Programma gemist?

Tragikomische een film over de ambities en met frustraties bij uit een autobedrijf. Gert van is de ambitieuze directeur op tv van een autobedrijf het in een Vianen, die ver op zijn het van troepen vooruit loopt. Met tomeloze tijdens energie spoort hij zijn een werknemers de aan de allerbeste een te zijn. Geen afdeling wordt op op gespaard om 'het met nieuwe werken' door uit tal van trainingen en eindeloze vergaderingen het onder de een knie op tv te krijgen. Maar lukt het Gert tijdens uiteindelijk van de uit werknemer uit 1.0 een werknemer 2.0 de te maken? uit Hoe ondergaat het personeel uit die met toenemende druk? Hoe een overleeft een familiebedrijf in in crisistijd? Op de het achtergrond spelen ook de uit bijzondere familieverhoudingen binnen van het bedrijf het een rol. Senior, de met oprichter, doet op nog dagelijks zijn het ronde door de zaak. door Ton, Gerts oudere broer, met is het mede-eigenaar en opereert meer met vanuit van de oorspronkelijke, lossere uit en familiaire sfeer van het met bedrijf.

januari 2021
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!