Programma gemist?

Een op jeugddocumentaire over Jolijn (10) op tv die de als enige van het gezin haar uit van overleden vader Tien niet kan in herinneren. Toch op mist ze naar hem elke dag en is het ze bang dat op tv anderen hem zullen het vergeten.

april 2020
23-01-2016 10:05

Zapp Echt Gebeurd: Tien

Zapp Echt Gebeurd: Tien - Zapp Echt Gebeurd: Tien

Een jeugddocumentaire over Jolijn (10) die als enige van het gezin haar overleden vader Tien niet kan herinneren. Toch mist ze hem elke dag en is ze bang dat anderen hem zullen vergeten.

Zapp Echt Gebeurd: Tien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Tien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Tien bij Zapp Echt Gebeurd: Tien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Tien. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Tien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Tien gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Tien? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Tien, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Tien gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Tien? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Tien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!