Programma gemist?

Martin en Nikolaj naar doen in in de door weekenden mee met van straatraces, totdat Martin een op voetganger aanrijdt.Meer het Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden naar in de naar garage, olie uit verversen, remmen bijstellen. Maar met in het weekend van gaan ze de los. Dan proberen met Martin en Nikolaj een nieuw uit model op tv Audi uit de showroom naar los te tijdens krijgen voor een extreem van proefritje, jatten ze naar een auto of rijden van ze op hun opgevoerde Ford Focus naar in het industrieterrein uit waar illegale op straatraces worden gehouden. uit Dit is de een wereld van gesmolten de rubber, knokpartijen, het getatoeëerde meisjes in van te strakke topjes, grommende motoren een en pompende hiphop. het Maar op een avond uit gaat het de mis. Martin rijdt naar een voetganger aan en op wordt de veroordeeld voor doodslag. Gebukt onder tijdens schuld een zoekt Nikolaj troost bij de Martins vriendin, op wat de vriendschap naar tussen de op twee op scherp van zet.Minder

juli 2021
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!