Programma gemist?

De uit decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft met elke modernisering uit tegengehouden. Een ongerept tijdens gebied uit vol grondstoffen en vruchtbare grond, met met onwetende 'inboorlingen' als in enige met belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend op tv tijdens documentair epos over op tv globalisering in een mythisch aandoend land. tijdens Met een in onooglijk zelfgebouwd vliegtuigje met dringt filmmaker met Hubert Sauper binnen in Zuid-Sudan. op tv Een land het dat er uitziet op tv als een met mix van 'Out of Africa' het en een Tarzanfilm. op tv De decennialange op tv burgeroorlog met heeft elke modernisering tegengehouden. het Door het gebrek aan een wegen verplaats de je je met tijdens een vliegtuigje en de stammen door wonen nog het in hutten de van leem en de stro. Zuid-Sudan lijkt de van laatste 'frontier'. Een ongerept een gebied vol naar grondstoffen en oneindige vruchtbare een grond, met op tv onwetende 'inboorlingen' als enige uit naar belemmering. In deze arena de lijkt alles op bijna met surreële in wijze samen te tijdens komen. Analfabete krijgers die decennialang met hun geboortegrond hebben het verdedigd, ondertekenen contracten een waarmee ze de die voor altijd op tv kwijt zijn. Chinezen op bouwen glanzende high-tech compounds voor de de door oliewinning en dumpen al in hun afval gewoon meteen een buiten op tv het hek. Lokale politici het die op tv hun land de modernisering in een willen jagen en buitenlandse een ondernemers, politici en naar missionarissen die een ze daar graag bij met willen 'helpen'. met Hier tijdens is economische globalisering naar in al zijn naaktheid en op rauwheid te zien en de te proeven. op tv Zuid-Sudan is als op tv een onbekende de planeet waar Sauper met zijn op vliegtuigje als uit een alien op een onderzoek is van gegaan.Minder

januari 2021
20-01-2016 22:55

2Doc: We Come as Friends

2Doc: We Come as Friends - 2Doc: We Come as Friends

De decennialange burgeroorlog in Zuid-Sudan heeft elke modernisering tegengehouden. Een ongerept gebied vol grondstoffen en vruchtbare grond, met onwetende 'inboorlingen' als enige belemmering.Meer Een zinderend en overweldigend documentair...

2Doc: We Come as Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: We Come as Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: We Come as Friends bij 2Doc: We Come as Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: We Come as Friends. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: We Come as Friends gemist

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: We Come as Friends gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: We Come as Friends? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: We Come as Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!