Programma gemist?

Tragikomische met film over op de ambities en het frustraties bij een autobedrijf. door Gert is de het ambitieuze directeur van een autobedrijf tijdens in met Vianen, die ver op zijn uit naar troepen vooruit loopt. Met tomeloze naar energie door spoort hij zijn werknemers aan de naar allerbeste te naar zijn. Geen afdeling met wordt gespaard om 'het tijdens nieuwe werken' naar door tal van trainingen door het en eindeloze vergaderingen onder op de knie te krijgen. Maar met lukt het Gert tijdens uiteindelijk van van de werknemer 1.0 een met werknemer op 2.0 te maken? Hoe tijdens ondergaat van het personeel die toenemende druk? op tv Hoe overleeft in een familiebedrijf in crisistijd? tijdens Op de achtergrond spelen met ook op de bijzondere op familieverhoudingen binnen het bedrijf in een rol. door Senior, de oprichter, doet nog dagelijks het in zijn ronde door de zaak. Ton, op Gerts oudere de broer, is mede-eigenaar op tv en opereert meer vanuit met de oorspronkelijke, lossere van en familiaire sfeer het van het op bedrijf.

augustus 2021
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!