Programma gemist?

Tragikomische film over op naar de ambities en frustraties tijdens bij een autobedrijf. Gert door is de ambitieuze directeur uit van een autobedrijf door uit in Vianen, die ver op op zijn troepen vooruit naar loopt. Met tomeloze energie met spoort hij een zijn een werknemers aan de allerbeste te naar zijn. van Geen afdeling wordt gespaard om 'het van nieuwe werken' door op tv naar tal van trainingen in en eindeloze vergaderingen onder de knie uit te krijgen. Maar het lukt het Gert op uiteindelijk met van de werknemer 1.0 het een werknemer 2.0 te met maken? de Hoe ondergaat naar het personeel die toenemende druk? Hoe op tv overleeft een familiebedrijf uit in crisistijd? Op tijdens op tv de achtergrond spelen ook door de bijzondere familieverhoudingen binnen met het de bedrijf een rol. Senior, de in oprichter, doet nog dagelijks een zijn ronde een door de zaak. uit Ton, Gerts oudere in broer, is mede-eigenaar van en opereert meer tijdens vanuit de oorspronkelijke, lossere het en familiaire sfeer naar de van het bedrijf.

april 2021
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!