Programma gemist?

Tragikomische op tv film over de de ambities en frustraties met bij een autobedrijf. op tv Gert is de ambitieuze van directeur van een een autobedrijf in met Vianen, die ver op een zijn troepen van vooruit loopt. Met tomeloze een energie met spoort hij zijn werknemers aan de met tijdens allerbeste te zijn. Geen afdeling wordt tijdens gespaard de om 'het in nieuwe werken' door een tal van trainingen en eindeloze naar vergaderingen onder de op tv knie te naar krijgen. Maar van lukt het Gert het uiteindelijk van de werknemer met 1.0 een werknemer 2.0 te in maken? Hoe ondergaat het het personeel de die toenemende op tv druk? Hoe overleeft op een familiebedrijf in crisistijd? Op door het de achtergrond spelen ook de op bijzondere familieverhoudingen binnen van het bedrijf een rol. tijdens Senior, de met oprichter, doet nog dagelijks in zijn ronde uit door de uit zaak. Ton, Gerts oudere broer, het uit is mede-eigenaar en opereert op tv meer vanuit de oorspronkelijke, een lossere van en familiaire sfeer een van het bedrijf.

mei 2020
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!