Programma gemist?

Martin en Nikolaj uit doen de in de weekenden mee door met straatraces, totdat op tv Martin een voetganger door aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken uit twee beste het vrienden in de op garage, olie een verversen, remmen bijstellen. Maar tijdens in het weekend gaan op tv de ze los. Dan proberen Martin in en Nikolaj een een nieuw model Audi uit het door de showroom los te krijgen tijdens voor een in extreem proefritje, in jatten ze een auto een of rijden ze de hun opgevoerde Ford Focus naar naar het industrieterrein waar een illegale het straatraces worden gehouden. in Dit is in de wereld van gesmolten rubber, knokpartijen, van getatoeëerde meisjes in naar te strakke van topjes, grommende motoren en het door pompende hiphop. Maar op een de avond gaat het mis. een op tv Martin rijdt een voetganger aan op en van wordt veroordeeld voor van doodslag. Gebukt onder het schuld zoekt Nikolaj het troost bij Martins vriendin, de wat de tijdens vriendschap tussen de het twee op scherp tijdens zet.Minder

november 2020
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!