Programma gemist?

Registratie van naar de comedyshow 'War Paint' een van van de Amerikaanse comédienne door Iliza Shlesinger. Het winnen van in het 'Last Comic Standing', een talentenjacht op tv voor stand-upcomedians, betekende naar haar grote op tv doorbraak.

oktober 2019
21-01-2016 20:41

Afl. 1

Iliza Shlesinger: War Paint - Afl. 1

Registratie van de comedyshow 'War Paint' van de Amerikaanse comédienne Iliza Shlesinger. Het winnen van 'Last Comic Standing', een talentenjacht voor stand-upcomedians, betekende haar grote doorbraak.

Iliza Shlesinger: War Paint gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iliza Shlesinger: War Paint de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iliza Shlesinger: War Paint bij Iliza Shlesinger: War Paint liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iliza Shlesinger: War Paint. Heb je een uitzending van Iliza Shlesinger: War Paint gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iliza Shlesinger: War Paint gemist

Registratie van de comedyshow 'War Paint' van de Amerikaanse comédienne Iliza Shlesinger. Het winnen van 'Last Comic Standing', een talentenjacht voor stand-upcomedians, betekende haar grote doorbraak. Verder is de onschuldig ogende Texaanse met de scherpe tong onder meer bekend als presentatrice van de komische datingshow 'Excused'.

Uitzending gemist van Iliza Shlesinger: War Paint? Hier kun je alle uitzendingen van Iliza Shlesinger: War Paint kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2016 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!