Programma gemist?

Martin en Nikolaj van door doen in de weekenden mee naar met straatraces, totdat Martin met een op tv voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken naar twee uit beste vrienden in van de garage, met olie verversen, remmen een bijstellen. Maar in het weekend in gaan ze tijdens los. Dan proberen met Martin en Nikolaj een nieuw door model met Audi uit de showroom los in te krijgen voor op een extreem de proefritje, met jatten ze een uit auto of rijden ze tijdens hun opgevoerde Ford Focus van naar naar het industrieterrein waar illegale op straatraces worden gehouden. Dit is het de een wereld van van gesmolten rubber, knokpartijen, getatoeëerde op meisjes in te strakke van topjes, grommende motoren een en tijdens pompende hiphop. Maar op een uit avond gaat het mis. de Martin door rijdt een voetganger van aan en in wordt veroordeeld voor doodslag. op Gebukt onder met schuld zoekt Nikolaj troost bij van Martins vriendin, wat de het vriendschap door tussen de twee op in scherp tijdens zet.Minder

maart 2020
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!