Programma gemist?

Martin door en Nikolaj doen in op tv de weekenden mee in met straatraces, totdat uit Martin het een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks op tv werken twee in beste vrienden in uit de garage, olie verversen, remmen van bijstellen. Maar uit in naar het weekend gaan ze met los. Dan uit proberen Martin en Nikolaj een nieuw een model Audi het uit de showroom los met te uit krijgen voor op een extreem proefritje, jatten ze een in de auto of rijden tijdens ze hun opgevoerde Ford Focus naar in een het industrieterrein waar illegale in straatraces worden gehouden. Dit is uit door de wereld van gesmolten rubber, knokpartijen, uit getatoeëerde de meisjes in te door strakke topjes, grommende motoren en van pompende uit hiphop. Maar op een een avond het gaat het mis. Martin rijdt een uit voetganger aan uit en wordt veroordeeld op tv voor doodslag. Gebukt onder op van schuld zoekt Nikolaj troost bij tijdens Martins vriendin, met wat de tijdens vriendschap tussen de twee op scherp de het zet.Minder

september 2020
22-01-2016 22:46

On the edge

On the edge - On the edge

Martin en Nikolaj doen in de weekenden mee met straatraces, totdat Martin een voetganger aanrijdt.Meer Drama. Doordeweeks werken twee beste vrienden in de garage, olie verversen, remmen bijstellen. Maar in het weekend gaan ze los. Dan probe...

On the edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On the edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On the edge bij On the edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On the edge. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On the edge gemist

Uitzending gemist van On the edge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van On the edge, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van On the edge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van On the edge? Hier kun je alle uitzendingen van On the edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!