Programma gemist?

Martin en Nikolaj op doen de in de weekenden tijdens mee met van straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer de Drama. Doordeweeks in werken twee beste vrienden uit uit in de garage, olie naar verversen, remmen bijstellen. met Maar in de het weekend gaan ze los. Dan op op proberen Martin en met Nikolaj een nieuw model Audi van uit de met showroom los tijdens te krijgen voor een naar extreem proefritje, jatten ze met een auto of in rijden de ze hun opgevoerde Ford Focus met naar de het industrieterrein waar illegale straatraces worden met gehouden. uit Dit is de uit wereld van gesmolten rubber, naar knokpartijen, de getatoeëerde meisjes in te strakke met topjes, grommende motoren en in pompende hiphop. het Maar op naar een avond van gaat het mis. een Martin rijdt een voetganger op aan en wordt veroordeeld voor op doodslag. Gebukt met onder schuld zoekt van Nikolaj troost het bij Martins vriendin, wat op tv de van vriendschap tussen de twee op scherp het op tv zet.Minder

augustus 2020
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!