Programma gemist?

Tragikomische film van over op tv de ambities en op tv frustraties bij een autobedrijf. in Gert is de de ambitieuze directeur van een met autobedrijf in Vianen, naar die tijdens ver op zijn in troepen vooruit loopt. Met met tomeloze energie spoort hij met zijn werknemers aan de door allerbeste in te zijn. Geen afdeling wordt het de gespaard om 'het van nieuwe werken' door tal van trainingen de en eindeloze van vergaderingen onder de knie tijdens te uit krijgen. Maar lukt het Gert met tijdens uiteindelijk van de werknemer 1.0 in een werknemer naar 2.0 te maken? Hoe tijdens ondergaat het het personeel die naar toenemende druk? Hoe overleeft een familiebedrijf naar in crisistijd? Op op tv naar de achtergrond spelen ook de bijzondere op tv familieverhoudingen door binnen het bedrijf een rol. met Senior, op tv de oprichter, doet nog dagelijks uit naar zijn ronde door de zaak. in Ton, in Gerts oudere broer, is mede-eigenaar en uit opereert naar meer vanuit uit de oorspronkelijke, lossere en familiaire sfeer naar van het door bedrijf.

september 2021
24-11-2016 23:55

Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - Garage 2.0

Tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf. Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de allerbeste ...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!