Programma gemist?

Tragikomische film tijdens over de ambities en het frustraties bij van een autobedrijf. de Gert is de ambitieuze in directeur van een op autobedrijf in tijdens Vianen, die ver op zijn door op troepen vooruit loopt. Met tomeloze tijdens energie spoort hij naar zijn werknemers aan op tv de allerbeste te zijn. de Geen afdeling wordt tijdens gespaard de om 'het nieuwe werken' door op tal van trainingen uit op tv en eindeloze vergaderingen op tv onder de knie te een krijgen. Maar lukt een het Gert op tv uiteindelijk van de met werknemer 1.0 een werknemer 2.0 naar te maken? Hoe ondergaat tijdens naar het personeel die toenemende druk? een Hoe overleeft een met familiebedrijf van in crisistijd? Op de een achtergrond spelen ook tijdens de bijzondere familieverhoudingen tijdens binnen het bedrijf een het rol. uit Senior, de oprichter, doet nog op dagelijks zijn naar ronde door de zaak. Ton, een Gerts op tv oudere broer, is in mede-eigenaar en naar opereert meer vanuit de oorspronkelijke, lossere een op en familiaire sfeer van het naar bedrijf.

september 2020
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!