouden. Door het gebrek een aan wegen verplaats naar je je met een een vliegtuigje in en de stammen wonen nog in op tv hutten naar van leem en stro. Zuid-Sudan naar lijkt de met laatste 'frontier'. Een de ongerept gebied vol het grondstoffen en met oneindige vruchtbare grond, met onwetende uit 'inboorlingen' als enige de belemmering. In deze door op tv arena lijkt alles op met bijna surreële wijze in samen te komen. Analfabete krijgers op die decennialang hun uit geboortegrond hebben op verdedigd, ondertekenen op contracten waarmee ze die voor een altijd kwijt naar zijn. Chinezen bouwen door glanzende naar high-tech compounds voor de de oliewinning en dumpen al de hun een afval gewoon meteen buiten het hek. de Lokale politici die op tv hun land de tijdens modernisering in de willen jagen en buitenlandse van door ondernemers, politici en tijdens missionarissen die ze daar graag door bij willen een 'helpen'. Hier uit is economische globalisering in al zijn door naaktheid op en rauwheid van te zien en te proeven. Zuid-Sudan op is als op tv een onbekende planeet waar op tv uit Sauper met zijn vliegtuigje op tv als een het alien op onderzoek is tijdens gegaan.Minder

juni 2020
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!