Programma gemist?

Martin tijdens en Nikolaj een doen in de weekenden mee met op straatraces, totdat Martin in een tijdens voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks uit werken twee beste vrienden het in de de garage, olie verversen, met remmen bijstellen. Maar in een het weekend gaan door door ze los. Dan proberen tijdens Martin en Nikolaj een tijdens nieuw model Audi op uit de in showroom los te krijgen de voor een extreem proefritje, op tv jatten ze op tv een auto of rijden uit tijdens ze hun opgevoerde Ford Focus naar naar het industrieterrein waar op het illegale straatraces worden gehouden. Dit is van door de wereld van gesmolten rubber, knokpartijen, de getatoeëerde naar meisjes in tijdens te strakke topjes, grommende motoren en de pompende op tv hiphop. Maar op op een avond op tv gaat het mis. Martin rijdt een tijdens op tv voetganger aan en wordt veroordeeld in voor doodslag. de Gebukt onder schuld zoekt Nikolaj tijdens troost op bij Martins vriendin, in wat de naar vriendschap tussen de twee op scherp op uit zet.Minder

april 2021
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!