Programma gemist?

Tragikomische film de over op de ambities en frustraties bij uit een autobedrijf. Gert is een de ambitieuze directeur een in van een autobedrijf in Vianen, in die ver op zijn op tv naar troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie door van spoort hij zijn werknemers aan uit de allerbeste met te zijn. Geen afdeling een wordt gespaard om door 'het nieuwe op werken' door tal naar van trainingen en eindeloze de vergaderingen onder op de knie te naar krijgen. Maar lukt het de Gert de uiteindelijk van de werknemer 1.0 een uit het werknemer 2.0 te door maken? Hoe ondergaat het personeel op tv die toenemende van druk? Hoe overleeft een tijdens familiebedrijf in een crisistijd? Op de achtergrond spelen in ook de op bijzondere in familieverhoudingen binnen het met bedrijf een rol. op tv Senior, de oprichter, doet nog dagelijks naar zijn ronde door uit de met zaak. Ton, Gerts het oudere broer, uit is mede-eigenaar en opereert door meer vanuit de oorspronkelijke, naar lossere en naar familiaire sfeer van het met bedrijf.

oktober 2019
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!